En gång i en dröm.

Gomorron!
Jag är trött och har typ sovit lääänge. Pluggade lite när jag vaknade och skuttade därefter till TVn och kollade på ngn film med Brad Pitt, dock har jag inte sett klart den, den verkar bra men är för JÄVLA lång.



Igår var jag på bio med Sebastian, Mathilda och Magasinet - trevligt!
Vi såg Max Smärta. Egentligen så ville jag inte det men Sebastian tvingade mig så ja, jag slösade cirkus 90kr på en film som jag egentligen inte hade behövt se.
Eftersom vi kom till Heron typ 4 timmar innan filmen började så bjussade Basse på bowling (pusspåhan<3) och efter det så lallade vi runt och tråkade.
   Vi fick skjuts till Skärholmen efter bion och tog tuben till Liljeholmen där Papichulo var så snäll och hämtade upp oss allihopa (tjänade typ 1 timma på't)
Jag kom hem - la mig i sängen och smsade i typ en timma. Vet inte varför för jag somnade nästan när jag klev ur bilen, och fyfan vad svinkallt det var.

Idag är det inte heller så jättetrevligt väder - molnigt, kallt och blä. Jag måste verkligen kirra höstjacka. Västen värmer inte, plus att jag inte ens har kirrat vinterjacka. Snart är det November och på tal om det så fyller jag år snart och hur tufft är inte det?
Mathilda har tydligen studiedag då så hon ska hem till mig och va allmänt pluttig<3
   Ikväll bär det av till mamichulo. Kommer antagligen stanna där till nästa Söndag, alltså en vecka efter lovet. Men sen blir det Tyresö i några veckor. Puss på't.

Nu ska jag nog återgå till mitt pluggande om jag orkar.
Bais!


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Snuperpuss på Basse alltså, fyfan vad snäll han är <3



I want ur jacket! dr00l Hihihih Jag ska vara så pluttig så! <3



Don't leave Tyresö :(:(:(:(:(:(:( <3

2008-10-29 @ 18:44:55
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: Sandan

Han är bäzthezt<3



Hahahaha :D

Fredagfredagfredag!



Hihi. I'll be back bby<3

2008-10-29 @ 19:05:53
URL: http://sandiswallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0