Snälla ta mig tillbaka till livet vi levde igen.


känner att jag och min gris är taggade. jennie ska också med! det går bra nu liksom


Låt oss fly, låt oss segla bort.


chill! malin, var lugn. ska inte se ut såhär när vi ses. nu bär det av mot boo!

Du sköts i bitar.

Jag är trött. Alldeles för trött. Och seg. Men jag taggar till inför bio med Malle ikväll! Vi ska se 'Eat Pray Love' eller vad den nu heter. Svensk översättning - Lyckan, kärleken och meningen med livet. Man måste ju älska våra översättningar. Eller?

Egentligen skulle jag jobba idag men så blev det inte. Jag är ganska glad över det, tror jag. 150kr hade inte varit så mycket cash till min oktober-lön. Får satsa mycket nästa månad istället. Och jag har tänkt på det - idag är det söndag, men det är inte skola imorgon. Hur skönt är inte det? Att kunna sova ut, att inte behöva bry sig om skolan, att bara ta det lugnare än lugnast. Där har ni mitt lov! Om jag hade haft pengar så hade jag åkt utomlands, men att vara hemma blir väl chill det med.

Att regndroppar faller som tårarna gör.

Varför är vissa man känner så dumma i huvudet? Helt jäkla crazy.

You belong to me.

Jag sitter här och dör lite. Har inte riktigt förstått vad det är jag gör uppe, men det är väl okej? För ett tag sedan kom jag hem från Felicia. Min bästa vän och jag har legat i hennes soffa hela kvällen, chillat och kollat på film. Alltså inte jag och Felicia utan jag och....... Gunnhild. aa, ni vet. Fan vad jag är rolig. Skratta. Nu. Det blev ju i alla fall benchwarmers (oerhört rolig film!) och halva remember the titans <3 Har ni inte sett den? Isf - SE DEN NAO! Ni kommer inte ångra er. Promiz.

Pappa och Lena dunkar Winnerbäck nere i vardagsrummet på högsta volym. Jag sitter här uppe och lyssnar på lugn musik och kommer snart gå ner och skrika på dem att sänka volymen. Är det bara jag som får en känsla av att vi bytt roller? Eller så försöker jag hålla mig lugn och sjunga med istället. Enya passar bra. Kan någon komma hit och sovsällskapa med mig? Känner att jag behöver det. (Nej men.. aa, jag minns inte vad jag skulle skriva i den här parentesen)


söt halsduk jag fick låna va? LOVE


don't go.
and... godnatt.

Jag kommer inte hem ikväll.

... fast så gör jag nog ändå det! Fröken börjar jobba tidigt imorgon och jag har planer  på att sova LÄNGELÄNGE! Jag har jobbat galet mycket den här veckan och känner att jag behöver återsamla alla krafter så att jag blir mig själv igen. Så ska jag på bio med Malleballe på kvällen och då måste jag vara taggelish!

I alla fall! Hultin och jag ska kolla på the benchwarmers ikväll och chilla galet. Hur nice låter inte det? Bli avundsjuk.

Believe and you will find your way.

Godermorgen! Ja, uppe nu? Shopping står på schemat innan jag börjar jobba, vilket är hur skönt som helst. Bör kolla upp vad det är för event vid globen idag, om det ens är något.

Jaaaaaaa, Linnea sov här inatt! Kanske inte vågade ta sig hem själv efter att ha sett 'Final Destination', inte för att den var speciellt läskig, men vi får väl acceptera att hon är lite rädd av sig. Jag vaknade för 30 minuter sedan, för det är sånt jag gör när jag ska duscha. Jag känner att det här inlägget är jätteflummigt, men sånt är väl ändå ganska chill? Aarå! Vi hörs kanske senare ikväll. Eller senare idag. Jag vet inte! PUSS

Hide and seek.


jag ser helt galen ut, men det är nice. ni ser vad vi gör i alla fall! HIHIHIHIHIHIH


Take this life.

Hur trött är jag inte just nu? Jag var helt drogad på historialektionen, tycker faktiskt synd om mina klasskamrater som fick se mig så. Efter det var det bara att dra till jobbet! En stor kaffe och äpplen på det gjorde saken bättre! Piggnade till, alltså. Nu är det bara surt att jag inte har några planer för kvällen. Linnea och jag pratar om att hitta på något, men det känns som att båda är för lata för att röra på arslena, men jag känner att jag verkligen inte orkar sitta hemma ensam och dö sönder (hur dör man sönder? hehehe). Jaja, får se hur kvällsplanerna blir! Imorgon ska jag shoppa med mami på förmiddagen, jobba på eftermiddagen och dra på fest @ Helges casa med Felicia på kvällen! Kan nog inte bli mycket bättre men det finns bara en återstående fråga - vad fan ska man klä ut sig till? Zombie nästa helg, men imorgon då?


facebook tycker att jag ska klä ut mig till Mike Myers. Jag säger nog neeeej

Home is wherever I'm with you.


Hermes var gudarnas budbärare och son till Zeus.

Hur orkar jag? Jag har nu pluggat i ~3 timmar. Lite mer kanske. Känns som att jag ska avlida här och nu och jag vet att jag inte orkar göra något mer så jag har bestämt mig för att sova. Imorgon har vi den jobbigaste dagen på hela veckan och nu när jag är helt utbränd så känner jag att det kommer gå åt helsicke. Så lite jobb på det också! Teknisk psykologi är den enda lektionen jag ser fram emot, tror jag. Ja, det är det fan. För jag menar, vem vill ha svenska, matte, engelska och historia då vi inte ska göra något roligt alls? Om bara alla lärare kunde ge oss ledigt imorgon, bara för att vara lite snälla... då hade jag blivit glad.



godnatt

Ogillar mitt liv.

Jag har fått en fet jävla finne på hakan. Eller, den är inte fet. Men den svider. Hur intressant är inte det? Så jäkla nice. Tack till donken, säger jag bara.


lagom taggad tjej!


men man gör det bästa av saken och återgår till pluggandet!
varför har jag en grop i handleden, typ? nice


There are ghost towns in the ocean.

Känns som att jag blivit värsta donkenbruden! Jobbat varje dag den här veckan och känner mig helt jäkla död. Skola och jobb är ingen härlig mix, inte när man har prov och inlämningar heller. Den här veckan har ifs varit "lugn" - "bara" två prov och en inlämning.

Imorgon har jag svenskaprov. Antiken. Kan jag något? Ääeee alltså, nä. Pappa blev lite sur när jag sa att jag inte hunnit plugga så mycket, men det ska jag göra resten av kvällen, natten och morgonen. Typ


älskar Ana Gina (((((:


I'm close behind you.

Bara jag som är tröttare än tröttast? Bara jag som vill stanna hemma och sova ut som aldrig förr? Bara jag som inte orkar jobba? Jag har min första riktiga lektion i pedagogiskt ledarskap och det ska sannerligen bli kul och se vad detta handlar om. Hade ju prov förra veckan och jag vill verkligen inte ha tillbaks det. Johan sa att han inte förväntade sig ett skit av mig på det provet, så det känns ju bra i alla fall!


Hej hoppppp

Just let me go in peace.

Jag är trött och har skrivit klart analysen. Imorgon ska jag, Johanna och Marisa vara i skolan tidigare, bara för att vi ska hinna plugga svenska/göra klart teps-uppgiften. Hur kul är inte det? När jag börjar 12.40 och tror att jag äntligen ska få sova ut så ska jag ändå vara i skolan tidigt. Fan



visste ni att den engelska versionen av "män som hatar kvinnor" (eller vilken av filmerna det nu är) är delvis inspelad i vårat "spökhus" uppe i hälsingland? ~100 meter ifrån våran stuga! Coolt va? Så håll utkik när/om ni ser den!


You and I collide.

Yes! Jag är äntligen hemmelihemma och orkar verkligen inte sätta igång med plugget. Skoldagen och jobbet har gjort mig helt jäkla förstörd och jag känner verkligen att lovet kommer bra till. Är det så att de lägger de på just de veckor de ligger på för att det är då de inser att eleverna behöver det som mest? Bra är det i alla fall!

Jag vill bara få mitt studiebidrag och min lön (som ifs kommer den 25e november) så jag kan shoppa galet. Jag känner att två koftor inte är enough! Vill skaffa mig en ljusbeige, skitstor, stickad och söt - förslag på vart jag kan hitta en sådan? Så måste jag fanimig hitta kläder att ha när jag fyller 18! Skummade lite med Marisa efter jobbet idag och det vi har kommit fram till är - bekväma skor med KLACK (capslock bara för att det ska vara hög klack), tajt klänning och slapp kavaj. Carro har lovat mig (ja, det har du) att fixa mitt hår och smink, så det har jag fixat! Shiiiiit, Linda och Marisa ska guida runt mig galet och ja... jag är lite nervös, måste jag säga.

PLUGG NU DÅ! wish me fucking luck

Det finns ingen väg tillbaks.

Jag måste skriva om mitt slut
Du läser mig som en öppen bok
Men ju mer du läser desto mindre vill du veta


Hur osoft är det inte att håkanbiljetterna är slutsålda? Skjut mig, någon


Tyck synd om mig nu.


känner mig ganska camkåt idag!

So impressed by you undressing.

Tänk er följande - du sitter på bussen och platsen bredvid dig är ledig. Dert är ganska fullt på bussen så platsen bredvid dig lär bli upptagen när som helst. Bussen stannar. Massa pensionärer kliver på och bakom alla dessa russin kliver det på en... helt okej-snygg kille! Ett russin är på väg förbi sätet bredvid dig och killen går bakom. Om tanten inte sätter sig bredvid dig så gör killen med största sannolikhet det. Vad tror du händer? Typiskt! Och det ska alltid hända. Alltid! Dumma tant. Det är vid såna här tillfällen man ska ha fetaste väskan bredvid sig som man ska ta bort, ganska casual, precis när killen ska gå förbi sätet bredvid dig.

Blir du aldrig nöjd?

Förresten, världensfulastetjejivärlden bad mig göra storleken på texten i mina inlägg lite större, så nu har jag gjort det. Nöjd nu, Jennie? VA VA VAAAA! Skaffa glasögon

Jag försvann ett tag på vägen, men jag saknade dina sinnen.


finaste jackan i världen, enligt mig, typ, hehe

HEMMA NU! från jobbet dårå. Jobbade över en timme bara för att vara snäll mot söta Sandra som jobbat hela dagen, hur snäll är jag på en skala? Säg 10! Nu ska jag äta, dricka vatten i mängder och ta mig en ipren. Känner att huvudvärken smyger sig på och den har jag inte tid för! Måste sätta igång med svenskaplugget igen....

Kan inte minnas vem jag var igår.


blek brud (fast jag är inte sådär blek, det är något med webbkameran, faktiskt) som vill bli brun igen - YESSS

spontantripp till kroatien eller thailand eller något - någon som bangar?

I'm no king, I wear no crown.

Matt Costa och svenskaplugg är det som gäller. Ska lämna in en dramaanalys av "Medea" på fredag. Har ni läst den? Jag vet att jag skrev att den är bra och ja, det är den, men det är inte kul att analysera den. Jag har skrivit 1,5 sidor och den ska vara mellan 2-3 sidor lång. Det känns som att den är ganska oseriös men vad vet jag? Glad är jag i alla fall, eftersom vi inte har mer plugg än svenskan den här veckan. Kanske dyker upp något, men det gör ingenting. Nästa vecka är det lov och då jäklar blir det chillerill.



Chillerill = jobb och träning.

I am here with you.


glad tjej! och så har jag tofs. det är väl bra att Carro tvingar mig till massvis med saker!


Remember how this used to be.

När jag vaknade av alarmet så trodde jag att jag inte hade sovit en blund inatt. Ni som inte vet hur min ringsignal låter.. var glada över det för den är en mardröm, det lovar jag er. Så idag ska jag till skolan på mentorsamtal i 30 minuter för att sedan åka hem igen? Hur onödigt känns inte det? Jävligt onödigt. Sedan blir det till att åka hem igen, plugga i några timmar och sedan åka till jobbet. Jag känner mig faktiskt ganska taggad på att plugga. Läste resten av 'Medea' igår and it was good. Ingenting man läser frivilligt direkt, men aa!

Det är frostigt och (vad det ser ut som) väldigt kyligt ute. Funderar på om jag ska inviga vinterjackan. Eller så kanske jag bara tar Carros. Pappa är (ni som känner min pappa förstår) orolig över att jag kanske ångrar mig, men det lovar jag att jag inte ska göra. Termometern visar MINUSgrader. 2 st sådana för att vara exakt. Hur taggad blir man av det egentligen? Aa inte alls



paolo nutini - jenny don't be hasty
(tack jennie, för att du lyssnat sönder på honom)

 


Maybe then I could sleep at night.


gammal (MEN COOL!!) bild.
tänkte bara berätta för er söta läsare att jag ska lägga mig och plugga svenska nu. antikens grekland och 'medea' - kan nog inte bli mycket bättre. nästan ledig från skolan imorgon, vilket är skönt!

Please come down from that cloud.

Jag är relativt nytränad och glad! Ni anar inte hur skönt det var att träna, även fast jag dog som en get. Att Cassy tvingade mig att gymma efteråt kändes lite.... väl. Men aa, sedan dog jag sönder i stretchrummet. Hur nice?

Pratade nyss med Malleball och hon och jag ska köpa Håkanbiljetter imorgon! Kommer bli så grymt jäkla awesome. Kommer skrika. Kommer dö. Kommer avlida. Samma sak, men ändå. Jag kommer vara lyckligast i världen. Nu måste jag bara hitta någon som kan ta mitt pass (om jag får något) den 13e november. Annars är det sjukanmälan som gäller, grappar! Och helgen? Ja.... jobb jobb och åter jobb. Men söndag! Myskväll med mina favoritflickor. Gotta love it.

Förresten, jackan är här. And it's looking goooood

Om du älskar mig kommer jag lämna dig.

Hur längesedan var det jag lyssnade på Håkan Hellström, egentligen? Den 13e november är det dags. Då ska vi se Håkis. Live. Andra gången. Och det kommer bli förjävla awesome. Eller, jag har inte köpt biljett än. Men jag kanske ska göra det ikväll? Ska jag? Inte? Eller? JO! Måste skriva påminnelselapp. En annan bra sak som händer ikväll är att.... PAPPA KOMMER HEM MED MIN JACKA! Ja, han ska köpa den efter jobbet HIHIHIHIHI. Vill typ att det ska börja snöa nu bara för att jag ska kunna ha den.


nomomnom

och om du lämnar mig kommer jag älska dig

You and I we will remain.

Tidigare förra veckan så tänkte jag att det skulle bli skönt att inte behöva jobba varje dag, att jag kanske får lite mer tid som jag kan lägga undan till plugg och träning? Bullshit. Det enda jag tänkte var att jag vill tjäna mycket den här månaden och att jag kan vila på höstlovet. Kanske träna och plugga lite då med. Så jag tog 3 kollegors pass, helt utan att tänka. Så jag jobbar tisdag-söndag, ifs bara tvåtimmarspass, men fortfarande, 6 dagar? Ahapp, bara att bita ihop! Älskar ju donkeeeeen.

Snart blir det träning! Var säkert tre veckor sedan, men nu jävlar. Cassandra och jag ska ge järnet. Lär bli kul att se ifall jag är död efter passet eller inte. På idrotten kände jag att mina musklos har försvunnit. Armhävningar var inte roliga att göra, faktiskt. På höstlovet kommer jag igen!

See what you see not what you want to.


hej grym kille hej


Do you need anybody?

Det är så skönt att vi bara har tre lektioner idag. Etik, historia och idrott. Efter det ska jag plugga, som en gnu, förhoppningsvis. Diggar att jag inte kan bestämma sånt här i förväg. Det fungerar helt enkelt inte. Pluggandet alltså. Träningen fungerar! 18.00 ska jag på ett medelpass och det var ett tag sedan jag hade tid för detta. Annars var det plugg/jobb som tog upp ALL tid. 150 kcal/timme på donken är inte mycket alltså....

Matt Costa - Mr Pitiful. Jag älskar Matt Costa. Det bör ni också göra. Hejdå

Jag ser inte alls fram emot ännu en skolvecka.


Bara jag som älskar Blair Waldorf? heheheehej
nä nu ska jag sova.


Obla di obla da life goes on.

Hur bra är inte Beatles? Jag älskar dem, always. Väntar på att Sophia ska ringa mig så vi kan göra klart uppgiften i teknisk psykologi som ska vara inlämnad senast 23.59, sedan ska jag kolla på gossip girl (som jag velat göra ända sedan förra söndagen!!!!).

Någon som orkar gå i skolan istället för mig den här veckan? Jag känner att jag behöver lov. Tur att det är nästa vecka då. Och hur blir det med massa prov? Nä, bara ett den här veckan. En inlämning och ett "prov" i engelska typ. Engelskan behöver jag fan inte plugga till. Happycat, det är jag det. PUSSSSSS

Yeah, I'm nobody without you.

Without your loving,
Without you I am weak.
Without your hugging I'm nothing but a freak.
Without you, baby,
Without you I cannot sing.
Without you, darling, I'm like a bird who lost its wings,
I'm not a thing.

'Cause you're my sunshine
To keep me warm,
You're my shelter and my hideout
In rainy days and storm.
You're my laugh-line, a dream come true,
You're the only truth I know,
I'm nobody without you

 


Off to work!


She's got a ticket to ride.

Sofia Sandwall är trött chey och orkar verkligen inte göra någonting alls idag. Jag är inte bakis någonstans, men jag är trött, och jag ska jobba 17.30-19.30 ikväll. Nu kanske ni tycker att det är dåligt att jag klagar, men det är faktiskt så att tvåtimmarspassen är de värsta! Bra att Ava och jag har samma tider, wihuuu!

Igår var, minst sagt, en trevlig kväll! 09spa + några fler spenderade kvällen hemma hos Måns, vilket var riktigt kul! Fick nog liite mycket av det goda, men jag hade kul ända in till barntimmarna! Dock missade jag och Caroline bussen i gullmarsplan så vi fick vänta i 30 minuter. Då var det dags för en french! Och förresten, jag var fet igår. Det var första gången jag åt donken sen jag började jobba där, det kändes.... konstigt, men bra ändå! Tack till Mallan som bjussade galet, that crazy wooman.

Innan jag drar mig mot the job så har pappa lovat mig att vi ska se Alice i Underlandet, och det har han faktiskt lovat mig i flera månader nu, men det är dags! Vi har filmen hemma och han kommer inte undan denna gången (tydligen har han sett den utan mig, vilket jag blev riktigt förbannad över, men han ska få se den två! eller fler!) Nu blev det mycket text, tack o hej.

Undan för pundarn.

Igår bad brudarna mig att dricka mer bara för att jag var för snygg och såg för fräsch ut. Jag blev i alla fall glad!

Jag spyr i ditt fejs.


PART 'FUCKING' A!

Don't hold yourself like that.

Känner att jag har mycket 'on my mind' såhär på morgonkvisten och jag ber om ursäkt ifall detta tråkar ut er som aldrig förr, men det får ni helt enkelt stå ut med, kära vänner!

Om ni ser någon gå förbi er på stan eller liknande, med världens jävla tatuering över halva kroppen, brukar ni få ångest för deras skull då? Jag får det, big time. Jag menar, vad tänkte de med? Tatuerar in världens fetaste grej över hela armen, halva höften, hela benet eller vad vet jag.. ansiktet? Nej, jag tycker synd om er som gör det. Visst att ni tycker att det är fint för tillfället! Men vad kommer hända om några år? 10? 20? När ni skaffat barn och börjar bli lite äldre? När huden börjar hänga och den också gör det? Nä fy. Jag funderar ju starkt på att tatuera mig, men det går lite upp och ner med det där - ibland vill jag, ibland inte. Mina är ju, som sagt, ja, jag har inte sagt vad jag vill tatuera in men hint - väldigt små sådana. Två, kanske tre stycken har jag funderat på i mer än ett år och jag blir bara mer och mer osäker. Tror mina föräldrar också är en anledning, de har verkligen en förmåga att få en att tänka annorlunda. Så jag vill bara säga till er att.. gör inget ni vet att ni kommer ångra. För ni lär ju inte sitta med hängig hud och 4342 rynkor och säga "Kolla min coola tatuering av en skitfet, rosa ponny! Visst är den fin?" Näe, jag skulle gråta sönder om det hände mig. Man får hoppas på att man inte gör detta på fyllan, eller att man har råd att laserfixa bort den!



lite fult att bilderna är olika stora, men aaeeehehe

Young girl, don't cry.

Istället för att hänga upp mig på saker så är det bara att letta go och leva vidare! Nu är det fan lördag och jag ska inte sitta här och bli våldtagen av mina tankar. Ikväll ska vi ha det bäst. Hemma hos Måns, med de flesta från 09spa + några till, det kan inte bli bättre, eller hur?

Förresten... bara jag som är fattig? Studiebidraget kommer i slutet av nästa vecka och jag har enbart pengarna i min spargris att förlita mig på. Vad har jag gjort med alla mina pengar? Ångest.

You're having trouble finding yourself.

Vet ni hur mycket jag gillar att bli ignorerad? Vet ni hur mycket jag gillar att bli behandlad som luft? Att prata med en vägg, alltså ingen respons, hur glad gör det en? Att komma överens om något var tydligen inte något ömsesidigt, utan detta var någonting som enbart var från min sida. I like it a lot!


precis. suddigt.

I can't take my mind off of you.



en av de här fula bilderna är till min vän Alexander. Eller kanske allihopa? Bara för att han fyllde år i veckan och att jag lovade honom att ge honom en ful bild, så här har du, Alex! Grattis på 22årsdagen! i efterskott då....

Did I say that I want you?

Kollade nyss besökstatistiken och trodde att jag endast haft 3 unika besökare idag, soft att det är efter 12 och att det är en ny dag då! Fortfarande - vad gör jag uppe? Bör. gå. och. lägga. mig. nu.


I can't take my eyes off of you.

Kvällen spenderades med Jennie, Steven och Måns @ Måns casa på Södermalm. Mysig filmkväll hade vi och dock övertröttheten så klarade vi av det ganska bra! Nu sitter jag här och dör lite halvt av trötthet. Vad gör jag egentligen uppe? Imorgon jobbar jag 13.30-15.30 - huuaa på de korta passen! Efter det LÄR JAG JU tagga till inför partajet på kvällen. Kommer bli den bästa lördagen på länge, i can feel it!

Vadå snö?


Är det bara jag som inte vill ha snö? JAG ORKAR INTE MED KYLAN, okej?


What do you get when you fall in love?


min inom två veckor. k? KKKK


Ni visste väl att det är 'Pink day' idag?



min tröja ser vit ut. men den är ljusrosa, faktiskt.

Du har alltid varit sjuk.


you're my best friend and i love you

Jag tänker gömma det för dig.

På etik & livsfrågor-lektionerna så har vi börjat diskutera vad vänskap betyder för oss, också vad kärlek betyder och att de kan knytas samman. De lektionerna får mig att inse att vänner, ja, de har man, runt omkring sig, överallt. Även fast de inte visar det för en hela tiden, så har man alltid vänner. Det finns alltid någon man kan vända sig till, nära eller bekant. Och det får mig att tänka till.. för jag brukar alltid tänka att jag inte har många vänner som stöttar mig, men det har jag ju. För mig är vänskap ömsesidigt. Det handlar om att ge och ta. Inte att bara ge och inte att bara ta.
Jag hade en djup och mycket givande konversation med Marisa om detta idag och kom överens om att jag av någon anledning fått för mig att jag enbart ska ge, för att det är vännerna och deras hälsa som ska gå först. Jag har alltid blivit intryckt annat, vilket jag bara har tagit emot, men som jag nu insett är fel. Det är nu jag inser att jag har förändrats. Att jag har gått mot det sååå mycket bättre, om man jämför med hur det var förut. Jag har kunnat vara riktigt elak mot folk, utan att ens bry mig egentligen, överhuvudtaget. Nu går det inte. 'Behandla andra som du vill bli behandlad själv' - finns det mer att säga? Något jag vet om mig själv är dock att jag har världens tendens att vara mest sarkastisk i världen och det är något jag gillar att vara. Det är inte elakt menat, det jag säger då, utan det är bara på skämt. Dock är det synd att det faktiskt finns folk som tar illa åt sig när jag just beter mig så, men jag hoppas att vissa tar hänsyn till att jag inte är fullkomligt seriös hela tiden.
När jag tänker på det här så blir jag så sjukt nostalgisk. Jag börjar sakna hur allting var förut. Jag börjar sakna vissa ögonblick. Vissa minnen som jag delar med gamla vänner, som inte går att få tillbaks. Varför växer man ifrån varandra? Varför kan inte vänner alltid stanna kvar, trots konflikterna som uppstår? Som Marisa sa - att det är skönt att kunna dra streck över alltihopa och inte kolla tillbaka. Men hur många streck kan man dra, tills det tar slut på sådana streck och då vänskapen inte finns kvar längre?
Min lärare frågade oss vad vi tycker om följande - kan man göra slut med en vän, som man kan göra med en pojkvän? Jag vet att det går, för jag har varit med om det, flertal gånger, men bara med en person, en som jag kan minnas i alla fall. Och hur långt ska det egentligen behöva gå för att det ska göras en så drastisk förändring? Om man känt någon tillräckligt länge, och känner personen tillräckligt bra - hur klarar man då av att bara... glömma bort? Att bara.. gå vidare?

tack kent, för att ni hjälper.

Kul att posea med skolböcker och vaselinburkar.

Precis precis! Nu kollar jag de första avsnitten av 'välkommen åter' som finns på youtube och njuter! Imorgon har vi prov i.... wait for it.... PEDAGOGISKT LEDARSKAP! Eller vi och vi... Ja... jag och min nya grupp. Skall bli intressant och se hur det går ;)

Magnus Betnér, Promoe - Yta.

-"Hamsterhjulet är också intressant.... vet inte om det går att slippa ur det alltså.. även om det känns som att man skulle kunna slippa undan när man jobbar kreativt och har lite fria tider men då har man i alla fall alltid en deadline att slåss mot så att det känns ju som att man blir där till slut ändå. Ytan är väl kanske vår religion, det är.. det är ju religionens fel att vi blir så jävla knäppa i huvudet vi har ju levt i flera tusen år med nån religion som fick oss o tro att man ska må skitdåligt i det här livet för att man ska få leva vidare sen. Sen när man inser att man inte kommer få leva vidare sen då måste man ju fylla det här livet med nånting... då blir det väl yta. Platt tv, platt mage, det är ju kanske ingen bra lösning men det är i alla fall en lösning. Jag menar jag brukar ju lösa det genom att gnälla på allt och alla.. det funkar för mig. Ööh, hur du ska göra, det har jag ingen aning om. Lycka till!" - Magnus Betnér



You had me at hello.

Nu är dock grejen att det där inte riktigt hänt än, men vi kör på ändå. Har ni någonsin varit med om att ni ätit en macka som varit så luftig att ni fått världens orkan över er när ni tagit en tugga av den? Kanske lite överdriven beskrivning men ni förstår säkert. Jag befinner mig på bussen hem. När jag kommer hem ska jag plugga.. Kul grej det där! pusssss

Graderna sjunker så fort överallt.

Marisa och jag har pluggat historia i en timme och våran lunchpaus är nu slut. Dags att sätta igång igen! Prov på fredag, som jag inte riktigt orkar tänka på, egentligen, men detta är något som måste göras.

Vissa försover sig, andra inte.


Grattis till Sophia Long som ändå hinner med bussen! heidooo


It's all been the downfall of me.

Något jag ogillar är när man vaknar upp från världens djupaste och bästa sömn och tänker på vad det är man drömt och inser att det var det sjukaste någonsin och att man senare, när man vaknat till lite, inser att man glömt bort allting man drömt.

Burnt trees on a snowy pass
All my friends are far behind
I'm stuck with you tonight
But I'd be better alone

Att sitta uppe och vänta är inge kul.

Jag sitter uppe och väntar på att Caroline ska komma hem. Hon sa inom en timme för snart en timme sedan, vilket får mig att inse att hon inte alls menade inom en timme. Snarare inom två. Men jag vill få hjälp med att fläta mitt hår. Är det bara jag som inte kan göra inbakade flätor på mig själv? Kanske ska öva. Kanske nu? Kanske någon annan gång? Äsch, detta ger mig mer tid att plugga. Dock jobbigt att jag ska upp tidigare än tidigt imorgon, bara för att vara i skolan tidigare, bara för att plugga rättskunskap med Sophia. Jag ska göra det. Fan vad jag ska göra det. Och ja, var stolta över mig

Bli mitt sista halmstrå för en stund.

Ni kanske förstår att jag är liite crazy när det kommer till Lars Winnerbäck. Har pluggat rättskunskap i sisådär 1 timma och känner att jag måste fortsätta med det, snart. Tar bara en liten paus. Ett kapitel kvar att läsa, sedan ska jag bara skumma lite smått på bussen imorgon bitti. Ogillar att vi har rättskunskap som första lektion.
Efter skolan ska faktiskt jag och Felicia vara duktiga. Blir pluggfika som förra veckan! Sten Sture - here we fucking come. Synd att jag är jävligt fattig bara..


ljus, stanna kvar
kom och var min vän
ljusna mig igen, igen igen

Alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt.


glad och blöt tjej!


Det är mitt och blir aldrig ditt.

Jag lärde mig kassan på McDonalds idag. Hur nice var inte det? Jag och Ava blev ställda vid samma kassa och turades om att backa/stå och knappa in allting. Var sjukt förvirrad i början och trodde att jag skulle ta livet av mig, men det gick bra efter några beställningar! Höll nästan på att halka vid burgarna också, det hade ju varit smidigt. Tur att jag inte gjorde det då!
Just nu känner jag att jag tycker om mitt jobb. Pga arbetskamraterna. De är så jäkla härliga. Hoppas jag aldrig tröttnar.......... Och vet ni vad? Nu ska jag plugga! NU

Ett kyrktorn sträcker sig mot himmelen.

Sophia och jag är apple.com/trailers-fanatiker. Det är den hemsidan vi besöker när vi har sjukt tråkigt och inte riktigt har någonting annat att göra. Så i eftermiddags när vi satt hemma hos mig så tänkte vi - varför inte chilla och kolla på skräckfilmstrailers? So that's what we did! Och när vi kollat på det ett tag, mitt i en trailer, så hör vi att ytterdörren stängs på nedervåningen. Jag pausar och kollar förvånat på Sophia. Hon ger mig en likadan blick och säger "Jag tror det var någon som kom hem.." varpå jag skriker "Hallååå?" - inget svar. Sophia ropar igen, men vi får inget svar den här gången heller. Jag utbrister att ja.. våran trappa brukar knaka som ini helskotta, så det kanske var den som gjorde det den här gången med, men då hör vi något från nedervåningen. Jag blir sjukt rädd, går bort mot trappan för att se om någon står där och gömmer sig eller liknande - ingen där. Sophia tror bara att vi inbillar oss och säger åt mig att vi ska gå ner, efter några sekunders övertalning från hennes sida så börjar vi gå ner för trappan, långsamt. Då hör vi något som skrämmer skiten ur oss, vi hoppar till och springer upp igen. Jag ringde pappa och han bad mig gå ner, medans jag skrek och halvgrät att jag inte ville göra det. Någon höll på och göra ljud ifrån sig där nere och jag tänkte - om det hade varit Caroline så hade hon gett upp för ganska länge sedan. Men vem tror ni hoppar fram och flabbar som en jävla nörd? Jo, precis. Så jag och Sophia trodde att vi seriöst skulle bli mördade under de ~15 minuterna.
Fy jävlar, säger jag bara.

Som en julrusch över staden.


idag ser jag ut som en butchig man i denna oversizeade jeansskjorta :))))


This is our day today
Can't you find a way back
To these arms.



Jag ville vänta tills du frågat.

Tisdagar är en av anledningarna till att jag gillar Värmdö gymnasium. Varför? Jo, idag är jag ledig! Vissa tisdagar hatar jag, visst visst. Men jag får väl helt enkelt tacka min lärare i teknisk psykologi som dubbelbokade idag. Dock måste jag plugga en hel del idag. Har tre prov i veckan och så ska jag även hinna med en uppgift i teps som ska göras idag. Så tyresö simhall, here I come!

Jobbar 17-19 idag. Vem älskar inte de korta rush-passen? Ja jag kan inte säga att jag gillar dem i alla fall, men något som måste göras. Jag längtar till höstlovet. Då blir det massa jobb och massa träning. Inge plugg, absolut inge plugg alls. Jag lovar nästan det. Roligt att pappa och Lena drar till Hälsingland då och att jag inte kan följa med, he heu..

En vinter i en stad.

Känner att den kvinnliga veckan börjar gro runt hörnen. Den som gör mig förbannad gör det på egen risk, säger jag bara.


alltså ja, passa er...

Där bodde jag och där bodde du.

Vi hade presentation på idrotten idag. Har hållit på med motionsgympa ett tag nu och fick i uppgift att framföra tre låtar, i par. Felicia och jag valde kom igång, pulshöjare och smidighet och det gick asbra! Vad tror ni vi fick för betyg? G? VG? MVG? IG???? MVG som faán! Säg grattis

Jag var länge ensam, enda barnet.

Ja hej igen. Det gör ont i min mun. Eller typ svider. På ovansidan, längst bak där mina visdomständer ska växa fram. Det kanske är så att de är på g? ÄR DE DET? Inte för att det är speciellt coolt egentligen...... eller? JO jag tycker fan det är ganska coolt. Alla lyckas inte få fram dem pga för lite plats eller vad vet jag. Detta betyder alltså att jag är cool och att jag har gott om plats i min mun? Det där lät alldeles för fel, men det bryr jag mig inte om. Jag är pervers! He...hehe

Blommorna som var bilder av dig.

Hej bloggen! Hej läsare! Älskade läsare.... Nu är jag hemma från skolan och från jobbet. Trött och mätt som en get. En get? Ja, jävlar. Sjukt tråkigt på jobbet, men David hoppade nästan på mig och sa "Sofia, imorgon lär jag dig kassan!" Ni förstår nog hur glad jag blev. Så glad att jag hoppade runt lite på stället för att sedan se att Patrik kollade på mig med sin "börja jobba nu"-blick, vilket fick mig att fnissa till lite nervöst, sedan återgick jag till arbetet. HE HE

Jag har lagt märke till att jag gillar att använda båda former när det gäller att markera nytt stycke. Ibland kör jag med att hoppa ner en extra rad, ibland att jag hoppar ner en rad och går in 3 steg. Intressant, verkligen. Nu ser ni vilket "humör" jag är på idag.

Träffade förresten Albin på bussen idag! Var alldeles för längesedan. Under bussresan fick jag en del komplimanger för mitt utseende. Ja! Tydligen har jag förändrats så mycket. Och Albin med. Gullpojke. Vi föreslog fika, så jag ska bara se till att höra av mig till honom, så jag kan träffa mannen igen!


älskar att jag kisar lite på bilden. känner mig som bruden som snurrar runt med en purjolök och sjunger världens mest irriterande sång. om någon kommer ihåg vad den heter så uppskattar jag ifall ni skriver det i kommentarfältet! pususus

"Dök" eller "dykte"?

Ja, jag har äntligen kommit underfund med att det heter "dök" och inte "dykte". Det jobbiga är dock att jag ibland (nu, i det här fallet) känner att svenskan kan vara liiite flummig. Eftersom "dök" verkar vara det korrekta i det här fallet, varför fungerar det då inte att säga "mös", eller "lös"? Inte för att jag någonsin skulle göra det, för enligt mig låter det efterblivet, men varför går inte det, när man säger "dök" istället för "dykte"? Om det bara kunde vara så att vi höll oss till en regel. Att man t.ex. säger "lyste", "dykte", "myste" istället för "lyste", "dök", "myste"? Enligt mig blir det ganska förvirrande. Jag vill säga "dykte" bara för att man säger "kte" i slutet av de andra verben, haha. Som när vissa säger "tröck" till "tryckte", eller kanske "skärde" till "skar". Puss på er människor...

Nu pratar jag med mamma. Hon är ledsen över att jag flyttade till pappa idag. Tydligen drog Kristian iväg på bussinesstrip till Ningbo, Kina. Ganska passande när jag drar till pappa? I think not! Så det är ganska ensamt för henne där borta, men hon har ju Safira och henne har jag inte längre, vilket suger. Förresten så pratade jag med pappa idag och jag kanske ska byta rum. Till min bradres, som ligger en trappa ner i huset. Han befinner ju sig i Ooooppsala nu, vilket gör hans rum ganska tomt. Och större än mitt. Det enda negativa är ju att det ligger på våningen där nere, där ingen annan sover. Nu tänker ni säkert "och vad fan är negativt med det?" men jag tänker "läskigt." jag menar, om några killers skulle bestämma sig för att göra inbrott i just vårat hus och döda våran familj så skulle de ju välja att döda mig först. Förstår ni mig nu? Jag ska fanimig ta och fundera på detta

Need I say more?


So I'll be on my way.

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over, I'll still love you the same
Call me your favourite, call me the worst
Tell me it's over, I don't want you to hurt
It's all that I can say, so I'll be on my way

I'll always keep you inside
You healed my heart and my life
And you know I tried.

You never have to be alone.

12 timmars sömn gjorde nog susen. Jag känner mig nästan föör utvilad, är det möjligt? Det enda negativa med idag är att det är söndag. Söndag betyder att jag måste städa, packa och plugga. Och vet ni vad jag nyss kom på att jag ska göra till lunch? KÖTTEBULLAR OCH MAKARONER! Hur gott är inte det? Namnammmm

You're my sunshine.

Något jag gillar, jättemycket, är när man inte har annat att göra än att tänka. När ens hjärna bestämmer sig för att explodera och plåga en under en hel kväll. Nej, jag var inte seriös där. Jag gillar det INTE. Precis. Men vad vore en människa utan en hjärna? En dum och död jävel. När jag var liten trodde jag att man kunde leva utan en hjärna och att man isåfall inte hade någon känsleförmåga. Ibland vill man vara en sån som är immun mot känslor. I alla fall de negativa. Hur vore en människa som aldrig var ledsen, arg, sårad? En jäkligt soft människa. Med ett soft liv. Langa ett sånt vetja. Nu ska jag sova

Little did I know.

Letters to Juliet - där har vi en grym film.

Terror on Elmstreet.


Här har vi en film som inte är värd att se. Bara så ni vet
Så tips - SE DEN ICKE!


Yeah yeah.

Hur soft är det att jag bara sovit fem timmar inatt? Jag trodde att jag skulle dö på jobbet. Gick runt som en zombie, men jag hoppas att inte många la märke till det. Nu sitter jag här och funderar över varför jag inte ligger i min gosiga säng och slaggar galet. Är det inte liite tidigt? Bangade fest ikväll, för jag orkar verkligen inte.
Får helt enkelt bli någon trevlig rulle och.. popcorn kanske? Bästa för mig vore nog att plugga. Tre prov att se fram emot nästa vecka! Hur nice? Oerhört. Wish me luck, typ

Turn it up on the dancefloor.

Älskar att internet har varit efterblivet i hundra år. Igår kväll hade jag det inte, så det var inte kul att vara hemma och det var därför jag drog mig härifrån. Ellen och jag åkte till Neglinge där vi möttes av en hel del chilliga människor. Helt okej kväll, ändå! Natten/morgonen slutade hemma hos herr E. Var tvungen att gå upp galet tidigt (10.30) för att möta Felicia (11.30) och det gjorde jag! Även fast sängen och ännu mer sömn lockade mer... Men aa! Nu ska vi äta lunch, sedan ska vi förbereda inför idrottspresentationsbajset.


Här har vi bild på mig från igår, tjohoooo!

Bara om hon låg här tätt intill mig kan jag bli den jag var igår.

Nationalteatern - Men bara om min älskade väntar



Tack, tele2!

Jag är lycklig. Jag har internet. Ända sedan i förrgår så har det inte fungerat, alls. Så nu när jag slog igång datorn och såg att det faktiskt fungerade så blev jag superglad! Tror det är pga stormen som pågår just nu. Vad är upp med den förresten? Världens orkanvind som drabbat Sverige liksom. Skitkall och det känns som att man blåser iväg så fort man går ut. 1 plusgrad ute idag. Snacka om att jag ska ha på mig allt jag äger, så jag inte fryser sönder.

Förresten! Vill ni veta hur duktiga jag och Felicia var igår eller? Efter skolan drog vi direkt till Sten Sture och pluggade till klockan halv åtta. Matematik(som verkligen gick åt helvete) och Samhällskunskap(som gick liiite bättre då!). Jag är stolt över oss.
Ikväll vet jag inte vad jag har för planer. Efter skolan ska jag träna, sen ska jag hem och äta yakitori(eller något annat smaskigt) och sedan får det bli som det blir. Fest eller inte? Återstår att se

All that I can see is just a yellow lemon tree.


Jag såg dig springa över skaren.

Igår var det som så att mitt internet laggade sönder. Ungefär varje minut så skulle det stänga av sig, vilket slutade med att jag inte ens orkade försöka mig på ett blogginlägg, eftersom jag aldrig hann uppdatera det jag skrivit. Jag la mig i sängen och pratade med Felicia istället. Tvingade henne att stanna uppe alldeles för lääänge :) Och jag kan ju säga att jag sov godare än aldrig förr. Det är något med den här veckan! Jag sover jättebra på nätterna och det gör att jag ändå är lite mer positiv (inte för att jag är så positiv annars, men ni fattaaaaaaar). Igår var ett undantag då. Allt var busschauffören och bussens fel.

Efter skolan så ska jag, Jimi och Felicia sätta oss på ett fik och snacka trams/plugga. Får se hur mycket plugg vi egentligen hinner med, men jag hoppas sannerligen på att vi hinner med en del. IG på andra matteprovet? Ääe, skippar gärna det! Efter fikstunden kanske, kanske, KANSKE jag drar mig mot Haninge. Undra varför, ehe

International Suit Up Day 2010.


Kan ju ta och säga att de flesta på VGY "gave it all" idag.
De som struntade i/glömde det kan skita på sig, faktiskt


Listen baby, I'm sorry

Jag önskar att du kunde inse att ditt liv inte fungerar som det ska utan mig i det. Jag önskar att du kunde säga att du saknar mig och att du inte kan leva utan mig. Jag önskar...

Backstreet's back, allright.

Blir helt nostalgisk när jag lyssnar på grabbarna. Börjar tänka på när man stod inne på sitt rum, med stängd dörr och Backstreet Boys-musiken på högst volym. När man dansade sådär töntigt som man bara gjorde seriöst när man var i den åldern. När man radade upp sina gosedjur på rad i sängen och ställde sig framför dem, mimade och kände att man var den coolaste bruden i världen bara för att man var så jäkla snygg och så jäkla bra på att dansa med inlevelse (som man egentligen inte gjorde).
Jag minns när jag hade fått första Hits For Kids-plattan av pappa. Ingenting kunde beskriva hur lycklig jag var just då. Jag stängde in mig på mitt rum hela eftermiddagen med den skivan. Lyssnade på alla låtarna om och om igen. Sjöng, dansade och hoppade omkring.

Livet var alldeles för underbart och lätt när man var liten

Listening to the wind of change.

Imorse då! Bussens bakdörr gick sönder på något vis, vilket resulterade i att alla!! (bussen var sjukt full) var tvungna att byta till en annan, lite mindre full buss, som sedan blev sjukt packad(haha.. torrt) då. Detta var ingen snabbuss, och chauffören brydde sig inte alls om att vissa kanske hade det lite bråttom till jobbet eller, som för min del, skolan. Han körde långsammare än långsammast och jag fick lust att sticka honom med ett spjut i bröstet. Sedan var det några fjortisungar som lutade sig med all sin vikt (ja, inte var det lite de måste vägt heller) på mig. Vadå, vänta, är jag en stolpe? Är det mig man ska luta sig på? Jag gjorde som Felicia sa, ryckte till (såg säkert ut som ett spasmryck) och det visade sig att ungarna faktiskt flyttade på sig då. Tack, Felicia! Kommer inrusandes på rättskunskapen och kommer precis i tid - yay! Något positivt.
Matteprovet? Hur gick det? Inte bra, kan jag ju säga! Håller höger tumme för att få G dådå. Efter detta kollade jag First Class - hade jag fått något mail från Kicki? NEJ. Det var då så att jag mailade henne för ~tre veckor sedan och skrev att jag vill byta individuellt val. Inget svar har jag ännu fått. Gick till hennes kontor och det visade sig att hon var där. WHAT IS UP? Hon satt i möte så jag tänkte -- inte ska väl jag störa. Jag mailade istället! Hon var online på FC dessutom. Nu när jag kommer hem så ser jag att jag inte har fått ett enda mail. Vad lider bruden av? Helt seriöst? Respektlös lärare, tack o hej.

Förresten så slutade min eftermiddag ganska bra ändå. NÅGOT SPECIELLT gjorde mig glad men ni får inte veta vad. HIHIHI hejhej

Scorpions - Wind of Change --- här snackar vi nostalgi

Those who are dead are not dead.

They're just living in my head --- Coldplay.


International suit up day 2010. NICE!


I see problems down the line.

Jag sitter här i mitt kyliga rum, äter frukost och lyssnar på Joshua Radin. Idag har jag matteprov och jag känner mig inte nervös inför det, ett dugg. Vill ni veta varför? Jo, för jag är redan 100% säker på att jag kommer faila. Hårt.

Jag orkar inte tänka på plugg längre. Allt jag vill nu är att ha helg.

Nånstans där så blev jag den jag är nu.

När är det dags för mig att uppleva det de flesta upplever? När får jag vara den som njuter av det som de flesta njuter av? När får jag leva livet till max? När är det dags för mig att hitta den personen som får ens hjärta att slå ett extra slag? Som gör en glad bara av att finnas i ens tankar? När är det min tur att få vara sådär fnittrigt lycklig? Gärna snart, tack


Från kylan in i värmen.

Jag har pluggat lite samhällskunskap och kom sedan att tänka på att jag har en broschyr med enbart massa skit om EU. Varför inte bara försöka läsa igenom hela? ~60 sidor? Klarar jag det? Aarå, på något sätt....

Nu blir det Lars Winnerbäck en stund. Kanske en dusch? Kanske lite tv-gluttande? Naaahajs


fett het och gammal bild, va?

Natten fäller blå, kalla skuggor häromkring.

Jag har en vän som heter Felicia Hultin. Ett av Felicia Hultins främsta intressen är min blogg. Det enda Felicia Hultin gör på dagarna är att läsa min blogg. När jag inte har uppdaterat min blogg på ~12 timmar så skriver Felicia Hultin till mig och tjatar om att skriva i den. När jag inte vet vad jag ska skriva så säger Felicia Hultin till mig att skriva om vad som helst. Dock hjälper inte det Felicia Hultin säger. Så istället skriver jag om Felicia Hultin. För Felicia Hultin är en trevlig prick. Jag älskar Felicia Hultin.

Jag hade antagligen fått IG ifall min svenskalärare läst det där, eller vad tror ni? Fast det kanske bara är jag som irriterar mig på när någon nämner "Sen", ett namn eller "hon/han" i varje mening. Egentligen behöver det inte ens bara vara de orden. Nämner man "ikväll" i två eller tre meningar i rad så får jag krupp och tar livet av mig lite.

Mina ögon kommer alltid le mot dig.

Jag drömde att jag fick lära mig kassan på jobbet, att mina helgplaner gick åt pipsvängen och att jag träffade på en gammal vän och vaknade upp med blandade känslor. Mestadels irriterad, var jag. Men efter lite Bo Kaspers och frukost så mår jag genast bättre!

Enligt min vädergrejsimojs på datorn så är det 6 plusgrader och så regnar det. När jag tittar ut genom fönstret så ser jag bara blå himmel och solsken. 5 plusgrader dock, så halvt ledsen blir man. Mamma mumlade någonting om att det ska snöa, vågar man tro på smhi eller ska man försöka hålla positiviteten(kan man säga så?) uppe och strunta i det hela? Det jag vet är att jag inte orkar köpa en ny vinterjacka och att jag inte vill ha min gamla. Snacka om beslutsångest. Jag vill få min lön, nu. Bara att vänta till den 25e november. Skitsoft.
Fylla år vill jag också göra. Bara att vänta till den 19e. 18 bast? Aasörru...

You don't care a bit.



har man tråkigt så.. har man det

Remember when the boys were all electric?



Denna bruden har nu pluggat matte i 30 minuter (fattade ingenting och gav upp) och samhällskunskap i 1 timma. Hur tuff är jag på en skala? Inte alls egentligen, men just nu är jag riktigt stolt över mig själv.
Förresten, vill ni veta något riktigt intressant? Brände mig på jobbet idag. Oljecrap på halva handen, men det ser inte så farligt ut. En liten röd fläck på knogen bara (Y)

The end of the world.

Vem kommer få IG i matematik b? hä hä

I can't let go.

Idag hade vi nog den roligaste idrottslektionen, ever. Inte början dock, när Kamila bara pratade om motionspass och körde världens teori som hon tryckte in i våra öron, men efteråt! Då jag och Felicia hoppade runt i salen med min ipod och försökte välja låtar/rörelser till vårat pass vi ska framföra på måndag. Ja, motionspass. Gympa. Soft att jag och Felli gör detta for a living på Friskis och svettis liksom? (inte for a living, men det lät bara bra... hehe) Hur som helst, vi ska framföra tre låtar - Kom igång, Puls och Smidighet. Förstår ni hur kul det kommer bli? Nästa måndag alltså... hujedamig vad jag måste plugga den här veckan.

Missade Paradise Hotel som började 19.30 idag, så jag får helt enkelt se det på tv6play eller något. Bara det att jag måste plugga nu. Matematik? Oh fucking yes. Sedan har vi ju samhällskunskapen som jag inte kan ett skit om.... och så kom septembers frånvaro! 16% frånvaro - AWESOME. Eller? Njaaa, måste nog skärpa mig....

The way you make me feel.


Älskar när man tror att man har all tid i världen på sig när man i själva verket har ~15 min.
Nu drar jag till skolan! Vi ses ikvälll

Since you been gone I can't get nothing right.

Lyssnar på 'Our song' med Hoffmaestro som Jennie har tjatat om i några dagar nu och får ångest över hur den här veckan kommer vara. Matteprov på onsdag och fredag (jag kan ingenting) och samprov på fredag (jag kan ingenting). Ja, jag vet att jag får skylla mig själv, men aa. Så måste jag till centralstationen och fota lite innan torsdag också, hur kul? Jobb idag, kanske på fredag och på lördag.

Jag längtar till helgen


I'm not leaving now.

Det är nu som jag hamnat i en sån där situation då jag inte får låta saker gå för fort. Då jag inte får göra fel och då jag enbart lyssnar på mig själv och ingen annan. Varför då? Jag vill inte förstöra någonting. Och om jag lyckas... Det lär vi isåfall märka.. Önska mig lycka till.

Take my heart and please don't break it.

Hej, jag är uttråkad. Hej då.

XO XO

Vad börjar om ~15 minuter?


that's right!


Dude, I totally miss you all the time.


Massvis med bloggrape:ande

Ja, Jennie bestämde sig för att skriva en del i min blogg igår kväll. Och lägga in en JÄTTEgammal bild från sommaren 2008. YEAH, tack så mycket. 

Befinner mig nu i Mallanbrallans rum med Jennie bredvid mig i sängen (hehehe) och har precis ätit frukost. MAJONÄSMACKOR MED TOMAAAAT!!!(!!!!!!!!!!!!!!!!!) fetgott. Vi ska snart dra oss. Jennie ska övningsköra, Malin ska till sin mami och jag ska hem. Skulle egentligen träna men känner att jag verkligen inte orkar. Ska väl läsa 'Medea' istället. Eller plugga matte. Vad tror ni jag kommer göra? Vara fet och dö lite, gissar jag på.

Malin hade inga bilder på datorn, kul.


tagen imorse


fuck you själv

Hello everybody! Coolaste tjejen i stan som anropar. Vi sitter hemma hos mallanbrallan, jag soffan och mallan själv. Vi har redan hunnit trycka i oss massor med fett. Mitt mål här i livet är för er intresserade att få största ölkaggen ni kan tänka er, sjukt praktiskt när man inte orkar sträcka sig för att ställa glaset på bordet.

Farsan kollar vi på också. Men FaaaaAaaa-aaan vad jag fick tjata mig till det i videoaffären. Sofia var sjukligt emot det men det är hon som sitter och skrattar åt den och ber mig hålla käften när jag pratar. Normal tjej. Luktar donken gör hon också, jätteäcklig.

Snart somnar jag. Ska försöka få ut tjejerna på en promenad så jag slipper få en massa smällar på käften som jag fick sist vi hade fettokväll och jag råkade somna.

Med vänliga hälsningar Jennie (jennlaa.blogg.se)

Wonderchild.

Vän: Hur kan du vara så söt och ful på samma gång? Dina bilder.. vissa är SÅÅÅÅ fula. bara så du vet. inte så söta alltid. men du kan ju vara söt.


jag är inte ful någonstans, ALEXANDER.
nu ska jag till Nacka forum med mamma.

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Lars Winnerbäck passar bra en höstdag som denna. Försöker lista ut vad jag ska klä mig i medans mamma tjatar om att hon vill att jag ska med till Nacka forum. Ja, tydligen har de bytt till nacka forum nu, äntligen! Inte heter det Forum Nacka längre. Tack och lov. Och tack till Jennie som berättade det för mig. Ytterst intressant fakta!

Så, jeans idag kanske? Funderar på ifall jag ska inviga ett par converse eller om jag ska köra på några gamla. Vem vill förstöra nya converse i detta väder? Aa inte jag i alla fall.
Jobbar 17-19 och efter det drar jag mig mot Värmdö. Hem till Mallanbrallan med Jennie. Kvällen ska spenderas där, med fett med snarre och en hel del filmer. En skräckfilm, enligt våran nyinvigda tradition. Ska bli skönt att fetta upp mig inför vintern, eller vad säger ni?

I den döda vinkeln ser jag allt du gör.

du fattar ingenting.

 


You left a lovestain on my heart.

Gäspar som en jävla galning. Ska nu leta reda på min katt sedan ska jag ta och lägga mig! Lagt märke till att jag svär en del btw, HEHE jag gillar..

I don't need no one to hold my hand.

Kan Billie the Vision & the Dancers sluta vara så jävla bra? Nej, det kan de inte. Bra det.


You were so distant.

Hemma! Äntligen klar med jobbandet för denna fredag kväll! Imorgon jobbar jag 17-19 och jag tänker - hur värt är det egentligen? När jag satt på bussen hem var jag så hungrig så jag trodde att jag skulle spy. Mamma köpte yakitori till mig och jag, bokstavligt talat, tryckte i mig maten när vi kom hem. OMNOMNOMNOMM. Just nu väntar jag på att Patrik ska ringa mig, han är nog segast i världen. Och efter det blir det det sista finliret på min uppsats i Etik & livsfrågor. Antagligen blir det inte mycket finlir, för jag är trött och känner att den får bli som den är. Inte dålig, men inte bäst heller.

Denna dagen har varit extremt intressant, i skolan då. Började med 3.5 poäng från MVG på provet i teknisk psykologi (BOOO-YA!) och slutade med en del svek. Ganska awesome. Tur att man har en Jennie. Tur att man har en Felicia. Vill säga "Tur att man har en Patrik" men gubbjäveln är ju seg. Snart kommer han ringa. Snart kan jag klaga. Patrik liksom, klart jag måste klaga? Bästa vän och grejeerrr. Eller? Eller? AArå. Flummigt tillstånd är vad jag befinner mig i, det är det sista jag har att säga. BYE!

This is the world according to Pablo.

När jag har för mycket tid på mig så resulterar det i massa egobilder. HEHEHEE enjoy.




heheheheeej

everything is gonna be alright someday..

This is a start of something new.

Äter världens godaste macka och är helt förvånad över att jag inte är hur trött som helst. Det är fredag och klockan är inte ens 7, vad hände? Somnade ifs runt 23, så det är väl soft.
Mina planer ikväll ser ut som så att jag ska hem, och sova. Jag slutar jobbet 20.00 och då kommer jag bara vilja åka hem. Har den där uppsatsen som ska vara inskickad 23.59 så då kan jag likagärna dra hem och finlira lite på den innan den ska in och sedan sova djupare än jag vet inte vad. Sova längst i världen (eller?). Jobbar 17-19 på lördag, vilket är ganska skönt. Behöver alltså inte stressa med att komma i tid. Behöver inte tänka på att ställa alarmet så jag går upp en speciell tid på morgonen.
På lördag sover jag och Jennie hemma hos Malin. Vi har bestämt oss för att köra ännu en fettokväll eftersom den tidigare blev så jädrans lyckad! Godis och filmer, here I come. Då förstår ni att jag måste träna på söndag, hoppas jag.

Lord of the flies-bajs.

Jag har läst till kapitel 5 och känner såhär - jag kan fan inte läsa mer. Mina ögonlock är i stort sett ihopklistrade och jag måste ta och lägga mig nu. Imorgon börjar jag 8.30 med teknisk psykologi och ifall jag har tur så får vi tillbaks proven! Snälla snälla SNÄLLAA vg... he he
Godnatt allihopa!

I wanna waste your time with my imagination.

Fattar ni hur nice det är att komma hem från jobbet och se att ens mamma har fixat mat till en? Tack!, säger en trött Sandis. Efter detta blir det plugg och sleeeepa. Imorgon har jag seminarie i engelska. Ska ha läst till kapitel 9 och jag har knappt läst till 2. Hur nice är jag på en skala? Säg 10.

 


Inatt kom isen över sjön.


Inviger klockan och skjortan idag! Och strumpbyxorna. HEJHEJHEJ nu drar jag


What makes a man spend his whole life in disguise?

Ångest. Om 40 minuter går jag till bussen och jag har inte orkat kolla i garderoben efter kläder. Kanske inviga mina nya strumpbyxor? Eller? Istället för att kolla i garderoben har jag fixat lite med min etik-uppsats som ska vara inlämnad imorgon. Frågan är bara när. Dagen? Kvällen? Hoppas kvällen.
Jobb idag. Tvåtimmarspass, ganska soft. Hoppas man får göra roligare saker än att plocka undan efter folk. Hopppas.


Is that alright?


Av tankar styrs din färd.

Ted Gärdestäd verkade som en härlig prick. Kastade stenar på folk som knallade runt på Malmskillnadsgatan i Stockholm? Nice, mannen.

Jag har gjort klart det sista av Etiken och sitter nu och funderar över vart min mattebok befinner sig. Denna härliga bok blev jag av med för hur längesedan som helst. Jag har letat överallt men hittar den ingenstans. Imorgon ska jag gå till biblioteket i skolan, till vaktmästaren och till expeditionen för att se ifall de har fått in den och det hoppas jag verkligen. Förra året så tappade jag bort min mattebok som jag hade i A-kursen, vilket resulterade med att pappa var tvungen att köpa en ny. När jag berättade för pappa att jag tappat bort denna med så blev han lite... sur. Så snälla, låt mig hitta den? TACK!

Jag blundar i en frusen, tyst minut.


Nyss fick jag denna mysiga jeansskjorta av mamma som hon haft i sina unga dagar. LIKE!


Jag behöver dig igen, igen, igen.




Byxor - Vero Moda 160:- st
Klocka - Guldfynd 279:-
Gympapjucks - Stadium 699:-
Skjorta - Cubus 199:-
Strumpbyxor - H&M 129:- st

Du är min hjälte för du vågar vara rak.

Kent - Vinternoll2


Fotodags med Åkiii då! brbbbb


Don't let me slip away.

Jag känner såhär - jag har nu pluggat etik&livsfrågor i 1 timma och 40 minuter och har skrivit klart första kladden till arbetet som ska vara inlämnat nu på fredag och jag är STOLT. Vet dock inte vad jag ska göra nu.... men jag är lite hungriiiig. Mat! Sen sova? Eller smsa? Eller kolla på tv? Vi har studiedag imorgon så jag ska ligga hemma och chilla tills klockan 12 då jag ska träffa Åke, sen blir det massa annat crap. Är busy woman hela eftermiddagen, mina vänner!


känner mig lite halvt uppblåst, men det är naaazZz

Badapapapa, I'm lovin' it.

Ja hejsan hejsan! Nyligen hemkommen från McDonalds där jag tillbringat eftermiddagen med trevliga arbetskamrater, spydiga gäster och hala golv! För att ha varit mitt första pass så känner jag att det gick bra. Jag har inte gjort något fel idag. Fick städa och fritera pommes. Pommes-delen var faktiskt jävligt kul! Heuhheu. Och vill ni veta en rolig grej? Felicia klämde mitt finger i en dörr precis innan våra pass skulle börja. Jag känner att jag ville gråta lite, för det gjorde jävligt ont, men det gjorde jag inte. Nu sitter jag här med ett halvblått långfinger och skriker till varje gång jag råkar trycka till delen som klämdes. Hur nice? Tack Felicia, tack! ♥

Nu ska jag plugga etik&livsfrågor. Har en stor uppsats som ska vara inlämnad på fredag och jag känner att jag vill göra klart den några dagar innan så jag kan sätta igång med engelskan, matten, historian och samhällen. Och rättskunskapen. Hur nice? Skjut mig. Slå mig. Döda mig på något sätt så jag slipper allt helvetiska skolarbete. Eller? Nej jag skojade bara. Slå mig lite bara.

My hear is blue for you.

The Subways är ett band jag inte kan sluta tröttna på. Sitter här och försöker lugna ner mig. Jag är nervös. Som fan. Första arbetsdagen och det finns inget som lugnar ner mig. HAHAHA alltså. Smsar med lite folk. Marisa skrev att jag ska vara glad och lugn när jag står i kassan. Kassan första dagen? Jisses..... Linus tycker det är nice att få nya kläder. Kan ju inte säga annat än att jag gillar mannen. Ja, skjorta, svarta byxor, svart skärp och svarta (SUPERHETA) skor. Jag längtar. Tur att jag jobbar ett kort pass idag då. Wish me luck!

One good thing about music, when it hits you feel no pain.


Älskar att jag gick på onödig engelskalektion imorse. Om 2 timmar drar jag till jobbet, nu ska jag göra mig en asgod macka!


What if you could wish me away.

Jag älskar att jag blir den som får lida när det inte är jag som har gjort något fel. När det enda jag gjort är att vara ärlig.

Kanelbullens dag.

4e oktober betyder, för oss, kanelbullens dag. Jag har blivit erbjuden att köpa kanelbullar tusentals gånger idag men har tackat nej varje gång. Varför? Känns förjävligt att slösa pengar på det när mamma har bakat! Så förlåt Caroline, för att jag inte köpte en kanelbulle idag. Hur mycket kostade en? Jag kan ge dig pengar för en så kan du lägga det i 09spds klasskassa.
Men i alla fall! Så nu sitter jag och äter en bulle för att fira att det just är kanelbullens dag idag! Grattis!!!! eller något...

 


We're gonna take a trip to New Orleans.



De här bilderna förklarar min helg ganska så jävla jättebra.

Jag får panik.


"Why doesn't America have music like this!?"
svar; jadu. Sverige pwns

My eyes don't recognize you no more.


You don't have to drink right now.

Jag har insett att det inte är nice att vara med på idrotten (när vi ska köra motionsgympa) och man inte ätit något (förutom en drickyoghurt). Jag dog ganska mycket och det roliga är att jag ska dra till Friskis och träna om lite mer än en timme. Hur nice? Sitter och chillar med en risifrutti och the killers. Kan nog inte bli mycket bättre!

Jag måste dessutom be om ursäkt för mycket text och nada pics i bloggen på sistone. Det är så att jag har varit för busy för att fixa till det hela. Jag tog några bilder på derbymatchen igår och jag lägger väl upp en eller två ikväll. Sen ska jag campic:a sönder som en galning, bara för eran skull. Jag vet att ni tjoar och hoppar av denna nödvändiga och mysiga information.

Och förresten, idag. Idag! Då var Måns i skolan. Han fick en del lökiga kramar av mig efter idrotten. Måns, jag lovar att du får några fräscha imorgon också. Och under resten av veckan. UNDER RESTEN AV DITT LIV.
Känner att jag spårar lite för mycket. Tack o hej!

There's nothing in our bedroom.

Kul att jag försov mig, VERKLIGEN! JA, då blir det bara till att rusha till skolan då! Vad säger ni om det? Jag säger "Skit också".
Förlåt Måns.

Fy fan vad han är ful.

Sandis första derby and I liked it! Jag måste tyvärr fatta mig kort för dum i huvudet som jag är så glömde jag ta med mig laddarsladden till datorn så detta betyder att min computer kommer dö när som helst. Alltså blir det inga bilder. Ingenting alls. Fan vad synd? AA. SJUKT SYND.

Tack Felicia Hultin, för att du tvingade med mig idag. ME LOVE YOU LONG TIME puss

To be a bad influence on you.

Det ska bli skönt att komma hem till mamma. Det ska bli skönt att börja jobba. Det ska bli skönt att tjäna pengar. Det ska inte bli skönt att plugga inför tre prov. Det ska bli skönt nu när en av mina babes är hemma igen. Förhoppningsvis går allting mot det bättre nu då.

Om ni undrar så har jag världens ångest. Tack o hej.

I said no, you're not the one for me.

Felicia, en sak som jag minns från igår kväll/inatt var att vi citerade Ana Gina och hennes videoinlägg om fotboll och pokemon HAHAHAHA, rolig grej - varför har vi alltid en tendens att prata om saker som ingen annan förstår? Man tycker ju att vi borde hålla det för oss själva och ta upp det när vi är ensamma istället men nä. Som när vi var besatta av "Darin fans tycker till" i Uppsala, what was that all about? Härlig grej

Pratade nyss med Måns(ter) and that made my day. Jag funderar på ifall jag ska sätta mig och spela Age of Empires eller om jag ska packa först.
Vi struntar i att vara i Vasaparken tidigare och drar oss direkt till Råsunda och är där 16.30 istället. Hur nice? Slipper man stressa!!!!!! Då vet jag svaret på min fråga. Age of Empires nu, people.

You know I'm bad.

Jag vet någon som är skyldig mig ganska mycket nu i veckan. Övernattning? MAYBE SÅ. Känn dig utpekad. Ja, du du du du. DU.

"Va fan gör du?"


Jag är bakis. Mitt huvud dunkar. Jag ska befinna mig någonstans klockan 15.00. Jag ska ha hunnit packa alla mina grejer innan. Jag orkar inte. Jag vill sova. BAJSet. Och mina byxor är sönder. DE GICK SÖNDER. Vad hände? Jo, jag ramlade in i ett staket. Det är självklart. Jävla Anton.


Destination Antons casa!


mitt huvud ser lite halvt ut på andra bilden MEN JAG TAGGAR TILL! Slaggar kanske hos en viss Herr E ikväll, vi får se.

Lets hope you never leave our friend.


orkade inte skära i bilden och ha mig, men kvällen, ja den är räddad och detta var min och felicias reaktion.

tack till Anton, den bäste mannen i världen.

Someone still loves you.

Vem är det som ska installera Age of Empires nu? Är det jag? Kan det vara jag? HEHE nördvarning men aa

Oh, how I want to be free.


Jag gick i ett kvarter idag.

Istället för att åka hem klockan 23.00 igår kväll så bestämde jag mig för att dela säng med fröken Hultin hela natten lång, dock blev det inte helt så. Jag snodde Andreas säng. Hennes brors säng då alltså. Och nej, han var inte hemma. Haha
Vaknade tidigt och gjorde oss i ordning (för mig var det bara att ta på sig gårdagens kläder) för att dra iväg och shoppa! Jag, fattig som jag är, kunde inte köpa mycket. Men jag fick pappa att gå med på att köpa lite nya träningkläder! Mina är riktigt utslitna så jag kände att nya behövdes.



& DEN ALLDELES FÖR SÖTA MÖSSAN FRÅN MQ
nu sitter jag och käkar vindruvor&plommon. OMNOM.

Planer ikväll? RÖJJJJ!!!!

At every occasion I'm ready for the funeral.



Inviger min mysiga kofta idag! När det är 1+ och såna grejer, ni vet

RSS 2.0