Hollandare suger balleeee.

Kul att det sitter nagra bredvid mig! Ocksa kul att de inte forstar vad jag pratar om! Jag orkar tyvarr inte skriva varsta grejerna om hur vi har det och vad vi gor for vi gor inte mycket alls! Solar och badar varje dag, ater jattegod mat och slackar sonder till tusen. Saknar alla dar hemma dock! Har dromt jattejobbiga, nastan verkliga drommar de senaset natterna. Inga bra sadana dock.

   Nar jag kommer hem blir det parteypartey! Hihihihihi

I can hear my train coming.


We're off!!!!!!!!!!! Hemma runt den 15e augusti. Ha så kul i Schweden ;D


Black water trippin' down your face.

Jag åker imorgon. Vi åker till Kroatien imorgon. Jag har inte riktigt fattat det, men det känns i alla fall lite mer 'for real' nu i alla fall. Dock har jag inte börjat packa än, men jag ska nog göra det snart. Jag är lite lat. Vi åker till Skåne imorgon, övernattar där. Färjan går på söndag klockan 22.00 från Trelleborg till Rostock. Jag längtar. Jag fick ju äran att fixa musiken inför bilresan, och det kommer äga. Anledningen till att jag fick uppdraget är väl för att jag har så bred musiksmak så jag kan se till så att alla blir nöjda. Vi får se vad de säger efter resan.

Igår kväll fick jag, Oskar och Ida skjuts hem till Ariana. Inte var det mycket folk där när vi kom dit. Bara Ariana och Anton. Anton. Åh vad längesedan det var jag hade träffat honom. Och det var verkligen jättekul att umgås med honom, prata med honom.
Under kvällen pratade jag och Ida jättemycket om att vi ville bada. Dock ändrade vi oss. Vi var sugna på det i flera timmar, men sedan, när klockan blev fyra och det blev ljust så var vi inte lika taggade längre. Dessutom så hade alkoholen runnit ur oss. Istället bestämde jag, Johan, Oskar och Ida oss för att dra hem till syskonen Eriksson/Palmerot och dricka vatten för allas del, sova på mjölkpaket för Oskars del, skratta och kolla i IKEA-kataloger för min och Johans del och... Ja, jag vet inte vad Ida gjorde. Eller minns inte? Höhö. Vi var uppe med Johan tills hans första buss gick. Alltså 05.56. Jävligt trevligt med tanke på att vi skulle upp ganska tidigt idag. 12.00 vaknade jag av att Oskar kom in i rummet och sa "hej" till mig.
Frukost: Varm chokladmuffin. Jättejättegott! Ida och jag satt i köket, åt muffins, drack kaffe och pratade om spökerier som vi varit med om. Något jag verkligen älskar att prata om, men som skrämmer mig. Förstår mig inte riktigt på mig själv. Men det har verkligen varit kul att umgås med Ida, Kajsa och Oskar den här veckan! Var verkligen längesedan sist..

Don't you worry about a thing.


hejhej glad chey.
väntar fortfarande på att mamma ska komma hem, sen ska jag iväg till ida för att sedan dra oss vidare till ariana! weho!


You're not the girl you used to be.

Gjorde någon random facebook-applikation för några minuter sedan. "Vad kommer du göra för dumt idag?" och vad var svaret? Jo - "Förstöra en fest." Hahaha, känns ju, kul? Eller inte.

Försöker få tag i Ida också, det går jättebra. ELLER INTE! Har precis duschat och sitter här och väntar på att håret ska torka. Innan jag drar mig mot Sickla så ska jag och mamma handla lite småskit och åka och hälsa på mormor. Det är det som är skönt med att ha mor&farföräldrar nära en. Dock betyder inte det att man hälsar på dem jättemycket. Snarare tvärtom. Synd.

Sondre Lerche - Two Way Monologue.


If the breakman turns my way.

Kul att jag lider av överkänslighet mot myggbett. Detta hindrar mig från att göra det jag verkligen vill göra idag. Det är för varmt ute och jag lider som fan. Jävla ben. Jävla bett.
Det blir bara att knarka salubrin/annat skit hela dagen idag i hopp om att det blir bättre tills ikväll. Nu ska jag kolla på 'The Book of Eli'.

"Vad för slags bloggare är du?"

Dagboksbloggare
"Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta."

You've got a heart on fire.

Tydligen har jag en lätt version av myggbettsallergi. Men det konstiga är att det bara är så ibland. Jag kan få myggbett som ser helt normala ut, som små prickar som kliar, fast som jag undviker att röra. Ibland kan jag dock få världens fetaste myggbett som svullnar upp x45342. Nu har det hänt igen, och det här är nog det värsta myggbettet hittills. Jag vill inte skrämma iväg er, men det här är sanningen. Igår kväll när vi var ute blev jag attackerad av massvis med mygg, men jag trodde inte det skulle bli hemskt alls. Senare idag när jag var med Ida och Kajsa så la jag märke till att det hade blivit stort och att det sved jättemycket. Nu är det fan åt helvete. Jag har googlat runt och letat efter sätt för att få ner svullnaden och jag försöker med allting just nu. Jag vill inte gå runt med detta imorgon. Ja, jag har fan planer imorgon. Hela dagen och hela kvällen. Varför händer det här mig för?

här skulle jag egentligen lägga in en bild
men bilderna är för äckliga och jag vill inte se dem i
större format än på googlesöknings-sidan.

I try to get away.

Nu blir det Beverly Hills/Paradise Hotel Danmark. Kulkulkul!

She doesn't see her beauty.




bilder från både idag och igår

Igår;
Jag mötte Kajsa, Hesham och Ida i Slussen för att införskaffa oss diverse picknickgrejer. Lat och tråkig som jag är så körde jag på pastasallad, men det visade sig att jag inte var den enda med det! Alla möttes på plattan och tog oss sedan med buss till Djurgårdsbrunn där vi satte oss på en fet äng och umgicks. Myggsvärmen hälsade på när solen hade gått ner och det resulterade i att jag fick en hel del bett. Ett av dem är jättestort och sitter mitt på baksidan av låret, kan fan inte bli bättre.
Jag och Ida drog oss hemåt vid tolvtiden, vilket kändes skönt! Även fast alla som var kvar ville att vi skulle stanna. Men vi lyckades bjuda in oss själva på en fest, förstår inte riktigt hur, men de ville ha med oss! Woho.

Idag;
Efter en inte alls så trevlig bussresa till Sickla så träffade jag Kajsa och knallade hem till Ida. Eller jojuste, innan köpte vi picknickgrejer (fan vad jag picknickar!!!!!). Först hade vi planer på att bada, men det slutade med att vi inte alls gjorde det. Först var det för mycket folk, sedan blev det för sent. Haha, som tur är har jag redan badat i år så jag behöver inte känna mig efterbliven som Ida och Kajsa bör göra!
I alla fall så satt vi på en klippa i princip hela eftermiddagen tills vi bestämde oss för att dra till Espresso house och köpa varsin Frapino/islatte. Namnam. Sedan var det bara för mig att rusa till bussen och ta mig hem! Känns ganska skönt att vara hemma ikväll, eftersom jag varit borta de två senaste kvällarna. Elleeerrr?

I can't watch you slip away.

När det kommer till solen i Sverige så har jag gett upp helt nu. Förut solade jag varje förmiddag/tidig eftermiddag då det var fint väder. Lite brun blev jag allt, men det var så långtråkigt så jag inte orkade mer. I Kroatien ska vi sola i fyra veckor, jag kommer inte komma undan från solen, utan då är det bara att se till att bli brun. Just nu skiter jag i det.
Ida, Kajsa och jag kanske ska bada idag. Vi får se hur det slutar. Badkläder ska med i alla fall!

I wont let you fall apart.

The more I give you the more I die.


Nine Inch Nails körs på full nivå här hemma. Kass kvalle på videon, men låten är bra.


I've become impossible.

Justja.
Jag har lagt märke till att jättemånga klagar på att det är så varmt inomhus på nätterna. Jag fattar inte grejen. När jag ska sova är det perf. Jag brukar sova med fönstret på glänt, typ, så inga äckelinsekter kommer in. När jag vaknar lite senare så kan det dock vara så att det är jävligt varmt, men då åker täcket av. Häromnatten var jag nära på att gå till tvättstugan och hämta ett lakan att ha som täcke istället, men jag var för trött för det.

Jag stör mig bara på två saker när jag ska sova under sommarhalvåret;

· Fåglarna härute i Boo har en tendens att låta och ha sig HELA natten. Är de höga? Det är frågan alla ställer sig. Det var verkligen helt galet inatt, inte som alla andra nätter, utan det här var extremt, och det var INTE kul.

· När jag får sms måste jag svara på dem innanför täcket. Det märkte jag igår. Om man annars flashar med mobilen hejvilt så blir man attackerad av malar, harkrankar och liknande. Inatt blev jag attackerad av en fet jävla mal. Vad ville den mig? Jo, den ville åt mitt mobilljus. Jag blev lite cranky efter det. Men den flög ut ur mitt rum. Tur för den, säger jag.

vad gör de här insekterna för nytta? Harkrankar, malar?

You've got the love.

Såg nyss klart Satc. Sista avsnittet är så jäkla awesome. Får tårar i ögonen, every time. Jag är halvt bakis och ska snart höra av mig till Ida och se när jag ska dra mig till henne.

Förresten, kul att hela mitt liv rasar samman.
Jag behöver verkligen komma bort härifrån.
Nu.

Ibland så.......


Ser ni hur kort mitt hår är? Fan...


En natt med Måns.

Tydligen har Ida lyckats få hem min kamera på nåt vänster, så bilder får ni inte se förrän imorgon. Jag som var duktig och tog så många! Men eftersom ni får se bilderna imorgon så berättar jag vad som gjordes osvosv! Nu sitter jag och pratar med Månsiboy i telefonen och äter yoghurtglass, så jädrans gott! Imorgon ska jag, Kajsa och Ida baka kladdkaka och bada. Feta cheyer, mmmmmmhmyes!

Fear.

Bra film.

Jag har ingenting att göra, det är varmt ute, jag vill sola men det finns ingenstans att sola hemma hos mamma. Eller, det är ganska osmidigt att sola på de ställena där det är möjligt. Tydligen är picknicken framskjuten till klockan 18.00 istället, vilket jag inte klagar på. Då är det inte så jättevarmt!
Imorse vaknade jag vid 5 och kunde inte somna om. Varför inte då? Jo, för en jävla harkrank låg och lät någonstans i mitt rum. Inte fan vågade/orkade jag kliva upp och försöka få den att försöka dra från mitt rum. Uäh.

I could really use a wish right now.

Rubriken säger allt.

Sandis klagar på SL.

5 orsaker till att jag hatade(/hatar) SL och allt däremellan igår:

· Antingen så har bussen ingen AC, eller så är ac-grejerna, som jag upptäckte, fulla med damm. Jag skulle vinkla grejerna mot mig, men de satt fast, så jag försökte flytta en av dem lite, vilket fungerade! Det enda äckliga med det var att det flög ut världens största jävla äckelhög med dammskit. Jag trodde jag skulle spy.

· Igår var jag tvungen att ta två bussar för att åka hem till Olivia. Buss #1 var den hemskaste. Chauffören hade, som nästan alla andra busschaufförer i Stockholm, av någon anledning slagit igång värmen. Värmen?! På sommaren?! Ja, värmen var på, ACn var knappt igång och fönstrena var öppna. Fönstrena var bara till hjälp när bussen körde jävligt fort. Kul att det då blev broöppning vid Danvikstull i ~10 minuter.

· Det satte sig en gammal kärring framför mig på bussen. En fet, dräggig och äcklig kärring. Som Sandis(inte jag) sa - "Det är ju kärringar som ska lukta bullar! :(" Ja, visst ska dem. Men inte fan gjorde den här tanten det. Svett var det enda som luktade. Så jävla vidrigt. Det roliga med detta var väl att bussen var full och att jag inte kunde byta plats. Att njuta av denna lukten hela vägen från Orminge till Slussen var ju LOVELY!

· I Gullmarsplan hade jag precis missat bussen, så det var bara för mig att stå och vänta på nästa. 5 minuter, ingen fara. Men självklart är det någon framför mig som ska tända en cigarett och blåsa på alla i kön. Efter snusklukterna som jag varit med om tidigare så ville jag bara spy på honom/henne. Men som tur var så kom bussen några korta sekunder efter detta. Tack för att vissa bussar räddar en ibland.

· Sist men inte minst! Busstiderna ute på landet. Visst, det är vardag, men det är ändå så att i princip alla ungdomar har sommarlov nu. I alla fall de som inte jobbar/som har jobbat klart för lovet. Kan inte alla bussar gå enligt lördag-tabell under sommaren? Nej, självklart inte. För då blir det väl för jobbigt för chaufförerna. Alltså var jag tvungen att åka vid 23.35, eftersom ifall jag hade åkt runt 2 (ja, det var bussen som gick efter) så hade jag behövt vänta i orminge centrum i lite mer än en timma. Seriöst?

The good news is that he's dead.


Före & efter-bild.

Känner väl att jag kan bjuda lite på mig själv. Nu när jag nyktrat till lite (tog bilden för ett tag sedan) så inser jag att jag inte ser så bra ut som jag trodde då när jag hade tagit bilden... Haha fail.
För 30 minuter sedan så sa jag till Joar att jag skulle lägga mig. Har jag gjort det? Nej. Jag sa att jag var skittrött, och det var jag också, men inte gick jag och la mig för det. Och nu har jag piggnat till en del, kul!

Will you stay with me?

Kul att man kan lägga upp bilder i bloggen, verkligen. Nej men, jag gör det när jag kommer hem istället. Eftersom det är vardag så kommer det inte gå bra att komma hem mitt i natten, så det blir tidig kväll för mig, om jag inte sover borta dvs. Vilket jag inte tror att jag gör. Ni lär få se söta bilder på mig/från kvällen runt klockan ett ikväll!

Baby, it's louder.


Denna låten fanns med på spotifys hemsida när jag loggade in. Vad tycks? Jag gillar'en.

Igår snackade jag om att jag ville att det skulle åska och regna. Tydligen ska det åska och regna idag. Jag menade inte idag! Jag menade senare i veckan, någon dag när jag inte hade något speciellt att göra! Idag ska man ju hem till Olivia och fira henne/säga hejdå till Olivia. Kan det bli jobbigare? Det är skitvarmt och kvavt och äckligt, precis som Christofer sa att det skulle bli och precis det han sa att han inte ville ha. Var jag tvungen att önska det här?
Andreas bad om bra städmusik, jag gav honom Arctic Monkeys. När jag slog igång David Guetta började han gråta blod. Andreas gillar inte sån musik alls, om vi ska göra det lite mildare. Han var på Sweden Rock i år, då fattar ni säkert. Men jag spelar Arctic Monkeys och det tänker jag göra ett bra tag till, så han får bara acceptera.

När bomben faller vill jag vara där du är.

Jag saknar dig.
Så innerligt jävla mycket.

Daddy long legs.

Tydligen det engelska ordet för 'harkrank', är inte det det sjukaste ni hört? Under det stod det 'crane fly', vilket låter mycket bättre. Vart fick jag det ifrån? Allting började med att jag och Felicia satt på mitt rum och snackade. Flickan satt i sängen och berättade någonting om en viss kille när jag såg en harkrank flyga upp bredvid henne. Jag skrek, fick inte fram några ord och pekade som en galning på hennes arm. Harkranken nuddade henne, hon skrek, hoppade upp ur sängen och vi rusade ut. Hahahaha, fan vad jag skrattade. Problemet var sedan att få ut äcklet, för det gick inte alls bra. Vi stod utanför rummet och letade efter den i rummet, så fort den dykte upp så sprang vi iväg till vardagsrummet. Kristian tyckte säkert att vi var dumma i huvudet för det enda han gjorde var att sucka.
Jag tackar min mamma, räddaren i nöden som släckte alla lampor i mitt rum, stängde fönstret och fick ut harkranken. Puss!♥

Why it's greased lightning.

Jag befinner mig hemma hos mamma i Saltsjö Boo as we speak. Jag har städat rummet här med, vilket känns jäkligt skönt. Nu är det fräscht både hemma hos mami och papi. Jag har nästan packat upp allting och jag har följt med mamma och Kristian och handlat lite. Känner mig duktig! Har inte slöat sönder hemma de senaste timmarna. Dock kommer jag göra det nu tills fotbollen börjar..
Lyssnar på Grease soundtrack och njuter. Får lust att se filmen, men den har jag inte. Får se om man orkar ladda hem den eller så. Stockard Channing - There are worse things I could do är en solklar favorit! Jag väntar på att Felicia ska komma hit och kolla på finalen med mig. Har inte träffat tjejen på cirkus en vecka, så det ska bli kul att ses igen! (:

Hit me before I lose my nerve.


Den som lyssnar på denna  låten utan att bli sugen på att se Fight Club är crazy.
Tack o hej.

Jag bytte whiskeyn mot fågelsång.



Jag saknar 09spa! I alla fall den "sköna" delen, eller vad säger du, Jennie?


I'm only gonna tear you apart.

Jag har städat! Lite... Det är tomt på hyllorna, skrivbordet och så. Nu är alla grejerna på sängen istället. Och jag orkar inte ta bort det. Vad gör man då? Fjantar sig framför webbkameran och hoppas på det bästa!




Jag har kommit fram till att jag gillar min webbkamera mer än vad jag gillar min kompakta digitalkamera. Ajsing
Lägger ni märke till mina fräknar? MMMUMS. Söt shanghaitröja har jag också. Eller, det är pappas. Heh :$

How can i live with myself?

Känns som att jag nyss tog världens skönaste dusch. Farmor och farfar kommer tydligen hit om någon timme på fika och sånt trevligt. Senare ska jag till mamma. Jag ska bo hos mamma. Första gången på säkert mer än en månad. Det pappa förväntar sig av mig idag är att jag ska städa mitt rum. Tror ni jag kommer lyckas? Jag chansar hejvilt och säger att jag kommer klara av det! Kanske ska börja nu t.o.m? Nyss hörde jag pappa skrika "Sofia! Är du vaken? Bra, kom ihåg att du ska städa ditt rum idag också ;) Höhö"
Jävligt kul kille, det där!


And I'm feeling good.

Huvudvärk. Det är vad jag har haft hela dagen. Hela jävla dagen. Jag har druckit vatten i mängder och försökt vila så mycket som möjligt. Har det hjälpt? Svar; nej det har det inte. Först funderade jag på om jag skulle ta en ipren när jag vaknade, för att hjälpa kroppen lite på traven, liksom. Men jag tänkte att det antagligen skulle gå över under dagen, och jag hade verkligen fel. Blir väl till att ta ipren nu, eller innan jag lägger mig.
Som vanligt så ligger det högar med kläder och andra grejer över hela min säng, vilket gör att jag funderar över ifall jag ska slänga ner allt på golvet och bara sova eller vänta någon timma, och se om jag kanske blir piggare och orkar ta bort allting lite senare.

Nu orkar jag inte med det här längre. För några månader sedan så köpte jag mig en klocka från Guldfynd. Svart, simpel sådan. Det finns två problem med den. 1: Armbandet är för stort, så den är lite stor runt min handled. 2: Den låter som fan! Jag stör mig jättemycket på det. Den tickar, och inte normalhögt som en vanlig klocka. Utan detta är plågeri för mig. Jag har lagt den i min hylla, under lite grejer i hopp om att det ska bli lite tystare. Har det blivit det? Jag vet inte. Det kanske bara är jag som stör mig alldeles för mycket på det för att märka skillnad. Tickandet får mig att tänka på Harry Potter-dock-videon. -"What is that mysterious ticking noice? Over here? Over there?" HEHEHE. Minns ni? Klart ni minns! Kommer nog vara tvungen att lägga klockan i något annat rum, långt bort från mig, innan jag lägger mig..

I don't care who you are.

Efter att ha sett alldeles för många satc-avsnitt så har jag nu ont i huvudet. Det har jag haft hela dagen. Jag har druckit vatten i mängder, den har försvunnit, för några minuter, men har sedan kommit tillbaks igen. Jag känner mig så förbannat seg idag, vilket bara kan betyda en sak. Jag som trodde att jag inte var bakfull. Jag som trodde att jag drack tillräckligt mycket vatten igår kväll innan jag gick och la mig. Bullshit på det.
Och eftersom jag är på humör till att göra ingenting alls ikväll så blir det just det jag ska göra - ingenting alls. Fotbollen börjar om en timme, och jag funderar på om jag ska kolla på matchen. Imorgon är det final. Ungefär samma tid som matchen visas så visas även filmen 'Ghost' på kanal 4. En av mina favoritfilmer. En av mammas favoritfilmer. Det är nu jag börjar fundera över hur jag ska göra. Är fotbollen viktigare?
Under dagen har jag inte gjort mycket. Jag har solat, lyssnat på musik, druckit vatten och ätit jordgubbar. När det är sommar så är det fan tillåtet att äta jordgubbar hela tiden. Jordgubbar och vattenmelon, det kan jag inte få nog av. I alla fall - eftersom jag inte hade mycket att göra idag så har jag hunnit fundera över saker. Både bra och dåliga. Har insett vilka människor jag saknar, vilka jag inte vill ha någonting med att göra, men som jag ändå måste stå ut med några år till. Jag lyssnade på Håkan Hellström - En midsommarnattsdröm och den fick mig att minnas så härliga minnen jag haft med en speciell person. Den fick mig att tänka på en kväll.. en sådan som jag minns nästan för mycket av, då vi var på väg hem, hade köpt hårfärg och vi väntade på bussen i Gullmars. Jag sjöng på låten, trallade runt, och blev filmad. Det jag inte visste var att just denna video skulle komma upp på youtube bara några dagar senare. Den finns fortfarande kvar, men det är självklart så att jag aldrig i mitt liv tänker berätta för er vad just den videon heter. Sjukt rolig kväll var det, och jag hoppas att du minns den lika bra som jag gör.

So come to me on friday, saturday or sunday.

Jag har äntligen gått och blivit av med min rädsla för in ear-lurar och köpt mig ett par! Det var så att mina ipodlurar gick sönder för ett tag sedan och då övertalade Felicia och min bror mig att köpa ett par. Jag har tidigare varit helt emot såna lurar eftersom bara tanken av att trycka in något i öronen gör mig obekväm, haha. Jag vet att jag är konstig, men det är så jag har tänkt när det gäller såna.
Nu kan jag inte klaga över ungar som tjuter på bussen längre, i alla fall inte när jag lyssnar på musik. Lurarna stänger ute allt annat ljud än musiken, vilket jag älskar! Exempel: Jag bestämde mig för att gå ut och sola en timme på altanen idag. Det jag inte visste var att pappa sågade isär ett träd i bitar, vilket lät som ini helvete. Jag bestämde mig för att testa mina lurar, och jag älskar dem ännu mer nu!


creative. webhallen ~300:-

Jahadu.

Haha, alltså jag orkar inte vara duktig när det gäller att ta kort idag. Att fota ljusa moln är inte riktigt min grej, så ni vet. Men det jag ville berätta var att jag är förbannad över att vädret cpar sönder! När jag vaknade så var det 30 grader i solen och den stekte på som fan! När jag gick upp för att byta om till bikini så attackerades hela himmelen av massvis med moln, vilket gjorde att jag inte kunde sola. Varför?! Why, god, why?!
Blir till att sega runt på rummet ett tag då..


hej

Jag och Soffee är nyktra. VI skriver nuktert på msn. Jag stavar nyktert. Jagk om precis på att jag kan soffeseees lösen och sånt shit. godnattt

Do it again.

Jag är hemma! Förstår inte riktigt varför jag inte bara går och lägger mig, men det är väl soft att skriva lite om kvällen innan det så jag slipper göra det imorgon!
Skittrevligt folk hemma hos Love! Rob mötte mig på blablablavägen och vi knallade hem dit och möttes av några trevliga peeps! (: Träffade också Em, henne hade jag fan inte pratat med sen båda vi gick på Ekliden! Alltså, 3 år sedan kanske? Annars kände jag inga, men jag lärde känna många! Okej, fan vad det här inlägget suger.... Hahaha, ni kanske får en bättre förklaring av kvällen imorgon! Vi får se. Hoppas ni hade en nice kväll allihopa! Puspsusspssususss

Shots, shots, shots, shots!


Taggar till som en gris! Snaaaaaart bär det av ;)


I wan't no one to escape.

Inga bilder togs, vilket jag verkligen ångrar. Jag skulle ha tagit med mig kameran. Vilken som helst. Knäppt några bilder så jag hade haft någonting att visa er. Jag och pappa lunchade på hans jobb, där de har typ bäst restaurang för deras anställda. Glass på fredagar! Mmh, som jag skrev tidigare. En hit. Vi tog inte mycket eftersom vi redan hade planer på att dra oss till Fjällgatan och äta glass där. Vi tog bilen dit, satte oss och njöt av utsikten. Promenerade sedan runt lite däruppe på söder. Ni som läst Fogelströms böcker lär gilla det däruppe! Avslutade trippen med att åka runt lite på Söder/Kvarnholmen/Nacka kvarn för att kolla på schyssta lägenheter med fin utsikt. Kändes jäkligt skönt att umgås med papi, eftersom jag i princip ALDRIG får tid till det. Eller correction: Han har oftast aldrig tid till det.

Ser ut som att jag har planer för kvällen! Tidigare idag så fick jag ett sms från Rob, hon vill ha med mig på en hemmafest i Årsta. Tackar man nej till sådant? Lär bli intressant!

Is it weird to say that I miss you?

Godmorgon läsare! Godmorgon huvudvärk! Jag har redan hunnit ta mig en dusch och nu är det dags för mig att äta frulle. Förvånande nog så har jag ingen träningsvärk efter igår, vilket jag verkligen trodde att jag skulle få! Hade inte tränat på länge och det där passet var ändå ganska jobbigt. Bra på att stretcha, miss Sandwall? Oh yes sir!

Jävla SL...

Hemsidan har cpat sönder hela dagen, vilket gör mig irriterad eftersom jag jättegärna vill gå och lägga mig, men måste kolla buss innan jag kan stänga av datorn. Imorgon är det så att jag och pappa ska luncha, äta glass och köpa nya träningsskor till mig. Senaste gången jag lunchade med honom, på jobbrestaurangen, då.. då var jag fanimig liten alltså. Varje fredag serveras det glass hos dem, vilket alltid har gjort mig avundsjuk. Men imorgon är det fredag, och då blir det glass för min del! Glass i stora lass! På eftermiddagen blir det träning också, vilket jag ser fram emot som faaaan.

Har kollat på några avsnitt av Beverly Hills 90210. Shit vad det var längesen jag kollade på det. Kom ihåg när det gick på TV och jag brukade springa hem till mamma direkt efter skolan för att se det. Vilken nörd jag var. Hihihihi godnatt.


Backa rå!

Solveig Taubert hade ett styrka/medel-pass. Jävligt jobbig styrka, för mig som inte har orkat göra mycket det här sommarlovet, men det var ett bra pass! Caroline och Cassandra tränade innan så jag mötte dem när jag kom dit, weo! Och inte nog med det - självklart missar jag bussen och är tvungen att gå hem. 7 km till på det då! Måns ringde mig så jag fick trevligt sällskap hela vägen hem (:

Vart är du ikväll?


Snyggare träningströja finns inte. Och detta ska jag åka buss i? Sooooooft


I know what you said to me.

När jag lyssnar på liveklipp av Mew på youtube så får jag nästan lust att dra till Norge och se dem. Bara nästan. De spelar tydligen på någon festival i grannlandet. Jag har bestämt mig för att sitta bänkad vid Ticnet och deras sida för att se när de spelar i Sverige igen. Jag måste se dem. Förstår ni det?
Håkan spelar i november och då jävlar blir det till att se honom. Kent har släppt ny skiva, så många spelningar förväntas från deras sida med. Men Mew är viktigast just nu, faktiskt.

 


Hit me hard.

Under den 6km långa promenaden insåg jag att jag behöver nya träningsskor. Jag får ont av dem, så alltså måste jag skaffa mig ett nytt par. Frågan är om jag ska göra det innan eller efter Kroatien. Taggar till inför träningspasset om ~2 timmar!

I don't want you to go to bed mad at me.

Jag har blivit helt besatt av Paradise Hotel Danmark. Varför är det så mycket bättre än Paradise Hotel Sverige? Jag vet inte, men någonting är det!
Ska iväg på en promenix, för jag har ingenting annat att göra. Wihu.

Frullebull.


Special K med mjölk & jordgubbs + Beverly Hills 90210 - awsm!


If you ain't there I just can't breathe.

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there
There's no air, no air

När man är ung vill man bli hög.

Träna klockan 18.30. Fick dåliga nyheter från Felicias sida så det är bara för mig att dra mig ditåt. Sola ska vi göra! Även fast vi aldrig kommer bli bruna i Sverige så är det väl åtminstone en skön grej!

r.i.p. felicias farmor


Det är bara repetition.



Hejhoppskuttjopp! Det var fint väder idag. Jäääkligt varmt :D
Jättekul att träffa Kajsa och Ida igen, var längesedan sist och jag har saknat dem.

Grattis Spanien!

Shit vad jag börjar känna mig inne i fotbollen nu! Spanien - Tyskland-matchen gick bra då. Jag står fast vid att heja på Spanien, såklart. Innan skolavlutningen så satt vi i par och skulle gissa på vilka vi trodde skulle komma vidare till finalen. Jag och Felicia gissade på Spanien. De har lyckats komma pretty far så det är bara att hålla tummarna inför lördag! Spanien.. då tar ni dem!


Onsdag den 7e juli 2010.

Det är den här dagen då jag, Sofia, har bokat upp mig, totally. Hela dagen är fylld med grejer att göra, vilket jag tycker är det bästa som finns, i alla fall när jag är på bra humör och orkar göra saker! Klockan 12.00 möter jag Ida och Kajsa för att ta en trevlig promenix till Nyckelviken och picknicka, ha det mysigt, catch:a up och annat trevligt. Anledningen till att vi ses så tidigt vet jag inte, men det är bara bra, för det betyder att jag kan dra och röra på fläsket (gymma) innan middagen och det tjafset. Sen har även jag och Marisa bokat upp oss för en kvällsfika tillsammans. Senaste gången så gick det inte bra alls med tanke på att Marisa var sjuk och inte alls blev bättre på några dagar, som vi hoppades på.
Onsdag! Bring it on!

The future doesn't make itself.

Jag sitter och beundrar mina ögonbryn i fönstret. När det är mörkt ute så agerar mitt fönster spegel. Jag har inte hunnit fixa en till mitt rum än, men det ska fixas till hösten. En stor en, det lovar jag.

Caroline och jag tillbringade kvällen framför tvn häruppe. Först var Allsång på, direkt efter var det 'Mona Lisa Smile' som gällde. Har aldrig sett den förut, men har verkligen velat och nu fick jag chansen. En film jag gillar, helt klart!
Jag vill inte gå och lägga mig, men det verkar som att det lutar mot att jag gör det ganska snart. Finns inga roliga att prata med på msn och jag ska ändå upp tidigt imorgon, så varför inte? Jag hoppas på att hitta minihögtalare på Media Markt och att de kan kirra fler hål på klockarmbandet så jag slipper oroa mig över att tappa den (nu kanske jag överdriver, men jag har smala handleder och det klockarmbandet var alldeles för stort). Kameran ska med på picknicken och efter det ska jag gymma. Oahoah!

Hennes ögon svänger åt olika håll.

Jennie, rubriken har ingenting med dig att göra. Lyssnar bara på låten, och tänkte att det skulle vara lite komiskt att köra på den meningen! Jag länkar till denna blogg för att tjejen ifråga tvingar mig att göra det, så att hon följer med mig på världens coolaste bloggarresa. Nu kanske ni inte tror mig, och det är helt okej, för det är bara jag och Jennie som tror på det som ska hända. Tror man tillräckligt så händer det, eller hur är det nu?

Öppna dina trötta ögon och släpp ut det!

Hovet den 13e November. Håkan Hellström. OM jag ska dit. OM jag ska se honom.



Let me see that body rock.

När det gäller att sola i Sverige så har jag nästan gett upp helt. När jag ligger där så känns det som att det inte blir någon skillnad. Idag låg jag och läste 'Människohamn' i kanske 40 minuter, det kändes så jävla onödigt att komma in sen igen och inse att jag inte fått någon färg. Jag gillar inte solen i Sverige. Kan inte vi ligga lite längre ner? Kan inte den här hela hadley-cellen bara dö? Eller förflytta sig mer åt vårat håll? Förstår ni vad det är jag babblar på om? Geografi A, mina vänner. Hi-tech på det! (eller inte)

Bo Kaspers musik sprider sig i mitt rum och jag dricker ur en Ramlösa-flaska. Intressant jävla skit att läsa om, eller hur? Pappa drog nyss för att springa, men jag följde inte med. För det är tråkigt. Jag menar det verkligen, jag hatar att springa. Imorgon ser det ut som att vi ska till Friskis och förlänga mitt medlemskap och hela den skiten. De dagarna då jag inte vet vad jag ska hitta på så kan jag likagärna dra till gymmet? Eller hur? Jag hoppas verkligen att jag tänker såhär när jag har möjligheten att göra det också.
Satan vad nice att det finns gym på campingen i Kroatien. Felicia och jag ska inte bli slappfetton, aldrig.

I can't look at you any other way.


Har tråkigt, så jag bestämde mig för att leka lite med manuell fokus och ligga i sängen. Har läst lite 'Människohamn' ute i solen också. Där har vi en bra bok.


I need someone to hold my hand.

Imorse vaknade jag till ljudet av en motorsåg eller två. Bara så ni vet - jag har världens sämsta morgonhumör om jag inte får sova ut och vakna på rätt sätt. Så när jag hörde detta fick jag lust att gå över vägen och strypa personerna som höll på. Men istället för att göra det så la jag täcket över huvudet, vilket faktiskt fungerade. Men det negativa med det, som ni kanske förstår, var att det blev så förjävla varmt. Jag svettades när alarmet gick igång klockan 11.07. Men det är lugna puckar. Jag har vridit tillbaks dygnet, tror jag! Dejtade kudden vid ettsnåret istället för fyra. Stolt över mig själv? Givetviiiis!

Idag blir det vattenmelonsätande, solande och kanske bokläsande. När solen slutar ta så hiskeligt mycket ska jag nog knäppa igång en film. Och ikväll kanske det blir en trevlig promenad. Eller... vänta.... Nu kom jag nyss på vad det var jag tänkte på igår! Idag ska jag skaffa höstterminskort på friskis. Så det kanske blir gympa för min del? Huhuhu

Förlåt för allt jag sagt.


kul kväll!

Jag sover för sent.

Håret klipptes ~2 cm hos Medine och ögonbrynen noppades. Här snackar vi impulsgrej! Vi pratade om ögonbryn och jag sa att jag höll på att göra om mina och det var då hon sken upp! Hon ville fixa mina! Haha, jag som inte ens visste vad jag skulle göra med dem sa självklart ja åt att hon skulle göra det. 110 pix kan väl anses som ganska dyrt. Men jag ska bara göra det en gång till, i slutet på augusti skulle jag tro. Sen vet jag ju hur mina ska se ut. Jag är nöjd!

Imorgon är en av de dagarna då jag inte har någonting planerat, alls. På onsdag ska jag picknicka med Ida och Kajsa i Nyckelviken. Ser verkligen fram emot det! :) Så imorgon, kanske ska tvinga med någon på en fika? Jag vet inte..

The Twilight Saga, Eclipse.


Jaha, då har man sett film #3 då. Jag hade högre förväntningar när det gällde den här filmen, men som jag sa tidigare idag - alla filmer ligger på ungefär samma nivå när det gäller hur bra de är i jämförelse med böckerna. Specialeffekter och sådant får mig inte att gilla filmen mer. Dåligt skådespeleri från Kristen Stewarts sida, som alltid. Men det är något med filmerna som jag gillar. De är inte i närheten av böckerna dock, men mmh! Se den.

Ångesten smyger sig på.

Special K är min drog. Special K är Carolines drog. Jag har skrivit det tidigare, så ni vet det redan. Vi äter det till frukost, ibland till lunch, till mellis, när vi är sugna på något. Det fungerar skitbra, i alla tillfällen! Speciellt med färska, svenska jordgubbar också.
Nej men, pappa och Lena stör sig på att vi äter så mycket av det så jag känner att de överdriver lite när de drar till matbutiken. Kanske för att driva med oss? Eller så kanske det är så att vi faktiskt behöver så mycket. Nu när jag gick ner för att ta mig en skål med läckerheter (special K då) så öppnade jag skåpet där flingorna brukar finnas och hittade ytterligare 4 paket! Så de köpte 5 paket Special K? HAHAHA, är det verkligen vad som krävs? Tydligen. Antagligen är de paketeten slut om några veckor. Två kanske.
Nu ska jag kolla på Adventureland. Wohohi.

Jag vet att jag inte fungerar utan dig.

magnus weideskog - somna bredvid dig
här har vi en bra man.

Inte kul att vända på dygnet och somna när det börjar bli ljust ute. Vad ska jag göra åt saken? Det går ju inte att lägga sig vid tolv när man inte är trött, ju! Skandal!
Vad är upp med vädret egentligen? Moln? Idag? Inge sol? Jahaja. Klockan 15.00 så har jag klipptid hos Medine. Så ni vet. Sooooft!

Will you be my bride?

Oj, vad jag höll mig länge! Klarar tyvärr inte av mer än en dag utan den här bloggen, om jag har tillgång till dator och internet dvs. En del grejer hände igår, som jag ångrar och som jag grät jävligt länge över. Förhoppningsvis löser allting sig. Håll en tumme för mig, är ni snälla?
Idag var jag, Felicia, Elin och Andreas bjudna på middag hemma hos mami och Kristian i boo! Jäklar så trevligt det var! Pratades en hel del om Kroatien, vilket både jag och Felicia uppskattade till tusen. Fy satan vad jag längtar! Fy satan vad jag behöver komma härifrån! Fy satan vad jag vill sola! Fy satan.....

en jävligt failad 'dagens klädsel'-bild, men som får duga!
och klaga fan inte på tuttfettet, sådant är faktiskt klassat som normalt enligt mig, hehehe

klänning - monki 300:-

Och jag insåg nu att det ser ut som att jag inte har nå kläder om man kollar på min hängare. Men bli inte lurade! Jag fick nyss upp den så har inte hunnit hänga dit allting än :$

.

Jag orkar verkligen inte med mig själv. Hejdå bloggen, jag kommer inte skriva här på ett tag.

But that was just a dream.

Jag bestämde mig för att gå hemifrån Felicia till Ekstubben. Lite promenad skadar inte. Mycket bättre än att ta bussen ett fåtal stationer och behöva vänta där på nästa buss i 30 minuter. Jag trodde att jag hade gjort rätt val, och det visade sig att jag faktiskt hade gjort det. Jag kom dit och behövde vänta i cirka 10 minuter, men det var ett rent helvete för mig. Efter att ha stått stilla och diggat Franz Ferdinand i någon minut så kände jag ett stick på låret. "Helvete!", tänkte jag och slog till. Efter några sekunder började det svida och det var då jag insåg att jag hade fått ännu ett myggbett. Jag svor lite för mig själv men stod kvar. Då stack det till igen! Fy fan vad sur jag blev. Började gå runt på stället och spelade hög musik medans de som väntade på samma buss som jag kollade på. Såg säkert ut som ett fån, men det var vad som var nödvändigt. Jag led i flera minuter och slog till några mygg här och var tills bussen kom dit, ÄNTLIGEN! Nu sitter jag här och känner hur stora de betten har blivit :( Ni som inte vet - jag är överkänslig mot myggbett. Men visst var det bra att jag gick till hållplatsen och väntade i 10 minuter, istället för att ta bussen och vänta i 30? Glädjetjut på det!

Do you wanna be an indian?



mer awesome kan det nog inte bli


Nåt säger mig att du blir borta en lång, lång tid.

Fortfarande hos mamiiiii! Orkar inte åka hem än. Eller, egentligen ska jag inte hem. Felicia är på väg till Stockholm och jag ska till Älta och leka med henne! Innan det ska jag duscha, måla naglarna och äta jordgubbar. Och allting får ta hur långt tid som helst.

   Jag hittade skor igår. Gladiator. Svarta. Tamaris. På Jerns. Jättesnygga! Försökte hitta bild på hemsidan tidigare men de finns ingenstans och jag har ingen kamera här. Så bilder kommer upp senare! Det roliga var att det paret jag provade var det sista de hade i hela Stockholm. Hur soft att jag fick tag på sista? MHM. Provade även de snygga klackisarna (Felicia vet vilka jag menar) på Scorett igen. Fan vad jag vill ha dem. Finns de kvar i höst så... kanske......

förresten - dålig stil.


Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd.

Pratade nyss med mami i telefonen! Ska träffa henne i stan, kolla runt i affärer, åka hem, göra asgod middag, efterrätt, kolla film och mysa järnet! Har inte träffat henne på länge pga byggarbetet och allt så det ska bli skönt att träffa henne (: Planerar på att sova där inatt så antagligen hör ni ifrån mig imorgon eftermiddag när jag kommer hem till papi igen! ♥

HAHAHAHAHA.

Jag älskar Egoina. Här har ni en video jag nyss kollade på i hennes blogg och var bara tvungen att visa den för er med, om ni inte redan har sett den. Helt jävla awesome brud, det där!


We are everything we need.


Honestly, I try to avoid it.

Jag gick 6 km. Inte var det någon powerwalk, men skönt. Måns ringde mig efter halva turen så jag pratade med honom hela vägen hem.

Jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag vänta? Ignorera? Glömma? Jag vill inte glömma. Jag vill inte ignorera. Jag vill inte vänta. Jag vill ingenting utav det.
Nu ska jag göra mig i ordning för att åka och möta mamma i stan. Marisa är tydligen sjuk så det blir ingen fika/bio ikväll. Förhoppningsvis någon annan gång, snart.

mew - comforting sounds

Det här blir ditt livs sista färd.

Thåström - Jag är en idiot

Nu ska jag ut på en promenix. Försöker undvika att kolla mail, bloggar osv. Ni förstår inte varför, jag vet. Men så är det.

I hans trädgård rasar rosenblad av.

Klockan är lite för mycket hemma hos mig nu. Thåström spelas på "helt okej" volym och jag känner att jag har ätit alldeles för många jordgubbar. Jag har kollat på Sex and the City alldeles för länge och jag har läst igenom gamla blogginlägg från förra hösten de senaste minuterna. Jag gillar att läsa igenom gammalt, det gör mig alldeles nostalgisk och glad. I alla fall när jag skrivit om härliga grejer, om glada tider. Det får mig att inse hur mycket jag saknar vissa grejer.
Jag minns när en vän smsade mig för någon månad sedan där han i smset hade skrivit introt till Thåströms 'Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce'. Helt klart min favoritlåt. Jag minns att jag blev så glad och lyssnade på låten hela dagen. Det var en trevlig vårdag och Caroline hade sovit hos mig den natten. Vad jag får ut utav gamla blogginlägg vet jag inte riktigt, men de gör mig sannerligen på mycket bättre humör.



Här har vi något gammalt! Från förra hösten/vintern då jag, Felicia, Marcus och Patrik slaggade hemma hos mig. Det var en jävligt kul natt, måste jag säga. Det kanske syns att man var lite trött the day after.

Coulda, Woulda, Shoulda.


yeah.

Man rår ej för att tårar rinner när man har mist sin vän.

Flera satc-avsnitt senare så sitter jag här och gör ingenting. Måns kunde inte träffas idag för han skulle tydligen plugga spanska, vilket jag egentligen ser som något positivt eftersom jag nu inte behöver klä på mig och åka till stan. Lat jag är, HEHE. Istället ska jag bara sitta inne, äta jordgubbar och återgå till mitt satc-tittande. Eller kanske slå igång en film?
Imorgon ska jag träffa mami och kolla på kläder. Se om vi hittar det sista som behövs inför Kroatien. Marisa och jag har planer på kvällsfika någonstans i stan. Förhoppningsvis får jag med henne på en sen bio med!

I made my mistakes.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa 'Människohamn' av John Ajvide Lindqvist.

Peace&Love - det som blev, för min del.

Jag ångrar inte att jag drog hem. Som Sandra sa - "När man vill hem så vill man hem." och det var så det var. Nästa år ska hon och jag bo på vandrarhem/hyra stuga. Som fan.





Okej, jag orkar inte lägga upp mer.. Haha.
Under mina tre dagar på peace&love hann vi med en del. Fick bandet avklippt och ersatt med ett lugna camping-band helt i onödan, vilket sög eftersom röj-banden var mycket finare. Nu har jag ett blått, istället för ett gult, men det är väl okej. Vi hittade badställe, vilket ägde. Så istället för att vara skitäckliga så kunde vi fräscha till oss. Jag tackar mina vänner för en härlig campingvistelse, så att säga. Wihi.




Why can't you forgive me?

Det luktar surfitta i mitt rum. Tack till fiskbullarna, säger jag.
Jag kollade på L.A. Gigolo, för Felicia sa att det var en bra film. Och det var den. Jag väntar på att Måns ska höra av sig till mig. Kanske ska träffa grabben idag, om jag orkar dra mig härifrån. Caroline drog till Hälsingland idag, vilket betyder att jag inte har någon att leka runt med här hemma. Så de kommande dagarna ska jag försöka hålla mig sysselsatt så mycket som möjligt! OM jag nu orkar ta mig härifrån. Beror också på vilka som vill träffa mig. Men känns som att mycket av mina sommarpengar kommer gå till fika/bio. Men jag klagar inte på det. Får hoppas på att Marisa har råd att gå och se A-team med mig, för jag vill verkligen se den!


1. l.a. gigolo
2. a-team

You change your mind like a girl changes clothes.

Jag älskar fiskbullar. När jag tänker på det så känner jag mig som Lina i 'Linas kvällsbok' som äter det till lunch och genast blir skrattad åt av sina vänner. "Surfitta, surfitta!" Äsch. Om det nu är så så äger det. Och bli inte äcklade nu, haha.


i väntan på att fiskisarna ska bli klara!

You said you loved me.

Dåligt väder ser jag som något positivt. Då kan jag sitta hemma och kolla på film hela dagen. Jag pratade med Sandra tidigare idag, älskar den bruden.

RSS 2.0