Jag letar efter tecken i alla tidningar som säger mig -"Kom hem."

Nej, jag har inte letat efter tecken i tidningar, men hemma är jag i alla fall!
Morgonbuss från Söderhamn till Stockholm var inte riktigt min grej. Äckliga fetton, stirriga gubbar och ungar som luktade spya gjorde inte min morgon till den bästa, men jag är glad över att jag lyckades sova i en timma!
Hur har jag haft det i Hälsingland då? Det har varit riktigt schysst däruppe! Har inte gjort speciellt mycket, men har i alla fall hunnit med långa promenader (både med och utan Arrak), tagit en hel del bilder och spelat kortspel med Magnhild och the family. Jag och Caroline tillbringade en eftermiddag inne i "stan" där vi fikade, kollade kläder och checkade läget, rent allmänt. Bilderna som jag tog under de dagarna då jag var uppe lägger jag upp imorgon, tror jag. Lämnade den där uppe, eftersom jag ansåg att kameran var lite onödig att bära med sig hem idag.
Ikväll kommer Mathilda hit och chillar galet med mig (: Ska bli kul, flickan har jag ju inte träffat sen i måndags.

Och så blir det solsken överallt!



Inte passande alls, jag vet

Change of plan(eeeee)s.

Blev lite struligt igår. Egentligen skulle vi åkt till Hälsingland tidigt i eftermiddag men pga det som hände yesterday night så åker vi senare, ikväll någon gång. Alltså jag, pappa och Caroline. Middag på Rosa Pantern i Vannsätter hoppas vi på också! Den andra ändringen är att jag dessutom åker hem på lördag och slaggar hemma hos mami den kvällen. Därför undrar jag om det finns någon som vill komma hem till mig och bara chilla järnet? (Mathilda?)
Så idag blir det packa, packa och packa som gäller.

Every night i go sneaking out the door.

Ingen ork till att blogga? You got that right. Orkar inte ens berätta vad jag gjorde igår, men det fattar ni säkert, om ni läser mina tidigare inlägg.
Snart ska Carro ner hit och få hjälp av mig med sin ipod, sen ska vi upp och packa. Efter det blir det promenix, tror jag. Om både hon och jag är up for it. Jag lyckades få med henne till Hälsingland, visst är jag bra? Nu när jag vet att hon ska med så kommer allting bli mycket roligare. Och fan vad bilder det ska tas!

Shake my hips to the revolution, if I could be naive again.

Har ni sett Taken med Liam Neeson? Imorse var den andra gången jag såg den filmen och herrejisses vad bra den är! Så om du sitter här och inser att du faktiskt inte har sett den så säger jag det till dig nu - Se den! Jag, Carro och Cassy satt och moffade frukost till den imorse, bra start på en bra dag!
Vet inte riktigt varför jag sitter här och bloggar, igen. Men jag fick lust, och det är bra, eller hur? Lyssnar på Billie the Vision & the Dancers (mina nya favoriter?) och blir mobbad av Jacob.
Carro och jag bokade om spinningen. Det visade sig att det finns tre platser kvar på 75minuters-passet, alltså snodde vi två av dem tre platserna. Blir lite senare, och lite stressigt, men det löser sig. Hinner precis hem för att lämna grejer, fräscha till mig lite och sedan dra vidare till staden. Jag hoppas också att jag kommer kunna sova inatt och om jag känner mig själv rätt så.. kommer jag dampa en del. Men det löser sig. Det löser sig.



Make me the happiest girl in the world.

Har alla dragit tillbaks klockan en timma? Även fast man inte riktigt lägger märke till det, så är det skönt att vinna 60 minuter på det hela. Hej vintertid!
Caroline vill att jag ska följa med henne och Cassy till stan idag för att lämna tillbaks ett par (skitsnygga) stövlar, men eftersom bussen går om lite mindre än 30 minuter från Strandallén och det enda jag gjort den här morgonen är att vakna och äta frukost så känner jag mig inte så pepp för att stressa sönder, nu när jag har lov. Därför har jag bestämt mig för att sitta här och bara ta det lugnt tills jag ska dra mig till Masten för att spinna! Senare på kvällen så ska jag och min käre vän Mathilda Skoog gå och se Zombieland, kan den här söndagen bli bättre?

Jag är inte riktigt nöjd med livet.


Är jag snygg eller?

Ingen aning om vad det här inlägget ska heta.

Hemma hos Fellilicious nu. Jag och Emilia sitter och underhåller oss med en lergök och väntar på att tha brud ska lägga sin lillebror. Ska snart hem dock, men det blir bra! Får se om jag bloggar något när jag kommer hem eller om jag bara går och lägger mig.
   Imorgon blir det spinning med Carro, på kvällen ska jag och Mathilda se Zombieland.

Learn to sing along to the music, to the music.

Kan någon ha blivit mer irriterad än vad jag blev när Reza inte ens var en av dem som behövde kämpa för sin plats i idol igår kväll? Jag blev så jävla förbannad. Hon sjöng "Don't stop me now" av Queen, och sure, när man ska köra en sån låt så kan det vara svårt att få till det på ett bra sätt, med tanke på att Freddie Mercury sjöng den som ingen annan. Men den här bruden, vad i helvete?! Hon kunde inte texten, man hörde knappt vad hon sjöng och jag vet inte vad. Nu kanske jag reagerar lite mer än andra eftersom Freddie är en av mina största idoler, men.. åh. Nej. Att Eddie och Nicklas var dem två, freaking unbelievable.
Jag och Mathilda slocknade direkt och vaknade av att hennes mami tappade grejer i köket klockan nio på morgonen, eller, jag gjorde det iaf. Gick upp tidigare än vad vi skulle och slog igång Törnrosa (kan man bli en större disneynörd än mig?). Fick skjuts till Bollmoraberg där jag tog bussen hemåt, mötte pappa och Lena på vägen hem och följde med dem till stan, nacka och hem igen. Kändes skönt att inte bara dra hem och slappa.
Nu har jag ätit en bit pizza och känner mig genast mycket bättre (mådde dåligt på bussen hem - näringsbrist? impossible). Farmor och farfar kommer hit vid fyratiden och klockan sju-halv åtta drar jag iväg till.. vem, om inte Felicia Hunnam? Barnvakt åt hennes little brother, plus att hon har massa godis och glass - nej, jag utnyttjar icke.
Boy in the striped pyjamas som gäller nu då!



Dammiga fönster och persiennfönster på golven.

@ Mathildas!
Vi har ätit snoddas, spelat kort, läst idolernas bloggar och skrikit Kent. Ikväll blir det idol, popcorn och lite Dreamcatcher på det! Imorgon måste vi upp i vettig tid. Mathilda har basketmatch klockan tolv i brandis tydligen. Så jag ska hem och läsa Boy in the striped pyjamas, har lovat pappa att den ska vara utläst på söndag. Wei.
PUSS

I had a dream about you.

My Swedish teacher said ”Write an essay on sadness, Pablo”
I wrote an essay about you
“This is the best thing I’ve ever read”
I said “Thank you” but I thought
"It won’t bring you back to me"
Oh I miss you so much so much so much so much
I wanna hear about the things that you’ve been through
I miss you, Grandpa

Kött fifan.

Inga mardrömmar inatt. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte jag vaknade en enda gång ens. Och nu är det fredag! Fan vad jag ska sova den här helgen. Hela lovet med dessutom! Herregud vad nice.
Hur ser planerna ut för idag(och resten av helgen)? Jo.. Skola, Mathilda, Sova. Kör på idolkväll hemma hos henne, börjar fan bli lite till en tradition, don't you think? Men det klagar jag inte på ett dugg. På lördag kommer farmor och farfar hit på middag, var så länge sen vi sågs sist, så det ska bli trevligt (: Söndag - (typ) no plans at all. Jag och Caroline ska på spinning, ett 75minuterspass! Känner mig redan taggad till tusen. Jag har också försökt kirra en joggingrunda uppe i Hälsinki och jag har funnit en! Lite kortare än min vanliga, men det ska bli skönt att komma ut lite där uppe med.
Lektioner idag: Geografi, matte, historia, LUNCH, svenska (vi ska sitta i biblioteket och nörda) och samhällskunskap. Hoppas den här skoldagen går fort....



Oh and btw, jag har uppdaterat min ipod som fan. 1,27gb mer musik. Tack till brodern min ;*

 


Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd.

Inatt drömde jag om zombies och äcklig skolmat, vad är det för kombi på en dröm liks? Jag hatar att jag alltid drömmer om zombies, kan min hjärna sluta vara så besatt av att skrämma mig? När jag låg där i min säng i mörkret så tänkte jag -"Ska jag verkligen se Zombieland?" och nu har jag svaret på den frågan - -"Klart som fan att jag ska!" Cp att jag ens tänkte något annat.
Samhällskunskapsprov idag. Ingenting annat som var kul. Att plugga på spanskan var hur onödigt som helst eftersom det enda vi skulle göra var att prata om hur det gick på våran spanskauppsats som vi gjorde för tre/fyra veckor sedan. Fick G+ på det, och på historiaprovet fick jag G/VG. Ganska bra faktiskt, för att vara mina första betyg på något den här terminen i ettan.
Ikväll blir det lite(!) geografiplugg. Så ska jag duscha, slappa och bara ta det lugnt. Imorgon är det fredag. Då ska jag med till Flempis, tror jag. Blir det idolkväll, eller blir det inte det?

Den som söker ska få sin belöning.

Veronica Maggio har blivit ganska poppis här hemma, hos mig, i strand. Jag är inte ensam om att tycka om (nästan) enbart svensk musik, va? Att folk ens kan tycka att det är dåligt... *syfta på vissa speciella peeps*
Om 10 min drar jag till bussen som går 07.18, jättemys. Har samhällskunskapsprov idag, men jag klagar inte, för jag har pluggat! :D Efter skolan ska jag dra till centralen, hittegodsavdelningen.. he he he, sen får vi se om jag orkar dra till Hörnet och kirra klipptid i helgen. Det orkar jag, väl? Farmor och farfar ska tydligen hem till oss idag, de kommer om en timme (typ) och ska "ta hand om" huset när elektrikern springer runt här.
PUSS

Vad skulle vi annars göra?

Vad fan är det med blogg.se? Snacka om att sidan är segast ever nu för tiden. Tar typ 100 år att logga in. Jaja, nu ska jag läsa Boy in the striped pyjamas tills jag sömnar, imorgon börjar jag klockan åtta - JIPPIE HURRAY!

Nothing's gonna be alright but thank you anyways.

Pannkaksätande och Gossip-tittande med Felicia idag var pricken över i:et på en perfekt Onsdag!
Jag vaknade klockan 09.33 (en minut innan alarmet skulle ringa - nice!), slog på datorn och såg att min mattelärare var sjuk, men det visade sig att vi hade vikarie - bice. Slog en pling till Felli och väckte henne, dags för skola liks! Nej men chillade galet fram till klockan 12:16 då jag var tvungen att småkuta ner till Slummis (ibland älskar jag 816). Kände på mig redan då att det skulle bli en bra dag, älskar när jag får den känslan, en sån härlig känsla. Iaf! Skolan kom vi till tjugo minuter innan vi började, stötte på en hel del från klassen som hade bestämt sig för att skolka - way to go, 09spa! Det slutade med att vi var fem personer på matten - Jag, Felicia, Arvid, Emma och Evelina.
Felicia och jag drog till gullis efter lektionen för att ta bussen hem till henne. Planerna såg ut som så att vi skulle plugga samhällskunskap. Det gjorde vi i tjugo minuter, sen gick vi vidare till annat. Pannkaksgörandet gick åt helvete, Felli, i hate to say this, men du suger på att göra pannkakor <3 Men det gick bra ändå! Jag tog över vid spisen och de blev lovely. Bänkade oss framför tvn och glodde på Gossip och massa annat crap tills klockan blev 18:00 och hennes mami kom hem. Vi drog upp till hennes rum, skrattade arslena av oss, drog senare till bussen och tog Scooby med oss (för er som inte vet, vilket är i princip alla, så är Scooby Felicias alldeles för söta hund).
Kom hem, satte mig här, farmade lite, drog till centrum och köpte stuff med papi och nu sitter jag här igen. Snart ska jag plugga samhällskunskap, kör nog på lite spanska också. Blä.



Spinningpass # 3

Jag vet att jag inte har skrivit om tre spinningpass i den här bloggen, men eftersom jag har spunnit(?) tre gånger så tycker jag att det passar bra. Jag vet också att jag bloggade om det här igår, men glömde lägga in det i träning, och sen började jag babbla på om annat. Så det skulle inte passat in alls.
Erik var bra, musiken var bäst, gruppen var härlig, det kändes jättebra både innan, under och efter spinningen. Alla tjoade, vilket gjorde att det blev grym stämning. På söndag blir det spinning igen, ska se om jag orkar ge mig ut på en joggingrunda ikväll eller imorgon också. Vi får se.
Distans kan jag inte skriva här för jag har ingen aning om hur långt vi cyklade. Tid: 50 min

Hahahahahaha, klockren!


Jag förlåter dig för allt om du har nåt att bekänna.

Ny lista på spotify: Höst 09. Känns som att det har blivit lite för många låtar på de andra listorna, så nytt blir bra.
Spinningpasset med Carro gick jättebra! Erik hade skitbra låtar och både jag och Caroline blev jätteförvånade när sista låten var slut - vi ville cykla mer! Ska köra på ett 75minuters pass nu på söndag, blir säkert perf.
I skolan idag så hade vi geografi. Satt i basgrupperna och gjorde egna plattgränser - kontinent/ocean-kollision blev det för oss och jag blev jättestolt över vårat arbete! Oerhört kreativt, faktiskt.
Men nu ska jag duscha och sen blir det massvis med plugg! Egentligen skulle jag slaggat hos Felli ikväll, men allting blev jättestressigt och förvirrande. Förlåt snuttis. I owe you bigtime.

Girls don't like boys, girls like cars and money.

Ibland kommer det dagar då man inte orkar se snygg ut i cam.
(personer som inte fattar kan kolla bild #2.)

 


Du sa du vill ha stulna svarta rosor vid din grav.

Svenskadebatten gick asbra. Jag och Dennis ownade allihopa och publiken var på våran sida. Jag är på level 14 på farmville (vilket betyder att jag kan odla ananas). Imorgon ska vi ha geografi en hel dag och efter det ska jag och Carro träna, sen ska jag plugga med Majs.
Nu ska jag duscha and after that blire samhällsplugg. Puss pppå er

En pessimist i sitt livs form.

Caroline slaggade hos mig inatt. Vi somnade tolv(?) och vaknade halv sju. Jag behöver mer sömn, men får ta igen inatt. Börjar 11:00 på tisdag. Sen kanske jag slaggar hos Felli den kvällen, så blir det samhällsplugg/geografiplugg samt massvis med sömn.
En vecka kvar, sen börjar höstlovet. På tisdagen åker jag till Hälsingland med pappa och Carro, får se om jag åker hem till helgen sen. Men det tror jag inte att jag gör.
Nu ska jag farma! Puss ♥

Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.


En nolla i mängden, försumbar och svag.

Igår träffade jag min alldeles egna bonde, vi körde vattenfall, jag har aldrig, vi slog varandra, high five:ade oerhört mycket, frös sönder utanför Malins "skjul", jag och Måns åkte hem till honom, vi hade deeptalk till fem på morgonen, vi sov, jag drog till bussen och åkte hem. Blir en kort sammanfattning av kvällen eftersom jag inte orkar skriva ett jättelångt inlägg nu. Hade det iaf jättetrevligt och det var jättekul att träffa Puttrik (:
Kom hem vid tolvtiden och försökte mig på lite samhällsplugg i någon timma. Bestämde mig sedan för att vila lite - sov i två timmar (hur skönt som helst). Tror jag är klar med själva uppsatsen, ska nog finslipas lite om några timmar och sen ska jag plugga på till svenskadebatten vi ska ha imorgon.
Jag har inte heller berättat att byggrabbarna tog bort min garderob igår - MYCKET SPACE I MITT RUM! Det är fan bättre än vad jag trodde att det skulle bli. Det enda negativa med detta är att de måste lägga om golvet för de som byggt huset hade inte lagt parkett över hela, dumskallar. Men vi får se hur de löser allt det där. Bara jag har 100% golv så blir jag glad.
Ikväll ska jag ringa både Putte och Milkan. It'll be naz. Nu blire önskelistskrivning! Poz

Om du vågar knysta så skriker jag högre än vad två öron klarar.

Jag skojade bara. Kent-perioden är inte över, än.


Långsamt glömmer man bort allt.

Uppis blire!
Nu sitter jag och lyssnar på Frank (med Kent) i väntan på att få dra till bussen. Den går 17:57 och tåget går 19:11. Putte skall möta mig vid centralstationen och sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Kul lär det bli iaf.
Min Kent-period är nästan över förresten. Idag har jag lyssnat på Queen, Michael Jackson, Lady Gaga och Mando Diao.
♥ Nås på mobilen all night loooong.

Seems I had to fight my whole life through.

Beslutsångest.
Ska jag åka till Uppsala ikväll och leka med Puttrik eller inte? Jag drar och duschar nu. Heido

Dom ljög och bedrog oss med sanningen.

Jordgubbste och samhällsplugg är vad min eftermiddag kommer bestå av. Har hållit på sen klockan tolv. I can do this.

I'm your biggest fan.

Hemkommen från en mysig idolkväll med Mathilda, Martina och Maggie. Massvis med god mat, canasta, mongo:ande och musikspelande blev det!

 


Dom jävlarna tog oss en efter en.

Patrik, jag vet att du ville att jag skulle skriva ett inlägg om dig nu. Men det är så att jag inte har någon ful bild på dig, vilket betyder att det inte blir ett inlägg om dig förrän jag fått en.
Igår! Astrevlig eftermiddag som tillbringades med mami, Mathilda och Carina på Jensens (: 3rätters gjorde att alla fyra blev hur mätta som helst - great! Verkade som att våra mammor klickade direkt - senare kom vi fram till att båda är fiskar också. Det känns skönt. Ser fram emot julshoppingen i December! (och på tal om saker att se fram emot så ser jag fram emot brevet jag kommer få från posten...)
07:12 så drar jag till bussen. Fredagar suger, men jag ska försöka få det här att fungera. What do you say about that?
♥ PUSS

Har inte varit här sen allt var ditt.


Dagens låt, yeah.

Håll ut, jag behöver dig.

Promenad till Strandhallen där vi sällskapade Mathilda på Dan´s basketträning. Där satt vi och skrattade i 20 minuter för att sedan gå vidare mot Öringe, mot stallet. Egentligen skulle jag ringt Nattknappen och pratat lite med någon random käring hela vägen hem men! istället så ringde jag Marco, oja. Trevlig prick det där.

Så håll mig hårt, håll mig älskling nu.

Nu vill jag ha en kompakt digitalkamera. Nu vill jag ha en, så jag kan fota. Varför ska jag behöva släpa med mig min systemis varje gång jag går hemifrån? Att jag inte kan lägga in bilder från mobilen på datorn hjälper inte ett dugg. Jag vill fylla år nu. Jag vill fylla år nu så jag kan få en digitalkamera eller pengar till en. Det står nog högst upp på listan. Eller, sneppet under allt som har med Peace & Love att göra.
Kan någon köpa en komptakt digitalkamera till mig?

Hur kan du vara så säker på ditt svar?

Ska jag vara jobbig och skriva ännu ett blogginlägg idag? Jag känner för det, ja. Men jag ska fatta mig kort!
Kent är bra och det är den enda musiken jag har lyssnat på sen i eftermiddags. Allting började när jag och Mathilda spelade vändtian hemma hos henne. Kentkentkent. Det hela fortsatte genom canasta, james bond och hela skiten. Är det omöjligt att sluta lyssna på dem? Ja, det är fan det. Kan ett band verkligen vara så bra? Ja, det kan det.
Och på tal om kortspel - har jag blivit beroende av det? Jag känner mig som en gammal käring som bara känner för att spela vändtian hela tiden. Precis som i somras. Men jag antar att det kan ses som något positivt.
Förresten! Den 19e november har börjat närma sig, vilket betyder att jag fyller ett år närmre pensionen, men det betyder inte att jag inte ser fram emot det! Har redan börjat på min önskelista... Känner att det är bra att börja när det är lite mer än en månad kvar. Hihihi
Slagg nu. Sorry för mycket text. PUSS

Var det dig jag såg som en skugga i mina drömmar?



Som sagt.. jag kan också vara seriös

So of course I miss you and I miss you bad.


Jag kan också vara seriös

Bara så ni vet liksom. Men the Grudge-bilder är roliga att ta.
Snart ska jag till Mathilda! Tänkte bara att jag skulle smycka sönder min alldeles för överklassiga blogg lite, då kanske ni läsare blir glada, eller hur? Mina trogna, fellow:iga läsare. Puss på er
Snöade det imorse? Tydligen. Vaknade av att jag hade fått sju snö-sms, det var ganska random, men ändå en halvtrevlig start på morgonen. Synd att jag missade första snön dock. Inte för att jag anser att den räknas, det är Oktober fan. Inte okej.
Grabbarna bör komma hit och börja med utomhusbelysningen snart. Så ska de fixa mitt rum. Kanske blir det hur snikkt som helst innan höstlovet, eller vad säger ni?
♥ P0sp0sp0sssss

 


You hit me really hard.

Vardagskvällar med en kortlek, en Mathilda, en Dan, en Carina och två stora karaffer med saft är något jag behöver mer av.

You hold me with your violent heartbeat.

Visst kör vi på en dagens?

Dagens humör:
Irriterad, men ändå lite happy
Dagens mående: Prima (minus muskelinflammation/benhinneinflammation i smalbenen)
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Mörkblå leggings, svart linne, svart blus (+ underkläder)
Dagens planer: Ut och gå. Får se vem jag tar med mig.
Dagens vill ha: Lov, Hälsingland och jordgubbar.
Dagens längtan: Höstlovet
Dagens fundering: ".. att skolka eller inte skolka?" - inget skolkande för min del!
Dagens beroende: Ramlösa
Dagens tråkigaste: Svenskan
Dagens roligaste: Spanskan (flum på hög nivå med Dennis, Ouki & Måns) och Lunch @ Bamse´s (jättetrevligt bonding med Sophia)
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: the Cardigans - And then you kissed me

With my whole heart and no shame.

Skojar mitt horoskop med mig?! Här har vi morgondagen. Mathilda, du kan ju läsa kärleksdelen och gissa vem som fyller år mellan juni-juli och är kräfta. MM, you know what I mean.
Jag orkar inte med det här

 


I can't sleep through the pain.

Fredag: Planerna på att ha chillkrök hemma hos Mathilda sket sig. Istället spelade jag, Carina och Mathilda vadspeletnuhette, åt tacos, glass och kollade på idol. För första gången i mitt liv kollade jag på det, och gillade vad jag såg. Somnade jättetidigt, vilket var hur skönt som helst.
Lördag: Vaknade vid tolv, gick upp, köpte plättar/kebab, gick hem och kollade på What happens in Vegas.. Hur bra film som helst! Fan vad jag skrattade. Efter en del om och men gjorde vi oss i ordning och åkte hem till min mami i Saltsjö Boo. Försökte ragga fest men efter många försök så såg det ut som så att Mathilda skulle till the Bridge och att jag skulle till Uppsala. Här började det faila. Putte somnade (dissade omedvetet alltså). Jag lyckades få Sandra och Lina till stan, var med dem, de dissade (men de var tvungna), jag träffade en sur Mathilda, vi åkte till Haninge, där folk dissade ännu mer. Här började jag bli jävligt arg. Vi missade bussen, åkte pendel till Sthlm södra, sprang till Slussen, till min buss. Jag hann med den och åkte hem till mamma istället, Mathilda åkte hem till sig. Hade trevligt telefonsnack med Putte i cirkus 30 minuter, sen somnade jag.
Söndag: Jag har vaknat, insett att jag är bakis (what the fuck?), tagit mig ett glas juice och fixat på Farmville och Happy Aquarium. Borde börja städa snart, packa och sen, ikväll så drar jag till pappa. Saknar honom.

PUSS ♥

Vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad.


Joggingpass # 4

Idag gick det helt åt helvete. Jag var pepp när jag skulle ut, jag sprang en bit, allting gick jättebra tills jag vek av från min gata och såg att ALLA lampor på vaddennuhetervägen var släckta - jag såg ingenting. Till en början så tänkte jag, "Ja, men jag klarar det här! Jag lyser med min ipod, den hjälper lite iaf!" och det gjorde den, men sen tänkte jag, "Står det någon där borta, på vägen?" och då var det bara för mig att vända.
Jag sprang i princip samma väg, även fast det blev lite bullrigt i början. Höll nästan på att ge upp efter halva biten, sprang hur långsamt som helst (positivt med det - jag gick iaf inte). Kutade de sista tjugo meterna och nu sitter jag här. Nästa gång blir det andra bullar!
Distans: 2.95 Tid: 18.02

I never knew that i could be in love like this.

Det har hänt. Jag har råkat ut för bloggtorka. Förhoppningsvis har jag någonting att komma med efter den här helgen.
Take care ♥

Det här blogginlägget får heta "Marco Löwenborg"!

Jackass och randomsnack med Marco klockan 23:37 på en söndag kväll kan vara ganska underhållande! Även om det är så att jag egentligen borde sova för att jag tyvärr måste gå upp klockan 06:17 imorgon, men jag antar att jag skiter i det just nu.
Idag har jag no life:at - kollat på Corpse Bride, varit fet och bara varit inomhus. Jag ville ut och springa (i promise), men det regnade och nej, jag gillar inte att vara ute i regn at all, så varför skulle jag gillat att springa i regn? Om det inte regnar imorgon så vet ni vad jag kommer ha för mig på kvällskvisten. Något annat jag ska göra imorgon är att gå i skolan (ganska obvious) och så kanske jag ska träffa Lina och Sara. Var hundra år sedan och jag saknar dem som ini bajskorven.
Nu ska Marco fortsätta med att underhålla mig. PUSS

After everything we've been through it still feels right.


This is what happens when you get bored.

Jag har Marcos tröja, nananananana (6)

Bajsolleskit.

Det regnar. Jag orkar inte. Vill någon hitta på något ikväll?

You're everything I need and more.


Förberedelser inför Uppsala. Vi sminkade oss, skrattade, "pussades", tog massvis med kort och dampade allmänt mycket. Felicia följde ju med till Mathilda, vilket var hur kul som helst! När hon hade dragit gjorde vi oss i ordning ännu mer, lyssnade på dåliga låtar och hade det bara allmänt kul.
Vi tog bussen, tunnelbanan, tåget och bussen till Uppsala, hem till Marco to be exact. Där var det inte mycket folk inte, men det blev vad vi gjorde det till! Under kvällens gång började det komma en hel del peeps och jag hade inte tråkigt en enda sekund. Jag hann snacka en del med Puttrik (tack<3) och jag fick massvis med kramar. Mathilda ville tyvärr dra hem med sista tåget, och jag ville inte stanna kvar själv, så därför slutade det med att jag åkte med henne hem, vilket kanske var bäst. It will come times when we stay over night, she owes me.
Jag är hungrig. Mathilda sitter och skiter men så fort hon kommer ut ska jag tvinga henne att hjälpa mig att göra breakfast. Det var synd att vi inte tog med en kamera till Uppsala.
Puss på folket och tack för en grymt härlig kväll! ♥


Every time they turn the lights on.

Väntar på att Hortis ska ringa nu. Bussen går 16:57 och då bär det av till Uppsalaaaaaaaaaaaaaa! Är så ini helvete taggad! Orkar inte blogga. Mathilda ska tydligen lägga upp massa bilder på oss i hennes blogg, blir skitbra.
PUSS ♥

Noname:at blogginlägg.


Ops, i forgot!


Tired of all those lies in your freak show.

Mycket trevlig (och kort) skoldag. Som jag skrev i det senaste inlägg så försov jag mig, vilket gjorde att jag missade matten. Vi hade samhällskunskap och historia, sen var det lunch. Den enda lektionen vi hade efteråt var språk, ingen engelska, eftersom vi ska tenta av den. Därför bestämde vi (jag och Felicia) oss för att skippa sista lektionen och dra till Älta, äta och kolla på the Cave istället - som sög.
Odenplan var the main thing of the day - där vi skulle sola! 30 minuter körde jag på och självklart skulle jag bränna mig. 25 minuter hade räckt alltså, så det får det bli nästa gång. Inte heller ska jag sola imorgon, det vore lite painful för min hud. Hoppas rodnaden har försvunnit tills imorgon. I ansiktet iaf. För ja, vad händer imorgon? Jag och min kära vän Mathildilicious ska till Uppsala.
Nu blir det duscha! PUSS

Need i say more?

Försov mig.

In the end it doesn't really matter.


Vem fyller 16 idag?
VEM FYLLER 16 IDAG?
Kariño fyller 16 idag!
Puss (och grattis) på dig, snuttegurka


RSS 2.0