Dagen innan 1a april.

Med världens magkramp ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Vet inte vad det är med mig och mina återkommande kramper som vägrar försvinna ibland. Kanske ska dra och kolla upp det ifall det fortsätter? Nu vet jag iaf att jag ska iväg och köpa Activia och Proviva imorgon efter skolan! Mmmnamnam vad jag ska gotta mig.

Vistelsen utanför centrum med Mathilda var trevlig. Kall, men trevlig. På vägen hem stötte jag på min älskade vän Sophia. Sa ju att jag skulle träffa någon jag kände! Riktigt härligt att ha någon att konversera med den "långa" bussresan hem.

Sova var det, ja. Godnatt på er!

Och aa förresten! Är ni glada över att det snöar eller? Inte jag. Hoppas detta är ett pre-första april-skämt. Pappa sa att det ska bli 8+ i helgen - bäst för SMHI att de inte ljuger!

Don't you worry about a thing.

Pratade med pappa, Lena och Carro om New York vid middagen och fan vad jag längtar. Mindre än tre veckor kvar nu och jag är taggad till tusen. Har kollat runt lite på en hemsida för en outlet som vi ska till där de säljer asbilliga märkeskläder! 33 skobutiker bland annat. Förstår ni????!?!?! Fan vad jag kommer komma hem med kläder. Ska ha med mig två feta väskor och ska enbart ha med mig typ en tröja. Och nej, jag tänker inte köpa grejer till er. Ska köpa ett par converse till mamma, ett par till Felicia och en bodyspray till Linda and that's it!

Snart ska jag klä på mig och gå till bussen. Möta upp Mathilda i centrum är det som gäller! Love it


diggar bob marley på hög volym här hemma

I'd like to visit the moon.

Hemma från skola och träning! Stötte på Niklas @ friskis and it was nice. Sprang 5.5km och gymmade i cirkus en timme. Ganska härligt faktiskt. Nu sitter jag här med en skål yoghurt och ska kolla på Greys tills pappa kommer hem. Vill egentligen ha middag men orkar inte göra något själv och var så förjäkla hungrig. Shame on me, egentligen.

Dirty bit.


Tjabbahej hejdå!

Jag vet jag har mig själv att skylla.

Markus Krunegård har jag lyssnat på förut men jag har inte riktigt orkat lyssna på de flesta av hans låtar. Sitter nu och går igenom dem en för en och jag tycker om dem, mycket. Han är fin han den där Markus.

Tänker på sommaren och hur bra mitt liv egentligen är, trots att jag har varit bitter en alltför lång period nu. Om tre veckor befinner jag mig i New York med familjen och det kommer bli så grymt. Shopping tills jag spyr!


You make my dreams come true.

Istället för att dra och träna så struntade jag fullständigt i det och körde ett spontant stadsbesök med Mathilda. Lyckades få med mig en "dagbok" hem och en handkräm! Jag trodde att handkrämen som luktar bajs som jag blivit kär i hade slutat säljas, men den fanns! Fatta lyckan!(!!!) Tog en snabb fika på Waynes och smakade Earl Grey för första gången och det var helt OK. Bli inte ledsna på mig, det smakade lite gräs och jag gillar inte grästeér.

Kollade även runt på lite skor. Sommargrejer. Eget hem-prylar och blev ännu mer sugen på att flytta hemifrån. Jag och bror pratar ju om en eventuell flytt till Uppsala, upp till honom, för min del, och ja, han lär ju se upp. För vem kommer köpa nya tallrikar, nya... allt? Inrednings-Soffan! Nej men seriöst, snälla ge mig bra betyg så jag kan söka till Uppsala Universitet. För guds skull. Snälla

Och vem har ångest inför högskoleprovet på lördag? Dock känns det lite bättre när jag vet att Marisa tar mitt jobbpass nu på fredag, tack love!


Hittar jag inte snyggare skor i New york så blir de här mina lovers - om jag inte köper dem med. Visst är de vackra? Säg ja. 299pix på DinSko

Godmorgon, världen!



Don't you let me go.

Under en längre period nu har jag känt mig arg. Jag har inte haft någonting konkret att vara arg på, utan jag har bara gått runt och varit bitter på i princip allt. Först trodde jag att det hade med the time of the month att göra, jag tänkte att det självklart var dags för pmsen att komma och vända upp och ner på allt. Men nu börjar jag tro att jag trodde fel, eller så är det bara så att jag har varit pmsig alldeles för onaturligt länge. Det har sträckt ut sig över en längre period och nu känner jag att jag behöver få ett stopp på det, vilket dock inte verkar fungera, genom att bara tänka på det så försvinner det inte. Jag har försökt lista ut vad det kan bero på men jag har inte kommit fram till någon realistisk anledning, så istället för att fortsätta fundera vidare så har jag gett upp, helt, och låtit omgivningen påverkas av detta. Fast i synnerhet är det jag som har varit så arg och att vara arg på sig själv eller på allt och alla hjälper inte en i vardagen överhuvudtaget.

När jag är arg så fungerar det att träna. Det fungerar att pusha mig till den gränsen jag har, varje gång. Det fungerar att svettas, det fungerar för det får mig på andra tankar. Det fungerar som egentid för mig. Det hjälper inte att ligga i sängen och lyssna på musik, det fungerar inte att bara sitta hemma och löka i ett hörn, vilket säkerligen fungerar för andra. Att träna fungerar för mig, men att göra det varje dag vet jag bara kommer leda till plågeri.

Åh. Vad arg jag är. Nu ska jag sluta, och ja, jag gjorde det så långt som möjligt för att de flesta, förhoppningsvis, skulle sluta läsa efter ett tag.

Hej då.

I can't wait to get on the road again.

Har skrivit ett jävligt långt och tråkigt manus till engelskan då jag ska hålla i en 8 minuter lång presentation om en författare. Jane Austen, för att vara exakt. Eller jag ska låtsas vara henne. Ser inte fram emot det alls, men det är väl bara att bita ihop och få det att fungera.

Ska alldeles strax ta mig an idrottsanalysen också. Känner mig ganska duktig! Den dagen då jag är ledig är den dagen då jag passar på att ta tag i allt skolarbete! Och på lördag är det dags att skriva högskoleprovet. Hur kul? Håll en tumme för mig, är ni snälla.

"Den unge Werthers lidanden"

Läste nyss artikeln om boken som fick många fans att ta livet av sig. Jag minns när jag fick reda på det första gången och insåg att jag ville läsa den, för vadå, ofta en bok kan vara så sorglig så att folk bokstavligt talat tar livet av sig? Det kändes så extremt och det fick mig att vilja se ifall den verkligen var så sorglig (jag tror inte riktigt att jag hade tänkt ta livet av mig, men att inse hur sorglig den var var väl någonting jag hade insett då). I artikeln jag alldeles strax kommer länka till er så länkar de till vart man kan köpa boken två gånger. En gång i mitten och en gång i slutet. Räcker det inte med en gång? Är det så att vi är överbefolkade i Sverige och att vi behöver lite hjälp på traven och använder oss av den här boken? "Se så, gott folk! Läs boken och ta ert liv!" Bara jag som tycker det är lite överdrivet? Ska man köpa boken kanske?

Here you go!

Stand by me.

Sovit gott? I know I have! Mathilda tog reda på hur långt vi gick igår och det blev 8km. Sen blev det massa gym på det. Hur stolta är ni över mig? Har världens träningsvärk i ryggen och axlarna. Det känns jävligt bra!


Vet att du fått nog men du vill ha mer.

Kom precis hem från världens längsta promenad. Alltså har jag gymmat nästan två timmar idag och promenerat i nästan två. Förstår ni hur mycket jag kommer älska min träningsvärk imorgon? Förhoppningsvis behöver jag inte lida alltför mycket. Gick förbi Mathildas lilla stuga som var sötast i världen. Ser fram emot när hon flyttat in och det börjat bli lite varmare. Sitta ute på altanen och sola, chilla på kvällarna. Nämnde jag att det bara tar 20 minuter att gå hemifrån mig till henne? Jag gillar det.

Imorgon är jag ledig från skolan, dock betyder det plugg. Vet att Caroline kommer hem någon gång efter lunch, så då får jag lite sällskap i alla fall! Har nog inget mer på schemat än plugg och chillmode. Sova länge? Dra till Vi och köpa risgrynsgröt? Tror ärligt talat inte att jag kommer orka gå utanför huset imorgon, men vi får helt enkelt se! Hoppas ni haft en bra dag (: guwdnaut på er!

I look a little bit older.

Älskar att gymma. Älskar att tänka på sommaren när jag gymmar. Bara jag som blir förbannat taggad? Efterblivet.

Vet ni vad? En av mina underbara vänner Mathilda Skoog flyttar hemifrån på fredag. Till en liten stuga ute på strand. HÄR DÄR JAG BOR! Förstår ni vad detta betyder? Det är som en dröm coming true. Jag kommer bo nära någon som jag kan umgås med tills hon spyr på mig av uttjatning. Massvis med solande på altanen i sommar, massvis med filmkvällande, skitsnackade, osvosvosv! Jag spricker nästan av glädje!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka och träffa Mathilda, promenera till hennes blivande casa och prata på som vanligt. Have fun, bitches!

Skyller på solljuset.


Man skulle nästan kunna tro att jag är en av de nya karaktärerna i Twilight, men så blek är jag faktiskt inte!


Morgonstund har guld i mund.

Hallå där! Sitter här, sjukligt hungrig och har lyckats ta mig en dusch, packa upp alla mina grejer från mamma och dammsuga rummet. Det är rent och sorterat nu! Det tråkiga med detta är att det i princip var all for nothing - ska ändå flytta ut om en vecka, till rummet mitt emot. Det är nymålat och fint därinne och pappa orkar inte flytta grejerna mitt i veckan. Ska bli skönt att få ett större rum, ett finare rum, ett bra rum. Nu känner jag mig som Harry Potter, om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag ner och göra mig MYCKET frukost, packa ihop mina grejer, sminka mig och dra härifrån. Skola till ~15 och efter det ska jag och Caroline förbi gymmet och träna! Riktigt sköööönt

Äeh, vi kör igen!

Jag har fyllt två väskor med kläder, en med smink/hygienartiklar, en med skolgrejer, en med handväskor och så har jag ju självklart min datorväska! Förstår ni hur jobbigt det är att ha skiljda föräldrar? Ni kanske får en liten inblick när jag nämner hur mycket jag måste packa ihop VARJE gång!

Lyssnar på senaplistan och taggar till inför den 8e. Mindre än en vecka kvar och jag spricker snart. Kommer bli bäst. Kommer bli grymt. PUSS

Jag vill inte förlora dig.

Dricker apelsinjuice och är helt amazed över att det fortfarande är ljust ute. Strax ska jag äta middag och packa ihop alla mina grejer och åka till papi. Ikväll blir det promenad med systra mi, ÄNTLIGEN BOR VI TILLSAMMANS IGEN!

Låt honom inte ta kärleken ifrån dig.

Håkan hellström = Sommar. Ja, nu har vi fått det uppstyrt. Igår snackade jag om sommar alldeles för mycket. Jag var omringad av den. I klädaffärerna känns det som att någon har spytt sommar överallt. Finns ingenting annat än sommarkläder. Både positivt och negativt. Positivt - YES! SNART ÄR SOMMAREN HÄR! Negativt - Vad fan köper man om man vill ha kläder att ha nu då? Seriöst. Jag köper ju bara sommarkläder nu för tiden och undra varför.

Om två veckor firar vi Felicia som fyllt 18. Om tre veckor åker jag till new york. Om ytterligare några veckor (månader) åker vi till Borlänge, därefter blir det Rhodos och sen Hälsingland. Jag vill ha sommar nu! Spricker snart.


Ser korthårig ut men hehe, nu drar jag till jobbet! GOODBYE

(Jävla) sommartid och (jävla) sjusovare.

Även fast sommartid är, som man hör, ett stort tecken på att sommaren är på väg så kan jag inte låta bli att inte tycka om förvirringen när man vaknar och inser att klockan egentligen är en timme framåt än vad man tror att klockan är. Imorse vaknade jag av att jag hörde dunder och brak i köket och tänkte att javisst, mamma är uppe tidigt med tanke på att jag faktiskt skulle till gymmet vid åtta-tiden. När jag vaknat till lite inser jag att jag då måste ha försovit mig och kollar klockan - 07.56 - HELVETE??? men vad gör de uppe så tidigt? Nja, tyvärr. Sommartid betyder 08.56. Vad arg jag blev. Ville verkligen träna. Alltså måste jag träna efter skolan imorgon. Och snart ska jag iväg till jobbet. Härlig mamma jag har som skjutsar mig.

/bitterfittan

Trevlig lördag.

Som ni förstod så köptes det en del när jag var och shoppade med Linda och Felicia idag. Riktigt trevlig dag, men fick så förbaskat ont i fötterna efter detta! Inte nog med det var det bara att dra till jobbet och slita i två timmar. Gick ganska fort, så har egentligen ingenting att klaga över. Fika på Fåtöljen blev av senare PLUS en kvällspromenad runt i Gamla stan, vilket var hur über som helst! Snackades om en visit till Naturhistoriska inom en snar framtid och det ser jag verkligen fram emot -- Cosmonovaaaa!

Imorgon bitti ska jag 08.04 ta en buss till Orminge centrum för att traska iväg och träna innan jobbet! Stressigt kommer det bli, men det är sånt som händer. Håller ni en tumme för att jag hinner träna och komma i tid till jobbet? Efter det ska jag hem och packa och åka iväg till Tyresö, var ett bra tag sedan sist! Och nä nu fan blir det sovdags. Godnatt på er! :)

I love my life.




1 & 2 - Midjehöga shorts från Bikbok
3 & 4 - Jeans från Weekday (Cheap Monday yes)
5 & 6 - Byxdress & väska från H&M

I wish you were here with me walking on the beach.

Lyssnar lite på Ziggy Marley. Bob Marleys son som kommer till peace&love? Känns lite coolt, även fast jag inte har lyssnat ett dugg på mannen tidigare. Felicia ligger och snarkar i min säng (skojar bara, hon är ganska vaken). Själv vaknade jag för en timme sedan och var superpigg så det var bara för mig att kliva upp och sitta uppe tills det var "okej" att väcka min kamrat.

Idag ska jag iväg och köpa alla fina grejer som jag hittade igår, men inte mer. Det får fan inte bli mer för annars klassas jag som en av de galnaste shopaholicsen jag någonsin stött på. Bilder kommer upp ikväll, det vågar jag nästan lova er!

B&J & Aristocats.



Här har vi kvällens underhållning! Felicia är övertrött och skrattar åt mig. Ful unge

Här kanske jag stannar kvar.

Flisan och jag sitter här och chillar med livet. Lyssnar på Veronica Maggio och ska alldeles strax gå och köpa glass i Orminge centrum. En bit att gå, va? Men hurtiga är vi! Gymmade tidigare idag också. Sprang 5km och gymmade ~45 minuter. Skönt? Nä? Eller jo! Innan vi drog oss till gymmet köpte jag två par shorts, hittade två par jeans, en byxdress, en väska och en fin skjorta. Ska jag köpa imorgon när jag, Linda och Felicia ska till stan. Hihi

Det är härligt att umgås med min bästa vän. Vi har varit ganska dåliga på det, men nu jävlar! En helhelg att se fram emot (:


Osminkade och glada cheyer! puss på er, läsare. Skrivs mer imorgon!

Jag springer tillbaks till dig.


God knows I ain't happy.

Är min termometergrej på datorn uppfuckad eller är det 1 minusgrad ute? Läste i tidningen imorse att vi svenskar överskattar vädret och massa annat tjosanhejsan. Att folk förväntar sig vår i början av mars, även fast vi vet att det aldrig händer och det är fan sant. Vintern pågår i typ vadå, ett halvår? Man får nog och det är väl antagligen därför vi, varje år, hoppas att det ska bli vår tidigare än vad det brukar. Våren brukar ju komma i april, början, mitten, slutet, vad vet jag? Det är slutet på mars nu och jag tycker verkligen att det är dags för våren att kika fram, for real, nu. Bara jag som frusit till is i dessa vindar som attackerat en varje dag den senaste veckan? Ge mig sol. Ge mig lite värme. Ge mig hopp om att sommaren snart är här.






L to the ANGA

Tjejer kan också vara hockey-fans.

När jag avnjöt min tallrik fil precis när jag hade kommit hem kollade jag på matchen. Färjestad - AIK. Jag hejar inte på nåt av lagen, men ibland är det kul att kolla såna matcher med! Färjestad vann, som de flesta kanske redan vet. 3-2. Bara jag som tyckte det var sjukt spännande? Började med att AIK ledde med 1-0, va? Det missade jag, men ändå. Kvitteringar hit och dit and I like it.

Om cirkus en månad är det hockey VM och vem kommer sitta bänkad framför TVn då, tro? HE-HE-HEJ, vem hänkar? Jorå, jag ska nog hitta någon eller några att dricka bärs med.


Viktor Hedman (198cm, 105kg) - hell yeaaaaaah

Helgens planer.

Jag vet att ni inte bryr er, men jag vill jättegärna berätta allt för er ändå!

Fredag: Skolan slutar 15.40 och det är då jag och Felicilajnen beger oss mot Friskis & Svettis i tyresö. Gymdags! Svettdags! Lugn hemmakväll står på schemat och eftersom det är våffeldagen så är det precis vad jag och Felicia ska göra när vi kommer hem, till middag! Slaggadish @ my casa.

Lördag: Shoppingdag med Felicia och Linda. Untz untz untz! Jobb och därefter kvällsfika och eventuell myspromenix i stan.

Söndag:
Gymgymgym, tagga tagga tagga! Jobba 12-16 - varför i hela mitt liv? Sen blir det hem och packa för att förbereda mig inför flytten från mami till pappa. Ovant med tanke på att jag varit i nacka i ~1 månad nu(?)

Världens mest slack:iga helg. Ingen utgång, även fast det är löning. Ingenting. Men vet ni vad? Jag gillar det. För Felicia och jag ska ha världens bästa helg tillsammans! Hur längesedan var det liksom?


jetefina ven

A girl's gotta do what a girl's gotta do.


Klänninggrej (som jag vikt upp - ska sy upp) 299:- (nu skall det bara införskaffas ett par boots till denna så blir det perfa!

Übersöta shorts! 199:- tror jag hehe

Bikininini! 129:- + 79:- Faán vad härligt, va? GE MIG SÜMMAR (p.s. allt är från H&M d.s.)

Tack till Mäthilda för en trevlig, men stressig, shoppingrunda♥


Poppin' bottles in the ice.


Jag är ganska taggad idag. Vet ni att det efter imorgon är två löningar kvar tills juni är här? LANGA SOMMAR NAO, TACK!

En obeskrivlig jävla längtan.

Bob Dylan. Daniel Adams-Ray. Foreigner (bara för att Felicia<3). Mando Diao. Maskinen. Oskar Linnros. Timbuktu. Håkan Hellström. Petter. Säkert!. Rebecca & Fiona.

Kan Peace&Love boka fler awesomiga band så jag kan ha världens fetaste anledning till att dra dit? Vi kommer ha det legendary, det är jag fetingsäker på.

Rhodos. Sol. Bad. Strand. Sand mellan tårna. Korallfärgat vatten. Gladiatorsandaler. Flip-flops. Utekvällar. Öl. Grekisk mat. Svett. Dansa hela nätterna långa. Härlig solbränna.

Kan tiden gå lite fortare? Jag vill använda mina sommarkläder. Mina bikinis. Mitt allt.

Hälsinki. Ballongcyklar. Fågelkvitter. Kvällspromenader. Nattbad. Öl. Norrländska. Skog. Simon och company. SOMMAR!

Jag längtar så mycket så jag får ont i magen. Jag vill skrika. Jag vill skratta. Jag vill gråta. Jag vet inte vad jag vill! Jag vill bara ha sommar nu. De här tre grejerna är bara en liten del av det jag kommer hinna med. Jag vill ha härliga sommarkvällar med kompisar. Dricka öl i solnedgången. Skratta och snacka skit nätterna långa. Promenera runt i stan på kvällskvisten. Jag vill ha lukten. Lukten av sommar. Jag vill t.o.m ha sommarregn, även fast jag kommer ångra att jag sa det när vi väl har det. Jag vill ha festival. Jag vill utomlands. Jag vill bli brun. Jag vill ha the time of my life med de bästaste vännerna i världen. Ge mig sommar nu!

Där elden falnar men fortfarande glöder.

Idag pratade vi satirtexter på svenskan. Vi fick lyssna på några exempel och Magnus Betnér kom upp. Är det bara jag som älskar honom? Han står fast vid att man ska kunna skämta om precis allting. Man får ta allt med en nypa salt helt enkelt. Ibland kan han gå överstyr, men jag beundrar fan honom.

Vi har fått i uppgift att skriva en egen satir(säger man så? bara satir?) och jag ser fram emot det, riktigt mycket. Min lärare pratade på en hel del om sarkasm och jag kände hur jag smälte när hon berättade om vad vi skulle göra. "Ifall man skulle slå upp ordet 'sarkasm' i en ordbok borde 'Sofia Sandwall' komma upp som association." - Marisa. "Nja... det ska vara så att man ska gå in på ne.se och söka på 'sarkasm' varpå det enda som ska komma upp ska vara 'Sofia Sandwall' vilket i själva verket ska vara en länk till min blogg eller liknande." - moi.


Maddafaking shopaholic.

Efter skolan idag så begav jag mig in till stan och mötte upp Mathilda. Innan vi skulle möta mamsorna så drog vi runt i två H&M-butiker och jag la undan en hel del kläder. Det ska jag inhandla imorgon, efter skolan och innan jobbet! Älskar kläder och jag menar, vad skulle man göra utan kläder? Nä, det fungerar inte

Middagen var urtrevlig! Vi åt massvis med mat och jag är fortfarande jättemätt, vill nästan spy. Vi promenerade en bit, tills vi insåg att det blåste och var alldeles för kallt. Tunnelbana blev det istället! Tack till mor och dotter Skoog (och självklart mor Sandwall) för en riktigt trevlig onsdagkväll!

Han bredvid mig - han är DJ.


Idag inviger jag mina vita converse som jag fick av Måns i höstas! PUSS


Now you're looking at me like you're disgusted.

Jävlar vad jag har sovit gott i natt. I nya sängkläder och hela paketet. Nu ska jag äta risgrynsgröt sen bär det av till skolan! Matteprov idag och jag är inte så jättetaggad, men jag får se hur det går. Failar jag på detta blir det omprov och omprov är bättre än IG direkt, eller hur?

Efter skolan ska jag till Mathildas jobb och chilla järnet tills hon slutar för vi ska nämligen ut och käka middag ikväll. Hon, jag och våra mamsis. Det här är andra gången det blir av, med typ två års mellanrum. Vi gillar det, helt enkelt! Hoppas på en riktigt trevlig kväll. Kanske får sovsällskap i natt istället. We'll see about that. Hörs senare babes!

Every little thing is gonna be alright.

Jag är arg. Jag hade kunnat gått och lagt mig mycket tidigare men jag förväntade mig sällskap vid den här tiden eller om en timme som nu har övergivit mig. Jag blir också arg på min telefon vars t9 suger allt i världen. Har försökt skriva "puss" 150 ggr men det blir bara "rus". Är det något med att jag trycker för löst på touchen? Kan inte göra annat än att klaga. Ska sova nu. Ensam. I min fina säng. HEJDÅ!


Innebär detta att ni vet vart jag bor nu? Eller är det här jag bor? Jaáni...

Nobody knows who we are now.

Laleh och inväntan på mat! Tack till Jimi för en trevlig tisdageftermiddag! Jag menar, annars hade jag bara suttit här hemma och nördat, vilket ifs alltid är jätteskönt, men inte är det ofta man träffar mannen, så varför inte utnyttja honom för lite mattehjälp? Nä, skojade där. Halvt. Vi satte oss på ett bibliotek på söder och räknade matte, inte hela tiden, men jag har lärt mig en hel del nu, tror jag! Återstår att se. Imorgon och på fredag har jag prov. Inte alls kul, men det är sånt som händer. På vägen hem hoppade jag av bussen några stationer tidigare och gick hem i "värmen" - är det dags att välkomna våren? Jag hoppas bannemig det!


tjulahoppbilder från promenixen imorse

May you stay forever young.


Bob Dylan - Forever Young

Bara jag som inte riktigt fattat att Bob Dylan kommer till Peace&Love i sommar? Berättade det för pappa. Han blev avis på mig. Skulle inte förvåna mig ifall han köpte sig en endagsbiljett bara för att åka dit och se honom. That's my dad, liksom.

Alldeles strax ska jag ta mitt pick & pack och dra mig mot söder och träffa Jimiboy.

Rastlöshet ftw.

Fick världens ryck och bestämde mig för att ändra header. Inte den bästa kanske, men kände att ändring var ett måste! Nu sitter jag här och kollar Greys och äter risgrynsgröt. Visiten på hemköp tog längre tid än vad jag hade förväntat mig pga idiotfel med mitt visakort som vägrade fungera, men det har nu löst sig! Bilder får ni kanske senare, om jag vågar lägga upp nåt. Njut av den nya headern så länge!

Yes, it's the fucking truth.

Har ni hört?


Bob Dylan till fahking PEACE&LOVE!!!!!

11 plusgrader!

Så jäkla varmt är det i... solen? Nja, den har inte visat sig än idag. Ledig betyder egentligen plugg, men det blir senare. Jimi, en av mina vänner, ska hjälpa mig efter att han har slutat skolan. Vilken tur att jag känner naturfreaks också!

Nu ska jag faktiskt klä på mig, ta med mig systemisen och gå på en promenad. Närmare bestämt till Hemköp för att införskaffa mig lite risgrynsgröt. Var sugen på det hela dagen men inte orkar jag koka det själv heller med tanke på hur långt tid det tar! Dock klagar jag inte på den man köper, för den är god den med. Bilder och sånt kommer upp senare, beaches!


MUMS

Cry baby.

Hittade inte mina solglasögon på jobbet idag. Blev lite ledsen i ögat. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film tills sovdags.

Imorgon ska jag och mamma köpa lite secret stuff. Hihi

I can't get away from you.

Hemma från skolan, hemma från gymmet! Ska alldeles strax värma lite krubb(haha?) och kolla på greys. Borde se Sense & Sensibility ikväll, men jag tror jag gör det imorgon då jag är "ledig"!

Har fått in ett nytt jobbpass i veckan. 16.45-19.00, hur mycket älskar vi mcdonalds ströpass? Ser fram emot helgen. Jag och Felicia ska köra fetaste slaggadishfredagen hemma hos mig med Ben & Jerrys (JA HERREGUD! vi bryter mot pakten (men det är en engångsföreteelse)) och på lördag blir det shopping, jobb och fika!

I try to make a move just to stay in the game.


hej hopp, godmorgon hej!

Insåg nyss att det är mindre än tre veckor kvar till Felicias 18årspartaj. Jag vill bara att tiden ska gå superuperfort. Men nu är det måndag! Ny vecka, nya tag! Hur ser veckan ut? Inte mycket jobb, mycket träning (förhoppningsvis), några prov och lite inlämningar. Ångest? Faktiskt inte. Och förresten! Ska förbi jobbet idag. En liten fågel viskade i mitt öra att mina solisar låg på ett visst place. Ibland är jag riktigt virrig. Håll tummarna för att de är kvar när jag kommer dit? PussNNN

I keep on running.

Snark, säger jag. Sitter i skrivande stund och pratar med Steven om skola och sånt tråkigt. Har engelskaprov imorgon, vilket jag inte förberett mig så överdrivet mycket till. Kanske ska dra till skolan tidigare och plugga det? ja? Nej? Efter skolan blir det matteplugg tills jag drar mig mot globen för att träna arslet av mig med Mysis. Jag är riktigt taggad. Måste bara dricka några koppar te innan så att min hals lugnar ner sig (har börjat känna lite kitteläckel och håller tummarna för att jag går mot friskare tider!)

Nu ser jag suddigt typ. Vad betyder det? SOVA. Puss

Vissa har det, andra inte.


Skrattade medans jag gjorde denna. Jag orkade inte ta kort på allt, så varför inte bara köra på google och paint? Ber om ursäkt gällande mina kassa skills, men sånt är livet.


Don't look back in anger.

Vem taggar inför ett arbetspass på 4timmar och 45 minuter? Ovärt pass. Hoppas på att få sluta tidigare. Efter det ska jag som skrivet tidigare dra in till stan och köpa massvis med nödvändiga saker. Blir det ett par solglasögon eller inte? Hoppas verkligen på att de finns på jobbet när jag kommer dit. Annars har vi en tjyv ibland oss, jävlar.

På tal om solglasögon - det är varmt ute! 9 plusgrader i solen och det gör mig på topphumör. Jag vill ha sommar. Sommarlov. Ser dock inte fram emot att löka sönder på restaurangen under hela juni och augusti. It will be legendary. Nu ska jag dra mig mot bussen! Puss på er snuttgurkor


Gammal jävla bild. Typ ett år? Nyinförskaffade var solglasögonen då iaf! saknar dem redan

If I fall if I die know I lived it to the fullest.

Idag glömde jag mina solglasögon på jobbet. Får hålla tummarna för att de är där när jag kommer dit imorgon förmiddag (ja, jag jobbar imorgon med.............), annars blir det till att köpa nya. Tur att de kostar 99:- på åhléns!

Jobbet var åt helvete och jag är så sjukt glad över att jag är hemma nu. För mig känns det som att klockan är 23.00, men det vet jag egentligen att den inte är. Istället för att ha ett liv och kanske träffa kompisar eller dra ut och supa så stannar jag inne och gör något helt annat. Slår igång en film? Har några disney-filmer stashade någonstans som känns passande nu.

Förresten! Vill ni veta hur efterbliven jag kände mig när jag var på väg hem från jobbet? Hade precis klivit av bussen och förberedde mig för den långa (5minuter) promenaden hem. När jag hade gått ~10 meter så kände jag att fan, inte pallar jag gå den här biten. Så jag sprang. Hela vägen hem. För att jag inte orkade gå(????) Hej retard.

Imma do just what I want.



Ibland förvånar jag mig själv med hur tuff jag är!


Leker i eftermiddagssolen.

Trött chey signar alldeles strax ut. Vill inte jobba imorgon. Någon som har lust att göra det åt mig? Inte? Jag är för trött för att ens skriva onödigt crap här. Hoppas ni ser till att ha en roligare fredagkväll än moi! Nu ska jag slagga. BYE!

Snabb update till er!

Hej hopp tjolahoppsnopp! Kom hem för inte alls längesedan och har nu tagit mig en dusch. Ska alldeles strax äta middag. Är inte så hungrig så det blir fil och mackor! Untzuntz. Hur gick det i skolan? BRA! Hur gick det på jobbet? BRA! Hur gick det på gymmet? BRABRABRA! Sprang 18 minuter (dog seriöst efter det och jag hann väl typ 3km), gymmade  ~40 och cyklade i 25 minuter. Shittsan, vad trött jag är nu! Imorgon jobbar jag 10-18 och efter det blir det nog hemgång. Söndag blir en kort jobbdag och efter det skall smink och annat skit införskaffas!

Det verkar inte som att det kom sååå mycket snö idag och det är jag glad över. Plusgrader på det och vi har fått tillbaks våren igen, eller hur? Nä nu börjar jag bli sugen på fil och mackor! Vi hörs, ses, skrivs! PUUUUSS

These shoes just don't suit me.



Bara jag som var duktig och kollade på nyheterna igår? Kollade på vädret? Lyssnade på radion imorse? Tydligen har det kommit 10cm snö i Linköping, vilket har orsakat kaos i trafiken där borta. Samma ska hända här. Det ska komma upp till 10cm snö tydligen, vilket jag absolut inte ser fram emot. Jag vill helst ta vinterjackan, men det känns fjolligt. Måste trotsa vädret! Även fast jag kommer frysa ihjäl med tröjan på bilden.

Nästa vecka har vi ganska mycket i skolan. Veckan efter med. Vilken tur att jag inte jobbar så mycket då! Lördag och söndag, inga långa pass heller. Skönt med lite ledighet! Och om en vecka är det löning igen!!!! Utgång? I think so. Milla, äru på?

 


Håll höger tumme för mig!

Ja, håll höger tumme (det betyder tur. inte båda) för att jag får komma in och träna på SATS utan My efter jobbet idag. Hon har tydligen bestämt sig för att svika mig för annan underhållning denna afton. Däremot ska hon med mig in och "visa upp sig" så att jag inte klampar in där själv och blir jättebesviken om de säger "nej". Jag kommer behöva en axel att gråta mot. Jag är så sjukligt taggad på att träna!

Vem behöver smink egentligen? We're all so beautiful without it.


Har kollat Aktuellt nu och ska alldeles strax nanna tror jag. Imorgon är det fredag! Ännu mer träning! Untzuntzuntz

Karlakarl, det är jag.

I etik & livsfrågor har vi som uppgift att göra en god gärning. Jag har gått runt och funderat över vad jag ska göra för god gärning alldeles för länge nu och har nästan blivit galen över hur fantasilös jag är ibland. Jag, Jennie och Felicia pratade om anonyma klubben - att köpa en fika (inte till mig själv), som sedan ska ges till nästa person som beställer det jag betalat för, men det är ju att härma någon annan i brist på fantasi själva! Så jag slängde det i väggen och fick världens uppenbarelse när jag såg blodbussen utanför vår skola idag. "Ge blod? Det är väl en god gärning?" Hell yeah. Jag som är rädd för sprutor och nålar i armveck transformade till världens manligaste man och gick med stolta steg mot bussen, knackade på och gjorde en anmälan! Fyllde i ett formulär med dussintals frågor och lät dem ta lite blod från min arm. Dock tog de bara lite. Lär väl dö när de ska ta 5dl från mig, men det är väl bra att förnya blodet lite då och då! Grattis till mig, säger jag, som vågade mig på detta!


Så hade väl bussen sett ut för ett antal år sedan! Nu var det typ en husvagn

What if I say I'm not like the others?

The Pretender spelades i bilen på vägen hem och jag blev helt nostalgisk. Var mer än ett år sedan jag hörde den låten. Bandit är en bra radiokanal, ibland.

Hemma från skola och träning nu då! Skolan var som vanligt - helt okej. På gymmet gick det asbra! Fick ju som sagt ett kompiskort av My som jag kan använda i sju dagar på SATS och jag har redan blivit kär i stället. Sprang på löpbandet i 20 minuter (~3.3km), gymmade sammanlagt ~40 minuter skulle jag tro och cyklade 20 minuter (7km!!!) I fahking love it! Hej sexy, eller?

Vi skulle stjäla allt och slänga bort det igen.

Håkan Hellström. Vem mer är det som ska se honom på Peace & Love i sommar? Tackar Mathilda för att hon övertalade mig att dra till Borlänge. Tredje året, förra året kanske inte räknas? Men i alla fall, tredje året då jag beger mig dit isf. Hoppas vistelsen blir längre än förra året. Hoppas vistelsen blir minst lika bra som 2009. Då jag såg Håkan Hellström för första gången. En av de bästa kvällerna i mitt liv.

Igår var jag ju på middag och bio med wifey Mathilda. Käkade indiskt, som jag hade tjatat om hela dagen, och det var godare än jag hade förväntat mig! Vi såg the adjustment bureau som var riktigt bra. Blandning av Inception och Bourne-filmerna indeed! Tog inga bilder, men det kanske inte förvånar er? Jag önskar att jag var en sån som tog bilder hela tiden. Jag önskar. Men det är omöjligt. Jag borde skaffa mig en mobil som har bra kamera och som går att ansluta till datorn, det här fungerar inte längre. Då kanske jag orkar visa lite mer av mitt liv istället för att bara skriva om det? Fast ja, vissa föredrar text, andra inte. Tack för att ni fortfarande följer mig och min hopplösa blogg, läsare (:

Jag ångrar ingenting men tiden kommer när man ska betala.

Jag blev influerad till att köpa en dagbok när jag läste Felicias blogg tidigare imorse, där det just stod att det var det hon skulle göra. Köpa en. Jag skriver mycket i bloggen, inte om precis allt, men mycket jag funderar över skriver jag ner här. Jag förväntar mig inga svar, men jag förväntar mig förståelse och det vet jag inte riktigt om ni har. När jag tänker efter så är det lite läskigt att de som följer min blogg, som inte är mina närmsta vänner, vet så mycket om mig, när de kanske inte ens har träffat mig tidigare. Eller vet ni något om mig? Det jag vet är att jag behöver en dagbok för att just skriva ner lite tyngre grejer. Sånt som jag egentligen inte vill ta upp med någon eller sånt som jag inte kan ta upp med någon. Tycker det låter som en bra idé. Felicia, ska vi dra och köpa dagböcker någon dag?


tjenamors (jag är inte så bitter som det ser ut)

VädertrotsarN!


I'm up for indian!

Skämtar vädret med mig just nu? Sju minusgrader? Är det jag som ser i syne? Jag tror inte det. Jag vet att jag sa att jag skulle trotsa vädret, hur kallt eller helvetiskt det än blev, men jag känner att jag bryter det, här och nu. Idag blir det vinterjacka om det inte helt plötsligt switchar över till plusgrader innan jag hunnit gå hemifrån! Bara jag som gråter? Trodde våren var på väg men nä, mamma säger att det ska snöa i helgen. SNÖA?? Jag kommer gråta. Är emotionellt instabil just nu, känner jag. Blir väl till att jobba och STANNA HEMMA när jag inte jobbar. Med nerdragen gardin.

Jaja. Ikväll blir det date med Mathilda då! The adjustment bureau och middag på kungshallarna. Åh, kungshallarna. Ja, det var längesedan...


kollade smhi, men de ljög. det stod att det idag skulle vara nollgradigt på morgonen men ursäkta, är ni puckade i huvudet? go klart.se!

My beloved friend.


Den här vackra bruden gav mig nyss ett så kallat "kompiskort" på SATS och det är tydligen ett kort man kan använda på SATS i sju dagar så förstår ni vad som står på mitt schema? Starting thursday! Sats ligger precis vid jobbet. Jag ska kötta galet i sju dagar nu! Tack My!


Ibland så....

Fick nyss ett trevligt sms från Marisa som berättade att jag missade tre fulla huliganer på jobbet. Smset löd följande -"Haha du missade dom tre APFULLA huliganerna som halkade omkring och snodde en mopp dom sedan jagade varandra med i riktig "britney & paraply"-anda" och ja, jag antar att det hade varit roligt att bevittna. Hahaha

fiaa om Hurts like bullets between these walls.:
fick du samtalet som du väntade på igår då? ;)
Svar: Ja, det fick jag! Tihi

Hey ho, lets go.


Denna filmen ska jag och Mathilda se imorgon kväll. Untzuntz-UNTZ!

Hurts like bullets between these walls.

Hur otaggad var jag när jag vaknade imorse? Hade 10 minuter att klä på mig, äta banan och dra mig till bussen. Det gick ganska bra, men jag var lite halvzombie-like när jag kom till gymmet! Första gången jag var där dessutom, så allt var ganska nytt för mig eftersom jag är van vid Tyresös friskisgym. Sist jag tränade innan detta var för lite mer än två veckor sedan så jag var alltså inte på topp what so ever idag. Sprang 3km(????) och gymmade i cirkus 30 minuter. Inte okej, men jag kommer ikapp mitt gamla jag!

Inget plugg resulterar i 100% ledighet från skolan, dock är jag nada ledig från jobbet. Snart är det dags för någon form av lunch för min del och efter det är det ganska oklart vad jag ska göra. Kolla film? Greys? Njuta av mitt liv? Yes

Dagens ord: Arg.

Bara jag som tycker om ordet? Felicia och jag pratade om det när vi var på väg hem från jobbet idag. Jag använder sällan ordet "arg" utan byter ofta ut det till "förbannad" eller liknande. "Arg" är ett bra och icke uttjatat ord. Får hoppas att jag inte tjatar ut det nu under de kommande dagarna då.

Min vecka är ganska busy och det tycker jag om ganska rejält. Slipper ligga hemma och sega sönder alltså. Bio med Mathilda på onsdag, slagg hemma hos Felicia på kvällen. Helgen är fullspäckad med jobb, jobb och ännu mer jobb. Men det betyder pengar, pengar och ännu mer pengar. Det är egentligen det enda jag bör tänka på när jag sliter på McDonalds. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på ett (jävla) telefonsamtal. Vet ni vad jag ska göra imorgon? (Hint #1: jag är ledig! Hint #2: friskis!) Goodnighty!

Smile like you mean it.

Inviger "Lindas" tygpåse idag, hon kanske blir lite happy!

Trött tjej signar ut.

Har legat i sängen och kollat på Bröllopsfotografen hela kvällen - helt OK film! Börjar 11.30 imorgon, vilket är hur skönt som helst. Sovmorgon som faán! Det känns som att den här veckan kommer bli bra och det håller vi tummarna för! Godnatt på er

This time for Africa.

Åkte taxi hem vid halv två-tiden (grym taxichaufför förövrigt) => kom hem tidigt => glad mamma => glad Sofia med, faktiskt. Drack 15 glas vatten, åt mat, smsade med full Johan som missade sista tåget hem(<3). Vaknade med dunkande huvudvärk imorse men den har nu gått över tack vare ipren! Ska alldeles strax göra mig i ordning och dra till jobbet. 12-18 idag och efter det blir det hemgång och slackmode framför tvn. Inget plugg, vad jag vet. Vill se the adjustment bureau(vet inte ens om det stavas så men jag gissar) HEJ DÅ

Känner ingen jävla ånger.


Ikväll ska bli bäst. Felicia och jag ska RÖJ-A. Vi ses i dimman?

Det är titeln jag vill ha.

Jag älskar Patrik, min skiftledare, som lät både mig och Felicia sluta tidigare så vi skulle hinna göra oss snygga inför ikväll. Jag älskar mitt jobb, även fast jag ibland hatar det. Har jag berättat det för er? Säkert ett flertal gånger. 'Dokument inifrån' stämmer inte in på donken i Globen, alls. Städa toalett med en tandborste? Vafan är det för skit? Jag tycker synd om de som jobbar på skitkassa restauranger.

Ikväll ska vi fira att Julian Vogel har fyllt 18 jävla bast. Felicia och jag har taggat hela dagen och snart är det dags. UNTZ UNTZ WALLA WALLA!


♥ tonight's gonna be a good night

Party like a rockstar.


Är det fel av mig att säga "Äntligen fredag!!!!" när jag varit sjuk tre dagar? I don't think so. ÄNTLIGEN JÄVLA FREDAG! Vad står på schemat? Skola --> jobb --> öl --> sova. Och ja, det snöade imorse och ja, jag blev lite bitter över det men nej, jag tänker inte ha vinterjacka för det. Nu jävlar ska våren komma, om jag så måste tvinga mig ut i skinnjacka varje dag! Trotsa vädret is what we do over here. Ha en bra dag allihopa!


Sugen på apelsinjuice.

Yes man! Uppdaterat ipoden med lite Moto Boy, Keane och Babyshambles har jag också fixat till nu såhär på kvällskvisten. Dagen var trevlig! Var i skolan, var frisk, var glad, det var soligt och fint, jag hade vårkläder på mig. Sen började det snöa, därefter regna. Det sög på jobbet och sen samåkte jag hem med Sofie.

Imorgon jobbar jag till sju, efter det hämtar Mathilda upp mig så blir det lite ölande på skrattankan! Riktigt sugen. Nu ska jag kirra lite apelsinjuice, sängdags after? We'll see!

Zaga-za.

Sitter i skolan med Felligirl och ska alldeles strax ta oss en snabblunch innan minnesstunden för Stina och nästa lektion. Vi har pluggat historia i typ 30 minuter and I like it - bättre än ingenting. Jag har på mig skinnpaj(skinnjacka för er som inte förstår, Felicia... hehe), nya solglasögon och mina beiga converse idag! Livet är härligt. Har saknat våren så ruskigt jäkla mycket. Sol, ge mig mer jävla sol!

Who is up and running?

Skittaggad brud här! Lyssnar på Moto Boy och ska alldeles strax springa till bussen i skinnpaj o converse. Thank the lord för våren!

Berg och dalbana.

Ångest över att sjukanmäla mig samtidigt som jag precis har skrivit klart min uppsats i pedagogiskt ledarskap. Go me! Är det bara jag som tror att chefen sitter och suspekt tvekar över det man just har berättat för honom när man sjukanmäler sig? Jag hatar det. Mitt illamående och allt sånt tjafs har gått upp och ner hela dagen idag och nu ligger jag ganska lågt på min må bra-skala. Vägrar jag må bättre imorgon bitti måste jag stanna hemma. Trots att jag varit så rastlös de här dagarna och trots att jag seriöst har börjat sakna skolan och allt annat så måste jag se till att bli frisk innan jag tar mig an allt igen. Jag tror inte att jag blev smittad av någon. Jag har stressat så förjävla mycket de senaste veckorna och jag tror att detta är min kropps sätt att avreagera sig på. Har jag rätt? Kanske. Vi får helt enkelt se hur jag mår imorgon bitti. Nu blir det sovdags! Hoppas ni friska människor har det bra därute! Spypuss på er :)

Helt hopplös.


Min katt är hopplös. När jag vill kela med henne så springer hon iväg och när jag inte vill ha henne här så envisas hon som jagvetintevad. Ser ni? Crazy


Väldigt oväntat, men uppskattat besök!

Long story short - satt och pluggade pedagogiskt ledarskap när någon plingade på dörren. "Who?" tänkte jag och vägrade öppna. Efter att personen plingat en hel del gånger ringer min mobiltelefon. Jag svarar. "Hade du tänkt öppna dörren eller?" "Hahahaha är det du??????" jag springer till dörren och möts av en glad liten filur med en coop-kasse. "Semlor?" "Ja, jag tänkte att du behövde bli uppmuntrad!" Det var riktigt skönt att få besök. Riktigt skönt att prata med någon. Att skratta med någon. Tack Felicia ♥


fina, fina vän

Stay close to me.

Jag har lugnat ner mig nu. VLC fungerar, men inte riktigt som det ska. Jag är rastlös och ska alldeles strax göra något att äta tror jag. Vet bara inte vad. Har ätit risgrynsgröt och druckit mjölk och det fick jag behålla minsann! Tack, mage! Starting to forgive you already.

Så ifall ni har några mattips är det bara att kommentera på! Inte för att jag tror det, men what ever. Ha en bra dag, you guys!

When I thought nothing else could go wrong....

Jag är förbannad. På min kropp. På mitt immunsystem. På min dator. På allt. Imorse vaknade jag klockan 06.01, gick upp, kände mig hängig, duschade, la mig på badrumsgolvet med typ 4342 handdukar över mig för att jag frös så inåt helvete, gick och la mig i sängen igen, försökte ta mig upp, la mig ner, försökte ta mig upp igen, la mig ner igen. Åt helvete att jag inte kunde ta mig till skolan let alone gå till jobbet idag! När jag trodde att allt som kunde gå åt helvete hade gått åt helvete så slutar VLC att fungera. VLC fungerar inte = Inget Greys Anatomy. Förstår ni mig? Jag tänkte att jag kanske kunde avinstallera själva programmet och installera om det, någon ny uppdatering kanske? Tror ni inte datorjäveln säger ifrån då?!??!?!?!?!?!?! Herregud vad mitt liv suger just nu. Pratar med Åke nu, som försöker hjälpa mig. Jag dör om det inte fungerar. Vad ska jag då göra hela dagen? Ligga i sängen och äta gröt? Skjut mig


Die, die die die die die

I see you.

Nu känner jag mig i princip 100% frisk! Lite seg är jag allt, men det kanske är för att jag har legat hemma, i sängen i två dagar nu? Det har varit bra för mig och för min kropp, att få vila rejält. Sitter här med övre delen av mitt underställ på huvudet och ni förstår antagligen att det är olja in the hair-time! Imorgon är det skola. 8.30-15.40-ish och jag är inte så jättetaggad. Har pedagogiskt ledarskap - kommer få en ny lärare som, vad jag har hört, är väldigt virrig och så kommer vi även få en tillfällig vikarie i matte, vilket jag absolut inte ser fram emot, alls. Efter det blir det jobb i två timmar! Inte kan jag säga att jag är taggad, men nu när lovet är slut och när jag är frisk så är det dags att ta tag i allt det där igen!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar - standard! Upp o hoppa klockan 06.00 imorgon bitti. Puss!

Thank god I had a friend like you.

Ända sedan klockan 16.00 har jag pluggat pedagogiskt ledarskap. Minus ett greys-avsnitt på 40 minuter då. Jag jobbar på min hemskrivning som ska vara inlämnad imorgon klockan 23.59, senast. Jag är ute alldeles för sent, men jag har inte tänkt på den, alls. Och igår mådde jag bara så ini helvete dåligt, så var ingen bra idé att börja med den då. Det går faktiskt ganska bra, bara jag fokuserar på att få klart alltihopa. Jag har ikväll och imorgon kväll på mig. Håll en tumme för mig?

Lyssnar på Joshua Radin nu. Riktigt bra är han. "Friend like you" som jag inte hade hört förrän Felicia la ut den i sin blogg, är riktigt bra. Riktigt, riktigt förjävla bra. Borde egentligen pausa musiken och fortsätta med pluggandet och det ska jag göra alldeles strax. Måste bara få lite hjälp först.

Blåbärssoppa och veteskorpor är the grej.

Ett tips till er smågluttar därute som vill gå ner i vikt men som aldrig riktigt lyckas - Se till att ni går sam/sam eller någon annan plugglinje. Helst natur/natur eller natur/matte-data kanske. Samtidigt som ni går denna linje ska ni även se till att ni har jobb på McDonalds och att ni jobbar minst 50timmar/månad. Finns det något mer ni måste hinna med? Jarå! Träning också. Nu har ju jag lagt av ganska hårt, men jogga minst två ggr i veckan. Allt detta ska ni ha tid med, och så ska ni supa också, varje helg. När ni har uppnått dessa mål så lovar jag er att ni kommer lida av samma "sjukdom" som jag led av igår och jag kan inte sitta här och ljuga och säga att det var nice, men det kanske ni tycker. Vad fick jag i mig? Under dagen lyckades jag med två tsk youghurt och 1/10 knäckebröd som jag sedan spottade ut för att det var så vidrigt. När mamma kom hem och i slutet av kvällen fick jag även i mig 2 skorpor o ett halvt glas blåbärssoppa o några tsk yoghurt. Tänk er hur ni skulle rasa i vikt ifall det var vad ni åt varje dag! Woopwoop, beach 2011?


ja, det är väl då man blir sådär härligt smal, till slut!

Min dröm är din nu.

Blåbärssoppa, veteskorpor, fet yoghurt och torskfilé är vad min mamma har köpt. Glömde jag bort att nämna att min mamma är bäst? Hon ska tydligen göra kokt fisk i äggsås till mig lite senare, om jag får tillbaka aptiten. Hur bäst är hon? Felicia, jag hoppas du dreglar.

Jag kan inte säga att jag gillar att bli ompysslad. Inte på det här viset i alla fall. Känner mig som världens svagaste människa. Jag orkar inte resa mig ur sängen för jag vet att det antagligen kommer bli svart för ögonen ifall jag gör det, så jag ligger kvar här. Kan inte facebook:a eller nörda vid datorn alltför länge för efter ett tag får jag ont i huvudet. Mellan 17-18.30 låg jag i sängen och gjorde ingenting. Vad är det jag lider av? Ett stort tack utdelas även till Mathilda som haft en hel del ovärda telefonsamtal med mig idag. Hur hade jag klarat mig utan att ha någon att prata med? Johan kommer hem på fredag. Har saknat att ha någon att vara onormalt bitter mot.


Sjukling numero uno.

Oh hello! Har hunnit se 'Bend it like Beckham' och har nu bunkrat upp med vanligt vatten, äcklig vätskeersättning och yoghurt. Vad har jag fått i mig idag? En tesked yoghurt. Jag vill inte ha sympati direkt, jag tycker bara det är komiskt. Är det någon annan som lider av samma sak som jag? Recept på vätskeersättning till er loners: 1liter vatten (koka upp och låt svalna), tillsätt 6 tsk florsocker o ½tsk salt och blanda runt. Världens drink!

Vill gärna ha med en annan grej här i slutet. Idag fick jag reda på att min mattelärare har dött. Försvunnit. Stina, även fast jag ibland ogillade dig, så gillade jag dig med. Jag var en av de få som tyckte att du var en bra lärare, även fast du flummade en hel del så var du grym på din sak och du brann för ditt ämne. Så ja, jag tyckte om dig, ibland. Vila i frid.

Du stack ett hål i min kevlarsjäl.

Igår mådde jag åt helvete när jag vaknade. Visste inte riktigt vad det berodde på, men jag mådde illa och hade ont i huvudet i alla fall. Kände mig bakfull, även fast jag inte hade druckit dagen innan. Det blev lite bättre senare mot kvällen, men under natten har jag vaknat ett flertal gånger av att jag just mått illa. Imorse vaknade jag och sprang in på toaletten. Så jäkla fräscht och en jäkligt bra start precis efter lovet. Hoppas det här inte är något långvarit bara. Wiho!

Take me where my love belongs.

Mormor och Andreas har nu begett sig hemåt och jag har myst ner mig i min säng med den skönaste pläden och med tända ljus. Ska alldeles strax fortsätta med mitt Greys-gluttande och efter det blir det sängdags.

Lovet är fanimig slut, men det känns inte som att det är något jag har haft. Ledig tid. Min lediga tid har spenderats på jobbet. Jag har gett upp all min lediga tid för att tjäna pengar som jag kan spendera i New York, på Rhodos och på allmänna grejer i sommar. Jag längtar så det gör ont. Spricker nästan av längtan! Den här veckan kommer nog bli åt helvete. Två stora inlämningar ska göras klart och jag jobbar som ett svin. Helgen är redan inplanerad. Både jobb och party. Så kommer en viss filur hem också och det ser jag fram emot.


2009-07-23 - såg ut som ett cancerbarn and I liked it

Det går bra nu, kompis.

Jag har alltid velat ha en one-piece, men det stora problemet har varit att de är så förjädrans jävla dyra och att varken jag eller mina föräldrar har velat lägga ner pengar på en söt sådan. Förstår ni då hur glad jag blev när Värmdö Gymnasiums "skoluniformer" presenterades i skolan och det visade sig att man kunde beställa sig en sådan. Inte one-piece, men en liknande iaf! Vad tror ni jag har gjort? Beställt en? Ja. Tråkigt att det endast finns tre färger dock - svart, rosa och blårandig. Svart blir min eftersom rosa inte riktigt är min grej, känner jag.

Ringde Friskis&Svettis i Orminge nyss och kollade lite hur man skulle göra om man ville träna både i Tyresö och där, dock existerar det inget samarbete mellan dessa föreningar MEN jag kan träna för ynka 50:-/gång och är det bara jag som känner att det är värt när jag är hos mami? Slipper jag åka buss i ~1 timma varje gång jag vill dra och traena. Happy me! Igår var en bra dag, idag är en bra dag. Livet flyter på som det ska just nu. Beach 2011? Tvek på det, men ändå!


så ska det stå "Sandis" på'n också!

I can make it through.


blueberry pancakes!

byxdress från H&M! gjorde en lite flummig ihopklippning så man kan se hela

Loose-fit-linne & bikini, från H&M meeeed


You will never be free.



omnomnommm! nu ska jag och andyman göra amerikanska pannkakor!


So I crawl underneath my blanket so I can hide away.

Special K och mjölk blir min middag! Jobbade till 21 och kom hem vid halv 23, har möblerat om i mitt rum/slängt en massa skit sen dess. Nu är jag äntligen klar! Det enda som fattas är mitt nya bäddset on the bed, min nya spegel och en hylla som jag kan ha min feta stenålders-TV på. Jag är så glad! Tack mamma! Tack IKEA, för att ni finns! Tack Lagerhaus för de fina ljusen och min söta, lurviga designkudde! Tack tack och åter tack!

Köpte dessutom ett par solglajjer, en bikini, ett linne och en byxdress men bilder lägger jag upp imorgon eller så. Bilder på rummet blir av senare när jag har lyckats få i ordning ALLT! Andreas somnade i min säng nyss. Säger ju att den är rena himmelriket! Nu är det dags för mig att ta en förjävla lång tupplur. Skulle egentligen dragit och tränat imorgon bitti men jag sviker mig själv och struntar i det eftersom jag la ner tid på mitt rum ikväll. Är way too tired, så att säga.

It's alright, it's okay.

Hur kort hår har jag på en skala? Tack, lockjävlar


Only say what you have to.

Igår ringde en skiftledare från jobbet och fick mig gå med på att stänga på jobbet ikväll så istället för två timmar blev det typ 5. Positivt då jag tjänar typ 500kr då, eller? Lär bli freaking awesome. Och på tal om igår - gjorde ingenting, vilket var hur skönt som helst! Kollade på greys anatomy hela dagen för att sedan avsluta med Love & Other drugs på kvällen. Helt okej film, lite cheesy, men ändå väldigt gullig. Är lite sent ute med att se den känner jag, med tanke på att ALLA pratar om den.

Ska sminka mig nu, sedan bär det av mot IKEA och SKHLM för en hel del shopping med mami! ♥

We all move on.

Idag hade jag planer. Inga märkvärdiga planer egentligen. Eller? Jag orkade i vilket fall som helst inte göra någonting. Jag orkar ingenting. Den här veckan ska jag egentligen ha sportlov men dagarna har spenderats på jobbet, istället för i sängen. Behöver sömn. Behöver vila. Därför använder jag idag till det. Har en del filmer på schemat som ska ses senare ikväll. Med naturgodis som sällskap.

Pratade med Marisa när hon var på väg till jobbet. Där har vi en brud som ligger högt upp på min lista. Älskade vän. Älskade, bittra, feministiska, blend-vän. Vi har startat en klubb. Måste bara komma på ett bra namn för den. Här har vi ännu ett ointressant inlägg. Hoppas ni njuter!


sliten chey säger hey

Jävla McDonalds.

Alla brukar klaga över att de får frityr(?)olja över sig. Jag kan inte klaga över något sådant, det har inte hänt mig. Eller, jo det har det. Men jag har inte fått världens fetaste ärr efter det. Jag kan däremot klaga på värmelampan som håller pompan varm i skåpet. Igår brände jag mig på den tre ggr. Och när man har bränt sig på den och ska ta pommes i det där skåpet gör det förjävla ont så fort man "vistas" under den lampan. När jag skulle ta en cheese som låg högt upp i skåpet brände jag mig på armen också. HAHAHA, love my job. Iaf, lampbrännan har blivit ett fint rött märke på min handled. Gotta love it.


Tyck synd om mig nu (ha ha)

I'm just not there.

Jävla jag och jävla min hjärna som alltid ska tänka så mycket hela tiden.

This is your last chance.

Kycklingwrap och Aktuellt till middag kändes ganska bra! Älskar att vi alltid kör spontanmiddagar hemma hos mamma. Hinner aldrig med något annat. Och folk tycker det är konstigt att vi käkar runt 21. Vad är det för fel med det? Då blir man skitmätt och slipper småätande under kvällen = win-win situation, eller vad säger ni?

Because I want it all.

Av någon anledning har alla mina gamla blogginlägg blivit raderade ifrån översiktssidan. Inte från arkiv-placet men ja, ni förstår. Är det bara jag som har blivit drabbad av detta eller är det faktiskt något som har drabbat alla oss, blogg.se-användare?

På tal om blogg.se, häromdagen fick jag reda på hur man tidsinställer inlägg här. Niklas told me och kallade mig efterbliven när jag fick världens uppenbarelse. Bara jag som inte visste om att man kunde göra det? Trodde det var devotes grej. De senaste dagarna har jag funderat på att tidsinställa ett inlägg, men jag vet inte vad jag ska skriva i det. Jag är nog lite efterbliven.

Ska alldeles strax iväg och jobba. Vill inte det. Vaknade imorse av att någon knackade på hos oss klockan halv åtta. Jag ignorerade det och somnade om. Shame on me? Hahaha

I lost a friend somewhere in the bitterness.

Jag har berättat om mina planer när det gäller mitt rum för mamma. Vi har pratat en del och jag har nästan lyckats övertala henne om att dra till IKEA nu i helgen och köpa lite grejer! Så ska vi shoppa också. Mother - daughter day! And I like it pretty damn much. Det är sånt som inte händer så ofta, skall ni veta. Även fast man bor tillsammans så betyder det inte att man umgås så mycket. Inte på samma sätt i alla fall.

Hoppas ni haft en bra dag. Det gick jättelångsamt på jobbet för mig, vilket sög. Imorgon jobbar jag igen! Efter det ska jag träffa Emma för en fika och plugga pedagogiskt ledarskap. Kul va? OJA!

I guess it's better than being alone.

Jag är på riktigt bra humör idag. Riktigt bra jävla humör

It's just one of those days.


Bara jag som tycker att Joshua Radin har en av de härligaste rösterna i världen? Dör.

Skies of blue and clouds of white.

Jag har nästan packat allt i väskor nu. Förvånansvärt mycket och jag förstår inte vad som hänt. Två väskor kläder och en väska med småskit/skolprylar. Hur nice? Jag vill bara att den här dagen ska gå fort så att mamma kan komma och hämta mig. Jobbar 12-18 idag och 12-19 på torsdag. Fredagen är helt ledig, förstår ni hur skönt det är? Jag ska inte göra ett skit. Kanske träna, men annars ska jag typ bara vara hemma. HELA DAGEN. Puss på det! Nu ska jag packa det sista, sen blir det ner och äta frukost. Är jättehungrig! "And I think to myself - what a wonderful world." - ge mig vår nu.


Sommaren 2009, haahaha :)

Trouble is a friend.

Inte taggad någonstans på att jobba 12-18 imorgon, även fast tiden lär gå ganska så jättefort så är jag inte taggad. Även fast jag kommer få en ganska saftig lön både i slutet av mars och i april. Måste upp tidigare för att packa ihop hela mitt liv för att sedan bege mig hem till mamma i Saltsjö Boo imorgon kväll. Jag är självklart taggad eftersom jag inte har varit där på ett bra tag nu, men att behöva packa ner alltihopa i väskor och byta hem två gånger i månaden är inte så jättekul.

Mamma, om du läser detta så måste vi iväg och köpa joggingskor snart. Snön kommer (förhoppningsvis) smälta bort nu i mars och då måste jag vara redo! Puss

Lykke Li till Peace & love tack?

Jag orkar inte skriva något. Lykke Li är bra och jag vill se dem live. Det var det. Nu ska jag kolla greys, sen blir det packilacka. Felicia ska sova hos mig imorgon har jag bestämt. Godnatt!

I'm having a good time.


numero uno - 350:-
numero dos (el favorito) - 400:-
Båda är från Monki (:

Before & After!


hell yeah! lite olika ljus o sånt, men ni ser ju

Tillägg: Medine (min frisör) gav mig komplimanger för mina ögonbryn idag. Det var ju trots allt hon som tog mig ett steg närmre hur de ser ut nu - för er som inte vet. Hehe, LIKE!

Sen hemkomst. Är hemkomst ens ett ord? Haha

Yes! Jag är äntligen hemma. Ifs kom jag inte hem nyss utan jag har hunnit käka "middag" också. Lite dålig matrytm känner jag - Frukost klockan 08.00, lunch klockan 17.00 och middag klockan ~00.00. Bussen hem gick i alla fall 23.20 ifrån gullmars och vi kom ifrån jobbet klockan 23, Sofia och jag. Det gick riktigt bra och riktigt fort idag, och det är jag glad över! Hann även köpa mina toppar på Monki innan jobbet imorse och det gjorde att jag mådde på topp hela dagen. Har ju lidit av världens pms-äckel sedan i lördags då Caroline svek mig totalt.

Känner att jag inte bör vara uppe längre så jag tror jag slänger mig i sängen strax! Imorgon ska jag och Mathilda gymma, och så ska jag klippa mig! Håll tummarna för att jag inte har ont i halsen....


Gud vad det känns som att mitt hår inte växer längre.....
1 - tagen den 24e december
2 - tagen tidigare i veckan

RSS 2.0