Vi är förlorade

Skolan sög idag.
Det enda roliga var hemkunskapen då vi bakade focaccia, kokade spaghetti och gjorde en underbart delikat pastasås. Lätt att jag ska sno receptet och göra't hemma någon gång, alltså, det vattnar fan i munnen så fort jag tänker på det.
   Efter skolan så drog jag och mötte en söt liten Carrolajnen. Hade seriöst inte träffat henne sen i mitten av Juli - sjukt. Men aa, vi hade en jävla massa att prata om så vi satte oss på Wayne's Coffee på Sveavägen, satt där i drygt 2 timmar och sen så kollade vi på kläder (:
Hittade en skitfin Canada Goose-jacka, en lång och brun. Jag blev kär, men vet att varken mamma eller pappa kommer köpa den.
   Så det blir antagligen en skitful Everest från Stadium för ynka 1000kr. Äh.

Ska se om jag förstår hur man lägger upp bilder - och det gjorde jag! Ullis till vänster och en Sandwall till höger ;D
Puss!


Entertaining, why yes!

Eh, TJOOOOOOOOOOOO..
   Sitter i en av skolans datasalar och ska skriva rent ett brev till Freddie Mercury<3 på engelskan. Kommer nog gå hyfsat bra, förhoppningsvis.
Ikväll ska vi kolla på bio med den söta spanskagruppen. Kommer inte ihåg vad filmen heter men, den sägs va bra iaf.

Bredvid mig har jag en lite sådär halvt onormal Tobias som sitter och agerar cp och knappar helt mongo på tangenterna. Sån underhållning uppskattas när man tycker att engelskalektionerna suger ^^,
   Nu ska jag vara duktig och renskriva. PUSS!


Promise to get well soon.

Jag älskar alla plattorna som jag fick av Andreas igår kväll.
The Perishers, Lasse Lindh, Håkan Hellström, Kent, Rise Against, Daughtry, Nickelback, Mew, Thåström, Broder Daniel och Coldplay. Kan inte sluta lyssna på't.

   Idag har jag varit med mamichulo i Barkarby, kollat/provat sängar och jackor. Hittade en söt 120-säng som vi ska beställa inom sinom. Jacka får tydligen vänta. Hittade inte ett piss där på Outlet, srsly. Usch. Jag vill ha en canada goose, fatta vad najs. Mmh!
   Efter det så drog vi till Skogskyrkogården och tände ett ljus för morfar och stod där en stund. Hösten gjorde kyrkogården så vacker och, färgfull. Jag började nästan gråta när jag ställde ner ljuset på gravplatsen, men höll tillbaks det. Fan vad jag insett att jag saknar honom, liksom, nu.. Helt sjukt.
Hoppas han har det bra där han är nu iaf..

Wellwell. Ikväll blir det förhoppningsvis massa plugg. Spanska och svenska, kul.
Xoxo.

It's such a shame for us to part.

Puss på såna här kvällar/nätter.
Då man bara sitter vid datorn, lyssnar på musik och inte har något som helst intressant eller trevligt att göra.
   Eller okej, jag har inte skittråkigt precis.
Jag lyssnar på Coldplay, chattar med Patriklicious och smånynnar på den grymt underbara musiken. Eller jag ändrar mig, jag vet inte varför men just nu så tycker jag att såna här kvällar, äger? Nej, kanske lite överdrivet. Men att bara sitta hemma kan vara chillpill det med liksom.

Imorgon ska Sandwall kirra ny säng, yesbop! Fan vad najs.
   Dock kommer vi inte precis släpa med oss sängen hem. Jag och mamma orkar inte hyra släp n'stuff, får beställa den instead.

På tal om mamma! Snackade med henne idag, hon fick reda på allt, seriöst, då menar jag fan typ allt. Kan ju inte säga att hon tar det så positivt att jag super nästan varje helg (fjortis i know) men det kändes skönt att få ur mig allt, så att jag slipper ljuga nå mer. Fatta?! Jag slipper ljuga.
   Fy fan vad skönt.

Nobody know what goes on.

Bakfylla är så jääääääääävla mysigt må jag säga.

Gårdagen var fan najs.
Eftersom jag hade blivit (kind of) frisk så var jag tvungen att gå till skolan, och visst var det najs att börja skoldagen med ett stort jävla no-prov som jag inte hade pluggat sådär jääättemycket till? Jodå, men det gick nog relativt bra. Nöjer mig med ett G, men borde nog satsa lite mer med tanke på att det blir gymnasie n'stuff nästa år. Hehu..
   Skippade musiken (sista onödiga lektionen för dagen) och drog hem till en sjuk Mathilda istället (: Kollade på.. Systrar i jeans? Haha, någon film var det iaf. 4 halvkända skådisar, den var la trevlig, lite smågeeky och chic-flick:ig, men det var chillpill.
Först så var det planerat att vi skulle till Pluttis och supa med några folk där, men vi change:ade planerna och drog med Dogge och Elin till Bålsta istället. ;D Det var skittråkigt till en början, men sen blev det la myspys.

Vi slaggade hos Årman, det var, lite mindre myspys.
Tack för en astrevlig Fredag anyways. (:

Jag ligger på sängen och tänker.

Tro det eller ej - jag är frisk! Frisk!
Seriöst, jag kan prata, sjunga hiskeligt fult och.. ja, jag hostar inte längre! Fan vad bra, fyfan vad bra! :D
Det enda negativa med det hela är väl att man är tvungen att gå till skolan imorgon q: Noprov och grejer, som jag inte har pluggat till.
Wellwell, jag har hela kvällen på mig så det lär nog gå bra.

   Efter skolan så drar jag till Mathilda, vi ska knalla runt i Tyresö och fota massa (:
Vi ska t.o.m gå till Tyresö Kyrka, så ska hon lära mig lite grejer som Elin lärde henne när vi var i Göteborg, så jag kan ta ännu snajsigare bilder, förhoppningsvis.
Jag är faktiskt fett pepp, fettttt pepp indeed.
   Nu är det Las Vegas som gäller.. So long bitches!

XOXO,

What are they feeding you?

Top Model börjar klockan 20.00 och sen ska jag kolla på Proof of Life och dega framför teven hela kvällen.
   Chattar med Mathilda, hon ska kirra lite med min blogg och göra den fin så fort hon har tid till det.  Den ser fan hemsk ut, så ni får ursäkta mig. Jag är dålig när det gäller html-fliffs på den här sidan. Så snart mina vänner, snart så är bloggen Sandiswallig! :D

Idag har jag bara suttit hemma och degat. Te't var slut, men mamma bought:ade det efter jobbet idag. Så imorgon skall det knarkas tropical fruit-te! :D Mums.
   Har fotat en del idag med. Läste i några fotografi-böcker och kan ju säga att jag lärde mig en del (:
Karin svängde förbi hemma hos mig efter skolan också. Hon hade med sig spanskaböcker och någon bok som vi börjat läsa på svenskan, så nu har jag plugg att se fram emot också. Missar typ världens viktigaste vecka i skolan, har haft flera prov/läxförhör already..
   Men jaja! Vi drack te, käkade ballerinakakor och snackade skit as always. Det var trevligt och jag hade saknat det som fan.

Menmen, gotta go nu, teven kallar!

XOXO,

The dreams in which I'm dying are the best I've ever had.

I'm hooooooooooooooooomeeee!

Jag vet att ni har saknat mig, yes.
   Göteborg ägde allas arlsen, t.o.m mitt eget, ja. Det enda som var grisdåligt var väl irlet. Fine, jag kanske inte var så aktiv när det gällde alla lekarna, men det var inte så att man gjorde speciellt mycket D; Alla typ satt i sina små grupper och hängde med dem de hängde med. Jag och Mathilda gick runt och försökte få folk att va sociala med oss  - gick helt phail, tyvärr. Vi fick iaf träffa massa trevliga skåningar och gbgare (: JUDEN OCH DAVID IN MY HEART, hahah.
   Sen drog jag, Juden, Johanna, Mathilda, Plutt, Althea, någon och Juan(?) och kirrade och drog därefter tillbaks till Linnéplatsen. Vi hade lyckats få folket att vänta på oss, men typ inga var pepp för att efterfesta i Slottskogen, men vi fick i alla fall med oss typ, 25-30 pers, najs! JAG VAR FÖRÖVRIGT PÅ VÄRLDENS JÄVLA PUSS/KYSS/WHATEVER(lol)-HUMÖR HELA KVÄLLEN. Vi stannade väl där till typ 1 då vi bestämde oss för att dra och käka (var ashungrig och magen kurrade. Dock kände jag mig fett fet när Johanna sa att hon inte hade käkat ordentligt sen i Torsdags ._.) men jaja, Donken blev det! Cheeeeeeeeeseburgare, mmh'yes.
   Folket följde med mig, Pluttan och Mathilda till spårvagn nr 4 mot Mölndal och vi pussades/kramas och sa därefter hejdå D:
Kom hem runt typ halv 3, satte oss på toan och snackade n'stuff i typ 40 minuter, Elins morsa blev lite orolig D; men sen gick vi och la oss.

Vaknade upp imorse, var skittrött. Hade 30minuter på oss att göra oss iordning, packa och ditcha vandrarhemmet. Jag pratade som ett jävla mongo men Mathilda ville träffa Robinpobin innan han skulle dra hem så det var bara att dra till Sleven och kirra frullebulle och sen drog vi till centralen där jag bara satt tyst och rökte a lil' bit.
   Runt klockan 13 så drog vi tillbaks till Mölndalsvägen och köpte massa onyttigt shit på Netto och Coop Nära. Seriöst, jordnötsringar, chips, godis, läsk - you name it! Sen hoppade vi in i bilen och förberedde oss för en 5-6timmars lång resa, trevligt trevligt. Jag sov nog i 3 kanske q: Asskönt. <3
   Mamma pickade upp mig vid Statoil i Tyresö, vi bråkade lite på vägen hem, men nu sitter jag här och jag ska va hemma ändå tills jag blir helt frisk, i'm happi kat.

xoxo,

Det kallas tvivel, det där som stör.

Alltsånukännerjagattjagbörjarblipeppserrdu!
Fan vad nananajs det kommer bli på Fredag (: Imorgon drar jag från skolan vid lunch och då bär det av till Mathilda, därefter till Västerhaninge och kirra fliffs, och sen.. sola och leka med Björn och Micke - fett trevligt! Åker dock klockan 10 på morgonen, tiiiidigt. Men jag får la sovmorgon! Hihi.
   Ikväll är det packning och tvättning som gäller! Slaggar ju hos Mattanpattan, vilket betyder att jag måste släpa med mig min jävla bag till skolan och försöka trycka in den i skåpet, får se hur det går. Annars är det bara att dumpa den i något klassrum eller gå runt med den hela dagen! (y) Föredrar nog det första alternativet isåfall. Så har vi spanskadiagnos imorgon, pga några äckel i min grupp som inte ville göra det på Måndagen, jag var fan taggad. Jaja..

FÖRRESTEN,
Idag så var jag med på idrotten, spelade fotboll och jag är väldigt bollrädd, så det gick inte så värst jättebra. Men jag var med! :D

Oh all that I know is nothing to run from.

Borde fan fundera på vinterjacka snart verkar det som, det är ruskigt jäkla kallt på eftermiddagarna/kvällarna. Kommer säkert frysa sönder i Gbg, men får hoppas att någon kan värma en, yessir!
   Så, idag! Jag var med Mathilda efter skolan, hon skulle shoppa (: och jag, som är pank, var tvungen att bara kolla och dreggla (kunde dock köpa en bh innan jag drog hem, en gul en - jättesöt!). Hittade i alla fall en jävla massa söta kläder som jag måste införskaffa när jag fått pengar av mamichulo.
   Jag och Mathi kom fram till att vi ska skaffa söta halsband, jag ska ha hennes månadsten och hon ska ha min (: Det är liksom, som hjärtan med en liten sten i, sweet tycker jag. Det blir julklappisar till varandra, det och en guldkedja. :*

Jag vaknade en morgon
från en dröm jag hade
jag drömde att jag kunde sjunga
men det kan jag inte

Jag gick ut en kväll
för att känna lukten av våren
för jag trodde att jag kunde känna igen
men det kan jag inte

Universum är ett monster
men det har sparat mig och dig
jag gör vad som helst
för att få ditt liv
att verka bättre

Ibland är en dröm
det finaste man har

Honey you are a rock, upon which I stand.

Gomorrnmorrn!
Sitter här med en kopp tropical fruit-te, namnam! Inte alls pepp inför skolan n'stuff. Troligtvis svenskaredovisning idag, och imorgon så ska jag sitta och snacka om satanismen (har inte ens börjat förbereda mig, känns mycket bra, mycket bra (y)
   Kom just på att jag kanske kommer få jobb på posten i jul :D Mammas ex hade ringt och pratat med ngra som hade sagt att jag ska skicka in ett brev om mig själv och något annat brev från polisen, detta känns bra. Hoppas verkligen jag kirrar jobbet, så kanske man får lite extrapengar i fickan! ;D

Nu borde jag nog göra mig iordning. Jag återkommer in the afternoon, puss!

Back to the room where it all began.


Skoldagen flöt fan på fort som fan idag, skitnajs!
På bilden skulle vi rita ögon, munnar, näsor, ansikten, slarviga gubbar n'stuff, kände mig inte alls taggad med tanke på hur okreativ jag är när det gäller att rita q: - streckgubbar ftw!
   Idrotten var jag oxå med på, känner mig fan ganska duktig. Baseball stod på schemat och aa, det var väl trevligt. Dock sög jag på att fånga bollen med den där jävla äckelhandsken, seriöst, DEN VAR IVÄGEN! ._.        Lucas från b var med i mitt lag iaf, så det underlättade lite. Plus att Calle/Kalle sprang med mig, hahah, kändes lite udda. Men aa, kan ju konstatera att jag har ont i mina ben, jag sprang m y c k e t.

Carrolajnen langade fetaste dissen så efter skolan så bestämde jag mig för att följa med en viss Ullis till stan och hämta hennes id-kort vid Tekniska Högskolan - hon blev skitsöt på sin picture! Jag borde fan kirra id-kort jag med, och bankkort, jag suger. Lul.
   Sen drog vi till Åhléns och kollade runt lite, slutade med att jag köpte Åhléns egna sminkborttagningsmedel, får hoppas på att det fungerar måttligt bra.. ._.

Drar till Göteborg på Freeeeeeedag! :D

The only one I loved.

Har funtat på att kirra blogg ett ganska bra tag nu och kände att jag borde göra det nu. Får se hur det blir.

Har varit med om en ganska intressant, trevlig och händelserik helg-
Mathildapilda slaggade hos mig mellan Fre-Lör - astrevligt, och vi busringde massa folk <3 "Göran, göran?!" Hhihi.
   Lördagen tillbringades mest med Mathilda, Basse och Oliver, men även med Årman, Micke, Isaac och ngra andra. Fest hos en viss Woiski i Bålsta, myspys var det! Det var planerat att vi dudes skulle dra till Mattan med sista tåget, men så blev det inte så vi sov hos Årman istället. Först försökte man sova med en väldigt packad och närgången Oliver på en hård madrass på golvet - inte lyckat. That's why jag och Isaac la oss med Mathilda och Årman, hahah. Trångt, varmt och coooozyyyy!
   Vaknade upp med en underbar baksmälla och drog till stan och käkade keeebab med d00dsen.

Yeahhh, första inlägget, så mobbas inte!

RSS 2.0