Darling, you give love a bad name.

Planerar med Carro i telefinken nu, astaggad inför imorgon! Matchen var nice, även fast vi förlorade. Jag tog asmånga bilder, men de kommer inte upp förrän på lördag för jag orkar inte fixa och trixa med det nu. Dags för sängen! PUSS

Everytime I look for you the sun goes down once more.

Hej bloggläsare!
   Jag är så jävla uttråkad. Tydligen ska vi arbeta med en grej (som jag i princip är klar med) fram till klockan 11.10. Felicia är inte klar så vi kan inte ta en extra lång lunch eller så, så det blir bara för mig att sitta här och dö i två timmar!

Please, please, please.

När jag vaknade imorse började jag nästan gråta. Tänkte att jag kunde sova lite längre, kanske? Var det möjligt? Nej. Sen insåg jag att jag inte kommer kunna sova länge imorgon heller, eftersom vi ska mötas så tidigt och alltihop. Kommer jag sova gott på lördag och söndag? OM jag kommer! Hihi

Idag är det Sverige-Tjeckien. Tagga till!

Remember the time you drove all night?


Detta känns betryggande


Loka Likes Africa Melon Baobab - DELICIOUS!


förlåt för att bilden är suddig, god är lokan ändå!


I want a perfect soul.

Äntligen! Äntligen är jag klar med pluggandet för den här kvällen. Jag har skrivit ett ganska okej manus på någon timme och jag är ganska nöjd. Kommer säkert behöva finslipa på det imorgon, och det klarar jag av! Men nu jäklar är jag alldeles för trött för att skriva mer. Verkar som att ingen i våran klass förstod vad det var vi skulle göra och vad betyder det? Bra lärare! Lärarkandidat i det här fallet. Hannes, i det här fallet.

Jag vill ha en sista chans.

Slapp brud. Slapp dag. När jag kom hem kollade jag på The Hills och annat trevligt. Pratade i telefon med Petta hann jag också med! Snackade lite om Valborg. Om Uppsala. HIHIH, så taggad! Men nu är det slut på det roliga - dags för samplugg!


som skrivet tidigare - slapp brud! slapp brud = slapp outfit.
puss


Vi går upp på sociala och ner på systemet.

Kan inte Florence komma till Peace & Love i sommar igen? Vore fan awesome


Låt mig visa vägen.


Jag hatar att ha min dator i sängen, men varför har jag det då? Jag vet inte
Skitsnygga cambilder när jag står upp blir det i alla fall! Nu ska jag dra mig mot skolan. Matte och musik - here I come!


Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

16 grader i solen, are you kidding me?! Idag drar jag till skolan utan jacka. Ja, jag trotsar vädret! NU JÄVLAR KOMMER SOMMAREN!

Kan du inte bara sluta tjata?


Felicia och jag har blivit helt besatta av den här låten.
Igår när vi satt på bussen frågade Felicia mig -"Alltså, vad är ett kollo?" Jag kunde inte sluta skratta. Seriöst.

Dit kan jag gå och sakna dig.



Considering the person who sent me this shirt doesnt speak swedish I think I should write this one in english. So thank you, Rob, for this lovely dress/shirt. I'll probably never even think about wearing my Knicks shirt ever again, even though it's been my favourite for years I'll try to make this my new fav. And if I ever go to watch a basketball game I'll wear this, I PROMISE.

For reasons unknown.


söta cheyer i solen idag. fan vad varmt det var!
vi spelade in halva filmen *klapp på axel!*


Ja, vad ska detta inlägg heta då?

Kom precis hem från träningen och ska nu äta middag! Det gick skitdåligt på träningen, jag var så jävla död efteråt. Kul att penicillinen gör detta med mig!
Nu fick jag reda på att mamma, Kristian, Andreas och Hanna ska på Tjeckien - Sverige-matchen på torsdag och att Andreas hade fixat biljetter utan att ha frågat mig. Han har fixat biljetter till mig och Felicia också! VI SKA PÅ HOCKEY PÅ TORSDAG!!!! hihihihihihi

Because of the love he gave away.

Drömde att Caroline var segast i världen och att vi skulle komma för sent till skolan. När jag vaknade var jag 110% säker på att jag hade försovit mig och flög upp ur sängen, fan vad jag blev stressad. När jag insåg att jag inte hade gjort det så lugnade jag ner mig lite och tog några djupa andetag innan jag drog upp rullgardinen och mötte dagen, mötte ljuset. Mina ögon dog.

Idag ska jag, Nathalie, Johanna och Felicia spela in en kortfilm under den långa svenskalektionen. Vi har fortfarande ingen aning om vad filmen ska handla om. Ett måste är iaf att det ska vara ett möte mellan människor och att det ska uppstå en konflikt. Några förslag? Minus det så kan det handla om vad fan som helst. Vi slackers ska iaf försöka göra detta så fort som möjligt. Har inte ens skrivit en synopsis! :(
Ha en bra dag allihopa så "hörs" vi efter spinningen!

Is this how it feels to be special?


HA HA HA HA HA HA HA
Alltså, inte okej. Kan inte sluta skratta.
Här har vi mig och Linda på resan hem från Uppsala i lördags natt. Jag hade tydligen fått för mig att jag skulle ha mittbena, men jag lyckades ju inte så bra. Att jag tyckte att det var snyggt är bara skrattretande... Hahahaha...
För många shots den kvällen? Nä??????


You brought this upon yourself.


Läste nyss ut boken som den här cheyen har skrivit. Hon heter Amanda Svensson och boken heter 'Hey Dolly'. Var ganska skeptisk i början men den visade sig vara ganska bra! Huvudpersonen i boken (Dolly då) är helt störd i huvudet, på ett roligt sätt.


Lets not fall back asleep like we used to.

Jag sitter här i mörkret och orkar inte gå och tända lampan. Ändå dör jag typ av det starka ljuset som skärmen attackerar mig med. Är så jävla uttråkad och orkar INTE läsa mer Hey Dolly eller något skit om Taiwain (förlåt ni taiwaner som läser detta, no offense liksom)
Kristian kom (typ) nyss hem vilket betyder att han ska göra maten nu. Jag har inte ätit sen klockan 13 = jag är jättehungrig. För att undvika att tänka på mat så pratar jag med Marcus och Paulina om Peace & Love. Marcus ska dit, helt klart ♥ Jag försöker tvinga med Paulina. KOMMER BLI SÅ JÄVLA KUL! Ni som ska dit - vi ses där!


en av de få bilderna jag vågar lägga upp på mig från P&L (nej jag vet att man typ inte ser ett skit, men det är bara bra)
sliten chey = inte okej


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där.

Melissa Horns vackra stämma gör mig alldeles glad i kroppen. Lars Winnerbäcks med. Nu har jag städat mitt rum och det ser riktigt jäkla bra ut! Ingen skit i datorstolen, ingen skit på skrivbordet eller nattduksbordet och viktigast av allt - ingen skit på golvet! Bara en påse skolböcker som jag inte rotat i sen jag fick bihåleinflammation.

Så, vad ska jag göra nu? Jag är rastlös. Dock är det inte vid denna tidpunkt som jag vill plugga, men jag antar att det är det jag måste göra. Hey Dolly, samhällskunskapsarbetet om Taiwan eller filmkunskap? Antar att det är dags att ta mig an skiten, rota runt lite i påsen med skolböcker och se vad jag hittar.

Jag var ett barn med klara, ljuva sinnen.

Alla som satt på samma buss som jag satt på denna eftermiddag mot Boo Backe måste ha blivit psykiskt störda efter att ha klivit av, för det blev jag. Ni vet hur det låter när man klickar på stopp-knappen när man ska av? Det ljudet hade fuckat sönder så det tjöt hela vägen, från Slussen hem till mig, det tar ca 25 minuter. Nu tänker ni säkert att detta ljud bara kan stängas ute med hög musik i lurarna, det fungerar säkert! Men nu var det så att min ipod inte var laddad, för jag var dum i huvudet och glömde bort att ladda den. Eftersom det var rusningstrafik så var bussen full också, den enda platsen jag såg när jag klev på var den längst fram. Så där satt jag och led.

Imorse möttes jag av Jennie, ni vet, min gästbloggare. Hon var glad och berättade om det inlägg hon lagt upp i MIN blogg och bad om ursäkt några gånger. Jag skrattade bara. Nu är frågan om jag ska byta lösenord och förbjuda Jennie från att hacka sig in i min blogg igen, eller låta henne slänga in inlägg lite då & då, när hon är uttråkad? För hon verkar ju tycka om detta så mycket! Så snälla, ni få läsare som faktiskt läser detta, vad tycker ni?
Ikväll måste jag plugga samhällskunskap och städa mitt rum. Orkar jag det? Näe!

GÄSTBLOGGAAARN

Hej alla igen! Miss gästbloggarn här. Sofia dök inte upp på idrotten idag, vilket känns skitjobbigt. Det gör ont långt in i hjärtat. SOFIA VI HAR INGEN IDROTT PÅ MÅNDAG!!! :D:D

Hur som helst så sitter jag på engelskalektion just nu. Jämfört med Sofia som har tentat av engelskan får man sitta här två gånger i veckan och ha svintråkigt. Och inte nog med att det är tråkigt så är jag så förbaskad dålig på engelska, så dålig att jag måste gå i sär-gruppen. Känns förjävligt, men ändå skönt. Här behandlas man som ett retard, kan underlätta ibland.

Nu kollar min lärare snett på mig, sjukt otrevligt om ni frågar mig.

Förlåt igen sofia, men jag hatar att blogga på min egen blogg..

Sheila goes out with her mate Stella.

Godmorgon, bloggläsare!
Fan. Hinner inte ens skriva mycket. Kul? Nej. Skippade idrotten, men jag hade mina anledningar. Den här veckan kommer inte bli rolig. Måste plugga varje dag, sen måste jag slänga in lite träning här och var. Ser fram emot det!

Ignore them tonight and you'll be alright.


Somewhere over the rainbow skies are blue.

Awesome jävla jordgubbsfrossa! Felicia och jag promenerade runt i Flemingsberg då vi såg ett ställe där de sålde stråbär för 10kr, klart vi köpte! Kändes ganska somrigt att stå på perrongen och äta jordgubbar. Gott var det också! Sparade inga till Linda, hihihihi.

Jag har kommit fram till att jag inte är personen som kan fota på fester. Det är så jäkla tråkigt. Festfotografer - hur orkar ni? Nej men jag är personen som tar kort innan! Inte för att jag tog många. 90% var under jordgubbsätandet, 10% var på tåget då vi satt och käkade burgers.

 


Hej och tack för kaffet.

Helt seriöst, vad är det med människor och att inte kunna stava? Är utbildningen i Sverige så jävla dålig så att ungar inte lär sig hur ord stavas, hur ord ska böjas och vilka ord som ska särskrivas och vilka som INTE ska göra det. What's their problem? Och engelskan! Herregud, människor! Om man inte kan engelska så ska man inte heller försöka, det är bara pinsamt.
Nu säger jag inte att jag är bäst på att stava ord och grejer... eller vänta, det är jag ju.. HAH. Nej men seriöst, jag orkar inte med detta. Förbättra utbildningen i Sverige!

Concrete jungle where dreams are made of.

Nu är det så att varken jag eller Felicia har rört på arslena idag. Jag vaknade 09.37 av att Felicia petade på mig och sa att hon inte kunde sova. Vem går upp så tidigt? Jag hade kunnat sova 2 timmar till, MINST! men tydligen ville hon upp då. Ifs låg vi i min brorsas säng och pratade om massvis med crap. Gårdagen bl.a, haha det var kul. ~11 gick vi upp och kirrade lunch, sedan blev det sängen igen! Vi kollade på the Blair Witch Project eftersom Felicia inte hade sett den, och jag måste fan i mig säga att den är lite ruskig.
Dags att tagga till inför fredag nästa vecka då? Lär ju bli nice!

Gästblogg

Hej alla lover-boys!

Jag har hackat mig in på Sofias blogg och tänkte gästblogga lite, för att tillfredställa er alla. Inte fan vet jag vad jag ska skriva. Men ett litet spår måste jag ju lämna..

Jo jag kan ju alltid presentera mig själv. Jag heter Jennie Larsson, går i Sofias klass sen snart ett år tillbaka. Ni hittar mig vid bänken framför Sofias och Fellys i klassrummet. Det är där jag brukar hänga liksom. Jag lyssnar bara om ni tilltalar mig med ljud, mitt namn ger ingen som helst effekt på mig. Troligtvist för att alla säger Jenny istället för Jennie. Men vad vet jag.

Där har ni mig också, fucktardet med hatten på sned.

fan.. Nu bombar Sofia mig på fb-chatten och undrar säkert vad jag håller på med.. Så får väl sluta här. Men jag kan lösenordet, så ni blir kanske ALDRIG ALDRIG ALDRIG av med mig.

(måste passa på att göra lite gratis-reklam också. Jennlaa.blogg.se)


Love is a doing word.


I get to you at the speed of sound.

Bilder läggs upp senare, om jag tog några lyckade igår. Blev för många shots, men det var askul! Bussresan till Uppsala centralstation är väldigt suddig, tågresan var bara väldigt konstig. Jag drack vatten som man egentligen inte skulle dricka, hoppas jag inte dör av det. Felicia och jag åt massvis när vi kom till Stockholm, degade på donken i en timma för att vi missade bussen av någon anledning.

Nu ska vi se the Blair Witch Project, för Felicia har inte sett den (dålig chey). Bloggas mer senare!

Snuttepetta, 18 år.


Med en enkel tulipan
På vår bemärkelsedag
Vi har den äran, vi har den äran
att Gratulera!

 

Patrik Hortlund, 18 år. Grattis på födelsedagen, pluttesnutt!
och tack för igår!


Fuck my Life.



~1 minut => jag gillar'e

All I do is party.

Sorry för dålig uppdatering. Var så jäkla trött igår kväll så jag orkade inte göra någonting. Jag och mamma kollade på 'Den siste Samurajen' och efter det slocknade jag, nästan. Joar ringde mig och vi pratade i någon timme, dock gick det inte bra för mig att prata eftersom jag typ halvsov (heeeh)
Nu är jag och Felicia på jakt efter drickainförskaffare, men det går inte så bra eftersom alla bajsar ner sig. Försöker övertala en viss tjugi som kaaaaaaaaaanske kan hjälpa oss. Puss på honom isf! Fladder är gud! Hinner inte blogga mer! Ska äta lunch nu, sedan blir det überstressigt för oss som ska försöka ta oss runt över halva jorden för att sedan parta sönder hemma hos Snuttepetta
Puss!


införskaffades igår! niiiiiiice?

I just wanna play it right.

Felicia tipsade mig om Deadmau5, jag gillar dem!

Jag hatar att jag är världens tidspessimist som går upp alldeles för tidigt varje morgon. Ska gå om 15 minuter, och jag har ingenting att göra. Blogga, ifs. Men när jag inte har något särskilt att skriva så blir det ganska tråkiga och utdragna inlägg, vilket ni får stå ut med!
Förresten, brunutansolen - helt okej. Betyg 3/5. Motivering: Jag blev brun! Den glittrar inte. Själva krämen är brun så det är lättare att se var man har tagit osvosv. Det enda negativa var att ja, jag visste inte att den var så extrem som den var. Försökte ta det försiktigt vid händerna för att undvika fläckar/skarpa linjer. Jag undvek dem inte. Så tro inte att jag är något läskigt cancerbarn om ni ser mig ute idag. Skrubba skrubba skrubba skrubba som gäller på mina händer och handleder när jag kommer hem. HE HE

You don't want to see my ghost.

Diggar Åhléns egna brunutansol starkt! Imorgon bitti får jag se om jag gjort ett bra jobb! Ska jag sova nu? Riktigt jävla snart! Bussen går 08.08 imorgon.... Bjussar på lite Kooks innan det blir sängdags!

 


I'm just trying to love you any kind of way.

The Kooks spelas för fullt ur mina högtalare! Har inte lyssnat på dem på jättelänge och kände att det var dags igen. Saphira sitter i mitt knä och diggar glatt med (eller gör hon det?). Jag har prövat outfit efter outfit för att hitta någonting att ha på lördag och nu har jag hittat den! Smycken är jag 99% säker på, ska bara få hem lite grejer som har legat hemma hos Carro ett tag nu.
Kollar ni DIF - HV71-matchen förresten? Jag gör, och den började bra som fan när vi ledde med 3 jävla mål mot 0 från deras sida. MEN, VÄNTA! NU JÄVLAR GJORDE VI MÅL IGEN! Go Andreas Holmqvist! :D:D

btw,
fick hem brev från posten idag.
de vill att jag ska skicka in ansökan om sommarjobb och det har jag gjort nu! några veckor i maj/juni eller några i augusti/sept. Förhoppningsvis kirrar jag det!

Technologic.

Härlig dag betyder perfekt dag för shopping! Kände att jag behövde lite uppiggande pga det dåliga vädret! Nu är det så att min kamera är helt död och jag inte hittar adapter till laddaren, så det blir cambilder! Kändes lite efterblivet att ta kort på enbart grejerna, så det blir lite egopic-bombning nu! Enjoy! :)




+ rosa sjal.

Imorgon skall jag införskaffa mig ett mörkrött armband som jag hittade på Åhléns idag, en bikini och en bustier!
Förresten! Bli inte sura över brunutansol:en, känner bara att jag behöver lite färg nu när våren kommer och jag inte får springa runt ute i solen pga min medicin.


Fåglarna älskar bakom molnen.

Hur mycket respekt har man egentligen för en människa när man duschar och klipper naglarna klockan 05.00 på morgonen?!?!?!?!?!?!?! Nu är the big deal att jag har mitt rum precis bredvid badrummet hos mamma. Detta betyder att när någon duschar så vaknar jag hur lätt som helst eftersom det låter som att jag ligger vägg i vägg med andra världskriget.
Först vaknade jag 04.47 av att min brorsas alarmklocka ringde (det tjöt som fan och han vaknade ALDRIG!) och jag tänkte bara -"Äsch! En timme kvar att sova för mig dårå ;D" men ack så fel jag hade... ~5 minuter senare satte kriget igång och jag vaknade och var vaken ända tills han drog. Vill ni veta en rolig grej? Jag blev så förbannad. Så jävla förbannad att jag började gråta. Det händer sällan, och nu kanske ni undrar varför jag inte klev upp och skrek på honom - mitt svar är att jag var alldeles för trött för att bråka med honom då. Jag pratade med mamma, han ska få skäll ikväll <3

Små misstag kostar mycket.

Jag, Sofia Sandwall ska konvertera till djurgårdare och jag måste säga en sak - detta kom jag på innan de vann den 4e matchen mot HV71. En anledning till varför är för att DIF har en kanadensisk spelare. Mike Zigomanis! It's a sign!


Grattis Djurgården
!

 


Jag klarar mig aldrig ensam.

Haha alltså, okej, jag klarar inte av det här längre. What's up with vita strumpbyxor och leggings? Nog med att jag och Felicia stör oss på det varje gång vi går förbi någon som har det på sig eller en butik som säljer såna! Vad är det som är fint med vita strumpbyxor? Vad är det som är fint med vita spetsleggings? Man ser ju sjuk ut! Neutrala? Självklart! Svarta? Givetvis! Men vita? :( This has got to stop! Kan inte folk sluta använda these ugly ones? Panik.


hahaha nej nej nej NEJ NEJ! :(


Det skulle ju alltid varit du och jag.


Jag önskar att du sprang in i mig.

Di Leva. -"Fortfarande?", tänker ni. -"Självklart!", säger jag. Felicia, om han någonsin har spelning någonstans i Stockholm (där vi kommer in) så ska vi se honom, visst? Haha

Imorgon ska jag shoppa. Mängder av grejer. Behöver en ny väska, en ny bikini, en kjol, en tröja eller två, och ett par jeansleggings! Det skall storshoppas iaf.
Och juste! Jag ringde Oliver idag. Han blev ganska sur och tvingar mig att jobba alla dagar nästa vecka. Det ska lösa sig, 3 dagar ska jag se till att röra på arslet och tjäna cash. Puss!

Because I'll find you somewhere.

Photocreds(haha eller?) till Feliciaaaa


När det kommer till att vara charmig så har jag mina egna sätt!


I know you can show me.

Kul att min mamma och pappa har fifflat ihop sina åsikter och tvingar mig att inte jobba imorgon pga att jag inte är 100% frisk. Jag antar att föräldrarna har rätt, eller? Så det blir väl till att ringa Oliver i eftermiddag då... Han kommer bli glad!

I wanna feel what love is.

Började nyss sjunga på den där låten igen bara för att Felicia hade kommenterat det inlägget, sur chey! Men jag ska inte klaga, den låten är braaa. Heeeeh. Till lunch blev det pannkakor och Smallville (ja, jag hatar det programmet men det var det enda på tv......

Vaknade 10 minuter innan klockan ringde av att de sprängde några meter bort. What's up with that? Så vaknade jag 20 minuter innan dagen innan av att Joar väckte mig. Kul? Nej! Då var jag pigg också så jag kunde inte somna om. Är det bara jag som finner sånt irriterande? Jag klagar på att jag är trött, men kan ändå inte sova tills alarmet ringer! Eller får inte.... Imorgon kommer jag vara död med tanke på att vi börjar klockan åtta, ska bli kul det!

She's a maneater.

Felicia sjunger. Jag sjunger. Tyvärr sjunger vi inte på samma låt. Felicia sjunger på 'Higher' med Erik Grönwall och jag sjunger på 'Du får göra som du vill' med Patrik Isaksson. Det jag älskar är att båda har såna talanger inom sångkärriären! Kommer bli artister när vi blir stora, kända sådana dessutom! Vi har sjungit och haft oss i mer än 30 minuter. Niklas skulle tydligen ringa henne, men jag är lite viktigare, lite roligare, lite bättre. He he

I wanna know what love is.

Sjunger låten i telefonen. Människan på andra sidan luran älskar den. Gråter av den fina rösten jag har att erbjuda.
NEWSFLASH! Imorgon har vi ingen geografi! Det betyder att vi börjar klockan 13.20 med matematik och att vi bara har musik efter det = slutar 16.00! :D

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut.

Jag har funderat på det.. Ända sedan jag började gymnasiet så har jag funderat över hur lite jag uppskattade mina lärare på högstadiet. Sure, jag hatade dem då, för de var verkligen inte roliga ibland. Min engelskalärare saknar jag jättemycket. Hon hade allt jag ville ha i en engelskalärare. Hon var rolig, bättre än mig på engelska och hon älskade mig. Min som jag blev av med pga avtentningen var tråkig och sämre än mig på engelska. Vet inte hur mycket hon älskade mig, hon kanske inte hann börja ens!
Nej men för att återgå till gamla lärare! Min engelskalärare. Tänkte på det, hon fick mig att se jättebra filmer! Stand By Me, Nightmare before Christmas, Corpse Bride, Nyckeln till Frihet. Böcker med! Boy in the Striped Pyjamas, Of mice and men, Slam och massa annat. Bra lärare eller bra lärare? Och min svenskalärare! Hon fick mig att läsa JÄTTEBRA böcker! Mina drömmars Stad, Molnfri Bombnatt, Möss och Människor(på svenska med, ja), Dr Jekyll and Mr Hyde (valde jag ifs själv, men hon ledde mig till den). Nu låter jag som världens pluggis, jag vet! Men jag gillade're. Saknar det enklare. Not to mention NO och matteläraren! Oh my god vad jag saknar Anna.

If you call me now baby, I'd come running.

Tack till Felicia som fick mig att älska den här låten


Såg den med bruden. Riktigt bra film! Lite halvweird, men det gjorde bara att jag uppskattade den mer ;)

I wonder if you miss me.

Vad fan är det med mig? Jag bör inte fatta beslut för mig själv. Absolut inte seriösa sådana i alla fall.

I could've treated you better
better than this
well, I'm gone,
this song's your letter
can't stay in one place



Hälsingland - love it.


Ingenting är som förut.

Jag börjar detta inlägg med att be om ursäkt till Felicia och ni andra läsare. Idag skulle jag springa runt i huset med min kamera och ta onödiga bilder, men jag hittar den inte. Måste ha glömt den hos pappa, vilket suger. Hade flera idéer! Antar att de får vänta.
Jobb på torsdag. Har pratat med Oliver och allting. Förhoppningsvis är jag frisk då. Nu ska jag kolla på förhäxad.

So I crawl underneath my blanket.


Söt, sjuk chey i sin egna (mammas) färgglada morgonrock.

här, läsare. här har ni en bild!

Say you want the same thing too.

Joshua Radin medans tv4-nyheterna snor Wallander-tittarnas uppmärksamhet. Jag ska inte till skolan imorgon. Även fast jag känner att jag börjar bli bättre så lider jag just nu av världens förkylning. Men jag ska tillbaks till skolan på tisdag, förhoppningsvis. Måste bli frisk till torsdag då jag och Felicia ska jobba.


Du visste nog att jag hade mina skäl.

Pratade nyss med Felicia i telefon. Jag har saknat (och saknar) henne, jättemycket.


gammal druggiebild.


Genom hålet i mitt hjärta.

Två filmer idag. Panic Room och Juno. Bra filmer båda två. Nu packar jag. Det går inte bra. Mina träningsbyxor är helt lost, och jag har ingen aning om var de kan ha tagit vägen. Jag ska till mamma idag, det är jag glad över. Min pappa ligger i sitt rum och sover. Sist jag pratade med honom sa han att han hade feber. Fick faktiskt lite dåligt samvete, om jag ska vara ärlig. Får hoppas att han blir bättre snart, annars kommer mamma och hämtar mig, och Andreas.

En vän berättade att han hade vaknat och insett att kläderna han hade lagt lite utspritt på golvet i sitt rum inte låg kvar där, utan att de hade blivit flyttade och lagda i en hög i ett av hörnen i hans rum. Han är helt övertygad om att lite paranormal activity ligger bakom detta, men det är inte jag. Eller?

Why should I lie?

Pappa kom in i köket när jag och Caroline satt och käkade risifrutti och pratade om, vardagliga saker. Han berättade att vi inte åker till mamma ikväll, vilket jag var 100% inställd på. Skulle upp och packa direkt efter mitt och Carros besök i kylskåpet. När han sa det sjönk mitt humör från bra till sämst på inte ens en sekund. Pga att vi inte ska åka till mamma ikväll? Jag blev jätteförbannad och ledsen och listade upp allting som gjorde det jobbigt i mitt huvud. Pappa förstod självklart inte varför jag blev så sur.

pinsam tystnad

Inte ens jag förstod vad det var som flög i mig. När jag kom upp och la mig i sängen kände jag gråten i halsen. Vad är det som händer med mig? Psykiskt instabil nu, kanske?

Tell my love I'm leaving.


If I was young it didn't stop you coming through.

De senaste dagarna har jag kollat på minst en film varje dag och det har gjort mig beroende. Jag klarar inte av en dag utan att kolla på en film innan jag beger mig.. vidare. Därför kände jag att jag behöver kolla på en film innan jag börjar städa i mitt rum OCH packa ner allting som ska med till mamma. Egentligen orkar jag inte det. Även fast jag sover länge så är jag alltid trött, pga penicillinen som jag tar.
Så nu, mina vänner! Ska jag slå igång en film. Får bli Panic Room, själv, eftersom Caroline är så jävla seg på att hitta tid till att se den med mig. Även fast Joar sa att den var ganska okej så ska jag ge den en chans!

Allting är bra.

Melissa Horn, Thåström, Lars Winnerbäck och Staffan Hellstrand spelas i lite blandad ordning på nedervåningen. Jag älskar att pappa och Lena har samma musiksmak som jag.

Nu är det så att jag inte har mycket att skriva om. Blir bara massvis med meningslöst babbel som jag "smyckar" bloggen med, men jag kan inte sluta, så ni få läsare som läser detta får helt enkelt stå ut. Nästa vecka har jag bestämt mig för att bli frisk! Jag ska inte bara skriva massa skit, jag ska dessutom ta kort på massa skit som jag ska lägga ut här. Jag ska verkligen försöka bli bättre när det gäller bilder och allt sånt..

Du berättade att du saknade mig inatt.


När jag lyssnar på Lars Winnerbäck tänker jag på allting jag vill ha. Allting jag behöver.

What would we talk about anyway?

Helt jävla meningslöst.

Take the elevator at the hotel Yorba.

Det finns ingenting annat jag kan göra än att kolla på film eller bara ligga i sängen och chilla. Kan ni förstå hur tråkigt det är? Under den här veckan har jag kollat på för många filmer och för många avsnitt ur Gossip Girl-säsongerna. Jag har inte kunnat röra mig längre än runt i huset och jag har inte ens orkat bädda sängen eller städa mitt rum. Jag känner mig feeet. Jag vill ut och springa, eller bara ut och promenera. Den här medicinen gör att jag inte ens får sitta i solen i mer än ~10 minuter vilket resulterar i att jag inte får fräknar. Eftersom jag är sjuk så ser jag också lite extra blek och trött ut.
Filmen jag såg idag var 'Stand By Me', måste vara en av de bästa jag någonsin sett. Fast egentligen, det säger jag varje gång jag ser en bra film. Ikväll ska jag se 'Panic Room'. Nu är frågan om jag ska slå igång ännu en eller om jag ska vara lite duktig och ta mig en dusch. Lutar mer åt dusch-hållet.
Hej då.

Aldrig ångrade jag det beslutet.

Efter att ha kollat på Gossip Girl hela den här veckan då jag har varit sjuk och sett vänskaper krossas, byggas ihop för att sedan krossas igen så kan jag inte rå för att tro på att före detta vänner kan hitta tillbaks till varandra. Men nu är frågan, måste vänskapen verkligen vara så komplicerad? När jag pratar om vänskapen syftar jag inte på ytliga bekanta, utan nu snackar jag djupa relationer mellan människor. Varför ska det ofta vara så komplicerat? Varför kan man inte bara ignorera alla småsaker som dyker upp under tiden? Varför reagera när man inte ens behöver göra det?
Jag har få vänner. Få, nära vänner som ibland kan vara jobbigast i världen, men som har sina stunder då de sannerligen är underbarast. Jag älskar dem, helt klart. Och svaret på mina frågor är bara ett och det är att människor inte är perfekta. Ingen är perfekt. Jag är inte perfekt och du är inte perfekt. Humöret mellan mig själv och mina vänner går upp och ner till stor del hela tiden, och självklart ser jag våra dåliga tider som något till viss del bristande, men utan det hade inte de bästa stunderna med dem varit just perfekta.

Imma be rockin' that.

Jag har ingenting att blogga om, men tänkte bara slänga in lite update! Jag mår bättre, men ska fortsätta knapra ipren, penicillin och sinova till torsdag - kul!

 


What the hell is going on?

Min pappa åkte till Polen igår pga jobb. Om ~50 minuter skulle han egentligen ha varit hemma men pga vulkanutbrottet på Island så är Arlanda stängt, vilket betyder att han inte alls kommer hem om 50 minuter, inte ens idag. Tydligen befinner han sig i Finland nu och kommer kanske hem imorgon eller på lördag.
Jävla skit.

I'm yours.


Bästa versionen som gör mig nostalgisk som aldrig förr. Nu vill jag ha sommar. Jag vill ha ledighet. Sommarkvällar, festivaldagar med de bästa och en utlandsresa med en av mina bästa. Jag längtar så det gör ont.
Men kan inte jag bli frisk och få njuta av våren först?

I won't cry.

Sitter i sängen och nynnar på Blues Brothers. Förlåt för dålig uppdatering, men jag orkar knappt sitta vid datorn längre. Det enda jag gör är att kolla på Gossip girl, vilket jag ifs gör vid datorn, men det är det enda jag orkar.
Idag skjutsade farmor och farfar mig till Huddinge sjukhus för att pappa skulle till Polen och inte hann med det. Nervöst var det eftersom det var första gången jag var på ett sjukhus för min egen skull sen jag föddes. Men det gick bra. Inte lång väntetid, sedan undersökte en läkare mig och efter sisådär 15 minuter fick jag reda på att jag har bihåleinflammation. Aldrig haft det förut, så jag vet inte riktigt vad som väntar mig härnäst. Penicillin är fixat och nu ska jag leva på det i 10 dagar, plus alvedon och hostmedicin. Läkaren sa att jag bör stanna hemma och vila till åtminstone söndag. Jag har sagt att jag jobbar på lördag. Vad fan händer med det? Återstår att se.
Kommer antagligen inte uppdatera så mycket de här vilodagarna, men jag ska försöka.

When you try your best but you don't succeed.

Feber, halsont, huvudvärk, hosta och kallsvettningar äger. Först trodde jag att jag skulle klara av att gå på historian och skriva provet, men nu orkar jag knappt resa mig ur sängen. Alltså kommer denna dag bestå av massvis av sovande, filmtittande och tablettknarkande.
Toodles!

Tomorrow belongs to me.

Jag börjar kunna stora delar av allting nu. Känner mig inte säker alls, men mer säker än tidigare idag i alla fall. Imorgon börjar vi 10.15 med matte, min buss går 09.21, vilket betyder att jag ska gå upp en timme tidigare än vanligt för att läsa igenom allting. Kom igen nu, Sofia, you can do this!

That's what I feel when I'm with you.

Jag har massvis med godis. Ibland kan det ses som något bra men i mitt fall så gör det inte det. Imorse fick jag ett försenat påskägg fyllt med godis och lite cash, så har jag även naturgodis från biokvällen i fredags. Känner att jag kommer lägga på mig lite om jag inte rör på mig. Torsdag - Sandras pass om jag inte fortfarande är sjuk. Jobb på lördag, kanske söndag. Beror helt på pappa och mig själv. Har två timmar på mig att bestämma hur jag ska göra. Jag tror jag väljer att jobba på söndag med alltså, för cash är ju king, eller hur?
Nu ska jag (äntligen) duscha! Har känt mig ofräsch hela dagen, men har ändå fått komplimanger för mitt hår. What's up with that? Sedan ska jag plugga historia hela kvällen. Vill verkligen inte ha prov imorgon.
Orkar tyvärr inte lägga in någon intressant eller bra låt. Kanske slänger in någonting annat ikväll.

Varför gör du musik?

Istället för att må toppen så mår jag illa av någon anledning, och hostar som en galning. Inatt måste jag ha haft feber för jag frös som ett as, vilket inte var en vacker upplevelse. Drömde mardrömmar gjorde jag också. Detta hindrar mig dock inte från att gå till skolan! Kan ju inte vara så svag att jag stannar hemma direkt efter att lovet har varit, eller hur?
Nu jävlar skall jag göra mig i ordning!

Jag var tärnan i ditt släp.

Hemma!(!!!!!!!!!!!!!) Plånboken är full som aldrig förr och jag är gladare än gladast! Trött som fan är jag också, speedad, men trött, så jag vet att det kommer ta ett tag för mig att komma ner i varv för att sedan somna i min alldeles för bekväma säng. Stort tack till Patrik och Oliver som skjutsade hem mig, guld värda!
Imorgon blir det vanlig skoldag. Inte så jättetaggad, men det är något man tyvärr måste deala med nu efter lovet. Plus att jag har prov i både musik och historia. Känner mig helt okej-pepp inför historian, musiken gör att jag vill ta livet av mig här och nu.. Men eftersom plånkan är ganska så jättefull så kör jag på att kolla efter något gulligt under håltimmen imorgon förmiddag. Vad sägs om det? Helt underbart!
Nattinatti på er :)

Jag undrar vem du är.

Jag har pluggat i lite mer än en timme nu. För några sekunder sedan la jag mig ner i min säng och sträckte på mig, ni vet hur skönt det är, när man egentligen inte vill lämna sängen, men är tvungen att göra det ändå. Jag önskar verkligen att jag kunde ligga här hela dagen och dö, för det är det enda jag har lust med.
Sov inte gott alls inatt. Klockan 02.20 vaknade jag av att min syster ringde, jag blev helt "wtf?" och ignorerade samtalet för att sedan se att jag hade fått ett sms ifrån henne. Där stod det att hon ville att jag skulle komma ner och öppna. Visst älskar man när folk glömmer nycklar? Nu säger jag inte att jag är en sådan som aldrig gör det, för det gör jag ofta, men ändå. Jag minns att jag sov gott de två timmarna innan hon väckte mig, sedan tog det tid för mig att somna. Jag bara rullade runt och sov oroligt i några sekunder för att sedan vakna igen och tänka "Fan! Jag måste ju upp snart...."
När "Hey there Delilah" spelades var jag inte på det bästa humöret. När jag pratade med Rob på msn var jag inte heller på det bästa humöret, men det hela gjorde allting en gnutta bättre.
Om 40 minuter måste jag dra mig själv till busshållplatsen, blä. Så jag kanske ska börja göra mig i ordning.
Hejdå Hitler, Hejdå Stalin, Hejdå Lenin och puss till er, ni läsare som antingen är uppe lika tidigt som jag, eller som läser detta senare.

Listen to my voice, that's my disguise.

Då var det dags för lite historiapluggande då!

Leave me alone.

Hemma! Trött i armarna, benen och fötterna. Plånkan är inte lika lätt som när jag lämnade huset i eftermiddags, and that's a good thing! Jag orkar verkligen inte blogga, för nu vill jag bara lägga mig i min säng och dö tills jag måste upp och plugga imorgon bitti. Hela dagen imorgon ska jag jobba! Då jääääävlar, säger jag bara.
Pusss på er!

Someone come and save my life.


Shutter Island!

Sorglig, men bra film. Riktigt bra film, om jag ska vara ärlig.
Vad gör jag uppe nu? Måste plugga, tyvärr. Är hur trött som helst, för jag gick och la mig klockan två, men tyvärr, kan inte sova vidare. Vilket Caroline gör, jävla biiitch. Men först blir det historiaplugg och sedan jobb. Ska möta Felicia i stan klockan kvart över två eller vad det nu var.
Pusspååerrr

I just wanna live.

Vi såg inte Panic Room, utan vi såg the Time traveler's Wife istället, med Eric Bana. Riktigt bra film! Nu har vi bokat biljetter till Shutter Island, folk säger att den sägs vara dålig, men det skiter jag i. Trailern gör att filmen verkar bra, så nu jävlar skall den ses!
När jag kollar mig omkring i mitt rum så ser jag att jag verkligen måste städa det. Tyvärr är det så att jag inte orkar göra det just nu, inte ens idag, även fast jag lovat pappa i mer än en vecka. Men jag ska, jag skaaa.

I don't need no one to hold my hand.


Denna skall jag och Caroline se idag/i eftermiddag/ikväll någon gång! Verkar praprapra

I can't live, if living is without you.

Jag rådiggar Timo Räisänens nya platta

Why does it matter?


Felicia ringde nyss och berättade om en del grejer som händer imorgon! Då bestämde jag mig för att köra lite halvt retarded bengympa.

 


Sedan la vi på, och då blev det tråkigt igen. Om en timme ska Mattias hem (superyay), då ska jag och Caroline knalla till centrum och köpa hem lite Ben & Jerrys.


Our hopes and expectations.

Caroline och jag ansvarade för matlagningen i eftermiddags, vilket betydde pasta och köttfärssås! Carro har ju blivit helt efterbliven efter operationen så vi var tvungna att mixa allting till henne. Var det gott? Tydligen var det det!
Jag skulle egentligen tränat idag, men jag har börjat känna mig krasslig sen igår kväll, vilket gjorde att jag bestämde mig för att stanna hemma istället! Kanske hinner med lite träning i helgen. Men jag jobbar lördag och söndag så får se om jag hinner klämma in det i schemat! Tills dess ska jag vara fet, med Caroline. Om 20 minuter drar vi till Strand och köper glass! Ikväll verkar det som att vi ska kolla på Panic Room, men får se. Antingen den eller några Satc-avsnitt.
Imorgon måste jag plugga historia ännu mer. På onsdag har jag musikprov också, jag kan inte ett skit.

Is it true what they say about it?

Promenad med min kära syster till Strand och tillbaks (för att hämta hennes sim-kort) weiweiewi. Pluggandet återgår jag till snart! Först ska vi äta fiskbullar och kolla på Satc! Namnam :D


I'm gonna dance with somebody.

Borsta tänderna och klä på mig är vad jag ska göra nu! Sedan drar jag ut på en promenad med systra mi. Plugga historia? Har jag redan gjort i 50 minuter, skall återgå till det när jag kommer hem, lovar!

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet.



Congratulations, birthdaybabe!
Förlåt för dålig uppdatering, men det är sånt som händer när jag inte sover hemma/är borta två kvällar. Lite sena gratulationer, men skit i det! Grattis Felicia! Äntligen är du 17, även fast det är den mest onödiga ålder som finns, så kommer detta bli ett bra år och det vet du!



Igår kväll firades Felicias födelseday på Jensens med brudarna! Det både åts och skrattades mycket, vilket var hur trevligt som helst! Bilden på mig snodde jag av Felicia själv eftersom jag inte tog några bilder på mig själv, och jag känner att jag är ganska fattig när det gäller att lägga ut sådana här i bloggen.
Tack för en jättetrevlig kväll!

 


Har du sett min apa?

Dålig uppdatering, och detta inlägg kommer inte bli speciellt underbart! Jag sitter hemma hos Felicia, hur trött som helst och ska snart packa ihop mina grejer. Ikväll blir det middag på Jensen´s med några brüds för att fira Felicias 17årsdag!
   Igår: Förkrök hemma hos Felicia med Uppsalaboysen och några andra friends, sedan drogs det vidare hem till Klara på söder där vi hade det jättetrevligt! Uppsala slaggade hos Felicia, Niklas med, jag med. Hela eftermiddagen har vi städat undan hemma hos hennes papi/firat henne hos hennes mami. Hon fick Peace&Love-biljetten! Och jag köpte min igår kväll, kan det bli bättre? Nu är det spikat - vi ska dit!

You know i need you so much.

Taggar till till mina work out-låtar. Nu ska jag iväg och köpa ögonbrynspenna, sedan ska jag gymma med Felli! Har med mig värsta baaagen.
Ikväll kommer bli bäst

Det var precis som du redan visste.

Tack till Alexander som skickade ett sms till mig med text ur 'Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce' med Thåström. Jag blev helt galen och var tvungen att lägga mig med datorn i sängen och lyssna på honom. Nu har jag bytt till Patrik Isaksson, och jag vet att Felicia älskar det, jättemycket. Nej men, han är bra, that's it!
Jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera. Speciellt dålig på att lägga in bilder och andra söta grejer. Men jag har inte ens tänkt på det själv, men har väl antagligen inte orkat lägga ner så mycket tid och jag vet att det är dåligt av mig. Bad Sofia! Men vet ni vad? Today's the day! Och jag är så taggad :D:D:D:D Jag kanske bloggar när jag är hemma hos Felicia, annars hörs vi imorgon!
PUSSPÅER

Promise to be kind.

Ojsan! Dålig uppdatering ser jag :$
Caroline ligger i min säng och ger mig värsta mördarblicken. Hon vill kolla på Sex and the City, vilket jag också vill ifs. Men jag tänkte att jag bara skulle slänga in någonting kort! Igår kväll kollade vi på 'Cry baby' och Sex and the City hela kvällen/natten - jättemysigt (:
Felicia drog nyss också. Vi ansiktsmaskade och köpte nya underkläder till mig! FAN. det här blir det sämsta inlägget ever. Orkar inte. PUSS!

Alla ska bli en ny person i staden.

Längesedan jag lyssnade på Maggio och verkligen, njöt av musiken, av texterna i hennes låtar. Jag borde egentligen börja packa och städa, men jag orkar helt enkelt inte göra det just nu. Bussen går om ~60 minuter. Kanske bloggar lite senare ikväll, får se om Caroline låter mig.

Det kanske tar emot
Men vi hör ihop
Och inget kan ändra på det

Sometimes wish I'd never been born at all.

Träning klockan 18.30 med Cassy i eftermiddag. Sedan drar jag vidare hem till papi där Carro väntar på mig. Vi ska dricka flytande stuff och kolla på Satc. Nu måste jag bara packa och städa innan jag måste dra mig till bussen.

I do not need you.

Tre saker ni (kanske) inte visste, som är (till viss del) crazy bananazzee
• Ipren fungerar inte för mig när jag har huvudvärk, vilket suger. Men varför slutar jag då inte upp med att försöka trycka i mig en ipren varje gång huvudet mosas ihop?
• På tal om ipren och andra tabletter - när jag ska svälja dessa små rackare så blåser jag på dem. Är det normalt? Tycker jag verkligen inte att det är.
• Och på tal om att blåsa! Jag blåser i glas och på tallrikar när jag tar ut dem ur skåpet. Varför i helvete gör jag det? Jag vet inte. Känns som att det är damm på grejerna eller något. Samma med tabletterna.

Nu är frågan - är jag sjuk i huvudet? Haha, kanske en dum fråga ifs.
Jag sitter här och tar en paus från mitt Gossip-tittande i min varma säng, i mitt grisvarma jävla rum. Jag får nästan lust att öppna fönstret och låta det vara öppet tills jag fryser ihjäl eller något, men det kanske jag inte ska göra. Eller? Förkyld eller varm som en jagvetintevad? Tough choice!

Who waits forever anyway?

-"This is your life - don't play hard to get
It's a free world. All you have to do is fall in love
Play the game
yeah, play the game of love"

Freddie Mercury, Queen



So keep your mouth closed and let your eyes listen.

Klockan är 18.45 och det ser inte ut som att den är det när jag kollar ut genom mitt fönster. Det är ljust, solen har inte ens gått ner än. Hur kom jag att tänka på detta? Jag kände att magen kurrade och tänkte -"fan vad hungrig jag är. klockan är inte ens mycket och det betyder att vi inte kommer käka på typ 29 år." och sedan kollade jag på klockan och hörde mig själv säga -"vafan?"
Det är sant. Klockan är mycket, och det är fortfarande ljust. Det är fortfarande varmt ute.
Våren är här.

I don't want this moment to ever end.

Jag tar en liten paus innan jag återgår till att kolla på Gossip Girl igen! Måste sammanfatta kvällen innan jag glömmer bort det!
Felicia hämtade mig med moppen i Trollbäcken centrum ~19.00 och det ilades iväg hem till Linda där vi åt våfflor och gjorde oss i ordning fort som attan! Det dansades, fotades och flummades en hel del och vi kom iväg med en buss 20.45 = sena brüdar. Sedan var vi tvungna att vänta på Elias och Jonte i Gullmars men efter det åkte vi iväg hem till Alex! Där möttes vi av mycket trevligt folk och massa annat skoj. Det rullade in lite peeps under kvällen, bl.a Alex som jag inte hade träffat sen nyår!
~2 var klockan när vi bestämde oss för att åka hem till Trollbäcken igen. Det tog tid eftersom Felicia var liiiite för mycket på pickalurven och för att Linda och jag inte orkade resa oss ur sängen där vi låg och snackade med Ted, Alex och Henry, men vi kom iväg! Väl i Gullmars drog vi till Trafiket för att käka kebab! Vi bråkade med några killar från Årsta som tyckte att Värmdö Gymnasium var en dålig skola och sedan sprang vi till bussen.
Direkt när vi kom hem gick Linda och la sig. Jag pratade med Joar i telefon samtidigt som Felicia 'cyklade till egypten, mot pyramiderna!' - älskar den tjejen. Vi tog fula bilder, på både henne och mig i söta glasögon. Somnade vid 5 och vaknade 11 och drog iväg med moppen till Vi för att köpa pizza och massa annat gott!

Tråkig som Linda var så var hon tvungen att dra sig till kyrkan och leka med alla blivande konfirmander. Felicia och jag var sega brudar och orkade inte röra oss ur sängen så vi stannade kvar ett tag. Sedan tog vi moppen hem till mig i Boo! Coola cheyer på moppe med söta mjukisar var vi! Lovar att alla blev helt paffa när vi brummade förbi

En dag står du och jag här.

'Tommy Nilsson - En Dag' spelas på Lindas dator och vi sjunger glatt med! Eller Linda har dragit till kyrkan nu. Jag och Felicia ska snart göra oss i ordning och ta moppen hem till Fellan och droga sönder ännu mer! Jag orkar inte säga mer än att gårkvällen var helt jävla A-W-E-S-O-M-E! Varken jag eller Felicia minns mycket, men vi minns i alla fall allt det roliga! Jag kan sammanfatta kvällen när jag kommer hem.
♥ pusssss

 


I never thought I'd fall for you as hard as I did.

Fan vad jag velar och har mig. Jag drar på festen hos Alex ikväll.

Pride & Prejudice = Bra film.

Sitter i min säng, har ont i huvudet och svettas. Det är så jävla varmt och jag orkar inte öppna fönstret. Ska nog ta och steka pannkakor snart, är jättesugen! Men jag är inte hungrig pga omeletten, så.. fan.
Felicia ska jag träffa lite senare. Vet inte när, var eller hur, men det löser vi :) Hon ska på parteypartey ikväll, vilket jag inte ska, för att, ja, det berättade jag. Så, förlåt, Ted, för att jag inte kommer. Tror inte att du läser detta, men känner mig ändå tvungen att skriva ner det här!

Visst är Maggio bra? Awesome

I don’t wanna lie cause I’m pretty sure I’m gonna die one day.

Hoffmaestro! Skulle inte jag kolla på film? Jo. Men jag vet inte vilken jag ska se än... HEH
Funderar på om jag ska sitta och cheese:a framför Stolthet och Fördom eller om jag ska kolla på någon komedi. Blir nog Stolthet, eftersom jag FORTFARANDE inte har sett den. Är jag konstig? Njae, har varit upptagen med att kolla alldeles för grymma filmer helt enkelt! Tjitjinnnggg
Puss och hejdå!

Please come down from that cloud.


Frukt och omelett till frukost kan inte bli bättre!

Bra början på dagen helt enkelt. Har inte orkat ta mig ut på en promenad än för jag är fortfarande riktigt trött! Men vädret är såååå fint! Får hoppas att det håller i sig så jag kan glida ut någon timma lite senare. Har inga planer för ikväll för jag orkar inte dra hem till Alex där de röker inomhus. Får se om Felicia tvingar med mig ändå. Men nu har jag insett att jag har lov i alla fall! :D


Allting är som förut.

Saphira ligger i min säng och ser drogad ut medans jag sitter här och ser minst lika drogad ut som hon. Filmen var riktigt lång och jag ska bannemig sova! Om ni inte har sett the Island så tycker jag att ni ska göra det NU! Kanske inte nu, men ni fattar, så fort ni har tid/ork/lust/whatever.
När jag var hemma hos papi idag och chillade tills jag skulle möta Cassy så kollade jag på Terminator II, det var längesedan!


-1 på förmiddagen? fyyyy

Welcome to the Island.


Egopics i trappan är tufft!

Skoldagen var chill (: Tränade med Cassandra efteråt. Gym i ~35 min + styrka/medel-pass - var helt död efteråt! Blir fan i mig gym + spinning på lördag och Sandras pass på söndag, är riktigt taggad! Efter det drar jag till papi och bor där i två veckor. Plus att jag får träffa Carro då! Saknar skitungen jättemycket, även fast jag hälsade på henne på sös hela eftermiddagen igår.
Planer ikväll: Ska kolla på the Island och sedan ska jag nog sova. Kanske slänger in ännu ett inlägg här. Vi får väl se! Imorgon bitti ska jag nog ut på en mysig promenad om det blir fint väder. Nu börjar filmen igen!

 


RSS 2.0