Tortellini.

Fin rubrik.
Matteprovet gick great! Drog till sös med Cassy direkt efter och umgicks med Carro i fem timmar för att sedan dra och möta Markus, Markus, Pontus, Paulina och några andra i stan för en fika på Hurtig´s konditori! Nice som faán :D Orkar inte skriva så mycket för jag pratar med Joar i telefinken!

 


Rondo Alla Turca.

Ja, jag lyssnar fortfarande på Mozart.
Har pluggat matte i 1 timme och 30 minuter nu, tackar min bror för all hjälp och så får vi hoppas att jag får G+ på provet imorgon! Musiken tänker jag inte ens lägga ner tid på eftersom jag inte fattar ett crap.

kul att jag bli bortglömd

Requiem: Lacrimosa.

Låten är vackrare än vackrast. Töntig som sitter här i min ensamhet och lyssnar på Mozart? Kalla mig gärna det! Jag bryr mig inte. Är glad över att jag åtminstone uppskattar sån här musik. Får mig att tänka på morfar, av någon anledning.
rip

Shots, shots, shots!

Den här låten får mig att bara vilja parta arslet av mig.


Felicia, vi bör nog ta Åkes "Sök hjälp"-kommentar seriöst. Eller vad tror du?
Vi är så söta

Är du fortfarande arg?

När jag stod inne i Carros rum på sös så kände jag hur rummet började snurra, att jag började kallsvettas och att svarta fläckar dykte upp lite här och var framför mina ögon. Mysig känsla! Jag gick ut, möttes av en sjuksköterska, av min pappa som sa "Men herregud, du är ju alldeles blek". Sköterskan hämtade ett glas vatten och sa "Gå in där och sätt dig så kommer jag snart." Jag följde hennes råd och satt där ett tag.
Caroline mådde mycket bättre än vad jag förväntade mig att hon skulle, hon såg helt annorlunda ut, men var fortfarande min alldeles för söta syster. Jag satt och höll henne i handen och pratade med henne om konstiga saker. Innan jag skulle gå så pussade jag henne på handen varpå hon fick fram ett -"Vänta.. ett tag till"
Usch vad det inte var kul att se dig ligga där, älskling. Imorgon hälsar jag på igen.

Håller tummarna för min syster.

Här är min syster. Caroline Sernhall. Idag, om någon timme eller så så ska hon opereras på Södersjukhuset i Stockholm. Käkoperation. Serious stuff. Tyvärr kunde jag inte krama henne innan hon åkte till sjukhuset eftersom jag var hos min mamma idag, men jag lyckades sno till mig en bamsekram igår eftermiddag efter skolan.
Nu tänker jag bara säga "Lycka till", till den här bruden, och säga att jag håller tummarna som fan för att allting ska gå prima ballerina under operationen! :)
Jag älskar dig.


I'm right there if you get lonely.

Ganska soft att vara ledig idag? Yes. Ganska osoft att jag måste plugga matte idag? Yes. Ännu mer osoft att jag inte har pluggat någonting alls och att provet är imorgon? Yes! Ska snart göra mig i ordning och dra hem till Felicia och plugga järnet! Kanske hitta på något annat roligt att göra också.
I eftermiddag har jag utvecklingssamtal, vilket jag egentligen inte ser fram emot för jag orkar inte sitta och prata om vad jag bör och inte bör göra. Good luck me!

You're the one for me.


slitna cheyer @ wayne´s idag

Idrotten var inställd imorse, vilket inte var kul för varken mig eller Fellan. Hål i tre timmar uppskattas aldrig.
Fick tillbaks referaten på svenskan! Eller, vi gjorde bara en liten övning ifs, men det visade sig att jag faktiskt förstod det hela! tji-tjing! Nu är det bara att läsa ut "Hey Dolly" till vecka 18.

 


Won't you turn the music up?

När jag satt på bussen på väg hem så blev jag ganska störd över att gubben framför mig satt och lyssnade på ett spanskt radioprogram på sin mobil. Det jag störde mig på var att han lyssnade på detta med högtalare. Självklart kanske jag bör skylla mig själv eftersom jag inte lyssnade på musik men jag lovar, hade jag gjort det så hade jag hört babblandet i bakgrunden ändå.
Finns det människor som inte har hört talas om hörlurar?

Om du vill ha mig,

nu kan du få mig så lätt.
Fyra dagar kvar, så det är bara att hålla ut! Att jag har ett musikprov på onsdag och ett matteprov uppdelat på både onsdag och torsdag gör att jag bara vill skrika tills jag blir alldeles slut i kroppen. Börja plugga kanske man borde göra? Dock är musiken meningslös så om någon känner sig hype på noter och konstiga takter - give me a call

Jag är inte gjord av sten.


Söt chey drog ut på en jogginrunda.
Gick bra. Trots att jag fick håll efter typ 2 sek. otraenad_brud_92!


I told you from the start.


Jag blir helt nostalgisk och galen när jag ser den här bilden. Även fast det inte var jag som tog den. Så fort jag ser den vill jag bara sätta mig i bilen och ila iväg till Borlänge. Fattar ni? Inte långt kvar nu
Många som ska dit? Du? Det hoppas jag!

Jag ger dig min dag.


tänker bara på Eriks pass, buhu

En vattenläcka i Tyresö centrum hade gjort att Friskis&Svettis inte hade något vatten, vilket betydde att de hade stängt idag pga det. När blir detta fixat? Ingen aning, men det stod "förhoppningsvis måndag" och ja, hoppas jag verkligen. Annars kommer jag bli jättefet, som Patrik sa till mig tidigare idag. Märker man att han är min bästa vän? Aa'rå.
Planer för ikväll: Plugg, plugg, kanske drar ut på en jogginrunda.

Darling, you give love a bad name.

@ Fellans nu! Vi ska laga mat :D Hennes päron kommer hem lite senare ikväll så vi ska chilla galet och kolla på film. Nu lyssnar vi på bra musik och dansar runt i köket!
   Fikan med Sandieboy var riktigt mysig :) Snackade jättemycket om sommaren och massa annat. Riktigt trevligt att träffas efter så lång tid! Ett måste att ses snart igen, baby
PUSSPÅER

I'm out!


Forget what they said in Soho.

Min favoriträtt är nog fanimej köttbullar och makaroner ♥ bara så ni vet

You ready for a new round?


Igår fikade jag och Felicia. Enda gången då vi fick vara feta. Får se om vi hittar på något annat fettoliknande ikväll, ska försöka att hålla mig borta!

Jag måste snart hoppa in i duschen! Ska nämligen träffa Sandieboy i stan för en fika (: Skitlänge sedan vi träffades sist (slutet av sommaren?) och vi känner att det är dags att catcha up lite eftersom vi ska till Peace & Love tillsammans och grejer. Kameran följer med mig, vi får se om jag tar bilder
Efter denna trevliga cathing up:are så drar jag vidare mot Älta. Ska sällskapa Felicia hemma hos henne. Planer? Inga alls! En mr bajs kanske kommer över. Haha puss


We toss em'.

Snart ska vi röra fläsk! Taggar till till Bloody Beetroots, det är nice som faán.
Vetni? Det är en vecka kvar till påsklovet! Jag längtar så grymt mycket. Har så många planer, och fan vad jag ska sova. SOVA! Helt underbart
Slänger in nå randombilder senare. Kanske. Pussssssssss

I can't see every possibility.

Ligger i sängen med min babe. Pratar om fruktsallad och våfflor. Riktigt gott, men inte tillsammans kanske. Lyssnar på mysig musik och pratar om Donovan. Det här är vad vi ska göra i resten av våra liv, eller hur?

Imorgon ska jag röra fläsk. Müms

I can't stop wondering why.

Vaknade nyss, orkar inte käka frukost eller något. Varför? För att vi bara har en lektion innan lunch - matttheee. Världens träningsvärk i baksida lår, hejhej. Ska försöka stretcha bort den under förmiddagen, och eftermiddagen, och kvällen. Hoppas det hjälper.
Ikväll slaggar Felicia här. Vi ska planera kroatien, plugga musik och dritta ut på en promenix. Jag gillar'e, för visst är vi duktiga? Sen ska vi snacka lite mer om hennes birthday också! Och Pejtriks.
ÄNTLIGEN FREDAG!

The way you move is a mystery.

Jag älskar Sandra Hagvils gympa medel-pass. Glad att hon har det nu på lördag morgon med så vi kan dra på't!

Real ladies don't fall for gigolos.



Puss



Felicia åt en muffin idag. Fy.


avocado + keso + örtsalt = goda grejer!
dock ser det jävligt gross ut på bild #2, i know. men ändå!
puss och godnatt


The times we had were so and so.

Distans: 3,7 km Tid: 25 minuter
Prövade på min andra runda här i Boo-trakten och jag gillade den! Uppåt, nedåt, kringel, krångel. Nejmen, det var riktigt skönt att få sig en joggingtur, det var länge sedan sist. Tänkte att jag ska försöka slänga in ett joggingpass i veckan (helst på onsdagar), eftersom det är så ruskigt skönt efteråt! + friskis såklart
Nu blir'e duschen! Sedan ska jag bara ta det luuuugnt

Jag har lurat mig själv för många gånger nu.

ÄNTLIGEN! Geografiprov - check! Kändes fan som att det gick jättebra! :) På matten fick jag in en hel del, lärde mig mycket och på musiken spelade vi låtar! Jag lärde mig 'stand by me' och introt till 'seven nation army' på gitarr - tack Nissepisse! Så nu ska jag antagligen flasha med de låtarna så fort jag ser en gitarr!
Orkar inte sitta här längre. Köpte med mig avocado och keso hem, så nu ska jag göra mellis och sätta mig framför TVn och chillaaaaaaaa (:

Jag har fel på hjärnan.

word @ rubriken. Kan berätta lite mer ingående när jag kommer hem, om jag kommer ihåg det...
Fint väder idag, eller hur? :D Kommer dunka Håkan Hellström hela vägen till skolan, känner jag. Och fyhelvete vad jag hoppas att det här vädret håller i sig och att det inte börjar snöa igen. Snön ska bort, våren skall välkomnas och Felicia ska fylla år! Och så ska jag få fräknar, såklart.
Jag är så taggad inför Peace & love. För vetni varför? Jag, Felicia, Sandra och hennes syrra drar upp dit med bil! Fysatan vad nice det kommer bli :D:D:D:D Så blir Kroatien en fin prick över i:et i Juli/Augusti. Den här sommaren kommer helt klart bli BÄST!

Håkan Hellström - En vän med en bil

It's better a DJ on 2 turntables.

Glömde nämna att jag shoppade med Felicia idag! Var ju tvungen att passa på när jag hade rabatter på Åhléns! MUMS


+ två par träningsbralls (ett par sladder, ett par mjukisliknande) från STADIUM

I love the bloody beetroots.

Juste! Tränade idag :D Spinning medel. Lennarths pass. Jag gillade're.

och nej, jag kan inte sluta lyssna på the bloody beetroots

It fits like a glove and, leave it alone.

Planer för ikväll:
• Dusch
• Plugg
• Plugg x43938242
• Soovaaaa

Ser det ut som att jag orkar? jag vet att ni inte kan se mig nu men alltså, nej, jag orkar egentligen inte. Vi har prov imorgon, på klimat, demografi, jorderosion, växthuseffekten och annat skit. Sista stora grejen vi gör med Ardell, gissar jag på. Med tanke på att jag enbart har G så får jag väl köra på att naila G i Geografi A. Nöjd? Stolt? Kan bättre, men det är bättre än ingenting!
Nu ska jag spela några låter för min broder, sedan hoppar jag in i duschen!
puss på er, bitchäääs

It's awesome.


efter ~20 sekunder blir det AWESOME

Trying to catch the wind.

Jag skojade bara. Det var Rob som tipsade om Donovan. HE HE
Nu ska jag äta äggmacka, sedan bär det av till skolan! Satan vad kul.

You're going to be mine.

Tänkte säga godnatt innan jag går och sätter mig i sängen för att plugga lite geografi innan jag måste sova! Det är verkligen skönt att jag har sovmorgon imorgon. Dock måste jag upp i helt okej-tid.
Johan tipsade om en snubbe vid namn Donovan. I like him

Me gusta la noche.

Kom precis hem! Promenixen gick bra, och jag tog bussen till slussen direkt efteråt. Där mötte jag Fredrica (på bussen då alltså) och vi snackade om allt från alldeles för många prov till att bo i skogen. Skönt med lite sällskap, för en gångs skull (för er som inte vet så gillar jag egentligen inte att träffa folk på bussen för det är då jag vill slippa vara social och bara lyssna på musik) men denna gången var det verkligen okej!
Intressanta grejer är vad jag skriver om. ELLER? Idag hämtade jag och Felicia Ludvig från dagiset, snuttepojke är vad han är. Vi satt i köket och pratade lego och åt rulltårta! Sedan blev det ännu mer planer, och lite smsande med Patrik. Ja, ser du det, du är med i min blogg, Patrik! Congrats.
Nu ska jag äta. Jag är hungrig.

Mobbas inte

Woop woop!

Dunkar the Bloody Beetroots hemma hos Felicia. I hennes rum. Är det nice? Svar: Det är ganska nice. Flickan är nere och äter middag, sedan ska vi ut på en trevlig liten promenix innan jag drar mig mot slussen, mot mami. Ikväll blir det plugg x432 och imorgon med. Det sköna är att vi börjar 10.15 och slutar 12.15. Då ska vi in till stan och kolla kläder, för snart gäller det! En del vet vad jag menar, en del gör inte det. 
   Vi hörs senare ikväll, bitches! Och förresten, min kamerasladd är hos pappa. Så bloggen kommer vara lite mer bildlös de närmsta dagarna! Eller så blir den våldtagen av cambilder!


ibland är jag helt enkelt SÖT! och.. söt?


I decide nothing more than I get.

Ska jag försöka sammanfatta gårdagen/kvällen/natten? Lite snabbt och sådär, för jag orkar egentligen inte..
Felicia tvingade mig att åka hem till henne någon gång under eftermiddagen, vilket jag gjorde, snäll som jag är. Vi kollade på One Missed Call, inte okej film, och åt kanelbullar, det var okej. Planerna var att jag skulle hem efter middagen men så blev det inte - bruden lyckades övertala mig att följa med hem till Ellen och parta järnet! Vi mötte Åke och Julian, stötte på massvis med problem på vägen, men hamnade till slut hemma hos Ellen klockan elva! Där dracks det, mycket.
Nu orkar jag inte berätta mer. Jag, Åke slaggade hos Felicia i alla fall. Det var naaaz!

Jag skulle aldrig ramla ner.



låten kan inte bli mer sommar
och btw, mitt hår ser tydligen ut sådär när jag inte borstar det efter att jag duschat - funfunfun? lite afrovarning tyckerja'. så har jag inget smink på mig, kan inte bli mer naturlig! wahwaahh nu snart bär det av till mamiii!


It's just a thought, only a thought.

Plugg + mensvärk at the same time = NEJ TACK

Fyll min mun med din alldeles för kalla tunga.

Kent.
Jag sammanfattar kvällen senare. Nu måste jag plugga spanska. Därefter geografi och idrott. Är jag taggad? Inte ett dugg. Tack till Åke, Felicia, Ellen & alla andra för en trevlig kväll!


suddig högkontrastbild tagen igår, he he

Du måste va' sjuk.

Håkan Hellström -  En Vän Med en Bil + mysiga människor på msn = kan inte bli en bättre lördag än denna. Är lite stressad just nu eftersom jag måste sminka mig och ha mig. Bussen går om 20 minuter, som tur är så är det 816 jag ska ta. Mot älta! Mot Felicia! Mot Scooby! Saknar båda två, faktiskt.
Hinner inte skriva mer om jag ska hinna med bussen! Lovar att jag slänger in bilder sen! PussSSSS

Tears stream down your face.

Ska jag ut på promenix och fota imorgon? Jajävlar, det ska jag! Om det inte regnar då med dvs..

Let me take you for a ride.


ibland måste man va' efterbliven
(om jag förlorar läsare pga detta så är det OK)

Do you remember?

Jag har laddat min hemmakväll med chokladglass, som jag ska äta mycket senare. Kanske kör lite estet-style och fotar glassen i 5535 olika vinklar, vad säger ni om det? Denna helgen ska bestå av plugg. Kanske ska tvinga Sofie att träffa mig för en trevlig fika på stan.

ful(a) cambild(er) kommer upp när jag har ätit. BAI!

Is the answer to the question on your mind?

Min förkylning verkar inte ge sig. Inte efter igårkväll, då min kropp tydligen tyckte att jag vistades utomhus för mycket, så nu är jag sämre. Mitt immunförsvar är verkligen ett skämt. Vi får se om jag kan dra med brüdarna ikväll. Annars blir jag sur, och så blir jag tvungen att sitta hemma hela kvällen. Varför kan inte en jättesnäll person utan liv bo granne med mig? Då hade jag varit busyfejs varje gång jag inte orkade/kunde göra något annat än att vara hemma!

 


Vissa människor är sådär härligt patetiska.

Kom hem för ett tag sedan. Trött och mätt! Maten var gudomligt god och ja, jaaa. Imorgon börjar jag 9.10, slutar ~16.30 och efter detta åker jag och Felicia hem till henne och fixar och trixar! Riktigt taggad på partey. Riktigt taggad på helg!
Orkar inte skriva massa crap. Kommer antagligen uppdatera hemma hos Flimpan imorgon (what the h @ smeknamnet?)

word @ rubrik

Not for all the tea in China.

Vilken dag är det idag? PANNKAKSTORSDAG! Skolan, Felicia, 09spa - here I come!

Doppa för bästa smak!

C -"Ska du ha din kaka?"
S -"Ja?"
C -"Varför då?"
S -"Eh... varför inte?"
C -"Kan jag få den?"
S -"Nej?"
C -"Jo"
*Caroline tar kakan* -"Du äter den ju inte."
S -"Men om du ger mig den så äter jag upp den"
C -"Men jag vill ha den"
S -"Om jag får ta en tugga då?"
*Caroline ger tillbaka kakan*
*Sofia doppar kakan i téet*
C -"Inte för länge!"
*Sofia tar en bit av kakan - den faller i bitar*
*Caroline slänger sig efter smulorna och doppar dem*
*Kladdet faller ner högst upp på papperskorgen*
*Caroline slickar upp det*
Min syster är fet, hon.

It's time to nut up or shut up!

Whip it och Zombieland var bra filmer att kolla på med Caroline idag. Brudens knä gick ur led igår eftermiddag/kväll (igen) och idag kan hon knappt gå. Ganska skönt att ha lite sällskap här hemma, om jag ska vara ärlig. Dock gör inte det att förkylningen blir bättre. Tror det blir hemmadag för mig imorgon med. Ska plugga lite nu, sen ska jag snacka med papi om det.
Helgen? Parteypartey? Om jag blir frisk så är det planerna!

Vad vill du?


awesome cambilder kan jag ta när jag är sjuk!
vilken föredrar jag mest? den till höger. för det är så jag mår just nu. min näsa kan typ.. gå och skjuta sig eller något.
imorgon ska jag stanna hemma, igen. vad ska jag göra? plugga. dö. kolla på film. nörda. plugga. nörda lite mer. does it sound like a good day? nej. tro det eller ej, men jag vill tillbaks till skolan.

Man, I haven't got a chance.

Nu har jag sett Whip It! för andra gången och jag måste säga att den bara blir bättre och bättre. Förkylningen går dock inte åt det bättre hållet.
Tyvärr kan jag inte sitta här och skriva ointressanta saker! Måste tyvärr plugga geografi nu. Eller kanske idrott? We will see

 


Pictures of you, pictures of me.

Första riktigt jobbiga förkylningen i år. Förra gången jag blev förkyld var ju bara något mesigt + träningsvärk som kändes horribelt. Nu är det for real - min näsa, min hals, mitt huvud, MIN HOSTA. Ringde pappa för ett tag sedan och vi båda beslutade att jag skulle stanna hemma idag. Musiken kan suga apa. Jag ska plugga geografi, samhällskunskap och idrott istället. Och det är inte bara något jag säger, är fan ganska taggad. Ska bara kolla på en film (we've got ze new ones), äta lite frukost och vakna upp lite mer först.


svårt att välja!

whip it, igen, yes?

I caught up with a friend in Dallas.

Hemma från stan! Hemma från bion! Remember me var.. bra! Sorglig, men bra. Slutet var ganska cheesy, ganska.. ja. Nej. Jag gillade inte slutet. Men Robert Pattinson var grymt jävla snygg. Drool
Jag borde egentligen plugga nu, och jag tror fan att jag ska läsa igenom idrottspappret några gånger innan jag lägger mig. Imorgon måste jag hämta samhälls/historia-blocket och idrottsteori-boken! och spanskaboken! (liten reminder där, he he) Nu ska jag kolla på gulliga videos på mig och Felicia!

I want to break freeeee.

Vi sitter här och äger allt och alla på www.glosboken.se, spanska, weoweooooo! Mitt bästa ämne? Helt klart! Åke sitter bredvid mig, låter som en häst och spelar något random ridspel. Natta är på och kommer snart göra detsamma! Jag sitter bara och nördar. Funderar på om jag ska köra lite Milk the cow eller Winterbells. Vi slutar om 30 min!(!!!!)
   Förresten! Vill ni veta en nice grej som nyss hände? Sandra Carlsson, min älskade vän, berättade att hon och hennes syster ska åka bil till P&L, till Borlänge. Jag frågade om jag och Felicia fick åka med och vad svarade Sandras syster? -"Javisst!" Hur glad blev jag? Jag gråter! Felicia gråter! Kommer bli så jävla grümt!
   Nu ska jag återgå till spelandet. Mohohoho

Why do you waste my time?


grym. jävla. låt.


Den här platsen är någon annans.

Melissa Horn på Peace & Love 2010, kan det bli bättre? Det kan det, självklart. Håkan Hellström och Killers, boka dem, tack?
Idag skulle jag träna, men pga halsontet så ska jag inte sätta foten utanför huset. Måste vara frisk nästa vecka. Pappa vill att jag ska plugga till geografiprovet, och det antar jag att jag ska ge mig på också. Och kolla på film. Det ska jag.
På tal om film så såg jag Sweet Home Alabama igår. Älskar den. Helt awesome!


Bring all the kids.


Jag gillar inte att jag har ont i halsen, men den här låten gillar jag. Mycket

I'm a highway man, on the road again.

Hoffmaestro, that's right.
Nu har jag duschat och sett en del av 'Up in the Air' som jag ifs inte tycker om så jättemycket. Igår var en riktigt trevlig kväll, även fast jag somnade i en säng och sov där i ~en timma? Hur skönt som helst! Jag, Ellen, Sandis och Felli tog taxi hem till Ältaaa, vilket gick ganska fort. Sov i Andreas säng och vaknade klockan 10.43 av att Felicia låg och stirrade upp i taket - härligt att vakna till? Ja'arå. Berättade jag att vi kom hem halv fem också? Nej, men det gjorde vi. Somnade halv sex.
Inga planer nu. Skönt.

You can't sleep at all.

Första pinnglassen år 2010 - magnum almond! Jag, Jennie, Stephanie, Niklas, Felicia och Mathilda stod i solen och glassade (ha ha) Det var riktigt mysigt, även fast det snöade tidigare idag (som jag blev sjukt förbannad över att det gjorde).
Ikväll då? Partey @ Antons. Ska snart packa lite grejs och dra mig mot Felicia. Äta kanske jag också bör göra? Tror det! Kommer bli apnice ikväll iaf. RIKTIGT TAGGAD!



lite halvt onödig bild, men men


You really turn me on.


1. söta leggings (sänkte kontrasten för att man skulle se det mönstrade)
2. en helt ordinary skjorta, helt enkelt
3. big-size:ad tröja - söt!

Tränade med Felicia idag. Sandras pass. Det gick jättebra. Och jag gav Sandiepandie låttips i slutet av träningen - glad blev hon!
Nu ska jag plugga. Sedan blir det chillerill framför datorn. Vad händer imorgon? Part-ey!

Would you still be my friend?


Har du en famn för mig?

Jag och Felicia står i skolan och ba YEAH:ar. Om 10 minuter börjar matten, fan vad taggad jag är. NOT.
   Nu ska jag fylla på min vattenflaska. Tööörrsrttiiggg chey!
   Kul att man förresten typ fick jätteont i hjärtat nyss. Någon som känner sig skyldig till att ha klämt sönder det lite, nu vid den här tiden?

Hur kan man älska någon, som har älskat någon förut?

Justja! Igår invigdes mina nya converse, hihi. Dock ska jag icke ha på mig dem idag, för det är minusgrader. Inte skinnjacka heller. För kallt, helt enkelt! Dunjacka + stövlar - here we go!
Efter skolan = shopping. Efter shoppingen = träning. Efter träning = plugga. Efter pluggandet = chill. Fett awesome!

 


A monkey needs to dance, so do you.

Nu säger jag såhär:
NI MÅSTE SE WHIP IT! Fy faán vilken bäst film det är


Send him away.


tydligen ler jag som en ängel
tack till joar!

Nyklippt brüd har ni där! Ingen stor skillnad. Ville bara ha bort den slitna skiten. Underbettsbild var jag tvungen att ta med. Måste ju bjuda på sig själv.
Egentligen bör jag plugga ikväll, men papi är inte hemma. Det är han som alltid skäller på mig (och ser till att jag pluggar), vilket fungerar varje gång. Så blir det inte. Ska kolla på Whip It! och äta foodifood. Ensam hemma till ~10. Kom gärna över!

 


It might sound silly.

Min dator ger mig stötar. Detta kan inte vara normalt, eller hur?

Du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen.

Vetni vad jag kom på? Min skinnjacka, min vårparfym, min idrottsteoribok, mina converse och lite annat crap ligger hemma hos mamma och dammar. Snön håller på att smälta bort och det är ganska varmt ute. Jag vill ha skinnjacka, converse och vårparfym, men näe, verkar inte som att det blir så. Måste köpa en fet jävla grå(eller svart) halsduk också. Ska man orka göra det i veckan? Ska man orka sig på en tripp hem till mami på fredag och hämta allt annat också? We'll seeeee


 


Bilder är ingenting för mig.

onsdag, 10e mars
idag ska jag:
• gå i skolan
• prata med syv om utlandsstudier
• klippa mig!!!!
• plugga

fett värd dag, eller hur? pappa köpte hairpillills igår eftermiddag, vilket betyder att jag är på g igen! Vet ni vad som vore bäst? Om jag bara kunde raka av mig allt håret och låta det friska växa ut. Kommer jag göra det? Aldrig i hela mitt jävla liv.
Imorgon ska vi träna, för det är den enda dagen då jag har tid för det den här skolveckan. Kul? FAN VAD JAG ÄR TAGGAD! Jävla skola som tar upp all tid. Blir nästan lite förbannad.

Let your heart go.

Jag tänker alldeles för mycket.
och jag hatar det.

Bild tagen: igår eftermiddag. Hihi


peace and lööööv


Shutter Island!

Jag pratar i telefon med Sandra nu. Hon vill se Shutter Island med mig. Jag vill inte se den. Är den bra? Folk har sagt att den inte är det, men jag vet inte riktigt vem jag ska tro på. Psychotanten i trailern som sch:ar skrämmer mig, SÅÅÅHÄÄÄÄRR mycket!
Helvete. Där trodde jag att hon hade ändrat sig för att den inte verkade läskig, men näe. Hon vill se den ändå! Onda kvinna :(



Kom och var min vän.



kom & var min vän för en sekund
när kvällens första frusna stjärnor vaknar
bli mitt sista halmstrå för en stund
vi som har allt, vi som saknar

jag skänker dig den sista lögn jag har
jag offrar & betalar vad som krävs
när natten är här ska jag lämna allt tillbaks
resterna jag frossat i förgäves

ljus - stanna kvar
kom & var min vän
ljusna mig igen, igen, igen




Sova vidare? Ja tack.

Jävla skit att jag måste plugga. Börjar ju 15.15 idag. Men samhällskunskapen måste göras, och jag måste ringa två samtal! - ett till posten och ett till frisören. Ska bara vakna till lite.

wishing you were somehow near

String quartet in G-minor.

Jag lyssnar på Mozart och har pluggat nationalekonomi(samhällskunskap) i lite mer än en timma. Känner jag mig duktig? Ja, ganska, faktiskt. Har läst en hel jävla del i boken och påbörjat den äckliga uppsatsen - jag har flyt!

Justja, imorse. Två anledningar till att förmiddagen sög;
· Pappa hade tydligen stängt av min dator någon gång inatt - inte okej. Jag skickade en video till en viss person och detta skulle ta långt tid - skickades inte fram, men nu skickar jag den igen - tjoho!
· Jag försov ju mig... Vaknade av att pappa knackade på dörren och sade -"Men, oj, det verkar som att du har försovit dig lite!" Jag blev skitirriterad och började nästan gråta, hah.
Det enda jag ville göra imorse var att fortsätta ha lov, lägga mig i den varma sängen och gosa in mig i en varm famn. Fick jag göra det? Nej

Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv.

riktigt söt chey

Som Caroline sa imorse -"När man försover sig så går allting ändå så fort. Så då kan man ha gått om tid på sig för annat!" och ja, det hade jag. Tog några egopics och bestämde mig för att slänga upp en bild här. Snällt av mig, va!
Onödig dag, känns det som. Var duktig på spanskan, även fast jag sög ganska hårt på att prata på det dumma språket (spanska är fint, no offense). Lunchade med Sophia och Felicia på Platiniiiii, gottgottigottgott. Fortfarande mätt och det är bara bra grejer det!
Imorgon börjar jag 15.15. Felicia skall jag möta i Gullmarsplan klockan 13 för att införskaffa en ny mobil till henne och luncha någonstans - wao! Måste upp och plugga också. Jävla samhällskunskap. Det är inte bara jag och Jennie som klagar, oh nej! Alla i våran klass har pratat om det idag. Ångest

 


It's my only wish.

Jag missade säsongspremiären av Gossip Girl.
Skjut mig.

Slip on a tie and take it out on the scene.





jag gillar'e!

 


Say what?

Hemma från Hälsingelandet! Sitter och bara tar det lugnt och väntar på att Felicia ska ringa mig. Nörden ville att jag skulle ringa henne när jag kom hem, vilket jag gjorde. Svarade hon? Inte gjorde hon det! Har lite trevliga saker att berätta för henne. Känns som att hon har ännu mer att berätta för mig när/om vi ses ikväll.
Massvis med bilder har jag och Caroline tagit. Vi har även filmat en hel del. Allt detta läggs förhoppningsvis in snart!

Nothing stays the same.

Antagligen sista gången jag bloggar innan jag draooor! Kanske bloggar via mobilen, även fast det verkar lite tråkigt. Kanske kostar mycket pengar? I have no idea. Kanske tar reda på det. Kanske inte.
I alla fall! Jag kommer hem nu på söndag! Då jävlar får ni bilder och massa annat skit. Videos, kanske? Kanske.

I looked at him and my blood ran cold.

Idag? Jag delade ut.. 5 CVn. Inte många, jag vet. Men jag ska maila till några också. Stolt över mig själv, det är jag! Willys ska ringas i veckan också. För nu jävlar tar jag tag i det här!
Felicia ringde mig när jag satt på bussen och ville leka med mig. Vi lekte. Vi fikade. På Barista. Deras chai latte är godast i världen, nu vet ni det. Deras chokladmoussetårta är underbar, också. Just so you know. Och där satt vi i minst 2 timmar, härligt var det. Innan vi drog hemåt så köpte jag ett minneskort till mobilen. Kände att jag behövde ett så jag kan filma mycket, yeees!
Snart kommer Caroline hit. Då ska vi dra och köpa godis. Sedan blir det myspys hela kvällen. Och packa ska vi göra också!




I can't go any further than this.

Vem tänker jag på när jag hör "Meet me Halfway" med Black Eyed Peas? Felicia! Kan man ens tänka på någon annan? Bruden har fan spelat sönder den här hemma hos sig, hos mig, på sin ipod, hemma hos Alex, alltid när jag varit med. Men jag har inte börjat hata den allt för mycket, än.


Jag vaknade för ~30 minuter sedan, skittrött. Gick och la mig klockan 2 pga en viss person, men det är okej, jag förlåter honom. Är det inte 7-8 timmar som man egentligen ska sova? Sömnproblem, det är vad jag har.
Nu borde jag egentligen göra mig i ordning. Det ska jag. Har duschat. Håret ska bara självtorka, sen ska kläder på, frukost in(hahaha?) och sedan bär det av mot Sickla och alla andra destinationer man kan tänka sig!

Du slår min verklighet i bitar.

det går över, det går över, det går aldrig över...
det går över, det går över, det går aldrig över...
det går över, det går över, det går aldrig över...
det går över, det går över...

En bruten vinge flög till slut.

Nu kollar jag på How I Met Your Mother. Ska snart ner och hämta sorbetglass, mums vad gott. På tal om glass så vill jag träna imorgon, men det kan jag inte, pga äckelförkyldningen. Ska ju ifs vara duktig ändå, så det löser sig.
Och juste, vetni? Patrik Hortlund är en av mina bästa vänner. Jag umgås med honom, även fast han är dum i huvudet. I must be crazey.

Jag hör en sång om kärlek någonstans.

Jag gillar det där albumet. Jag gillar bilden, jag gillar musiken, jag gillar Uno.
Jag har inga planer ikväll. Eller, jag orkar inte åka till Linnéa. Jag funderar på om jag ska börja läsa boken jag köpte. Är jag gay?


The repetition kills you.


Shoppiinngggggg, YES! Inte för att jag införskaffade mig något speciellt (bara några extra kilon och en bok). Caroline köpte klänningen på bilden (från Mango) och ett par skitsnygga skinnleggings från Zara. Blev lite avis faktiskt. Eftersom hon sommarjobbade 09 så har hon jättemycket pengar på kontot - jag har noll (om man jämför med henne). Hah, men det ska det bli ändring på!
Jag kanske har planer ikväll. Caroline och Linnéa vill att jag ska chillpilla med dem. Får se hur jag gör. Vore nice, men jag vet inte om jag är tillräckligt pigg för att göra det. Sen vill jag mer än gärna vara online när en viss person online:ar. Mesig jag är, va? Jaja
Imorgon ser ut som såhär - JAG SKA LETA JOBB! Fan vad det ska delas ut CVn. Överallt, i hela stockholm, nästan, i alla fall. Nu jävlar ska jag börja ta det här på allvar. I need a job, yes?



bok!
får se vad jag tycker..

I never meant to cause you trouble.


Jag önskar att jag kunde träna, men det kan jag nog inte göra. Jag är fortfarande snuvig, och jag vill verkligen inte bli värre, nu i början av lovet. Jag ska maila friskis och se ifall Sandra har passet imorgon, om det är så, då jäääävlar måste jag bli lite friskare(kan man säga så? mer frisk? friskare?) så jag kan röra fläsket en gång innan vi drar uppåt.
Båda kamerorna ska med. Det ska filmas, det ska fotas, det ska flummas. Allt på f. Hah

I'll give you the stars above.

Igår var en av dem sämsta dagarna i mitt liv, but lets look above that. Idag ska jag vara med Caroline. På onsdag förmiddag åker vi till Hälsingland. OM jag längtar.

RSS 2.0