Du är nog den som jag borde vara hos.

Blev läskigt influerad av Jennies blogg när hon babblade på om Melissa Horn och hur dålig hon är. Jag håller verkligen inte med henne och jag struntar fullständigt vad ni tycker om henne. Alla säger att hennes nya album påminner så mycket om hennes förra så, vem bryr sig? Förra albumet var bra, då betyder det ju att jag tycker hennes nya är bra med. Så då var det avklarat!

Har hänt lite halvkonfunderade saker i mitt liv och jag håller tummarna för att det går som jag vill att det ska gå. Jag hoppas att turen är på min sida. Vilket den förvisso sällan brukar vara, så ni kan väl försöka påverka genom att hoppas lite å mina vägnar? Imorgon glöms allt detta bort. Jag ska ut.

I knew I was right but I learned I was wrong.

Lista över vad som suger med att det är den 18e oktober;
· 7 dagar kvar till löning och jag har 99:- kvar på kontot
· Vill shoppa men kan inte pga har bara 99:- kvar på kontot
· Är skyldig folk pengar så kommer inte ha mycket att shoppa för nästa månad ändå då pengar måste läggas undan
· Det är skitkallt
· Trots kylan så vägrar mygg och andra ÄCKLIGA INSEKTER dö
· Alldeles för långt tid kvar tills jag fyller år
· Vill träna el mucho men har inte el tido


gillar att pussas lide

Skräpig uppdatering


Älskar min nya kofta från indiska. Tänka sig att den butiken har kläder man vill ha!

Rabbelbabbel

Har egentligen inte tid alls att sitta här och dega i några minuter för att tillfredsställa er med mina ointressanta inlägg som kommer varannan månad men känner att jag gör det ändå.

Vad har ni missat? Ingenting. Jag har varit i Lund, det var nice. Annars har jag inte gjort ett skit, om jag ska vara ärlig. Gått i skolan, jobbat efter, pluggat och inte hunnit med träning alls. Eller egentligen har jag hunnit med träningen, har bara varit för lat. Glömde träningskläderna i skolan igår och ser det som ett tecken. Eller ska jag göra det? NEJ. Nästa vecka drar jag till gymmet och köttar, as if nothing has changed. Är ni på?

Efter att ha varit borta från Stockholm två helger i rad nu så känns det ytterst konstigt att inte ha någonting alls att göra nu. Vissa kallar det skönt, jag kallar det pain. Får se vad som händer ikväll.

The moment we've all been waiting for.

Förbereder mig inför en långhelg nere i Lund med de bästaste brudarna I know! Har i princip packat klart och ska alldeles strax lägga mig och invänta morgondagen. Var nyss nere vid hållplatsen och mötte upp Mathilda för en överlämning av grejer (puss och tack!) och känner att det är dags för mig att säga hej då. Förhoppningsvis hörs vi väl någonting på söndag. Kanske innan det om ni har tur. Först hade jag planer på att ta med mig datorn men det struntar jag i nu.


här har vi oss! pigga och glada! och söta, så klart

Jag älskar att skolka, fast jag kan ju inte alltid göra det

Snacka om att vara trött idag, fast ändå så jävla utvilad. För vem har sovit i lite mindre än tio timmar om inte jag? Om två timmar ska jag befinna mig i skolan. Näringslära hela dagen och vi ska laga mat. Vegetarisk lasagne. Kommer säkert bli skitbra! Känner dock att det hade varit mer värt att löka hemma istället.

 


Ja, såhär ser mitt hår ut när jag vaknar. Förstår ni vad jag menar?


Fan vad jag är vacker ibland.

Sitter i min ensamhet och känner mig relativt duktig då jag nästan skrivit klart utkasten till två arbeten idag. Eftersom jag och bästhesta brudarna drar till Lund på torsdag och stannar där över helgen måste jag göra klart lite skolarbete innan jag åker. Eller i alla fall försöka så jag kan få lite fritid när vi ändå är där. Annars kommer det bara sluta med ångest när jag kommer hem för vem tror ärligt talat på att jag kommer plugga när vi är där borta? Spelar ingen roll om de andra gör det. Jag pluggar bäst när jag är hemma, ensam. On my own. Med pappas hjälp. Så hemma hos pappa. Vet inte riktigt vad det beror på. Kan det vara något speciellt i luften? Stämningen? Mitt rum? Äe, bra fråga och det är härligt att spekulera men NUFF SAID.

Alldeles strax ska jag lägga mig i sängen och invänta John Blund. Det tråkiga med att lägga sig är att mitt hår bara förstörs när jag gör det. Mitt hår är ganska okej-fin-lockigt just nu men jag vet att det kommer se förjävligt ut när jag vaknar. Om jag kommer ihåg så ska jag ta bild och visa er. Lite före- och efter-bilder sådär. Kanske värt att sätta alarm om det? Eller skriva en påminnelse-lapp till mig själv? Tror fan jag gör det


Searching for the change that I lost somehow.

Om jag säger att den här dagen har varit ytterst produktiv så ljuger jag. Här har det inte gjorts ett skit. Jag slaggade hos Mathilda igår, åkte hem till hennes mamma, åt och småstädade lägenheten åt henne lite. Vet inte riktigt vad jag håller på med eftersom jag oftast hatar att städa, men jag lyckades få det någorlunda rent i mitt rum också. Hur cool är inte jag, egentligen?

Det partades litegranna ut åt helvete i en skog i Tyresö igår kväll och jag kan bara säga att kvällen var riktigt lyckad. Händelserik må jag verkligen säga och då menar jag både positiva och negativa saker, utan att gå in på detaljer då. Planerna för ikväll ser ut som så att det blir filmtittande och gosande med min nalle i sängen. Kom på att jag har en film som jag faktiskt borde se och på tal om det - BIO??? är det bara jag som är taggad? Är det någon som är frivillig? Att bjussa mig också kanske. För att citera Governor Andy - "En fattig svenne som jag, som jag, som jag"

Detta kom jag hem med idag!


Monki, 400 resp. 350:-

RSS 2.0