What the hell is this?

Gympa medel
Ledare: Sofia Sjöstedt
Kommentar: Skitkul! och bra musik!
Går dock inte att jämföras med Sandra Hagvils
pass på torsdagar, för det är grymmAST.

Fick nyss reda på att Erik kör på att ha sitt spinningpass nu på tisdag, även fast det stod att han inte skulle ha det. Kul med Friskis framförhållning. Reservplats #6 för mig då! Men jaja, det ska jag på i alla fall
Nu ska jag plugga matte!

I feel like walking the world.

Grund till idrottsuppgift - ka ching!
Planer idag:
• Plugga matte [x]
• Dela ut CV i tyrezhoe [x!]
• Gympa med Cassy & Carro [x]
• Dra till mamilish [blir av imorgon, tydligen]

Suddenly I see - this is what I wanna be.

Klockan är 11.22 och jag är vaken nu, what the f? Nej men jag ska faktiskt vara duktig kicka och plugga. Har en idrottsuppgift som ska vara klar nästnästa vecka, och så har jag matteprov på tisdag - inte pepp alls. Men jag bör ta tag i det här nu när jag är hos pappa, så jag inte slackar mig igenom veckorna hos mami. He he
Jag hittade en av låtarna som Sandra har på sitt pass, som jag letat efter i evigheter! Nu har jag lagt in massa work out-låtar på Spotify, så om jag känner för det så kan jag väl springa runt hemma i vardagsrummet och skutta lite, eller vad säger ni?
Förresten så drar jag till mami tonight. Då ska jag prata med henne om New York, for real nu. För vi SKA dit.

Kom och värm dig i glöden.

Vad är det med mig och svartvitabilder idag? Puss på min söta syster i alla fall

 


I've found you at last.

Såg nyss Mamma Mia med papi, en sovandes Lena och massvis med godis! Jag har egentligen inte gjort ett skit ikväll. Satt och snackade med pappa och Lena i köket i tre timmar (ja, vissa vet att jag älskar att sitta i kök och diskutera saker) och lyssnade på David Bowie, och sedan slog vi igång filmen. Så nu är jag riktigt glad! Ska snart sova. Måste bara lägga upp ett till inlägg med en bild på mig och Carro. Glömde lägga in den tidigare och vill inte göra det här inlägget überlångt och sådär, ni vet.
Pratade förresten med S och... ja, vi ska ses när jag drar upp till bondeland. Vecka 9, sportlovet.. då jävlar! Saknar grabben, såklart.

 


I ask in all honesty.


... köpte jag med Carro i centrum idag!

 


Something's here tonight.

bild tagen i somras
nostalgitripp, hejhej

 


I leave before I fall apart.

Fyra veckor kvar

Jag orkar inte springa mer.

Jag drömde att jag bodde i världens lyxhus med mamma i Tyresö Strand. Jag drömde att jag åt jättekonstiga, men goda, chokladflingor med mjölk. Jag drömde att jag fick 4000kr av pappa för att jag kastade blommor på min farbror när han gifte sig. Jag drömde att vi var uppe i Hälsingland, på sommaren, och sprang runt på åkrarna.
Jag drömde.. om dig.

I don't wanna be in love.


Istället för att dra till Sture och se Fish Tank så drog vi till Sergel och hittade någonting annat att kolla på istället - 2012, som ni ser! Alla jag känner som har sett den har sagt att den varit jättedålig. Själv blev jag positivt överraskad, för jag tyckte den var bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Självklart är jag jävligt sen när det gäller att se den här, med tanke på att den hade premiär för ett bra tag sedan. Men den var riktigt bra, och nu vill jag inte att tiden ska gå fort fram till den 21a december 2012 ):

Nu blir det frukost och Matrix för min del. Hann inte ens se klart den igår när jag och Felicia slog igång den.

aajuste,
igår pratade jag med jakeyboy (:

Vad vet du om att inte vilja vakna längre?


Vi kommer aldrig va' med om det.


jag vill ha sommar

My power is pure.

Individuella val - check!

Förstahandsval:
• Fotografisk bild A
• Rättskunskap
Andrahandsval:
• Etologi
• Filmkunskap


You know I'm here waiting for you.

Idag är jag fin. Har tattat klocka från Carro, bara för att min inte funkar. Kanske ska börja fundera på att köpa en ny? Men jag vill spara pengarrrrrr! Jag löser det där på något sätt.

Jag är ensam hemma = jag dunkar Franz Ferdinand på högsta nivå. Klockan åtta på morgonen också! Min buss går antingen 8.10 eller 8.19, jag tror jag tar den som går 19 över. Hihi hi. Så hinner jag dunka lite till, vara lite tuff sådär.
Lektioner idag = Geografi, dubbel mattelektion(?) och samhällskunskap. Fattar ni vilken underbar fredag det här är? Till skillnad från förra...

Och jag vågade aldrig hålla din hand.


MUMS

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

 


Ingen kommer hit för att återvända.


gårdagens outfit - YES! (ser ganska sadfejs ut, jag vet)

Förlåt för dålig uppdatering idag! Orkade tyvärr inte blogga när jag kom hem från skolan, utan jag joinade Caroline i fåtöljen och kollade på Matrix tills jag var tvungen att dratta vidare till friskis och shake:a arslet av mig. Medelgympan på torsdagar klockan 17.30 (Sandra Hagvil) rekommenderar jag strongt! Känner att jag kommer ha träningsvärk överallt imorgon, men det är bara schöönt.
Nu gissar jag på att Felicia är glad, för jag har kollat på Paradise-avsnitten från början av veckan. Jag är sur. Cimon skulle inte ut, nej. Stefan skulle inte heller ut, nej. Luiza skulle ut, ja. Erika skulle ut, ja! Men jag hoppas att Jackie och Patrik vinner då. Håller tumme för dem!

Planer imorgon? Bio med Caroline. Vi ska se Fish Tank. Jag tycker den verkar bra, we'll see. Resten av helgen blir chill. CV-utdelning på lördag, eller söndag. Denna helgen ska jag fixa klart skiten i alla fall.


När tar detta slut?

Jävla skit. Drömde om honom inatt, igen.

You are not alone.

Glömde berätta att vi hade middagsgäst från Asien idag! Papi, cool som han är, jobbar på Handelsbanken. Där är han en av cheferna som styr och ställer på bankerna utomlands. Banken där hon bor är en av dem (: Av någon anledning så kände han att han skulle bjuda hem henne nu när hon var på besök i Stockholm, och det var verkligen riktigt trevligt! Jag som var riktigt nervös över att prata engelska tyckte det faktiskt gick riktigt bra!
Nu sitter jag här och pratar med Bajs. Nej jag skojade bara. Jag pratar med Patrik, a.k.a Bajs. Nu ska jag sova. Hihi


It makes me scared, alright.

Tur:
En gnutta otur kan drabba dig idag.
Det rör sig antagligen om bagateller så som
oviktiga småsaker som kan råka försvinna för dig.

Spännande, eller? Skrämmande, kanske?

Idag börjar jag 11.50, vilket är hur skönt som helst! Och i princip slackerlektioner som gäller - Geografi, Matte och Musik. Dock är jag inte taggad på att ha musik. Vi hade någon läxa som skulle vara klar idag och jag har tappat bort pappret :$ Ska leta efter det lite senare, om jag har tid/ork/lust.
Juste! Pratade med pappa igår. I helgen gäller det. Då ska mitt CV slipas på, sen drar jag ut på upptäcksfärd i Tyrezhoe. Har jag tur - får jag jobb. Får jag jobb - köper jag massa kläder/sparar pengarrr. Jag har gjort upp en hel del planer som jag ska se till går igenom (inte bara jag. De inblandade är självklart med!)

• Först och främst: New York med mami
• Siestaaa
• Peace & Love
• Europatrip (mot Croatiaaaa) med mami, K och F
seeeeeeeeeeen.. vet jag inte. Något som jag och Felicia fortfarande diskuterar är en weekendtrip till London på Höstlovet, och jag menar.. sparar jag pengar i sommar så borde jag lyckas ha råd med det med, eller hur? Säg inte att jag är orealistisk nu, för det tycker jag inte att jag är.
PUSS ♥

Jag går bredvid, men halkar efter.


trött och lockhårig brud säger "godnatt!"
haha, jag måste ju bjuda på mig själv ibland
ibland = nu

I can't let you go.



Trevlig skridskodag, indeed! Även fast jag åkte i sisådär femton minuter för att sedan frysa sönder om fötterna och dö. Men jag hade en hel del kul åt alla andra i klassen som åkte runt och ramlade (Felicia, Dennis, Åke t.ex.)
Lunchade med Elvis och Felicia på Platini, NAMNAMNAM, säger jag bara. Där satt vi i någon timme och diskuterade bl.a vem som var en värdig vinnare i Paradise Hotel. Ms Felicia klantade även till sig och berättade en del som hände i gårdagens avsnitt, så nu är jag sur på henne över det. (Det är så att jag brukar kolla på Paradise på tv6play på onsdagseftermiddagar......)
Efter lunchen drog jag till mamis jobb och lämnade ett gammalt busskort som hon skulle skicka in till SL. Precis när vi skulle dra så fick mamma för sig att tvinga Felicia att hitta kläder till mig, och så blev det. Här lägger jag upp't!




There you go! Nu ska jag duscha

It's an early, pretty morning.


Taggad? Ha ha ha ha ha....


I have a dream.

Ja, jag har en dröm. Och denna drömmen har jag haft så länge jag kan minnas, nästan. I alla fall i flera år nu. Säkert ända sedan jag var 12 år gammal. Min dröm är att studera utomlands. I ett engelsktalande land. (Som folk som känner mig vet, så är jag väldigt svag för amerikanska dialekter.) Nu när massvis med folk runt mig (okej, två) säger att de ska iväg och plugga utomlands (Mathilda - Kina, Måns - Australien?) så börjar jag bara tänka på det ännu mer, och jag får panik. För det är något som jag verkligen vill. -"Om du ens tänker på att du vill studera utomlands - tveka inte! Gör det!", stod det i katalogen, och ja, det vill jag.
När jag hade pluggat matte så såg jag att jag hade fått ett brev från "EF språkresor". Tönt som jag är så beställde jag hem ganska många kataloger för ett tag sedan, och tydligen så har de inte slutat skicka nya till mig. Den satt jag i alla fall och bläddrade runt i i sisådär en timme, funderade och funderade. När pappa klev in i köket så började jag tjata, för miljonte gången om att jag vill åka till USA och plugga. Den här gången var han mer positiv när det gällde detta och sa att han inte visste hur vi skulle göra, pengar och så, det kostar ju mycket. Att jag måste kolla upp en del grejer.
Därför har jag bokat en tid med Ewa Zäll, min studievägledare från Skåne.

Have you seen the world?

~ 15 minuter på "svävmaskinen"
10 minuter på bandet (snabb promenix)
35 minuter styrka (armar och läggs)

Trött, mätt och nyduschad. Att gymma var skönt, men jag var inte riktigt på topp idag, inte på humör, inte något alls, pga vissa händelser i eftermiddags. Men jag drog dit iaf, och det bör jag få cred för, väl?
Mathilda och jag hade en hel del att berätta för varandra, och det kändes skönt att berätta allting för henne, eftersom hon är min bästa kompis och allt, ni vet. Och vi har dessutom planerat in en antingen festkväll eller fettokväll helgen efter att hon kommit hem från Spanien. Som jag verkligen ser fram emot.

Jag kom på att jag varit dålig när det gäller bilder, men imorgon, då jävlar! 09spa skall åka skridskor, och det kommer bli kul, och jag hoppas att jag inte kommer ramla, för det vore ju pinsamt. Men bilder ska jag ta iaf, i mängder!

Why does my hand fit yours this way?

Jag tog inga bilder igår, men det gjorde Felli. Jag, Ellinor och Felli var hos Hubbelish ute på Värmdö. Det var inte så pjåkigt, måste jag säga! Minus allt spårande dårå.. Jag hade ju egentligen planer på att åka hem till en viss Robin, men det sket vi i. Plus att jag var mest sugen på fest framåt kvällen, inte skräckfilm. Så det löste sig, det där.
Alla vi tre brudar slaggade i Älta, hemma hos Majs Hultin och sussade sött fram till klockan 12 då det blev frullebulle och Kejsarens Nya Stil. Måste säga att det var en riktigt bra film! Jag måste lära mig att uppskatta disneyfilmer mer, har typ glömt bort allihopa. Iaf(!) så fick jag och Ellie skjuts till centrum där vi två skiljdes åt och åkte till Tyresö Strand och Haninge Centrum (inte båda två, men ni fattar..)

Inga planer ikväll. Inget plugg ikväll, tror jag. Ska duscha, äta, skitsnacka och sova. Imorgon ska jag gymma efter skolan, med Mathilda (:

 


It's dramatic, it's electrifying

Nytränad och nyduschad. Sandras pass var.. jobbigt, och roligt! Träningsvärken har försvunnit lite.. men jag känner att den kommer komma tillbaks lite senare, eller imorgon. Men jag är ändå taggad inför nästa vecka - ännu mer träning!
Nu på eftermiddagen har jag inga planer. Ska slå på en film med Caroline, ta det lugnt och sådära. Njuta av helgen, helt enkelt.


Lunch! (bild = snodd från Carro :$)


Vi är här för att ta förväl.

Vaknade för ~40 minuter sedan. Trött som fan, tror jag. Men jag, Fia och Carro ska iväg och röra på fläsket, OH YES WE WILL! Inte pepp pga träningsvärken i axlarna, tuttarna, magen, framsida av låren och RUMPAN. Men det kommer nog gå bra.
Ikväll ska jag på filmkväll. Kommer det bli intressant? Kanske det

Som aldrig lärde sig ta sats.

Jag är hungrig, och glad över att Catja åkte ut. Nu ska bara Luiza(?) och Pontus ut, så blire perf.

Kicken, vart tog den vägen?


Bild nr 1: Här ser ni vad jag och Felicia gör på mattelektionerna! Bilden föreställer Åke Holmberg, sötnosen, såklart.
Bild nr 2: Nyttig kisse var jag idag!
Ikväll = hemmakväll. Hemmakväll = tumme upp. Nu = Paradise Hotel.

Jag har gjort nått så dåligt igen.

Glömde blogga om träningen igår eftermiddag!
Jag, Caroline, Fia och Ida bestämde oss för ett gympa/medelpass. Fyhelvete vad jobbigt det var, men jag höll ut hela vägen! När jag vaknade imorse så upptäckte jag något - träningsvärk i mage och axlar, känns ganska skönt. På lördag morgon ska jag, Carro och Fia dit igen, BO-YA!

Planer ikväll? Inga. Jag ska bara vara hemma. Ta det lugnt för en gångs skull. Imorgon blire filmiskvällis. Woopa1

I don't want you to go to bed mad at me.

Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt tills
bröstkorgen blir tom...
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat
Hallå, hallå
Låt mig vara dum
det blir din tur om en liten stund

Jag är, är jag?
Jag är inte gjord av sten
Vad är farväl,
vad är inte gjort av sten?

Jag ska fatta mig kort
Jag ångrar allt, jag ångrar allting ont
Jag har skrikit färdigt och
bröstkorgen är tom...
Såg du, jag sprack sönder
Kan du få mina armar på plats
Hallå, Hallå har du blivit stum?
Var jag verkligen så dum?

Världen föll som ett korthus.

Jag kanske överdriver, men jag kan inte rå för det.

Båda vet att det här egentligen inte betydde någonting
eller?

Jag ville bara fly från mig själv.

Allt var ett misstag

Nu går du i en annan värld.

Du var så poetisk
och nu går du i en annan värld
Jag tror den kallas himlen
och jag har aldrig varit där
Men när jag ser på alla stjärnor
över himlen
så önskar jag att du var här
och nu kan jag bara säga..

Kom tillbaks
Hela världen var så underbar

Kom tillbaks
Hela världen var så underbar
Och det kunde lika gärna varit jag
Lilla Fågel Blå


Det var år sedan vi var små.

Möte med syv på skolan klockan 10.30 angående byte av språkval, yesyesyes. Äntligen börjar någonting kännas bättre!

Åter igen gryr dagen vid din bleka skuldra.

Svensk musik och min kassa mobil langar underhållningen ikväll.
Lasermannen är inte utläst, men grunden till analysen som ska vara inlämnad på fredag har jag fixat. Har intervjuat mamma och har en intervju kvar, som äger rum imorgon, med papi. Sedan klappar jag ihop allting. Nu far det runt massvis med tankar i huvudet, men dem vill jag inte skriva ner här.

Bilder från le friskis idag:


Jag ger dig min morgon.

Eriks pass är obeskrivligt jävla bra. Jag är trött. Nu ska jag duscha, sen lyssna på "Lasermannen", sen sova. Lääängtarrrrrrrr.

Måndag den 5e augusti 1991.

Vad sägs om Etologi och Rättskunskap som individuella val i tvåan? Nörd som jag är så tycker jag att det verkar intressant. Eller kanske kriminologi och kvinnohistoria? Fotografisk bild A och Våga tala? Jag vet inte riktigt vad jag ska bestämma mig för, och måste därför diskutera detta med både familj och vänner. I princip dem som är intresserade, helt enkelt. Har inte tid för det nu, tyvärr, för nu ska jag lyssna på när Tomas Bolme läser "Lasermannen" av Gellert Tamas. Underbar basröst borde göra denna boken mycket mer intressant. Vi får väl se..

I am here with you.

Nu sitter jag här med mascara utsmetat runt ögonen. Det låter stört, men det är sånt som händer när man har en mascara som vägrar sätta sig på enbart fransarna. Ska dra till bussen om sisådär 25 minuter. Ingen lång dag idag inte. Mässa (individuella val) + mentorsamtal. Det som är jobbigt är att mentorsamtalet pågår i ~30-45 minuter PLUS att den pågår under mässan. Det betyder att jag kommer missa i stort sätt hela.
Lunch @ Fiffi´s (hehehe) och sedan la stada. Det jag ser fram emot är träningen. Hihi




Face up against the glass.

30 minuter på "svävmaskinen"
20 minuter på bandet (snabb promenix yeayea)
~30 minuter styrka (bara ben den här ggn)

Riktigt skönt, måste jag säga! Och jag är riktigt stolt över mig själv :D Imorgon blir det spinning med Caroline, och på torsdag ska jag på gympa. Jättejättetaggad! Mathilda och jag har dessutom bestämt att vi kör gym varje måndag. Yea you heard me - varje jävla måndag.
Har saknat bejben, förresten.

Imorgon är det skola. Slutar 12.00 och efter det ska jag och Carro luncha och kolla på kläder i stan (:

Graderna sjunker så fort överallt.

Jag visste väl att min Thåström-tröja som jag köpte på P&L skulle börja kommas till användning förr eller senare! Dock visste jag inte att jag skulle börja svettas runt i den på idrotten i skolan, men tydligen, och det gör ingenting ;)

När blev det sängdags? ~ klockan 2. Varför? Det tänker jag inte berätta för er. Men förvirringen låg på max och det gör den fortfarande.
Bussen går 07.48, jag är i gullmarsplan 08.22 och jag börjar 08.30. Idrott. Innebandymatch. Inte pepp alls, men klart jag ska vara med! Sen är det hål, som vanligt. Då har jag planer på att reveal:a lite secrets för Felicia. Secrets = sånt jag inte rabblar upp i bloggen, dvs. He he.
Efter skolan = gym + dö. Kan det bli bättre?

Du är dom långa milen mot Berlin.

Hinner inte bloggilogga speciellt mycket, så detta får gå fort!
Kom precis hem från Eszter Garpenfeldt(?)s spinningpass och känner att.. ja, många kalorier har spunnit iväg! Felicias mami lyckades tvinga med Majs och spinna med mig. Så det gjorde det mycket roligare (: Och jag kommer vara fett duktig den här veckan! Imorgon blir det skolidrott + gym med Mathilda och på tisdag blir det spinning. Erik, you know. Namnam på det passet, säger jag bara.
Nu sitter jag hemma hos mig och ska snart slänga ner allting i mina söta väskor. Om några minuter ska jag även slänga i mig lite mat och sedan slänger vi in allting i bilen och drar iväg mot Tyresö. Det blev mycket slängande där, va? Äääesch.

Igår! Jag och Felicia skulle egentligen ha Sagan om Ringen-maraton, men så blev det inte. Vi såg Scary Movie 2 istället, som vi skrattade gott åt. Slagg runt tvåtiden och wakeywakey runt tolvtiden.
AMAGAHD. Måste packa! PUSUSUSUSUS


this was how we rolled!


Trouble will find you wherever you will go.

2 cool 4 school?



Förberedelser:



@ Hubbe´s!



Nyktert.
Tydligen tog vi inte så många bilder. Bara massa dubbelhaksbilder och jag vet inte varför, haha.. På väg hem-bilder, here we go!


Söta killarrrrr


Det var det! Och det tackar jag bl.a Felicia, Elias, Jonte, Alex, Julian, Tom och Kasper för! It was a-sum!
Nu ska jag och Felleboy hem till henne och äta godis och ha Sagan om Ringen-maraton. Slagg där. Och imorgon ska jag träna! Förresten - håll en tumme för att min sminkväska är hemma hos Felicia :(

Jag hör ditt skratt.

Kommer jag någonsin tröttna på Kent? Eller kommer det vara så att jag kommer sätta igång gamla plattor om sisådär 20 år, from now? Känns ganska coolt och overkligt att tänka så långt in i framtiden. Då kommer jag vara en kärring i mina bästa år - 37 då alltså. Shit.. Blir bara deprimerad när jag tänker så. Hejdå på den tanken!

Vet inte hur planerna ser ut för ikväll. Vi slutar klockan 14.20 och då drar jag och Felicia hem till henne i skogen och leker. Jag tar med mig kameran. Förvänta er mycket bling när jag kommer hem igen!

Cause you're my baby.

Jag har tappat bort min mattebok, tjoho! Icke hos pappa, icke hos mami, icke i skåpet, icke i Måns skåp. Jag ska rota igenom mitt egna skåp ännu en gång, just in case. Och kolla i Måns med. Vill inte direkt pröjsa 200 pix för en kass matematikbok, eller hur?
Sitter här och väntar på att kamerabatteriet ska ladda klart. Så ska jag tvätta håret alldeles strax. Och smsa Felicia, och snacka om morgondagen. Har ingen aning om vad vi ska göra, men kvällen skall innehålla alkohol. Måste ta med mig kameran också, hihi. Bildbling skall införskaffas i bloggen!

på söndag ska jag treeeena!

My lady, are you?

Jag och Felicia lyssnar på Mew. Jag har köpt Allkort på friskis som går ut den 30e juni. Pappa kommer hem ~17.00. Då ska jag få min kamera. Nu ska vi kolla på the Ugly Truth, som jag sett alldeles för många gånger. Men det gör inget. Den är bra.
Den är bra.

vem ska se Mew i sommar? he hi ha

 


Du gav mig chansen, men nu är det för sent.

Kent
Trött. Kall. Men ändå glad.
Planer idag:
• Skola (matte, historia och samhällskunskap)
• Lunch @ Kina & Thaigården med Felliiii
• Kirra friskiskort i Tyrezö
• Hem till papiii och kolla film
• Papi kommer hem = få kameran :D:D:D:D:D:D
• Dra hem till mami och FÖRSÖKA läsa Lasermannen, bajs

Klart jag älskar att lista upp dagens planer. Eller, sen igår har jag börjat finna dem väldigt användbara. Praktiska. Så om ni irriterar er på dem så kan ni väl slänga iväg en kommentar till mig, men jag kommer ändå inte bry mig om det. Woho
Igår kollade jag på Paradise. Ett avsnitt kvar, och om jag får gissa på vem som åker så.. tror jag det är Rami. Kaaaaaanske Catja, men det känns verkligen som att Raaami åker ut nu. It's time, liksom. På kvällen blev det även lite tedrickande och lite R-smsande. Slagg vid 23.33 och sedan upp nu vid 06.04. Känner mig duktig som går och lägger mig ganska så tidigt (enligt mig själv dårå). Klapp på axeln, vaa


mycket bättre version än originalet, om jag får säga det själv


Idag ska bli dagen när jag får dig.

Felicia drog nyss :(
Den här dagen har varit väldigt.. intressant. Jag har insett att Åke bör söka hjälp pga lite grejer som han gjorde på matten, som gjorde att läraren blev sur på alla OSS för att vi skrattade. Dumma Åke. Dumma lärare.
Efter skolan drog jag och Felicia till Drottninggatan där jag köpte armband och jeansleggings. Wünderbart, faktiskt. Bruden bestämde sig för att följa med hem till mig. Här kokades det makaroner och stektes firrepinnar. En film slogs på (Transformers) och kan ju säga att vi inte riktigt kollade på den. Jag var cp och Felicia skrattade och var cp med mig. Förstår inte varför, men jag har varit sjukt hyper hela eftermiddagen. Lite läskigt, men jag har lugnat ner mig lite nu, när jag sitter här ensam, med Spotify.
Imorgon slutar jag innan lunch, då skall jag och Felicia till tyresö, och leka. Yes, det ska vi. Hihi. Och pappa kommer hem, vilket betyder att jag ska hämta min kamera. MIN ÄLSKADE KAMERA.
Dusch nu.

Kom nu, jag är kroniskt låg.

Jag gillar onsdagar. Anledningar:
• Vi börjar sent (11.50)
• Vi har bara två lektioner (matte & geografi)
• Ingen lunch på schemat = man kan köpa VITAMIN-dricka i cafeterian
• Vi slutar tidigt (14.20)
• Jag har i princip hela eftermiddagen framför mig <3

Men även fast jag har i princip hela eftermiddagen framför mig så har jag ingenting planerat. Jag har fortfarande inte börjat läsa Lasermannen. Eller, fortsatt läsa rättare sagt. Även om jag säger att jag ska göra det, så gör jag det inte. Vi kör på att säga något annat istället - Idag ska jag inte läsa Lasermannen. Wish me luck!
The Hills har jag kollat på sen jag vaknade (09.07) och jag har kommit fram till att jag MÅSTE lägga min mobiltelefon antingen på mitt skrivbord eller vid fönstret. Annars ställer jag om klockan. Och det suger. Can't hålla på såhär.
Nu ska jag springa till bussen, ciao!

Så otäckt långt var jag beredd att gå.

En kopp te vaniljte och slutet av filmen 'Something New'. Sen ska jag sova. Imorgon börjar jag 11.50, yay.

Sluta dröm om det ljuva livet.

Franz Ferdinand, that's all I'm sayin'.

Min röst är helt tillbaks nu, tror jag. Jag är glad, livet leker och det enda som oroar mig är analysen som ska vara inlämnad på fredag nästa vecka. Men den ska inte få tynga ner min blogg mer!
Nu har jag tyvärr bytt från Franz Ferdinand till Håkan Hellström, och om jag ska vara ärlig så ska det egentligen inte finnas något 'tyvärr' i den delen av meningen, så jag tar bort det.
Min dag i stödord (som Patrik säger att jag kör på hela tiden): Teori. Snygg lärare. Lunch @ Subway med F, J, S, E & S. Stan. Elgiganten. Pekmobil. Överlycklig. 442 mot Boo Backe. 'Everybody's doing it'. Pepparkakor.
Yes! Och nu sitter jag bara här och sjunger med min gamle vän, Håkan. Ikväll beställs mobilen, mamma har lovat, jag har lovat mig själv, Felicia agrees. I veckan ska jag kirra friskiskort. This'll be awesome. AWESOME.

Dom vill lära dig att dansa.

Jag ville ta bort mitt senaste inlägg, för jag gillade det inte, och kände för att skriva ett nytt istället.
Jag har funnit mig nya musikfavoriter. De senaste dagarna har det blivit Bo Kaspers Orkester, Lars Winnerbäck, Thåström, Melissa Horn, Kent. Inte för att detta är nya musikfavoriter, men ändå. Igår började jag lyssna på någon artist vid namn Lenka (jättekonstigt namn), och jag rekommenderar henne, verkligen! Glad och poppig musik. Jag rekommenderar ifs allting jag lyssnar på, för allting är så jävla bäst.

Eftersom mitt inlägg blev ganska meningslöst igår kan jag skriva lite om min för/eftermiddag, kortfattat. Jag, Felicia, Sophia och Emma lunchade på Il Piatto på söder - där har de jättegoda mackor/sallader för nice price! Där satt vi och hade det trevligt tills en spindel dök upp och skrämde ihjäl oss allihopa.. hahaha
Onödig skoldag avslutades med en kort shoppingrunda med Mathilda. Det enda jag köpte var ett linne pga att mina vita har gått sönder pga min klantighet, he he. Denna shoppingrunda avslutades med en chai latte på Wayne´s. Min nya favorit, eftersom jag är för van vid Espresso House´s. Tror dock jag ska göra chai till skolan idag.. det eller citronte?
Iaf! Jag kom hem. Pratade med Rob tills han drog och jobbade, stackars pojke. Sen smsade jag med Patrik och Pettfett, under tiden så somnade jag (cirkus 00.43).

Låt oss bli dom som försvann.

Det här är en söt och bra chey. Felicia heter hon.
Felicia får mig på bra humör, hela tiden. Spelar ingen roll hur förbannad eller hur ledsen jag är på henne eller på någon annan.
Cheyen är cp, men jag tycker om henne, jättemycket. Behöver jag säga mer än det?


Ever thine, ever mine, ever ours.

Den här eftermiddagen blev absolut inte som jag trodde att den skulle bli. Jag är arg, besviken, trött och har ont i benet. Men det här ska inte förstöra för mig.
Mathilda, jag behöver en riktig tjejkväll. Med ansiktsmasker, massvis med skitsnack, you name it. Jag behöver en sådan väldigt snart. Väldigt jävla snart.

Lenka är en ny favorit.

Det kan du slå dig i backen på.

"Snart. Men inte än." blev 03.30, men oroa er inte! Jag är inte så trött! Är ganska pepp, om jag ska vara ärlig. Skolstart och grejer? Min krönika är ivägskickad, via urkund, till K. Jag gick upp i tid, men pga min förkylning så ska jag inte vara med på idrotten idag. Ska sitta där och lyssna på J, men jag ska inte springa runt och leka med de andra barnen. Inte idag.
Efter skolan = Mathilda. Det säger allt. Efter Mathilda = Rob. Det säger allt, det med.





Jag försöker hålla hårt i något.

Sömnproblem äger. Eller inte. Det går inte ens att sova när man har en varm katt bredvid sig och mysig musik på relativt låg, helt okej volym. Inte blev jag trött. Gäspade inte ens en enda gång.
Så vad gör man? Försöker sig på bloggandet. Chattar. Rob ska inte sova på ett bra tag. Sandra ska inte sova på ett bra tag. Ska tvinga Ludwig att vara uppe ett tag med. Bör nog ge min underbara säng, min katt och musiken en till chans. Snart. Men inte än.

Kom så glömmer vi döden.


Vad har folk emot Kent? jag kräver svar nu

Förkylningen blir bara mer och mer åt helvete. Dagen har tillbringats med en kopp te och en varm katt framför TVn. The Hills-weekend break uppskattas alltid, av mig.
Nu ska jag leka med min trasiga almenacka och vänta på att middagen skall bli klar. hihi

Skratta åt det, för då kommer jag kanske över dig.

13 timmars sömn klagar jag absolut INTE på. Nu klagar jag bara på mina ben, min vänstra arm och min röst. Och förkylningen som har börjat blomma upp igen. Har inte riktigt planerat min dag än, men den innehåller massvis med te och filmtittande. Looking forward to it? Yes. Mamma är iväg och handlar nu (alltså kommer skafferiet vara fullt med olika tesmaker om sisådär två timmar <3)
Mobilen finns inte på lagret, där vi skulle hämta den. Så vi ska fixa det där lite senare. Orkar inte riktigt bry mig om när den kommer. Inte det viktigaste i mitt liv direkt. Jag kan leva med en crapmobil några dagar till. Kanske veckor?
Te nu då. Och jag låter er lyssna på en riktigt bra låt. Som Felicia inte gillar, men det bryr jag mig inte om!


 


Stars shining right above you.

Jag drömde världens bästa dröm.

Remember - I like to party.

Bra film var det, och jag har ont i benen.
Imorgon ska vi köpa ny mobil till mig! Nu ska jag sleepa.
♥ puss på errrr

Nothing wrong, nothing right.

Scary Movie ikväll. 21.30 på kanal 5. Vem ska se den? Ms. Sofia Sandwall ska göra det, ja.
Min röst är helt crazy. Den är pretty much gone och jag skyller på att jag, Felicia och random folk skrek för mycket Håkan Hellström och Lars Winnerbäck inatt. Ska försöka heal:a den med te och annat gottigott iaf.
Skolan börjar på måndag. Idrott klockan 8.30, som jag och Felicia ska vara med på. Ångest hejhej. Måste skriva rent min krönika och börja ta tag i allting på allvar nu. Lasermannen måste bli utläst nästa vecka, annars jävlar...!





I'm sure there must be something more.

Trött och sliten som fan är jag, ja.
Uppsala igår? Yes. Var det kul? Yes. Gick allt som planerat? Nej. Vadårå? Det ska jag berätta för er! Vi (jag, Linda och Felicia) var ju hos Patrik. Marco, Ludde och Marcus kom dit lite senare och där tjoade och lekte vi. Sista tåget gick 00.09 och det skulle vi hinna med! Vi drog oss till ett ställe i Gränby(?) hemma hos en annan Patrik. Stämningen var ganska chill, folket var chill - allmänt chill.
Hann vi med tåget? Nej. Sov vi hemma hos Patrik? Ja. Hur gick det? Inte bra. Jag, Markus, Patrik, Linda och Felicia delade på Patriks säng (140cm bred). Jag höll på att dö (sov typ i mitten = varmt). Någon gång den tidiga morgonen så bestämde jag mig för att dra på toa och dricka. Det gick absolut inte bra. Kör på att berätta lite fakta innan, så ni fattar - Det enda jag hade ätit den dagen var två cheeseburgare, jag hade sovit ~3 timmar och jag drack inget vatten at all under kvällen/innan vi la oss. Ni kan ju gissa vad som hände.. Jodå! Jag svimmade. Först ramlade jag i Patriks rum, fattade ingenting och gick vidare, sedan vaknade jag på vardagsrumsgolvet. Har ingen aning om hur länge jag hade legat där, men det var jävligt obehagligt. Ni kanske fattar att jag nu har blåmärken över hela benen/armarna.
Annars var kvällen jävligt lyckad! :D

Is it time to set you free?

En trött Sandwall sitter här i Tyresö och lyssnar på allt som finns med Calle Kristiansson på youtube. T.ex this. Suger att inte ha Spotify, men jag hang:ar in there.
Jag funderar på om jag ska vara elak flicka och ringa och väcka Felicia. För det är henne jag ska till naoaoaoao. Eller, när jag har lust, tid, ork, whatever liksom. Men jag tror jag låter henne sova ett tag till. Hon kom hem ganska sent inatt, så, lite hänsyn får jag väl visa.
Och förresten, eftersom jag inte har så mycket att göra här hemma så kommer jag antagligen slänga in ett eller flera tråkiga blabbinlägg, men jag ska verkligen försöka att inte göra det.


på bussen luktade det morfar,
och det fick mig att inse hur mycket jag saknar honom

Am I free or am I tied up?

Sov jag länge inatt? Icke. Har fått i princip 3 timmars sömn, om jag avrundar uppåt dvs. Men jag fick mycket sömn natten innan, så jag får hoppas att det hjälper mig under dagen, kvällen och förhoppningsvis början av nästa natt.
Mathilda sitter i min säng och sminkar sig, medans jag inte ens har börjat fundera på det. Aldrig att jag orkar göra det innan jag drar mig vidare mot papi för att hämta lite olagligheter. Olagligheter för mig alltså, he he.

Igår såg vi Law Abiding Citizen. Bra film! Kasst, alldeles för corny slut. Den rekommenderas, väl.. Ja. Får 6/10 starrrz.





Jag..

.. har börjat läsa Lasermannen. Den verkar ganska så okej-spännande. Boken ska vara utläst den 21a Januari och då ska jag dessutom ha skrivit världens mest satsiga analys. Sofia blir duktig i skolan = Sofia får dra på Siesta.
Snart borde Mathilda komma hit. Flickan slaggar här ikväll. Och jag måste ut på en promenix. Correction: Vi*

She's got the power in her hand.


mgmt - electric feel. you got that right

Somnade ~1.30, vaknade ~13.10 av att mamma ringde mig. Flamsade en massa om att jag hade varit uppe sent och hållit på i köket. Haha ja visstja, det gjorde jag.
Ska snart dra mig mot staden och möta upp Mathildalish och hennes mami. Kolla runt i affärer och lite sånt. Kanske ska köpa ett bar skinnleggings på gina? Känner mig sugen till det. We'll see.


Fick reda på att mobilen köps i helgen istället.
LOOKING FORWARD TO IT. hihi

You'll never fall.

Death Proof-musikknarkande gillar jag. Snart ska jag ge Voddler en chans och se om det finns någon bra film att kolla på. Hihi.
Idag! Då var jag med Mathilda. Bästis. Vaknade skittidigt, vilket inte var nice alls. Men det var det värt! När vi kom hem till Milli så körde vi på julklappsbyte. Neither of us var klara, så vi gav bort våra införskaffade julklappar. Av Mathilda så fick jag Larz-Kristerz singel, "Carina", ni vet? Haha, fan vad jag skrattade. Och så fick jag ett tält också! :D 4manna! Snacka om att jag och Felicia kommer ha mycket plats på Siesta och P&L i sommar... ;) Tackar så mycket :D
Det kollades på bl.a Sex and the City-filmen som imo är hur bra som helst. Ryste som ini helskotta. Njöt gjorde jag med.
Tro inte att det kommer dröja hundra år tills vi ses igen, för vi gör faktiskt det imorgon. Då slipar hon här.

jag längtar till fredag
.. bara så ni vet

 


Trains and winter rains.

Imorgon ska jag träffa bästis. Sandiswallis är klad hest.

Förresten så var finalmatchen i Hockey JVM riktigt nice.
Still - Go Canada! huhu

That's just the way it is.

14.00 utanför Pressbyrån på centralen. Där mötte jag Karin och Ulrika. Var alldeles för länge sedan, och det var riktigt kul att ses. Promenixen började, på Drottninggatan, mot vivissteinte! Efter att ha gått in på ett flertal kaféer så hittade vi det - Hurtig's Konditori på Drottninggatan, långt upp. Ett ställe jag rekommenderar stort! Lite dyrt, men helvete vad det var värt det. Jag har funnit mig en ny tefavorit dessutom - Rabarber Grädde (tack Karin!).
Vi flickor satt och diskuterade en hel del grejer fram till klockan 16:40 då vi var tvungna att röra på oss. Fattar inte varför vi inte har pratat på så länge, för det ångrar jag verkligen. Tack, hörrni!

Jag tänker inte plugga idag. Det är lov. Lasermannen börjar jag läsa när skolan börjar. Krönikan finslipar jag på på söndag kväll. Om sisådär åtta timmar ska jag kolla på hockeyfinalen. Imorgon har jag inga planer. Och på torsdag sover Mathilda här. Looking forward to it.





Jag skulle andas i det tomrum som blev över.

Lars Winnerbäck. Melissa Horn. Bo Kaspers. Thåström. Det har jag lyssnat på hela natten. Och jag fortsätter bara med det, känner jag.
Skulle gått upp 10.17, men vaknade sisådär nu istället. Min buss går 13.19. Idag ska jag fika med Ullis och Kariño. Ska bli riktigt kul (: Får se om jag träffar Felicia efter detta.


förresten så hann vi inte beställa mobilen igår! det gör vi i eftermiddag istället, hiihhi

Jag har försökt tänka bort dig på alla sätt.

Jag är jätteförvirrad just nu. Kändes som att få en hel hink med iskallt vatten över mig. Frågan är bara om allt var påhittat eller missförstått, eller om det var en uppenbarelse, ett wake up-call.
Jag vet inte vad jag ska göra. Tankarna susar runt i huvudet. Allt det här satte igång mig. Var det värt att fälla tårar för något sådant? Eller var det bara så att jag hade samlat på mig massvis med skit, och att detta var den sista biten som fattades?

You're the reason I am living.

Heldag med syster idag. Att vaccinera sig gjorde ont som fan, av någon störd anledning. Det blev inget skotittande, utan vi drog bara hem istället. Kollade på mobiltelefoner/converse/digitalkameror. Resten av eftermiddagen spenderades framför TVn, där vi såg the International och the Ugly Truth. Mummaa. Sedan åt jag middag hemma hos familjen Sernhall, vilket var riktigt skojiiiigt!
Imorgon natt klockan 02.00 är det hockey. Final. Kanada - USA. Vinner inte Kanada slår jag Spencer för att han bor i ett sugigt land. Jag lovar.

Dessa bebisarna är mina inom en vecka! (typ)


Denna beställs ikväll!


De här sötnosarna införskaffar pappa i New York!


Jag vill ha dig här på riktigt inatt.




helt klart bäst låt med winnerbäck. helt klart bäst.
.. klart det ska va' live-versionen också


There's nothing you can do that can't be done.

Jag glömde min termosmugg hemma hos pappa. Jag glömde min söta, mörkrosa termosmugg där. Den termosmuggen som finns här läcker och är äcklig. Min morgon är förstörd pga detta.
Mamma spelar "All you need is love" med Beatles på ganska hög nivå. Det var dunkadunka:t som väckte mig, men det är okej, för jag somnade klockan ett inatt - I'm making progress, people.
Klockan 08.32 går bussen, då ska jag till Tyresö Vårdcentral och vaccinera mig mot livmoderhalscancer, sista sprutan, sen slipper jag de här tidiga morgnarna/värken i armen.
Nu ska jag göra te, i en vanlig mugg. buhu

All along the water fall, with you.

Dagens inköp:
• Grått linne
• Grå nätaktig tröja
• Rutig, tunikaliknande sak
• Blått armband
• Svart, skitmysig kofta

THAT WAS IT!
Tack till Felicia för hjälpen.
Imorgon ska jag och Caroline vaccinera oss mot livmoderhalscancer. Sen ska vi kolla skor.

Nu ska jag duscha. Sen får vi se om jag orkar plugga.


Sweet. Sugar. Candyman.

Den låten är bra, ja.
Snart drar jag och Felicia oss mot Kista Galleria där det ska shoppas för fulla muggar. Jag skojar inte.

Förresten, Felicia, vad fan händer på fredag?
That IS RIGHT. Uppsala.

Shopping for labels, shopping for love.

Jag vill se Sex and the City-filmen. Mathilda, jag vill se Sex and the City-filmen. NU. Därför bjuder jag hem mig själv till dig i veckan. Eller så tar du med dig filmen på torsdag. Du väljer! Jag måste se den iaf. Våldgästa eller inte? That is the question.

Jag somnade klockan fem imorse. Vad fan är det med mig? Suger så jävla hårt med sömnproblem. Pratade med R och flummade. Det roliga är att jag inte kan lägga mig tidigare inatt, för då är det Sverige - USA i Hockey JVM. Närmre och närmre segern each day. Hoppas verkligen att vi möter Kanada, DÅ JÄVLAR SKA DE FÅ STRYK!
Snart ska jag duscha, göra mig i ordning och dra mig till Slussen. Där möter jag en Felicia. Vi ska till Kista Galleria och shoppa. Jag är så äckligt jävla taggad på det. Need:ar clothes. Och imorgon ska jag träffa bästis igen (:





I see you.


Seriöst en av de bästa filmerna jag någonsin sett.

Tack till Felicia, Ellie, Emma, Stephanie och Hanna för en astrevlig kväll (:

Another tricky situation.

Jag har tänkt efter och har bestämt mig för att börja blogga igen. Bra att man klarar sig i en dag. Men jag har skaffat mig en hemlig och låst blogg som jag har nu, som jag kan skriva i, som jag kan skriva precis allting i. Nu vet ni det.

Idag har jag varit med Mathilda i stan. Vi kollade runt i några butiker, och kom ut med några plagg. Bara en tröja för min del, men en riktigt söt, ganska tråkig, men söt tröja! Denna korta shoppingrunda avslutades med en chai latte på Espresso House i Gallerian där vi satt och pratade på om allt och inget. Hade inte setts på jättelänge, så både hon och jag hade missat en del - babblade på mycket. Det var jättetrevligt, och vi ska ses nästa vecka igen. ♥
Tyvärr hinner jag inte sitta här så jättelänge. Några tjejer från klassen har bestämt sig för att gå på bio, och jag har planer på att följa med! Det är Avatar som skall ses, på Söder, längst fram i salongen, klockan 21.00. Kommer bli riktigt nice, tror jag. Felicia har tjatat om den här filmen hur länge som helst nu. Plus att alla säger att den är så bra, därför måste jag väl se den, eller? Måste iaf dra om 15 minuter, så det är bara att byta om för mig som gäller då!

Jag är inte mycket att titta på.

Jag har hamnat i någon deprimerad period just nu. Ett moln. En bubbla. Där är jag. Alldeles ensam.
Om jag fortsätter skriva här kommer den här bloggen bli alldeles för tråkig, för suicidal. Därför tar jag en paus. Jag tar en paus, och kommer tillbaks.. när jag känner för det.
Tyvärr vet jag inte när det är.
Hej då.

-

Det behöver inte ens handla om stora grejer. Eller saker som betyder någonting överhuvudtaget för den delen.
Jag hatar när folk sviker en. Och det som gör mig mest besviken är att personen som lovat något, faktiskt har lovat. Men denne väljer ändå att strunta i det. Strunta i vad jag tycker. Strunta i att jag bryr mig. Strunta i att någonting kanske betyder något för mig. Att jag kanske ser fram emot någonting som någon lovar, men som jag nu inte får göra, det gör mig också besviken.
Det här är inte fånigt. Jag tycker inte att det här är fånigt alls. Det är vad jag tycker. Och det här är min blogg, så därför har jag rätten att skriva om det här, just här, på den här sidan. Utan att någon ska ifrågasätta detta.

Home sweet home.

Jag är äntligen hemma, och det är hur skönt som helst. Jag, Felicia, Mathilda, Olivia, Per och Emilia kollade på Vänner hela eftermiddagen och åt gorre och chirre. Jag lämnade ungarna lite tidigt och bestämde mig för att traska iväg till busshållplatsen.
Ikväll har jag inga planer. Jag ska snart dra mig till köket och äta middag, sedan blir det film och fläskande. Kanske ringer J lite senare. Vi får väl helt enkelt se.

Och förresten, jag ber om ursäkt till de som var tvugna att se de mest ocharmiga bilderna på mig på facebook. Kommer antagligen komma upp ännu fler, vilket jag verkligen ser fram emot!

I get by with a little help from my friends.

Jag är inte bakis, men jag är riktigt jävla trött. Men det gör ingenting. Felicia ligger i sängen och dör, som jag har gjort hela morgonen. Det laddas upp bilder för fullt på både facebook och Felicias blogg! Jag orkar inte lägga upp samma bilder dock.
Alldeles strax ska vi klä på oss och rusa ner till Konsum för att köpa snarre och lärre. Efter det beger vi oss mot Mathilda där det blir firre och chirre. Hörs ikväll!


RSS 2.0