Take your time and dance with me.

Duscha. Sminka mig. Hitta kläder att ha på mig. Äta middag. Ta bussen till Töresjövägen. Byta buss till Granängsringen. Köpa groggvirke. Möta Mathilda. Stressa på henne. Ta bussen/tunnelbana #1/tunnelbana #2 till Hornstull. Möta Sofie. Möta Ted & company. Umgås. Supa. Röka. Åka till Lidingö. Träffa Sofies skåningar. Supa ännu mer. Röka ännu mer. Umgås ännu mer. Dra någon annanstans. Crasha partey. Åka hem till Mathilda. Äta. Sova.
There you go. Vi ses ikväll!


Langar random sexyness innan jag drar.


JA FÖR FAN!

Jag kände formen av din rygg.

Ingenting att göra. Funderar på om jag ska gå och packa upp mina grejer. Det var så skönt utan tillgång till internet, tv och allt sånt där blajs. Kanske ska ta en paus från facebook och allt det? Slipper allt tjafs då.
   Snart ska jag iväg till Alexander. Ikväll blir det supa! Med Mathilda och Sofie verkar det som. Blir säkert asbra! Är inte så jättetaggad just nu, men det kommer förhoppningsvis sen.
Puss!

So much for my happy ending.

Sandwall is back in town, yeah she's back in town!
   Okej, jag vet att jag har varit borta i typ sisådär en vecka och inte har bloggat under den tiden, så därför vill ni veta (ja, det vill ni) vad jag har haft för mig. Men jag orkar tyvärr inte berätta det. Vi kör en snabb liten re-run (eftersom jag har pratat om det här med Mathilda och några andra peeps). Vädret har vfarit sämst, det har varit soligt några eftermiddagar = Sofia har solat. Jag har varit skogsmulle, faktiskt! Gått upp för det så kallade Djupdalsberget i närheten av våran stuga och lidit av vätskebrist i några timmar och plockat svamp så det skriker om det! 10 liter fick jag, pappa, Lena, Carro, Andreas och Hanna ihop. Dop var jag också på, på söndagen. Trevligt. Ungen var jättesöt och syskonen till ungen var ännu sötare. Förlåt Wille <3.
   Åkte hem från Mobodarne klockan 17:07 idag och anlände hem till Mathilda cirkus 20:30. Jag ägde henne, Maggie och Roberto på poker och vann runt 60 spänn - who's da man? Yes sir. Dat iz mi. Tack för en trevlig kväll, folks.
   Imorgon blir det parteeeyey. Antingen på Lidingö, eller i Tantolunden. Får se hur vi gör. Om ni har planer för kvällen och vill dela den med mig så är det bara att slå en pling.
Pussiluss!

Men i dina ögon blev himlen grå.

Jag är lat. Jag är så jävla lat. Självklart har jag gjort ganska så mycket den här veckan, men det känns ändå inte som att jag har gjort det. Nu när vädret suger så finns det inte heller mycket att göra för.. vad kan man göra när det är mulet, kallt och blött ute? Klart man kan fota, men jag har redan varit överallt i närheten av mig och fotat. Ofta jag åker iväg någonstans själv och fotar (nej, jag klarar mig inte själv). Jag antar att jag kan ringa Karin eller någon, se hur hon mår och se ifall vi kan ses. Andreas slutar klockan 16:00, antar jag, och då ska vi börja städa, tvätta och packa och ha oss. Känns lite onödigt att dra iväg nu när det är 3 timmar kvar tills han kommer hem.
   Jag har insett att när jag har tråkigt och jag orkar skriva om det så blir det bara långa, onödiga inlägg i bloggen. Det kanske är så att jag bryr mig om det ibland, jag kanske tänker mig för, så jag skriver saker som faktiskt kan ses som en gnutta intressant enligt vissa. Just nu känner jag bara att det är skönt att slösa bort lite tid på att skriva här. Det bästa just nu vore väl ifall vi kunde åka till Hälsingland nu, för då kan jag inte blogga, då kan jag inte sitta och loda framför datorn. Då är jag oftast rastlös, men det är bara däruppe som jag tycker att det är skönt att vara rastlös. Hälsingland är vackert, även fast en del inte fattar det, även fast folk bara tycker att jag tjatar på om Hälsingland hela tiden så, är det vackert. Jag slipper Stockholm och är omgiven av deras fina dialekt, vad mer kan man begära?


And it's true - I love you.

Nacka forum idag då! Hittade en vit blus på Esprit, inte för att jag brukar handla där eller så men, ja, där hittade jag en tröja. Kände inte för att spendera all the cash som jag hade med mig, men så blev det ändå. Efter att ha gått runt i alla butikerna i forums nya del så bestämde vi oss för att gå till Barista och ta oss en fika. Chokladtårta med grädde var delicious. Där satt/halvlåg vi, i kuddhörnan som det verkar som att ingen vill sitta i. Bestämde mig för att ringa Karin och bad henne komma dit. Eftersom hon bor så nära forum (tar typ 2 minuter att gå för henne) så sa hon självklart ja. 5 minuter senare joinade hon oss och efter att ha pratat i cirkus 10 minuter så spikade vi att dra och se Harry Potter 6 på kvällen. Karins 3e gång, min 1a och Julias 1a. Julia ville se den i Sickla och jag orkade inte wajna över att jag inte ville det. Det visade sig trots allt att de hade jättebekväma stolar i den salongen, eftersom den SF-bion har varit Astoria tidigare.
   Under filmens gång så kom jag fram till att Draco Malfoy är riktigt snygg, på ett konstigt sätt. Även fast han är hur skinny som helst så är det något med honom som bara är alldeles.. mjau! Cormac McLaggen var också hunkig, men inte i närheten av Draco, tbh. Jag rekommenderar iaf filmen!
   Nu ska jag nog sätta mig framför tvn och äta upp resten av min Ben & Jerry´s cheesecake brownie. Sen blir det attackera kudden (snor det från Carro som snodde det från hennes Jimmy) och imorgon, ja, då har jag inga planer. Städa, tvätta och packa står på schemat iaf. Får se ifall jag orkar med det eller om jag ignorerar det, som mitt vanliga jag antagligen skulle göra.
    Oh and btw! Jag och Carro ska lyckas övertala pappa så vi kan få sova i Erik och Magnhilds stora stuga som de brukar tillbringa höst/vinter/vår i. Förväntar mig mycket tjejsnack, bruden! På söndag är det dessutom dop och jag och min kära syster planerar på att klä upp oss extra mycket. Stig följer antagligen med!

1. Jag gillar tröjan på bilden. Truth: Den var inte snygg i verkligheten.
2. Jag och Karin gillar att ta kort på våra spegelbilder.
3. Draco the Malfoy, HUNKHUNKHUNK!

And I'm losing my favourite game.

Kvällen igår spenderades med Julia och filmen "Milk". Hade inte träffat henne sen skolavslutningen, så det var jättekul att vara med henne :) Hon kom hit runt åttatiden igår och då traskade vi iväg till Hemköp för att kirra vattenmelon, glass och chokladfingrar. Det jobbiga var nog att bära hem melonen som vägde lite mer än 6kg, men det klarade vi, macho som vi är! När vi skulle påbörja promenixen hem till mig så stötte vi på Ozzy också, trevlig prick från gamla parallellklassen. Och då började jag tänka på att jag inte kommer gå med någon jag känner i höst. Eller, Karin, min syster och massa andra kommer ju gå i samma skola, men det kommer ju ändå inte bli samma sak. Julia kommer inte gå i samma skola, Ullis kommer inte heller det. Känns lite obehagligt. Obehagligt, men ändå kul, på något sätt.
   Klockan 13:04 så åker jag och Julia i alla fall iväg till forum. Eftersom jag bara lyckades köpa 2 tröjor med Sandra när vi var i stan så ska jag ge det ett försök till. Gillar forum mer också, av någon anledning. Ska nog gå till vardagsrummet och vara lite social med bruden nu. Hon kollar på cykling, kan inte bli roligare!
På lördag åker jag btw.. Ciao! ♥

I fly like paper, get high like planes.

Jag börjar det här inlägget med att skriva att jag hatar ungar. Eller okej, jag hatar inte alla ungar som lever på den här planeten. Det finns ju faktiskt småttingar som är snälla, som sällan gråter, skriker, wajnar, spiller, dreglar eller är allmänt äckliga, som mina kusiner t.ex. Men nu snackar vi om våra grannars ungar, och det är inte bara idag de är jobbiga. Jag hade precis slagit på datorn, startat spotify och skulle påbörja ett mindre wajnigt blogginlägg när jag hör att någon plingar på dörren. Inte någon sån där normal plingning heller, utan det var helt galet. Stackars plingare, den blev typ våldtagen av två småungar. Sen hör jag tjatter utanför vilket gör att jag stänger av musiken, springer och stänger av tvn och ställer mig i hallen. Hanna (Andreas tjej) kommer ut och säger "Inte igen..." Jo, det var dags. Som sagt, grannungarna plingar alltid på hos oss. Som att det är något speciellt med vårat hus eller något.. De vill klappa ormar, springa runt och prata om OINTRESSANTA grejer och bara vara allmänt jobbiga. Jag måste prata med Mattias om det här. Det är som så att Mattias lillasyster är en av dem som brukar komma hit. Nu har jag dragit ned rullgardinen och hoppas på att de inte kommer hit nå mer igen, idag.
   Nu byter vi samtalsämne. Kan kanske berätta vad som hände igår? Sandra och jag skulle mötas vid plattan klockan ~13:20. Jag hade med mig cash och var fully prepared. Hittade två tröjor för cirkus 500 kr tsm, jättesöta. En vit och en mellanblå/vit-randig, typ. När vi var klara med shoppingen drog vi till Sten Sture i gamla stan och fikade. Jättemysigt även fast det var typ smockfullt med amerikanare etcetc. Där satt vi i 1½ timma skulle jag tro och efter det gick vi till drottninggatan för att kolla vidare lite i affärer men slutade upp på en bänk. Det tog inte långt tid förrän ett bekant ansikte ställde sig framför oss och vem var det? Lina! Jag blev så jävla glad så jag seriöst attackkramade henne. Hon hade med sig Ella och Carro, som jag inte heller hade träffat på jättelänge så vi stod och snackade ett tag. Träffade på dem gjorde vi senare också, lyckades få med dem till Tanto där vi skulle träffa Nikko, och Mikko. Haha, ja. Och jag måste bara säga såhär - Tydligen fick Mikko och Tepes för sig att vi hade sett dem när vi var på jakt efter en vinöppnare, men det gjorde vi inte så.. FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT.
   Tanto var ganska skoj. Tills Nikko och Robin drog. Då satte vi oss ifs vid en kiosk och snackade med Sandiepandie som var liite för onykter. Jag och Ella snackade dessutom med bruden som ägde kiosken, vi fick reda på att hon tydligen var lika besatt av Harper´s island som oss. Så det skulle hon också hem och titta på senare på kvällen. Vi tog tunnelbanan som gick runt 23:15 och jag hann precis med bussen från Slussen (rim, lol). Så powerwalkade jag hela vägen hem, känner mig fett duktig. Det var massvis med folk som hade joggat/cyklat/powerwalkat förbi oss i Tanto så jag blev ganska pissed över att vi bara satt där och var onyttiga. När jag kom hem så kollade jag på Privileged och Harper´s island som btw var det bästa, sista avsnittet in the world. Synd att det inte finns mer att kolla på nu bara. Läggdags: ~2:30-3:00
   Ikväll kommer Julia hit! Har inte träffat henne på jättelänge så det kommer bli hur trevligt som helst. Kör på filmkväll och onyttigt hela natten. Kommer bli bäst! :D
p0sip0s - långt inlägg btw. Sry.

Min baby, hon har bonus på kortet.

Shoppis med Sandie idag! Skall införskaffas en hel del (men bara sånt som jag behöver). Bussen går 12:34 och ikväll är det Harper´s island som gäller, sista avsnittet så jag taggar till som fan!
   Nu sitter jag och chattar med Jesper och Vesal på facebook och kan ju säga att ingen av oss diggar när päronen tvingar med en till random places. För mig är det inte random, jag ska ju till Hälsingland. Jag saknar inte att det inte finns affärer eller människor där vi bor och jag saknar inte alla äckelmygg heller. Kommer säkert bli underbart däruppe. Tar iaf med mina nya kläder som jag kirrar idag!

My love for you will still be strong.

Jag hade tydligen stängt av mobilen imorse. Alltså ringde den inte klockan 11:17 så jag sov till 13:36 vilket jag blev ganska sur över. Jag hade tänkt tvinga med mamma till forum och kolla lite kläder och sånt där men det gick ju inte alls som jag ville. Hon bakade och tydligen skulle Elin (Kristians dotter) komma hit och käka middag hos oss ikväll.
   Det betyder att jag bara ska sitta hemma ikväll. Nu kollar jag på Paris Hilton´s My new BFF, jag har fan börjat gilla det. Helt crazy. Ikväll blir det Privileged. Pratar också med Carro nu så får jag se ifall jag åker upp med henne till Herte, annars blir det hem till sthlm igen. Det är bara så att jag inte direkt vill det. Men vi får se hur det blir.
Puss!

It happens to be true.



Men sitter jag fortfarande här? Ja, det är ju så det ligger till. Mormor och allihopa åkte härifrån för ett tag sedan. Inte så att jag var jättepepp på att träffa släkten när jag mår såhär, men jag klarade det galant! Nu kollar på någon film som heter The Clearing med Robert Redford, verkar ganska b, but i'll give it a shot. Jag vill egentligen ut och gå nu men eftersom det tydligen öser ner hemma hos Sebastian så känner jag att jag stannar hemma ikväll. Även om det inte regnar nu så vill jag inte att mitt hår ska bli blött och snuskigt. Imorgon däremot, är det fint väder så blir det långpromenix för mig!
   Pratade med pappa tidigare också. Tydligen vill han verkligen ha upp mig till Hälsingland så jag kommer antagligen dra dit på lördag nästa vecka. Passar på att åka upp dit med Robert och Carro och sen får jag se ifall jag får stanna i Herte, i will see hur jag gör. Ska ringa Carro imorgon och se vad hon tycker om idén, kanske drar med henne till stan, eh?
   På måndag fyller Baffe 18 år också! Det är då så att hon har bjudit med mig på picknick ute på Djurgården. Tydligen ska Rovie också dit så där har jag mitt nykteristsällskap för hela dagen! Blir nog skitbra. Stig följer inte med tyvärr men jag har tvingat Rövis att leta fram hans kompakta digitalkamera så jag kan fota.
p0sp0sp0spuss!


No one's gonna fool around with us.

Nu har jag sovit sen jag kom hem (dvs runt elva-tiden) och fysatan vad skönt det var.
   Kvällen då? Jag åkte till centralen, mötte upp Sofie och Andreas för att fixa lite stuff. Vi splittade och hoppade på tunnelbanan mot antingen fruängen eller norsborg och kollade var Alexandra var - nästan framme. Vi klev av och mötte upp henne där och påbörjade den korta promenaden mot Tantolunden. Klockan var väl runt åtta och det var redan massvis med folk där. En hel del man kände igen men som vi inte gick fram till förrän senare. Vi hittade en mysig plats under ett träd, la ut våra filtar, slog på musiken och satte oss. Några groggar senare bestämde sig Sofie för att gå fram till ett killgäng och fråga efter tändare, vilket hon gjorde. Kvinnan stod säkert och snackade i 20 minuter med pojkarna och när hon kom tillbaks var det bestämt - vi skulle dit istället. Visade sig att dem var jättetrevliga allihopa (Nikko, Andreas, Robin, Erik och Filip kanske den 5e hette) och där satt vi hela kvällen! Mikko var också där så därför passade jag på att träffa honom och när jag gjorde det sprang jag på Sonny som jag typ attackkramade. Så träffade vi också Vivvi, Hannes, Sandra och deras kompis.. Tobias tror jag.
   När klockan började närma sig två så sprang jag och Mikkhoe och satte oss vid en bänk, en jättestor och bekväm (ja, träbänkar kan vara bekväma) bänk. Och vem smsade då? Mr Sebastian, som tydligen var på väg till söder. Jag tvingade dit honom, vilket jag absolut inte ångrar. Så där satt vi, på bänken, i sisådär en timma till. Sen bestämde grabben sig för att dra hem så jag sa hejdå till honom och gick tillbaks till resten av folket. Cirkus tio minuter senare smsade jag honom och bad honom komma tillbaks (egentligen skulle jag vara kvar i Tanto ett tag till och sedan åka hem till Sebastian för att sova, men så blev det inte). Gentlemannen som han är promenixade tillbaks och hämtade mig och jag fick låna hans jacka på vägen (klant som jag är tänkte inte på att ha med en tjocktröja!). Vi gick till.. någonstans, tog bussen till gullmars och bussen från gullmars hem till honom i skarpnäck. Vi la oss framför tvn och kollade på tre Seinfeld-avsnitt och bestämde oss sedan för att gå upp och lägga oss. Jag dog av värmen så jag kunde tyvärr bara sova i sammanlagt 1½ timma kanske.. Vaknade halv tio, klädde på mig, sa hejdå till pojken och drog till bussen.
   Great kväll/natt/morgon må jag säga!

You always end up hurting me.

Dröm nr 1: Lite Asylum-liknande. Jag och en del andra ungdomar blev torterade av en psykotiskt sjuk läkare som trodde att han kunde få allt det onda att försvinna. Han slet bl.a bort min hand. Jättemysig dröm det där.
Dröm nr 2: Jag satt på en buss till Nacka strand och helt plötsligt satt Julia bredvid mig. Vi gick av i jarlaberg och möttes av Karin, någon cheerleader-kompis till henne och Cissi. Vi pratade om hur Mattias såg ut nu för tiden. All of a sudden var jag hemma hos Julia med hennes föräldrar som åt någon konstig smörja och snackade med mig om hur det är att lära känna nya människor. Lite hoppig och förvirrande dröm där med.
   Klockan 11:17 startades Håkan Hellström - Nu Kan Du Få Mig Så Lätt igång, jag snoozade såklart vidare, till 11:56. Gick upp, drack, gjorde lunch och kollade på Sjunde Himlen. Är det bara jag som tycker att det är ett av världens mest barnsliga program som visas på tv? Iaf, nu sitter jag här och knarkar spotify. Och jag glömde nästan bort att mamma åker iväg på måndag. Då ska jag och Andreas försöka klara oss själva, wish us luck.
   Sofie ringde nyss. Hon vill ha med mig till Tanto, klart man hänkar. Så henne ska jag träffa i slussen senare ikväll så får vi se vad som händer. Känner på mig att detta, mina vänner, kommer bli en riktigt bra kväll!

Låt som spelas ur mina högtalare nu: MGMT - Time to Pretend, i love it.
p.s. Jag längtar tills skolan börjar, tbh. d.s.

They're all I can see.

I don't know where
Confused about how as well
Just know that these things
will never change for us at all

Det här suger.

I've got that boom boom boom.

Vad händer idag? Jag och Mathilda slaggar hos hennes mami som är i Skåne nu. Blir massvis med pizza, choklad, glass och film. Promenad också, senare, pråmz. Stig följer också med. Massvis med terapi blir det med, både för mig och Mathilda. Vi känner att vi behöver det, kris you know. Ville egentligen supa ikväll men det verkar som att alla jobbar eller att allas morsor fyller år. Mathilda och jag fixar det någon dag i veckan, det kommer bli naaz.

I'm in love with a fairytale
Even though it hurts.
'Cause I don't care if I lose my mind
I'm already cursed.

Turn the music up in your head phones.

Allsång med Mathilda och company idag! Fysatan vad kul det var.
   Vaknade 04:40 av att mobilen vibrerade - jätteskoj! Men dags för mig att Millan att dra upp och göra baguetterna vilket gick ganska fort. Då var det bara dags att göra sig i ordning. Bilen "avgick" från Barrstigen klockan 06:00 och vi hade cirkus 50 minuter på oss, det gick bra och vi anlände till Skansen klockan 06:45 på morgonen, inte mycket folk alls där. Blev rätt så besvikna med tanke på att senaste gången vi var där var det EXTREMT mycket folk där när vi kom dit. Jaja, bara att ställa oss i kö och vänta tills de öppnade kassorna (klockan 09:00). Vi hade planerat att jag, Johan och Mathilda skulle ta packningen och så skulle Mini och Maggie springa upp och ta platser - SÅ VÄRT! Fick platser typ längst fram, bakom två kameror så det var riktigt nice. Såg scenen jättebra och man kunde ta ganska så fräsiga bilder därifrån.
   Tiden gick ganska segt i början men efter ett tag började det gå ganska fort. Vi åt bort den och snackade bort den. Jag förälskade mig dessutom lite smått i både Alexander Rybak (lol på mig) och en viss medlem i dansbandet Larz-Kristerz, lite embarrasing kanske, men jag bryr mig inte. Och juste, en kille i Sthlms gosskör också! Haha, fifan vad cp alltså.. Men ja, vi småflörtade lite kan man ju säga. Fick också en hel del ögonkontakt med Rybak, fy vad pinsamt det var. Han sjöng Fairytale och jag och Mathilda kunde enbart refrängen typ. Därför började vi skratta, vilket gjorde att han skrattade med oss, tufft, va? Jag tycker det var lite smågulligt iaf. Dessutom så bad jag Kristian spela in Allsången så jag ska kolla igenom programmet imorgon och se ifall jag och Mathilda kom med någonting :D
   Får se vad som händer under resten av veckan. Förhoppningsvis en hel del partande med Mathilda, får ragga runt lite, eh? Jag la upp bilder på facebook så jag orkar inte lägga upp många här. Hope you enjoy!

<3
Basist i Larz-Kristerz
Alexander Rybak!


Oh and btw, jag addade en viss person @ facebook. Hihihihih

Vi har ingenstans att bo.

Snacka om att jag är trött.. Lilla Sofia kom hem klockan 06:35 imorse, perfect timing - mamma hade precis gått upp och skulle till jobbet. Men inte var hon sur! Bara förvånad över att jag kom hem då. Var någonstans hade jag varit? Hemma hos Mattias, that's right. Jag kom hem från stan klockan tolv, gick ut och promenixade lite, kom hem, satt vid datorn och skulle typ precis gå och lägga mig då han svarade på mitt sms som jag hade skickat en timma tidigare. Snutteplutten hade precis kommit hem och hade jättetråkigt. Klart man går över när han bor cirkus 20m ifrån mig? Det tog ett tag för oss att hitta på vad vi skulle göra men nöjde oss med att sitta uppe på hans loft och snacka, sen blev det lite tv-spelande medans jag låg i hans säng och typ dog av trötthet. Efter många förlorade cups så följde gentlemannen med mig halvvägs hem och så gick jag och la mig.
   Vaknade vid 12:30-tiden av att Mathilda ringde mig. Vi pratade ett tag, sen la jag på och sov vidare. Vaknade 20 minuter senare och gick upp. Mathilda ringde mig igen och försökte övertala mig att följa med till Skansen med hennes familj imorgon, på allsången ofc. Tog ett tag för henne att övertala mig men nu är jag med i leken! Verkar inte komma några kända alls men jag klarar det. Kommer antagligen tvinga Mathilda att följa med mig runt och fota, kolla på djur och hela faderuttan. Ni kanske såg att jag fotade igår? Jag började använda slutartidsinställningen mer och det funkar förvånansvärt bra! Jag gillar att fota och jag gillar min kamera.
   Nu ska jag nog duscha. Sen ska jag packa och efter det drar jag antingen till tyresö slott eller till Mathildas mami i gringen, får se var flickan befinner sig när jag är på väg.
Pusspussipuss!



Watch me crank it, watch me roll.





Jag tycker om Karin, hon är sådär.. bra! Tack för en great kväll ♥

You're not thinking about tomorrow.

Here on Earth kollar jag på nu. Någon gammal dramafilm med Chris Klein, Josh Hartnett och någon brud som jag inte minns namnet på. Den är bra, lite cheezy, men det är självfallet såna filmer jag tycker om att kolla på. Jag typ smälter, haha
   Idag fick jag reda på att Karin är hemma. Tydligen hade hon åkt hem efter Dimmu Borgir igår. Hon har varit på RW i Kilafors några dagar nu. Eftersom jag inte hade några planer för dagen/kvällen så bestämde jag mig för att träffa henne idag, så snart ska jag göra mig i ordning. Planerna ser ut som så att vi ska först mötas i Tollare, fota lite och sedan dra vidare och åka runt i stan, fota där med. Karin ska lära mig ett och annat, förhoppningsvis. Annars tvingar jag henne. Så, någon som vet place i stan där det är fint att fota? Tbh så har jag ingen aning. Längensen jag drog ut och fotade någon annanstans än i närheten av hemmet.
   Mathilda, imorgon kan vi ses. Puss!


Mums

Does that make me crazy?



Kan jag sluta må illa snart eller? Så fort jag ställer mig upp så känns det som att jag ska spy. Blir nog sängen för mig snart, igen. Får hitta någon stackare att smsspamma ikväll.
   Jag bestämde mig för att lägga in lite bilder på datorn från mobilen för ett tag sedan också. Så jag slänger upp en del bilder i det här inlägget, great va? Lite bilder från P&L-veckan och både innan och efter. Enjoy!





S ♥ M

No time for love that came her way.

Hej! Jag har nog aldrig varit med om en såhär hemsk bakfylla men man vet aldrig, jag kanske överdriver! Kom hem vid tio och har sovit sen dess. Mamma väckte mig för 30 minuter sedan och tvingade mig att äta någonting, det gick inte så bra.
   Igår åkte jag och Mathilda runt en hel jävla del. Det var planerat att vi skulle hem till Robin och sådärsådär men de dissade oss av en alldeles för barnslig anledning, om det ens var därför. Så vi åkte hem till Jennica i Enskede istället. Lite konstig stämning där i början men efter att Mathilda hade pratat med ALLA om allt som hänt så blev allting bättre, haha. Där gjordes inte mycket, några satt i köket, några satt på övervåningen, jag och Albin satt och kollade på film. Det var bättre än ingenting. Sen kom vi på att Gustaf var nere i Stockholm, och honom ville jag träffa. Vi åkte in till stan, drog från medis till stureplan utan att hitta honom, så vi struntade i honom. Mathilda var hungrig så vi drog in på donken, måste säga att hon var riktigt snuskig därinne, men det behöver jag inte berätta mer om här. Hon var kanske liiite för full och ramlade liiite för många gånger. Nu vet jag hur det är att ta hand om barn - jag gillar det inte. Anyways! Vi bestämde oss för att dra till Tungelsta, hem till Robin ändå, vilket tog ett ganska bra tag. Kom till Tungelsta station och blev hämtade av Ante, Jocke och Alex, körde hem galet fort - crazy! Det var där jag bestämde mig för att dricka upp typ ALLT. Det gick ju bra. Vid 5-tiden la jag mig i soffan med Niklas, heheh. Kunde dock inte sova, heheh x2. Mathilda och jag tog bussen hem klockan 07:23, det sög.
   Jag mår fortfarande illa. Har inga planer för kvällen och orkar inte göra någonting. Om någon vill hitta på något så kanske jag orkar. We will see.
Pusspuss!

Ett desperat försök, det krävs ett hjältemod.

Jag är besviken och jag gissar inte på att jag är den enda som är det. Planerna ikväll? Zero. Så nu sitter jag här, nyduschad. HAR INGEN JÄVLA ANING OM VAD SOM HÄNDER IKVÄLL. Jag vill supa. Och ja, jag vet att det inte är passande att skriva det  i bloggen med tanke på att ALLA kan läsa det jag skriver. Men jag bryr mig inte just nu. Man kan väl säga att jag är lite pissed då.
    Igår somnade jag till Elliott Smith. Eller så kanske det var José Gonzaléz. Vem det än var så var han bra. Har fått den där grejen av Mathilda. Att somna till musik. Tänkte att jag skulle pröva det, se hur det gick och ja, vad kan jag säga? Det var skönt. Det kändes inte ensamt, inte tråkigt, inte tyst. För to be honest så är jag både mörkrädd och rädd för att sova ensam. Klart det funkar, klart det funkar. Men bara en liten grej kan göra det  bättre - som musik t.ex. Kommer ihåg när jag var liten och inte kunde somna, jag hade på TVn och tänt i taket OCH i hallen (i gamla lägenheten på Serenadvägen). Fan vad mamma blev sur när hon vaknade och välkomnades av det i mitt rum. Kanske det blir så att elräkningen blir lite hög när datorn är på hela tiden? Jag bryr mig inte. It makes me feel safe.
   Laleh - Bostadsansökan spelas ur mina högtalare nu. Om ni har några planer och vill vara med mig och Mathilda så hör ni av er till mig. You have my number.
Fuck off.



Not that big of a deal.

Jag har en ny dator. En acer, med mcafee-skydd som funkar prima ballerina! Windows vista är installerat på datorn och jag har bara två program kvar som skall installeras. Nu känns allting bra. Nu när jag har en dator som inte är lika gammal som min mormor och som faktiskt funkar och inte är gjord på världens konstigaste sätt så känns allting bra. Jag vet att klockan är mycket och att jag egentligen borde sova men eftersom jag har den här nya prylen att leka med så känner jag att det är ett måste. Ett måste att bara sitta och nörda lite.
   Imorgon blir det leklek med Mathilda, och sup med tjugisarna, förhoppningsvis. Får väl se hur det blir. Ska upp tidigt, knarka spotify och bara njuta av att ha en frisk dator igen. Och om jag har tur så kanske det inte blir värsta regnäckelvädret imorgon? Vi får la hålla tummarna.
   Btw, ursäkta att jag inte skriver värsta inlägget. Det kommer senare. Puss och godnatt!

Att hitta hem igen.

Sitter nu hemma hos Mathilda. Har börjat måla väggarna i hennes rum, kan inte bli mer nice! Ser mycket finare ut nu, ljusare, gladare, öppnare, ja, ni fattar the picture.
   Anledningen till att jag inte har bloggat någonting den här veckan är för att min dator har kraschat, som jag nämnt i förra inlägget, typ. Men det är så att den nya datorn hämtas upp i Orminge idag, alltså kan jag sitta vid datorn och nörda hela natten! :D can't wait.
   Ingen aning om vad vi ska göra nu. Äta nötter och kanske dra till någon thai-restaurang och köpa något att äta, FAN VAD HUNGRIG JAG ÄR. Orkar inte blogga mer, Mathildas tangentbord suger apa. Sorry, men it's the truth.
Pusspuss!

He went and named me Sue.

Min dator har kraschat. Eftersom den funkade i sisådär en timma igår kväll så trodde jag att den skulle funka forever, men det gjorde den inte. Kristian ska pröva att formatera om den men det verkar ganska onödigt eftersom skärmen har dött, helt. Därför sitter jag och mamma och kollar på nya datorer. Funderar på att antingen kirra HP eller en Sony vaio, helst en röd Sony vaio isf. Egentligen spelar det nog ingen roll. Bara jag får en dator, hem hit, fort som fan. Som fungerar och som inte cpar sönder. Men min lilla fujitsu har genomgått ganska många omformateringar och en hel del slag <3 Mathilda var smart och sa åt mig att föreslå en avbetalningsplan med mamma vilket hon verkar positivt inställd på att gå med på. Sen ska hon prata med pappa och se ifall de ska sponsra lite på min nya baby, med tanke på att jag inte har någon egen inkomst. Jag har cirkus 4000 att leva på resten av månaden, inte ens det.
   Ikväll ska jag nog kolla på film. Imorgon kommer Mathilda hit, ska äntligen bli skönt att ha någon att vara med. Har inte orkat göra någonting idag. Ska snacka med Andreas och se ifall vi kan gå och kolla på datorer efter hans jobb imorgon. Och på kvällen funtar jag på att dra till tyresö och möta Mathilda. Har fan ingenting bättre för mig här på morgnarna/dagarna/kvällarna så det skadar inte. I'll think about it.
   "When the Children Cry" av White Lion är bra. Andreas sitter och lyssnar på den nu. Tack för att han har så bra musiksmak, ibland. Jag saknar spotify, en egen dator som jag kan sitta vid, internet och allt sånt där. Fysjuttsingen vad jag behöver fixa en dator, en bra dator, och det fort!
Pusspussiluss!

This is the time.

Datorn funkar. Den funkar! Nu har Andreas tagit bort onödiga program, ändrat så att datorns skin ser ut att komma från stenåldern och uppdaterat lite med virusskyddet och brandväggen och det där. Jag kan faktiskt kalla mig själv lycklig just nu. Min baby funkar och jag är glad över att min brorsa är en sån datornörd. Underbaringen har fan överlevt flera virusattacker och allt sånt där, fattar inte hur men det är fan ett mirakel.
   När vi anlände till mami så berättade hon att hon och Kristian har kirrat husvagn, en liten och söt sådan. Jag var ganska skeptisk till den idén i början men efter att ha sett hur husvagnen ser ut så ser jag fram emot att kliva in i den när den kommer. Och juste Mathilda, mamma undrade om du och jag vill följa med dem när deras semester börjar, någon gång mellan slutet av juli och början av augusti alltså. De verkar ganska intresserade av att åka till Öland/Gotland vilket jag inte är. Jag vill hålla mig till fastlandet, får se hur det går med att övertala dem.
   Ikväll blir det spotify på hög nivå (har saknat programskiten<3) och vattenmelon i stora mängder. Mamma har köpt massa till mig. Tydligen börjar en film på kanal 5 klockan 21 också, ska se om den är bra eller inte. Annars återvänder jag till spotify.
   Jag ska döpa min sötnos (laptopen), vad ska den heta? Pusspusspuss!

Du kommer aldrig mer vara ensam.

Tetris, terapiserie och sopa uppfarten var underhållningen för mig idag. Andreas hade glömt att städa/packa innan han drog till jobbet imorse så det var bara för oss att vänta tills han kom hem (dvs klockan 17ish). Nu har vi käkat middag, jag har städat och packat och nu ska jag bara vänta på att Andreas ska bli klar.
   Har inte suttit vid min egna laptop på evigheter, den crashade ju sönder totalt för några månader sedan efter att pappa hade lyssnat på musik på den. Får se ifall den funkar ikväll och det hoppas jag verkligen, annars kommer jag vara datorlös i hundrafemtioelva år. För jag tvivlar på att Andreas kommer hjälpa mig att formatera om den på direkten. Nejnej, det kommer tyvärr ta tid, tror jag.
   På tisdag eftermiddag/kväll kommer Mathilda hem till mig, efter jobbet. Babylicious slaggar hos mig till torsdag. På fredag drar vi och träffar Alexander och Robin, i owe her that och det blir förhoppningsvis kul. Annars har vi vodkan, my good ol' friend. Jag låter som en alkoholist nu men jag kan säga att det är jag verkligen inte. Ska se ifall jag kan träffa Sperkish imorgon eller på tisdag innan Milla kommer hem, har fan inte träffat honom sen skolavslutningen och jag måste erkänna att jag börjar sakna honom, oh yes.
   Skall fortsätta med mitt ipod-knarkande nu, KANSKE uppdaterar ikväll. Beror helt på om turen är med mig ikväll och, datorn fungerar.
Puss på er!

Show me that you love me.

Okej, gårkvällen/natten var ganska.. intressant!
   Mina egentliga planer var att sitta hemma, äta jordgubbar med pappa och Lena, spela lite sims 2 och sen gå och lägga mig men nej, det var inte vad Mathilda hade planerat för mig. Det var då så att jag smsade med en Robin som ville att jag skulle komma till Haninge, där han och Alex var på fest men eftersom jag inte hade duschat/gjort mig i ordning what so ever så tänkte jag att jag likagärna kan ditcha den kvällen och träffa folket någon annan dag. Nejnej. Mathilda ringde mig och försökte övertala (jag har lärt henne att säga "snälla" 423 ggr faktiskt går igenom) så efter 10 minuter av det samtalet gick jag med på att övertala pappa som sa "ja" så fort jag frågade honom, var han på bra humör? Ja, det verkar som det.
   Bruden gick med på att hämta mig med hennes rosa moppe så det jag behövde göra var att duscha och göra mig i ordning på en halvtimma - piece of cake! Hon anlände tidigare än vad jag trodde och jag sa hejdå till the family. Det kändes cp eftersom jag en timma tidigare inte alls förväntade mig att något sånt här skulle hända. Men vi kom i alla fall hem till Mathilda där vi förade, ringde samtal och, ja det var det enda vi gjorde. Mathilda sminkade/klädde på sig ifs.
   Klockan var 00:20 och det var dags att gå till Trollbäckens centrum! Bussen gick 00:46 så vi typ halvsprang dit och kom fram 10 minuter tidigare. Båda var hur kissnödiga som helst men hann inte kissa innan bussen kom. Vi hoppade på och wajnade hela vägen till Haninge där vi sprang upp till första bästa diskreta place. Mathilda ringde Elin, hon förklarade vägen, gick ut och mötte oss utanför lägenheten osvosv. Tydligen var det en etta, kan inte ha blivit mysigare/mindre/ja, jag vet inte. Där satte vi oss, umgicks med folk och drack Fisherman's friend-dricka som jag fick av Robin, namnamnam!
   Pricken över i:et var nog när David (kille vi träffade där) berättade att han hade bil och att han skulle köra hem runt 3ish. Klart man slog på charmen och försökte övertala honom, vilket gick bra, eventually! Tydligen tyckte han att jag var jävligt lik Shirley Clamp men det.. ja, det var inte mysigt. Men han tycker tydligen att hon är snygg så, fine, great (y). Jag förstörde tyvärr lite för en Mathilda (förlåt baby, nästa vecka.. nästa vecka..) men det gick nog bra ändå! Släppte av Robin innan (gick in, kissade, klappade "hans" katt and so on). Han tyckte att jag kunde sova där men icke! Får bli någon annan gång det med. Fan vad jag lovat grabben grejer, blir nästan rädd för mig själv på fyllan.. Hehehe
   Adam Alsing skjutsade i alla fall hem oss, varav vi la oss i Mathildas säng och låg och snackade i cirkus en timma. Fan vilken härlig kväll.

♦ Jag älskar att jag och Mathilda är så spontana. ♦


Låten spelades i lägenheten minst femtioelva ggr <3 Mathilda, vi har hittat vårat folk.

Jag blev ett måndagsbarn.



Inte lite jordgubbar här inte! Pappa och Lena hade tydligen varit iväg och köpt 14 liter(!!!) som de hade spritt ut över hela köksbänken imorse (måste också tillägga att jag sov i mer än 12 timmar inatt, skönt <3). Så i detta ögonblick står Lena nere i köket och gör massvis med jordgubbssylt och förbereder inför middagen. Det känns skönt att jag inte har några planer, att jag bara är hemma och.. lyssnar på Florence Valentin! Efter deras spelning i Borlänge på peace & love så kan jag inte sluta lyssna på dem. Så förbaskat bra!
   Om jag ska vara ärlig så har jag ingenting intressant att blogga om. Det jag måste berätta för er och som får bli slutet av detta inlägg är att.. Jag vill ha en ny design på bloggen.
p0s på er.

De jävlarna ska skjutas.



Hostage/Gisslan var bra, med Bruce Willis ofc. Den var lite seg emellanåt men var bra i början och i slutet.
   Det regnar och jag är trött. Frågan är om jag ska gå och lägga mig, sitta kvar här eller gå ner till pappa och Lena och sätta mig och kolla på tv med dem. Sen har jag inte ens någon aning om vad jag ska göra imorgon. Jag vill ha söndag. Jag saknar mamma, Saphira, mitt rum, min säng, lukten, Mattias och hans mopedåkande fram och tillbaka, bussarna som aldrig kommer i tid och allt det där. Ska se om jag ringer Mathilda imorgon eller något. Jag vill shoppa, vilket inte är bra någonstans. Har typ nada cash kvar och det ska jag leva med fram till slutet av Augusti, eftersom jag varken får studiebidrag eller har sommarjobb.
   Att gå ner till pappa och Lena verkar som en bra idé. Pussiluss!

btw

jag har kommit fram till att jag bloggar på som tusan nu, vet inte ens varför, but I like it! Hope you do 2.

It was the wicked and wild wind.






Bild 1 tog jag nere vid strandbadet hos mig. Ljuset blev helt fucked up men jag gillar färgerna ändå. Jag måste lära mig att man inte kan ta bra bilder utan stativ i mörkret och dessutom lära mig att hantera alla inställningarna på kameran.
   Idag var jag med Mathilda en stund i Tyresö centrum. Införskaffade mig ögonskuggor (naturella färger) och två nagellack (ett gråaktigt och ett rosarödglittrigt). Mathilda köpte en bh (ser man på bilden), kräm och lösnaglar. Har kasst minne så ifall hon köpte något mer så.. är det inte medskrivet här iaf ;)
   Kvällen lär bli slapp. Om jag inte drar ut med Martin så chillar jag bara hemma med pappa och Lena. Kanske ringer Sebastian, gubbrockslyssnaren är tydligen på Öland och behöver underhållning och.. ja, jag är ju så rolig! Vädret suger btw.
Puss!



There's truth in your lies.

Vaccinerad mot livmoderhalscancer - check!
   Det gjorde ganska ont, ja. Bruden stack in nålen cirkus 2 cm in i armen och jag är seriös. 2 månader kvar tills jag tar andra sprutan, folk säger att det är den som gör ont. Great! Alltså blir det av i september, efter sommarlovet, när jag går i en annan klass, ny klass, med nytt folk, i en ny skola - yes!
   Fredag idag, yes indeed it is. Om det inte regnar ikväll så ska jag träffa Martin, tror jag. Och btw, låten jag tänker lägga upp nu är bra.


Don't blame it on the sunshine.

Jag fattar själv att det inte är många som läser den här bloggen, men för er som gör det, för er som bryr er, för er jag bryr mig om och för er jag faktiskt träffar eller pratar med ibland så måste jag säga att jag inte är mig själv. Det är nu jag känner det. Jag känner mig annorlunda. Antingen så förändras jag, utan att jag ens vill det, eller så går jag bara igenom någon konstig fas i mitt liv där jag egentligen inte vet jag håller på med. Så till er som har påverkats av detta så ber jag om ursäkt, jag tror att ni själva fattar vilka ni är. Svag, det är vad jag känner mig nu. Orkar inte göra något, orkar inte bry mig och orkar inte bestämma saker för mig själv. Tänkte bara att det vore bra ifall ni visste det.
   Nu skärper vi oss med the emo crap kanske, va? För det uppskattas inte, av mig, just nu. Harper's Island börjar om 50 minuter och jag har ingenting vettigt att göra what so ever. Caroline och Linnéa ska ner och bada, funderar på om jag ska följa med ner till strandbadet, för jag har ju tråkigt. So be it!

Puss!

What I know is mine.

Sofia Sandwall seriously has no idea what to wear today. Ja, så illa är det. Egentligen har ju inga planer idag, så det vore a waste att leta upp någonting snyggt att ha på mig. Men nu ska inte detta bli värsta diskussionen om vad jag ska ha på mig. Det var bara en snygg början på detta inlägg, not.
   Igår hade jag turban. Caroline kände att hon ville vira in mitt huvud i hennes sjal innan hon gick och la sig på kvällen. Tror ni inte jag satt med den hela natten sen eller? Jo, det gjorde jag. Snackade med Spencer, wie. Jag lyckades dessutom ändra så att min brorsas tangentbord blev engelskt, jättekul. Kunde inte heller ändra tillbaks det för ingen datanörd på min msn kunde förklara för mig vad det var jag skulle göra för att ändra tillbaks det. Eller så var det så att jag var alldeles för trött för att orka förstå allt som de förklarade för mig. Får vänta tills Andreas kommer hem istället, hoppas han inte dödar mig bara.
   Solat har jag gjort idag! I cirkus 1,5 timma. Skönt som fan även fast jag svettades som en gris. Nu har jag precis duschat, vilket var hur skönt som helst. Tror jag har fått lite färg iaf, inte så jättemycket, men får börja sola varje dag, när jag vaknat, eller något. Började kolla på Harry Potter 4 men orkade inte kolla klart på den. Försov mig imorse också! Skulle gått upp 09:57 men vaknade 11:17. Hade planer på att äta frulle med Caroline innan hon drog till tandregleringen, men så blev det inte. Christofer hade också dragit när jag vaknade, antar att han har börjat jobba igen, efter sin lilla operation. He he.
   Fan vad det här inlägget blev långt. Jag ska nog ner och göra havregrynsgröt nu, kanske kolla på någon film också? På söndag drar jag till mamma <3


Idoler.

Vill ha dig hos mig.




A to the bo!

Fotade lite med sistär idag. Nu sitter vi och kollar på "Min Stora Kärlek" och äter vattenmelon. Ikväll blir det.. jag vet inte! & imorgon ska jag träffa Paulina :) Får se vad jag och quinnan hittar på.

Han sjunger roliga ramsor för mig varje kväll.

Min mobil är cp och vädret suger apa. Jag och Caroline hade planerat att vi skulle sola idag, går det nu eller? Nej! Vafan, molnigt och grejer. Ofta det ska bli sånt skitväder just idag. Kan inte smsa Mathilda heller, av någon anledning så funkar det bara inte att göra det med min mobil. Fan vad jag älskar den <3
   Idag kanske det blir så att jag drar till Länna och träffar Partik. Får se.. Bara det inte börjar regna eller något. Och eftersom jag inte kan skicka sms med min mobil så verkar det ganska fuck'd up. Får stänga av den och låta den vara död i någon timma.
   Och igår var jag med Carro hela dagen :) Vi bestämde oss för att dra till min mami, äta tacos och hämta min digitalkamera. Vi var i nacka forum och införskaffade lite secret stuff också, nice! Men nu ska vi nog göra smoothies och LEVERPASTEJSMACKOR, mmh.

Pusspuss!

RSS 2.0