Jag gick ut en kväll för att känna lukten av våren.


Lets fall in love..

En inte alls speciellt nära vän till mig frågade mig tidigare idag "Varför finns världen?" varav jag inte hade något bra svar att ge honom. Vi kom överens om att det skulle vara riktigt bra om vi inte fanns.
   Så jag frågar er (och hoppas på att få ett svar) - varför finns världen? varför finns vi?

There's no love for nobody else.

Jag vill ha vår. Jag vill njuta av värmen, fågelkvittret, blommorna och knopparna på träden. Men nej, äckelSverige ska vara cp i huvudet. Eller klimatet är mongo iaf. Det är februari och det borde vara vinter i cirkus en månad till men jag bryr mig inte, vår verkar ganska bra nu faktiskt!
   Igår var jag, Mathilda, Oskar, Anton och Marcus med C i sugtuna. Sandra babblade på något om en fest så lätt att vi drog dit (vi hittade tydligen ingenting annat hehh..). Typ nada folk var där när vi kom men folk började rulla in vid.. någon tid. Det blev lite strul runt 00-tiden så det var bara för alla att dra (förutom tyresö-ganget ofc) så vi stannade kvar och kokade nudlar, fotade, sov, pratade i telefon med folk och var allmänt cp. Vi missade bussen som gick 00:02 och eftersom vi var ute in the fucking middle of nowhere så var det bara att antingen vänta på bussen som gick 05:02 eller ta taxi till Märsta för att sedan ta bussen till centralen därifrån.
   Jag och Mathilda kom hem till henne runt 5ish. Vi satte oss i köket och värmde spaghetti och köttisar, direkt efter det gick vi och la oss. Trött som fan var man, yes! Somnade nästan på direkten och vaknade vid 11 av att Mathilda låg och glodde på mig. Scary shit! Men aa, vi gjorde frukost (Mathilda gjorde omelett till mig, tack snuttis<3) Efter frullen/lunchen satte vi oss vid datorn och kollade på partybilderna som Marcus med C hade tagit - nicenicenice!
   Nu sitter jag hemma och lyssnar på James Morrison. Vet inte varför jag lyssnar på honom tyvärr. Milkan kommer hit efter jobbet, alltså runt 22-tiden. Så ska vi cama med folk, äta chokladglass och dampa - can't w8!



I love you Mathipathi. ♥

When all is said and done.

Ligger i Mathildas säng och lyssnar på låtarna från Mamma mia. Mathilda duschar och sen ska hon över till sin papi och prata om Kina. Får se vad jag ska göra tills hon är klar. Kolla på film eller något.
   Ikväll blir det (förhoppningsvis) partyparty! Får se ifall Joel lyckats övertala d00dn som har fest. Hhii.
   Igår så kollade jag och Mathi på The Notebook, var onyttiga och hela baletten. Mums. Såg dock inte klart hela filmen. Gillar inte slutet, med gamlingarna och det crap:et.
Nu ska jag nog.. Aa, jag vet inte. Puss

Everybody's got a fucking problem with me.

Igår drog jag och Mathilda hem till Oskari och kollade på film med honom och Albin - Rec. Den var äcklig. Alla satt ihopträngda i soffan tills Anton kom då filmen var slut och Mathilda gick och la sig i något rum. The others började kolla på Family Guy och jag höll på att somna.
   Bitchungen Mathilda (jagälskardig<3) gjorde så vi missade bussfan pga att hon betedde sig som ett jävla segarsle så vi fick gå från Rotvik till Gringen - mysigt! (: Nä men det var ganska trevligt att promenixa den biten hem. Även fast det var kallt och jag var hur jävla trött som helst.
   Kom hem runt 3 och gick då och la oss direkt. Mathilda skulle tydligen till tandläkarn klockan halv 8 på morgonen så hon skulle dra iväg då (jag fick sova vidare<3) Vaknade vid 11:20 och bestämde mig för att vara pain in the ass:ig och störa Mathilda - hon vaknade och vi käkade frulle och gjorde oss iordning. Hon följde med mig till bussen vid.. närdetnuvar.

När som helst ska jag hoppa in i duschen, göra mig iordning och dra hem till Milkan igen. Inga planer för ikväll men ska försöka hitta något. Any suggestions?

I'll never fail you.

Är det bara jag som tycker att Billie Holiday är bra? Jag vet, för det första - gammal musik och för det andra - jazz/blues? Vart är Sofia på väg egentligen? Det jag kan svara är väl att jag inte har någon som helst aning. Musiken gör mig glad och det känns extremt underbart att det faktiskt är sportlov, att jag faktiskt slipper skolan i en hel vecka - unbelievable!
Egentligen så har jag inga som helst planer men det spelar faktiskt ingen roll. Allt det där kommer! För inte ska jag sitta hemma och dega hela lovet? Näe. Jag ska försöka umgås med folk, faktiskt. Så om ni har lust så är det bara att höra av sig till mig, så FÅR VI SE vad jag säger. Heheh. Jag är underbar, jag vet.
   Juste! Glömde jag berätta om tjejmiddagen igår? Ja, det gjorde jag. Fan!
Iaf.. Jag mötte Idahoe och Kajsalajsa vid 19-tiden utanför Mathildas place. Vi lyssnade på lite Elephant Man innan vi drog in för att vara sociala. Vi öppnade dörren och möttes av två hoppiga filurer - Mathilda och Hanna ofc! Det första vi gjorde var att gå ut på balkongen och försöka få igång vattenpipan - gick ganska bra tills Kajsa mosade kolen vilket gjorde att det smakade apa. Men kul var det! Efter sisådär en timma drog vi in igen, kirrade lite dricka (ingenting för min del) och sen började det komma folk :D Vi käkade och hade det astrevligt i Mathis kök (4 pers i hennes kökssoffa var liite för trångt, men trevligt ofc!) Efter das krubb blev det lite promenixande till Kajsas place och spritehandlande på ICA i Sickla - jag frös ihjäl.
Iaf! Vi kom tillbaks och satte igång vattenpipan igen - jag och Hanna åt som grisar. Fan vad hungriga vi var (hade inte ätit mycket innan pga.. aa jag vet inte) Mamma ringde mig runt tio och sa att hon var på väg hem från Barkarby och eftersom vi inte gjorde något speciellt bestämde jag mig för att be dem hämta mig och få skjuts hem istället för att ta bussen mitt i natten. Kom hem runt elva och chattade med S tills Simpalimpa ringde. Nice kväll <3


Udda video, men bra musik.

Burning with desire.

Vaknade nyss och inte kan jag säga att jag känner mig utvilad på något sätt.
   Igår natt runt 2ish så ringde Simon, han var på väg hem från "stan". Sjöng "I Believe I Can Fly" och massvis med andra låtar vilket slutade med att det enda jag gjorde var att skratta. Han kom hem - spelade musik på grymt hög nivå och sjöng för mig igen (ytterst vackert, jag lovar). När hans mobil dog så ringde han från hemtelefonen, då var klockan runt 5 skulle jag tro.. Kan väl säga att jag somnade vid 6 eller så. Men vad ska man göra när en aspackad norrlänning socialar sig med en? Inte lägger man på heller! Vi har gjort en hel del planer för sommarlovet, oh yes.
   De har tydligen jättemycket snö däruppe, plus att det är hur kallt som helst. Jag tycker fan att det är kallt här nere och att vi har jättemycket snö och skit. Hur ska jag överleva när jag drar upp dit? Får hoppas att snön har försvunnit (och att det inte kommer nå mer) på påsklovet då.
   Pratade dessutom med Mathilda runt 1-2. Hennes plan var försenat och massa skit så jag var tvungen att ringa Maggie och be henne väcka Johan och bladibla. Jag hoppas att allting har löst sig nu för fanihelvete, jag vill ha hem min Mathilda. :(

I've been facing this alone for much too long.

Karin sprang nyss till bussen, segarslet som hon är höll nästan på att missa den.
   Jag är fan bra på att övertala folk. Runt halv nio igår kväll lyckades jag få Kariño att åka från nacka till tyresö bara för att spela mariokart - vilket inte blev av föränn imorse. Vi satt och camade med en viss dude från Argentina och en dansk från kstad. Det var hilarious och vi spelade in massa konstiga ljudklipp och skickade till folk - humor <3 Fick dessutom några fyllesamtal från Albin och Oskar som ville komma och hälsa på. Dock var vi typ hur jävla trötta som helst så det blev inget av det D:
   Ikväll ska jag hem till Matilda(/Mathilda?) på tjejmiddag - röka vattenpipa och andra goa grejer. Jag längtar redan. Pratade nyss med både Kajsa och Ida, ska möta dem i Sickla eller något runt sjuish. Mamma kom förbi och hämtade massa grejer idag oxå och vet ni vad? Hon kanske HÄMTAR mig från Sickla, sjyrre eller vadå? Nä men hon och Kristian ska fira Elin (Kristians dotter) och tänkte att de kunde hämta upp mig på hemvägen. Får se hur mycket klockan är då och så bara.
   På Söndag kommer dessutom Mathilda hem. Jag hoppas verkligen att hon fattar att hon ska ringa mig SÅ FORT hon kommer hem från Arlanda. Sen bokar jag upp dig på Måndag ifall det är ok? Gissar på att båda har ganska mycket att berätta för varandra.

Nu ska jag sminka mig. Pusspusspuss

I think that she knows.

Jag saknar Mathilda.

För ungefär 5 minuter sedan så åt jag världens godaste clementin.
Idag hade vi matteprov och soläxförhör. Det gick bra som fan. Tror seriöst jag fick alla rätt på matteprovet och förhöret. We'll see after the break.
På So-lektionen körde vi 4hörn-övningar. Jag och Karin var själviska som fan. Men det ägde. Plus att hela klassen kom med cpkommentarer när vi satt där och åt våra Corny-bars och blabla. Gott var det och pigga blev vi! :D Efter allt det där så kollade vi på en del av någon film då de sjöng någon nazilåt som var typ, hur bra som helst. Jag och Ullis satt och sjöng på den hela vägen till Slussen typ.

Så vad händer i helgen?
Fredag: Jag vet inte.
Lördag: Tjejmiddag @ Matildas?
Söndag: Sova och prata med Milkan i tele. OCH SÅ HAR VI LOV I EN VECKA!(!!!) <3

Baby, when the lights go out I hear you calling.

Jag har pluggat ända sen jag kom hem idag. Matte och SO ftw. Gjorde en kick ass:ig uträkning på sista talet i matten, fett cp (använde inte miniräknare! ;Q)
SO:n gick som den gick. Pappa förhörde mig och ja, jag börjar lära mig det mesta om åren mellan världskrigen.
Direkt efter skolan drog jag ner till Lillängen, tog 840 och klev av vid centrum. Det var 30 minuter kvar tills 816 skulle gå så jag bestämde mig för att knalla runt i C tills dess (ja, jag är lat). Men jag orkade inte vänta utan gick ut till busshållplatsen, gick på 75:an och till min förvåning satt Albino och Oskariii där - woho, sällskap hem! Gick av i Rotvik och knallade den korta biten till Slumnäsvägen.

Imorgon på NO:n ska vi tydligen dissikera ögon, mysigt va? Koögon ofc. Jag funderar fan på om jag ska vara med, så kanske Anna gillar mig ännu mer? Har gjort det förut vilket betyder att jag kanske klarar det igen? Får ignorera den blåa sörjan som luktar apa bara. Not that bad. Eehheheh..
Jag orkar inte. Det suger att blogga när man inte har något att blogga om. Pusshej.

A man from Argentina.

Sitter i datasalen på bilden och håller på med photoshop idag igen. Har fått hjälp av Karin som är typ über vilket vi tackar och bugar för :* Idag skulle vi lägga in vårat arbete i någon annan udda miljö vilket jag typ lyckades med, tror jag.
Scrobblar musik på lastfm och just nu lyssnar jag på Lars Winnerbäck - Hugger i Sten. Jag har ont i huvudet och har inte lust alls att vara kvar i skolan. På idrotten har vi boxning (elevlektion) och sen har vi spanska och engelska, ska jag skolka? ._. JAG VILL VARA SJUK, typ ruskigt förkyld så jag bara kan vara hemma och sova/dega/kolla på film.


Puss på snögübben. Haha <3

I'm leaving you for the last time.

• Teknikuppsats - check!
• Gymnasieval - check!

Jag känner mig duktig. Historia och Molnfri Bombnatt som gäller senare ikväll då. Sen blir det duschdusch och sleepsleep.
En vecka kvar och sen är det sportlov och hur skönt är inte det? Jag ska satsa som fan nu. Kanske börja med fördjupningsarbetet i historia? Sen ska jag vila upp mig som fan i en vecka. Jag har också bestämt mig för att jag inte försöka som fan att höja mig i idrotten, får räcka med att vara med på de flesta idrottslektionerna den här terminen och vara riktigt aktiv. Jag har nog ingenting intressant att blogga om so we'll see what awaits for tomorrow.

Oh, he makes me dizzy!

Det äger att Mamma Mia-låtarna finns på Spotify för tbh så diggar jag de låtarna liite mer än originalen.
Så, jag vaknade av att Lena väckte mig och Carro runt 13. Smsade lite med Patrik och sen gick jag upp för att äta frukost - jävlar vilken huvudvärk! Men som tur var så har den lugnat ner sig lite nu men jag har dock glömt bort en del från igår, visst är det underbart? Haha jadå. Kommer ifs ihåg att vi lyssnade på massa ABBA-låtar - kul! :D
Planerna för idag är plugg och fika hos farmor och farfar med stora feta släkten. Jag har ett teknikarbete som ska vara inlämnat nu på fredag så jag ska försöka göra klart det så fort som möjligt för jag orkar inte göra det i sista minuten. Något mer kul som händer i veckan? So-läxförhör och matteprov. Måste klara båda. Sen på fredag blir det lov, och på Söndag kommer Mathilda hem :D:D Jag funderar seriöst på om jag ska försöka tvinga med mig mamma till Arlanda ;Q får se hur det blir med det.

Nu borde jag kanske göra mig iordning.. Puss :*


Trevlig night, dudes.

Jag är egentligen för påverkad för att blogga, men jag anstränger mig verkligen för att stava rätt nu. Lol!
Caroline och jag kom precis hem. Har varit hos Cassandra a.k.a Cassy med Martina och Jamilla. Det var fan astrevligt. Satt och sjöng till Sthlm i mitt hjärta, rökte och ja, hade allmänt trevligt! Jamilla mådde lite dåligt så the rest of us fortsatte leka "Jag har aldrig" och "Oj jävlar!" det var fan askul. Mathilda, du och jag ska köra det när du kommer hem!
Runt tolv så drog vi till centrum, träffade någon söt dude som tydligen hette Johan, han gav mig en cigg - alla hjärtans dag- present fer sure! Men ja, det var trevligt.
Nu sitter jag och pratar med Dennis, Johann och Kitte. Har fått två alla hjärtans dag-rosor idag, dock bara via msn. Men det äger :) Väldigt söta actually. Jag är sur för jag kan inte lägga in blomman jag fick av Kitte. Den läggs in på bdb istället. http://sandwall.bilddagboken.se typ. Puss

Nu ska jag ta reda på vart Carroparro har tagit vägen, sen ska vi nog sova. S är inte inne, det suger :(

Rise and shine!

Mozilla firefox kan ta sig. Jag kan inte logga in på bloggen verkar det som. Så jag får köra på explorer när det är dags att blogga D: Süg.
Så igår såg jag Friday the 13th med Kariño. Värt? Som fan! Jag är seriös när jag säger att det var den läskigaste filmen jag sett i hela mitt liv. Sen kanske den blev lite läskigare när jag såg den på bio, det var extremt högt ljud, alla skrek och en snubbe som var utklädd till Jason sprang runt nedanför balkongen. Jadu.. Men det var kul, kändes jävligt nice att 60% av de i salongen skrek när det var kill-scener. Jag skakade oxå, fatta! Karin och jag dog lite. Efter filmen ville jag bara ut därifrån, fort som möjligt. Haha
Vi satte oss på tuben från Hötorget och jag vinkade hejdå till Kariño i Slussen där den ungen skulle av. Jag missade bussen med typ 5 minuter i Gullmarsplan så det blev bara att ta 872an till centrum och vänta där i 15-20 minuter. Det var kallt och jag skakade seriöst extreeeeeeemt mycket. När bussen äntligen kom till C hoppade jag på den och gick av vid Strandis och (nästan) sprang hem.
Pappa var lite out of the blue, det var både underhållande och jobbigt. Men ja, efter massa tjat så gick han upp på sitt rum så jag kunde sitta här, vid datorn. Blev inte mycket chattande för jag drog upp till das bedr00m när Carro och Linnéa kom hem. Pratade lite med dem men sen ville dem sova så det var bara för mig att lägga sig i sängen och försöka sova jag med. Det tog ett tag, men tillslut.. ja tillslut <3
Vaknade av att jag hade 8 nya sms och till min förvåning hade Pontalicious ringt mig klockan 4 typ. Den jäveln.. ;Q

Inga planer för idag. Carro verkar inte heller ha det, Stefan är typ magsjuk eller något sånt så jag ska försöka paxa henne. Så fort flickorna har vaknat blir det Mamma Mia, åhååhåh. Haha puss!


Honey, I'm still free.


Jag har tråkigt. Så nu ska vi se på den här filmen!
"... spider pig.. spider pig.. does whatever a spider pig does! Can he swing.. from a web?.."

I'll have to go to Las Vegas or Monaco.


And here.. we.. go!

I can't pick up the pieces.

Lite snelugg, lite uppklippt, lite kortare liksom. That's the result. Ingenting man lägger märke till preciiis.
Som alltid så var det trevligt att klippa sig hos Sanna. Vi pratade på som fan om hur julen har varit och shits (eftersom vi inte hade träffats sen dess). När jag kom ut därifrån hade jag dessutom införskaffat mig saltvattenspray, ska tydligen göra så mitt hår ser livligare och tjockare ut. Någon dag inom en snar framtid så måste jag köpa silkesdroppar också, mitt hår är alldeles för torrt och jag orkar inte behandla det när jag plattat håret.
Mina lördagsplaner verkar ganska körda. Andra saker kom upp så jag ska nog försöka hitta på någonting annat att göra. Jg funderar faktiskt på om jag kanske ska ta och fota lite på dagen.. We'll see. Min helg verkar iaf ganska bra. Så ska jag slutföra mitt teknikarbete på söndagen. Ikväll blir det engelska och no. Det suger ganska hårt men aa. På so-läxförhöret fick jag högsta betyg och på mattediagnosen fick jag 12/12, jag är såå nöjd!
Sandwall är pepp inför Friday the 13th imorgon btw. Nu ska jag knarka lite mer Yellowcard. PözZz.


Det syns bara IRL. Poooos.

Ain't it sad?

It's all coming back to me.. Nästa vecka.. can't wait.

Here I go again!

Jag kanske har feber eller så fryser jag oerhört mycket men ja, det är jobbigt. Sitter här invirad i en filt och sjunger på ABBA-låtar. Det äger. JAG CHATTAR DESSUTOM MED MATHILDA <3 Hon lever fortfarande och det är bra. Ja.. det är.. bra. Ja! :D Grattis till resultatet på CAE baby! :*
Kollade nyss klart på Mamma Mia och seriöst, det är en av de bästa filmerna EVER! Jag blir så glad när jag kollar på den. Alla är så.. lyckliga och det är färgglatt och ja! Haha. Så där har vi anledningen till varför jag sitter och lyssnar på enbart ABBA på Spotify, det är mystrevligt.


Här har vi den. <3

I won't say goodbye anymore.



Idrottsdagen blev inte direkt någon idrottsdag eftersom vi screwade upp allting i början. Men trevligt var det!

I got my rock moves!



Klart man ska pååzZza när man..
1. hittat sin webcam långt in i garderoben [har varit borta i cirkus 1 månad]
2. är osminkad.
3. sitter med världens fetaste knicks-tröja.

Tack och godnatt.

Alla hjärtan måste gå sönder ibland.

Imorgon är det idrottsdag. Promenix + bowling = fototime! Jag funtar på om jag ska strunta i att bowla och fota alla peepsen istället, det vore fan nice, eller vad tycker ni?
Sorry men jag har ingen som helst aning om vad jag ska blogga om. En torrperiod helt enkelt. Men jag gissar på att jag kommer veta iaf något intressant att blogga om imorgon, slutar 12 så.. FATTA VAD SKÖNT! Nu ska jag nog käka. Pusspuss.

p.s jag saknar mathilda d.s

Nostalgi..


Watch the sunrise make a daybreak.

Jag har ångest. Ångest för gymnasievalet. Ska jag verkligen välja Sam - sam som första? Eller ska jag kanske välja Sam - Ekonomi/engelska? Eller Sam - kultur? Fan vad jag hatar gymnasieval. Jag ändrar mig heeeela tiden. Alltså, jag kanske inte är sådär jätteintresserad av samhällskunskap? Usch. Smsade pappa för några timmar sedan, han sa att vi ska prata om det ikväll, phew! Då får jag hjälp med det iaf. Ska dessutom läsa några sidor ur Molnfri Bombnatt för vi har läxförhör imorgon, me likey? Nah. Annars har jag nog inga läxor. Imorgon är det slöjd - ska sticka klart ena lovvikavanten, can't wait! Sen är det engelskaglosor (aslätta) till torsdag och matteprov (i guess) på fredag? Får snacka med Annabanana om det imorgon..
På onsdag är det idrottsdag som gäller också! Jag, Kariño och Julia ska först knalla längs.. Årstaviken? Och sen blir det bowling för hela bunten! Klart Sandis tar med sig kameran, oh yes. Vi tre har faktiskt planerat att ta med sig alla kamerorna, fan.. tüffa grejer! Vi slutar runt 12-13 dagen, det kan inte bli fräsigare, eller hur? På fredag slutar vi oxå tidigare - 13:45, så vi slipper 20 minuter av tekniken och hela svenskan pga någon föreläsning om.. aa.. mobbing kanske det var?
Smsade med mamichulo idag. På torsdag ska jag klippa mig! :D Egentligen var det inte planerat att jag skulle göra det men mamma blev så "rädd" när jag berättade att jag skulle klippa mig själv xD Så hon typ förbjöd mig och sa att jag skulle dra till Sanna i veckan istället - så Hair & face it is! Men eftersom jag har bestämt mig för att spara, kirra längre hår så ska jag bara rätta till sneluggen och toppa det lite. På tal om hår och grejer så pratade jag med Julia och Kakan efter idrotten (ja, jag var med idag) om hårfärgning. Om jag kanske ska färga håret? Jag är nästan hundra på att färga det på hösten (sept-okt någon gång) iaf, mörkare än vad jag har nu, med lite röda nyanser. Ska jag göra det eller inte?
Hoppas ni antecknar, pusshej!

XoXo


raouwr.

Are we human?


Hur kommer det sig att man alltid tar egopics i badrummet? ;O

Innan eftertänksamheten har raserat hela natten.

KVINNAN HAR ÄNTLIGEN HÖRT AV SIG! NU BLIR DET DUSCHDUSCH.

There's no start, there's no beginning.

Mitt humör agerar bergodalbana just nu. Jag vet inte riktigt varför allt går upp och ner men jag hoppas verkligen att det går över snart. Det är nu jag börjar tänka på att jag faktiskt är sjuk, att det finns någonting som orsakar detta men att jag själv försöker undvika det. Ibland går det bra, ibland inte. Att Mathilda åker iväg idag gör ju ingenting bättre, men hon har lovat att vi ska maila massa så jag hoppas det är enough, så att säga. Jag ska försöka att inte bryta ihop.
Idag var det planerat att jag och Karin skulle dra och hämta ut biljetterna till Friday the 13th. Jag har smsat henne typ miljonersmiljoner gånger, men har hon svarat? Nej det har hon inte. Jag blir så jävla irriterad på att hon aldrig svarar på sms, men grejtness. Kommer väl antagligen inte bli av idag så jag kan väl passa på att säga tack? :) Så eftersom Karin inte svarar så har jag inga som helst planer för dagen. Blir väl lite dusch, lite breaking dawn och lite.. Ja, jag vet inte! Får se hur det blir.
Sen ska jag träffa Kajsa i veckan oxå, fika och sånt där. Ida kanske följer med, jag har ingen aning. Men jag kan ju inte bara bryta kontakten med några av de sötaste personerna på jorden, eller hur? Om folk vill hitta på något så är det bara att langa kommentar här, inte för att någon kommer göra det men, för skojs skull liksom (:

Nu smsar jag med Mathilda, hon är nervös. Hejdå.

Didn't anybody tell you?

Jag vill vara sådär, ruskigt kär..

You got me in a crazy position.

Bilen är död! Batteriet har typ dött. Jag och mamma kommer ingen vart och har nyss käkat. Båda är sura på bilfan men får nöja oss med de filmer vi har hemma. Analyze that ska ses iaf, har inte sett den på skitlänge men har för mig att den var riktigt underhållande! :D
Just nu kör jag på Spotify och funderar på om jag ska måla naglarna. Snackar dessutom med S som förövrigt är ganska seg på att svara så det suger.
Imorgon ska jag och Karin mötas i stan någonstans och hämta ut biljetter till Friday the 13th. Yes, that's right! Sandwall ska på biopremiären på Rigoletto (Rigelotto, haha) på Fredag klockan 21:15. Om någon som råkar hoppa förbi den här bloggen läser detta och faktiskt ska på premiären så är det bara att säga till, just for fun liksom. Jag hoppas verkligen att den är bra, och jag hoppas att den är läskig, men inte för läskig. Jag vill ju inte dö. Trodde ifs att jag skulle dö igår kväll, men det gjorde jag ju inte så, great? Jaja, Karin the Cake blir det imorgon iaf. Sen ska jag nog.. Aa jag vet inte. Köpa nagellack? Köpa kläder? Köpa smink? Foundation kanske behövs? En lite mörkare ton? Eller så kanske jag ska sola? Jag vill ju inte se ut som ett lik, eller vad säger ni? Är det snyggt att vara blek? Jag tycker fan det är snyggt att vara solbränd. Det kanske är emos som diggar the pale look. Edward Cullen ska vara blek dock, det passar honom - hothothot!


Skitbild och grejer. Men jag bryr mig inte, kei? Puss!

Ditt hjärta måste gå sönder.

Eftersom jag inte orkar åka någonstans ikväll så får det bli hemmakväll. Mamma skulle egentligen iväg med Kristian till nå peeps och käka middag men hon orkar inte det. Jag lyckades övertala henne att hyra film så vi har något måttligt bra att kolla på ikväll.
Jag tror jag ska läsa lite Breaking Dawn nu faktiskt. Det var ju trots allt (typ) flera veckor sedan jag läste den? Vi hörs sen! Kommer antagligen blogga lite efter att jag kommit hem från filmhyrningen. Puss! :)

You might think that I won't make it on my own.

Jag har insett att det är läskigt att åka buss när det är jättedimmigt ute. Jag satt och oroade mig hela tiden, tänk om busschaffisen råkade köra av vägen eller något? På motorvägen mellan Tyresö och Skarpnäck och allt det där så såg man fan inte ett piss.. Jaja, jag överlevde iaf. Kul va?
Vaknade imorse (klockan nio) av Mathildas äckliga alarmsignal, den suger. Men ja, det var planerat att jag skulle sova en timma till men jag började prata med Mathilda om massa drömmar och skit så jag var pigg efter det. Anledningen till att vi gick upp så tidigt var för att hon skulle iväg och jobba på Ica idag - kul att sitta bakom kassan i åtta timmar! Iaf, vi käkade frulle med Carina och snackade om massa crap.
Igår kollade vi på The Shining och Mirrors. Båda filmerna var bra. Shining var ganska psycho och Mirrors var ganska.. äcklig. Vi fick sällskap av Carina, Maggie och Manne. Käkade pizza (mozarella/pesto/tomat = omnom!) och massa godis/popcorn/glass och skit. Det var jättegott men onyttigt som fan. När vi nästan hade kollat klart på Mirrors så fick jag sms från Oskar och Albin, de ville filmkvälla med oss. Men så blev det inte. De var cp och typ, aa jag har ingen aning. Förvirrande var det!
Jag wajnade som fan om att jag ville se Blades of Glory vilket Mathilda glatt gick med på att göra (glatt å glatt...) men aa, först kirrade vi omelettos och tomatos! Sen la vi oss i sofforna i vardagsrummet och började kolla - blev trötta som fan och bestämde oss för att sova. Orkade verkligen inte kolla på filmen, hur smidigt är det? Men sammanfattning av kvällen - det var astrevligt, trevligt sällskap och jag har nu insett att jag kommer sakna Mathilda äckligt mycket. Hon drar till Kina imorgon, bai liksom.. ):


Mathilda är bäst ♥

Jag var slut när du hitta' mig.

Det är Friday, snart är det dags att dra för mig alltså. Väntar bara på att mamma ska bli klar, kindof. Jag är så sjukt trött. Fatta hur skönt det skulle vara att bara.. sova till typ tolv och dra till skolan typ då? ;) Jag fattar inte ens varför man inte kan börja senare och sluta senare. Jag skulle inte banga på att börja runt 12 och sluta runt sex - nice det vore!
Idag har jag teknik - jag och Kariño ska bygga på våran fläktskit. Så har jag mattediagnos oxå. Har inte pluggat speciellt mycket, var ganska upptagen med att snacka med S, erhm. Ja. Men jag ska lära mig formlerna och allt sånt på bussen, och på no:n (heh). Vi tackar Oskar som pluggade lite med mig igår kväll. Han är typ psykbra på matte! Där har vi någon som kan hjälpa mig när det är dags för vårat überprov...

Menmen, kanske borde fortsätta med sminkningen? Drar till Mathilda ikväll så nästa blogginlägg blir nog imorgon någon gång. Puss!

This cannot be happening.

Mamichulo kom nyss hem. Jag sitter och chattar med Patrik och kör Ebba Forsberg - Daybreak på repeat, en av de bästa låtarna ever. Har ni sett Om Jag Vänder Mig Om? Svensk film, jag vet, men ack så bra! Kommer ihåg att pappa hyrde den för några år sedan, såg den minst 3 ggr under två dagar eller vad det nu var.
Juste, change of plans in my schedule. Ingen fest på Lördag. Lokalen vi skulle vara i var tydligen bokad då (vilka nötter bokar inte upp den?) så vi kan inte vara där. Mathilda snackade någonting om pokerkväll men det skär bara i mina öron - nej tack. Mirrorskvällen försvinner iaf inte. Vi behöver bara lyckas övertala Carina om att få ha vardagsrummet och även fast Karin har berättat i stort sett hela filmen för mig så spelar det ingen roll, jag ska se klart den, för hon sa att den var riktigt bra.
Och vet ni vad jag kom på? (Jag vet att man inte kan börja en mening med "Och" men jag bryr mig inte) Iaf! Jag har inte läst ut fjärde twilight-boken. Fattar ni hur dålig jag är? Jag har fan inte haft tid. Har kanske läst 3 kapitel, sen blev det för mycket läxor, prov och skit så jag har helt enkelt inte kunnat göra något annat än att plugga. Läsa är ju någonting man gör på kvällen (iaf enligt mig) så att läsa när jag kommer hem från skolan nappar jag inte riktigt på. Jag måste börja läsa den. Om jag inte kan göra det nu under skolveckorna så SKA jag läsa ut den på sportlovet.
... Magen kurrade precis, vad i helvete! Jag är hungrig och maten är inte klar än. Vad är detta?! :( Klockan är fan halv åtta och jag borde.. plugga matte, och no. För jag har tydligen mattediagnos imorgon och hur kul är inte det? På tal om matte så fick jag tillbaks läxförhöret - alla rätt! Det känns jävligt nice att vara pluggis. Jag gillar det, liksom. Så borde jag få tillbaks noläxförhöret oxå. Det är jag däremot lite orolig över. Anna sa att det gick bra men jag kan inte riktigt lita på henne för det kändes som att jag sög ;Q We'll see about that tomorrow!
Nu måste jag oxå ursäkta för mina långa blogginlägg.. Jag vet inte vad det är med mig! Som att jag fått värsta bloggrycket eller något. Jag får bara lust att skriva onödiga inlägg, hela tiden. Dock ska jag nog inte skriva varje gång jag blir sugen, då blir det bara fööör mycket. Eller vad tycker ni? Kommentera plox. Jag kanske borde fota lite mer? Inte bara seriöst skit, utan.. oseriöst(lol) skit med! Så att bloggen inte blir värsta textig och mindre bildig. Jag ska börja med det imorgon! Fota som fan hemma hos Mathilda, yessir! Så ska jag lägga upp massa flumbilder - fula eller inte, det spelar ingen roll! Eller jo det gör det men heheheheheh..

På tal om raklödder och jordgubbar så måste jag berätta att Thomas är cp i huvudet :D Han har addat Spencer på facebook. Jag började seriöst skratta som fan när Spencer berättade det men grabben - jag fattar, du gillar att adda folk lite spontant på ansiktet sådärva såattee... det är okej, det är chill! Men aa, den där Thomas alltså.. Honom måste jag träffa. Så vad säger ni? Ska jag rätt ut sagt tvinga honom att komma hit?

Such a crazy night to be awake.

NP mellan 8:30 o 10:20 idag. Skrev en krönika och folk som är mörkrädda och skit. Tror fan den blev ganska bra..
Direkt efter det drog jag och Karin hem till henne och käkade köttbullzZz och mackisar - omnom (& don't forget the chilisås lol). Vi hade planerat att dra till spökhuset idag, vilket vi gjorde lite senare oxå. Kom fram dit runt typ 13 kanske och till våran förvåning så var alla fönster igenbommade - alltså kunde man inte komma in utan verktyg och skit. Vi wajnade, skrek och dampade lite men nöjde oss med att fota lite utanför och ta turistbilder - nice!
Jag frös sönder som fan så vi stannade väl bara i tjugo minuter. Juste! Glömde nästan säga att vi köpte skit i både Råcksta kiosken och på Pressbyrån i Vällingby och jag tror fan Karin har rätt - de i Råcksta kiorren känner igen oss, läskigt in that case! Efter godissnaskande, glassätande och merdrickande så hoppade vi på tuben och skrattade nästan hela vägen. I Slussen drog vi in till Konsum där jag tvingade Karin att smaka sandwich pepparkaka and did she like it? Oh yes she did! Vi kutade till bussen och yes! Hann med den, det gjorde vi.
Kom hem för kanske 20 minuter sedan. Jag är så ruskigt sur över att jag inte har Microsoft office picture manager och att jag inte kan kirra det föränn Andreas har fixat hem installationsCDn.

Imorgon ska jag vara med Mathilda och kolla på Mirrors. Eftersom hon drar till Kina på Söndag så kan det vara sista gången jag träffar henne på typ två veckor. Herrefan.






En mardröm.

"Jag börjar skaka, få panik. Jag skriker helt hysteriskt och försöker hitta en dörr. Min näsa rynkas av den unkna lukten när jag känner att jag står på något mjukt, något kladdigt. Jag är alldeles för trött för att bry mig om vad det är så jag börjar gå runt i det rummet jag befinner mig i. Plötsligt hör jag ett ljud, det är någon som ropar, på hjälp. Det låter bekant men jag kan inte sätta fingret på vems röst det är.
   Medans jag står där och skakar så hör jag någon, något. Fotsteg som kommer närmre och närmre. Eftersom jag inte har någon aning om vart jag är så vet jag inte om jag ska bli glad för att det faktiskt är någon som går mot mig eller om jag ska bli rädd, kanske gömma mig? Jag börjar tänka på den bekanta rösten jag hörde, skriket. Vad var det här för sjuk grej egentligen? Vart var det jag hade hamnat?"

You want a piece of me.

GYROS ÄGER.
Ja, jag och Carro käkade middag på ett grekiskt place på söder. Mums! Vi satt där och var fett nostalgiska. Lyssnade på musiken, spanade in de som jobbade där och njöt av våra pork gyros :*
Vi kollade ju kläder idag också. Hittade jag något? NEJ. Letade skor oxå - ingen success alls. Så det sög ju. Alltså seriöst, finns det inga snygga sneakers som jag kan kirra? ._. Nej. Så jävla dåligt.

Imorgon har vi nationella. Uppsats och skit. Sen ska jag och Kakan till Beckis. MMMH<3

There's just no one who gets me like you do


<3

It was only a kiss.

Värmdö, Tyresö och Kärrtorp - där har vi det!
Jag var nervös som fan när jag valde gymnasie och skit idag. Även fast det bara är prelleval så kändes det fett seriöst och jag vet, barnsligt av mig att tycka det MEN NEJ, måste tänka på min framtid och skit. Jag vill bara att den här terminen ska ta slut så jag kan börja gymnasiet, mitt nya liv, i min nya klass med nya kompisar. Jag är så jäkla taggad, det är helt sjukt. Min syo tycker t.o.m att jag är fett excited och kanske lite föör excited?
Juste! NP i svenska idag - läsförståelse. Det gick bra. Jag svarade bra på allting och det var ingenting som var svårt. Får hoppas på ett VG (helst MVG). Vet någon hur långt tid det tar tills man får tillbaks det? Är det typ om flera hundra veckor eller? Jag har ingen som helst koll..
På slöjden så var det det gamla vanliga som gällde - sticka, wajna och snacka med Sperkish. Jag kommer nog bli klar med ena lovikkavanten nästa lektion. Ska bara avsluta vanten, kirra tumme, trådfliff och mönster. Får hoppas de blir tillräckligt snygga och fräsiga så jag kan använda dem nästa höst/vinter/vår. Och på tal om årstider så ska jag shoppa imorgon, igen. Med Carro och Néa (: Carro ska först klippa sig (försöker övertala henne att kirra lugg igen) och sen ska vi springa runt på stan. Hoppas jag hittar något nice att ha iaf. Måste kolla sneakers, tröjor och MASSA skit.
Bythefuckingway! Imorgon har vi Soläxförhör om ryska revolutionen och jag slipper idrotten, för jag är sjuk, jätteförkyld. Det är inte kul. Jag lovar.

Glömde fan berätta att
Karin cuttade mig med en skalpell igår. Hon låna min skalpell på bilden varav jag sa åt henne att hämta en egen. Hon blev lite bitchfejssur och försökte ta den ifrån mig (jag hade tagit av skyddet men det fattade inte hon) och tillslut fick hon tag i min hand och drog den ur mitt grepp. Ajj, jag vet. Det gjorde ont och det blödde som fan. Så vad gjorde vi? Jo, sprang upp till sjuksyrran och knackade på dörren - inget svar. Jag fick ju typ panik så jag knackade några minuter senare och då hör vi någon skrika "Det är upptaget så ni får vänta ett tag". Utan att tänka skriker jag "Men jag har skurit mig och det blöder som fan! *paus i typ 4sek* Alltså.. inte med mening! Men aa.. Det blöder.." När hon fick se mina cutts på fingrarna så började hon nästan skratta, ja, hon tyckte det var så barnsligt att jag panikade över det. MEN DET BLÖDDE FAKTISKT MYCKET! Så ja, jag bryr mig inte. Det gjorde ont ._. Blev väl typ 3mm djupa sår or something.

Gimme more babe.



1 - Kariños mästerverk.
2 & 3 - Vi är såna äckliga posers <3 [the enorm hand-bild<3]
4 - Das snögübb!

Sponsored by destiny.

DUDES AND DUDETTES
Idag har jag införskaffat två par jeans - Lee och Tiger. FAN VAD UNDERBARA DE ÄR <3 Jag och Carro knallade runt på stan som två cpn. Kollade massvis med skit. Och ja, jag hittade bara jeansen. Inga tröjor, inga skor, ingenting annat. På Onsdag ska vi nog till Footlocker och massa annat skit och kolla kläder och sneakers. Känner att mina adidas börjar bli liite slitna..
Imorgon är det NP i svenska vilket betyder att jag dessutom har kirrat mat att ha i klassrummet imorgon - drickyoghurt, clementiner och chiquita-juice ftw! Läsförståelse och skit är tråkigt/ibland jobbigt. Hoppas jag kirrar bra på det. Fick dessutom tillbaks det spontana spanskaprovet som vi gjorde förra veckan. Jag trodde jag sög, jag var inte helt rätt - fick VG. Så jag är väl ganska nöjd.
Nu ska jag plugga och njuta av att jag har söta jeans. XO

When you're gone, though I tried, how can I carry on?

Sitter här och lyssnar på Lasse Lindh, han är bra. Jag är trött och bussen går 08:53. Det är faktiskt ganska skönt att slippa gå upp hur tidigt som helst bara för att jag är i Tyresö. Så det är nice med omväxling lite då & då.
Idag händer nog ingenting speciellt. Inga prov i skolan eller så. Efter skoldagen drar jag till stan och kollar kläder, det lite mer läskigt är väl att jag ska göra det själv, för typ första gången i mitt liv. Så håll tummarna för mig! Får massa sms från Ullis också, hon babblar på om att vi KANSKE har simning på idrotten. Värt? Nej. Jag tar nog med mig vanliga kläder så får vi hoppas på att det är vanlig idrott idag. På tal om idrott så måste jag börja fundera på hur min idrottsskitläxa ska vara. Jag kommer nog faila på den så jag ska prata med Biggan om allt det.
Och juste, S kommer till Sverige någon gång inom en VÄLDIGT snar framtid. Är det bra eller dåligt? Jag vet inte. Jag är FORTFARANDE chockad.. men är jag chockad på ett positivt eller negativt sätt? Det återstår att se..

Stockholm "stannar"


[2:00 och framåt]
Är vi tuffa eller är vi tuffa
? D:

En hemlighet som ingen vet.

Jag är på schlagerhumör, yesbocks.
Vad hände i helgen? Long story short -
Fredag: Efter skolan drog jag till Milkan, lyssnade på Stand out och lekte. Drog därefter hem till mig, var feta och pluggade på som fan! Sen somnade vi. Eller, vi busringde också lite folk. Det var kul, som fan, Snacka om att typ skratta sönder..
Lördag: "Stockholm stannar!" Vi ägde och jag skrattade inte en enda gång. Faktiskt lite tufft. Därefter hockeymatch i Nacka Ishall! Elias spelade men vi missade tydligen honom, helt cp. Såg snygg kille där oxå, drool x543. Efter det skulle vi till Krusboda. När vi väntade på bussen träffade man på Sperkish, det var nice! Åkte buss med honom till Sickla och sa sedan adjö till honom. Vi fortsatte mot Tyresö varav Mikkhoe smsade lite random om att han skulle till Trollis. Först var det planerat att dra till honom och säga hej, men nej. Så blev det inte. Vi drog till Emelie tidigare istället och folk var glada över att se oss. :') på det. Knas med buss och skit vid slutet av kvällen men kom hem runt tvåish.
Söndag: Vaknade 09:30 och hade haft lite småweird drömmar om allt från att jag var tsm med Thomas till att Tobbe kastade strykjärn och grejer på mig och några brudar. Det var lite.. aa. Mathilda drog iaf hem runt halv elva, så jag har suttit här och degat lite sen dess.
TACK FÖR EN UNDERBAR HELG SNUTTEGULL<3

Nu ska jag fortsätta min meningslösa Söndag med lite olaglighet och Jill Johnson, puss på't!

RSS 2.0