Watch the sunrise make a daybreak.

Jag har ångest. Ångest för gymnasievalet. Ska jag verkligen välja Sam - sam som första? Eller ska jag kanske välja Sam - Ekonomi/engelska? Eller Sam - kultur? Fan vad jag hatar gymnasieval. Jag ändrar mig heeeela tiden. Alltså, jag kanske inte är sådär jätteintresserad av samhällskunskap? Usch. Smsade pappa för några timmar sedan, han sa att vi ska prata om det ikväll, phew! Då får jag hjälp med det iaf. Ska dessutom läsa några sidor ur Molnfri Bombnatt för vi har läxförhör imorgon, me likey? Nah. Annars har jag nog inga läxor. Imorgon är det slöjd - ska sticka klart ena lovvikavanten, can't wait! Sen är det engelskaglosor (aslätta) till torsdag och matteprov (i guess) på fredag? Får snacka med Annabanana om det imorgon..
På onsdag är det idrottsdag som gäller också! Jag, Kariño och Julia ska först knalla längs.. Årstaviken? Och sen blir det bowling för hela bunten! Klart Sandis tar med sig kameran, oh yes. Vi tre har faktiskt planerat att ta med sig alla kamerorna, fan.. tüffa grejer! Vi slutar runt 12-13 dagen, det kan inte bli fräsigare, eller hur? På fredag slutar vi oxå tidigare - 13:45, så vi slipper 20 minuter av tekniken och hela svenskan pga någon föreläsning om.. aa.. mobbing kanske det var?
Smsade med mamichulo idag. På torsdag ska jag klippa mig! :D Egentligen var det inte planerat att jag skulle göra det men mamma blev så "rädd" när jag berättade att jag skulle klippa mig själv xD Så hon typ förbjöd mig och sa att jag skulle dra till Sanna i veckan istället - så Hair & face it is! Men eftersom jag har bestämt mig för att spara, kirra längre hår så ska jag bara rätta till sneluggen och toppa det lite. På tal om hår och grejer så pratade jag med Julia och Kakan efter idrotten (ja, jag var med idag) om hårfärgning. Om jag kanske ska färga håret? Jag är nästan hundra på att färga det på hösten (sept-okt någon gång) iaf, mörkare än vad jag har nu, med lite röda nyanser. Ska jag göra det eller inte?
Hoppas ni antecknar, pusshej!

Kommentarer
Postat av: Yuul

Svart med röda slingor?



Jag vet att jag skulle gillar't!

2009-02-10 @ 04:22:39
Postat av: Mathilda

Svart med röd lugg kanske? ;)

2009-02-10 @ 08:44:11
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: S

Joel: Euh :(



Mathilda: HAHAHHAAHAH FYFAN MATHILDA :'(</3

2009-02-10 @ 19:10:49
URL: http://sandiswallis.blogg.se/
Postat av: Amanda

Gymnasieval är svårt som fan.

Jag minns att jag valde Sam som första val (inriktning valde man sen i gymnasiet, men jag har för mig att jag skrev Sam/Media ändå), hade Human på andraplats (även fast jag inte ville gå det :P) och Mediagymnasiet i NACKA på tredje :P Den du! Estet var egentligen mitt förstaval men jag hade lite för dåligt med poäng för att komma in där tyvärr, dessutom visste jag inte alls vad jag ville bli senare i livet så en bredare linje typ sam, var ett bättre val.



Human kom jag in på direkt, Sam kom jag in på under sommarlovet, asnice! Sam är en jättebra linje egentligen, väldigt mycket teoretiska ämnen vilket jag tyckte var rätt långtråkigt, men jag läste ju Sam/Språk så jag fick hålla på med det iaf :)



Hoppas allt går bra för dig, och tänk på det här; Vantrivs du med ditt val så GÅR det att byta linje/inriktning när du väl har börjat!

2009-02-11 @ 15:17:32
Postat av: Amanda

Och jag gillade ditt svarta med röd lugg! : <

2009-02-11 @ 15:18:31
Postat av: Anonym

Jaha, okej :D

Nacka? Wooooot? Okej :D:D



Haha, gjorde du? Sötnos :D

2009-02-16 @ 21:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0