Boy, I will make you want me.

Snart ska jag till bussen och möta upp Sophia♥. Ska ut på en promenix och prata lite. Något vi båda behöver, känner jag. Kanske skriver lite mer när jag kommer hem, kanske inte.

Hans kläder luktade rök.

HAHAHA
Idag lekte jag och Felicia med hennes hund. Sprutade vatten på honom med the slang och grejer. Sedan gick vi vidare för en kort liten promenix med Scoobster och det var då Felicia utbrast något i stil med "Det är så skönt att man kan gå runt i enbart underkläder på sommaren utan att det känns konstigt eller att folk tycker att man är konstig." varpå jag sa "Äe, vafan!" och tog av mig tröjan. Sedan körde vi intro-scenen till 'Baywatch'.
Livet leker, min vän.

här ska det finnas en bild på detta, fast näe
vi hade inte med oss någon kamera... hehe



Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

Låten med Winnerbäck har förföljt mig ända sedan jag la in den på min ipod. Varje gång jag kör på 'blandade spår' så ska den komma upp, varje gång ska den spelas. Får jag ingen ordning på mitt liv? Eller är det så att jag i framtiden inte alls kommer ha någon ordning på mitt liv? Ett mysterium är vad det är.

Din skönhet inspirerar till en lögn.

ljus - stanna kvar
kom och var min vän
ljusna mig igen, igen, igen

kom och var min vän för en sekund
när kvällens första frusna stjärnor vaknar
bli mitt sista halmstrå för en stund
vi som har allt, vi som saknar

jag skänker dig den sista lögn jag har
jag offrar och betalar vad som krävs
när natten är här ska jag lämna allt tillbaks
resterna jag frossat i förgäves


Granny smith.


kul att min tröja ser vit ut (den är faktiskt gul)

Jag kom precis hem från Älta, från Felicia. Jag gjorde pannkakor till henne, hon pluggade, vi solade, vi skrattade, vi pratade, vi tröstade varandra och vi kollade på X-men. Nu skulle hon till stan och möta sin mami och då kände jag att det var dags för mig att åka hem.
Är ganska rastlös. Antingen blir det film eller något annat, som jag inte vet än.
Imorgon är det minnesstund i skolan. Då fattar ni var bl.a jag och Felicia kommer vara. Blä

 


Genom frostigt glas syns solen som en huldra.

Godmorgon! Hoppas ni alla mår bra, för jag känner att jag faktiskt mår bättre :) Snart ska jag dra mig mot Felicia för att hjälpa henne med matteplugg och äta pannkakor. Förhoppningsvis får vi in lite solning i schemat också! Outfit idag är ganska oklar, men shorts är ett måste, även om vädret sviker mig senare.. Och nu när jag kollar smhi och klart så ser jag att det ska bli mulet fram emot eftermiddagen. Får se hur jag gör!

åh, hurricane
nu är det lika långt till stjärnorna
som stjärnorna till dig
alla talar om dig, hurricane.

I could never make you stay.

Nej, jag har fortfarande inte gått och lagt mig, även fast jag skrev godnatt för mer än en timma sedan. Jag tänker för mycket, och det resulterar bara i att jag verkligen inte kan sova. Så jag antar att det är mycket bättre att bara sitta här och inte göra någonting? Andreas verkar svika mig väldigt snart, så kanske härmar honom, liksom.

Fattar dock inte en liten grej. Det är att jag har haft rekordhöga läsartal idag. Tänker inte säga hur många, för det känns bara patetiskt eftersom det inte är många alls egentligen. Men detta ser jag som någonting positivt! Om det är någon som smyglänkar runt min blogg lite eller om det bara är så att folk har börjat gilla den - spelar ingen roll. Detta gör mig glad! Faktiskt.

förresten, tack till alla söta människor som brytt sig idag.
ni är för fina.

I want you near, to kill my fears.

Donovan är grym. Nu vet ni det.
Jag har precis sett 'Confessions of a Shopaholic' av någon anledning. Den var ganska okej, väldigt tjejig, såklart, men det var en passande film att kolla på nu när man inte har mycket att göra och inte har lust till att göra någonting annat än att dö.

Det finns en sak som gör mig väldigt deprimerad - jag har en kort man. Jag ska gifta mig med en kort människa. Jag känner mig som Samantha i Sex and the City, men jag ska försöka att ignorera detta. Finns det operationer som gör folk längre? Det vore ju lite tufft. Andreas, ska vi köra på det? Jag pröjsar! Jag menar, med mitt framtida yrke lär jag ju ha råd med allt i hela världen.

nu säger jag godnatt, läsare!
och puss på dig, theodor. vi saknar dig.

Kom så ska vi leva livet!

Kan inte de här sista skoldagarna rusa förbi så vi alla kan slippa det här? Jag behöver sommarlov, nu. Jag behöver frihet. För en gångs skull behöver jag inte rutiner. Jag behöver bara ta det lugnt. Jag behöver Peace & Love, med mina underbaringar. Jag behöver sol. Jag behöver ledighet. Jag behöver tid, för mig.

No one's gonna love you more than I do.

Sex and the city-maraton är det enda som får mig på andra tankar just nu. Jag har inget plugg att oroa mig för, vilket gör allting lite lättare. Alltså blir det satc/filmtittande för min del. Det bästa just nu.



imorgon är jag ledig. vilket innebär pannkaksstekande och
mattepluggande hemma hos Felicia. she needs help - that's what i'll give her.

They could have warned you.

Det här inlägget är tillägnat till en person som jag inte alls kände speciellt bra. Någon som jag brukade träffa i princip varje dag. Utbyta ord med ibland. Om inte det, så var det en person jag brukade se varje dag. Allting kom som en jävla chock, och jag har fortfarande inte insett det. Jag försöker få in det, men det är något sådant som bara inte går att uppfatta som något verkligt. Och jag önskar att det aldrig hade hänt.

rip theodor forsberg

Here comes the sun!

Ja, solen börjar kika fram bakom de mörka åskmolnen och vi alla är glada! Vi har börjat förbereda maten och ska snart börja med efterrätten. De andra brudarna som ska på tjejmiddagen kommer om 4 timmar och vi är så jävla stressade! Klockan åtta kommer resten! It's gonna be legen.... wait for it... DARY!


Lets work it all out.

God morgon, gullungar!
Nu undrar ni säkert vad fan jag gör uppe såhär tidigt! Jag vaknade faktiskt 09.31 så ända sedan dess har jag varit vaken. Svaret på eran fråga är i alla fall att Linda ska firas idag! Felicia och jag ska vara där gaaaanska tidigt för att hjälpa henne städa, laga mat, fixa och trixa. Inte är jag alls taggad på att gå upp tidigt för det, men vad gör man inte för shaky???????
Jag har så mycket grejer och packa. Bör nog klottra ner en lista över allt jag måste ta med mig, så jag inte glömmer något, för det vore ju åt helvete. Det här är antagligen det sista inlägg ni får från mig idag! Har ni tur kanske jag snor Lindas dator för någon sekund innan partyt drar igång! :D Hoppas ni får en awesome lördagkväll allihopa, för det vet jag att jag kommer få ;)

Walk the line.


grym film.


I fell into a burning ring of fire.

Ja gud ja, förlåt! Jag har varit så jävla kass på att uppdatera idag. Marisa-inlägget kan knappt räknas som ett.

Jag kom hem ganska tidigt idag. Köpte strumpbyxor i stan innan jag drog hem och fixade sedan lite grejer med Caroline. Förberedde outfit inför imorgon och lite sådana grejer! Ska försöka lägga mig ganska tidigt inatt, så jag kanske hinner ut på en liten power-walk imorgon bitti innan jag drar mig mot Linda.
Vad har jag gjort ikväll? Ingenting! Så jäkla skönt! Jag, pappa och Lena har suttit och diskuterat en hel del grejer i köket och lyssnat på skitbra musik. Från 20-nu satt vi där, och insåg sedan att jag kanske skulle upp och sitta vid datorn innan jag lägger mig. Smart va?
Orkar inte blogga mer, förlåt! Men imorgon ska jag försöka komma ihåg att ta massvis med bilder :) Så kommer de isf upp här, självklart!

Start wearing purple for me now.



Marisa och jag sitter uppe vid datorerna och fiser i takt till 'Highway man' med Hoffmaestro. Orkar inte skriva mer. Hej då!


Jag ville höra gräset gro.

Jag är trött, men det är äntligen fredag! Ett prov kvar, sedan kan jag ta sommarlov (i princip)! Och imorgon smäller det! Linda Olsson fyller 18 bast idag och jävlarimig vad det ska firas imorgon!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! ♥

Jag tycker om när jag har dig vid min sida.

Planer för imorgon;
• Åka till stan och sola (det ska tydligen regna i massvis med dagar, kul!)
• Dra till mamis jobb och hämta lite grejs
• Plugga med Marisa innan skolan börjar (hurtiga tjejer!)
~ efter skolan;
• Oklart
• Åka hem och se Alice i underlandet med papi!

Enligt Julian ska vi ha med oss åttiotalskläder imorgon. Tydligen ska vi stå längst fram på "konserten" i filmen(!!!) och våra kläder måste godkännas. Behöver jag säga att jag är grymt taggad? Har dock inte riktigt hittat vad jag ska ha på mig. Det beror helt på vädret. Synd att jag inte är synsk då, va?
Ska rota lite i min garderob nu för att få fram något smaskigt!

You got me hooked on that beautiful view.


jag har varit i alla städer
letat efter dig


Jag blundar men jag ser ändå.

När ska jag lära mig att man måste släppa folk som inte gynnar ens liv, på något sätt? När ska jag inse att jag förtjänar bättre? När ska jag sluta se mig själv som den minst betydelsefulla människan på jorden? Jag får aldrig in det. Hur kan man bete sig så idiotiskt?
Jag ska inte skriva av mig i bloggen, även fast det bl.a är därför den finns. Det blir helt enkelt för mycket.

Du är en saga för god att vara sann.


Jag har nu insett att jag har traskat in i shopaholicernas värld. Vad sa ni? Välkommen? Tack!

Vi har bara varandra!

JUSTE! Jag har glömt berätta en grej... Tydligen har Julian, min älskade vän, fixat så att våran klass ska vara med som statister i den nya Cornelis Vreeswijk-filmen nu på måndag :D Inte världens mest kända personer verkar det som, men han som ska spela Cornelis själv är norsk och Johan Glans spelar en roll också. Inge pengar kommer vi tjäna, men visst låter det kul ändå? :) Tror jag verkligen att det kommer bli! Nu måste jag rusa till skolan. Christofer vill att jag ska ta samma buss som honom. Puss!

Återigen gryr dagen vid din bleka skuldra.

Varje gång du öppnar käften sprids en stank över stan
varje gång du öppnar käften är det som att stirra ner i en kloak
man tycker lite synd om dig
för vem ska orka bry sig till slut
, till slut, till slut?

Låta det explodera i skyn.


HEY HO! LETS GO!

Godmorgon, mina vänner! Jag har en väldigt kort dag i skolan att se fram emot, och jag gillar'e! Imorgon är det fredag och då fyller Linda år. Vilket betyder att det då är en dag kvar tills hennes partey! Igår eftermiddag sprang jag runt och vände ut och in på min garderob och provade allting jag ägde. Använde allt mitt smink i hopp om att se jäkligt 'rock' ut. Nu är frågan om jag lyckades, vilket jag tror att jag gjorde. Det återstår att se på lördag!
Hoppas ni har en grym dag! Jag känner att den kommer bli riktigt bra för moi :DD


Living on the streets.

Jag såg nyss det sista Gossip Girl-avsnittet och fy fan vad jag blev besviken. Hur kunde de döda honom? Förstör hela serien. Nu kommer jag inte vilja kolla på det nå mer.
Dags att sussa. Pusss

Johnny, du och jag borde starta upp ett band.

En skål special K + ett äpple och nu är jag äntligen mätt! Kändes som att jag skulle avlida när jag kom hem, var så grymt hungrig. Nu lyssnar jag på Håkan Hellström för fulla muggar och ska snart plocka fram allting jag äger och hitta en awesome outfit till Lindas 18årsfest. För ja, det kommer ju bli legendary.
Steffeleff och jag diskuterade en hel del intressanta saker på vägen hem från skolan. Idioter man både har och har haft till vänner, idioter som finns i ens liv bara för att man är tvungen att ha dem där och, ja, idioter i allmänhet. Den där Steffe är ganska härlig att diskutera sånt med, ska ni veta.

Idag berättade Åke för mig att vi slutar 11.10 imorgon. Kan det bli bättre? Nä jag tror inte det! Ska tydligen bli fint väder också, så det blir bara för mig att sola lite. Och plugga massa :( But i love it! Ett prov kvar sedan kan jag nästan ta sommarlov!

Nu kan det va' för sent att säga som det är.

Det här är låtarna vi ska köra nästa onsdag. Jag på gitarr - asnice!

U2 - With or Without you

The Beatles - Twist and Shout

Radiohead - Creep

 


We look so good together.



Alltså, i've been thinking.... och jag måste nog vara snyggast på jorden. Seriöst nu.
slackerdag = anledningen till osminkad chey och slarvig skjortgrej. Skola nu? Aaahrå!

I will let you down. I will make you hurt.

Nine Inch Nails på g. Var ett jäkla tag sedan man lyssnade på dem, och mobbas inte, för de är faktiskt bra! Synd att jag inte såg dem live när de var här i Stockholm. What's up med mig? Note to self: Gå på fler konserter! Det enda problemet jag har är liksom, ja, pengar. Men har jag pengar så är det bara att köra!

Provet gick bra! Felicia gjorde så jag skrev fel på en grej enligt Åke och Marwi, men det är okej. Var trots allt bara ett g-prov så jag kan lugna ner mig! Efter provet gick jag och Marre och införskaffade oss kaffe. Tjatade om det på bussen till skolan, under promenaden till skolan, i väntan på att provet skulle börja och på promenaden till Sleven. Kan ni fatta att vi sedan pluggade i mer än en timme? Måns och Åke hjälpte oss med lite grejer. Lyxiga ungar som redan har gjort provet. Men det ska gå bra på fredag, det ska det!

Nu ska jag fortsätta lyssna på NIN. Måste dra om ~30 minutooos. Pussinuss på er!

Dina händer ber mig sova över.

SMS! YES! Fast nä.. 2 dagar kvar på min nuvarandra prisplan, sedan går jag över till Bas. Vad roligt!

Solen skiner, men inte fan är det speciellt varmt. Skiter jag i och trotsar vädret. Ingen jacka! Shorts tänkte jag först ta men det känns lite att ta i, därför blir det jeans. Jag har blivit jätteskeptisk när det gäller mina väskor. Vet inte vilken jag ska ha idag. Det känns som att världen går under om jag tar den jag funderar på nu. Visst är jag lite annorlunda? Äe, nu drar jag. Ha en bra dag! :)

Jag vet vad som måste göras.





Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

 


Hur ska det gå?

Buss klockan 08.52 imorgon = nice? Gprov i Filmkunskap imorgon = nice? Plugg med Marisa i flera timmar = nice? Ni kanske förstår att jag är en gnutta sarkastisk när jag skriver positiva saker om det där.

När jag kommer hem ska jag pröva min outfit inför lördag. Kanske sminka mig lite over the top i hopp om att det kommer bli amazing? Kanske köpa några oversize-tischor som jag kan sladdra runt med i sommar? Haha, sladdra. Good one.
Nu blir det plugg! Sedan ska jag sova, läääänge.

Teardrop on the fire.

Note to self: Jag ska inte dra på spinning dagen efter ett äckligt, jobbigt gympass! Nu kan jag knappt gå, HEHE..

Let me rock the mike.



Shorts! Nya glajjer! Min älskade, "gamla" Thåström-tröja <3

Lyssnar på Maggio och ska snart hoppa in i duschen. Svenskaprov imorgon, eller, i filmkunskap. Kul? OJA

He's doing alright!

När jag satt på bussen på väg hem från stan så började jag småfnissa åt bruden bredvid mig. Hon var så trött så hon satt och nickade till sisådär varje sekund som gick. När jag sedan kollade mig omkring lite allmänt i bussen såg jag att MINST 5 stycken låg och gjorde exakt samma sak. Jag gäspade varje gång jag kollade på någon av dem, haha. Trötta, vuxna peeps på väg hem från jobbet? Sömnbrist, kanske? Stackars människor.

You know, but you're acting like you don't know.

Äntligen hemma! Taggar till till träningsmusiken, för om ~en timme drar jag och spinner arslet av mig med Felicia! Den här dagen har varit så jääävla bra. Jag vet inte riktigt varför, men den har gått precis som jag velat och det har resulterat i att jag nu är riktigt glad!
Intervjun gick bra! Förväntas få ett samtal i mitten av Augusti ifrån henne. Nu måste det bara fixas lite referensnummer och sådant. Piece of cake! När jag berättade om min sommar blev jag helt, till mig. Jättetaggad! När intervjun var klar åkte jag till mamis jobb, ringde posten, pratade med en quinna där och fick ihop några mailadresser. Mamma och jag promenixade över till Gallerian, fixade mina solglasögon som hade gått sönder (äntligen!!!!!!!!) och sedan knallade vi förbi H&M och det införskaffades två par shorts till moi. Ett par svarta (som Felicia har. JAGUDFÖRLÅTFÖRATTJAGHÄRMAR! men de var fina) och ett par lite längre jeansshorts. Vi hade rabatt så det var (Y) Sa sedan hejdå till mamma och gick till åhléns för att köpa ett par till glajjer. Hade nämligen rabatt där med som jag behövde använda! HIIHI
Nu längtar jag till sommaren OCH mitten av augusti. Mmmmums

Jag undrar var du är.


Kan de sluta vara så bra? Ska jag verkligen se dem i sommar? Unfreakin' believable.

Nyss kände jag lukten av solkräm, av någon anledning. Varför är det inte soligt ute idag? Det suger. Och vad gör man då? Kör på annan sol! Ja, jag satsar på att få hudcancer. Eller? Nej. Detta blir nog sista gången. Har bara hänt 2 ggr i år, så var stolt över mig, bitches.

I'll make your body rock.

Special K på morgonen är sannerligen en bra start på dagen! Om cirka en timme ska jag ta bussen och möta Felicia.

Kom nyss på att jag drömde jättekonstiga grejer. Eller, jag minns bara några delar ur drömmarna, tyvärr. Typiskt mig.
Dröm #1: Jag, Felicia och Joar var typ i.. Uppsala? Är inte riktigt säker. Tåget hem skulle gå 09.37 och det var det klockan var när vi närmade oss perrongen. Det började tjuta överallt och det var då vi fattade att dörrarna började stängas - fan vad vi sprang då. Seriöst, skitfort. Joar klagade, för att han inte orkade springa. Jag och Felicia var hurtiga som få och hann med tåget!
Dröm #2: Roligt minne av att jag, Amanda, Cassy, Carro och Linnea var ute och gick. Amanda var jättecp, Cassy var skitledsen över att hon var tvungen att gå runt där hon hade rökt några sekunder tidigare. Det var vi med, och vi klagade över att vi hade rök i lungorna. Awesome? Helt plötsligt befann jag mig vid massa datorer och jobbade på något skolarbete. Sen var det någon rysk maffiaboss (hahaha... Felli....) som höll på med mitt hår. Ytterst konstigt!
Dröm #3: Jag, Felicia, Måns och Åke var i mitt rum. Eller, snarare mitt gamla rum i lägenheten på Siklöjevägen. Åke hade hittat massa gamla skolkataloger där jag tydligen hade klottrat sönder och gjort värsta glittergrejerna runt alla snygga killar (duktigt av mig?) Jag minns att Åke sa "Jävlar. Du var en läskig brunett!", haha?
Dröm #4: Jag, Hanna, mamma och Andreas var i min farmor och farfars gamla lägenhet på Söder. Men det var egentligen den gamla lägenheten på Serenadvägen som jag bodde i för några år sedan. Vi var helt fascinerade över att vi kunde kolla ut genom deras badrumsfönster och se pappas hus. Det jag blev helt amazed av var att huset låg på Djurgården och att det var typ 30 ggr så stort som det är nu.
Dröm #5: Jag var instängd i en garderob med två killar som hånglade. Jag var osynlig, tydligen. Hahaha, inget mer med det. Eller jo! Någons mamma kom på dem och sedan vaknade jag. WEI

Sorry för massa text, men jag var bara tvungen! Hahaha :D

Jag mår illa när jag ler.

Thåström är så grym. Hans texter är awesome. Hans musik är ass-öm (awesome). Jag har aldrig tidigare hört 'Jag är en idiot' och nu älskar jag den. Den stämmer inte in på mig, absolut inte. Men den stämmer absolut in på någon annan. En vän som jag trodde var en av mina bästa, men som jag tydligen verkade ha helt fel om...?


Han börjar sjunga vid ~1:00. (Anledningen till att jag la in live-videon här är för att det inte finns någon annan med bra ljud)


Du är det bästa som jag vet.

Felicia Hultin, nu vet du nog allt om mig.

Here I come square one.

Pratar i telefinken med Felicia och väntar på att middagen ska bli klar. Är så jäkla hungrig, tror nästan jag dör! Hä hä
Det gymmades idag! Lite mer än en timma körde vi på. Både kondition och styrka. Mina ben känns ganska så döda. Mina armar med. Jag gillar'e.

Bloggar mer sen! Nu ska jag ner och säga åt pappa att skynda sig med maten! PUSS

På höll såg jag ljuset dö i dimman.



Är det bara jag som tycker att vädret går upp och ner? I lördags var det 25 grader och sol, igår var det 9 grader och regn. Idag är det, aa, ifs ~10 grader och sol. Men solen är här! Välkommen tillbaks! Här för att stanna? Det hoppas jag verkligen.

Ingen aning om vad vi ska göra på idrotten. Ute ska vi vara i alla fall. Hoppas vi gör något chill. När jag säger chill fattar ni väl hur lat jag är? När det gäller skolidrotten och träning är det helt olika saker för mig. Att bli betygsatt och grejer? Inte min grej, men något jag tyvärr måste hålla på med ändå.

Imorgon gäller det! Hoppas ni håller en tumme! :)

-

Förlåt. Ett inlägg till. Jag är bara tvungen.
Kollade nyss runt lite på facebook och hittade gruppen "Vi som vill ha kvar Svenska flaggan som den är!" där det står att någon grupp vid namn S-U-B ska komma med ett förslag på en ny flagga nu på Sveriges nationaldag. Tydligen ser de i S-U-B våran flagga som en rasistisk symbol. Vad är upp? Hur är våran flagga en rasistisk symbol? Det är SVERIGES FLAGGA! Klart den kan ses som det enligt några, men vadå, ska vi ändra den? Då kanske den ses som det med efter några år? Hur länge har våran flagga sett ut såhär? Jag är inte insatt direkt, men... forever? Varför ska man då ändra den nu? Finns ju en risk att några andra randoms tycker den ses som en rasistisk symbol om några decennier.
Skyltar folk med våran flagga? Visst, där det är "normalt" att göra det. Det är inte direkt så att jag går runt i Gamla stan och viftar runt med en flagga i handen direkt. Matcher? Då är det väl självklart? Flaggdagar? Födelsedagar, om vissa känner att de vill flagga då? Då borde väl alla länder i världen ta upp den här idiotiska frågan.
Är det bara jag som tycker det är helt absurt?

I've never felt this way before.

Jävligt spännande, men ändå orättvis final. Jävligt idiotiska domare som utvisade spelare när de inte ens borde ha gjort det? Okej, de vet bättre, men ändå. Min åsikt and that's it.

Imorgon blir en fullspäckad dag. Believe it or not. Skola till 15.20 och sedan snackades det om eventuellt historiaplugg med Marisa? Efter det vet jag att jag måste hinna med lite träning också! Lite sent för att satsa på Beach 2010 nu, men att träna, det gillar jag. Svettas med för den delen, ruskigt sexigt.
Äefan, dags för sängen! Hoppas ni haft en trevlig söndag! :) Talk to you tomorrow. PUSS

Ja, jag vill leva. Jag vill dö i Norden!

Såg ni bronsmatchen? När Bengan requestade efter en sista Time out när det var 0.7 sekunder kvar av matchen? Såg ni också när han berättade för reportern varför han gjorde det? Någonting om att vi inte hade klarat det utan den time out:en. När de sa det började Kristian, Hanna, Andreas och mamma skratta. Men inte jag. Är det där vuxenhumor? Jag fattar verkligen inte sådan humor för enligt mig är det det tråkigaste som finns när någon av mina släktingar säger något sådär typiskt icke roligt och som slutar med att alla skrattar. Kommer jag få sådan torr humor när jag blir äldre? Kommer jag sitta och skratta med mina vänner åt de mest tråkiga grejer som finns? I sure hope not.

I alla fall - Grattis Sverige!

Än fanns det tusentals tårar kvar.

Ge mig något. Ett tecken. Vad som helst.

Om du vill röra mig igen så måste jag vara i färg.

Kent.
Hjälper.
Mig.
Genom.
Det.
Här.

Vi kan sjunka i virvlande vatten.

Orkar jag städa mitt rum? Orkar jag packa ihop alla mina grejer för att dra till pappa ikväll? Svar: Nej.

Jag ska nog träna imorgon. HEHE

Hög nostalginivå på denna!


I work all night, I work all day.

Vad hände med vädret? Jag har suttit i sängen ända sedan jag vaknade för att jag inte har haft ork till något annat. Kollat cirkus 5 gossip girl-avsnitt. Är jag besatt? Kanske lite. Men jag känner några som är värre än mig, så det är lugnt!

Är det bara jag som inte fattat att sommaren närmar sig hur jäkla fort som helst? Vi har tre veckor kvar i skolan, jag har två prov kvar och sedan behöver jag inte tänka på skolan alls. Den 10e slutar vi, och då jäääävlar ska vi leva livet. Då jävlar ska det firas! I hur många inlägg har jag skrivit att jag längtar till sommaren? Jag kan inte rå för det! När jag skriver om det så känns det som att tiden går fortare. Och det gör mig så glad att bara tänka på det. Jag ska spendera den med de bästa vännerna i världen, och det kommer bli grymt. Peace & love, seriöst? Jag kommer dö av lycka när jag, Sandra, Felicia och Emelie sätter oss i bilen. Jag kommer dö när vi träffar alla andra vi ska bilda camp med.
Mina vänner, det är inte långt kvar nu. Jag längtar så mycket så det gör ont!

I've had the time of my life.

Igår hade vi det riktigt trevligt i Tanto! Och jag har inte orkat lägga in bilder eller så förrän nu. So here we go!


Tjejer, tjejer, tjejer! Vet inte riktigt varför Felicia hamnat i någon hejjagvillintevaramedpåbild-fas. Vem kan hon ha fått det ifrån? Öööööhehe


Vi hade det riktigt mysigt! Tack, folket!

Marry me Juliet.

Min uppdatering de här dagarna har känts ganska meningslös, ganska tråkig. Jag ber om ursäkt för det.
Igår hade vi det jättetrevligt i Tanto i alla fall. Blev väl runt 15-20 pers. Vi satt i en ring och grillade korv, marshmallows(?) och smälte choklad (det gjorde fettona iaf<3). Jag tog några bilder, som jag självklart lägger upp lite senare. Men inte nu, för jag ska kolla på Gossip Girl! :D

Listen to me, baby.

Jag glömde berätta om min dag igår! Totally forgot and I'm sawry.
Efter skolan åkte jag och Felicia och träffade Mango och Stefan i Huddinge. Var aslänge sedan jag träffade dem båda and I have to say att det var jäkligt trevligt! :) Det köptes skjorta till Stefan och annat trevligt. När jag träffade Mango började jag längta ännu mer till P&L. Han ska dit i år igen, vilket jag också ska, vilket tyvärr inte Stefan ska :( Dumma människa som måste jobba istället. But we will always have 2009, and all I can say is - next year.

Jag åkte hem och chillade någon timma för att sedan dra mig vidare mot Fåfängan och träffa klassen + några andra trevliga människor. Det grillades, mystes, lyssnades på musik, fotades, skrattades, kissades och gjordes massa mer. Sista bussen tog jag hem eftersom jag inte orkade med nattbuss och långa väntetider. Felicia slaggade hos mig och vi sov sött fram till klockan halv nio, as I said earlier.
Kom nyss in. Har varit ute och solat med mami i ~1 timma. Förhoppningsvis resulterar det i lite färg i alla fall. Imorgon har jag en sak att göra, och det är att sola! SOLA SOLA SOLA! HihiHI!



Visst är alla i 09spa så söta?! Fast fail på Ivar som är med på bild, men som inte går med oss.

Bad boys.

Hur nice är det att internet lägger av när man är mitt i ett inlägg? Ingenting sparades. Jag vaknade halv nio idag. Anledning: Skulle iväg och träna med mami. På träningen gick det asbra. Bättre än i torsdags, och jag svettades som fan. Mys, va? Nej men seriöst, tydligen är det inget fel på AC:n, utan det är fel på Kylblablabla:et. Men med öppna fönster så fungerade det faktiskt ganska bra!

På vägen hem åkte vi förbi stället som jag ska på anställningsintervju på på tisdag. Jajustja, det visste ni inte va! Anställningsintervju om några dagar! Tänker inte berätta var det är jag ska nu, men det kanske jag gör senare!

Sidney Samson - Riverside

Snart dags för mig att dra mig mot fåfängan och träffa klassen! Jag är så grymt taggad :) Ska fira att Hannes, våran underbare lärarstudent, har lämnat oss, förhoppningsvis för alltid.

Som ni ser lyssnar jag på 'Riverside'. Ska försöka hitta något att ha på mig efter det här inlägget. Känner inte att jag orkar någonting alls, så därför blir det bara att jag slänger på mig något. Ska ta med mig kameran och försöka ta massa kort! Kanske hörs ikväll.... eller?

All the crazy shit I did last night.

Coola brudar gled runt på stan idag efter matte-nationella och kom lite för sent till Historian. HEHE men kul var det! Åt glass. Solero Berry berry rekommenderas! Även fast den innehåller hallon.


Det är mer än bara nån sorglig kliché!


HEJ! Jag kör på..............


Shorts idag! (min arm ser efterbliven ut, jaa)

Jag var länge ensam.

Första gången på länge som jag inte försov mig! När jag hade stängt av alarmet imorse insåg jag att jag av någon anledning hade stängt av snooze och massa andra grejer, vilket gjorde att jag bara kunde stänga av alarmet och att det var det som resulterade i att jag somnade om och vaknade ~1 timme senare.... Bra Sofia, you go!
Mattenationella och samhällsseminarie idag då? Jag känner mig hemsk som inte har pluggat till nationella den här gången, men förra veckan pluggade jag en hel del och jag hoppas att det är tillräckligt för att jag ska klara det och få det betyg jag behöver. Ingen svenska verkar det som att vi har, och tack vare nationella försvinner två lektioner. Alltså har vi Historia och Samhällskunskap idag. Felicia, som redan har haft seminarie slutar efter Historian. Men det är lugnt, för tydligen måste bruden vänta på mig! ;)

Bussen går 07.28 och jag måste alltså börja göra mig i ordning, till härlig sommarmusik, såklart. Vad ska man ha på sig? Shorts? Det verkar ju som att det ska bli fint väder, men jag vet inte.... Och förresten, läsare, förlåt för dålig uppdatering de här dagarna. Dålig uppdatering = massa babbel. Jag ska försöka skära ner på det, ibland hänger jag inte riktigt med själv.

Luften smakar som en jordgubbspaj.

Fy satan vad jobbigt det var att träna idag! AC:n failade, solen lyste in och vi var ~60 pers på Sandras pass. Det slutade med att jag svettades ihjäl. Men inte fan gav jag upp för det! Så jäkla skönt var det. Och på lördag kör vi igen! Weoweoeoo

Jag måste tyvärr plugga en hel del ikväll, har lite skolgrejs som ska vara klart till imorgon. Så måste jag duscha OCH kolla på Kanada-Ryssland-matchen, för det är pretty exciting måste jag säga! Imorgon kväll verkar det också som att klassen ska mysa och fira att Hannes slutar hos oss FÖRALLTID(?), det blir grillning och annat mys! Jag försöker höra av mig senare ikväll, annars blir det imorgon! ;)

Ge mig allt du har.

Jag försov mig. Andra morgonen i rad som jag gör det. What's up? Detta gjorde mig ännu mer stressad eftersom jag inte hann plugga nå mer inför redovisningen => det känns som att det kommer gå åt helvete. Men jag ska försöka tänka positivt, för jag kan ifs allting som jag ska säga, men det är inte det som stör mig. Jag har tyvärr, som många andra, scenskräck. Vilket suger så jäkla hårt. Men jag har stödord, så det kommer nog gå jättebra, som de flesta har sagt till mig... Haha :)
Efter skolan blir det träning. Sandras pass! Måste passa på nu innan hon slutar..

Nu kan ni kalla mig för Sundance Kid.

Plugga lite historia för att sedan slagga järnet! Vi hörs imorgon efter att jag har tränat, om jag inte har för mycket plugg dvs. Ska försöka ta mig tid till er! PUSSSSSSSSSS

Du stryker fingrarna lätt mot min kind.

Kent. Åh, älskade jäkla Kent. I sommar ses vi. På Peace & Love. Åh, Peace & Love. När jag tänker på sommaren så blir jag så hiskeligt (härligt ord, det där) lycklig. Jag blir alldeles glad i hela kroppen och kan nästan inte fatta att jag ska få vara med om så mycket, få vara med så underbara människor och att jag kommer ha det så kul. Höjdpunkter? Midsommar hos Ellen, Peace & Love och Kroatien. Fattar ni? Jag vet att ni hade blivit lika glada som jag om det hade varit er jag pratade om, eller om ni pratade om er själva, eller något. Felicia, vi har så många planer, du och jag. ily

Och förresten! Vet ni hur taggad jag blir inför nästa helg? Imorgon ska jag möta upp Jesper för att få låna hans übersize:ade Nirvana-tröja. Jag ser allting framför mig och det är så bra. Det kommer bli så bra.

Jag vill inte vara rädd.

Nu har Felicia åkt iväg. Känns lite tomt och tråkigt faktiskt. Vi pluggade en hel del, snackade en hel del, fotade en hel del och skrattade grymt mycket! Bilderna tror jag inte jag lägger upp, de är ganska... nej. De hamnar i 'inte okej'-mappen och där får de stanna!

Jag tänker inte sitta vid datorn så mycket ikväll. Måste nog sova snart och innan det måste jag plugga historia. Vill ni veta vad jag har att göra innan sommarlovet? Ja, det vill ni! HEJ LISTA

• Historiaredovisning om FN:s insatser under Kalla kriget (imorgon)
• Nationella i matte - problemlösningar (fredag)
• Samhällsseminarie - Taiwan (fredag)
• G-prov i Filmkunskap (onsdag 26e)
• Historiaprov - 1a och 2a världskriget + imperialismen (fredag 28e)

verkar det som att jag har roliga saker att göra de kommande dagarna? Icke!
Men på lördag om ~1 vecka fyller Linda 18. Fattar ni hur mycket partande det blir
för min del eller?

Finns inte mycket mer att säga nu.



If you ain't getting drunk - get the fuck out the club.

Vi har pluggat historia (och italienska för Felicias del) ända sedan vi kom hem, runt 17.00. Nu ska vi MYSA GALET. Puss

Jag följer dig vart du än går.

Jag försov mig imorse. Hade planer på att dra mig ut på en liten runda men det gick inte så bra med tanke på att jag vaknade 08.49 istället för 07.24. Men vad gör man? Hoppade istället bara in i duschen och chillade allmänt. Kom på att jag skulle missa bussen jag egentligen skulle ta, så jag tar nästa. Skönt att man inte har geografi idag, så att man inte behöver stressa. Börjar 13.20 men ska möta upp några flickor för att förbereda inför våran historiaredovisning på torsdag, känns inte som att det kommer gå bäst, men förhoppningsvis klarar vi det! Jag har så mycket i skolan nu, så mycket som jag inte ens orkar sätta igång med, men som jag verkligen behöver göra. Kanske redan ikväll? Förhoppningsvis.
Nu ska jag iväg och möta upp Felicia och Linda - sooft!

I've done this before.


Vi lockades av äventyren.

Juste! Jag glömde berätta att jag tränade idag. Eriks pass klockan 17.30. Fan vad jag älskar det! Det enda negativa var att det var så jääääkla varmt. Svettades så det seriöst droppade från mig, hur nice låter inte det? Men det gjorde det bara ännu skönare - efteråt kände jag verkligen att jag hade tränat! (inte bara pga svetten nu då....)

Förresten, när jag kom hem kollade jag mig i spegeln. Idag, mina vänner, då har jag fått färg! Fräknarna har börjat kika fram också, i hela fejjan. Jag diggar det, stenhårt.

You like to destroy.





Var ganska fint väder idag med! Varmt och halvsoligt. Jag, Hanna, Felicia, Sophia, Ellie, Marisa, Emma och Rebecca bestämde oss för att sitta ute, luncha, mysa och ha det allmänt trevligt på gräsplätten utanför skolan. Och btw, ta inte bilden på mig och Ellie seriöst... hahahaha.... Kände mig bara tvungen att lägga upp den här. Jättesöta cheyer ju!

 


Om vinden vänder pröva än en gång.

Bilder från igår!





Det här med att ladda upp bilder är inte riktigt min grej. I alla fall - skithärlig dag med de bästa från 09spa! (minus några idioter som inte kunde komma)

Lägg dig ner och vila din tid nu.

Special K = namnam till frukost! Man blir verkligen mätt på en skål, och det känns bara konstigt.

Vill ni veta en jobbig grej? Nu när det vankas vår och sommar måste man tänka lite extra över vad man ska ha på sig. Man = jag. Det enda man har som täcker nu är en jeansjacka, om ens det. Förut när det var höst och vinter döljde man allting under jackor, sjalar, mössor och vantar. Denna sommaren gör att jag får världens ångest över min garderob. Vad ska man ha på sig? Ser det bra ut? MÖÖH. Varför kan inte någon bara ge mig jättemycket pengar (några tusen eller så?) så jag kan åka och köpa nya grejer?
I veckan ska jag i alla fall leta svarta shorts och x antal strumpbyxor (låter konstigt kanske, men så är det!)

Kommer hem lite senare idag = lite sämre uppdatering. Tränar mellan 17.30-18.30 i tyresö och det betyder att jag är hemma runt halv åtta-åtta kanske. Ska bli skönt att sätta igång med träningen igen efter min penicillinkur, som ifs var för längesedan, men min kondition försvann HELT efter snusket. Bra att man är frisk i alla fall!

Ingen hör.

Jag känner för en Kent-period, men för mig innebär Kent depression. Även fast jag inte är deprimerad så känns det som att jag har ett sånt där världssug efter att bara lyssna på just dem. När var det det hände sist? Var ett tag sedan i alla fall, och det gillade jag.
Varför är Kents texter så deprimerande? Även fast de är det så älskar jag dem. Älskar Jocke Bergs röst och jag älskar allt som har med dem att göra. Men varför hatar andra Kent? Är det pga deras starka texter, eller är det för något helt annat? Jag har för mig att jag har hört någon säga att de hatar Jocke Bergs röst. What's up?

När det kommer till röster så har jag kommit fram till att jag älskar sån musik. Band/Artister vars röster är, annorlunda, helt enkelt. Håkan Hellström, Lars Winnerbäck, Kent, Joakim Thåström, Lasse Lindh, Timo Räisänen, Broder Daniel, Staffan Hellstrand. Jag vet inte. Det är något med deras röster som fångar mig. Helt jävla underbar känsla.

Nu ropar sängen på mig. Kanske dags att sova? Godnatt!

När natten är här ska jag lämna allt tillbaks.

Den här dagen har varit hur grym som helst. Hur mycket skrattades det idag egentligen? Mys! Spenderades med jättehärliga människor från den bästa klassen och vi hade hur kul som helst! Det var sjukt soft väder och vi var i Humlan hela dagen. Hur nice? Riktigt nice
Jag orkar inte lägga in alla bilderna så därför lägger jag in 4 stycken på Jennie, juicebilder. Och en alldeles speciell, som vi skrattade åt en hel del.



Gullegrisen själv! Haha

I want to be forever young.

Bloggtorka at the moment så det blir inte mycket snack nu. Om några timmar ska jag möta några sötnosar från 09spa. Picknick i Humlan, kan det bli bättre? Kameran följer självklart med! Det är så jääääkla fint väder så det kommer bli mest awesome!


Den här låten är riktigt gay. Nostalgi på den i alla fall!


Kan jag bli den jag var igår?

Fixar och trixar lite med bloggen. Den var så jädrans mörk och jag har inte bestämt mig för hur den ska vara hädanefter. Därför låter jag den vara såhär tills jag fått fram något riktigt bra! Och visst är det så att den som väntar på ngt gott......?

Rädslan kan såra dig.

Felicia klagar på min dåliga uppdatering så Förlåt, min vän! Nu slänger jag ihop en massa skit så hon har någonting att läsa.
Hört att det ska bli fint väder i Stockholm imorgon? Det är i alla fall så det ligger till! 20 grader och sol! Tagga till? Som fan! Felicia och jag funderar på att dra ihop lite peeps och picknicka i Humlan. Visst låter det nice? Bara en sak som ställer till det. Ungjäveln kanske har andra planer. Rolig chey? Verkligen. Hon ska hem till sin vän och äta tårta och bli fet, kanske. FET. Tänk det Felicia. (Säger detta enbart för att hon ska inse att hon inte ska bli fet och umgås med mig och alla andra coola människor.) Hugo kan ta med sin jävla tårta till Humlan! PUNKT

Vi får vingar när vi älskar med varann.

3-1 mot Kanada? Är det här ett skämt? Jag blev seriöst förvånad. Vi hade ett helt okej team (bäst målis och bäst Hedman), Kanadas var bara pinsamt. Jag förväntade mig världens match. En spännande match. Istället var det världens mest lama match jag någonsin sett. Fy skäms, Kanada! Nästa år förväntar jag mig mer motstånd!


Grattis till oss i alla fall!

What's it gonna take to do it?

Felicia bjuder över mig på pannkakor, visst är tjejen snäll? 6kms promenad imorse och när jag kom hem väntade special K och Gossip Girl! Synd att vädret inte är det bästa, men jag och Felicia löser det skall ni se, för det gör vi ju alltid.

Förresten så har jag 2 hårda veckor i skolan framför mig. Massvis med läxor och prov. Lär ju bli...... kul. Nu drar jag!


låten gör mig nostalgisk. oh yes


XOXO

Gossip Girl till klockan 01.36? Kanske är dags för sängen nu.... eller? Hoppas det blir fint väder imorgon för jag och Felicia har planer på att picknicka!
Puss och godnatt! :)

Del 2!




tur att det var fint väder då!



Sammanfattning: Fint väder = jag blev så jävla taggad på att dra ut och fota! Gick inte långt, men det togs ändå en hel del bilder. Suddig bild på skylten blev det bara för att jag ville se hur det såg ut på datorn, och jag fick ganska ont i ögonen, så jag kände att jag var tvungen att lägga ut den. Sista bilden? Ladan mitt emot vårat hus rasade ihop i vintras. Synd att ägarna inte orkade skotta taket då!

Del 1!

Jag tog så förbaskat många bilder under två dagar, så jag delar helt enkelt upp dem!
Hoookey! Bilderna jag lägger upp i det här inlägget tog jag i torsdags, den 13e alltså. Tema? Eld! Det var så att vi hade en hel del skräp (träd och annat i pappersform naturligtvis) som vi behövde bli av med.







Sammanfattning: Det eldades = elden spred sig, men vi klarade det, blev bara världens fetaste svarta fläck på åkern. Sedan blev det lite bilder på Arrak (världens sötaste hund), mig själv (såklart) och en på Caroline. Tog fler, men orkade inte lägga upp alla, HEHE. Det grillades korv och eldades ännu mer lite senare! Bokbål, som ni kanske ser? Askul att riva sönder gamla böcker, eller är det bara jag som tycker det?

How will I know if it's working?

Damn, it feels good to be home! Jag har sisådär 500 bilder att gå igenom, vilket jag inte direkt orkar göra nu. Tänkte bara säga att jag ÄNTLIGEN är hemma och att jag är glad över att jag är det! Bilder kommer upp inom kort!

Man undrar hur du kunde bli såhär.

Vi klagade på att vädret sög, att det inte ska regna i maj, att man inte ska frysa i maj, att man ska kunna ha shorts under Kristi himmelfärds-helgen. Nu fick vi vårat väder! Kanske inte tillräckligt varmt för att vara shortsväder, men värme fick vi! Sol fick vi! Andra dagen utan moln, regn eller kyla. Det enda som fattas nu är fiskmåsarnas läte, sedan är jag helt inställd på sommar. Kanske ska dra mig mot första närmsta hamn och invänta deras ljud?
Jag hoppas verkligen att Hälsingland välkomnar oss med lika fint väder som det är här i Stockholm. Ciao!


min webcam suger på att fokusera ibland
Detta är det sista ni ser av mig, på fyra dagar. Take a good look!

Hey, get your car washed today.


Fin bild jag tog i Hälsingland. Båda kamerorna ska med på Kristi!


Get ur freak on.

Nu är det så att designen kommer dröja några dagar. På måndag lär allting vara perfabulle!

Har pluggat matte i ~3 timmar. Ni kanske fattar att min hjärna är lite mosad efter det, jag kommer säkert faila på provet imorgon, men jag ska försöka hålla humöret uppe. Ska ha med mig massvis med dricka eller något. Bonaqua? Energidricka vore kanske lite mer.. passande? Hoppas ni håller en tumme för mig, i alla fall i erat huvud! Nu ska jag lämna datorn och ta en låååång dusch. Efter det ska jag plugga ännu mer matte. Kul? JA! Måste kunna räkna ut arean och volymen på ALLA olika figurer.
Puss på er.

Sommaren får liv igen.

Jag håller på med en ny design, men jag kan inte fortsätta med den förrän min alldeles egna gästbloggare hjälpt mig med en liten detalj. Den är fin, och vårig. Kommer förhoppningsvis upp ikväll! (Allting beror på Jennie.......)

Förresten! Fick nyss reda på att jag drar till Hälsingland direkt efter nationella imorgon. Vilket betyder att jag inte kommer kunna blogga innan jag drar. Slänger antagligen iväg ett Hejdå-inlägg, sedan får ni vänta ända till lördag!

Vi satt på gräset som växte i takt med himlen.


Ibland måste man ju bjuda på sig själv.

Söt Carro + ceasarsallad @ brascos <3<3<3

Medan Felicia var inne och solade så lekte jag en hel del
med självutlösaren på min kamera. (En del bilder blev väldigt ljusa så jag var
tvungen att dra ner på ljusstyrkan = lite weird)

Sedan blev det hemgång för våran del! Snart = dags att plugga matte. KUL.

Hell no!

När jag och Caroline satt på tunnelbanan på väg hem så satt det en brud bredvid oss som pratade i telefon. Tidigare hade hon försökt tränga sig fram för att sätta sig på sätet bredvid mig, där det låg en väska. Hon blev genast irriterad och sa "Ursäkta?!" till mig varpå jag svarade "Det är inte min..". Tjejen mitt emot tog bort sin väska från sätet och den arga kärringen satte sig ner och klagade på att människor är så dumma som lägger väskor på egentligen lediga säten.
Innan hon gick av sa hon "Gud vad skönt det ska bli att åka till Frankrike och åka tunnelbana med normalt folk. Människor i Sverige är så ouppfostrade." WHAT THE FUCK? Ifs kan jag hålla med om att hon inte är den enda som slänger folk i en hög, det brukar jag också göra, men nej, det där var inte okej. Varför bor man i Sverige om man ändå ska klaga så mycket? Och okej, det här kan låta lite rasistiskt men vafan, om hon inte är nöjd med hur det är så kan hon väl flytta tillbaks till sitt hemland, eller till Frankrike för den delen? Denna kärringen var ändå ~35-40 och det får mig att tänka - Att snacka skit om en hel folkgrupp öppet på tunnelbanor, är inte det lite ouppfostrat?

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Det var låten jag hade på hjärnan när jag vaknade för några minuter sedan. Caroline ligger i sängen och läser 'Hur kär får man bli?', tydligen blev hon besviken på Von Bredow den här gången och frågan är - hur går det till? Just so you know så är hon en av mina favoritförfattare.

BREAKFAST NAO!

We'll cast some light and you'll be alright.

Jag glömde berätta att jag är ledig imorgon. LEDIG! Blir ni avundsjuka? Lite? Bara lite? Ja det hoppas jag! Så förbaskat skönt! Klockan 12.00 har jag och Felicia klipptid och efter det ska jag, hon och Caroline dra och solisola. Ska checka runt lite efter jeans, HEHE. Kanske hittar snyggare än de jag köpte idag, eller vad tror ni?

Jag har en annan sak att berätta för er, läsare. På onsdag (den 12e maj) åker jag till Hälsingland. Till mitt landställe. Jag kommer INTE ha tillgång till internet. Inget internet = inget bloggande. Jag hoppas verkligen att jag inte blir av med några utav er. Men jag lovar, när jag kommer tillbaks blir det uppdatering som aldrig förr! Nu vet ni!

Moving on to better things.


1. Söt, ljusblå, kort(!), klänninggrej (ser lite halvgay ut på bilden)
2. vit baströja + jeansjackaaaa
3. Röd skjortliknande grej + jeans (halvosäker på dem, kanske lämnar tillbaks)
4. strandVÄSKA! hihihihi

+ ett blått nagellack som jag inte orkar fota.

Pluggat matte sen halv åtta, slutade halv elva. SKITTRÖTT! Godnattinatten :D

Planet earth turns slowly.



Är det bara jag som hatar den här låten av hela mitt hjärta? Helt seriöst, jag dör varje gång den spelas, för det slutar alltid med att jag springer runt och sjunger på den i 464 år. Den spelades på Sandys idag, runt 12-tiden. När svenskan var slut, runt halv fyra, så sjöng jag och Felicia fortfarande på den äckliga skitlåten. Kan den bara dö? Vad är det med den? 'I wanna make myself believe that planet earth turns slowly'? De kanske inte ens sjunger sådär, men det är det det låter som, OCH JAG FÅR PANIK. Hur kan en låttext vara så gay?
Nu ska jag äta.

We'll stay forever this way.

Caroline är gay och lyssnar på 'My heart will go on', vilket gör att jag också blir gay och får lust att se Titanic. Var ett jäkla tag sedan, men jag vet inte riktigt, gör jag det kommer jag typ gråta floder i slutet, och det är kanske inte värt det?

Vi hoppade häck på idrotten idag. Fattar ni hur mycket jag skrattade åt mig själv? Och i det äckliga vädret? Jag dog. Felicia dog. Höjdhopp hoppades det med, men inte för min del. Skrattade för mycket. Ibland funderar jag över om jag kanske är lite för elak mot mig själv, och mot Felicia för den delen. Men det är kul att vara elak, lär er av mig, barn!
Kom nyss hem med diverse saker. HEHEHE. Ska bara ta kort på allting, sedan kommer det upp i bloggen! HIHIHI. Får se om jag tar kort med camen igen, det blev ganska bra förut. Och klaga inte på att cambilder suger, för min kör på 8px-bilder!

Lambo HEJ, Lambo HEJ!

Lite matteplugg och två avsnitt Gossip Girl senare så sitter jag fortfarande här och har ångest över idrotten imorgon. Friidrott? Skojar Jonas med mig? Jag kommer typ skratta medans jag springer, hoppar höjdhopp eller vad det nu är han har planerat att vi ska göra imorgon.
Börjar faktiskt bli ganska trött så nu är det dags för mig att hitta idrottskläderna och sedan plocka undan alla skolkböcker från sängen. Hoppas ni haft en trevlig söndagskväll, I know I had!

Jag vaknar upp igen.

Jag är så jävla hungrig! (Lena är och köper mat!!)

Jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu.


Felicia och jag i väntan på bussen!

Hittade kanske lite kläder. Men köpte inget för att jag inte var helt 100% sure, plus att jag behöver spara pengar. Dumma sommar. Dumma, inplanerade sommar som gör så att jag inte kan sommarjobba.
Ikväll blir det matteplugg som fan. Nationella på onsdag och jag måste på VG? Lär ju. Lär juuu!

On the rooftops.

Jag funderar på att skaffa mig en ny bloggheader. En lite mer somrig, vårig, glad, en lite ljusare. Men jag vet inte riktigt, jag suger på att matcha färger och jag vet inte om den är sådär jättefin. Kanske väntar till efter Kristi Himmelfärds och allt det. Då lär jag ta bilder.
Filmandet blev inställt och görs på lunchen imorgon istället. Kommer gå skitdåligt, men blir väl bättre än ingenting.
Nu måste jag dra!

When you leave something you can't replace.

GODMORGON, SOLSTRÅLAR! Fan vad jag är trött.
Somnade tre, vaknade klockan ~11. Ni vet när man vaknar och är sådär jättekissnödig och känner att man inte kan somna om? That was me! Fan vad irriterad jag blev, men sedan insåg jag att jag ändå skulle vara tvungen att gå upp 15 minuter senare, så det gjorde allting lite lättare.
Idag? Sola med Felicia! Sedan ska vi träffa Johanna och Nathalie för att spela in den där äckliga filmen som FORTFARANDE inte är klar. "Filmfestival" på svenskan imorgon, hahaha, kommer ju bli.. bra. Pappa åker dessutom iväg till Paris idag, just over night, som tur är. Så jag behöver inte sakna honom allt för mycket. Men tydligen ska han till Moskva(tror jag det var) på tisdag. Fattar ni hur jobbigt det är? Blä.
Kameran följer med upp till Hälsingland förresten! Jag ska försöka tvinga pappa att lära mig ett och annat om kameror och fotograferande, har jag tur så hjälper han mig.

Igår var hela tjocka släkten här. Farmor och farfar, Farbror, faster och kusinerna, Anders och Kicki. Får inte glömma Linnea och Hanna heller! Asgod mat, astrevligt sällskap - kan man begära mer? Alla drog runt niotiden men partyt fortsatte, som skrivet högre upp, fram till klockan två. Hanna (the bartender) blandade margaritas till allihopa - skeptisk när det gäller den drinken, men kommer säkert börja gilla den! Och jag har bestämt att jag ska på bartender-utbildning efter studenten. HELL YEA'AH!

I just wanna let it go for the night.



Riverside, motherfucker!

There's no way out.

Jag har dammsugit mitt rum, pappas & lenas rum, hallen och ska snart dammsuga bathroom numero uno. Helt död! Haha, kanske för att jag fortfarande är nyvaken. Stressad är jag med. De första gästerna kommer JÄTTEsnart, från Hälsingland f0 sh0, resten kommer runt fyra så det är ganska chill. Jag måste duscha och hitta outfit.
Lyssnar på Krunegård i hopp om att bli lite mer städ-taggad. IKVÄLL SKA JAG KOLLA PÅ GOSSIP! Bara så ni vet. Hehhejdå

Dom kom ut ur sina gömmor.

Fredag: Chillirill @ mi casa
Lördag: Släktmiddag, fira papi
Söndag: Spela in film och soooola!

I love the sound of you walking away.



ibland så.....!

Bra dag, denna dag! Inte för att det hände mycket (det kanske var det som gjorde dagen bra?) Efter skolan drog jag och Felicia på en liten tripp till Brandbergen centrum för att leka runt lite, och för att sedan åka till stan igen! Satte oss på café 60. Linda sällskapade oss! Det planerades en del (29e maj, 29E MAJ!) Sedan lekte vi turister från Swengland! Jäävligt roligt må jag säga! Bilder kanske läggs upp senare i helgen...
Kvällen ser ganska meningslös och tom ut, men det är precis så jag vill ha den! Jag är så jäkla trött, vilket betyder att jag inte orkar festa, aldrig i livet. FatS0 i am. Promenix senare ikväll? I think SO!

On and on.



Hej bilder, hej!

Can somebody take me home?

-"Damer! Ni är så snygga så jag går baklänges!!" var kommentaren jag och Caroline fick när vi traskade längs södermalms gator med resten av familjen. Kul att få komplimanger av gamla gubbar, det uppskattas alltid!
Jag hinner inte lägga in bilder som jag tagit idag, eller, jag hinner, men jag är för trött för det. Så jag går upp lite tidigare imorgon i hopp om att lägga in dem innan jag drar till skolan! ♥

We're so out of time.


Nu jävlar!
Genomskinliga strumpisar kör jag på också - sommaren är på g!


I want you so bad, it's my only wish.

Hinner inte blogga mycket! Inte ens lägga in bilder från idag. Ska iväg och äta på en italiensk restaurang på söder med familjen :) Kommer bli MYSIGT!

Let down your guard.



Riktigt taggad på NP i spanska, känner jag!
Hejsvejs!


Han tar av sig sin kavaj!

Äntligen är sommaren på väg. Och hur märker jag det såhär tidigt på morgonen? Jo! När jag vaknade var det typ hurljustsomhelst ute! Grymt. Det enda negativa är väl att ja, min rullgardin är vit och släpper in mer ljus än den hos mamma som släpper in cirkus 0,002%, denna släpper in ~50%. Men jag klagar inte, klart jag inte gör det! Hoppas värmen kommer snart med! På tal om det drömde jag nog att det började snöa.... hua!

Ikväll blir det familjemiddag! Ingen aning om var vi ska äta men det verkar som någon italiensk restaurang på Söder. MUMS! Ska kameran med? Jag tror fanimig det.

Päronsplitt!

Idag fick jag ett gulligt kort av min man. Jag gillar det, mycket.

I think I'm breaking down.

Känner att jag har en tråkig period där jag inte har något att blogga om. Egentligen har jag inte mycket att skriva om annars, men då vet jag i alla fall vad jag ska klottra ner. Nu är det bara helt tomt. Därför läggs det in mycket musik, vilket jag egentligen inte vill ska hända. Men bara så ni vet - har jag ingenting att skriva om blir det musik! Jag ber om ursäkt för detta och jag hoppas att jag finner mitt gamla bloggarjag inom kort!
Pussar på er alla! ♥

I should know who I am by now.




Joshua Radin - Winter

And I feel so alone.

Godmorgon, läsare!
Blir inget skönt morgonmys vid datorn idag inte, utan måste tyvärr ta itu med samhällskunskapsmanuset! Har lite grejer kvar sen kan jag skicka in det. Är så jäkla trött och önskar att jag bara kunde sova vidare och skita i den här skoldagen, men jag har musikprov - that's right! Jag är inte taggad någonstans ska ni veta, för om jag ska vara ärlig så har jag inte pluggat ett skit. Kommer nog inte gå så bra :(((
Idag blir en chilldag efter skolan! Ska fan inte ha något plugg alls att göra har jag bestämt mig för. Och imorgon ska vi ut och äta middag med familjen! Helll yeaaah

I know that I can make it.


Nikola Sarcevic kommer till P&L. Och jag vet, jag har snackat jättemycket om band på den senaste tiden, men jag älskar det och om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vad det är jag ska blogga om. Ibland blir det tråkiga random grejer och det får ni helt enkelt stå ut med!

Eftersom pappa dubbelbokade eftermiddagen/kvällen så struntar vi i att dra och käka på restaurang och kör på hamburgare hemma istället! Haha, blir sannerligen en mysig familjemiddag!

Om du vet har du ingenting att hämta.

Vädret sög när jag slutade skolan vilket betydde att jag drog hem istället. Jag och Karin får ta och fota någon annan dag istället! :) Bokat klipptid hann jag också med att göra! Nu sitter jag och Felicia och fixar med ett event vi har skapat på facebook, lyssnar på Lasse och skrattar åt Felicias trippelhaksbilder... Hahahahahahhahaa... Hon tar nästan livet av mig. Crazy görl.

Idag fyller min älskade papi år förresten. 50 hela! Grattis på födelsedagen! :)♥

cool kille!

That's right, bitches! Kör på kjol idag :D


I'm kind of tired cause you wouldn't let me sleep last night.

Jag ska se Shout Out Louds i sommar. Hihi




It's never gonna go my way.

Vad är det med folk och att fortsätta anklaga mig för saker? Orkar inte.
Godmorgon förresten!

Jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård.

Felicia länkade en låt till Lasses nya skiva. Jag har aldrig riktigt gett det chansen utan har bara lyssnat på hans gamla låtar men nu, nu har jag gett albumet en chans. Slutsats: Jag älskar det. Felicia, du hade rätt. Efter detta ska jag ge Kents 'Röd' en chans med. Ja, jag vet att jag är så himla efter, men jag är en sån som är ganska efter när det gäller nya album.

Imorgon ska jag leka med Kariño efter skolan. Vi ska knalla runt på stan och fota. Förhoppningsvis kirrar jag många nya headers då. Eftersom Karin är mästerfotografen ska jag tvinga henne att lära mig allt hon kan. Längtar till hösten som fan då jag och Åke ska läsa Fotografisk Bild A. Ska bli så grym när det gäller fotografering efter den kursen! Hihi

Det kallas sorg.

Samhällskunskapsplugg i en timme kunde inte ha gjort den här kvällen mer tråkig. Turen är väl att jag arbetar med något relativt intressant, vilket betyder att jag inte dör efter att ha analyserat ett land i tio minuter.

Jag kollade nyss igenom sommarbilder under kategorin "Bildmojs" från förra sommaren. Fan vad ledsen jag blir när jag inser att jag inte har kvar bilderna. Förklaring: Förut hade jag världens äckligaste dator som fick virus och dog hela tiden => jag var tvungen att formatera datorn minst varje månad => alla bilderna försvann och jag lärde mig ALDRIG att spara bilderna på en extern hårddisk eller så. Hittade jättefina bilder som jag skulle kunna ha som framtida headers men tyvärr är de för små eftersom jag inte lagt upp dem i tillräckligt stort format. Vill jag gråta? Ja. Kommer jag börja gråta snart? Känns fan som det.
Så fort alla sorters jäkla blommor börjar blomma ut så ska jag ta med mig kameran på en promenad och då fixar jag 58 nya bloggheaders!

I don't love you like I loved you yesterday.


Grym nostalgi på MCR!

You'll never be alone again.

Någon som känner sig taggad på att skriva mitt manus till en diskussion som vi ska ha om Taiwan på torsdag? Någon? Ingen? Trodde väl det.

Fibes, Oh Fibes! kommer till Peace & Love i sommar. Jag känner mig duktig som lyssnar på random band i hopp om att hitta nya favoriter. Den här gången riktar det åt det mer lovande hållet! På tal om Peace & Love så fick jag sms om att Billy Talent kommer dit och röjer! Kanske ska svänga förbi när de spelar bara för att höra nostalgilåtarna från sommaren 2007 med Johanna? Saknar den bruden riktigt jäkla mycket.

In the morning when we rise.


Långt in i min byrå hittade jag ett par jeans som jag var kär i förra sommaren.
just so you know


I came up with a million excuses.

Idag hjälpte Jennie och delvis Felicia mig med musiken. När jag inte förstod så skrattade de åt mig, jättemycket. Ifs så skrattade jag åt mig själv med, men ändå, vad har jag för vänner egentligen? Som skrattar åt mig och kallar mig dum i huvudet? Hua!

You're right back where you started from.

Familjen Sandwall är härmed ägare till en Volvo v70! Inte den där fula, smala, gamla modellen, utan nu snackar vi den nya! Papi hämtade upp mig i Gullmars och sedan gled vi hemåt! Först tänkte jag "Orkar inte lägga upp en bild, aldrig i livet. Men nu jävlar!"


Den på bilden ser ganska efterbliven ut, men den på våran uppfart är jäävligt snygg. Och svart!

Like lovers do on silver screens.


Älskar skuggan vid mitt högra öga
Älskar vädret idag
Älskar the Killers
Älskar att det är under 30 dagar kvar till skolavslutningen
Älskar att vi skaffar ny kärra idag
Älskar att jag ska ta 816
Älskar att My ska med på P&L
Älskar 09spa

Diggar inte att jag ska till skolan


I can feel it coming.


Vampire Weekend ffs. Vilka ska se dem på P&L i sommar dååå?
Började lyssna på dem förra veckan när jag fick reda på att de kommer i sommar. Härlig musik, eller vadå? Snabb, perfekt, sommarsmörja! (I det här fallet ses 'smörja' som något bra ;))

Boksamtal idag på svenskan. Vi läste ju ut 'Hey Dolly' i klassen och imorgon kommer författaren till våran skola och ska prateliprata om den - ROLIGT! Det enda positiva med den här veckan är att jag börjar sent de tre första dagarna (11.20, ~13.00, 11.50)
Shit! Nu måste jag göra mig i ordning! Uppdaterar när jag kommer hem. Ha en asbra dag allihopa! :)

När allt är tyst kan ingen höra dig.


Hahaha så jävla awesome att Di Leva kommer på P&L. Fan vad Felicia och jag ska röja när han spelar!

Äpplet är inte förbjudet.

Dags för mig att ta tag i jobbsökandet igen, känner jag! Sitter och fyller i grejs på Mcdonalds hemsida, sedan blir det arbetsförmedlingen! Roliga grejer!

I just want, I just want.

Har nästan packat upp allting nu! Kom till papi för cirkus en timme sedan och är så jäkla död. Var med och storhandlade på ica nazi och då var det mycket att bära in i huset. Slutade med att jag la mig i min säng och dog = skönt. På tal om säng måste jag bädda, någon som har lust att hjälpa mig med det?

Imorgon ska Jennlaa hjälpa mig med musikpluggandet efter skolan. Har prov på onsdag och jag förstår ingenting. Sista chansen nu! Så Jennie, failar jag på detta provet skyller jag allting på dig.
Nu blir det till att fira systeryster litegranna! Och det får mig att tänka på att jag måste köpa någonting till henne nu i veckan. Eller? Ja klart som fan. Börjar bli dålig på att köpa presenter till folk som fyller år. Skäms!

Nothing else means anything.

Ibland saknar jag dig. Mycket.

Walk me down your broken line.


Om det är någon film man ska se innan man dör så är det fan denna
'The Greatest'


Clarinet concerto in a major.

Är det bara jag som tycker att klassisk musik är awesome att lyssna på när man pluggar eller bara försöker ta det allmänt lugnt? Inga sångröster (i alla fall inte i det jag lyssnar på), utan bara instrument.



hoppas jag inte nördar sönder allt för mycket!


Spin me around again.

Godmorgon godmorgon, bloggläsare!
Var verkligen asskönt att ha en chillerillkväll för mig själv igår. Var så jäkla trött och kände att det sista jag ville var att dra på någon random fest och supa. Konstigt det känns att säga sådär, men ja. Nästa helg, då jävlar... vet jag inte vad jag ska göra. Chill ska det bli i alla fall!
Nu ska jag göra pannkakor/köttbullar o makaroner (tough choice) och sedan ska jag kolla på någon film tror jag :) Vi hörs senare! Puss

Gratulationer!

Ja må hon leva
ja må hon leva
ja må hon leva uti hundrade år!
Ja visst ska hon leva
ja visst ska hon leva
ja visst ska hon leva uti hundrade år!

Grattis på födelsedagen,
Caroline 'systra mi' Sernhall



älskar dig ♥

All you have to do is cry.

Nu är frågan - ska jag sova eller ska jag kolla på en till film? Jag börjar bli lite pömsig (haha, det uttrycket har jag inte använt på 43 år), men att lägga sig nu vore så tråkigt.
Jag lyssnar på José González, älskar hans musik, älskar hans röst. Akustisk musik är fanimig det bästa jag vet! För någon vecka sedan fick jag en kommentar här i bloggen av någon som skrev att jag hade dålig musiksmak. Svar till den: Och du tror att jag bryr mig om vad DU tycker? Hah, patetiskt. Kom bara att tänka på det nu när jag pratar om musik. Nu är det i alla fall så att jag ÄLSKAR min musiksmak, jättemycket. För visst är det härligt att kunna lyssna på (i princip!) vad som helst och gilla det? Mmmm

 


Yoghurtglass skadar inte! Mmmums


Vem är det som har gjort dig så ont?




Got me a bottle as my only friend.

Ikväll blir det chillerill. Nyttigheter och filmen 'The Forgotten' känner jag mig ganska taggad på! Borde jag plugga? Ja. Tänker jag plugga? No, not so much. HE HE söndagar är bättre för sånt.
Nu ska jag se om maten är klar, magen kurrar!


'flickan från ovan' vill jag se! nu! pronto! i veckan, då jäävlar

Du stryker fingrarna lätt mot min kind.

Torsdags:
Som sagt tidigare så var jag på hockey med Felicia, mamma, Kristian, Hanna och Andreas - askul! Hade riktigt bra platser. Bilderna blev lite blandade - nätet var ivägen så ibland fokuserades det, huvuden var lite ivägen de med, annars blev det riktigt bra bilder, enligt mig! :)





Fredag:
Valborg! Uppsala! Vaknade 6, började supa vid 9, hade det askul!




Härlig jävla morgon/dag/kväll/natt. Tack allihopa!

kommer läggas in fler bilder när jag får de felicia tog,
lägger upp dem nästa vecka någon gång! PUSS

Hero of war.

Förlåt för dålig uppdatering, men nu är jag här igen! Orkar inte lägga in alla bilder nu, men det gör jag efter att jag har duschat! Hihihihihihi HÅLL UT!

RSS 2.0