Jag var länge ensam.

Första gången på länge som jag inte försov mig! När jag hade stängt av alarmet imorse insåg jag att jag av någon anledning hade stängt av snooze och massa andra grejer, vilket gjorde att jag bara kunde stänga av alarmet och att det var det som resulterade i att jag somnade om och vaknade ~1 timme senare.... Bra Sofia, you go!
Mattenationella och samhällsseminarie idag då? Jag känner mig hemsk som inte har pluggat till nationella den här gången, men förra veckan pluggade jag en hel del och jag hoppas att det är tillräckligt för att jag ska klara det och få det betyg jag behöver. Ingen svenska verkar det som att vi har, och tack vare nationella försvinner två lektioner. Alltså har vi Historia och Samhällskunskap idag. Felicia, som redan har haft seminarie slutar efter Historian. Men det är lugnt, för tydligen måste bruden vänta på mig! ;)

Bussen går 07.28 och jag måste alltså börja göra mig i ordning, till härlig sommarmusik, såklart. Vad ska man ha på sig? Shorts? Det verkar ju som att det ska bli fint väder, men jag vet inte.... Och förresten, läsare, förlåt för dålig uppdatering de här dagarna. Dålig uppdatering = massa babbel. Jag ska försöka skära ner på det, ibland hänger jag inte riktigt med själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0