Hon kommer aldrig hit igen.

Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Vad vet du om solen
Förrän nån släckt alla ljusen
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

Hon kommer aldrig tillbaka
Hon kommer aldrig tillbaka

Det är mitt eget fel
Vad som än hände med mitt hjärta
[Hjärta]
För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna
Stanna
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan

Sprid ut bensinen över solnedgången
Riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken
Hon kommer aldrig hit igen

Do you never wonder?

Jag är ren och jag luktar gott. Ni anar inte hur äckligt jag luktade när jag kom hem idag. Tydligen rökte alla inomhus hos Alex, vilket betyder att ALLTING jag hade med mig luktade apa. Fick nästan panik när jag satt på bussen. Paranoid som fan. Eftersom jag kände hur illa jag luktade så tänkte jag att antagligen alla andra rynkade näsan så fort dem gick förbi mig.
Ni kanske såg mitt fylleinlägg från igår? Haha, jag minns inte riktigt det där. Men fan vad kul vi hade! Och jag minns bussresan hem med Felicia. Jävligt taskig humor där. Vi låtsades tydligen att alla "slaka" pommes var dicks. What's up with that? Sedan insåg vi att en bekant satt bakom oss, och då skrattade vi ännu mer. Tidigare den kvällen hade vi tydligen skrattat mycket åt när jag tappade en redbull i golvet på pressbyrån. Citat läggs in längre ner i detta inlägg. Hah


hahaha

Sofia: *tappa redbull*
Felicia: "Den där kommer spruta på dig senare ikväll."
Sofia: "Nejdå, det är lugnt. Den kommer hinna slakna tills dess"
Felicia *lägga sig ner på golvet och asgarva*
ja, nästan så var det



Knocked up.

Sitter här hemma hos Alex. Felicia står här bredvid mig, hennes ögon är mongo, PARTEY! Ska snart dra oss hemåt. Och vad ska vi göra? Köpa hem oss mat från mcdonalds!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fett härligt. Jag är såå hungrig.
Och vetni? Vi snodde potatissallad från Alex. Fett gott.

Got me a ticket and I won't be long.

Det blir Hives i några minuter innan Felicia och hennes mami kommer hit och hämtar upp mig. Ibland gillar jag den där Åsa. Nu slipper jag åka 34 bussar hem till Älta, ni vet. Slagg hos Fellibabe inatt, tror jag. Tror inte jag orkar åka hem mizz i nazzen. Kanske hör av mig senare, vem vet?

rob's awesome
but i'm the best.

What you got this time?

Diggar loss till Franz Ferdinand medans jag letar efter någonting att ha på mig idag. Förkylningen ger sig inte, tyvärr. Men jag klarar av det. Bara inte halsonten kommer tillbaka. För idag ska jag härifrån! Jag ska träffa Felliboi, för jag orkar tyvärr inte vara hemma när det kommer upp mot 10 pers hem till oss. Förlåt, om någon av dessa råkar läsa detta, men nej, jag var hemma igår, det räckte.
Såg ni curlingen inatt? Det gjorde jag, nolifern som jag är. Men jag fattade inte så jättemycket, bara att ens "tyngdgrej" skulle komma närmst mitten, and ours did, dem flesta gångerna! Det slutade med guld för Sveriges brudar :D Congrats!


De pratar om dig via kortvåg.

Jag lyssnar på Kent. That means one thing, and one thing only. Någon vet. Några vet.
jag är för feg

I never meant to do you harm.



every step that you take
could be your biggest mistake
it could bend or it could break
thats the risk that you take
what if you should decide
that you dont want me there in your life
that you dont want me there by your side

 


I don't know where I am.

Min dator kraschade precis när jag hade skrivit ett långt och gulligt inlägg. Jag gillar'e. I det stod det i alla fall lite om när jag var och fikade med Ida och Kajsa igår kväll! Myspysigt. Lite impulsivt, men trevligt.
Hej då

Little by little.


But I got a plan
A plan to get us out of here
If we only can use your money
we can definitly get out of here
But I always screw it up someway
This is why this love can't stay

Please come back to me.

Jag sneekade runt lite på olika bloggar och när jag tittade förbi Hannahs så fick jag världens lust att lyssna på Shout out Louds. Första gången jag lyssnar på dem, om jag ska vara ärlig, så mobbas inte. Jag gillar det jag hör, i alla fall.

When you love someone, but it goes to waste.

Kul. Jag har andningssvårigheter som faán. Kan inte andas in normalt. Inte gäspa. Måste ta små andetag hela tiden. Vad beror det på? Jag har ingen jävla aning. Men jag hoppas inte på att det är någon äcklig influensa igen. Blä.
Nu ska jag leta efter glass eller något i frysen, slå på en rulle och lägga mig i sängen. Eller kanske sova vidare ett tag? Jag vet inte

Would you still be my friend?


jag är sjuk
min näsa är blä
mina ögon känns blä
jag känner mig som människorna på den där gamla apoteket-reklamen
ni fattar säkert inte vilken jag menar, men ändå


Sandras pass ägde så jävla hårt. Fan vad jag måste bli frisk på tisdag så jag kan gå på det innan vi drar till Norrland. Vem fan orkar vara förkyld på lovet? Inte jag i alla fall. Äckelimmunförsvar.

 


It must be the money.

Tar en liten paus från geografipluggandet med Sophia. Hon sprang ner på toa med Ellie. Då passar jag på att blogga och leka runt på facebook, kul va? Vi skippar den långa lunchen och käkar i skolan istället. Inte sådär jätteroligt. Jag har merrevärk och vill bara sluta för dagen. Har spanska kvar där vi antagligen ska kolla klart på filmen "Oskuld" och därefter prata om den. Jag och Felicia ska hem till papi efter skolan, sedan dra och träna! Sandras pass idag. OM jag är taggad! 
   Ikväll ska jag sova. Inte kolla på hockey. Sova. Länge.
   Och jajuste, lyssnade på matchen på vägen till skolan idag. Fan vad jag nästan sket på mig på bussen. Så nervös var jag. Synd att Sverige förlorade med Slovakien i kvartsfinalen. Men långt kom vi! Det dåliga är ju att vi inte möter Kanada på fredag. Men nu jävlar måste dem vinna skiten! Go Canada, go!


Go off to sleep in the sunshine.



Remember, my rose.

 



mmmmmmmmm vad gott! Är man inne på merreveckan så är man! Kan typ inte sluta äta. Vilken tur att jag tränar, tänker jag! Tänker säkert ni med. heh
Passet idag var great! Ser fram emot imorgon. Inatt ska jag kolla på hockey, klockan 1.30, för att vara exakt. Därför ska jag powernap:a snart. Så jag inte dör i skolan imorgon. Börjar ju tidigt. Men inte kan jag missa Kanada - Ryssland. Den som vinner matchen möter vi på... fredag? Eller något.
r

I never really had a problem because of leaving.


dis is mah kat. sötjävel.


dis is mah ipod. uppdaterad. püs


No one ever gets their way.




When the seasons change

And the sky turns grey
When the leaves turn brown
I'll be around


I'm sorry for bleading on your shirt.

Erik var inte där idag. Fan vad jag blev besviken. Men sedan blev jag plötsligt glad igen, för jag kom på att Kicki hade sitt skitjobbiga styrka medel-pass samma tid! Så jag, Cassy och Felicia drog på det istället - och fan vad jag dog. Har redan träningsvärk i axlar och mage, men jag gillar'e! Imorgon blir det styrka medel igen, Eva som har passet. Och på torsdag ska jag på Sandras pass! ÄNTLIGEN! Var skitlänge sedan sist. Bruden har tydligen varit i Thailand i två veckor - kul för henne, sucks 2 be me.

Ikväll har jag inga planer alls. Ska hoppa in i duschen alldeles strax, sedan blir det TV. Har för mig att det går någonting bra ikväll. Dock är klockan redan nio - jag missar början av någon bra film..


vs
(just so you know så har fergie grymt snygg kropp)


I'm like a bird.


I dont know where my soul is
i dont know where my home is


It's never too late.

Jag vill till Hälsingland. Jag vill fota. Jag vill flumma sönder med Caroline. Jag vill ragga på snygga killar på kaféer. Jag vill gå ut med Arrak. Jag vill läsa böcker. Jag vill ta det lugnt. Jag vill åka pulka. Jag vill sova ut. Jag vill umgås med min familj. Jag vill träffa Simon. Jag vill lyssna på tystnaden. Jag vill njuta av dialekten. Jag vill åka runt på landet. Jag vill gå i skogen. Jag vill åka skidor. Jag vill gå ut på isen. Jag vill umgås med Erik och Magnhild. Jag vill spela kort. Jag vill ha härliga diskussioner mitt i natten. Jag vill.





I'm an angel bored like hell.

Jag är hungrig. Hela tiden. Sockersug så det bara skriker om det. Jag får typ lust att äta allt och jag kan inte göra någonting åt det. Jag blir inte mätt. Det ligger en Haribo-påse framför mig. Oöppnad. Jag blir typ galen. Får lust att öppna den och äta napparna. Hahha, visst låter jag fet? Den där lilla extra, kvinnliga veckan är på väg. Vilket gör att i alla fall jag blir världens jävla godismonster. Fettomonster, so to speak. Men jag försöker, I'm hangin' in there. Jag uppdaterar min ipod med ny musik, det hjälper lite. Och snart ska jag iväg och träna. Vill ju inte sluta upp som Don Vito eller något annat fetto.


borde fan ha den här som bakgrundsbild på datorn.
En liten reminder, liksom. hah


Jag ser bara dig, i en vinterstad.


Staffan Hellstrand - Starsång
Nytt album. Bra album
Finns på spotify. Lyssna på're vetja


Fail på mig som trodde att det var nya låtar. Tydligen bara en samling av några gamla. Men det är okej, bra musik! Min ursäkt är att jag inte är världens största Hellstrand-fan. HEHHH sorii


When a man loves a woman.


Det skulle varit du.

Jag skiter i om den här bilden inte är tagen från morgonens match, tyvärr var det den "bästa" jag hittade. Ganska liten och så, men helt okej.
Antar att det var väldigt många som såg matchen. I alla fall dem som var tvungna att gå upp vid sextiden, eller? Eller var det folk som gick upp så tidigt enbart för att kolla på matchen? Jag vet en, han heter Andreas, och är min bror. Hockeynörd som han är. Men seriöst, bra match! Sverige ägde. Och som vi diskuterade tidigare ikväll - Sverige anpassar sig till matcherna - när de spelade mot Vitryssland så sög dem, när dem spelade mot Finland så ägde dem. Hoppas Kanada vinner matchen mot Ryssland natten mellan onsdag-torsdag så vi spelar mot dem. Vore så grymt spännande!

Jag och han på moppen.

Idag? Seg bussresa till skolan, idrott, filmtittande på spanskan, lunch hos Felicia till Män som hatar kvinnor, buss till Masten, träna med Felli och Cassy, sitta i omklädningsrummet och snacka, gå till bussen, åka buss, åka tunnelbana, åka buss, gå hem, äta yoghurt, chatta, nörda.
That was my day, people! Ikväll blir det Ben & Jerry´s, igen, och gossip girl. Igår kunde jag inte kolla på det. Hoppas det fungerar ikväll!

Now I know.

Idag var jag med på idrotten. Känner mig grymt duktig, även fast vi inte gjorde speciellt mycket. Introduktion i gymmet. Vi gjorde en gymplan, typ. Så nästa vecka ska vi hålla på med det som vi planerade ihop idag - looking forward to it! Nu sitter jag (nästan) högst upp i skolan och väntar på att spanskan ska börja (om ~40 minuter), då vi tydligen bara ska kolla på film, och hur skönt är inte det? Svenskan skall skippas. Kollade min frånvaro och den såg relativt bra ut, minus idrotten dårå. Men jag ska bättra mig på den fronten!
   Träna ska jag göra efter skolan. Och se ifall dem på friskis har hittat mina skor. Annars måste jag köpa ett nytt par imorgon, och mjukisar! Mina har fan hål everywhere.
   OCH JAG VILL HA LOV! Jag får typ damp på dem som har lov nu. Det är en vecka kvar för mig. En vecka kvar. Och om nio dagar åker jag till Norrland, till Hälsingland, till skogen, till lugnet. Fan vad jag längtar.


enligt Simpi har dem fått skitmycket snö. müüüüüs


I don't know if it's worth it anymore.


+ lite gossip girl


Your soul is broken again.

Jag har "krig" med mamma och Andreas. Dem spelar skitdålig musik i vardagsrummet på jättehög volym och jag spelar Franz Ferdinand i mitt rum. Slutsats: Min musik är så mycket bättre, det lovar jag. Nu blev dem sura, och sa åt mig att komma och äta ;D

Load up the drugs.


För att förklara sista bilden -  Jag; -"Kolla Jocke, en kamera!" Jocke; -"*efterbliven*" Felicia; -"Jag vill också seeeee!"
Jävligt härlig kväll/natt/morgon/dag som tillbringades med bl.a Patrik, Felicia, Linda, Marcus, Ludde, Sara, William, Jocke, 08falkis. Minns inte så jättemycket, men det var fan grymt ändå! Det screwade sig lite när några av oss skulle hem till Marcus, men det löste sig senare - alla blev glada. Vi åt mycket mat som fan dagen efter också. Känner att jag inte har så mycket pengar kvar på mitt kort. Har dessutom känt av att jag börjar bli förkyld. Så jag kör en Kenza och låter Ben & Jerry göra mig frisk.

 


Come on, lets get high!

Musik på hög volym och sminking är vad som händer hemma hos Patrik. Grabbarna sitter ute i vardagsrummet och kollar på TV eller vad det nu är dem gör. Ska snart dra oss mot Sara, är sååååå taggad! :D Tänkte bara att det vore schysst att slänga in ett inlägg innan vi drog! Och något roligt som hände på vägen var att vi väntade i centralen på ett tåg i cirka 3 timmar. Tog oss 5 att komma hem till Patrik. Visst hatar vi SL, men Sj då?

I lågans sken ser jag bilder av mig själv.

Nostalgilåtar dunkas på hög volym och det taggas för fullt inför ikväll! Jag orkar inte riktigt skriva massa crap nu, utan jag ska måla naglarna och sedan ska jag sminka mig, lite halvt iaf. Klockan fyra ska vi möta Lindaaao i stan och käka, sen bär det av till Uppis, till Patrizio!
och ja juste, jag skar mig på benet när jag rakade mig imorse, intressant och kul va? Hurts like crazy!


Linda i Saras pool - A-sum!


I've gotta make somebody love me.

Felicia duschar och har typ gjort det i, ett år? Hockeyn börjar tydligen om ~20 minuter, och det skall vi kolla på! Har inte orkat ta bilder, nej, jag är för lat och för trött. Nu sitter jag och funderar över vilken låt jag ska ha som ringsignal. Nu pendlar jag mellan antingen The Black Ghosts - Full Moon och Franz Ferdinand - Do you Want To. Känner ni för att kommentera vilken ni tycker verkar bäst så be my guest!
Jag orkar inte blogga nu, för jag har INGENTING att blogga om. Hörs antagligen imorgon, eller innan vi lägger oss. Puss!



spår ute på värmdö. saknar't.


You and I, we will remain.

Vet ni vad jag älskar mest med snö och oväder? SL! Nu måste jag gå typ 30 minuter tidigare bara för att bussarna KANSKE har problem med att komma fram idag. Så då blir det bara att klä på sig varmt innan man beger sig ut för att bli sönderpiskad av snön i ansiktet.

Your love's so sweet.

Värsta snöstormen ute. But why? Jag blev ganska deprimerad när jag vaknade och möttes av en stressad mamma som sa "Det är snöstorm och -10.", det är inte det här jag har väntat på! Varför kan inte snön bara smälta bort? Snart gräver jag fan bort den själv..


såhär ser det ut i saltsjö boo iaf, minus bruden och alla höga byggnader


Jag kände mig inte utvilad alls när jag vaknade. Men fattar ni hur länge jag kommer sova inatt? Jag kommer seriöst tvinga Felicia att vi ska lägga oss SENAST klockan tolv, och jag är seriös. Faán vad soft!

Who let you down?

· Jag glömde mina gympaskor på Friskis
· Jag gled fram typ 53 meter när jag var på väg hem (halt)
· Jag insåg nyss att tröjan jag har på mig har tappat en knapp
.. kul
Och vet ni hur frusna mina läppar var på vägen hem från bussen eller? Jag kände ingenting alls. Skitläskigt, och obehagligt.
Nu ska jag duscha, sen ska jag bara ta det lugnt. Hur skönt som heeeelst! Bloggen blir våldtagen av bilder imorgon! ;)

How can it matter?

the Flaming Lips spelas på hög volym här hemma hos papi. Sorry för mycket text i de senaste inläggen. Imorgon ska jag fota lite mer, då det är fredag och jag och Felicia ska chilla järnet efter träningen! Not to mention lördag, då kommer jag ta olagligt många bilder, eller jag ska i alla fall försöka.
Ganska ovärd dag. Spanskauppsats stod på schemat, det gick helt okej. Får jag G blir jag överlycklig. Ska dra och träna om lite mindre än en timme. Måste äta något så jag inte mår lika dåligt som förra torsdagen. Apelsiner i mängder, eller? Får nog bli så.
Ikväll har jag bara planer på att sova. Och kolla på Vampire Diaries. Är jag nörd eller är jag nörd? Gillar det inte ens, men något måste jag ju ändå följa. heh





I was right, you were wrong.

Jag, mamma och Kristian satt i bilen. Vi var på väg till Orminge centrum, som alltid, varje torsdag, för att ta snabbussen och slippa alla skitbussar från Boo. Vid rondellen nedanför mig kör vi i enligt mig normalsnabb takt varpå en bil kör ut i rondellen precis framför oss så att vi nästan krockar in i den. Kristian tvärstannar och jag slår nästan i huvudet i mammas huvudstöd. Kristian tutar tre gånger och säger någonting som enligt mig inte uppfattades som ord direkt. Vad fan hände? Då stannar bilen framför (som hade kört ut i rondellen alltså) och så ser jag att föraren tar av sig (säger man så?) bältet och öppnar dörren, kliver ut ur bilen och blänger på Kristian. Han var stor, mc-knutte look-a-like, såg allmänt jätteirriterad ut. Han börjar gå mot våran bil och knackar på Kristians ruta, medans jag tänker "Herregud" och blir sur över att jag antagligen kommer komma försent till skolan pga den där idioten. Kristian öppnar dörren och det är då jag hör killen skrika "Vad fan är ditt problem?" Kristian sitter bara där, tar ett djupt andetag för att sedan säga "Såg inte du att jag körde i rondellen? Jag har företräde och du kan ju inte köra ut framför mig.". Killen ser ännu mer arg ut nu, han säger någonting som jag inte riktigt hör och då svarar Kristian "Sätt dig bara i bilen och kör så vi alla kan komma iväg", för tydligen hade det bildats en lång kö med bilar runt oss. Muskelknutten blev så förbannad så att han slängde igen dörren på Kristian för att sedan gå tillbaks till sin bil och köra iväg, men självklart skulle han irritera oss lite mer genom att ta långt tid på sig.
Ni vet när man alltid, efter att någonting har hänt, inser någonting som man hade velat göra? Jag gjorde det. När jag satt i bilen och trodde att knutten aldrig skulle köra iväg blev jag så jävla förbannad att jag fick lust att gå ut ur bilen, gå fram till hans bil och skrika på honom, säga åt honom att köra någon gång. Nu kanske ni tror att jag inte hade vågat det, och det trodde jag att jag inte heller säkert skulle göra. Men jag lovar, jag skulle gjort det. För jag blev så jävla förbannad. Hur kan en vuxen människa vara så barnslig att han kliver ut ur bilen och skäller på den andre föraren när det själv är han som har gjort fel? Hur fan orkar man?

I don't need your sympathy.

Jag är inte trött, men jag gissar på att jag kommer bli det om några timmar. Då får jag väl skylla mig själv. Och fattar ni hur mycket jag ska sova inatt eller? Not to mention fredag - lördag. Ska fan lägga mig tidigt som attan.
Frukost, smink, bil, buss, tub, skola. Matte som första lektion ser jag inte fram emot. Spanskauppsatsskrivningen ser jag inte fram emot. Träningen ser jag inte heller fram emot. But I'm gonna do it!

Forsberg is baacck!

Diggar spelarna. Älskar målvakten. Detta kommer gå bra för Sverige. Bara inte Stefan Liv behöver hoppa in istället för Henrik Lundqvist.
Visst låter jag smart? Hockeyproffs, that's me! Andreas ditchade mig för någon timme sedan. Jag är trött. Vill sova nuuuuu, men nä, det kan jag inte. En period kvar.

Lights will guide you home.

Powernap till klockan 1.30. Vad händer då? Hockey! Tyskland - Sverige. Klart man hejar på oss (:

You don't know I sing these songs about you.


I may be lonelier now
But I'm happy alone, honest
It ain't lonely alone
What would we talk about anyway


I'm gonna say these words to you.



seriös (men söt) chey!

Dagens "ja!": · Felicia bjussade på chai latte ♥
· Det gick bra för mig och Sophia på geografin!
· A var snäll kille som hjälpte mig och Felli

Dagens "nej!": · Jag drack två chai latte - ont i magen
· Bar tunga grejer hem till mig - ont i min shoulder.

I wrote this novel just for you.


nostalgi

Mit dir bin ich auch allein.

Dagens humör: Glad! men trött
Dagens mående: Riktigt bra faktiskt :)
Dagens borde: Plugga spanska. Frågan är bara om jag tänker göra det..
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: FBK-tröja + I<3NY-byxor. Snyggt!
Dagens planer: Skola. Sen träffa A.
Dagens vill ha: Lööördag! :D:D
Dagens längtan: Sportlovet, som faaaan. Och lördag, självklart.
Dagens fundering: ".. plugga eller inte plugga ikväll?"
Dagens beroende: Inget beroende alls, actually. Kommer senare
Dagens tråkigaste: Antagligen kommer matten & musiken suga
Dagens roligaste: Kommer nog bli geografin (vilken nörd jag är) och eftermiddagen!
Dagens tidning: Ingen :(
Dagens låt: Rammstein - Du hast

It's indie rock and roll for me.


+ smygreklam för arlas mjölk!
och btw, nej, jag åt inte alla :( hah

 


Jag tar pendeln från Karlberg.

Tar inte direkt pendeln från Karlberg. Lyssnade bara på Staffan Hellstrand, heh. Men visst la jag upp en härligt snygg bild på mig själv? Ibland måste man ta bilder när man inte riktigt är beredd. Med tanke på att jag ögonkontaktade kameran så var jag ändå halvt beredd.
Jag har bränt lite skit på Friskis idag. Åt en semla dessutom. Ska äta en till lite senare, HEHEHEH. Fattar ni hur fet jag är? Tur att jag tränar. Kommer nog käka några semlor till den här veckan, just because, liksom. Nu ska jag duscha.
Inatt är det hockey förresten. Kanada - Norge, HOCKEY!!, OS, coola grejer. Problemet är att den börjar 1.30, det positiva är att jag börjar 11.50. Hur ska jag göra? Ska jag se matchen? Jag tror jag ska göra det. HEHpüs

 


Just kiss me, baby.

Michael Jackson-period på g? Kanske det.
Imorse när jag vaknade hittade jag en lapp på köksbänken. "Besiktning av hus!" varpå jag skrek "Tjoho! :D" Nej, så var det inte. Jag blev snarare väldigt irriterad över att de skulle komma när som helst och att jag inte hade gjort mig i ordning. Satte mig vid TVn istället för att göra någonting useful och sedan plingade det på dörren. Jag öppnade. -"Tjabba! *lägga märke till att jag hade pyjamas på mig* Visste du att huset skulle besiktas idag?", jag fick fram ett -"Mamma hade lämnat en lapp på köksbänken" sedan ett kort skratt därefter. Han skrattade med mig och sa "Schysst! ;)" Söt var han (FINA ÖGON! hih), så det var lugnt.
Det gick quick, sedan bar de sig iväg mot annan destination, okänd för mig såklart.

Jag bör packa ihop mina grejer och dra mig mot gullmarsplan och möta upp Sophia. Lunch @ någonstans, sedan ska jag träna med Felicia. Ska lyssna på Dirty Diana några gånger till bara. Heh

You'll never make me stay.

Varför fungerade inte blogg.se igår? Eller det kanske bara var så att det inte fungerade för mig? Dåligt var det iaf.

En väldigt kär vän sa till mig igår -"Det här är den bästa låten Michael Jackson har gjort." varpå jag svarade -"Aldrig. Bad är bäst. Helt klart." Men nu kan jag bara säga att jag håller med henne.




Just enjoy the show.

Medelgympapass! Ledare: helvete. Jag minns inte vad hon heter. Klockan 16.00-17.00 var det iaf. Jag gillade det. Speciellt när jag och Felicia.. 1. Sprang in i varandra. 2. Dansade grottmänniskodans när vi inte fattade ett moment. Vi två är roliga, vi.


Nu ska jag duscha. Sen äta. Sen vänta på att Patrik ska ringa. Och kolla på film samtidigt. Och skälla på pojken. Sen ska jag sova. Tror jag. Ska jag sova så tidigt? Yes. Imorgon blir det lunch/plugg med Sophia Long, min älskade vän. Vi har i princip studiedag. Därför ska hon och jag börja med vårat pararbete om regnskogsavverkning. Kul? Aarå!


A snowflake falls in May.

Tidig morgon. Jättetrött. Pearl Jam. Idrottskläder måste packas. Frukost måste ätas. Smink måste fixas. Kläder med. Åker om cirka 35 minuter. Kommer jag klara det?
Jag fick i alla fall en bra start, på en kanske lite mindre bra dag. Men tack ändå.

Where are we?


And there goes my life.

Jag och Jacob kom på ett nytt ord för några minuter sedan då jag skrev heeelt fel, när jag ville skriva rätt. Ni fattar?
Ordet är: Härlogt!
--- Jake säger (20:27):
· något mellan skönt och härligt
· härlog
· det är både skönt och härligt
· det är så härlogt
jake and i haz ze copyright, yes




Catch and release.


vad tror ni? verkar rätt cheezy.
men den går på tv klockan 21, så
det är bara att kolla efter. Kvällsunderhållning, everybody!


Vad åt jag till efterrätt alldeles nyss? Semla! You got that right. Fett jävla gott. Och att en kille vid namn Leonard tycker att en semla per år räcker har ju fel. Yes? Yes! You with me? Yes!


You can't feel anymore.

Nyligen hemkommen från Älta. Slaggadishade hemma hos Felicia med Sandis. Visst är det roligt att hon faktiskt känner en tjej som heter Sandis? Sandis och Sandis slaggade hos henne, yes. Jag tycker i alla fall att det är ganska tufft. Tufft och förvirrande!
Ganska körig kväll. Men kul hade vi ändå! Vaknade imorse och gjorde pannkakor. Kom fram till att jag är DAS PANNKAKSMASTER. Det är så, helt enkelt. På vägen hem pratade jag med Patrik i telefinken. Han har bestämt sig(!!!!!!!!). Nästa lördag och söndag är han våran. Ludwig och Marcus med. Fan vad jag är taggadddddddddddd!
Det här får bli ett skittråkigt inlägg, för jag måste skynda mig. Mormor kommer snart hit och jag sitter här, nyduschad och fin. Slänger säkert in något roligare ikväll!
♥ puss

Remember the arch of roses.

Pannkaksfrukost med bror och 106,3 på hög volym - nästintill en perfekt lördagmorgon. Måste tydligen skynda mig hem till Felicia, men jag tar det lite chill ändå. Har precis duschat och låter håret självtorka medans jag lyssnar på the Killers - jag klagar inte. Dock känner jag att jag börjar få ont i halsen - NEJNEJNEJNEJNEJ. Gör ont när jag sväljer. Vilket suger jättehårt. Men jag ska försöka att inte bli sjuk. Orkar inte vara hemma. Orkar inte att jag inte kan träna. Orkar inte.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Vi vill parta, men vi vet inte vart vi ska dra. Det löser sig.


We were in love.

Morgon: trött
Förmiddag: allmänt seg, men vi hade geografi, så det var okej! (y)
Eftermiddag: mätt, men inte pepp
Sen eftermiddag: Glad över fika med Sofie!
Kväll: Jag och Andreas gjorde middag och kollade på På Spåret - inte illa! :)

Njuter av José González denna sena fredagkväll, och jag orkar inte göra någonting annat. Ska fan lägga mig snart. Verkligen trött efter den här skolveckan. Idrottsläxan tär på mig. Den är ifs klar, men ska skicka in den nu. Hih

The rusted signs, left just for me.


riktigt mysig låt
Jag har ingenting mer att skriva än att jag måste dra snart och att jag längtar till nästa helg. Kommer bli a-sum.

I can't stop feeling, no I won't stop feeling.


jag är så söt
och jag är klar med idrottsuppgiften! kathcing på det ;)

Imorgon ska jag fika med Sofie. Var skitlängesedan jag träffade bruden, så det ska bli riktigt trevligt! Lördag = oklart. Men partey står på schemat iaf!


You'd do anything.

Kollade nyss på Vampire Diaries. Kan nog inte bli mer likt Twilight och det är bara tråkigt. Hur orkar man göra en serie som har i princip samma handling? Skriker bara fail om det. Att skådisarna suger är ett jättestort plus också!
Ingenting speciellt hände idag! Jag och Felicia tränade med Cassy. Det var funfunfun. Nu ska jag duscha, seg som jag är (:

Om imorgon inte kändes så oändlig.



1. fin perrong
2. fin felicia
3. finast biosalong (mucho ISO = we like)

Mycket bra dag! Seg dag i skolan dock, men jag gillar'e. "Farsan" var en helt okej film! -"3 av 5 toasters!" var vad jag och Felicia konstaterade när vi var på väg hem. Och på tal om på väg hem.. Ni vet hur obehagligt det är när man nästan halkar på en bit plast på vintern? Nu menar jag inte typ plastfolie. Utan jag menar till exempel godispapper eller någon plastskiva. Iaf! Ni vet hur halt det är, eller hur? Jag gick på godispapper ikväll, när jag var på väg hem från bussen.. och jag tänkte.. "Fan, vad jag har flyt!"

 

 


Om inatt inte var en krokig stig.

Håkan Hellström
Kent
Lars Winnerbäck
Lasse Lindh
Joakim Thåström
det, mina vänner.
det är musiken jag lever för.


Förhandsvisning kl 18.00 @ Park.

Vem ska se förhandsvisningen av Farsan idag om inte jag och Felicia? :D:D:D:DD:D:D:D:D:D Egentligen skulle Felicias mami gå med henne, men hon har tydligen gått och blivit sjuk och därför får jag gå med Felliboi istället. Hurra! (Inte för att Åsa har blivit sjuk. Absolut inte.) Men fattar ni hur jävla gärna jag vill se den? FAN VAD KUL DET KOMMER BLI!

Hetsigt blod som brinner.

Nu är min ipod uppdaterad som fan. Gillar jag det? Ja.

You keep me rockin' all of the time.

Anledningar till varför jag hade världens otursdag:
• Min ipod hade laddats ur HELT. Ändå laddade jag den kvällen innan.
• Jag var så förbannad när jag gick till bussen att jag halkade.
• En viss person agerade helt dum i huvudet. Men det är bra nu.
• Jag kunde ingenting på samhällsekonomidebatten.
• Åke mobbade mig för att jag skrattade på lektionen.
• Jag spillde vatten över HELA brallorna innan träningen.
Ja, det var nog det. Vad tycker ni? Otursdag eller inte? Jag vote:ar för otursdag. Äckliga, äckliga dag.

Imorgon börjar jag 11.50. Fattar ni hur länge jag kommer sova? Måste jobba på idrottsuppgiften också. Looking forward to it. Verkligen. Och jag längtar som fan till den 20e februari. Vissa människor vet vad som händer då. Hihi


I'm an addict for dramatics.

Jag har kommit fram till att min katt är väldigt annorlunda. Here's the thing: Hon ÄLSKAR havregrynsgröt. Och nu är frågan.. hur fan kan en katt ens tycka om havregrynsgröt? Bortskämd som hon är så brukar hon få havregryns gröt med lingonsylt och mjölk varje morgon då vi äter det. Och seriöst, visst låter det sjukt? Jag tänkte på det imorse när hon satt bredvid mig i vardagsrummet och glupskade i sig det. Började skratta dessutom, och då kollade hon på mig.. ganska nyfiket och undrande. Och hörrni, nu menar jag inte att hon liksom, tycker att det är okej ifall hon inte får. Det börjar med att hon börjar andas jättetungt (matorgasm?) och sedan börjar hon jama om man inte ger henne. Bortskämd? Ja.

Ska snart dra mig till bussen, mot historiska muséet! Jag förlitar mig helt på Felicia som säger att hon hittar. Hoppas hon gör det också.
Tack till Jakeyboy som skickade massvis med Taking Back Sunday-låtar till mig. Fick världens nostalgitripp igårkväll.


min pluuuttt


Du är bara ett ansikte i mängden.

Puls/medelgympa idag! Ledare: Tove Wiklander. Ganska roligt pass! Bra musik! Jag gillade're! Felicia, jag, Sophia och Emma var ganska döda efteråt, men kul hade vi! Imorgon ska jag och Felicia på Eriks spinningpass, lookar forward to it, SOM FAN!

På svenskan fick vi tillbaka våra krönikor om "Det goda livet". VG - katching! Gillar det starkt. Men uppåt ska jag! Inget MVG i svenska A och jag blir ledsen. Lovar.
Och förresten! Började jag på idrottsgrejset igår? Näe. Var ju som sagt med Felicia. Men jag och Sophipropp kom överens om att vi börjar med det imorgon. Ikväll blir det bara Gossip girl och sånt trevligt!
What händer nu? Jag hittar the shower! (nu menar jag inte att jag ska leta efter den. jag gillar bara svengelska!)

p.s.
vad tycker ni om att man kan ändra åsikt när det gäller människor? jag tycker det är fullt normalt. men tydligen är det inte det. om man gör det är man.. falsk? tycker jag verkligen inte.
d.s.

You and me could write a bad romance.

Vi "försov" oss.
Träning: måndag, tisdag, torsdag och söndag. Det är la gött!

En helt ny kärriär.


What can I say?


felicia är på väg :)

Det är en helt ny värld, men jag är alldeles lugn.

Jag visste inte att man kunde ha ensamrätt på människor.
Jag visste inte att man kunde tro så låga saker om en annan.
Jag trodde jag var någon att lita på.
Jag trodde inte det här skulle hända.
och jag trodde inte att man kunde gråta och skaka såhär mycket.

You and me
We're in this together now
None of them can stop us now
We will make it through somehow

tydligen inte

I've found a new way, baby.



Don't got a lot to say.

Tack till Jennie som har gjort att jag sjunger på den där jävla fresh prince in bel air-låten. Går typ inte och sluta, vilket gör att jag måste slå igång spotify fort som satan, innan låten äter upp mig inifrån.

Vaknade nyss av att pappa petade på mig, tror jag. Eller så drömde jag. Eller så kom han faktiskt in till mig och sa någonting. Men jag var så borta i drömmarnas värld att jag bara lade märkte till petningen på axeln. Några sekunder senare hörde jag ytterdörren stängas och låset vridas om. Ensam hemma = nice vetni!
Igårkväll då? Jag var hemma hos Oskarlicious som bor här i närheten av mig, vilket är hur soft som helst, btw. Borde utnyttja honom lite mer på helgerna, för det vore ju kul! Albino och Daniboy hänkade och vi såg Änglar & Demoner, enligt mig så är det en av de sämsta filmerna jag sett. Den var 2 timmar och några minuter lång och till skillnad från t.ex. Avatar så känner jag att de/den som gjorde filmen bör ha kortat den liiiitelite. Jag kom hem vid 01.00-tiden och somnade nästan direkt. Lite smsande hann jag med, sedan sov jag sött som.. ett lamm? Aarå. Lamm är söta.
Jag har inga planer för idag, vilket är nice! Dock kanske jag bör fortsätta på min idrottsuppgift som ska vara klar och inlämnad nu på fredag. Vad tycker ni om det? Jag tycker egentligen inte att jag ska göra den ikväll, men antagligen kommer jag inte göra som jag tycker. Plus att jag är hos pappa ju, det innebär problem!

problem #1: Jag är hos pappa, om ni inte förstod det tidigare.
problem #2: Jag är trött. Vaknade typ precis och vill inte göra mig i ordning och hoppa på bussen NU
problem #3: Jag är lat och känner att jag kommer komma iväg om cirkus 4 timmar.

fyfaán vilket långt inlägg det här blev. Klämmer in en låt som ni kan lyssna på medans ni läser allt detta skitsnack. Puss!


Askan ligger i drivor.

Kent - Dom Som Försvann = sjuuukt bra låt! Jag sitter här och försöker fördriva tid på att schysst sätt tills jag ska dra till bussen (om cirkus 10 minuter). Ska hem till mamma och hämta lite grejer. Verkar som att jag har planer för kvällen. I tyresö också! Det betyder att jag sover hemma hos papi (:
Tanken av att det är söndag imorgon gör bara att jag får ångest. x423

We are the world.


tack till Albin för tipset (:

Jag förlänger mina steg.

Har varit hemma hos pappa ett tag, men orkade inte blogga eller så. Kollade på "Polismördaren", en skitgammal Beckfilm - bra! Snart ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till mamma igen. Verkar som att det blir en lugn kväll för mig, om ingenting dyker upp. Hade planer på partey men det sket sig. Kanske ska plugga istället? Nä usch

Jag och Emma var som sagt på gympa idag. Tyvärr var inte Sandra där utan vi hade någon ung kille. Helt okej pass att börja dagen med!

Nåt som aldrig helt försvann.

Nu är frågan varförFAN jag är uppe klockan 06.59 på en lördag. Svaret på den frågan är: Jag ska träna! Klockan 10. Och jag är i Nacka, därför måste jag åka härifrån om en timme. Jag vill inte heller stressa, så därför gick jag upp ganska tidigt. Emma ska jag möta på Friskis klockan halv tio, jag är där 09.07 pga skitSL, men det får la funka. Annars blir det 09.48 och det blir lite för sent, känner jag. Hoppas Sandra inte är sjuk idag med, för det vore så sjukt ovärt. Nu när jag vaknade kände jag att jag bara skulle skita i träningen och sova vidare, men nej! A man's gotta do what a man's gotta do!
Thåström såhär på morgonkvisten sitter riktigt bra. Är fortfarande lite småsur eftersom typ sådär 50% av min vänskapskrets var och såg honom igår. Men jag får helt enkelt vänta tills sommaren!


härlig jävla låt


I bruise easily.

Terminator 3 och apelsinjuice, det är min fredag det! Ska nog sova snart, är så jävla trött.. Imorgon bitti så ska jag och Emma träna (: Förhoppningsvis har Sandra blivit frisk, det får vi hoppas på iaf! Med tanke på att jag bor ute på vischan så kommer jag vara där liiite för tidigt, men jag ska inte klaga på det.
Planer efter träningen/kvällen? Jag vet faktiskt inte. Jag kanske ska träffa någon, eller så ska jag på fest med några från klassen.

Tillsammans flyger vi söderut.


den här härlige snubben var i våran skola och pratade idag! :D


I need to get out of here.

Mysig fredag i skolan, faktiskt. Eftermiddagen avslutades på Sten Sture i Gamla stan med Emma och Sophia. Där satt vi och fikade, snackade skit och skrattade hysteriskt.
Har fortfarande inga planer för kvällen, men förhoppningsvis blir det bara skönt att inte göra något. Imorgon däremot, då jääävlar!

Strax under nollan.

Det är fredag idag! :D Och jag är hur trött som helst. Hur trött som helst = inga planer ikväll = HUR SKÖNT SOM HELST! Ska bara vara hemma och ta det lugnt. Imorgon ska jag (kanske) skippa träningen. Beror på om det är Sandra som har passet eller inte.

Jag vaknar med den tanken varje dag.



håkan-knarkande på hög nivå! can't help it
ska sova nu (: nattipuss!

Du var solskenet.

Jag har nyss skrivit klart ett första utkast på novellen med temat "blod". Jag är riktigt nöjd, även ifall den är ganska så "emo". Nu hoppas jag bara på att min lärare gillar den lika mycket som jag gör.

Tränade med Cassy, Fia och Emma idag (: Riktigt härligt! Tyvärr var Sandra sjuk, så vi hade någon vid namn Kicki istället. Medel/styrka-pass. Riktigt jobbigt! Min mage, mina ben och mitt allt dog. Men det var roligt och jag tänker sannerligen gå på hennes pass när hon nu har det!
Nu ska jag duscha. Låta datorn vila lite efter allt novellblabbande.

Learn to sing along to the music.

Jag har träningsvärk överallt förutom i vaderna, magen och konstiga ställen. Men rumpan, ljumskarna, ryggen, armarna, axlarna, låren, you name it! Det är härligt, och jag ska dessutom på Sandras pass i eftermiddag. Visst kan det inte bli bättre? Ska nog stretcha lite när jag publicerat det här inlägget..
Imorgon är det fredag! :) Och jag har inga planer för helgen, vilket ifs är hur skönt som helst. Funderar på om jag ska ragga med någon på bio eller bara tvinga någon att bjuda hem mig på filmkväll. Vi får se vad jag bestämmer mig för.

Den är här!!!!!!!!!!


MOBILEN ÄR HÄR. JAG HÅLLER I DEN. DEN ÄR MIN. MIIIIN!


It's the risk that I'm taking.

[schliten chey]


Ridningen gick asbrao! Fick rida en fux vid namn Lamita. Jättestor(~185cm i mankhöjd?), ivrig och snäll heeest! Det roliga var att jag knappt kom upp till en början pga att jag tydligen är ganska kort, men ja, det gick på andra försöket när jag fick hjälp av random funkis - tack till han, säger jag!
Caroline drog för ett tag sedan och jag väntar på svar från min svenskalärare så jag kan börja med min novell. Temat är "Blod" och jag har en grym början på g. Mamma smsade mig och skrev att min mobil finns att hämta i Orminge, så snäll som hon är så ska hon göra det innan hon åker hem (: Jag känner lycka, fattar ni? Lycka! Pure happiness

 


Helt jävla sämst timing.


Mer värd kulor av glas.

taggade på att rida? yes!
taggade på att gå hundra km? nej!

 


I know that you're just like me.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen - Erik Hämäläinens pass är och kommer förbli bäst.
Caroline sover här ikväll. Vi ska kolla på paradise, tror jag. Imorgon ska vi rida (: och gå 7km..

Den där pojken har aldrig riktigt sett någon i ögonen.


Ja, såhär taggad är jag på matteprov!


För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig.

Häromdagen när jag satt på tunnelbanan så såg jag att det tydligen finns dagstidningar på "lätt" svenska. Dagstidningar för utvandrare, alltså? Praktiskt. Och nu när jag satt och käkade frukost i vardagsrummet, medans jag läste på ett mjölkpaket om och om igen så tänkte jag.. varför finns det inte dagstidningar för ungdomar då? Kanske lite opraktiskt eller så, men jag skulle inte banga på att köpa en om en sådan kom ut! Nu är det så att jag är så ungdomlig så jag inte orkar med dagstidningarna. Det står en hel del intressanta grejer, men minus det så är det bara bullcrap, alltihopa. Folk borde tänka på oss småttingar också!

Under den varma, svarta plåten.

Äeh, nu blev jag ledsen igen. Vad gör man då? Jo, man lägger sig i sängen.

Det är så enkelt med dig.

Jag skojade bara. Jag hann inte städa hemma hos pappa. När Lena kom hem så dampade jag och Caroline för mycket, helt enkelt. Så allting blev jättestressigt. Men! Nu har jag städat hos mami, rensat min garderob och vikt ihop kläder och lagt i min byrå. Jag har t.o.m. torkat av mitt blyertsklottrade bord! Känner mig duktig :D Kommer antagligen dröja ett år tills jag gör det här igen.. eller vad tror ni?

Vad händer nu? Jag ska byta lakan och sånt, sen ska jag plugga matte. Har ju prov imorgon, men jag känner mig ganska säker inför't. Får hoppas att jag har rätt nudå. Annars dör jag. Och vad händer mer imorgon? Jo, jag ska träffa Bellalella och fika! :)

You can dance, you can fly.

5! CVn lämnade jag idag.
Nu ska jag göra något som lär göra er väldigt förvånade så håll i hatten nu!









jag ska städa, hih

Showing up here and there, uh oh.

Klantarsle, det är jag det! När jag stod i centrum och väntade på 872an så insåg jag att jag hade glömt min plånbok hemma, för tredje gången! I plånboken har jag ju självklart allt viktigt, bl.a. matkort och betalkort. Ingen plånbok = ingen lunch för Sofia. Så det var bara för mig att åka hem då. Resten av CV-utdelningen får jag la hinna med i eftermiddag efter skolan, och efter allt annat som jag måste göra. Kul.
Det enda positiva med den här morgonen var väl att jag hann träffa två personalansvariga och att de blev glada över att få mitt CV. Och juste, får inte glömma den trevlige och sociale kisen (Oskar) som jag åkte samma buss med (:
Försöker få tag i mami. Snart måste jag springa till bussen igen, så jag hinner till skolan. hah

I'm hoping just to be by your side.

CV-utdelning, here I come! Hoppas ni håller en tumme!

RSS 2.0