No one wants forever anymore.


För du kan inte se hur ful jag är.

Fy sjuttsingen vad sliten jag känner mig. Pappa skjutsade hem mig från FLEX för han skulle ändå lämna över Andreas grejer hos mami, så det var skönt som fan att slippa åka buss i drygt en timma. Idag var jag verkligen inte pigg kan jag ju säga. Även fast jag hade sovit i hundra år så gick det inte bra på gymmet alls. Jag mådde illa och hela faderuttan. Funderar starkt på att kapa ner på gymdagarna från tre till två - jag har ju ändå idrott 2 ggr i veckan, det blir nästan för mycket.
   Ikväll ska jag försöka läsa ut Molnfri Bombnatt och läsa vidare på Breaking Dawn. Vill börja läsa Sandor / Ida igen, haha. Nu ska jag gå och äta något, är jättehungrig. Förövrigt så är KISS bra. <3

Jag diggar dig!

Nu sitter man här helt avslappnad, trött och sliten i min kanske lite för bekväma datorstol i ett svart sexymomah-linne. Wow!
   Hann fan med en del idag. Vaknade vid 10 av att jag hade jätteont i hälsenan - crapigt, men jag gick upp ändå. Käkade frulle, degade vid datorn, sjöng, gjorde mig i ordning och försökte få iväg mamma. Vid tvåtiden var vi på väg mot stan, hell yeah! Vi drog till Stadium där jag införskaffade 3 par skor - 1 par adidas (drool) och två par race marine-tygskor (svarta och vita - drool på dem med). Det var typ hundra år sedan jag köpte skor så det kändes ganska nice att äntligen få det gjort med tanke på hur mina gamla adidassneakers såg ut.. Jag buyade lite stuff till Milkan också och jag hoppas som fan att hon diggar grejerna hon får på lördag annars blir jag sadfejs. Hade beslutsångest i affärerna men efter några lugnande försök från mammas sida så gick allt bra igen. Köpte dessutom ett par strumpbyxor till mig D;
   Sandiepandie ringde mig runt tretiden, vi bestämde var vi skulle mötas och jag sa hejdå till mamichulo. Efter att ha blivit förföljd av en massa smågluttar så kom Sandie och mötte mig, vi drog till Gallerian och köpte en liten secret grej, ojojoj. Drog därefter hem till henne (i Sigtuna och ja shieeet vilken tid det tog). Vi anlände @ her place vid halv femtiden, men jag är inte helt säker. Där hade vi det allmänt trevligt, lyssnade på skitgammal musik, låg i hennes säng, gäspade, pratade och planerade - kan det bli bättre?
   På tal om ingenting så är Jimi pussyfejs. Men på lördag ska jag träffa honom, visst äre nice?

Find me and take me where my belong.

Mina fötter är kalla och blöta, jag har ont i halsen och lungorna och jag kan inte smsa folk. Det suger.
   Jag följde nyss med Kariño till bosen. Vi var riktigt sega med att komma iväg så det var springspring som gällde - inte sådär jättemysigt när det var skitkallt ute, jag kommer säkert bli förkyld. Men det hoppas jag verkligen inte, måste vara frisk till Mathildas birthdayparteeyy. Så iaf - jag och Karin åt vaniljsemlor (omnom) och kollade på Lord of the Rings och Die Hard. De filmerna äger. Srsly.
   Imorgon är det planerat att jag ska kolla shieeet med mamichulo och sedan därefter leka med Sandiepandie. Antagligen blir det en resa hem till henne i Sugtuna, dock måste jag åka hem senare på kvällen - lång tripp home. Får hoppas att jag inte blir rejpad eller ngt..




Es un crimen.

Det är förstört. Allting är förstört.

Suddenly I don't feel sad anymore.

På fredag nästa vecka är det filmfestival i skolan. Då slipper vi ALLA lektioner och eftersom det är ungdomstema (herregud) så ska vi självklart kolla på ungdomsfilmer. Tydligen bara två stycken som alla klasser ska rösta fram idag. Sandor SLASH Ida är en av dem - kan det bli bättre? Det var fan länge sedan man såg den. Stand by Me oxå, mjauuu.
   Jag tror jag ska gymma med Mathilda idag, jag vet inte riktigt. Får se vad hon svarar när hon vaknar (för det är ju torsdag idag. Torsdag means ledig för Mathilda)
   Idag har jag dessutom SO-läxförhör och engelskafliff. Jag ska prata om norrsken (vilket jag egentligen inte finner intressant alls) men det kommer nog gå jättebra. Och igår insåg jag att jag uttalar Scotland som.. skottar. Jag säger det helt crazy. Pappa skrattade åt mig :( Men ahwell, det är tüfft. Jag kan åka till Scottishland och säga "Scotland" till varena person jag möter. Glassigt.

You see me like no one saw me before.

Sitter och gör klart mina plugganteckningar till so-läxförhöret om andra världskriget på torsdag - riktigt kul. Not. Lyssnar oxå på Anna Ternheim och väntar på att pappa ska komma in och prata med mig om slaget vid El Alamein, intressant det med ofc. Så jag passar på att blogga, vilket egentligen är ganska ointressant, men kul att göra när man inte har något annat för sig..
   Idag gymmade jag med Maggan, Mathilda och Carro. Det gick bra, även fast jag glömde min t-shirt hemma, klant som jag är. Så jag fick ta det lugnt och chilla, vilket inte var kul alls. Solning blev det inte heller, men det får bli av på torsdag istället. Så den här dagen har väl inte varit så positiv alls. Eller juste! Var ju på Stadsteatern med klassen idag, kollade runt bakom scener, fick gå runt i deras enorma klädkammare (där jag hittade en del plagg som Helena Bergström och Sven Volters(?) hade haft på sig under en del föreställningar - coolt, va?) och klart det bästa sparas till sist, right? Vi skulle gå och kolla runt där maskörerna höll hus, hur det egentligen gick till att göra peruker (vilket faktiskt verkar jättejättejobbigt att göra). Vi skulle knalla ner för en trappa då jag märkte att alla framför mig började typ.. fnissa och prata jättemycket och då var det självklart att jag skulle halvskrika "Men vafan är det frågan om nu?" och det är då jag ser en 40årig snubbe som sitter och läser igenom en bunt papper (manus - yes). Jag kände igen honom, men kunde inte riktigt sätta fingret på vem det var föränn han kollade upp och utbrast "Nämen, är det en hel guidegrupp som kommer?" med ett leende på läpparna. Jag höll på att dö. Jag kunde inte andas och mitt hjärta slog i 180. MIKAEL PERSBRANDT?! Vafan.. Och shit vad snygg han var! *drool* Jag och Karin typ fnissfniss:ade förbi honom och när vi hade kommit ner för trappan var vi fan i chocktillstånd - kunde varken prata, andas eller.. ja, vi kunde bara gå framåt eftersom folket puttade på oss. Jag sitter fan och skakar nu när jag läst igenom inlägget några gånger för att dubbelchecka stavning osv..

Så... idag har jag träffat en av mina största idoler - Mikael Persbrandt a.k.a Gunvald Larsson och fybubblan vad snygg han var! (önskar att man kunde klistra in någon dregelgubbe här för att beskriva hur jag såg ut 'on the inside' när jag såg honom heheheh)

Get confused and you fade away.

Har inte sminkat mig sen i fredags och har dessutom inte varit i skolan sen i fredags. Känns nice. Även fast jag inte vill få tillbaks NO-provet jag gjorde förra veckan, hoppashoppas på VG- iaf.
   Igår läste jag minst 250 sidor ur Molnfri Bombnatt och gjorde klart mitt arbete om Kristallnatten som blev 5 sidor långt (score!) Jag tackar pappa (somfan!) och är fett nöjd. Hoppas på ett MVG där eftersom det är det arbetet som avgör hela betyger i historia. Efter att ha jobbat så mycket om nazismen och dåtidens Tyskland så kan jag bara säga att jag är riktigt intresserad av att få veta mer. Jag vill dessutom lära mig tyska, fast det har jag velat ända sedan jag gick i femman och jag skulle välja språkval. Det är fan coolt, jag ska tvinga pappa att lära mig några enkla fraser.
   Efter skolan blir det gym igen, som vanligt, eftersom det är tisdag. Jag har fortfarande hiskeligt ont i axlarna, kom på att dum som jag är så stretchade jag inte dem - smidigt, eh? Det snöar som fan ute nu och jag borde fan gitta iväg till bussen som går 17 över, yeah. Jag ska nog göra det. Och btw, på fredag drar jag till Nacka, jag vet att ni bryr er. På lördag ska jag antagligen slipa hos Sandiepandie oxå. :*



Anna Ternheim är riktigt bra.

Far har lärt mig att inte gråta.




Det blev lite bombnatt, trots allt.

I ask nothing of you.

Vafan är det här? Snö, igen? Sure, jag visste att det skulle snöa minst en gång till (eftersom det bara är MARS nu) men, måste jag alltid ha rätt? ;) Det är tydligen plusgrader ute så jag hoppas att snön smälter bort under dagen så jag slipper äcklet imorgon. För vet ni vad? Jag har ju ferfan studiedag idag! Och för en gångs skull ska jag plugga lite. Jag måste läsa ut Molnfri Bombnatt, har sisådär 350 sidor kvar såg jag igår.
   Anledningen till att jag vaknade såhär tidigt vet jag inte.. Gick ifs och la mig vid elva så det förvånar mig inte, nu har jag ju sovit i runt 11 timmar. Kollade bara klart på  Beck igår kväll (som jag redan hade sett..) och sen skuttade jag iväg till sängen. Vaknade av att jag hade fått 5 sms, och kunde jag svara på dem? Nej. Mitt kompis har gått ut så jag ska vara duktig och spara på pengarna, måste vara lite snål till sommaren, you know. Pappa hade skickat mer bra hemsidor om Kristallnatten - grejt! Jag blir inte av med't.
   Nu ska jag göra frukost och kolla på en film eller så. Sen blir det Bombnattis!

I'll try to do it right this time around.

Tredje gången jag gymmar på Flex och det är fan nice! Jag, Maggie och Milkan drog dit runt fyratiden, körde mest på styrka av någon anledning - det var trevligt. Stretchade som fan efteråt, så jag hoppas verkligen att jag inte lider av världens träningsvärk imorgon bitti. Vi solade oxå såklart, och det var skönt, som vanligt.
   Eftersom jag har studiedag imorgon så har jag nog inte så jättemycket att göra förrän pappa kommer hem (vilket är runt fem-sextiden skulle jag gissa på). Jag har ifs drygt 300 sidor kvar att läsa i Molnfri Bombnatt och jag kan ju säga att jag inte riktigt känner att jag lockas till att läsa den men jag kommer väl in i den någon gång. Jag har så jävla mycket den här veckan. Can't wait.

• So-fördjupningsarbete inlämnat - Måndag kväll.
• Soläxförhör - Andra världskriget - Onsdag
• Spanskaläxförhör på boken vi läste - Tisdag?
• Nationella i Engelska (uppsats) - Onsdag
• Nationella i Svenska (muntligt, del 2) - Tisdag
• Läsa ut Molnfri Bombnatt - Tisdag
• Förbereda inför presentationen om Norrsken på engelska på torsdag.

Så ni kanske fattar att jag kommer vara riktigt upptagen hela dagarna långa. Men Milkan, jag ska verkligen försöka få in gym på tisdag och torsdag, så det vore riktigt nice ifall du oxå kanske har tid med det? Ska prata med pappa imorgon, se vilka dagar jag ska göra vad osv.
   Om jag har tur så kanske jag kan få träffa Jimi (that bitch<3) i helgen, men jag får se. Eller så kanske jag drar till mami, har ju inte varit där på ett ganska bra tag. Får bli ännu en chillhelg dårå.

Mao.

Du är för ung och så är det med det.

Jag har inget liv och måste börja umgås med nytt folk. Det var riktigt länge sedan jag hade såhär tråkigt som jag har det nu. Tyvärr har jag ingenting att göra åt saken eftersom folk antingen dissar, är upptagna eller bor på tok för långt bort från mig. Jag önskar att jag kunde sova bort resten av den här dagen och hela natten, vakna upp imorgon och ha en ny dag som väntar, kanske en lite bättre dag än vad den här har varit? Eller så vore det nice ifall jag kunde teleportera mig själv hem till Jacob.
   Eftersom pappa tvingade mig att påbörja fördjupningsarbetet om Kristallnatten så var jag duktig flicka och gjorde det. Orkar inte skriva mer nu och får vänta tills han kommer hem då han kan hjälpa mig. Jag saknar honom. Det är nu jag har insett att hans jobb fan inte är kul. Han åker bort hela tiden och när han är hemma så är han ändå upptagen med massa jobb. Som tur är berättade han att hans chef har pratat med honom om att sluta åka till New York så mycket, kanske var det Asien också? Eftersom mitt minne suger balle så kommer jag inte ihåg.
   Imorgon så ska jag och Mathilda förhoppningsvis träna och sola. Sola ska jag fanimig göra iaf.


När vintern gömmer dina spår.

Stackars mannen med medaljer
som bara putsar sina minnen
han sitter tyst bland gammalt skrot
Kan inte se för allt sot att ingen sitter mittemot

Stackars hon som flyter med
som aldrig lärde sig ta sats
Hon som ägna all sin tid åt nåt
hon inte ville bli för det var bara
där det fanns en plats

Stackars den som inte bryr sig
Stackars dom som aldrig tyr sig
till andra än sig själva och stackars fåglarna i bur

Och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
Ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må

Ja stackars han som aldrig kämpar
Han som säger stackars mobb
Han som hamna först i kön och blev så nöjd
med sin lön att han glömde sitt jobb
 
Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra

Stackars hon som ville opp
men inte började från början
I skara står en man som låter henne
trampa på och skrapa ansiktet i gruset

Ja stackars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus
Vad är det ingen ska få se som ingen
inte redan sett och vart ska det där huset

Stackars hämmade lakej
och stackars dig och stackars mig
Det är en konstig värld vi lever i
ja ingenting är vad man tror


Om du stod här och inte jag, skulle du då bli besviken?

SERRIFUCKINGIÖST. Jag har sjungit på Muffins enda sedan jag lämnade la casa de Mathilda igår runt 9:30-tiden. FATTAR NI HUR JOBBIGT DET ÄR?!?!
   Fast igår var ändå en bra dag. Eller, den var ganska bra.
• Jag var ledig från skolan (av speciella anledningar)
• Kollade på Askungen hemma hos bästis (:
• Mathilda unt jag drog och gymmade (och solade!) runt treishtiden - det var nice!
• Även fast jag sjöng på Muffins all the time, så gillade jag det! (Vilket jag inte gör nu..)
   Idag ska jag antagligen träffa Milkan, Nea och Carro efter skolan och planera inför sommarlovet, inför Hälsingland - kan det bli fräsigare? Svar: Nej. Antagligen gittar vi hem till mitt och Carros casa och snackelisnackar om't. Mathilda och jag har (tror jag) planer på att leka ikväll. Ingen aning om vad vi gör men whatever, jag är trött och det är fredag, då spelar det (nästan) ingen roll.

Trots att jag alltid springer, är jag där du hör mig.

Inatt var den första gången jag drömde om morfar sen han dog. Det var hemskt att vakna upp från den drömmen och inse att jag aldrig mer kommer få träffa honom igen.


Even though you're next to me I still feel so alone.

• Jag ska kirra gymkort med Mathilda - kommer bli fett fittiga(<3) till sommaren.
• Jag har studiedag på Måndag nästa vecka.
• Jag fick MVG på nationella i engelska (hör & läsförståelse)

Mitt liv känns ganska så bra, so far.

Fyll min tid med någonting.

Kör på Kentknarkande idag med. ♥
   Ja jag har ju tydligen varit ganska inaktiv när det gäller att blogga med tanke på att senaste gången jag skrev ett inlägg var i Onsdags. Jävlar. Men problemet är att jag inte har någon som helst aning om vad jag ska blogga om, ska jag fortsätta med den här alldeles för tråkiga bloggen och isf, vad ska jag blogga om? Jag vill inte köra på någon mainstream-stil och blogga om smink, mode och annat crap som minst 60% av Sveriges befolkning redan gör.
   Nu blev det så att min helg blev ganska chillpillig, men jag finner det ganska nice med tanke på att jag alltid är så jävla trött efter skolan på fredagarna - jag behöver ett lov, igen. Eller så kanske helgen ska bli lite längre? Iaf, helgen! Igår kväll var jag med Mathilda, hon hade varit duktig och pluggat hela dagen så hon fick leka med mig på kvällen - vi drog hem till mamma, moffade, kollade på melodifestivalen (go Malena!), busringde folk. <3 Lol, det var fan länge sen.
   Vi har grümma planer inför sommarlovet, du och jag, Mathilda!

Och i gruset låg en fegis kvar.

Jag har satt upp mål. Massvis med mål som jag ska uppnå till sommaren. Detta är ingenting som jag bara säger, som jag försöker trycka in i mitt huvud som bara ska göra mig glad, utan med detta är jag helt seriös - jag ska klara det! Just nu så tror jag faktiskt på mig själv, för en gångs skull så gör jag det.

   Karin bakar kladdkaka, jag sitter vid hennes dator (vars tangentbord är det mest irriterande jag någonsin varit med om). No-läraren skulle på någon föreläsning(tror jag?), vilket betydde att vi fick håltimma. Planen var att vi skulle plugga inför no-provet som vi har om sisådär 2 veckor, men det verkar inte alls som att något sådant blir av idag, iaf inte på den här långa lunchrasten. Klockan 14:40 ska vi fortsätta kolla klart på den italienska filmen "Livet är Härligt!" - av vad jag såg förra veckan så verkar inte det som en speciellt bra film, utan en sådan som våran so-lärare valt enbart för att vi ska få in massa fakta om förintelsens uppkomst.

   Kent är bra. Slog nyss på Du & Jag Döden som enligt mig är en av deras bästa skivor. Hagnesta Hill är fortfarande min favorit och kommer nog alltid vara den som står mig.. närmst hjärtat så att säga. Nu spelas "Den Döda Vinkeln". Jag och Karin sjunger glatt med, vilket vi egentligen kanske inte borde göra, vi borde göra oss i ordning för att släpa oss tillbaka till helvetet igen. Ja, eftersom vi fortfarande knallar runt i lägenheten i idrottskläder och ser helt risiga ut så kanske man borde ta sig i kragen och springa iväg? Ja. Det låter som en bra idé.


Moving at the speed of light into eternity.



Trevlig "svenska"lektion vi hade idag. Sebbelutt hittade tydligen en tejprulle som låg på mitt och Karins bord (hihihiih) och började leka med den. Resultatet ser ni på bilderna - Viktor och Andreas, söta killar, va? Bildcreds till Kariños mobiltelefon bytheway.

Kände mig fett duktig när jag då GICK hem från Tyresö Centrum, hell yeaaaaaah. Tog fett långt tid och vädret var inte mysigt alls. Jag är blöt <3 Ahwell. Här får ni en bild på hur en liten del av Tyrezö ser ut nu, sen langar jag kolla snett-bild, gammal ofc men det spelar ingen roll.
   Sugigt inlägg, puss!


Han gör det utan att tänka.

Jag vill inte vara rädd
Varför måste jag vara rädd?
Somliga vet att dom är starkare än andra
Somliga älskar att slå sönder en vit tandrad
Somliga lever för att pina varandra
Innerst inne är vi likadana
Jag tror att människor gör så av gammal vana

Spruckna läppar söker tröst.

Home sweet home.
Det var underbart. Helgen var underbar, allt var underbart. Jag har egentligen inte gjort ett piss, men fan vad skönt det var. Jag uppskattar att vi inte har någon tv där, eller telefon eller internetuppkoppling, det är det som gör allting så bra. Så, en kort sammanfattning om min händelsefattiga helg:
Fredag: Tog bussen från cityterminalen 14:45, arrivade till Söderhamn runt 18ish där pappa och Lena plockade upp mig - åkte direkt hem. Jag packade upp lite stuff och drog därefter upp till Erik och Magnhild (Carros mormor&morfar) med Lena, vi lämnade tulpaner (vilket de uppskattade rejält) och satt och småsnackade lite i sisådär 30 minuter, sen var det dags att gå ner och göra i ordning middagen - entrecote och massa mums.
   Jag, pappa och Lena satt uppe och snackade till halv 1 då pappa följde med mig ut till stugan och sa godnatt, jag smsade lite smått med några och somnade kort därefter.
Lördag: Vaknade av att pappa knackade på dörren vid 11:38, kändes lite waste of time att slösa bort hela lördagen så jag steg upp, klädde på mig och åt frukost. Pappa och Lena drog ut på en promenix med Arrak, ville att jag skulle följa med men jag hade andra planer - fotafotafota! :') Jag var väl ute och gick i näst intill 2 timmar, det var kallt och småsnöade lite, men det var underbart ändå. Direkt när jag kom hem skulle jag och pappa till Bergvik och köpa tidningar och skit men Anders och Kicki kom över (Carros morbror och hans brud), så planerna sköt vi upp och fikade med dem i drygt en timme istället.
   Pappa var på bra humör, vilket betydde att jag kunde övertala honom att åka förbi Marma (där Simpilimpi bor) och till stan för att köpa lite stuff till Lena. Det var skönt att dra runt där. Hann tyvärr inte träffa Simon eftersom pappa inte var på så bra humör, men det blir av på påsklovet istället.
   När vi kom hem var det dags att göra middag. Erik och Magnhild skulle komma ner på besök vilket jag visste skulle bli riktigt trevligt! :) De stannade kvar till 22:00 eller sisådär. Vi andra satt uppe och pratade i en timma till, sen gick jag ut till stugan och sov.
Söndag: "Nu kan du få mig så lätt" med Håkan väckte mig, jag gick upp och gjorde mig i ordning, packade, åt frukost och läste några kapitel ur Breaking Dawn (bra bok!). Vid 14ish gick vi till Erik och Magnhild och åt lunch/tidig middag, socialade med dem och drog ungefär en timma efteråt. Sov mellan Gävle och Stockholm. Så nu är jag här, mår extremt mycket bättre än vad jag gjort på länge :)







We're getting faster.

Sandwall tar en paus. Drar till Hälsingland på fredag, tidig eftermiddag, och kommer hem på söndag någon gång. Allting är åt helvete och jag vet inte vad jag ska göra. Förhoppningsvis mår jag bättre när jag kommer tillbaks. Men jag vet inte.
   Förlåt, Jimi. Förlåt för att jag dissar, men jag vet inte vad jag annars ska göra. Vi måste ses när jag kommer hem!
   Men iaf. De som har lust att smsa mig kan jättegärna göra det när jag är däruppe. Kommer antagligen svara eftersom jag bara kommer vara ensam på dagarna, fota och ta det lugnt.
Ni lär antagligen höra av mig igen, när jag kommer hem dårå.

Just my luck.

Den här dagen kan fan inte bli sämre på något sätt.

Var det den store poeten som hon var förälskad i?

Jag har ett dilemma - åka med till Hälsingland på fredag efter lunch. Fota, umgås med papi, kanske träffa Simpilimpi och vila rent allmänt eller stanna hemma, festa och vara med Mathichulo och Jimilicious?

Vi vann sommarfeber fast det regnar på stan.






Stan med Kariño idag. Egentligen skulle vi fota i Västra Skogen men där sög det så vi drog till das plattish och hade tråkigt. Någon dag ska vi in och fota random folk. Skall bli mysigt.
Fick VG+ på svenska nationella (läsförståelse) btw.

Juste. Glömde berätta att klantarslet (alltså jag) stukade handleden igår kväll. Orkar inte förklara hur det gick till men jag hintar med ordet: kastruller.

I was fine until you left.

Simon har en amstaff. Min granne har en amstaff. Need I say more?
Jealousy.

Somebody pass my guitar so I can look like a star.

Missade bilden, försov mig. Smidig ungjävel, där har ni mig. Pratade i telefon med Simpilimpi till 04:46 så jag skyller väl på honom, lite iaf. Jag har börjat prata svag norrländska tack vare honom, det är lite tüfft. Längtar till påsklovet fan.
   Snart ska jag hem till Karin och äta alienmakaroner, sen blir det spanska och engelska. Smidigt att missa två lektioner idag, grejtness. Pusspusspuss!

Sweet miss Blue, how do you do?

Även fast våren verkar kika fram så betyder inte det att det är mindre kallare ute på kvällarna, nej då - 5 minusgrader, kan det bli bättre? Jag tror inte det. Ikväll var det riktigt nice att dra ut på en promenix i lite mindre än en timma. Det var.. uppfriskande! :)
   Idag införskaffade jag mig en whateverbok när jag var i Nacka forum med mamma. Inte kan jag säga att det är den vackraste jag har lagt ögonen på men, den är acceptabel. Tog ett tag att komma på ett namn men efter lite wajnande så döpte jag den till Malte (gayMalte tbh, just because of the butterflies). Creds till Thomas som föreslog det. Jag har dessutom lovat Jimi att han ska bli den första buddien som skriver i den så (förhoppningsvis) i helgen skall den "invigas". Hurray!
   Juste.. På tal om invigningscrapet i helgen - Hälsinglandplanerna sket sig. Pappa ringde för några timmar sedan och babblade på om att alla drar upp dit på påsklovet istället. Kul. Fick oxå reda på att Simpalimpa har lov en vecka efter oss, hur mysigt är inte det? Just my luck. Ska försöka träffa honom då och självklart ska Stig med! Även om det inte blir av får det bli i sommar istället, har massvis planerat då. Fan vad jag längtar..

På tisdag eller någon annan dag i veckan (efter skolan i guess) så ska jag och Kariño dra någonstans (vet inte riktigt var än) och fota. Båda är så ruskigt sugna så det kom vi fram till i eftermiddags. Lär bli nice. Bara vi hittar någon plats att dra till, långt härifrån, men fortfarande inom Stockholms län, lol. Så om någon har tips på något fint fotoplace så är det bara att skriva här, vilket ingen lär göra men vet ni vad? Det gör inget. We'll figure something out, cause don't we always? (:

När du är i luften, kom ihåg mig då.

Jag har ändrat mig. Jag vill ha sommar. Jag vill sola, jag vill ta jättefina sommarbilder, jag vill fiska uppe på landet, festa, umgås med betydelsefullt folk (och även nytt folk) på både dagarna och nätterna, jag vill cykla till Mohed med Carro, jag vill bada (även fast jag inte tycker om det), jag vill äta jättemycket glass, jag vill gå på allsång, jag vill på festival och jag vill shoppa galet mycket! Jag vill göra allt som är möjligt att göra på sommarlovet och jag orkar knappt vänta! Jag har redan bestämt mig för att detta, detta people, ska bli det bästa sommarlovet!

   Pratade med Andreas idag, som precis hade pratat med våran underbara papi just då. Han och Lena ska till Hälsingland nästa helg. Vet dock inte om det är någon resa vi barn får följa med på. Men det vore fan så jävla underbart. Om vi gör det får jag dessutom ledigt från skolan på fredagen (vilket vore hur nice som helst). Jag tror fan att jag följer med upp själv, även om det betyder att jag måste sova i stugan alldeles by myself. Men jag bryr mig inte, för sist jag var där var fan.. i somras? Och hur illa är inte det.. Jag saknar allt. Jag saknar luften, Erik och Magnhild, dialekten, Arrak, katterna, lukten, ja, allt. Efter att ha varit där i några dagar så blir jag alltid så underbart avslappnad när jag återvänder till Stockholm igen. Ja. Jag ska försöka övertala dem om att få följa med.


Horsie.

RSS 2.0