What will I do without you?

Idag pratade jag och Felicia om nyårsafton. De tidigare planerna för min del var ju att la familia skulle dra sig mot Florida i jul, eller Asien. Med tanke på att min pappa suger när det gäller att ta tag i saker så verkar det som att denna resa måste skjutas upp, men det är inte helt säkert. Därför pratade vi om nyårsafton och just vart fan den ska firas. Jag vill stanna hemma just denna, härliga kväll, eftersom det är den man ska spendera med vänner. Den kväll då man ska supa sig full, skrika "Gott nytt år" tills rösten spricker, pussa och krama alla glada människor, få hela håret och klänningen dränkt i champagne och bara leva livet och välkomna det nya året. Förra nyårsafton var den bästa jag någonsin varit med om, som jag spenderade med de flesta av de jag verkligen ville dela den kvällen med. Theo var med och det pratades en hel del om att det var just jag som hade legat och strulat med honom på golvet hela kvällen när det i själva verket inte var jag, utan Klara. Haha, sjuk grej. Men Theo var med och det var väl runt den perioden på året som jag började lära känna honom.
Awesome jävla kväll, helt enkelt.


Theo <3


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

Jag kommer alltid att finnas här. Igår, idag, imorgon. Om en vecka, en månad, ett år, ett decennium. Alltid.

Open your heart, babe.

Glad och trött tjej kollar på Idol. Go Olle! Go Geir(?)! Har pluggat lite idag, inte så mycket som jag hoppades att jag skulle göra, men lite i alla fall. När Idol är slut så ska jag ge datorn och min mobil till pappa, hahaha... Ny grej som jag ska försöka testa. Då kanske jag börjar plugga mer? Då kanske jag tar tag i allting? Jävla tekniska psykologi. Jag blir nervös. Johan (läraren) sa att han är stensäker på att ingen kommer få IG. Kul ifall man får det.. Men nej. Jag ska få bättre! Jag ska få bra. Det ska gå bra.

Imorgon ska jag och Felicia ha idolkväll hos henne. Lördagens planer är oklara, men lyckas jag övertala en viss Alexander så kommer allting gå awesome. Håll en tumme för mig vetja!

You're gonna get there tonight.

Felicia och jag vill fixa parteey i helgen, men det verkar inte gå så bra. Vi ska fixa något i alla fall. På något vis. NÅGOT JÄVLA VIS.

LMFAO, Lil Jon - Shots
bara vi som taggar?

I'm not ready to make nice.

Kul att magkrampen fortfarande sitter i. Det blir hemmadag för mig. Jag ska plugga som en gnu. Teknisk psykologi, historia och matte står på mitt pluggschema. Ser inte fram emot provet imorgon, men förhoppningsvis (!!!!) går det bra ifall jag ser till att plugga mycket idag. Wish me luck!


vad hände med malin egentligen? hon var ju bra? igår gick det åt helvete

You're my best friend.


vad söt man kan vara när man är sjuk..... gammal bild. saknar min kisse


I think I might know.

Jag har världens kramp i magen. Är jag gravid? Nej. Jag vet inte vad det är som händer man jag får krupp på min mage i alla fall! Hoppas det går över under natten för annars kommer jag skära bort den eller något. Jävla fetto (ha ha ha rolig chey)
Pluggat teps har jag gjort i eftermiddags! Kollat idol har jag också gjort. Hoppas Jay och Minnah går vidare. Inte han sista. Daniel(?). Han må vara söt men det är Jay som ska vidare. GO JAY SMITH! Var det bara jag som dog när han sjöng 'Wherever you will go'? Den låten får mig att bli alldeles för nostalgisk. Nästan lite läskigt faktiskt. Åh vad man älskade tiden som trettonåring...


Puss på Jay.


I've never loved one like you.

Jag blir så förbannat trött på mitt liv just nu. TPL. FML. Ja juste. Hela dagen har varit allmänt virrig och sen en timme tillbaka känns det som att allting har gått åt helvete. Ger jag upp nu? Det känns fan i mig som att jag gör det.

Band of Horses - The Funeral.


The game is on again.

Fryser som en gnu. Mjukisbrallor och raggisar ännu en gång! För några minuter sedan så funderade jag på ifall jag skulle ta min dunjacka till skolan, fast det var ju bara för stunden. Och nu tänker jag såhär - jag vill inte ha vinter. Jag vill inte frysa ihjäl varje morgon, dag, kväll. BLÄÄÄÄ! Kan vi inte bara hoppa direkt från höst till vår? Jag vet att jag antagligen kommer missa en hel del festligheter, bl.a min födelsedag.. men alltså... aa, får fundera på hur man bör prioritera där, haha

8.30, rättskunskap. Imorgon - samhällskunskap. Igår pluggade jag inte ett skit. Jag försökte, men hittade inge fakta om socialister i portugal. Eller jo, att de vann valet, men inte vad de vill eller tycker om EU. Pappa lär bli stolt när han kommer hem ikväll. ELLER?

Here comes the story of the hurricane.

Lyssnar på Bob Dylan och har nu överfört bilderna från fotograferingen idag så nu har jag alla på datorn. Tror dock inte att jag kommer lägga in någon av bilderna, haha. Kanske kommer senare, men inte nu, för jag skrattar för mycket åt dem. Det var kul att bli ompysslad, fotad och hela den grejen, men att köpa en del av bilderna efteråt kändes lite... Nä. Kul minne! Men inget mer än det, tyvärr. Har suttit och fjantat mig framför webbkameran ett tag nu, så de bilderna bjuder jag på! Sedan blir det plugg.....



honey, i want you
so bad

I'm not gonna get pushed this time.


Godkänd skolfoto-outfit? Hoppas jag verkligen! Har packat ner de andra kläderna också, jag hoppas verkligen inte att jag dör idag. We'll se about that.
Lyssnar på Shout Out Louds at the moment, och det var fan ett tag sedan men nu måste jag springa till bussen CIAAAOO

How low are you willing to go?


min buss går om en timme, jag ska göra mig i ordning för två fotograferingar men här sitter jag och dricker chai och äter mackor! Det är så att ända sedan i söndags har vi haft Baristachai-pulver. Så införskaffades det en mjölkskummare också. Är jag awesome på att göra chailatte? YEAH, pretty much.
(ibland måste man se drogad ut btw)


They both look pretty good.

Vem har pluggat rättskunskap och teknisk psykologi i 1 timme & 30 minuter? Kan det vara jag som har gjort det? Yes sir! Stolt brud. Och jag som trodde att jag inte klarar av att plugga. Kan ju säga att det fungerar ibland. Ikväll får det bli mer teps och lite samhällskunskap. Såg att vi också har en historialäxa till fredag. Vill de ta livet av oss? Ja, nu börjar det hela. Nu börjar plugget och allt annat skit som ska förstöra ens ledighet.

Har jag bestämt outfit till skolfotot? Ja. Fotograferingen? HAHA nej. Jag orkar inte med detta. Kan inte fotografen bara ringa Lena och säga att vi inte får komma dit? Då hade jag faktiskt blivit glad. Serirriii.
Klockan två ska jag vara i skolan. Kanske ska börja göra mig i ordning lite smått. PUSSSPUSS

I'm not leaving now.

Jag får lite små panikattacker from time to time. Caroline och jag har sprungit runt mellan varandras rum och provat kläder i säkert en timme. Innan det har vi fått panik över vad det finns att ha på sig och bladibla. Det är så att Lena, min bonusmamma, har bokat in oss på en modellfotografering imorgon. Samma dag som min klass har skolfoto. Vad mer finns det att säga än "Jag orkar inte"? Får seriöst damp. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, för allting känns så jävla nördigt. Vi kollade bilder på folk som varit på en sådan här fotografering och jag kunde inte sluta skratta. Så tillgjort. Ska jag göra detta imorgon? Jag hoppas inte vi köper några "vackra" bilder och sätter upp i huset, för då tar jag nog livet av mig. Skolfotot räcker.
Inget plugg har jag fått tid till ikväll heller. Hur mycket suger jag på en skala från 1 till 10? 240? Ja. Där har vi nog svaret. Det enda jag vill göra nu är att typ dra hem till någon. Ja, några som läser detta vet säkert vem HEHEHE. Nej men seriöst, jag kommer springa runt och få panik imorgon. Jag har två outfits ready (om jag nu inte changear my mind), behöver en till. Hur fan ska detta gå till? Griiis


skitgammal bild på söt chey. ser ni mina eyebrows? DAAAMN GIRL
saknar mössan. saknar halsisen. saknar nagellacket.
(att jobba på mcD = byebye nailpolish.)

You're the owner of my heart.

Jag varnar för sjukt dåliga bilder (sämst fokus och hela skiten, men jag ville bara visa hur många ringar jag köpte idag och hur de ser ut! Sjukt snygga. 400:- gjorde jag av med.. hahaa... Två butiker kvar! Beyond Retro och Indiska, sedan är min ring-jakt över! ;)



och min favvoooo!!!!

Seize the day.



Kul att jag orkar komma i tid till skolan också! HEJHEJ

What's in it for me?

Inte så trevligt att få Amy Diamond på skallen vid den här tiden på morgonen. Inte så trevligt att få henne på skallen överhuvudtaget.

Jag somnade inte så tidigt igår. Inte alls. Jag smsade med Emil till ~00.30 och jag hade inte direkt lust att sluta med det heller. Felicia och Pejje var också uppe. Tur det!
Jag minns när vi kom hem från Kroatien, Felicia och jag. Då vi inte hade smsat på åratal. Då jag faktiskt inte alls ville smsa när vi kom till Sverige. Då jag inte orkade. Då jag tyckte det var tråkigt. Jag hoppades på att det skulle hålla i sig i all oändlighet, för det hade väl ändå varit nice att sluta nörda med mobilen hela tiden? Tyvärr höll det inte länge till. Några veckor kanske. Två, tre.

Efter att Felicia hade hoppat på bussen igår kväll så gick jag hem. Ensam. Dunkade Hoffmaestro i lurarna och smådansade lite för mig själv hela vägen hem. Blev så jäkla taggad. Helgen lär bli ganska awesome. På tal om det? heheee. Idol på fredag och part-A på lördag. Hemma hos Eeeeeeeeeee.. hihiehehe. Hmjaaa

To know what to say.


haha jag såg alldeles för sliten ut för att visa mer än detta - här är halsduken jag köpte idag!


och kappaaaaaaaan! Fin va? Indeedio. Jag älskar den.
Halsduk: JC, 199:-
Kappa: Cubus 599:-


This is just how I feel.

Jag och min bästaste vän Felicia har suttit i min säng hela kvällen och snackat om saker både hon och jag gått miste om när det gäller varandra. Det hela slutade med en promenad till Öringe med två muggtermosar fyllda med te. Jätteskönt att träffa bruden igen och bara hänga, för det har faktiskt inte blivit mycket snack och häng på den senaste tiden men det ska det bli ändring på! Hela helgen är redan inplanerad hihuhihi.


elsk elsk.


There's nothing in life but you.


lyssnar på billie holiday i väntan på att vi ska ååååka. najs? aarå


My milkshake brings all the boys at the yard.

Godmorgon underbara läsare och andra peeps! Sofia Sandwall är INTE bakis idag! Förstår ni hur nice detta är? Och varför är jag inte det? Jo! För jag var stennykter igår. Jag skojar inte någonstans.
Hela kvällen började med släktfirande hemma hos min älskade mormor och jag kom hem vid ~22 till pappa. Mötte Carro på vägen som tydligen skulle på fest. Jag gick till mitt rum, satte mig vid datorn, chillade, pratade med Måns. Tog det lugnt liksom. Tills Cassy började tagga till mig. Grejen var att de skulle ju på fest, hon, Carro & Amanda, och de ville ha med mig. Efter en del övertalningsförsök så bestämde jag mig för att följa med. Då var det bara att göra sig i ordning på 10 minuter! Förstår ni hur stressigt det var? Jaja, det var bara för mig att dra mig mot centrum. Jag hade också insett att jag inte hade någon alkohol hemma och Cassandra sa att det skulle lösa sig, vilket det ifs gjorde. Carro hade med sig en del och jag tog två klunkar ur denna alldeles för goda dricka och sedan var det nog. Bestämde mig för en nykter kväll alltså! Och det gick sjukt bra.
Cassys ragg var DJ på festen och vi röjde som fan på dansgolvet. Festlokalen var fylld med trevligt folk dessutom. Jag gick runt och pratade med alldeles för många, tror jag, men jag hittade mitt folk runt 2-tiden. Tre härliga killar. Det var, som vi sa, Vi mot världen. Så var det! Tyvärr slutade festen ganska tvärt pga att de som hyrde lokalen ville städa och ha sig, vilket sög. Och det var då vi träffade på Lucas, som skulle skjutsa hem lite folk. Tror ni inte han skjutsade hem oss till strand? JO! Schysstast kille in the world.

Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska dra till nacka foruuuum och shoppa! Några before-bilder kanske kommer senare! Det ryktas om att Caroline tog en del....

I'm nobody without you, just a freak.

Måns

I was waiting for a train.

Jag ska nu iväg på födelsedagsfirande med familjen! 09spas loppis gick skitbra och jag är nu 3 dataspel, 4 filmer och en väska rikare :D Gillar det starkt! Och min kladdkaka var poppis. Skulle haft med mig kameran, men det blev inte så. Kom på det när jag satt på bussen på väg dit, synd det.
   Min bror vill att jag ska med på bio senare ikväll, men vi kan inte komma överens om vilken vi ska se. Så jag tror jag åker hem istället. Vi får se! PUSSSSS

I'm nobody without you.


Speaking words of wisdom.

Godmorgon you crazy people! Vaknade för några minuter sedan med världens huvudvärk som jag relaterar till baksmälla, men varför baksmälla när jag inte har druckit? Intressant. Detta hände när jag sov hos Malin förra veckan med. Är det så att min kropp automatiskt tror att jag dricker varje helg? Dumma kropp som tar mig för en alkoholist! Får ta ipren innan jag drar mig och PÅ TAL OM DET! Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Vad har man på sig på loppis? Sen ska jag ändå ha lite finare kläder för jag ska vidare och fira mormor och Andreas efter det. Och jag känner att jag vill köpa halsduken jag hittade på JC igår. Får fundera på det under dagen. Eller den på Cubus? 99:- eller 199:-? ÅH JAG VET INTE. Och hur ska jag få med mig kladdkakorna? Ska jag ta med mig fat att ha dem på? Kanske ska smsa Jennie eller någon. Smart tjej jag är. Hejdå! (vi hörs senare ikväll ELLER! innan jag åker)

Jag berättar det alldeles för sent.


Övertrött tjej!

Jag har nu bakat två kladdkakor till loppiset vi har med klassen imorgon och känner att jag MÅSTE sova. Det ligger massvis med grejer på min säng som vanligt och det är måste skjutas ner på golvet innan jag lägger mig. Måste nämna att jag tidigare idag kollade in mitt jobbschema! Börjar jobba om cirkus fyra veckor och då jobbar jag 4 ggr första veckan! Lär bli... annorlunda, men jag taggar till som fan! Pengar ska rulla in som det ska.


Se upp för dårarna!

Nu mitt i reklampausen så kände jag att jag kunde ta kort på det jag shoppade idag! Jennie, jag och Mallan sprang runt i stan i fyra timmar och hittade en hel del söta grejer och jag är nöjd med mina inköp! På söndag ska jag införskaffa mig lite fler grejer. Bland annat kappan!!!!!!!!!



Jag är helt galet kär i koftan längst ner till höger som jag hittade på Monki för 400:- och som jag sa till Malin när vi var där och kikade runt "Allt på Monki är fan värt. Spelar ingen roll vad det kostar. Kosta vad det kosta vill. ALLT är värt." och jag har helt rätt.
Det andra är köpt på H&M-divided. Skjortan är från herravdelningen.

I'm an alien.


lyssnar på 'every breath you take' med the police. där har vi en låt som aldrig slits ut

Du ville träffa mig i veckan.

Vad är det med folk att söka sig till de som det skriker status om? Vad är det med att vilja vara med de som ser sig själva som de "populära" istället för att vara med de man allra helst skulle vilja vara med, men som man ändå inte känner att man kan vara med pga någon patetisk anledning? Vad är det som gör en att må så bra när man umgås med såna människor? Vad är det som gör en glad av att vara med folk som är falska och som ändå kommer hugga en i ryggen? Eller är det bara jag som inbillar mig? Tyvärr så tror jag inte att jag gör det.
Någonting jag har kommit underfund med är att det enda de människorna går runt och flashar med, det är osäkerhet. Jag vill bara få folk att förstå, men det är hopplöst. Det är som att prata med väggar. Det är som att försöka trycka in information i någons huvud utan att komma någonvart.
Det är inte värt att vara barnslig. Att snacka skit, kolla snett, skratta åt, döma, ja, listan är oändlig. Alla har vi varit där, men någon gång är det dags att växa upp och jag hoppas att eran tid kommer snart.

Stand your feet for me.

16:30 Family Guy
17:00 Scrubs
17:30 Scrubs
18:00 Seinfeld
18:30 How I Met Your Mother
19:00 Cops
19:30 Simpsons

Här har vi eftermiddagens underhållning tills Idol börjar! Tjoho! Jag har gjort lite glosor och orkar inte göra mer. Får bli att läsa lite historia efter idol, sen slagg. Patrik är en idiot för han svarar inte på msn så nu ska jag ner och göra typ hundra mackor för min mage wajnar jättemycket.

'Cause I want you.


dags för mig att sätta igång med engelskapluggandet då!


Do whatever comes naturally to you.


HEJHEJHEJDÅ


I hope some day you'll join us.

Det är skönt att börja 12.45 idag. Jag gillar verkligen den här veckan. Den har varit skön. Anledningen till att jag är uppe tidigt är för att jag ska åka in till stan och träffa Jennie. Vi ska luncha! På tacobar! Fatsooon som vi är. Just nu lyssnar jag på musik från 'Juno' och ska snart välja ut en awesome outfit för dagen. Juno är en bra film förresten. Tror jag ska se den ikväll. Ja, ikväll, då är jag ensam hemma. Carro ska på föreläsning på Friskis, Christofer jobbar och slaggar antagligen hos Linnea, pappa är fortfarande i Moskva och Lena har nåt grejs hon ska göra på jobbet. Jag försökte få hit Jennie - hon ska träna. Jag försökte köra inbjudarstyle och vara hemma hos Felicia - hennes brorsa fyller år. 20 bast. Vi gillar det. Mycket.

Vet ni vad som händer på tisdag? SKOLFOTO! Jag vet nästan vad jag ska ha på mig. Jag längtar till fredag och söndag. Då ska jag shoppa som en galning. Kanske hittar något fint att ha på mig då. Så ska jag köpa min fina, kappa :') Jag lovar er, den är sjukt awesome.

Some will win, some will lose.

Sophia valde att lämna mig på teps idag. Tur det att jag hade Felicia med mig då! Ni som inte känner denna Felicia vet inte att det ibland kan vara jobbigt. När hon kidnappar ens block, pennor. Klottrar sönder ens händer, mobbar en för ens dåliga mattekunskaper.... Ja, ni förstår. Trots det tycker jag om flickan! Tur för henne.


här har ni hennes rumpa.

I won't let me lose my mind.

Under hela dagen så har min hjärna känts som en överkokt morot. Höll på att särskriva 'överkokt', är det tillräckligt med bevis? På matten fick jag för mig att -1 x -3 = 9 och då är min fråga - hur fan tänkte jag där? Jag var helt övertygad om att jag hade rätt när Jennie frågade vad jag tänkte med när jag räknade ut det talet. Jag försökte t.o.m förklara för henne att det var rätt och att hon hade fel. Att svaret var 9 och inte 3. Kan inte alltid vara på topp! Sista lektionen gjorde ifs min dag, HI HI HI

Nu blir det middaaawg, sedan ska jag iväg till Värmdö på förhör. Ja, värsta gangsta är jag.

Born and raised in South Detroit.

Special K med mjölk på morgonen är en utav de bästa grejerna jag vet.


gammal bild heuho

Imorse försvann min pappa iväg på bussinesstrip till Moskva. Två dagar. Så hemma igen på fredag. Känns ganska tomt redan, but I will make it. Nu sitter jag här och försöker fundera ut vad det är jag ska ha på mig idag. Ganska oklart. Varför är det en så viktig fråga? Skulle vara skönt ifall alla bara kunde gå runt i potatissäckar eller något. Då hade ingen kollat snett på någon annan.

He took the midnight train going anywhere.

Erik Hämäläinens nya pass var inte att leka med. I alla fall inte andra låten. Högt tempo med Lars Winnerbäcks 'Jag får liksom ingen ordning'. Jag trodde helt seriöst att mina ben skulle gå av och att jag skulle svimma på plats. Det var så jääääävla jobbigt, men jag höll ut under hela passet! När jag kom hem käkade jag en burk ravioli och nu mår jag genast bättre! Haha fetto får man lov att vara när man tränar.

Imorgon ska jag på förhör. Är tydligen ett vittne i en polisutredning så jag ska befinna mig på polisstationen på kvällen! Är ganska nervös men det ska nog gå bra. Jag är inte misstänkt, vilket är bra. Bra och skönt, hehe. Innan det blir det skola för fulla muggar!
Kollade nyss på Idol och jag känner nu att jag MÅSTE se programmet på fredag! Jamila (en av Cassys kompisar) har gått vidare så jag känner att jag måste se hur det går för henne, bara för att! Annars så är helgen så gott som fullbokad! Fredag: Shopping och Idol! Lördag: Loppis och firande av Andreas & mormis. Söndag: Shopping och bio med Mallebawl!

OVER AND OUT


I'll be sure how to learn my lesson.

Planerar preliminär Irland-resa med Rob! Hon och jag hade en hel del planer för flera år sedan som vi nu börjat diskutera och ta upp igen, haha. Känns jäkligt kul. Jag menar, spendera en långweekend på Irland låter inte helt fel? Detta är något som kräver mycket funderingar från min sida.

Alldeles strax ska jag dra mig ner till köket och plugga rättskunskap och teknisk psykologi. Klockan 18.00 blir det spinning och sedan ska jag hem för att kolla på Idol! Imorgon är det skola igen. Synd att man inte kan vara ledig ett tag till. Längtar till nästa studiedag.

Saknad.


Jag saknar Hälsingland.
Jag saknar skogen. Jag saknar Simon. Jag saknar dialekten. Jag saknar doften. Jag saknar känslan. Jag saknar lugnet. Jag saknar fotografimöjligheterna. Jag saknar kylan. Jag saknar mitt varma täcke. Jag saknar mörkret. Jag saknar ödekänslan.

Barn är ett folk och de bor i ett främmande land.

God kväll, Sverige! Jäklar vad jag är taggad efter träningen. 30 minuters powerwalk och 40 minuters gym. That's how we roooooll. Nej men, helt ärligt. Måste komma igång efter förkylningen så snart är jag back on track! På tal om gym så var jag och Felli på donken idag! Introdag. Träffade trevlig kis vid namn Helge som vi antagligen kommer börja älska inom en kort tid. Vi var 6 nya peeps som ska börja jobba där och our chef ska höra av sig till oss så fort han packat upp våra arbetskläder så vi kan sätta igång med arbetet. Är nervös och übertaggad på samma gång!

Imorgon är 09spa lediga. Känns jäkligt skönt! Dock blir det inte mycket slappande, utan det är klart man ska plugga. Lite rättskunskap och lite teknisk psykologi. Sen ska jag även iväg och shoppa med Felicia, tror jag. Får se ifall jag orkar. Annars har pappa lovat mig att följa med till Nacka forum i helgen - oooooaaaah!
Nu, gott folk, så ska jag duscha! Ha det gött.

I'm an englishman in New York.

Det blev trots allt en blå regering, vilket jag hurrar för. Dock ingen majoritetsregering, vilket suger ganska hårt. SD lyckades ta sig in, vilket jag inte riktigt förstår. Är det bara idioter som röstat på dem? Som känner att det enda viktiga för Sverige är att ändra vår invandringspolitik? Bryr sig ingenting om sjukvård, utbildning, äldreomsorg? Gillar hur 5,7~ av de röstberättigade tänker, verkligen. Och att Mona Sahlin inte avgår, jag känner att det är ganska tragiskt och att vi inte hade förlorat ett skit på ifall hon hade gjort det. Men klart hon stannar kvar nu när Socialdemokraterna fortfarande har titeln 'Sveriges största parti' även fast de inte förtjänar det. Som Fredrik Reinfeldt sa - att nya moderaterna gick från 15% (var det 2002?) till ~30% idag, det känns bra. Nästa val, då blir det andra bullar.
Det ska bli intressant att se hur Alliansen tar tag i detta. Det ska bli intressant att se ifall de kan övertyga Miljöpartiet om ett samarbete. Det ska även bli intressant att se ifall både de Rödgröna och Alliansen håller sina löften om att inte samarbeta med SD. Jävligt intressant.
Nu blir det säng. Skola imorgon, tyvärr.



Darling, just let me go.

För två timmar sedan så kände jag att "fan vad skönt att lägga sig bredvid Saphira och chilla ett tag". Vad tror ni jag gör? Klart. Hur länge sover jag? Tills nu? Ja. Vaknade och förstod inte vad jag gjorde i sängen, vilken dag det var eller hur länge jag hade sovit. När jag kollade mobilen så hade Jennie ringt mig sex gånger och smsat två, haha, sannerligen roligt.

Så det är bara för mig att sätta igång med pappa-packningen nu så jag kommer iväg innan det blir alldeles för sent! Att han inte har hört av sig gör mig orolig också. Blir nog att slå en pling till Carro!

I've got the magic in me.



Hemma! Inte äntligen hemma, utan bara hemma. Jag hade gärna stannat kvar hemma hos Malin hela dagen, legat i sängen, myst med Hans-Åke, ätit godis och kollat p.s. i love you, men nä. Klart Jennie ska på premiären av 'tusen gånger starkare' och klart Andreas ska vara hemma på besök och klart han fyller år imorgon! 23 jävla bast. Där har vi en gammal kille. Och jag är glad över att jag fyller 18 om två månader. Det är ifs ganska coolt och jag kan ju säga att jag taggar till som fan!

Nu blir det tydligen lunchibunch, känns som middag men det är det inte. Kollade nyss schemat för tisdag den här veckan och som det ser ut nu så är vi LEDIGAAAA!!!!!

Hihihihihi

Vi brudar (jag, Jennie och Malle) chillar hemma hos Malin. Vi har hunnit se 'Prinsessa', 'My Bloody Valentine' och kollar nu på 'Hata Göteborg'! Suger på en polkaklubba och väntar på att Jennie ska poppa klart popcornen! Om jag trott att jag varit fet som fan tidigare, så kan jag säga att jag bara har inbillat mig. IKVÄLL har jag varit fet! Ikväll har vi varit feta. Köpte godis för ~150kr och jag gillare.
   Nu är hon här! Mit das popcorn! PUSS

Why can't I just forget about it?

Pratade nyss med Jenniegirl i telefinken! Om inte långt tid så ska jag lyfta på arslet, klä på mig och åka till Värmdöööööööööö! Det har regnat hela eftermiddagen, vilket inte alls känns kul. Förhoppningsvis har det slutat när jag ska dra, för jag orkar inte ta mina stövlar för de är jobbiga att ta av sig, haha.

Träningen gick åt helvete, för er som vill veta! Det var nästan tre veckor sedan jag tränade sist och jag hade varit sjuk under den tiden, vilket gjorde att jag dog efter halva passet. Efteråt blev det ändå powerwalk. Har insett att jag måste komma igång for real nu. Inte bli sjuk igen. Fan heller.
Nu ska jag skicka iväg ett mail. Ett långt sådant. Någonting som jag insåg fungerar på etik&livsfrågor - skriva mail/brev till personer man vill prata med, men inte skicka iväg dem. Förhoppningsvis gör det allting bättre.

everything reminds me of you

Snyggast wallpaper, eller vad tycker ni?


drool


I don't wanna go to bed mad at you.

Jag saknar dig.
Att jag saknar dig gör mig förbannad på mig själv. Varför gör jag det? Jag har blivit behandlad som skit av dig, men ändå vill jag ha dig tillbaks. Eller är det bara så att jag saknar våra minnen? Eller saknar jag dig? Eller vad är det jag håller på med?
Jag önskar att jag bara kunde gå vidare. Bara glömma bort allting och leva i nuet. För det är ju det man ska göra, inte tänka på det som redan har hänt, men det är precis det jag håller på med. Hela tiden. Jag önskar att jag kunde strunta i dig, men det kommer aldrig hända. Hur mycket jag än vill strunta i dig och ignorera att tänka på dig så kommer jag alltid göra det. När jag skriver det här så vet jag att jag bara får mig själv att framstå som svag. Tyvärr kan jag inte göra något åt det.
Jag hatar dig, men ändå älskar jag dig. Och du vet vem du är.

Sandis is mah man.

Vill ni veta en av de mest underhållande bloggar det är jag läser just nu? Eller, det finns två. Egoinas och Sandis. Det var Sandis som jag tänkte på innan jag satte igång och skrev det här inlägget! Vet dock inte ifall den är rolig att läsa när man inte vet hur bruden fungerar, men för mig är den sannerligen underhållande. Speciellt när jag sitter här, i väntan på att Idol ska börja och på att mami ska komma hem med popcorn till mig!

I min trädgård är det visset, mörkt och kallt.

Nyligen hemkommen från la escuela! Kvällen skulle egentligen spenderas hemma hos Elias men jag valde istället att stanna hemma, med popcorn och idol. Vad sägs om det? Lite nice? Eller hur? Imorgon bitti blir det träning för fulla muggar och senare mot kvällen så ska jag, Mallanbrallan och Jennie fetta till det riktigt ordentligt!


tummen blev lite suddig
nice att jag körde lite annorlunda hair-style idag va? jag gillar'e. ni gillar'e. alla gillar'e.

Om du inte saknar mig så har du dina skäl.


melissa horn = höst

Det är dags att tänka efter.

Vilken bloggtorka jag lider av just nu! Jag orkar blogga, men det jag bloggar om har ingen betydelse what so ever. Jag ber om ursäkt för oitressanta blogginlägg men trots dem så verkar det som att ni läser dem ändå! Ni får helt enkelt göra så som så att stå ut med det tills jag skriver något intressant, eller något som i alla fall har någon mening.

Oklara planer för ikväll. Får se om jag orkar hitta på något eller inte. Imorgon ska jag träna, klockan 10. Och jag är hos mamma den här veckan. Alltså måste jag gå upp JÄTTEtidigt pga det, och jag menar typ klockan sju, eller åtta. Justja, mamma kan skjutsa mig en bit för hon ska ändå iväg så det blir bäst för mig eftersom jag annars måste åka jättetidigt, det minns jag att jag gjorde senaste gången.
Lördagens planer är också halvklara, allting beror på Jennie och hennes farföräldrar. Och Malin. Ja, Malin.

Nobody ever had a dream round here.

The Killers i högsta grad och om någon minut börjar Idol! Den här kvällen känns jävligt skön, även fast jag kom på att jag måste intervjua min mamma efter programmet, vilket suger. Vi har skrivning i Etik&livsfrågor imorgon, ganska tråkigt. Ganska hemskt. Ganska sorgligt. Att jag inte vet vad vi ska göra. Alls. Så har vi seminarie på engelskan också! KUL? MM hihi.

Under pressure.

Hejhopptjopp! Istället för att duscha så sätter jag mig här. Det enda som springer runt i skallen på mig är att jag vill träna. SOM EN GNU! Jag orkar verkligen inte mer. När jag blir 100% frisk så tänker jag köra järnet! På lördag är det en självklarhet att jag ska träna med Cassandra klockan 10:00! Antagligen börjar inte jag och Felicia jobba förrän i oktober, vilket ifs är positivt. Då blir det ännu mer träna!!!!!!!!!!!


är det där jag eller?

I see London, I see Sam's town.


En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång.

Det är så kallt att jag får gåshud på ben och armar. Men jag är i princip utvilad. Jag hade kunnat sova längre, men det är klart man ska upp till skolan. Klart alarmet ska ringa klockan 07.07 och i stort sett döda mig, och jag tycker att 09spa skulle fått fler sovmorgnar. Även fast jag oftast säger att jag hellre börjar tidigt och slutar tidigt så känns det som att jag ljuger.

Etik&livsfrågor, samhällskunskap och fotografisk bild. Är det min dag idag? Jag tror det och jag hoppas att jag inte har glömt bort något. Förut brukade jag se fram emot att ha foto som sista lektion, men det gör jag inte. Frågan är bara varför, för jag gillar det ju, egentligen. Och jag tänkte, kan en lektion vara för slapp så man faktiskt börjar ogilla att ha den? Vi gör ingenting. Vi fotar bara. Jag vet inte namnet på min lärare för han presenterade sig aldrig första dagen och han pratar tystare än en mus.

Kollade nyss ut. På himmelen. Det blåser som ini helvete, ser det ut som. Intressant? Det ska bli kallt idag. Alltså ser jag inte alls fram emot den här dagen. Vill hellre lägga mig i ide och sova tills våren. Varför gör inte vi människor det?

Badapapapa, I'm lovin' it.

Denna dagen har bestått av intressanta lektioner! Sannerligen!  Nej, de enda var rättskunskap och teknisk psykologi. Jag hade trevligt sällskap (i telefonen) hela vägen hem och nyss såg jag att jag fått ett mail från min chef! På måndag är det introduktionsdag som gäller och då jävlar, ja, då jävlar. Pratade med Marre tidigare idag (svikaren som ska överge oss på mcdonalds) och jag blir typ jättetaggad över att jag ska börja jobba. Tjäna pengar. Dock vet jag att jag inte kommer känna likadant när jag har börjat, kanske när jag lärt mig allt, men absolut inte efter.. ja, vad ska man gissa på? 6 månader? Äsch! Me lovey dovey McDonalds. PUUUUSSSS


Jennie är en majskolv.

Att ha mattediagnos var ingenting jag direkt taggade till imorse. Men jag blev faktiskt förvånad över att det gick "helt okej"-bra! Felicia är en dum jävel och ditchar mig, men jag får acceptera det och leva som hon gjorde i en vecka då jag låg hemma och kollade på O.C. Däremot känner jag att det är skönt att vara tillbaka! Trots långa lektioner och läxor så klarar jag av det, det är skönt att inte behöva sitta hemma och försöka hitta på nya grejer att göra. Och om några timmar har jag teknisk psykologi med Felicia (nej inte Felli) och Sophia och lite andra söta människor, hehehe. Det lär bli (ganska så jätte)kul.
   Det enda negativa med den här dagen var att det spöregnade när jag gick till bussen och till skolan. Vilken tur att jag köpte ett paraply på Scorett när jag införskaffade mina kängor då!

Du vill att jag ska sjunga, men bara om sånt som hör till sitt.



vi var aldrig kära i varann,
det känns precis likadant.

Don't sugarcoat it for me.

När ska jag lära mig att jag inte kan gå och lägga mig jättesent när jag ska upp JÄTTEtidigt på morgonen? Att somna runt klockan ett när jag ska upp klockan sex fungerar INTE när jag gick och la mig fyra och vaknade klockan åtta morgonen innan.
Kommer jag ta mitt egna råd och lägga mig tidigt i fortsättningen? Jag hoppas verkligen det.

This is all I have.

Nu har jag varit utan Felicia i cirkus 30 minuter och jag måste vara helt ärlig och säga att jag saknar henne redan! Sitter nu och webcamar med en viss person och nördar mig med mobilen. Rösten är snart tillbaks, vilket är jäkligt skönt! Jag kan sjunga och prata hur mycket jag vill! Men är fortfarande lite hes, så faller jag tillbaks till målbrottsbruden så ska jag inte bli förvånad.

Ni kanske har märkt att jag har lite halvt ny design? Header + profilbild! Dock gillar jag inte profilbilden så jag ska försöka kirra mig en ny så fort jag orkar. Har märkt att jag sällan tar såna bilder, det blir enbart med webcamen isåfall och ifall jag ska ha en cambild där så blir det lite pjåkigt. Ni får nöja er med denna! Om jag inte byter till någon ännu äldre. Hihihi orkar inte skriva mer nu.

I don't want to be a young dad.



orkar inte med text. here u go! ni får mer ikväll, kanske HIHIH

Just say you'll stay forever mine.




jag känner mig snygg idag. det kanske är för att jag är det. det kanske är för att jag har blått på mig för att jag känner att jag ska stötta min skola idag. det kanske är för att jag har intorkad lera på mina byxor. eller så kanske det är för att jag är ful. nu ska jag springa till bussen, hejhej


You're the one thing I'm missing here.

Kan man börja morgonen på ett bättre sätt än att vakna tidigare än behövt och sitta här med en kopp grönt te? Stolt över mig själv som dricker det! Och som jag skrev igår - bra för både immunförsvar och viktminskning! Förstår dock inte vad jag gör uppe tidigare för helt ärligt, jag somnade efter klockan fyra imorse. Så jag har alltså inte ens sovit i fyra timmar, och jag ska till skolan idag. Eller, inte skolan. Men jag ska på matchen idag. Min röst är bättre! Tro det eller ej! Fortfarande hes, däremot lite mer åt det sexiga hållet än det målbrottiga.. Bara jag inte skriker mycket idag, för då hamnar jag på ruta ett igen. Så får inte ryckas med av stämningen idag, iiicke.
Tydligen så vill Felicia följa med mig hem efter matchen! Vad ger mig denna vardagslyx? Aaru, ingen vet vad Felicia har in mind för i eftermiddag men jag hoppas på massvis med tedrickande och förhoppningsvis lite hjälp med matten hhihihihiihiiiiii. (psst, läxförhör imorgon!)

Kom nyss på att mina converse fortfarande ligger på Friskis! Får väl ta och hämta hem dem imorgon, för om jag ska vara helt ärlig så saknar jag dem.


aw


The name is a splinter inside me.

Jag är trött och har bloggtorka. Min röst har tyvärr inte kommit tillbaks än. Om jag tar i ordentligt så låter jag som en gammal tant! Om jag inte tar i så går det från viskningar till den där tantrösten. Nu förstår jag nästan hur killar känner sig när de är i målbrottet. Fast det är bara killar som ska vara det, inte jag. Så kan någon bara ge tillbaks min röst? Varför finns det inte tabletter som man kan ta som gör att man får tillbaka rösten?
Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa! Om turen är på min sida så är min röst bättre imorgon bitti! PUSS

I wonder If you'll miss me when I'm gone.

I min ensamhet och i brist på annat så kollar jag upp vad som stärker immunförsvaret och jag har fått svar på det! Så nu sitter jag här och knaprar i mig morötter. Flera stycken. För jag ska bli frisk. Om jag blir sjuk igen inom det närmsta halvåret så kommer jag HELT SERIÖST dra mig till sjukhuset och be dem ta alla möjliga jäkla tester på mig. För jag måste lida av någonting om jag alltid ska bli sjuk. ALLTID. HELA TIDEN. Jävla immunförsvar, nu är det dags för det att skärpa sig.

Så, vad är nyttigt och bra att äta för att stärka ens immunförsvar? Champinjoner, acaibär, ostron, vattenmelon, kål, mandel, grapefrukt, vetegroddar, yoghurt, vitlök, spenat, te, sötpotatis, morötter, broccoli, fläderbär. Blä på vissa grejer, men jag funderar på att slänga iväg ett mess till mamma och be henne köpa lite grejer innan hon kommer hem. Hörde ni rätt? Ni gjorde fan det. Blir lite förvånad själv faktiskt.


bara jag som blir lite smått äcklad?


All the things I feel I need to say.

Sjuk chey får klagomål om dålig uppdatering i bloggen och jag antar att jag borde ligga på topp nu när jag inte har någonting annat att göra på dagarna! Måste dock göra er alla besvikna och säga att jag snarare ligger nere på botten. Anledning? Nej, egentligen har jag ingen. Troligtvis för att jag inte gör någonting annat än att dricka te på dagarna. Ska jag kanske starta en Te-kategori i bloggen? Standard, hejhej! Nej men, Felicia, jag ska bli bättre! För att hetta till det lite så ska jag berätta att mina vanor kan dra åt helvete! Imorgon ska jag befinna mig i Tantolunden klockan 11.00, som alla andra vgyare. Och bli målad blå i hela fejjan. Yes, det ska jag! Vi möter Kärrtorp i fotboll i Zinkensdamm hela eftermiddagen och det lär bli hur kul som helst! Även fast jag inte kommer kunna prata, skrika med i hejarramsorna eller något annat soft. Bättre än ingenting? Ooa - ooa! Ska nog ta och göra mer te nu.


Jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig, aldrig känt mig så ensam.



Minns du det första han sjunger i den här låten?
Minns du när vi lyssnade på Håkan-låtar och tävlade om vem som kom på intro-texten först?
Minns du att vi sög?
Det minns jag.

du behöver inte säga (att du hittat nån annan)
för jag kan känna det (varje gång vi är tillsammans)
hur kan du be mig (be mig att förstå)
sätt dig själv i min sist så kan du,
kan du leva så

Lejonklippans konung.


här har vi en bra låt. nostalgisk låt. härlig låt.

Jag har inte pratat sen igår förmiddags, vilket känns jävligt konstigt. Har försökt klämma ut några ord, men det går inte så bra, så istället blir det te och massvis med tankar som springer runt i skallen. Ni som känner mig vet att jag pratar, mycket. Därför blir det konstigt att inte kunna prata, alls.

Do the d.a.n.c.e.

Kul att man vaknar av att det spöregnar ute. Ifs hade jag velat gå till skolan idag. Inviga mina stövlar och för en gångs skull ha ett paraply med mig. Men näe. Rösten sviker. Hostan sviker. Nu när jag tänker efter så känner jag verkligen att jag var dum i huvudet som bestämde mig för att dra till Uppsala för att jag tyckte att jag var "frisk" vilket jag absolut inte var. Varför agerar i princip alla så? Det är inte så att jag ångrar att jag drog dit, för jag hade the time of my life. Men hade jag inte kunnat typ, klätt mig varmare? Struntat i att skrika och vissa andra grejer? Wellwell, en till hemmadag, vilket gör att mina föräldrar är sjukt sura på mig. Men idag är det den sista. Imorgon är det kärrtorp vs vgy i fotboll på Zinken. Jag tänker såhär - om det regnar och jag inte mår på topp, då stannar jag hemma. Om jag är så dum i huvudet att jag drar på kulturnatten när jag är sjuk, då får jag helt enkelt missa något annat kul för att jag ska bli frisk. Om det är fint väder och jag känner mig bättre än idag, då kan jag dra mig mot skolan, men INTE skrika. Helst inte prata överhuvudtaget.

Jag smsade min pappa för ett tag sedan och berättade den goda nyheten. Jag ser inte fram emot hans svar. Förstår ni hur mycket plugg jag kommer ha att handskas med när jag kommer tillbaka? Jag tror inte ens att jag vill veta..

Kulturnatten 2010.

Jag har inte orkat ta tag i bloggandet förrän nu. Har sett en hel del "fina" bilder ifrån igår och jag kan inte göra annat än skratta åt hur alla såg ut och hur fulla vi var. Kvällen går inte att jämföra med förra året, för de båda var grymma, på olika sätt. Min röst svek mig i början av kvällen så nu sitter jag här, dricker vatten, försöker att inte hosta eller prata.

Tack till alla som gjorde kvällen så grym som den blev. Tack till Sara som lät mig, Felicia, Olivia och Linda sova hos henne inatt. Tack till Saras styvmamma som hämtade oss i Uppsala imorse klockan ~5. Tyvärr tog jag inga bilder, så jag har egentligen ingenting att lägga upp. Jag orkar inte heller sno bilder från andra så om ni vill se pics så är det bara att gå in på Lindas & Olivias blogg och checka läget där! Sedan har även Sara lagt upp bilder på facebook, så där finns det väl en del!
Det enda jag nu har att säga är att jag längtar till nästa år i Uppsala. Nästa kulturnatt. För jag vet att även den natten kommer bli så jäkla awesome.

Så lite som vi kan förstå.


lejonkungenmusik är vad jag taggar till till! (ha ha)

Så.. Jag, Linda, Olivia och Felicia drar oss hem till Sara för lite förkrök och så vi kan göra oss i ordning! Kommer bli fahking jevla awesome! Uppsala, here we come! Det ska sannerligen bli en AWESOME KVÄLL! lite mer grottmänniskodans på torget? eller vad sägs? Kameran följer med, trots dåligt batteri. Så får vi se hur det blir med det! Ni hör från mig imorgon någon gång. Adios! PUSS

Det kan vara svårt att hitta hem.

Denna förkylningen övergick till en jobbig rethosta som nu bara har blivit värre. Tur som fan att vi har tabletter för det hemma! Jag älskar medicin, och det låter fel, men det är sant.

Jag äter special K och lyssnar på Beatles at the moment. Fick världens ryck och kände att jag behövde lyssna på dem. De fäller ett träd bredvid vårat hus, typ tjugo meter bort och det känns ganska osäkert. Om det skulle råka falla åt fel håll så skulle det träffa huset. Mitt fönster, to be exact. Men äsch! Jag är så taggad inför Uppsala nu! Nu när jag fått i mig lite frulle! He he heeee
Och där föll trädet. My queue to leave!

Vi känner varandra genom tusen fenomen.

Okej, nu blir jag sådär emotionell när det gäller musik. Förra gången var det Kent, nu är det Lars Winnerbäck. Jag vill tacka min fader, som fick mig att börja lyssna på honom. Som lyssnade på honom hela tiden, som spelade sönder mina öron när jag satt uppe på landet och ville lyssna på allt annat än Lars, som inte brydde sig om mina klagomål.
Hans röst, hans texter, hans gitarrspel. Varje gång någon jag känner berättar att han eller hon inte gillar Winnerbäck så blir jag förbannad. Hur kan man låta såhär fin musik blåsa iväg? Hur kan man inte älska den? Jag vet, smaken är som baken. Men vadfan, är det bara jag som är "unik" som kan lyssna på i princip vad som helst? En dag kan det vara Winnerbäck, nästa kanske det blir lite Hoffmaestro, någon annan kan det vara Broder Daniel som står på listan. Nu kanske det inte var så jättestor skillnad på deras musik, eller jo, men alla är svenska. Ni som hört vad jag brukar lägga upp här, förstår nog att min musiksmak är bredare än Don Vito.
Jag tycker att folk ska sluta ogilla viss musik, att inte ens ge den en chans.. Det är ett under att vi har musik. Jag menar, vad skulle vi göra utan den? Vad skulle vi göra utan musik? Om vi inte visste att man kunde sjunga eller hitta på olika melodier när man vill och hur man vill. Jag tycker det är vackert. All musik är vacker på sitt egna sätt. Förutom screamo och annan skrikskit, för där finns det ingen talang alls. Det är bara oljud.

En gång kände jag doften av ett varmt och vackert hem.

Johan Falk. Joel Kinnaman. Namnamnam! I brist på annat att göra så skadar det inte att kolla på film med min mami och Kristian en fredag kväll, eller hur?
Funderar starkt på att gå och lägga mig snart. I eftermiddags runt 18-tiden så la jag mig i sängen bredvid Saphira och tänkte att jag kanske kunde ligga och softa ett tag. Det slutade som så att jag sov i lite mer än en timme, vilket ifs var riktigt skönt. Får bara se hur det kommer gå att sova nu då, eftersom jag känner mig relativt pigg. Ska möta Linda och Felicia klockan 14 i centralen, så måste upp i god tid för att hinna duscha, välja outfit och bara ta det allmänt lugnt. Har inte varit utomhus sen i tisdags och känner mig fortfarande ganska förkyld. Får bara hoppas att nattens sömn hjälper mig lite på traven.


jag älskar lars winnerbäck.


I'm going to lose my mind.

Ja, nu känner jag att jag hellre hade velat lökat sönder bland massvis med folk på gröna lund, men vad gör man när man är sjuk och ens mamma tvingar en att välja? Kulturnatten imorgon då! Jag är så galet uttråkad just nu. Väntar på att mami och Kristian ska komma hem. De drog iväg för ett tag sedan för att köpa suushiiiiii! Jag missade Jennie och Marisas sushifest i skolan idag, men då får jag väl ha en egen!

That's alright.

Är det bara jag som tycker att radiostationerna går lite "overkill" när det gäller en del låtar? The way you lie? Dancing on my own? Natteravn? Bumpy ride? Visst, låtarna är jättebra (alla utom Robyns) och jag gillar att lyssna på dem. Men inte hela tiden. Inte flera gånger under en timme. Kanske om jag får välja det själv, men när jag slår igång radion vill jag ha variation. Inte bara de låtarna på repeat.

Nu ska jag dricka blåbärssoppa och fortsätta kolla på OC. Vara avundsjuk över att mina vänner förmodligen sitter och taggar till inför Hoffmaestro ute på Djurgården någonstans.

I keep dancing on my own.

Min kameras batteriladdare har dött av någon anledning, vilket betyder att jag inte heller kan ta kort på någonting här hemma, om jag inte tar fram systemkameran, men det känns lite väl estetiskt kanske. Alltså blir det google-bilder tillsvidare! Om jag orkar ta fram systemisen så blir det självklart såna bilder med. Jävligt tråkigt att jag inte kan ha med mig den lilla till Uppsala imorgon, men jag förlitar mig på mina vänner istället!

Just nu bakar jag chocolate chip cookies, det doftar gudomligt i köket och jag skojar inte. Jag känner mig mycket bättre idag! Tack till molipect, c-vitamin och bafucin. Imorgon kommer bli en grym dag nu när jag vet att jag inte kommer gå runt och snörvla och ha mig. Här även kollat vädret och det ser ut som att det ska bli fint! Ödet borde vara lite snällt mot mig nu när jag missar Hoffmaestro, så fint väder är väl det minsta jorden kan bjuda på.


är det bara jag som dreglar?


Coraline.

Riktigt bra jävla film. Om ni inte har sett den så måste ni göra det PRONTO. Om ni gillar filmer som 'the nightmare before christmas' och 'corpse bride' så lär ni inte bli besvikna. 5 av 5 toasters! Helt klart!

My heart's on fire.

Man tror ju att förkylningen ska gå mot det bättre och delvis så gör den nog det. Det enda som gjort det värre nu är väl att jag hostar som en galning. Vilken tur att vi har molipect här hemma!
Jag drömde konstiga drömmar inatt, men jag minns inte vad de handlade om. Nu ska jag dricka apelsinjuice och kolla på:


samma director som gjort the nightmare before christmas - me likey!


So do you.

Mamma kom hem med säkert 10 apelsiner. C-vitamin-tillskott here I come! C-vitamin-chock here i come? Något i den stilen. Hon gav mig ett ultimatum - kulturnatten i Uppsala på lördag eller Hoffmaestro på gröna lund imorgon. Jag har pratat med Felicia om detta och både hon och jag är emodeprimerade pga att jag inte kommer kunna se Hoffmaestro live imorgon. Vi hade planer på att se dem tillsammans. Flippa, sjunga, dansa, gråta, skratta. Ha det jäkligt chill liksom. 500 personer har anmält att de kommer på förkröket som Hugoman har fixat ihop, och det gör mig ledsen att jag inte kommer kunna vara med dem. Att jag inte kommer kunna tagga till inför Gröna Lunds sista spelning. Hoffmaestro. Liksom, behöver jag säga mer? Ni förstår säkert att jag missar typ det bästa i världen. Och det är faktiskt så att, nästa gång de spelar i Stockholm eller någon annanstans i närheten, då, då ska jag och Felicia vara där.
Självklart inser jag att det inte hjälper att sitta och deppa sönder pga det här. Istället ska jag tagga till inför Kulturnatten på lördag. Jag ska dricka te, apelsinjuice, suga på bafucin och sova mycket. Både inatt och imorgon natt. Om jag inte får umgås med mina loved ones och se Hoffmaestro imorgon, då ska jag fan umgås med dem i Uppsala på lördag och kröka sönder!

Ibracadabra!

Grahamspannkakor, ett glas mjölk och O.C. gör nog susen. Nu jävlar ska jag bli frisk!

When you love someone.

Det är inte kul att sitta här och inte ha något att göra. Jag har slutat räkna hur många koppar te jag dricker och jag har sett en film som var ganska bra, men känner inte för att se en till. Klockan är bara fyra och jag kommer antagligen lägga mig om 6 timmar, kanske om fler. Vad gör man när man är sjuk? Finns det något annat att göra än att dricka te, kolla på film och vara allmänt lat? Jag vill träna. Med Cassandra. Det är så tråkigt att inte kunna göra någonting. Att inte kunna vara frisk, svettas och köra järnet på Friskis. Känns gay att säga så. Men jag älskar att träna. Och det känns som att jag blir fet när jag bara sitter hemma.

Jag har mailat i princip alla mina lärare och är sur över att jag inte kan ha teknisk psykologi idag. Varför skulle jag vilja ha det? Jo, för att det är intressant och för att.. HEHEHE ja.

Valentine's day.


Filmen fick mig att längta till alla hjärtans dag. eller? njäe
Ändå en bra film


Jävla skit.

Jag som trodde att jag skulle klara av att gå i skolan idag, men jag hade så fel. Min hals dödar mig, hostan dödar mig och rösten, ja, den finns knappt längre. Jag har druckit 3 koppar te sen jag vaknade (för någon timme sedan) och hoppas på att jag bara blir bättre nu.
Min helg skulle bli bäst, men om jag inte blir bättre på en dag så kommer den inte bli det. Om jag inte är frisk på fredag så måste ja prioritera. Hoffmaestro eller kulturnatten? Vilket jag fanimig inte vill göra! Men det är något jag måste. Och om jag måste välja, så väljer jag Uppsala. Men fatta vad tragiskt att missa Hoffmaestro? Att missa förkröket på Djurgåden med alla underbara människor? Åh vad jag hatar förkylningar. Om jag inte är frisk på lördag så drar jag till Uppsala ändå för jag tänker INTE missa Kulturnatten. Aldrig i livet!

We need lies to make it through the day.

Okej, jag är inte på världens coolaste blogghumör nu tyvärr. Jag vill plugga. Att jag ens skriver det är pinsamt. Jag var inställd på att göra klart rättskunskapsläxan men någon (jag tänker inte nämna namn) glömde bort att den ska vara klar till imorgon bitti, så denne personen drog på insparksfest istället. Ja, jag är lite sur över det. Men personen har lovat att lösa allting så jag kan fixa alltihopa. Hemma vid 23, då borde allting vara sparat och klart till klockan 23.30... Hoppas jag.

Lyssnar på Welcome Home, Son med Radical Face och njuter. Mixar lite Radical Face med lite The Perishers. Bra chillmusik, så ni vet. Och min hals mår inte bättre alls. Den är tjock. Tjockare än Don Vito. Tjockare än din mamma. Tjockare än tjockast. Jag knarkar te och bafucin och ska göra det resten av kvällen. Har också tvingat i mig två glas blodgrapejuice. Bra med vitamin C när man är sjuk! Får hoppas att jag blir frisk snart, eller hur? Håll en tumme för mig! Så jag kan börja träna igen. Och så att jag är frisk under helgen. Iaf någorlunda frisk dådå....
Måste bara säga att det finns en positiv sak med detta! Och det är att jag har grymt sexig röst. Ni vet, sådär jättesnyggt hes? Det är jag det! Hoppas bara inte det går över till målbrottsröst för det orkar jag inte med. Som när jag och Felicia inte kunde prata i vintras/våras. Det var inte okej alls, haha....

Cykelpojke.


jag tycker att mina vänner är snälla mot mig.


Det är inte samma sak nu.



yeah, min katt joinade mig när jag lyssnade på lars och åt special k. söt kisse det där!
på bild #2 sträckte jag på mig alldeles innan kortet togs, därför ser det lite halvgay ut. nu vet ni.

Den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna.

Jag vet inte om det bara är för att jag precis har vaknat eller om det inte är så, men jag har ont i halsen. Känns som att den är typ hur tjock som helst. Får hoppas att det bara är för att det är morgon och för att jag vaknade för inte alls längesedan. Håll en tumme för mig!

Idag har vi svenska en hel dag. Från klockan 10.15-17.00. Inte riktigt något jag ser fram emot. Men första passet så ska vi kolla på film, vilket ifs är skönt! Percy Jackson 'någonting mer som jag inte minns', har någon sett den? Är den bra? Jag minns att jag såg trailern och tyckte att den verkade ganska gay.. Den har fått 5.8 på imdb, inte så jättebäst!
Min buss går 09.19 (måste gå hemifrån vid 09.10) och jag sitter fortfarande i pyjamas och äter frukost. Känner mig ganska duktig faktiskt! Vi hörs senare ikväll (:

Jag blöder ihjäl.

Kent hjälper. Hela tiden. När som helst på dygnet. Vilken låt som helst. Jocke Bergs härliga stämma. De härliga texterna. Allting gör det så lugnt. Låtarna gör mig lugn. Spelar ingen roll vad det handlar om.
Varje gång jag är förbannad, sur, ledsen, irriterad, sårad eller jag vet inte vad, allt som är negativt.. När jag är det, så tänker jag alltid "Kent". Så tar jag upp min ipod och lyssnar på dem. Låter musiken omfamna mig och njuter till 110%. Den gör mig alldeles varm i kroppen.
Det är så svårt att förklara vad Kent betyder för mig. Ni kanske ser mig som världens nörd som skriver såhär om dem, men det är så det är. Kent har, på ett sätt, räddat mig. Tycker ni att det är konstigt? Att en artist eller ett band har räddat en? När man har det som värst? Det tycker inte jag. Det är som att säga att en viss person har räddat en. Kent säger allt. Kent finns alltid där. Alltid. Där.



Nyduschad brud.


nu sitter man här med smultrondoftande hår och citronte. wiho!


Dina ögon ändrar färg i ljuset.

Svensk musik och lite nedtaggning är vad som händer hemma hos mig just nu. Träningen gick bra! Istället för Anna Wallert så var det Marika ochvadhonnuheteriefternamn. Helt okej pass! Lite mer åt det 'bra' hållet. Ganska död efter det, men Cassandra och jag körde powerwalk i 10 minuter efteråt, sedan blev det stretch! Vilket var riktigt skönt! Brände ytterligare 100kcal på det (Y)

Snart hoppar jag iväg till duschen, vilket jag egentligen inte vill. Nu tycker ni säkert att jag låter äcklig. Men jag tänker på mitt hår. Håret mår inte bra av att bli tvättat varje dag. Men det måste jag ju tvätta, eftersom jag svettats som en gris. Var glada över att jag är så hygienisk av mig! Go Sofia, gogo!
Ikväll blir det matteplugg. På torsdag ska jag göra klart Etik-intervjun. Ja, jag vet. Dagen då den ska vara inlämnad, men jag ska träffa farmor då, och det är henne jag vill intervjua. Sedan har jag rättskunskap, och jag vet inte riktigt när jag ska fixa ihop den. Det löser sig. Eller?

Jag satte allt på spel.


När jag kom hem igår så hade mamma möblerat om mitt rum. varför vet jag inte riktigt, men det verkar som att hon varit uttråkad i helgen. det är annorlunda. jag gillar annorlunda. måste bara vänja mig, vilket kanske tar ett tag. jag är också van vid pappas rum, eftersom jag har varit där i ~1 månad, så det känns lite konstigt att sova i en annan säng, i ett annat rum.


Hur kunde någon vara så dum?

Enligt YR igår så skulle det vara mulet hela förmiddagen och eftermiddagen. Verkar som att det inte blir så! Inget regn heller, tjoho! Jag längtar ändå tills det blir lite regnigt, undermedvetet sådär. För jag vill inviga mina nya stövlar. Nu börjar det t.o.m gå mot det varmare igen. Vad händer? Hoppas det blir fint väder på fredag och lördag i alla fall. Alla andra dagarna kan det bli skit. Det spelar ingen roll.


When love takes over.

Inatt har jag delat säng med katten. Mi gato. Min söta lilla (ponny) katt. Det gjorde att det blev svårare att sova eftersom hon tog upp halva sängen. Det är inte så att jag är värsta fettot, men efter att ha delat säng i Kroatien en månad så har det blivit så att jag inte gillar att dela säng med folk. Istället gillar jag mest att sova all by myself.

Börjar klockan 12 idag allesammans! Två lektioner att se fram emot - historia och idrott. Sedan är det träning vid klockan 18!
Jag förstår mig inte på min hals. Att det gör ont lite då och då är fan inte normalt, så jag blir lite smått irriterad. Men jag tänker inte låta det fortsätta! Jag tänker inte lalla runt utan att träna! Det var fan en vecka sen sist, och det gör mig besviken på mig själv.

Förresten! Vem taggar inte till inför helgen? Hoffmaestro & 18årsfest på fredag och Kulturnatten på lördag? JAG TAGGAR TILL SOM FAAN! Det är det här jag har väntat på ända sedan skolstarten. Ända sedan slutet av Kroatien!
Vilken nörd jag är. Heiido

Alla som älskat mig har hatat mig av rädsla.

Ändå sedan i eftermiddags så har jag varit på jättedåligt humör. Ända sedan jag åkte hemifrån pappa så har allting känts åt helvete.
Jag hatar att bråka. Jag vet att ni säkert tänker "Ja, men vem gör det?" och jag kan säga att jag faktiskt vet folk som gillar det. Som jag sa till Caroline igår kväll - "Jag gillar inte att bråka, men ibland behöver jag det." Men det bråket som inträffade idag, det behövde jag verkligen inte. Att bråka med folk man tycker om om grejer som inte ens är nödvändiga att tjafsa om på det sättet, det hatar jag. Det får mig verkligen att må piss.
Jag vet inte vad jag ska göra. Jag är däremot glad över att det finns människor jag kan prata med om det här. Nu riktas det enbart till en person, och det är Felicia. Så, tack. Det enda jag ska göra nu är att gå ut på en promenad. Det är inte så att jag behöver en promenad, egentligen. Jag behöver någonting helt annat. Någonting annat, plus Kent.

Sagor för barn som är vuxna nu.

Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent. Kent.

It will follow the rain.


Ganska gay video, men gillar verkligen låten.
Visste inte att 'tallest man on earth' var från Sverige. Gogo!

This is England.

Okej, jag har inte orkat ta mig upp ur sängen och gjort någonting förrän nu. Carro och jag har kollat på massvis med O.C-avsnitt. Klockan 18 drar jag mot mamma och jag har inte duschat, inte städat, inte packat. Kanske ska ta mig i kragen och göra det snart då!

Ikväll och imorgon måste jag plugga en hel del. McDonalds, matte, engelska, rättskunskap. Etik&livsfrågor också, ja juste. KUL! Någon som känner någon som är ~60 bast som haft ett relativt intressant liv? Jag känner mig för lat ifall jag tar mamma eller pappa. De är dessutom för unga enligt min lärare.
Nu ska jag duscha.

Lets waste time chasing cars.

Promenad med Caroline är alltid det bästa som finns. Speciellt på kvällar och nätter, då det är lite kyligt ute, man inte stöter på alltför mycket folk och då man har mycket att prata om. Jag är så glad över att jag har en syster. Inte är hon min riktiga, blodsyster, men helt klart så känns hon som det. Jag är så glad över att pappa träffade Lena, hennes mamma. Jag är så glad över att de flyttade ihop. Att jag träffade Caroline. Att jag träffade Christofer. Jag och Andreas hade och har det givetvis jättebra tillsammans. Och jag undrar hur det hade varit ifall det inte hade varit som det är nu idag. Om vi hade varit närmre varandra, eller om jag hade mått sämre för att jag inte hade haft någon som jag kunde prata med när jag behövde.
Man behöver sina pauser och jag anser att åka till mamma är som att ta en paus från allt ståhej, med så mycket folk hemma och så mycket liv. Det är skönt att ha kontrast i livet. Två veckor här, två veckor där. Hade det varit likadant hos mamma så hade jag antagligen blivit lite crazy.
Det jag har att säga är att jag är så glad över att mitt liv har blivit som det är idag. Jag är glad över att jag har de familjer jag har, både hos mamma och hos pappa. Jag är glad över att jag har äkta vänner, som ställer upp för mig, när det verkligen behövs. Jag är glad över att jag har hittat det och dem som gör mig glad.

Wake me up before you go go.

Jag älskar att sola på höst/vinterhalvåret då det är kyligt ute och man drar in och blir varm. Caroline och jag drog dit, solade, köpte naturgodis och hade det jättetrevligt!


hej canceeeer

It's just the way to steal tomorrow.


känner mig lite smått gangsta på bilden till vänster, hahaha..
här har vi bild då jag kollar in i kameran. Måste vara något fel på mig men jag kollar ju inte in i kameran, även fast jag kollar på linsen när jag tar kort? har kameran en extra lins som fungerar när jag tar kort på mig själv? ja'ani...

Jag är frusen än.


lars - jag är hos dig igen

Waka waka!

Ja, jag vet inte varför jag lyssnar på 'Waka waka'. Började helt enkelt sjunga på den och då kände jag att the right thing to do var att slå igång den.
Tar mig en paus från McDonalds-pluggandet. Yeah you heard me, jag har börjat göra läxorna som vi måste göra! Går faktiskt ganska bra. Dock vet jag ju inte direkt hur det ser ut där, så om det ser ut som på bilderna som någon har ritat fram, så kommer det gå bra! Alltså i 2D, och ganska litet. HE HE. Känner att jag är ganska uttorkad när det gäller bloggandet. Mitt liv kanske inte är så intressant längre? I alla fall inte den här veckan. Så nöj er med ointressant, gör det!


nu återgår vi till lars.

You spin me right round, baby.

Kvällens planer blev inte alls som jag trodde. Middag med pappa, Lena, Carro, Christofer och hans Linnea. Både musslor och hamburgare stod på menyn. Hamburgarna var till för mig och Carro som inte kände att vi ville äta oss mätta på havsmat.
Istället för att kolla på film så satt jag, Carro och Linnea i vardagsrummet och snackade om kanske lite alltför seriösa grejer i lite mer än en timme. Men jag gillade det. Det var trevligt!

Nu ska jag äta frullebull. Kanske slå igång en film eller ett avsnitt av något. Carro och jag ska sola senare idag, får se när tjejen vaknar. Hon är sjuk så jag låter henne sova. Senare har jag inga planer alls. Men som pappa sa - "Det är skönt att bara ta det lugnt när man har haft en jobbig skolvecka." Jobbig skolvecka har jag inte direkt haft, men jag har varit dålig på att lägga mig i god tid så jag får tillräckligt många sovtimmar. Så jag får väl skylla mig själv. Men då blir det ändå mysigt med ännu en hemmakväll!

I won't stick around in this town.

Såååå.. kvällens planer! Jag och Carro ska ligga hemma och bli feta. Kolla på skräckfilm(er) och bara ta't lugnt. Kanske blir en promenix också, om jag får med henne.



"don't you forget it
you missed out
"

the hives lyrics stämmer faktiskt in ganska bra,
ibland. oftast.

How can I show my love so you will open your arms to me?

Chill dag. Chill kväll. Chill helg. Jag orkar inte hitta på någonting. Jag orkar inte ta tag i saker, alls. Det enda jag ska ta tag i är läxan jag fick från McDonalds som ska vara klar till första jobbdagen. Måste känna mig lite duktig den här helgen. Något måste jag få gjort! Får se vart eftermiddagen för mig. Kanske stannar hemma. Kanske drar iväg. Kanske äter ihjäl mig. Kanske svälter ihjäl mig. Det jag vill göra är att tvinga någon att styra filmkväll, men orkar inte ens ta tag i det. Orkar inte riktigt tänka på något.

Jag vill bara att Fredrik ska höra av sig. There. I said it. Nu kanske ni misstolkar det jag säger och tänker på något annat. Men jag låter er vara ovetande om vad jag egentligen menar. Nu ska jag kolla på något roligt. O.C, The Hills? Film? YEAHH. Något sånt.

Har du en famn för mig?


tröja - okänd butik
bycksor - gina
jacka - butik i norrland
torgisar - åhléns


och så inviger jag mina kängor, från scorett, som jag inte orkar ta kort på med camen! jag är osmidig, det får ni helt enkelt ta och acceptera. Bussen går snart, så det är väl bara för mig att börja traska!


Jag vet att jag döljer en sanning.

Tröja, pyjamasbyxor, fleecetröja och raggisar på fötterna. Är det vad som krävs för att inte behöva frysa på morgnarna? Låg under täcket alldeles för länge bara för att jag verkligen inte ville kliva upp och lämna värmen. Men jag är stolt över mig själv! Jag stängde av datorn 23.30 igår kväll! Somnade en jäkligt kort stund därefter och vaknade i samma ställning som jag somnade. Jag gillar det riktigt mycket.

Vädersidorna suger jättemycket. Enligt alla ska det regna, men enligt yr ska det regna lite, klart inget alls och enligt smhi ska det typ regna hela förmiddagen. Nu är grejen så att jag inte vill bli blöt om fötterna, men om det ska regna lite så är det ju inte värt att ta gummistövlar? Ifs så slutar jag runt lunch, och det var då det skulle regna. Men nu är det fint, så det känns ju efterblivet att jag ska stövlar när det är soligt och "varmt". Vilket problem jag har.

I miss you.


hejhejhej!
79:-/st på Åhléns
de lila har hål för varje finger, real torgvantar dårå!

Jag är hos dig igen.

Lars Winnerbäck vet verkligen hur man gör en på bra humör.

Uppsala var kul! Träffade inte Pejje, för han sög. Men jag träffade Andreas, kollade runt i hans förhoppningsvis framtida lägenhet och kollade runt i affärer med mami. Nu sitter jag här. Ägare av två par torgvantar! De lila, som jag tror att jag pratade om tidigare, och ett par svart/gråa. De lila kan man inte ha till allting, det går inte. Så därför är det väl bra med något åt det lite mer neutrala hållet, så det blir sniikkt.

Imorgon blir det träning med Cassy och kanske Fia! Senare vet jag inte vad jag har för planer. Något annat som är jäkligt chill är att jag inte har någon engelska! Slutar tidigt. p0s

I'll be your commander.

Kul att alla i min grupp på samhällen bestämde sig för att dra till Spani(n)en/vara sjuka just den här dagen. Två timmars extra håltimme för mig då, vilket ifs kan ses som något skönt. För min del - not so much. Fotografisk Bild blir det inte. Ska maila läraren och se vad som behövs göras. Synd att man inte vet vad killen heter. Känns inte som att han har presenterat sig än, attsing va! Allt detta fixar jag när jag kommer hem till pappa.

   Nu kanske ni undrar vart fan jag befinner mig då? Jag är hos mami! Drog hit efter skolan och käkade pannkakor. SJUKT JÄKLA GOTT! Tror jag är lite obsessed. Av både pannkakor och köttbullar&makaroner. Dreglar när jag tänker på det.
   Vi ska snart åka in till pappas jobb och hämta lite av Andreas grejer som han glömde i söndags. Sedan bär det av till.......... Uppsala! Ja, vi ska dit och kolla hur han har det. Klockan fem slutar han ifs... Så jag och mamma ska kolla runt i affärer. Kanske lyckas få hem mig något? Kläder? Vi får väl se vad Pelle Svanslös-staden har att erbjuda!
   När jag ändå befinner mig där så slår man väl en pling till Pejje. Han är ju arbetslös. Lat jävel. Eller är det bara jag som tycker det? Nej, det tror jag inte. 
   Då drar vi då! Hörs när jag är hemma i Tyresö igen. Alltså ikväll! Pussiluss


Mig får du inte tillbaks.


Jeans - oklart (tror gina)
Tröja - gina
Skinnjacka - Carros :D
Skärp - tillhör någon kjol i have

Nu blir det skooola!


Vad vill du säga när allting är sagt?

Verkar som att vissa bloggar inte fungerar att gå in på, eller så är det bara internet som krånglar. Men det stod ändå "Gateway time out". Nu ska jag säga vilka bloggar som inte fungerade att läsa, så ni vet! http://fellly.blogg.se och http://oliviadahmen.blogg.se. Nu hoppas jag inte att bloggarna kommer vara blockerade under en lång tid, för det betyder alltså att två bloggar inte kommer kunna gå att läsa, och det resulterar i uttråkad och rastlös Sofia någon gång ikväll.

Idag blir en jobbig dag. Jag ska nu åka till skolan för att ha Etik & Livsfrågor i en timma. Efter det har vi lunch i två timmar, och efter detta ska vi ha samhällskunskap på fri plats. Grupparbete. Min grupp kommer inte till skolan idag pga både ledighet och sjukdom. Alltså blir det två timmar hål för mig? Och vad betyder det? 4 timmar hål? HELVETE HELLER! Då ska jag in till stan och kolla torgvantar och halsduk. Sen ska jag hem, dö i några timmar och sedan dra tillbaks till skolan för att ha fotografisk bild i två timmar? Jag ska prata med Ouki om det där.
Nu bör jag nog göra mig i ordning. Om 40 minuter ska jag befinna mig vid bussen! PUSS

I always thought that I would end up with you.

Shopping, shopping shopping! Visst känns det som att jag är helt galen som shoppar varje dag? Men jag behöver grejer, och då måste jag ju köpa't, eller vad säger ni? Idag blev det ett par kängs och en väska. Kängor behöver jag liksom, i höst, och i vinter. Jag har ett par stövlar, men de halkade jag runt med förra vintern, så de blir till att använda lite i höst. Och växla med stövlar/kängor. Jag känner mig lycklig, faktiskt. Money sure can buy happiness. Eller, clothes make me happy. Whatevs.
Jag ville köpa ett par torgvantar idag. Lilarandiga med rosetter på, jättesöta! För 79pix. Jag tror jag ska ta och köpa dem på fredag. Imorgon ska jag träna!!(!!!!!!!!) och det har jag fanimig inte gjort på ett bra tag. Så träning går före shopping. I alla fall imorgon, huhu.

Nu lyssnas det på The Kooks - Do You Wanna, och där har vi en bra jävla låt. Carro och jag ska kolla på film snart! Frågan är bara vilken, tihihihi.


kängisar, Scorett 999:-
väskis, Åhléns för ynka 99.50:-


jag älskar min syyster

Jag orkar inte springa mer.



Glömde jag bort att säga att jag är gravid? Jo men det är jag! Hö-hö
Ny katte(kategori) här förresten! Dagens outfit! Hey-ooo nu måste jag draoooooO

Skinnjacka - Random affär ute i skogen
Byxor (syns icke) - Gina
Blus - Vero Moda
Halsis - Gina

 


You are the one that I want for the rest of my days.

Okej, nu är det förbaskat kallt. Jag fryser så mycket så jag inte vet vad jag ska göra. Egentligen får jag lust att lägga mig i en jacuzzi och dö tills jag blivit alldeles varm i hela kroppen. Istället sitter jag här i en svart/läskigt vit-färgad morgonrock som hjälper till en del. Och äter special K med KALL mjölk. Sofia Sandwall - med huvudet på skaft!

Förresten så är jag nog dum i huvudet. Visst glömde jag berätta att jag har fått anställning på McDonalds? Aa iaf så har jag fått det! Var på informationsmöte igår och ska nu vänta på att restaurangen hör av sig och säger att de har bokat in en introduktionsdag för mig. Jag var nervös hela eftermiddagen. Jag tror t.o.m att jag drömde om första dagen på jobbet. Kommer bli så sjukt stressigt. But I'll hang in there!
Oroligheten följde förresten inte med mig under enbart eftermiddagen, utan även kvällen också, vilket såklart resulterade i drömmar under natten. Men to get to my point - jag är dum i huvudet. Jag somnade nog runt 01.30 inatt, och varför? Jo, jag smsade. Jag tänkte inte att det var viktigt att vara pigg inför skolan och tjoblahopp. Rättskunskap som första lektion, och visst känns det lite halvgay att komma där och inte alls känna sig som the king of the world.. Ikväll måste jag lägga mig tidigare. Och jag längtar så mycket till helgen. Då jag, Carro och troligtvis Cassy ska åka hem till Ollie och dricka kaffe. Då jag ska sova ut. Då jag inte har ett crap planerat. Nolifer? Ja, men det gör mig ingenting.

det blir ingen bild på mig just nu eftersom jag insett att det är på morgnarna då jag absolut inte kan matcha eller tänka 'snyggt' at all. Håll ut! Det kanske kommer någonting i eftermiddag :)))))

RSS 2.0