Hej rubrik, hej.

Medans alla andra festar röven av sig så förbereder jag mig för en mycket trevlig hemmakväll med familjen. Ni som läser detta, jag ber er, döm mig inte. Jag lider av halsont, hosta och feber och har gjort det de två senaste dagarna och det är ingenting jag är stolt över. Jag hoppades på att jag skulle slippa bli sjuk innan nyår, jag som skrattade åt de som var sjuka på julafton. Shame on me, eller hur? I alla fall, jag har nu beställt hem toppen jag la upp igår kväll och känner att jag genast börjar må bättre. Shopping is the only thing that keeps me going.

Imorgon blir det en bakisdag för allihopa, minus jag då. Jag ska dricka te och köra världens bli frisk-kur i hopp om att jag ska kunna jobba 9 timmar på söndag. Efter det skall jag träffa Herr Odel och ta farväl av denna härliga vecka, som faktiskt har varit ganska härlig. Nu ropar pappa. Mat? Oh yes

Online-shopping, probably the greatest thing in the world.

Jag har letat runt efter kläderna som jag köpte häromdagen men jag hittar dem inte på hemsidorna. Hur bra är det egentligen? Jag orkar inte heller ta på mig allt för att ta kort på det hela, jag är för trött och sjuk för det. Så tyck synd om mig nu.

Väntar på att en film ska laddas ner så jag kan lägga mig i sängen och kolla på den. Eller ska jag kanske knarka tabletter och gå och lägga mig? Såg 'Buried' med pappa ikväll. Det var en bra, men så jäkla tragisk film. Började nästan gråta.


söt va? skall beställas hem imorgon

Feber, halsont, hosta.

Okej, aa bullshit på att jag skulle komma hem i "okej" tid igår kväll. Nej då! På något jäkla vänster lyckades vi glömma bort tiden så att jag missade sista bussen. Skönt för mig ifs eftersom Mistermister var tvungen att skjutsa mig hela vägen hem till tyresö. Jag gillar honom för det. I alla fall så spenderades kvällen hemma hos honom där vi kollade på "Get Smart", förmodligen en av världens sämsta filmer. Både under och efter höll jag på att somna och tror nästan att jag gjorde det.

Jag sjukanmälde mig från jobbet idag. Ska nu fotbada mina fötter och kolla på film. Är Buried bra? I hope so. Eller Inception kanske är värd att se igen? HEJ DÅ

p.s. jag lägger in bilder på kläderna jag köpte senare d.s.

Major shoppingrunda! Eller?

Hemkommen från stan för inte alls så längesedan! Jag och Carro slängde ihop något som egentligen inte skulle kunna kallas för middag, men håller oss mätta i alla fall! Ska snart springa till bussen för att dra mig mot Nynäshamn. Nynäshamn? Yes jävla sir. Åt helvete, men det är där Mr Odel bor. Hinner inte blogga mer, men lägger upp bilder på de fina grejerna jag köpte senare! Kanske ikväll!

It was all white lies.

Idag gör jag mig redo för att ta mig an mellandagsrean! Jag vet att jag är så sjukt sent ute, but better late than never! Kommer antagligen inte finnas fina grejer kvar, men det struntar jag fullständigt i. Det får bli som det blir.


paolo nutini - white lies


These streets have too many names for me.


mitt hår ser fett fett ut, men det är blött och lockigt bbba! lyssnar på paolo och ska iväg till jobbet nu. here we goooo


Jag låter vinden blåsa in ifrån väster.

Inatt har jag inte sovit bra. Vill ni veta varför? Jag hade ont i halsen. Yeah, tydligen är det dags för mig att bli sjuk igen. Senast var i september så aa, det kanske är dags. Men nej! Jag vill inte. Därför sitter jag och dricker te i mängder och dränker mina näsborrar i nässpray. Satan vad nice! Om tre timmar ska jag bege mig mot jobbet och kommer antagligen komma hem vid 1 inatt. Oscar och jag ska stänga, just he and I, vilket betyder mycket jobb.

Som jag skrev tidigare så köpte jag (massvis med) smycken igår och inte bara igår utan jag gjorde det för några dagar sedan med. Kände att jag ville lägga in bilder på dem! Blev väl lite inspirerad av Mathilda eller något...



1 - H&M
2 - H&M
3 - Glitter
4 - H&M
5 - Lindex. Julklapp från Carrolain (:
6 - Glitter

My life be like ooh-aah.

Nu när jag har skaffat mig en ny almenacka, en filofax om jag ska vara specifik, så känner jag att jag vill fylla i massa saker i den. Kanske inte födelsedagar eller sådant tjafs, för det är bara jobbigt att kolla upp sånt. Att stryka under namnsdagar är också jättejobbigt. Nu snackar vi planer. Varför har jag inte världens mest händelserika liv? Det enda som står i min almenacka är jobb och plugg. Nu har jag ifs jullov, men annars är det bara läxor och prov som fyller upp mina dagar. Jag har lite saker inplanerat, men frågan är bara vilka dagar jag ska skriva in det på?

På fredag är det, som alla vet, nyårsafton. Jag har planer men jag har varken kläder, smink eller makeup planerat. Fan vad jag planerar. Nu vet ni det, och det är inte negativt. Men vart hittar man nyårsklänning? Vart hittar man allt sånt där? Idag köpte jag lite smycken som jag kan tänkas använda då så det är inget problem längre. Vilken tur att man fick en hel del presentkort i julklapp. I will find something. Känner att jag skrivit hiskeligt mycket nu, and I am sorry. Jag är glad. När jag är glad skriver jag mycket. Puss

Rastlös och trött.

Det snöar. Lite. Det är ganska kallt och jag ska till jobbet. Fråga till er andra som sitter uppe nu - VAD FAN GÖR NI UPPE? Visst om ni också ska jobba, det förstår jag. Men ni som vaknar vid den här tiden? Ni som inte kan somna om? Kom igen, you can't fool me.

Borde inte affärerna ha längre öppettider nu under mellandagarna? Det tycker jag. Annars hinner man inte kolla något om man jobbar. Stockholms butiker, hur tänkte ni nu?

"Vart är vi på väg?"

Morgonen spenderades i sängen, bakis. Eftermiddagen spenderades till en början på jobbet, bakis, men fortsatte sedan på söder med Malin, bakis. Kvällen spenderades framför tvn, där det spelades "på spåret" med familjen, bakis. Klagar inte! Pappa och jag spöade Andreas och Lena en gång, förlorade två, men det är nice ändå. Så har vi skrattat åt gårkvällens misslyckanden från min sida. Det positiva är att dessa misslyckanden är positiva. Kommer nog aldrig sluta skratta åt hur klumpig jag är under mina onyktra stunder.

Imorgon börjar jag jobba klockan 11, slutar 17 och jag känner att vara utvilad och icke-bakis är ett bra mål som jag tänker uppnå. Efter det blir det fikatajm och förhoppningsvis en liten shoppingrunda med Mathilda. Har fått en hel del presentkort ifrån mina släktingar, vilket uppskattas som ini helvete(förlåt för att jag svär) från min sida. I need clothes och framförallt behöver jag en nyårsklänning. Nyårsskor också? Jag vetefan.


gammal bild. men jag kände att inlägget behövde piffas upp med något!

Somebody said you got a new friend.

Jag spenderade runt 1000kr igår på dricka och taxi. Taxi? Hem? Ja, undra hur fan jag tänkte där men jag är ganska glad över att jag tog den och att jag inte väntade på bussen ute i kylan. Huvudet dunkar och jag vill bara sova men vad är det dags för? Kan det vara jobb? Kan det vara Patriks skift?

Igår var en trevlig kväll, även fast jag inte minns alltihopa. Jag är fortfarande förbryllad över att grillorder på donken vid Norrmalmstorg kostar extra, men jag blev glad över att en av de som jobbade där öppnade toaletten åt mig. Har även för mig att jag sa att jag jobbade på en donken, fast det hoppas jag att jag inte gjorde. Jag minns även att jag ramlade i en trappa i gullmars pga att det var så halt och nu mår jag ju som jag förtjänar. Ont i svanskota, rygg och huvud. Bra kväll var det, ja?

MAJS.


Japp, en krokodil var vad man fick när man hade vunnit frågesporten! Oscar och Niklas fick ifs nån sorts haj. Go me!


Just say you'll wait for me.


Inge bra kvalle på Carros kamera men ändå! ser detta ut som en okej outfit när man ska på julbord med jobbet? Alltså, jag vetefan. Plus kavaj dårå. Men, ja. Hoppas ni hade en bra julafton allihopa! I know I did.


Jag hade en dröm om dig inatt.


Ser lite smått galen ut på bild numero dos, men julaftonen är äntligen här! Jag har bakat/hjälpt till med matlagningen hela dagen och är fan trött, men det hindrar mig inte från att vara på topp tills sent ikväll! Om mindre än en kvart börjar Kalle Anka, sedan blir det julbord och kort därefter julklappsöppning! HERREGUD. Hur gammal är jag? Aa, jag vet inte, men taggad är jag! God jul, allesammans! Hoppas ni får det ni önskat er nu ;) och håll tummarna för att jag får det!

I'm driving home for christmas.

Jag vaknade klockan åtta imorse. Jag vet inte riktigt varför, men jag antar att anledningen är för att jag gått upp runt den tiden i princip varje dag sen vi fick jullov. Har hunnit kolla på OC tills nu och ska snart äta frukost. Har peelat mina läppar men känner att det inte gett något vidare resultat.

Orkar inte skriva mer nu men ni lär höra ifrån mig senare ikväll (: puss!

I give you all my sweet horizons.

Satan vad trött jag är! Lyssnar på Tallest och har precis kirrat lite julgodis. Eller, inte lite. Mamma fick lust att göra i princip alla olika sorters kolor, knäckversioner och annat smått som hon hittade på nätet och i tidningar. Hur orkar man? Aa, jag vet inte. Någonting jag uppskattar är att jag fanimig är ledig imorgon! Dock kan jag inte sova ut. Andreas och jag ska baka pepparkakor. Ja, vi är lite sena med det i år men varken jag eller han har varit här hemma, liksom. Så jag måste gå upp i okej tid i alla fall! Tror det blir lite OC-tittande ikväll, innan sängen.

Jag har slagit in alla julklapparna jag köpt också! Får inte kolla under granen heller. Funderar på om jag ska smyga upp och göra det när de har gått och lagt sig.. eller ska jag vänta tills imorgon? HEHE jag vet inte. Blir helt sprallig när jag tänker på dem. Tomorrow, tomorrow, tomorrow!

Ett ord: Fantastisk!


Dear Santa.


De till vänster önskar jag mig, de är så fina. Får jag dem inte i julklapp så åker jag till Scorett och köper dem på annandag jul. Det lovar jag er.
De till höger har jag bara blivit så kär i under den senaste tiden. Jag funderar på att antingen köpa dem när jag får nästa lön och spara dem tills nästa höst/vinter, eller bara köpa ett par liknande om ett år. What to do? SHOES, SHOES, SHOES. Gimmeeee!
edit: tydligen är de på bilden blå, jag vill isåfall ha svarta. hahaha


Ge mig mer jul.



Julstämningen är nästan på topp! Det enda som saknas är julklappar nu då! Enligt mamma så är det fullt under julgranen - jag gillar det MUCHO!

Dit kan jag gå och sakna dig.

HEJ BLOGGEEEEEEN! Hur mår alla ni som läser detta inlägg? Bra, hoppas jag. Jag är förbaskat skittrött, men jag överlever! Har jobbat i 9 timmar, fick mig en 30 minutersrast och det är la gött! Väntar på krubb, sedan att klä julgranen. Yeah you heard me! Jag dissar utgång med sötaste (My heter hon, men inte fan är hon sötast...) för en julgran. Anar ni hur ledsen hon blev när jag sa det? Hon la sig ner på golvet och började gråta. Aa, nästan i alla fall.

Vad ska jag göra annars ikväll då? INGET JÄVLA TING. Kanske gå ut på en promenix med Caroline. Kanske äta majs. Kanske bara.. hänga med mig själv. Och med Lars förstås. Jag jobbar 10.45-15.00 imorgon (betyder sovmorgon för moi!) och sedan ska jag hem och packa. Julafton om mindre än två dagar! Hur jäkla nice är inte det? You got that right mister. Nu ska jag äta! P0SHÄJ

We're so proud of you.


tja! jobba 10-19? vadå att jag inte orkar göra det? va? jag älskar niotimmarspass, väl?





slänger in video från igår! ber om ursäkt i förväg


'Cause I'm Mr Brightside.

I'm coming out of my cage
And I’ve been doing just fine
Gotta gotta gotta be down
Because I want it all

It started out with a kiss
How did it end up like this
It was only a kiss, it was only a kiss

Now I’m falling asleep
And she’s calling a cab
While he’s having a smoke
And she’s taking a drag


Now they’re going to bed
And my stomach is sick
And it’s all in my head

But she’s touching his—chest
Now, he takes off her dress
Now, let me go

I just can’t look its killing me
And taking control

Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis

But it’s just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
‘Cause I’m Mr Brightside

Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.

Vadå 15 minusgrader ute? Vadå att jag jobbar 10-19 imorgon? Vadå att jag inte har tid till att göra roliga saker? VADÅ JULLOV?

Jag kanske ska köra en after-work imorgon kväll. Hoppas! Inte ensam då. Utan med.. vänner. Och på torsdag åker jag till mami. Andreas är ju på besök nu under julen, vilket är A to the wesome! Och seriöst, är det bara jag som har ångest över nyår? Visst, partylartyt är check, men outfit?! Herrejävlagud. Outfit ska komma före festinbjudningar. Buhu. Cry me a river. Slit my wrists. Någon som har tips på fina klänningar? NEJ! Och skor? Och smycken? Och makeup? Kan någon bara sticka ett svärd i magen på mig så jag slipper detta..


bara jag som diggar mitt schema? PUSS, PUSS OCH ÅTER PUSS

Du vill inte se mig såhär.

Ja, vad gör jag? Inte ett jävla skit. Caroline är busy woman och jag har suttit nere med pappa och kollat på Jul med Ernst eller vad det nu heter. Den grabben är fan jävligt händig! Hur fan kommer man på så många saker? Han kan fan inte vara man, egentligen.

Jahapp! Eftermiddagen har varit trevlig. Jag och My knallade runt på stan, införskaffade oss en del julklappar och käkade bagels på ett nyöppnat ställe på Kungsgatan. Det är fan det nya placet to be! AAASgoda bagels! Fick mig även en guidad tur i Stockholm, vilket uppskattas. Speciellt av någon som vet mindre än en själv. Tack!



Flyg till ingenstans!

Lyssnar på disneymusik och äter special k till frukost - classic!  Vilka tror på att bussen inte kommer vara försenad idag? Tänkte väl. Visst att de flesta tycker att snön är fin, att vintern är mysig, men det tycker jag inte längre. SL har förstört detta för mig!

Efter jobbet ska jag träffa My och julklappshandla/fika, sen måste jag vidare mot centrum innan jag ska hem! Hittade lite intressanta grejer där, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh! Jaja. Vill ni veta varför jag kan handla grejer? JO! För att lönen bara ca-tjingade in på mitt konto idag! 3600kr rikare. VAD JAG ÄLSKAR ATT HA ETT JOBB! Att det är på donken är en annan femma


jag är så lat. har kört på skjortor/stora koftor och leggings så länge jag kan minnas. snart kommer väl mjukisbrallorna fram

Insomnia, kind of.


ibland är man allt taggad! vad gör jag uppe? kan inte sova? you got that right
(gammal bild. tro inte att jag ser sådär bra ut klockan halv två på natten)


Citronte & Pocahontas.

Familjen Sandwall/Sernhall är ganska känd för sitt te-förråd, kan jag ju lugnt säga. I love em' all. Kan man kalla mig beroende? Yes sir, det kan man! Jag tänker nu lägga mig i sängen med en kopp citronte och kolla på Pocahontas. Promenaden var riktigt jävla skön. Promenader är fan underskattade, från min sida. Gick till Bollmoraberg och tog bussen tillbaka. Trodde inte att jag frös ett skit tills jag satte mig på bussen och kände att mitt ansikte var halvt avdomnat, hur nice är inte det?

Jag måste bara säga en till sak innan jag drar ur internet och struntar i allt det här. Jag måste be om ursäkt för mitt humör, även fast jag inte kan kontrollera det. Det går upp och ner hela tiden och trots att jag vill vara glad hela tiden så är det ingenting jag bara kan ställa in mig på att vara. I eftermiddags låg jag i sängen och lyssnade på the Killers och grät. De som känner mig vet att jag gråter så sjukt sällan. Till och med jag blev förvånad. Den där gråt-delen kanske inte var nödvändig, men den bara slank ur. Jag ska i alla fall försöka bättra mig. Försöka vara på bättre humör och försöka att inte emo:a sönder den här bloggen.

Så, förlåt.

Ni är bästisar.

Nu ska jag ladda ner Micke & Molle, kolla på den, spela lite aoe och gråta en skvätt. Hejsvejs!

Jag skojade lite. Ikväll har jag inga planer alls btw. Jag ska nog ut och promenixa lite med min ipod i hopp om att någon ska höra av sig till mig. Varför känns det som att jag är världens mest uppmärksamhetssökande fjortis? Jag menar det inte på det sättet, skall ni veta.

jag behöver dig nu.
ge mig något. vad som helst.
jag går inte isär när jag går med dig

It was you.

Efter en ganska intressant arbetsdag så åkte jag in till stan för att införskaffa en julklapp. Kom hem med tre. Gjorde ett stopp i tyresö centrum och hittade även en sak jag måste köpa! Hell yeah. Känner att jag ligger på topp när det gäller julklapparna i år! Jag känner att jag blev ganska glad över att jag hade Caroline med mig som shoppingsällskap också. Imorgon blir det mer julklappsshopping efter jobbet!

Vad ska man hitta på ikväll? Jag kanske ska på bio med Carro, Alexander och Amanda, men det är inte hundra så om jag inte ska iväg med fjärtungarna så har jag inga planer what so ever. Jag vill hitta på något. Så let me know om du vill träffa mig, k tack hej.

My eyes can't believe what they see.

Igår missade jag Gossip Girl. Nu hinner jag inte kolla på det. Det har snöat som jagvetintevad inatt och jag orkar inte ta mig till jobbet i det här vädret med läckande skor. Yeah, you heard me. Mina älskade vagabond-kängor har börjat läcka, igen. WHAT THE FUCK?! Det roliga nu är att jag inte hittar kvittot, så får nog dra till en skomakare i veckan för att fixa detta helvetiska problem.

Aa förresten, vem har utvecklat världens sömnproblem? Vaknade flera gånger inatt och var vaken i sisådär en timme och kunde inte somna om. Jag var ganska nära på att ge upp och gå upp och göra någonting, men det gjorde jag inte. Tur det. Vaknade även imorse och kände att jag inte kunde somna om, inte var jag utvilad heller eftersom jag bara hade sovit i 5 timmar. Natten innan hände samma sak. Vad lider jag av? En hjärna som tänker för mycket? Aa kanske det, men den har inte hindrat mig ifrån att sova tidigare. Jag menar, sleeping is my precious time..


jobb till 13.30, sedan lite julklappsshopping on my own! p0s

You were never supposed to leave.

Ibland, när jag är ute och promenerar, så tänker jag på så konstiga saker.

• Hur är det att snorta snö? Jag menar, det är kallt. Borde inte det vara skönt i näsan då? Om du har gjort det så skriver du det här nu. Funderade på att pröva när jag var ute och gick, men det vore ju lite galet. Eller?

• Varför blir man så jäkla snuvig när man är ute och går på vintern? Seriöst. Jag vill inte gå in alldeles för mycket på detaljer men man kan ju nästan säga att det är ett never ending rinn. HAHAHAA vad äcklig jag är, men ni fattar vad jag menar. Skitjobbigt? Svar ja

• Jag gick hela vägen hem i motvind och tänkte "Fan vad skönt för alla glasögonormar därute" för seriöst, då behöver man inte kisa hela tiden. Det enda som fattas är ett par vindrutetorkare, sedan blir promenaden näst intill perfekt!

• Har cigaretter ett utgångsdatum? Vet inte riktigt varför jag tänkte på det, men det borde de väl ha? Det är väl inte så att man kan röka en cigarett som är 100 år gammal? Låter inte hälsosamt...

• De som jobbar med att skotta snö på vintern måste väl vara ganska flexibla, eller har jag fel? Jag menar, om det snöar så är det inte direkt så att man kan säga "Äe men vet du vad? Jag kan inte just nu. Sitter och kollar på gossip girl och känner att jag inte är så JÄTTEsugen." och inte kan man ha ett schema direkt heller, eller hur? För om man ska jobba en dag då det inte snöar så skulle det ju suga ganska mycket.

Leaving just upsets me.

HEJ PAOLO NUTINI! Tack till Jennie Larsson som fick mig att börja lyssna på honom. Fast jag hatar henne just nu, bara för att hon ska iväg till (jävla)Aruba imorgon och vara borta alldeles för länge. Hur klarar man sig utan en efterbliven så kallad "vän" som hon?

Caroline ska till Amanda. Hon ska gå. Jag ska med. Jag ska ut och gå, men jag vet inte vart jag ska gå när hon har sagt hejdå till mig. Bringar ipoden så jag kan försvinna in i musiken, för just nu är jag stolt över musiken på den. Ni anar inte. Jag blir så glad i hjärtat. PUSSPÅEEER!

Har ni förresten lagt märke till att jag bloggat mycket idag? Ber om ursäkt ifall era anteckningsblock tagit slut...


kom igen, bilden skriker ju lycka! kanske förväxlar det med drogad men droger kan man koppla till lycka, på ett sätt..?

When you lose something you can't replace.

Jag tror det blir Age of Empires-spelande hela kvällen, för jag har absolut ingenting annat att göra. Och om jag orkar - en promenad. För mig låter det som en härlig söndagkväll. Kind of i alla fall.

War is over.

Det är sjukt hur nostalgisk jag blir. Det är sjukt hur dåligt jag mår. Det är sjukt hur tankar kan snurra runt så mycket som de gör i mitt huvud. Det är sjukt. Allt är sjukt. Allt är galet. Jag saknar allt och jag vill inte ha det såhär. Hur emo är jag på en skala? Kan jag sluta? Nej, det kan jag inte. Man skulle nästan kunna tro att jag hade pms eller något, men det har jag inte. Kan någon bara skjuta mig i huvudet tusentals gånger så jag slipper tänka mer? Jag vill vara en blondin (ha ha vad rolig jag är), nej men jag vill vara dum i huvudet. Jag vill enbart tänka på rosa fluff, killar och kläder. Varför måste jag vara så djup och jobbig? Aa hejdå.

We like living crazy.


ibland är man bara så jävla vacker så att det behövs bildbevis


I hope everything is gonna be alright.

Jag vaknade 09.58 av någon dum anledning. Varför? Jag trodde att jag skulle få chansen att sova ut idag, och det är väl antagligen det jag gjort. 10 timmar? Det är ju ingenting. Snöstorm är det ute också. Känner att jag absolut inte kommer vilja gå ut idag, men det är säkert något som kommer bli av ändå. Småkusinerna kommer vara här hela eftermiddagen, pepparkaksbyggande och sånt står på schemat. Kan ni tänka er vad de kommer fråga mig sen? "Kan inte vi gå ut och lekaaaa?" Aa fast nej, smågluttar, det tänker jag fanimig inte göra.

Nu ska jag kolla på pocahontas eller typ, O.C.


Har ingen bild på Linus, så denna, på Pontus, får duga!

Florence Valentin är grymma.

För jag är hellre blind,
jag är hellre blind,
jag är hellre blind
Än ser mitt liv utan dig
För jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig
Än ser mitt liv utan dig
Än ser mitt liv utan dig

den som köper "Spring Ricco"-albumet är bäst
i hela jävla världen, för det finns inte att ladda ner. pos

edit: adam hittade en fahking jäkla torrent! tacccckkk

Hej jag är rastlös.

Jag laddar ner Pocahontas och Hitta Nemo. Ska jag kolla på någon utav dem? Jag känner att jag vill göra något. Tidigare var jag taggad på att gå ut på en promenad men varken Carro eller Fia är hemma. Båda festar. Vad ska jag göra då? Jag menar, inga andra vänner har jag ju i tyresö. Förlåt till er som tog åt er av den meningen. Får se om jag orkar ta mig ut! 7 minusgrader är ingenting som uppskattas direkt.

Det du säger att du tycker säger inte mycket.

Att jobba från 13-20.15 har sina ups and downs. Speciellt när man är den enda i kassan när en jävla ruschjävel sätter igång, när man blir raggad på av en uteliggare när man ska öppna ytterdörren för honom (ja, han stannade och pratade med mig alldeles för länge), när man tvingas jobba över 30 minuter, blir sönderkittlad av skiftledaren och jagad i köket, när man behöver springa från globen till gullmars för att hinna med bussen och ja, förresten.. under dessa timmar då jag jobbat har en person hört av sig till mig. Vem? Min mamma. Lite mer populär trodde jag ändå att jag var...


såhär pigg och glad är man när man är så trött som jag!
kan ni tänka er att jag tränade innan också? jag har inte käkat på 6 timmar så känner mig liiite hungrig. bai!

Vi träffades liksom på chans.

Vad fan gör jag uppe såhär tidigt på en lördag? Aa, mina stammisar vet varför och jag orkar inte berätta det igen, scrolla ner några rader så förstår ni. Jag har packat ihop allt jag behöver ha med mig i en liten hög på sängen och känner att jag bara vill slänga ner allting och lägga mig i igen. Efter att ha sett 'Ghosts of girlfriends past' med Caroline igår natt så är jag väldigt trött. Det var en väldigt bra film också, så tips på den!

Nej men seriöst, vad gör jag? SLUTA BLOGGA! Ska iväg snart och förstår inte, detta är bara ett meningslöst inlägg i alla fall. HEJDÅ! Och förresten, jobbar till 20.15 idag, så'ru vet.

Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

Ännu mer Lasse Lindh och jag njuter av jullovet på bästa sätt - hjälper Caroline med en fältstudie som ska vara inlämnad... ja, oklart. Vilken schysst storasyster jag är då! Vill bara att det ska bli imorgon. Klippning, simning, jobb och annat står på schemat. Vet någon vad som händer på kvällen? Jag vill ut, men min ekonomi räcker tyvärr inte till det. Istället väljer jag att köpa perfekta julklappar till mina nära och kära! Näst intill perfekta i alla fall. På tisdag får jag i alla fall lönen, hur taggad är jag? Gissa tre gånger.


man blir bara så glad

No lifer kan man också vara.

Dricker asgott, indiskt te och kollar på O.C. Rolig fredagseftermiddag! Hoppas hoppas hoppas på att Sofia hör av sig snart.

All you have to do is cry.

Sitter här i myströja och känner att jag inte orkar med ett skit. Hur orkar man festa nu? Hur orkar man fira att jullovet äntligen är här? Jag fattar inte riktigt. Skolan tar kål på mig och detta lovet är välförtjänt. Fia ska iväg och köpa godis lite senare och jag tror nog att jag följer med henne. Annars blir det bara att sitta hemma och dega och att vara så patetisk, nä, det orkar jag inte.

Vi pratade om det här på etik & livsfrågor i veckan. Att man tycker att det är något fel med att vara ensam, med att vara singel. Är det så? Jag tycker nog det, även fast jag egentligen inte tycker det. Förstår ni vad jag menar? Det är jäkligt skönt att bara chillrelaxa ensam hemma, men det är ändå, på samma gång, ganska patetiskt. Varför tycker jag det? Jag vet inte. På något sätt är det tragiskt. Tragiskt och skönt.


Happy birthday!

Idag fyller min älskade vän, Sophia Long år. Inte vilken Sophia som helst, kan man ju säga! 17 bast! Lilla plutten. Du fyller år så jäkla sent och jag kan ju säga att jag känner med dig. Vi seningar måste ta och hålla ihop! Även fast jag är mer än ett år äldre än dig, men jaa.

Jag hoppas att du får den bästa födelsedagen någonsin, för en sådan förtjänar du! :) Älskar dig, snutteunge. Du och ditt närgångna sätt, ditt fulcharmiga skratt och tepslektionerna med någon annan än du vore åt helvete.


det enda fula med dig är väl ditt namn. att stava med ph är en synd.

Idag så känner jag mig märkligt säker på oss.


Men så länge vi har en chans,
så länge vi har en chans,
så länge vi har en chans
Så tänker jag, så tänker jag,
så tänker jag slåss för oss


Kent, Kent, bara Kent.

Jag lever för musik. Jag lever för Kent. Ja, Kent? Hur många gånger har jag inte nämnt dem i min blogg? Inte tillräckligt många gånger! "Allting är som förut.", "Jag är född i en spökstad där alla vet att jorden är platt.", "Du gav mig en chans att säga allt det jag aldrig sagt.", "Låt oss bli dom som försvann", "Du frågar mig vad kärlek är men jag vet inget om det där." Ni förstår? Ni förstår.

Idag har varit en riktigt bra dag. Allting gick bra. Undra varför... Men ja. Jag längtar till helgen. Jag längtar till lördag. På lördag ska jag klippa mig, simma och jobba. Oscar är skiftledare. Älskade jävla Oscar. En del annat händer med, men det är ändå ganska oklart. Ja jag längtar i alla fall till helgen. Efter denna helgen kommer allting vara åt det mycket bättre. Christmas miracles? Jag kanske bara behöver ett i år.

Det sista plugget jag har kvar innan jag kan välkomna lovet är teknisk psykologi och etik & livsfrågor. Wish me luck? Läppeeling och plugg denna kväll är nice, considering it's going to be my last, på ett bra tag i alla fall. PUSS PÅ ER ALLIHOPA! mitt liv är så bra just nu

Jag ber om ursäkt.

Ja, jag ber om ursäkt för att jag skriver det som jag nu tänker skriva, men jag känner mig tyvärr tvungen till detta. Det som hände mig i natt.

Jag minns att jag drömde någon konstig dröm om att jag hade världens värk i magen. Varför drömmer man konstiga saker förresten? I alla fall så vaknade jag av att jag hade världens jävla mensvärk. Klockan 03.43 på morgonen. Varför? Idiotkropp är vad jag har. Så upp, mitt i natten, i mörkret gick jag på jakt efter tamponger och värktabletter. Hittar jag nåra på övervåningen? SVAR NEJ?! Medans "FML" gick på repeat i mitt huvud (inte låten, utan just de bokstäverna) så gick jag ner för trappan. Tände alla lampor, blev bländad, gick in i saker men tog mig till slut till tvättstugan för att leta reda på just det jag behövde. Yes! Score! Minus värktabletterna då. Bara att gå upp nu igen då. Letade som en galning efter ipren och det slutade med att jag gick in i mitt rum och grävde upp ALLT jag hade i mina väskor. Nämnde jag att detta var mitt i natten förresten? Aa i alla fall - hittade tabletter några minuter senare!

Det finns ju folk som blir äcklade av sånt här, i synnerhet de av det manliga könet och som skrivet ovan så ber jag om ursäkt ifall jag har förstört eran dag. Nu ska jag återgå till att arbeta kring mellanösternkonflikten! Let us lösa det här, EU!

Du kommer aldrig mer vara ensam.

Hur längesedan var det jag lyssnade på Lasse Lindh? Lasse är sommar. Och idag ska det tydligen snöa, massvis. Hur orkar vädret detta? GIVE ME A BREAK!

Sista lektionen = pedagogiskt ledarskap och den ska jag och mina fina fjärtar hålla i. Sen blir det jobb till klockan 20.00! Ingen Patrik som sätter mig i lobbyn i alla fall. TJOFUCKINGHO TJOHEJ! Jag är glad idag. Det kanske märks. Kanske inte. Puss på alla snuttar därute!


aa, "okej"


har man jämt så kul tillsammans..


hej


Nån dag är jag glömd här.

Lyssnar på "Kom Igen Lena" och känner att jag inte riktigt vet hur jag ska agera just nu. Mycket har inte hänt, men det som har hänt har gett min hjärna en hel del att fundera över och nu ska jag inte säga mer om det.

Egentligen kanske jag ska förbereda lite inför lektionen som bland annat jag ska hålla i imorgon men känner att det kan vänta ett tag till. Är det verkligen sant att vi får jullov nu på fredag? Är det sant att jag kommer jobba arslet av mig detta jullov? Är det även sant att denna julen kommer bli bäst? Jag hoppas på två christmas miracles.

Escape this town for a little while.


Ja, fast nej.

"Johnny du och jag borde starta upp ett band
låta det explodera i skyn
Det är svårt att inte gråta
När jag tänker på oss två nu
"

"Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig
"

"you and me
we're in this together now
none of them can stop us now
we will make it through somehow
"

"I don't wanna go to bed mad at you
and I don't want you to go to bed mad at me
"

"when you try your best but you don't succeed
when you get what you want but not what you need
when you feel so tired but you can't sleep
stuck in reverse
"

"det gör inte ont så länge du är med mig"

"Jazzhuset e fullt av trix å coca cola-chiks å kicks.
han har skrivit det och det,
och Hon e där från sex till sex.

Och ut på synthesizer-golvet,
Ner i ljuva livet
Upp på taken
Över staden
Under fabriksmolnen

Jag ser:
Elvispojkarna som slänger upp påskliljorna
andra Långgatan-flickorna
med hjärtat av på mitten
när Jag går runt här i feber
nere vid kanalerna
och nån dag är Jag glömd här...
"

"Jo, vi går upp på sociala
och ner på systemet
"

nä nu får det väl va' nog

The DJ got us fallin' in love again.


That's all I ask of you.

Sitter och lyssnar på musik från 'Phantom of the opera' och ska snart ta tag i allt plugg. Trodde att jag skulle få mycket mer gjort idag, men det är sånt som händer. Hade lite terapisnack med Caroline över en bagel och cappo, gott.

you were once my one companion
you were all that mattered

I used to dream he'd appear.



Vi är så jävla vackra, du och jag


Baby, I'm sorry.


hey ho, lets go!


Around the world.

Hej hej godmorgon, hej! Vaknade nyss och kände att YES! jag är taggad på att plugga ännu mer idag! Ska fan få mvg på rättskunskapsprovet och jag ska få mvg i teknisk psykologi. Förstår inte riktigt hur jag orkar, men aa. Visst är det okej att skippa de onödiga dagarna i skolan den sista veckan? Jag ska gå till skolan onsdag, torsdag och fredag, så klart. Idag ska vi kolla på film. She's the man. Lockande? Kanske lite, men jag pluggar hellre.

Kom på att jag måste köpa en present till en viss person. Har secret santa i klassen och jag har inte ens tänkt på att det måste göras. Men det kommer! Nu ska jag och Carro ner och äta frullebull, sen ska vi ut på en promenix till centrum för att sätta oss och avnjuta en kopp kaffe, eller nåt. Awesome, eller hur? Aop!

Hey now.

Caroline och jag ska motionssimma på lördag morgon efter att jag har varit och klippt mig. Förhoppningsvis håller vi i det här, men det är too soon to tell. Ska bli jäkligt skönt att komma igång med simning igen, i alla fall!


sådär snygga simglajjer har jag med, blåa dock

För dig ska jag göra det tusen gånger om.


tjatjahej. nu ska jag iväg till skolan och pluggilugga med lite peeeps!

Let me come home.

Istället för skola blir det pluggdag idag. Major! Ska ändå till skolan lite senare för att plugga lite crap med min grupp i pedagogiskt ledarskap. På torsdag ska vi hålla i en lektion på 45 minuter och vi vet inte riktigt hur vi ska gå tillväga med just det.

Sitter och finslipar på min fördjupning i svartsjuka och känner att det går ganska bra! Pappa har hjälpt mig, vänner har hjälpt mig, och jag hoppas på ett bra betyg av Katarina. Snart blir det paus och frukost! Tror inte att pappa kommer tillåta mig att kolla på Gossip Girl. Aa, han stannar tydligen hemma från jobbet idag. Bummer, för mig då.

Home is whenever I'm with you.

Jag bestämde mig för att åka hem till älskade Boo igår, trots att det tagit kortare tid till jobbet från Felicia. Ville dock inte plåga henne genom att tvinga upp henne runt 9 för att hålla mig sällskap tills jag skulle åka. Kom hem vid 1 och hade "sällskap" (i telefonen) av en fruktansvärt onykter Johan. Ganska underhållande. Däckade vid 01.30 och vaknade kvart i nio av att jag ville ta livet av min alarmsignal. Jobba idag? 11-18? Hur soft är inte det? Lucia-rusch idag också. Tur att jag har Linus där halva dagen.

This is the point point of no return.


lyssnade nyss på "we no speak americano" och kände att jag verkligen ville tillbaks till p&l. hur ska man göra i sommar? festival eller inte? ÅH HEJ BESLUTSÅNGEST.


Simply having a wonderful christmas time!

Jag vill ha jul nu men nä, det är två veckor kvar tills the real deal sätter igång.

Snart ska jag bege mig mot jobbet, globen, skitkul. Har ingen aning om varför jag jobbar två timmar, men det är sånt som händer. Varför rusch vid den tiden? Tur att man har sällskap utav de bästa kollegorna i världen då! Efter passet ska jag hem till Felicia och förhoppningsvis baka, annars hänga med hennes brorsa. Kul, va? Bättre än att inte göra ett skit ju!


bilder tagna igår morse, wihiihiii

I was falling down.

HEJ HEJ HEJ! jag är en trött tjej på 18 höstar som inte vill göra något annat än att gå i ide och vakna i sommar. Kom precis hem från jobbet och känner att jag nästan dör. Snart ska jag ta mig en macka, lite fil, lite juice, sedan blir det fan (nästan) sängdags! Förlåt för att jag varit så tråkig i bloggen på sistone (eller kanske har varit det hela tiden?) men jag orkar inte och jag har så mycket i skolan så jag känner att jag inte har tid med ett skit, egentligen. I helgen ska jag bara ta det lugnt och nästa fredag FÅR JAG JULLOV! fast jullov betyder bara massvis med jobb.. Oki, godnatt.

Duck Sauce - Barbra Streisand.

känner mig inte speciellt snygg idag, men jag bjuder på det.
diggar hoffmaestro - highway man och ska snart dra mig till bussen. orkar egentligen inte med den här skoldagen. ska skippa lunchen bara för att bli klar med ett arbete som ska vara inne idag. klantarsle som jag är så glömde jag skicka det till min mail igår. yeahyeah, man lär sig av sina misstag!

Coming up that hill.

Idag var en bra dag. En riktigt bra jävla dag. Dock tänker jag inte berätta om den, för det är hemligt. Blev ni nyfikna nu? I BET. Keep it up, för nu ska jag äta!

Take us far away.


hejee


I will soon be put to rest now.

Jag som trodde att jag skulle gå och lägga mig runt tre igår på grund av inlämningen i teknisk psykologi, men det gick fortare än jag trodde! Somnade ändå runt halv ett och vaknade klockan 6. Förstår ni hur mycket jag ville ta livet av mig? Jag vill ha helg. Jättemycket helg. Lov? Aa, fast jag jobbar ju som en gnu då så så jävla taggad är jag inte på att ha det. Men ~5300kr kommer in på mitt konto i slutet av januari, det är väl nice?

ORKAR INTE MED SKOLBAJSET. hej.

Oh and BTW,

ditt svin.

I just wanna see my baby standing right outside my door.

Åhå! Lite dålig uppdatering märker jag allt! Har äntligen blivit klar med arbetet i teknisk psykologi och ska snart lägga mig. Hade en läxa i rättskunskap men jag orkar INTE läsa 20 sidor om arv och sådant tjafs utan får skjuta upp det. Prov nästa vecka - taggad? Not so much.

På jobbet gick det bra. Patrik var skiftis och till min stora förvåning ställde han mig inte ute i lobbyn. Jag fick stå i kassan. Tjoho tjohej! Det blev jag glad över. Är dock ganska orolig över hur det ska bli i helgen eftersom jag inte vill plocka undan efter andra. Och på tal om helgen så var det egentligen planerat att jag bara skulle ta det lugnt, men förhoppningsvis blir det inte så! På fredag kanske jag ska bowla, chillerilla med My och lite folk, och på lördag spelar DJ Samvice på Entourage. Det kan man inte missa, eller hur? Nä, tänkte väl det.


jag blir så JÄÄÄÄVLA taggad!


One of these days these boots are gonna walk all over you.

Godmorgon, readers! Ni anar inte hur trött jag är. Kom hem vid klockan tre inatt och vaknade för 20 minuter sedan av att Caroline skrek på mig. Aa, båda försov sig. Vilken tur va? Hade nämligen inga nycklar med mig utan dem glömde jag hemma hos mamma. Ja, jag sov hos pappa inatt.

Nattvolleyboll i skolan igår. 09spa's lag ägde rumpa men lyckades inte ta sig till slutspelet. Hur många poäng skiljde för att vi skulle vunnit 3 av 3 matcher och inte 2 av 3? 2 poäng. 2 jävla poäng. Men det gick bra för oss, trots det. Lyckades äga skiten ur två andra klasser! Det var riktigt bra jobbat. Och du som klagade över att vi tjejer inte skulle spela i laget och som vägrade spela med oss igår - SUCK IT, BITCH! Du suger.

Yes, It will follow the rain.

Kristian Matsson, also known as The Tallest Man On Earth är min nya idol. Lyssnade på honom hela kvällen igår och där slutade det inte. Somnade runt klockan 1 inatt, why? Mötte Maria vid bussen och tog en promenix med henne! Lite halvcrazy med tanke på att jag skulle upp tidigt och så, men lite galen är man väl... hehe



ibland händer det grejer...

In the valley where lovers climb.

The Tallest Man On Earth och lite trevligt kärlekssnack på facebook med Felicia. Om ni inte har hört mannen tidigare så lyssnar ni nu. Han är från Sverige och är tydligen ganska populär överallt förutom i Sverige, såvitt jag vet. Det är väl ganska coolt?

I fredags sprang jag tydligen runt och pratade om gröt. Jag var tydligen så full så att jag kände att det skulle vara riktigt skönt att lägga sig och sova i gröt, förstår ni nu hur onykter jag var? My förstod inte riktigt det mysiga i det hela, men jag gjorde det. Känns nästan som att jag var hög, eftersom jag minns att jag nästan kände hur det skulle vara. Varmt, kladdigt och mysigt. Kan misstolkas, men whatEVER.

Tvättäkta fjortis!

Sitter här med idomin på läpparna och funderar lite över livet. Idomin? Yes, that's right. Fungerar superbra, när man inte är i närheten av andra människor än ens familj eller så, alltså. Känner att min blogg har bestått av i stort sett enbart text idag och jag känner att jag inte har orkat ta bilder på något ointressant. Och jag förstår inte riktigt grejen med att lägga in någon random bild och skriva lite random text? Kanske har hänt mig några gånger, men vi ignorerar det for now.


just precis

Ta mig tillbaka till livet vi levde.

Jag försökte plugga, skrev några meningar och bestämde mig för att göra om min bloggheader. Jag var så sjukt trött på den jag hade tidigare, så jag slängde ihop något simpelt som jag tänker ha tills jag vill göra något nytt. Just nu har jag ganska så mycket torka. Både när det gäller design av och innehåll i bloggen. Niklas, jag vet att jag måste plugga. Förlåt. Nu återgår jag till det!

Rockin' around the christmas tree.

Fick nyss ett sms ifrån en av mina chefer som skrev att jag kunde ta ledigt idag pga för mycket personal. Jag känner såhär - i vanliga fall skulle jag sagt "Nej, jag kommer!" eftersom det är min lön som subtraheras pga detta men den här gången sa jag faktiskt okej! Varför? Jo, jag har jättemycket plugg som jag måste fixa till OCH jag jobbar 6 av 7 dagar nästa vecka. Var det ett smart drag utav mig? Jag hoppas det. Dock går det inte bra för mig att få igång pluggandet, men bra att jag är uppe i god tid då!

Någon som har börjat köpa julklappar än, eller? Jag var nära på att beställa hem mina första igår kväll, men det gjorde jag inte. Pappa fick mig att tveka på vad jag ska köpa till min bror. Han har skrivit världens längsta önskelista, men vore roligare att ge honom något som inte står med och som han verkligen inte behöver. Får se hur jag löser det! Nu ska jag försöka få igång pluggandet. HEJHEJ

I know that you're mine.

Jag behöver dig nu.

I'm in real big trouble.

Varför måste du vara så svår för? Varför måste det vara så svårt? Varför så komplicerat? Skit också.

I'll be seeing you in all the old familiar places.

Jag orkar inte vara duktig och blogga om massa skit idag. Utan det blir bild istället! Jag och mamma har nyss julbakat lite och lyssnat på jättebra vinylmusik.


Ingen säger "Sluta".

Sitter hemma hos My och lyssnar på disneymusik. Vaknade klockan 11 av att jag fortfarande var full men nu har det övergått till baksmälla - ganska osoft. Nu ska vi dansa oss mot tunnelbanan! Berättar om kvällen när jag kommer hem. Kanske snor lite bilder från My då också! PUSS PÅ ER

Nu är himmelen vit.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

sitter i skolan och chillar med livet. väntar på att sophia ska komma hit. tydligen skett en olika ute i öringe. hur kul? jajaaa


Walking in a winter wonderland.


Önskelista 2010.


På riktigt - vad ska man önska sig?


Imagine all the people living for today.

Känns som att jag sviker John Lennon när jag lyssnar på Jack Johnsons version av "Imagine" men den är faktiskt riktigt bra. Knäcker inte originalet, men fin är den.

Jag sov jättebra inatt. Johan ringde och väckte mig några gånger, men jag ignorerade och somnade om, vilket var riktigt jävla skönt. Förlåt, Johan, men jag vilade faktiskt upp mig inför skolan! Bör göra mig i ordning nu. Eftersom jag väntade på bussen i 25 minuter igår morse så kanske man ska gå lite tidigare idag? Eller? Ähh. Och bara -4 idag, det gillar vi! Dock ogillar jag att det snöar. Vi har tillräckligt.

What if you spoke those words today?

Har precis duschat och sitter och chillar med livet. Pratar med lite folk angående imorgon kväll. Utgång blir det, som aldrig förr! Försöker även få en viss My att låta mig sova hos henne. Ni som har varit hemma hos mig vet att det inte är soft att åka hem till mig, i synnerhet inte på kvällar/nätter när det enbart är nattbussar som går. Den här helgen kommer bli ganska skön! Ser dock inte fram emot att jobba 13-20.30 på söndag, men det blir moneymoney. Lär veva in en ganska fet lön den här månaden och hur skönt är inte det? Aa precis. Ännu mer shopping. Och ännu mer sparande till nästa sommar. Tagga till!

Nu blir det sängen. Eller, snart....

Låt oss gå igen.

I eftermiddags när jag var på väg till tunnelbanan och gick över plattan för att ta mig ner till t-centralen så stannade en telefonförsäljare mig. Jag var inte alls på humör att stå och säga "nej" hundrafemtio gånger men det var just det jag gjorde. Det sköna med denna snubbe var att han ändå var trevlig, vilket uppskattas från min sida. Efter att ha försökt övertala mig i någon minut så utbrast han "okej.. men kan jag få en värmande kram innan du går?" Vad gör jag? Jo, klart jag kramar grabben. Det är jul! Klart man ska sprida kärlek mellan familj så som främlingar! Att killen såg bra ut var bara ett stort plus.

Du har någon ny att somna bredvid nu.


Blir aldrig bra när jag tar outfit-bilder med webbkameran, så ta hänsyn till det.
Som ni ser så shoppade jag i eftermiddags! Slutade tidigare och kände att det var behövligt. 777kr fattigare, hehehehe


Jag blir så dum av dig.



tjabbaaahej. -15grader och nu bär det av till skolan!

Jag kanske gör mig alldeles för sårbar.

I wish I would have known
Wish I would have seen
I wish I'd had some lines to read between
I just can't understand why you cared to stay
You never truly loved me anyway
I just can't understand

Didn't I tell you to leave it all behind
Didn't I tell you to hide all things you find
Didn't I tell you to let it slip away
Didn't I tell you to do all you can to be okay

the perishers - in the blink of an eye ♥

I don't know what to do.

Hell's kitchen + jordgubbste = livet just nu. Jag är i princip färdig med svenskan och imorgon ska jag börja med fördjupningen i etik & livsfrågor. Under kvällen har jag fått en del ångest över att jag och Sophia inte är klara med fördjupningen i teknisk psykologi eftersom en viss person redan är klar med den. Fy.

i want you so badly

Det är slut på alla ursäkter.

Idag köpte jag ansiktsmasker, läppeeling och idomin så nu sitter jag och knarkar detta. Allt minus ansiktsmasker eftersom jag inte har haft orken till att ta bort dagens smink. Istället för att göra skit (ifs gör jag väl det nu. förlåt bloggen) så pluggar jag. Har snart skrivit klart arbetet i svenska. Gammaldags svenska. Romeo och Julia. Kan det bli bättre? Är ganska stolt över mig själv, faktiskt. Och om en timme börjar Greys och även fast jag egentligen inte följer det så känner jag att det kan bli något att glutta på när det inte finns annat att göra.

Vet ni vad jag ska passa på att göra imorgon när jag ändå inte har pedagogiskt ledarskap? Shoppa! Oh yes! Jag har 3000kr som ska spenderas, kanske inte bara till mig. Kanske ska köra på lite julklappshandling? Ensam? Äh, man är väl en man. Planerna för imorgon tar jag imorgon. Att plugg alltid kommer först bör ligga högst upp på min prioriteringslista men jag skrev ju "bör", hehe


RSS 2.0