'Cause I'm so proud of you.

Istället för att strunta i mitt sista "stora" arbete så har jag valt att vara duktig den här gången och göra det fullt ut. Jag har även insett att Google inte är min bästa vän längre då det inte finns speciellt mycket om 'animerat ledarskap', någonstans. Att improvisera är inte riktigt min grej men med a little help from my friends så har det gått ganska galant. Och ett stort till min pappa, givetvis. Så klart. Of course!

Jag vill ut på en promenad men Carro har alldeles för mycket plugg för att ta sig tid till det. Hon skvallrade på mig i eftermiddags och pappa var inte så glad över att jag hade valt att skippa den enda, onödiga lektionen vi hade, men det löste sig. Tack, Caroline! Karma will get back on you. A.k.a me!

Caught in a motion that I don't want to stop.

Nytränad, nysolad och nyduschad sitter jag nu här och lyssnar på Regina Spektor. Felicia och jag har haft en riktigt trevlig förmiddag hemma hos mig och det har varit skönt utan skola. Inte många hela skoldagar kvar nu.

Jag längtar så fruktansvärt mycket till sommarlovet. Peace & Love om mindre än en månad. Helt otroligt

This is my message to you.

Uppknäppta byxor, Bob Marley på hög volym och ett tomt worddokument framför mig. Låter lite halväckligt kanske, men det lovar jag er att det inte är. Ska påbörja min fördjupningsuppgift i engelska. Den ska vara inne senast 23.59 ikväll. Påbörja? Yeah you heard me. Förhoppningsvis sätter jag mvgoj på detta så ni får ta och hålla tummarna!

Allt utom jobbet kändes onödigt idag. En lektion, efter det lunch på äckligt ställe och sedan en ganska lång chillaxstund ute på gräset vid skolan. På jobbet var det kul. Roliga medarbetare. Trevliga gäster. Skön stämning. På bussresan hem planerade jag och Felicia en hel del. Blir träning, solning och lunchning hemma hos mig/vid tyresö slott med förhoppningsvis Jimi också, imorgon. Blir säkert en trevlig tisdag! Hoppas på bra väder bbbba

Party rock is in the house tonight.

Efter att ha spenderat näst intill hela eftermiddagen hos farmor och farfar har jag insett att jag är fruktansvärt grym gällande kurragömma. Fick en hel del komplimanger utav mina kusiner, vilket jag tackar och bockar för. Inte visste jag att man kunde vara så bra att gömma sig i en 3:a. Kan nästan säga att jag förvånar mig själv! Mina kusiner är väldigt unga och är inte fullt utvecklade än men det hör inte till här så vi struntar i det.

Igår var en riktigt trevlig kväll. Hos Linda bjöds det på riktigt god mat, smaskig efterrätt och en hel del skratt, dans och sång. Kvällen avslutades med ännu mer skratt, dans och sång på Entourage där DJ Samvice spelade - mycket trevligt! Bilder tänker jag sno, så fort det dyker upp några på facebook. Tills dess får ni använda er egna fantasi!

You gave without taking.

Westlife. Justin Bieber. Outfitprovande inför imorgon kväll. Gurkstavar. Morotsstavar. Dirre. Kaffe med gammaldagsmjölk. Scream 4. Har inte skrattat så mycket som hon och jag gjort sen jag kom hit. Bruden vet hur man gör en glad, må jag säga.


Visst är hon söt? Fina vän


Take me out tonight.

4km på ~23 minuter = 5,48 min/km = DUKTIGT! Det är vad jag tycker i alla fall. Har sammanlagt, sedan någon gång i april, sprungit 39,3km enligt jogg.se. Är jag en nörd som är medlem på en sådan hemsida? Jag bryr mig inte. Bra att hålla koll.

Älskar att gymma på morgnarna. Med alla pensionärer och medelålders som köttar lite innan jobbet. Det är lugnt, det är skönt och det är bara bäst. Ingen väntetid på några maskiner, löpbanden är inte upptagna och stämningen är great. Att jag känner mig ganska satsig när jag gymmar bredvid en 60årig kvinna är både bra och dåligt. Hade kanske varit annorlunda om jag hade gymmat på eftermiddagen, bredvid världens biff, men nu ska vi inte tänka på det. Att träna äger. Jag är så glad över att jag inte sitter hemma och moffar chips i soffan varje dag efter skolan. No offence till er som gör det, jag hade gillat det med, för typ ett år sedan, but things change.

Glömde jag nämna att jag är ledig från skolan idag? Mhm. Däremot är jag inte ledig från jobbet, men jobb betyder pengar och pengar betyder att jag kan leva mitt liv i sommar. Verkar som att jag kommit fram till att det kommer lösa sig ändå, med min ekonomi. Hur som haver! Mathilda ska följa med mig och shoppa lite grejs på H&M. Hittade jättefina saker när jag var där med Carro och fönstershoppade igår. Förjävligt underbart att få köpa lite sommarkläder! Och vet ni vad jag har för planer ikväll? Jag ska sova hos My. Min älskade, efterblivna vän som bor ute i Stureby. Stureby = ersättningsbuss från Gullmarsplan till Hagsätra. Need I say more?

~ ett år sedan..








Kikade på bilder från förra sommaren och blir alldeles nostalgisk. Det var en förjävligt bra sommar! Denna ska bli minst lika bra, det ska jag se till


Rollercoaster?

Imorgon var mina egentliga planer att ge blod. Jag har ändrat mig. Imorgon ska jag istället träna. Om jag ger blod kommer jag inte kunna träna på minst 24 timmar och min helg är alldeles för planerad för att jag ska hinna med någonting. Har jag tur kan jag ju boka in en ny tid för blodgivningen. Så istället blir det till att träna, för det är precis det jag är så förbaskat sugen på att göra. Och så vill jag ha sommarlov. Ledighet. Ingen skola. Ingen ångest över arbeten. Bara en paus från allt det. Humöret har gått upp och ner hela veckan. Pms? Nej. Något helt annat, tydligen. Godnatt!

Det är mina drömmar vävda av.

Varje morgon är jag besatt av Ted Gärdestad. Går det inte att sluta lyssna på honom? Nej. Inte när sommaren är på väg. Och TACK! för att vädret är som det är idag. Taggar till inför orientering och ska snart slänga på mig träningskläder och gå till bussen. Håll en tumme för att det går bra, okej?

Önskar att jag inte hade några kompletteringar. Ifall jag inte hade haft någon rest i något ämne så hade jag varit ledig idag. Jag hade kunnat sova ut, hur länge jag ville. Jag hade kunnat chilla hemma. Sola lite på altanen om det var tillräckligt varmt och bara ta det lugnt med livet. Imorgon är jag också ledig, egentligen. Men självklart bokade jag in blodgivningsskit på morgonen, bara för att jag trodde att jag hade skola och att jag i så fall skulle få slippa lektionen. Karma? Aa, jag vet inte vad det är frågan om. Får väl va' lite snällare...

Morgondagen.

Imorgon. Imorgon ska jag och x antal elever springa runt i skogen och leta efter kontroller. Ja. Orientering. Komplettering. Det är dags. Vi kommer få tre olika kartor och börja på tre olika ställen. Man får inte göra detta med någon annan utan man måste göra detta ensam. Jag, Sofia Sandwall, ska springa runt i skogen alldeles ensam. Jag har med mig kompass, gps och karta. Jag kommer gråta. Jag kommer virra bort mig bland träd, mossa och äckliga barrstigar. Jag ser inte fram emot detta, men nu måste jag sova så att jag är tillräckligt utvilad imorgon bitti. Adjö

I feel like vacation tonight.

Jag håller med Mathilda när hon säger att radiostationerna har börjat spela alldeles för mycket partymusik. Don't get me wrong - om jag taggar till inför utgång eller fest en kväll så fungerar detta jättebra! Däremot, om jag ska till skolan och det dunkas Party Rock Anthem blir jag liiite för taggad. Kan ju inte dra ut och supa istället för att ta mig till skolan, eller hur? Istället byter jag till Ted Gärdestad och sjunger glatt Chapeau-Claque! Är det fel? Nej. Folk som inte lyssnar på Ted bör göra det.

Vad händer idag? Skola och jobb, sen drar jag mig hemåt.



Nu tar molnen mark.
Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig.
Kan det begäras mer av mig?


Snurra du min värld.

Istället för en promenad blev det två. Sen kan det ju diskuteras om huruvida den andra promenaden var givande eller inte. Soft var det i alla fall! Mathilda och jag gick cirkus 1 mil. Lite mer. Har kollat upp det men virrade runt ganska ordentligt bland alla olika små vägar i Tyresö. Vadå bott här hela mitt liv? Lite pinsamt. Sedan blev det promenixande till Vi i strand för att köpa hem lite te och yoghurt.

Kvällen avslutades med mina söta små vänner på vår altan med filtar och varsin kopp te. Jag vet att sommaren inte riktigt är här än, där har vi de kyliga vindarna som bevis. Men jaja! Snart så. Knappt två veckor kvar till skoavslutningen nudå.


Tell the world that I'm coming home.

Det negativa med att ha skilda föräldrar och att äga en del kläder är att man varje gång man bytt hem måste packa upp allt. Ja, jag måste ta med mig allt varje gång jag flyttar. Förstår inte vad ni inte fattar. Vad gör jag om jag en vacker dag står där och känner att "Idag! Då vill jag ha dem där shortsen, den tröjan och allt det där!" och blir besviken när jag inser att jag glömde det hemma hos mamma. Det fungerar inte, men jag har äntligen packat upp allting nu i alla fall. Det tog mig två dagar. Grattis!

I eftermiddag ska jag och Mathilda köra världens fetaste power walk. Har nästan fått ångest nu när jag inte har tränat sen i torsdags. Är det okej? Jag tränade tre ggr förra veckan, men det känns som att det inte var tillräckligt. Jobbar onsdag och fredag. Ledig torsdag? Ja. Orientering i skogen. Satan vad det ska springas.

Från 21a maj till 21a oktober.


Nördade runt på Aftonbladet och hittade denna artikel. Här snackar vi skämt. Camping - skjut dig i huvudet, please. Ska vi se fram emot den 21a oktober tillsammans, då?


I know what you said to me.

Inget slår de få veckorna innan skolavslutningen då lärarna i brist på fantasi hittar på skituppgifter som vi elever ska sysselsätta oss med så att vi överhuvudtaget får någonting gjort. När det är så varmt och så härligt finns det bara en sak man vill göra - chilla. Man orkar inte plugga, man orkar knappt äta. Eller kanske ska ändra "man" till "jag", för vad vet jag hur ni beter er på sommaren. Häromdagen har jag för mig att jag och en vän listade ut att det är sju skoldagar kvar tills sommarlovet sparkas igång. Förstår ni hur mycket jag gråter av lycka? Fan. Nej. Borde sluta prata om sommar så mycket. Eller? Ska jag?

Imorgon är en sån där onödig dag då vår lärare har kommit på en sån där fantasilös grej - ÅH! Vi kollar på film i två timmar, sedan får ni gå hem. Vänta.... vem är det som egentligen vill gå på det? Vem känner att det är värt? Inte är det jag i alla fall. Kanske ska stanna hemma och kolla på 'Snatch' och påbörja mitt individuella arbete i engelska som jag inte ens har börjat med? Aafan, fast. Nu blir det sängen. Godernatten!

Jag har skrikit färdigt och bröstkorgen är tom.


So long!


Lack of a better name.

Att jag behöver göra klart två stora skolarbeten tills idag har jag skjutit upp väldigt länge. Jag har varit på så bra humör att jag faktiskt inte velat bittra ner mig men det är just vad jag har gjort nu. Lite tråkigt men ett måste. Tre veckor kvar av skolan tills sommarlovet kikar fram och jag längtar dit så fruktansvärt mycket att jag vill hoppa upp och ner och skrika tills jag tappar rösten.

Slog nyss igång Damien Rice. Bara jag som är störtkär i killens musik?


ett ord: genialt


Du har känslorna kvar.




Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss
för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört


En helvetiskt trevlig kväll.

Det grillades, det sjöngs, det dansades, det dracks, det ramlades ner från tak, det ramlades av från mopeder. Sammanfattningsvis känner jag att det var en riktigt härlig kväll! Sånt som händer när man festar på landet, förmodar jag? Sitter nu inlindad i bandage och tycker lite synd om mig själv. Ja, tyvärr var det så klart jag och fröken Hultin som var med om de sistnämnda grejerna ur min sammanfattning. Felicia blev avvaskad från ett tak och jag från en moped. Ibland får man för sig idiotiska saker och ibland kan det väl vara trevligt det med. Lite som grädden på moset, eller vad säger ni?

Känner hur min pedagogiklärare mentalt tvingar mig att skriva en äcklig rapport, ska väl sätta igång med det.

Du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen.

Sminkad, påklädd och klar. Skogsparty ute på Ingarö är vad man taggar till till. Gick upp 5 imorse, la mig 23. Känner att tröttheten inte har börjat smyga sig på än, men jag lär märka av den under kvällens gång. Eller? Jobbdagen gick förvånansvärt fort. Ibland är det skönt att gå upp tidigt på helger också! Tro det eller ej...

Nu måste jag springa till bussen. Förhoppningsvis tas det bilder ikväll! Kanske av mig? Har ju ny mobil kom jag på nu. HAHA! Puss

Take back the city for yourself tonight.

Äntligen har jag slängt min gamla samsung i väggen. I alla fall i mitt huvud. Och är nu ägare av en HTC Desire S. Jag vet att alla har blivit Iphonesfreak och ni blir säkert förvånade över att jag inte har skaffat mig en, men jag känner att jag verkligen klarar mig utan en sådan telefon. Go HTC! Förhoppningsvis uppskattar jag den mer än vad jag uppskattade min gamla.

Alldeles strax drar jag till bussen och åker hem till pappa. Måste bara packa med mig delar av mitt liv så jag klarar av att sova där en natt. Imorgon blir det party för att fira den nyblivne 18åringen Hugo ute på vischan (Ingarö) och det lär bli ganska legendary. Ja juste, glömde bort att säga att jag också jobbar mellan 7-15. Hur taggad är jag? 0 av 10000. Nu drar jag iväg då!


mmm

We don't need anything or anyone.

Riktigt trevligt sällskap, trevligt sommarväder och trevlig nattpromenad är vad jag har varit med om de senaste 24 timmarna. Inte ens det. 12? Jaja. Havregrynsgröten är firrad, mackorna ska bres och sedan blir det att sitta ute på verandan och chilla tills jag måste dra mig till skolan.

Idag ska jag och pappa kolla min älskling (mobil). Håll tummarna för att vi köper den idag. Puss!


Du sviker mig alltid.

Tog en liten sovmorgon och har nu en tvåtimmarslektion i samhällskunskap att se fram emot. Ikväll slaggar jag hos frugan, vilket betyder att jag med största sannolikhet inte kommer blogga någonting förrän imorgon... eftermiddag/kväll? Bara jag som känner att det är en bra dag idag???? Ignorera vädret så blir allting bra ba

 


Do what you want, love.

Känns nästan som att jag var ute och söp igår, så trött är jag och jag snubblade mig fram efter filmen. Den var lite mer än två timmar lång och som jag sagt tidigare - går man på bio på en vardag, då man har skola dagen efter, så blir man alltid så förjävligt seg när filmen ifråga är slut. Men nog om det! Pirates of the Caribbean 4, med Johnny Depp. Utan Orlando Bloom och utan Keira Knightley. Trots det så var den faktiskt bra! Över mina förväntningar! (Kan ha varit så att jag tänkte att den antagligen skulle vara skitdålig.....) men den var verkligen värd pengarna! Och om ni känner som jag gjorde innan filmen att fan, det är en fjärde film, det är klart den inte kan vara bra så säger jag detta till er: Den är bra. Den är värd. Den är rolig. Den är braaaaaaaaaaaaa! Tackar Maria för trevligt sällskap innan bion, under filmen och på bussresan hem. Det är jävligt bra att vara kompis med sina grannar känner jag nu. Detta ska jag komma ihåg när jag flyttat.

 


Your love will be safe with me.

Älskar känslan när man sitter och väntar på bussen, glassar i solen och inser att, ja fan, det är klart man har glömt i princip allt man äger hemma och inser därefter att man faktiskt måste dra sig hemåt igen och hämta alla dessa grejor. Jag har dessutom, på tal om det, fastnat för en låt jag fick av en vän. Bon Iver - Re: Stacks. Hört? Inte? Here you go:

 


Upp och ner.

Är så jävla arg på allt. Min mobil. Mitt jobb. Mitt äckelschema både på jobbet och i skolan. Facebook som hänger sig hela tiden. Att jag har alldeles för mycket att göra till skolavslutningen. Jag vet inte vad mer jag är arg på, men det är typ allt. Godnatt nu då

Think before you act.

Älskar the time of the month. Ända sedan jag kom hem från skolan har jag gått runt och varit konstant sugen på allt ätbart. I hopp om att inte sitta och mumsa i mig godis och annat skit har jag istället ätit mig mätt på keso, knäckebröd och yoghurt. Imorgon ska jag träna. Jippi?

What'd I tell you?

Jäkla skitväder. Får hoppas att klart.se har rätt när det gäller morgondagen och bara för att jag ska se ifall de har det kollar jag yr.no nu och tydligen ska det inte bli så jävla varmt i veckan och regnet tar inte slut idag. Måste skaffa mig ett paraflax för just nu lever jag på Mathildas och sånt kan jag ju inte göra.

Mattenationella gick bättre än förväntat, tror jag. Känns nästan som att jag inte gjort det bara för att minnet var bortkopplat då. Allt var fokuserat på att lösa mattetalen. Allt. Och jag tror det gick helt okej bra. Alla i klassen klagade över hur svårt det var och det verkar som att jag gjorde fel eftersom jag tyckte att det ändå inte var förjävligt. Jag måste ha gjort fel. Snacka om att tro på sig själv, va? Nu blir det Gossip Girl. När mamma slutar ska vi iväg och köpa solstolar! På tal om vädret då eller?

Hur kunde du lämna mig ensam i en värld som har blivit så hård?

Bara för att det är soligt idag så ska man inte tro att det ska bli varmt. Klart.se visar att det ska bli molnigt och 12gradigt, regn på kvällen. Hur taggad blir man? Däremot!!!!! ska det bli varmare i veckan. Är sommarvärmen på väg tillbaks? Jag vågar nästan säga att den är det.


Pirates 4 + gratis klippning.

Man tjänar alltid på att ha en granne som läser till att bli frisör. Det blev en hel del tjejsnack inne på toaletten samt biobiljettsbokning. Jag ska se Pirates 4, som jag egentligen lovade mig själv att jag inte skulle se. Får hoppas att Johnny Depp kan göra filmen minst lika bra som alla andra tre, trots att han står utan Orlando och Keira. Håller tummarna? Si.


ber om ursäkt för den skitfula tröjan men jag orkade verkligen inte byta till nåt finare

bandanagrejs från H&M
badmössa från Lagerhaus
och mineralpuder från Makeup Store. Orkade inte ta kort på burken tyvärr men 395:- gick're på, värt? Nja, diskutabelt

Det har sannerligen varit en händelserik dag.

Att åka till skolan för att ha engelska i 50 minuter som ändå inte är värt någonting med tanke på vilken lärare vi har och vad hon egentligen har lärt ut det här året då vi har haft henne(ingenting?) så drog jag slutsatsen att jag inte behövde gå till skolan idag och att jag därför var ledig. Även fast jag var ledig så betydde inte detta att jag kunde sova hur länge jag ville och bara ligga hemma och kolla på Gossip Girl hela dagen, som jag egentligen önskade att jag hade kunnat. Istället gick jag upp i tid, åt gröt, drog och lökade sönder på gymmet och kände mig nöjd efter detta. Nöjdheten tar inte slut här utan byggs bara upp under dagen. Efter att ha åkt hem, duschat och ätit lunch blev det buss mot stan för att träffa Mathilda och införskaffa mig en bandanagrej, mineralpuder och en duschmössa och jag kan erkänna att det sistnämnda egentligen inte är värt någonting men jag har haft ögonen på denna mössa i några veckor nu vilket betyder att det var helt OK att köpa den idag. What say you? Precis. Och Jimi, min riddare i rustning, mönstrade idag och fick nästan full pott på alla delar vilket gör mig till en väldigt stolt vän. Han var säkert jättetrött när vi sågs, men det var klart vi skulle plugga matte i tre timmar, eftersom jag har nationella imorgon. Jag känner mig riktigt nöjd med den här dagen och tackar båda mina sötnosar till vänner för att de bidragit en hel del.

bilder på mina söta grejer kommer ikväll och på tal om ikväll så ska jag bli klippt. tjoho!

Rocky Votolato - Uppers Aren't Necessary

Lead me through these cities of imaginary trends
something's gonna be changing come the morning time my friend
as fickle as these streets are they might not even wait around till then
I've got a lot to loose so come and take it from me quick
everything you loose if it makes you stronger it makes you sick
take these cities from me I'll build buildings up with my own bare hands
the uppers aren't necessary the guilt is the coal
that keeps the fire burning to drive out the cold
that creeps in every corner crack and never leaves you alone
till the lonely messengers come calling you back home

the trees are stacked in rows on the side of the road
stripped of any dignity a birthing may have had
100 thousand crucified on the Mojave I-5 line
singers, shepherds and salesmen all longing for someone
to kill the joy of wondering and end all their desire
to help them to remember that the road is nothing but a liar
the uppers aren't necessary the guilt is the coal
that keeps the fire burning to drive out the cold
that creeps in every corner crack and never leaves you alone
till the lonely messengers come calling you back
to the red door, cracked and crooked walk way
the fence impaling the stars
ghostly keepers lead the way through railroads of abandoned cars
the tracks and city streets cut through like scars



Vid din sida är jag säkerheten själv.

Igår hade jag planerat att enbart stanna på Hellströms till cirkus midnatt för att sedan dra mig hemåt, så blev det ju inte. Tidigare den kvällen träffade vi på Åke, älskade Åke, som skulle fylla 18 om x antal timmar och det var klart vi ville fira honom vid tolvslaget. Grabbarna skulle till Entourage och det var en självklarhet att vi skulle följa med. Kom hem en timme senare än planerat och stötte på min härliga granne på moppe när jag gick hem från bussen. Skjuts de sista, vad kan det ha varit? 200 meter? Jag känner att det var riktigt värt i alla fall.

 

Idag ska jag jobba och rusa till Tele2 i tyresö centrum innan de stänger. Ja, Mathilda och jag hade bestämt oss för att inte skaffa ny mobil förrän i höst men eftersom hon bestämde sig för att svika mig så kan jag inte klara mig med den här telefonjäveln i tre månader till. Är jag en svikare som skaffar ny mobil? Nej



måste klippa mig


Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart.

"Klart du kan komma upp i tid! Du får sova typ sju timmar och det brukar du vanligtvis göra på vardagarna också!" Jag lyssnade på Felicia och tänkte att, fan, det är klart jag kommer kunna gå upp när alarmet ringer men jag har fan skills när det gäller att stänga av alarmet i sömnen. Det blir inget mattepluggande med min älskade vän, som jag hade hoppats. Utan istället kanske det blir plugg on my own ikväll? Känner redan att jag kommer slå sönder mig själv i frustration och brist på soft mattekunskaper. Nationella om två dagar och jag känner att jag hellre åker ut i skogen och skjuter mig i huvudet. Oh, wait, jag bor ju i skogen så det enda som fattas nu är väl en pistol.

Jag vill förändra allt.

Kvällen spenderades hemma hos mig med filmen 'Hatchet' och jordgubbar. Rätt besviken på hur dålig filmen egentligen var, men jag klarar mig. Hade t.o.m laddat ner tvåan men den kändes genast ovärd att se. Jag ska strax åka hem till min bästa vän och äta middag hos henne. MMMMAT är gott. Och jag har ju saknat henne. Och hennes mamma. Ja, Felicia. Det kanske förvånar dig, men det har jag gjort. Och hennes hund, så jävla klart. Kvällens planer ser ut som så att det blir chillhäng på Hellströms med lite skönt folk. Egentligen räcker inte min ekonomi riktigt till, men det struntar jag fullständigt i. Åke fyller år imorgon och honom MÅSTE man stöta på vid tolvslaget, eller håller ni inte med mig?



Vi går hand i hand ner i Tylö Sun.


Gyllene Tider och detta solsken - who can say no? ERE FREDAG? JEPP


Vad ska vi göra med Henry?

Jag älskar att åka buss, bortsett från när det är grisvarmt som det brukar vara på sommaren eller svinkallt som det ibland kan vara på vintern. Nu när sommaren inte riktigt är här än så tycker jag om det. Och på hösten. När det spöregnar. Däremot tycker jag inte om regn, men det hör inte till det här, kanske kan blogga om regn någon annan gång. Idag åkte jag i alla fall buss, som jag brukar göra alla dagar i veckan. Känner att den här veckan har tärt på mig en hel del. Med nationella går ingen säker och jag har verkligen inte tagit igen min sömn, utan istället nördat framför datorn. Ja, jag skyller lite på bloggen. Jag är som en magnet till den. Idag, efter att ha chillat med lite Jennie, Fanny men mestadels Åke och Måns i gamla stan (och efter att ha käkat fruktsallad med Mathi), så drog jag mig hemåt. Trötta jag. Minns att jag tänkte "Åfan vad jag är trött" och efter det minns jag inte mer än att en tjej puttade till mig när hon satte sig bredvid mig och att jag vaknade till lite smått och kände mig heeeelt lost, och sedan, nästa gång jag öppnade ögonen, då jag insåg att bussen var nära på att åka förbi min busshållplats och jag, raskt som satan, attackerade stopp-knappen (varför är det så att man gör det när man hamnar i denna situation? eller är det bara jag?) och klev sedan av. Kul om jag hade vaknat i Orminge centrum av att busschauffören väckt mig, men nu var ju så inte fallet. Snacka om tur!

No, we're not alone.

nationella i engelska b? fuck off, nu kör vi!

Hatar att jag inte har bra kamera i mobilen.

Folk har börjat nörda runt med sina kameror men hur stor är chansen att jag tar med mig min systemkamera till skolan när den väger 10kg och är större än jag? Nej okej, jag vet att jag överdriver, men det är nästan så. Om jag bara hade orkat, så hade jag tagit massvis med bilder idag. Då hade ni fått se hur chill jag och brudarna hade det i gräset i skolan där vi solade och lyssnade på Gyllene Tider. Då hade ni fått se de bilderna och ni hade blivit ruskigt avundsjuka. Nu är det tyvärr så att jag inte har några jävla bilder. Ifall jag hade varit duktig på att rita så hade jag paintat en bild till er, men nu är inte fallet så heller. Jag ber om ursäkt.


ni får söt bild på mig och Emma från förra året istället

Ta hand om mig när jag faller, jag ramlar omkull!


Vi snubblar in i varannn litegrann!
Vakna du drömmer, det är nåt som du glömmer.
Att ingen kan få ha det så bra.



Jag höll en hand emot din varma hud.

Andra morgonen i rad som jag spiller mat på mig själv men den enda skillnaden är att jag idag inte är ledig. Vad har jag för skills egentligen? Hur ser dagen ut? Skola, träning, plugg. PUSS

Sammanfattningsvis: En trevlig dag ändå!

På mitt jobb har vi trevliga medarbetare och det är klart jag har mina favoriter. Idag var det en av mina favoriters sista arbetspass och därför bestämde jag mig för att träffa mannen a.k.a Linus innan vi började jobba. Blev islatte och promenix i solen som gällde and it was ganska awesome. Något jag tycker var ganska märkligt var när en random liten unge kom fram till mig på espresso house, såg jätteledsen ut och sa "har du nå pengar?" men det mest märkliga var att hon såg jättesur ut när jag sa att jag inte hade det. Nu är frågan, varför frågar skitungen mig? Och varför ser hon arg ut när jag säger att jag inte har några pengar till henne? Är det jag som är hennes mamma? Nej. Ville nästan slå henne. Men bara nästan. När (ja, när) jag skaffar ungar (alternativt unge) ska den uppfostras till den bästa i världen. Söt ska den också vara. Det vet Jennie, som har sett en kopia av henne. Ja. Henne.

I started looking for a warning sign.

I skrivande stund sitter jag i mitt rum och spiller mat på mig själv. Det jag älskar med lediga dagar är att man kan vara hur vidrig som helst, utan att folk ser en. Nu sitter jag ju och berättar detta för er, men hellre att ni vet det nu än senare!

Jag har inte hunnit med något plugg även fast jag sa att det var the main point med dagen. Sedan insåg jag att jag inte har nåt brådskande plugg och bestämde mig istället för att sova längre än vanligt, köra powerwalk i skitfula kläder och få färg, sitta ute i solen och få ännu mer färg och käka keso. Det är varmare än varmast idag och jag gillar att sommaren ÄNTLIGEN är på väg. Kan ni tänka er att det faktiskt snöade för sju dagar sedan? Det kan inte jag. Som bortblåst är det!


Nu ska jag iväg och möta Linus innan jobbet. Dricka islatte och snacka skit. Herreguuu så mysigt!

Det här är slutet på resan men början på en ny med dig.

Lars Winnerbäck och en liite för varm sparkdräkt gör mig sugen på att lägga mig och sova. Klockan är inte speciellt mycket och jag är ledig imorgon, men inte ska jag slänga bort dagen för det! Känner mig lite vuxen som tänker så. Hur många poäng får jag nu? Jag ska dra ut på en springrunda OCH sola, om det blir fint väder. Enligt aftonbladet håller det här vackra vädret i sig i flera veckor, men sedan berättar smhi på nyheterna att det blir regn och lite kyligare i helgen? Bara jag som inte hänger med i svängarna? Goodnight

Pinsamt! Eller?

Idag hade jag två prov. Egentligen skulle jag bara ha ett. Matematik och Etik & Livsfrågor. Bara jag som hatar att ha skrivningar i skolan och inte köra på hemskrivningar istället? Well, buhu. Matteprovet gick helt okej-bra tror jag. Även fast jag inte förstod alltsammans så räddade nog Coldplay mig lite. Men det mest klockrena var när vi väntade på att lektionen skulle börja då Sven (läraren) är försenad och Jennie utbrister något i likhet med "Kan han inte komma då? Gubbe" och Sven kliver in i klassrummet precis då. Shame on you, Jennie! Vi får hoppas att han varken hörde det du sa eller följer min blogg.



ja, ni såg verkligen rätt!

Singin' lalalalalala eeh.

Jag har blivit duktig på att strunta i att göra saker jag egentligen behöver göra. Skulle dra hem och plugga efter skolan idag, men det slutade med att jag och Jennie tog oss en yoghurtglass och promenerade runt lite längs söder, gamla stan och kungsan. Det var soligt, varmt och Jennie bjussa' på fem spänn, det är mina ursäkter! Tackar i alla fall damen för en trevlig eftermiddag och ni som tror att jag suger - vi fick lite historieplugg kirrat innan vi lämnade skolan så sug på den karamellen.

As we speak sitter jag i min supermysiga onepiece a.k.a ziperall. Jättevarm och jättemysig. Känner att jag kommer vara stammis i denna skapelse ett tag framöver! Om det inte blir för varmt.


bilden var lite efterbliven men jag hade inte umgåtts med denna tjejen om hon var snygg för då hade hon varit alldeles för perfelish

Don't be so shy.

Som ni ser hade jag det förjävligt kul igår kväll. Istället för att sitta med Jimi på nåt random fik i stan eller så, blev det matteplugg via msn! Tycker det gick ganska bra, om jag får säga det själv. Mobba inte mina skills när det gäller att rita trianglar och sånt på msn för det var fan inte lätt. Ska vara glad att jag har en så bra vän som kan hjälpa mig med detta. Mattenationella om knappt en vecka och hur nice är inte det?

 


You make me move like a freak.

Att jag förtärt alkohol tre gånger den här veckan känns inte alls bra. Tror faktiskt ölmagen dyker upp snabbare än egentligen "planerat", tyvärr. Jag har sovit cirkus fyra/fem timmar i natt och jobbat lite mer än två. Känner mig ganska seg och ska ut på en förjävla lång powerwalk med mamma senare ikväll. Måste dessutom hinna med lite plugg. Har matteprov imorgon och det betyder att jag måste ringa Jimi snart och sätta igång.

Vad blir det till middag? GRILLAT! Pussss

Det var första gången jag såg dig.


hells yeah. nu kör vi igen! (fast lite senare)


I'm a dreamer and I dream of what will be.

Amanda Jenssen och en alldeles för stor mängd äppelmust kommer alldeles strax leda till en kissnödig bloggerska. Insåg nyss att jag är klantigast i världen som totalglömde att hämta hem vissa grejer från pappa, när det var en av de största anledningarna till att jag släpade mig dit (eller aa, blev skjutsad). Får hoppas på att Adam är världens bästa och att han löser det hela, så blir vi alla glada.

Felicia och jag tänkte oss en liten before work utan öl innan jobbet så vi kan prata lite om gårkvällen. Om ungjäveln bara kan höra av sig dvs. Kanske ska ta och äta något? Känner mig så sjukt sliten just nu. Hey-o

Jag måste stoppa dig.

Sitter hemma hos min far och ska duscha för att sedan dra mig mot mamma. Har så mycket som jag måste hinna med innan jag ska till jobbet. Efter jobbet blir det till att dra på fest. Hinner jag fixa allt? Nej, men vi håller tummarna.

Igår var en riktigt nice kväll! Började på Hellströms, drogs vidare till Gaudi och Nu! Tack till Christofer som helpade till lite. Bra att man har fina bröder. Och syster då. Togs nog inga fina bilder, faktiskt! Bara på mig och Felicia. Hoppas ni hade en bra kväll!


what say you?

Jag är Lucy in the sky.


Börjar seriöst, men betyder inte att det slutar så! Nu ska jag iväg till skolan. Lär inte höra något från mig förrän imorgon någon gång. Puss på er!

Fan vad jag älskar livet.

Ibland går det upp. Ibland går det ner. Imorgon ska jag och några av de bästa brudarna ut på stan. Festa galet och bara glömma bort all skit. Ska det bli nice? Svar ja. Ja som fan. Och nu ska jag kväva mig med kudden. Godnatt!

Oh brother, can't you help me out?

Är det dags för mig att uppdatera lite kanske? Det känns som att jag inte varit här på jättelänge! Har ni saknat mig?

Mitt liv är ganska händelsefattigt just nu och jag vet inte riktigt varför. Jag är lat och har börjat få till en redig ölmage nu när jag inte gör annat än att dricka öl, känns det som. KÄNNS DET SOM! Så ta det lugnt. Den dyker nog inte upp förrän om ett tag.

Sitter och dampar loss på spotify och den här nya grejen med att bara lyssna på 10 timmars musik på en månad. Är det ett skämt? Till en början tänkte jag att det inte var så farligt. Klart jag kan hålla mig, liksom? Men nä. Det är i början av maj. Det har gått 5 dagar och jag har bara 4 idiottimmar kvar. Hur ska jag klara mig? Det här betyder att jag måste betala för premium varje månad. Har jag råd med det? När jag har en underbetald donkenlön och ett fattigt studiebidrag att leva på? Nja, tror inte det!


Bild från i tisdags - Lindas skiva! :)

Tjofaderittan!

Bakis brud säger hej! Igår/inatt hade jag det förjävligt trevligt! Felicia och jag var Selma & Patty från Simpsons (till er som inte är världens nördar - vi var Marges tvillingsystrar). Vissa visste vilka vi var, andra inte! Felicia och jag åkte svarttaxi hem till Sandra, hade en trevlig diskussion och jämförelsegrejsimojs framför spegeln, duschade av allt gult, lila och grått och la oss sedan och sov! Självklart vaknade vi inte av att Sandra ringde flera hundra gånger när hon ville komma hem också. Förlåt, ännu en gång! Imorse vaknade jag, bakis som nästan aldrig förr, och trött. Coopertestet stod på schemat och det gick förvånansvärt bra, med tanke på bakfyllan, spöregnet/haglet och motvinden! Sprang 6 varv runt den där jävla banan. På tolv minuter. 2400 meter. Två minuter per varv och fem minuter per kilometer. Hur stolta är ni över mig? För att få "very good" som är det bästa man kan få på Cooper så måste man ha sprungit minst 2300 meter på de tolv minuterna. HAHAHA? I'm back!

tänkte lägga upp tabellen men blogg.se fuckar ur totaaalt

Oh how I hate you.


Tack Niklas

Nu vill jag inte att ni mobbar mig.

Sitter här och chillar lite med livet. Felicia och jag har pratat och planerat inför Lindas skiva imorgon och har bestämt oss för en ganska grym tvillingutklädnad. Dock tänker jag inte berätta för er vad vi har in mind, utan vi kommer säkert fotobomba både facebook och Felicias blogg imorgon. Jag lovar att lägga upp här med, mina vänner.

För inte alls längesedan var jag ute och sprang. 3.3km på 17 minuter. ~5minuter/km. Så kom igen, säg det nu, att ni är imponerade! För det är fan i mig jag. Ska alldeles strax duscha away all the sweat och sen blir det troligtvis tidig sänggång. Ska upp tidigt imorgon, möta Mathilda i Skanstull, dra iväg till blodcentralen och ge lite av mitt till någon annan! Ännu mer imponerade? Yeah, that's what I thought, beaches

And I'll be back again and again and again.


Man kan inte alltid lita på ACER.

Igår kväll kraschade min dator när jag satt med den i sängen. Förstår dock inte varför eftersom jag hade ett sånt där datorbord, men ändå blev den varmare än varmast, så det känns ju inte bra alls. Gick igenom minst 4 repareringar igår kväll och även en nu imorse och den verkar fungera som den ska nu, så håller tummarna för att den inte dör igen. Mathilda, jag kanske hade fel när jag sa att du skulle köpa Acer, ändå...

Igår insåg jag även att jag inte alls börjar 11.30 idag, utan jag börjar 9.20 i stan. Ska till FONUS. Begravningsbyrå, yes. I etik & livsfrågor håller vi på med döden och därför tycker min lärare att vi ska dit. Turen den att jag är så morgonpigg som jag är. Var sjukligt nära på att ställa om klockan och sova vidare till ~10 istället. Vill ha lov! Uschannamej...

Det kanske kommer en förändring.

För att summera valborg för min del då; Det var kul! Det var tråkigt! Det var kallt! Det var flummigt! Varierande. Upp och ner helt enkelt. Vi flickor höll ihop och senare, när fåglarna börjat kvittra, var det dags att promenera hem till bror min, för att slagga på soffan och vakna med nackspärr fyrahundrafemtio gånger på morgonen, för att sedan få våfflor, med björnbärssylt. Björnbärssylt? Sen när tycker jag om det? Well, interesting.

Mathilda och jag bestämde oss för att bakiskäka på IKEA, vilket var en riktigt bra idé. Nu har hon dragit hem. Ja, hon åt middag här. Soppa och våfflor. Blev galet våffelsugen efter imorse och tvingade mamma att vi skulle äta det. Nu ska jag och mami ut och promenera runt här i Boo. Imorgon börjar jag sent och vad betyder det? Ut och springa!


fan vad happy. fan vad nice och fan vad mina bråst ser enorma ut.

RSS 2.0