Take me out tonight.

4km på ~23 minuter = 5,48 min/km = DUKTIGT! Det är vad jag tycker i alla fall. Har sammanlagt, sedan någon gång i april, sprungit 39,3km enligt jogg.se. Är jag en nörd som är medlem på en sådan hemsida? Jag bryr mig inte. Bra att hålla koll.

Älskar att gymma på morgnarna. Med alla pensionärer och medelålders som köttar lite innan jobbet. Det är lugnt, det är skönt och det är bara bäst. Ingen väntetid på några maskiner, löpbanden är inte upptagna och stämningen är great. Att jag känner mig ganska satsig när jag gymmar bredvid en 60årig kvinna är både bra och dåligt. Hade kanske varit annorlunda om jag hade gymmat på eftermiddagen, bredvid världens biff, men nu ska vi inte tänka på det. Att träna äger. Jag är så glad över att jag inte sitter hemma och moffar chips i soffan varje dag efter skolan. No offence till er som gör det, jag hade gillat det med, för typ ett år sedan, but things change.

Glömde jag nämna att jag är ledig från skolan idag? Mhm. Däremot är jag inte ledig från jobbet, men jobb betyder pengar och pengar betyder att jag kan leva mitt liv i sommar. Verkar som att jag kommit fram till att det kommer lösa sig ändå, med min ekonomi. Hur som haver! Mathilda ska följa med mig och shoppa lite grejs på H&M. Hittade jättefina saker när jag var där med Carro och fönstershoppade igår. Förjävligt underbart att få köpa lite sommarkläder! Och vet ni vad jag har för planer ikväll? Jag ska sova hos My. Min älskade, efterblivna vän som bor ute i Stureby. Stureby = ersättningsbuss från Gullmarsplan till Hagsätra. Need I say more?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0