I think about him, now and then.

Att gå på bio två gånger på en vecka är aldrig negativt. Den första filmen var hur bra som helst, den andra däremot, den var helt okej. Komedi? Lame komedifilm. Jag skrattade, men inte så mycket som till the Ugly truth eller the Proposal. Man vill ju gråta av glädje inne i salongen. Är glad över att jag har mitt rabattkort på SF, eller, hade.
Imorgon börjar jag klockan 8:00 med matte, tror jag. Slutar 14:10 (puss på att jag ska tenta av engelskan) och då ska jag iväg och sola! På fredag ska jag träffa Puttrik, som jag faktiskt saknar. På lördag, ja, då vet jag inte ens vad som händer. Får se hur jag gör helt enkelt.

It's where i want to be.

Gårkvällen spenderades här hemma, hos Mathilda. Efter skolan hade jag och Felicia dragit och solat och sedan åkt till Sergel för att gå på bio - Inglorious Basterds blev det och skoja inte - sjuuuuuukt bra film! De som inte har sett den - måste se den.
Jag och Felli sa hejdå till varandra och jag tunnelbanade och bussade vidare till Granängsringen där Mathilda mötte mig och så köpte vi snacks och drog hem till henne. Först var det planer om att kolla på film (I love you, Man) men så blev det inte, jag ville prata, hon ville prata, vi ville prata mycket. Som Mathilda har skrivit i sin blogg - hösten kommer bli bäst.
Runt 1 gick vi och la oss, snackade lite mer och jag skrattade en hel del åt att Mathilda pratade i sömnen, vilket hon också skrattade åt när hon vaknat till. Vi två slumrade till och vaknade 10:04. Idag verkar det som att jag ska till Ouki med Felicia, ska försöka få tag i någon och se hur det blir. Ikväll ska jag och Mathilda se Final Destination 3D! Även fast alla säger att den suger så måste jag se den - har aldrig varit på 3D-bio.
PUSS ♥

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet.

Eftersom jag inte hade sovit någonting igår natt så förstår ni säkert hur skönt det var att gå och lägga sig klockan 21:00 igår. Sov som en stock hela natten men det som förvirrade mig ganska mycket var att när jag vaknade för en halvtimme sen så hade jag (av någon anledning) fått för mig att det var fredag och att jag skulle till Uppsala efter skolan, det gjorde mig jättestressad och det tog säkert 5 minuter för mig att fatta att jag inte skulle dit - snacka om nyvaken..
Ingen speciellt jobbig skoldag idag! Börjar 11:30 utanför Naturhistoriska vid Universitet - studiebesök med Ardell (geografi) och efter det ska vi tydligen tillbaks till skolan och arbeta lite kring något (minns inte vad han pratade om - great!). Jag, Julian och Felicia kommer kunna gå tidigare från den lektionen eftersom vi ska på handledning (tenta av Engelska A äger<3) så vi kan säkert dra 40 minuter innan alla andra. Frågan är bara hur länge den där handledningen håller på... Babesen i klassen har bestämt att vi ska på bio och ha det skitmysigt ikväll - så massvis med sånt blire! Resten av kvällen ska tillbringas med Mathildilicious. Får se om jag hinner blogga hos henne lite senare ikväll/inatt.

So that we can get right.

Något jag inte har gjort på riktigt länge - shoppat! Jag och mamma skulle ses efter skolan. Jag ringde Mathilda och hon följde glatt med (egentligen skulle hon provsjunga för en kör på Östermalm, men det ville hon inte). Tyvärr orkar jag inte ta kort på det jag har köpt, men jag tänker lägga ut en bild på en av grejerna som jag införskaffade mig som förhoppningsvis alla kommer ta som en positiv grej. Om man subtraherar den så slutade det med att jag kom hem med två t-shirts (en ljunglila och en helsvart), två par jeansleggings (mörkblå och mellanblå) och ett par jättesöta stövlar (som jag velat ha hur länge som helst). Tack till mami, the best day ever typ! Nu har jag äntligen det som behövs, äntligen!

känner att kanske Caroline Sernhall och Felicia Hultin kommer bli glada?

 


I won't let this go.

Gissa när jag gick och la mig inatt!
.. never

I don't want a battle from beginning to end.


west side! (but not really)


What happened to working it out?

En hel del The Hills-avsnitt idag och snart ska jag iväg till min baby, Mathilda of course. Lyssnar på "Mad" nu och får lust att vara olaglig och uppdatera min ipod, NU! Men det får vänta ett tag.
Oh and Mathilda, just so you know - jullovet, året då jag har fyllt 18, då drar du och jag till antingen Kanada eller USA. Inget snack om saken - vi ska dit. VI SKA DIT. That's all.

Jag låter dig avsky mig, det gör mig tydlig igen.

Fyll mig med luft igen
Gör mig synlig
Du får gärna avsky mig
om det gör mig tydlig igen

Om du vill visa dig igen
Om du vill komma hit igen
Om du vill röra mig igen
Så måste jag vara i färg

But if you never try, you'll never know.

COLDPLAY, Coldplay, coldplay. Det känns som att jag håller på att "komma in" i en ny musiksmak. Idag har jag insett att jag älskar Billie the Vision & the Dancers, José González, Damien Rice, Elliott Smith och ja.. Coldplay. Är det bra eller dåligt? Jag hoppas på bra. Jag hoppas också att mamma fixar trådlöst internet snart så jag och Andreas kan vara busiga. Känner att jag behöver uppdatera min ipod, men bara lite.
Eftersom jag är lat så ska jag vara hemma ikväll. Mamma ska snart skjutsa hem mormor och då ska hon hyra film (jag får inte plats i bilen så hon åker dit och fixar allting själv, med mig i telefonen). Är jävligt(ursäkta att jag svär) sugen på en komedifilm. Kärlekskomedi, kanske? Får se vad videobutiken i Ektorp har att erbjuda. Ska också försöka komma i säng ganska tidigt så jag klarar av att gå upp tidigt imorgon. För första gången ska jag ge mig på en joggingtur innan frukosten - att hålla tummarna verkar som en bra idé. Sen ska jag på Mathildas basketmatch i Brandbergen och se när de spöar skiten ur bratsen från Lidingö och after that ska jag hem och kolla på Tropic Thunder med mami (på kvällen) och skratta åt Tom Cruise. Tack till Mathilda som introducerade mig för den underbara filmen.
cOlDpLaY

But that's the way it is.


Jag måste bara börja med att säga att jag är en väldigt stolt vän till Felicia som faktiskt skrattar precis som bruden gör i början. Det skrattade man ganska rejält åt på historialektionen igår.
Kvällen? Jag skulle egentligen stannat hemma men bestämde mig tillslut för att dra till Fåfängan och leka lite med Felicia, Linda, Olivia, Alex och massa folk som jag inte minns namnen på (sorry). Där var vi i kanske en timma tills vi bestämde oss för att dra vidare till Zinkensdamm, som vi snabbt ändrade på - Björkhagen blev det istället! Ganska lame och konstig fest i någon lägenhet där i närheten, men det var mycket roligare att vara där än att bara stanna hemma! Runt tolvtiden så bestämde vi oss för att dra till gullmarsplan (slussen för min del) så vi gittade till tuben. Det visade sig att Alex, Julia och Noname också skulle dit - sällskap med Alex hela vägen till Sickla :D Tack för en lite annorlunda kväll, allihopa!
Ikväll blir det födelsedagsfirande. Andreas fyllde år för en vecka sedan och mormor fyllde tidigare i veckan. Tyvärr drar jag direkt efter middagen för att åka och hämta Tropic Thunder hos Mathilda. Yes, i need the movie för jag ska se den med mamma och Kristian ikväll.
Nu ska jag städa.

Everybody's feeling warm and bright.

Change of plans!
Nu väntar jag bara på att mamma och Kristian ska komma hem så jag kan äta tacos.  Så fort jag käkat gör jag mig i ordning och drar till Fåfängan och träffar Fellilicious! Tydligen blir det massvis med vattenpipa och andra trevligheter - det kan jag inte tänka nej till, eller hur? Många från skolan ska dit har jag hört, vilket verkar hur nice som helst!

BTW, FUCK YOUTUBE SOM INTE HAR NÅGON BRA BLINK-VIDEO SOM MAN KAN LÄGGA IN I BLOGGEN. BAJS!

Time is so short and I'm sure there must be something more.

Jag har ett dilemma och den här gången så vet jag verkligen inte hur jag ska göra - Antingen så stannar jag hemma, tar det lugnt, sitter vid datorn, är med the family, äter tacos och bara tar det allmänt chill ELLER! så åker jag till Uppsala med Olivia och Felicia och är med Puttrik. Nu är grejen att det kanske inte blir något stort i Uppsala - ska jag åka ändå?
Om jag skulle välja nu skulle jag antagligen vilja stanna hemma bara, med tanke på hur trött jag är. Men jag vet att jag kommer pigga till om några timmar.
Vet att det inte är många som läser den här bloggen, men ni som gör det, vad tycker ni? Vad skulle ni göra?

Jogginpass # 3.

Jag kom på att jag borde döpa om det till "joggingpass" istället för "träningspass" eftersom jag kommer fortsätta på friskis med Carro sen när jag kommer hem till pappa. Så inläggen kommer bli döpta till det!
Så...! Hade inte joggat på 2 veckor vilket gjorde att jag kände mig lite ringrostig i början, men det blev bättre när jag hade sprungit några meter! Den här gången prövade jag på att hitta ett lite långsammare tempo eftersom jag snart ska börja springa min lite längre runda här ute i Boo - det gick bra. Inte för att jag sprang jäääättelångsamt, men ja, kändes annorlunda iaf. Tror jag kör på den här rundan 3 eller 4 gånger till, sen går jag över till den andra.
Distans: 2.95 Tid: 16.21

What happened by the sea?

När man har lunch i mer än 1 timma och 40 minuter kan det hända att vi flickor blir ganska uttråkade. Det enda positiva kan då vara att man hinner med jättemycket - äta, prata, planera, snacka med lärare. Jag och Felicia fick idag reda på att det kostar 500 kr att tenta av Engelska A, vilket jag tycker är så jääävla onödigt. Varför ska det behöva kosta pengar för? Tydligen hade de ändrat det nu i år bara för att det var så många som ville tenta av, förra året var det inte många.
   Under lunchen kom vi också fram till att alla ska dra på bio nästa vecka, på tisdag. Frågan är bara om vi ska se Inglorious Basterds eller Public Enemies - det verkar som att det lutar mest åt Inglorious Basterds, vilket jag absolut inte har någonting emot. Brad Pitt och Johnny Depp är ganska svåra att välja mellan, därför lät jag de andra göra det. När vi kollade tider och salonger så såg jag att ännu en Final Destination har premiär imorgon - 3D dessutom? Eftersom ingen i klassen ville se den så ringde jag självklart upp Mathilda och bad henne följa med. Får se vilken dag det nu blir av. Jag har ju ett sånt där rabattkort på SF som ger mig halva priset på bio, om jag går på vardagar (mån-tors), så att utnyttja det vore ganska härligt med tanke på att jag måste tänka på att spara mina pengar som jag får på onsdag.
   Vad ska man göra nu? Jag har ont i ryggen, men börjar 12:50 så ska antagligen sitta här tills dess. Efter spanskan slutar jag (14:10) och drar därför direkt till Mathilda. Istället för att springa 2,95km så ska vi gå 5 istället - det låter väl logiskt?


Why'd fill my sorrow with the words you borrowed?

Damien Rice, Elliott Smith och José Gonzalez är mina gudar just nu. Gitarrspelet, rösten, texten, allt det där hör ihop, vilket kanske är meningen.
Här sitter jag i min hösäck och väntar på att mamma och Kristian ska åka. Börjar klockan 8:00 idag. Klockan 8:00 med prov i matematik. Den här dagen känns inte bra alls. Vi har någon grej i samhällskunskap som jag inte ens visste om, detsamma i historia (och min historiabok har jag lyckats tappa bort och Caroline var för glömsk för att kolla om den låg hemma hos pappa). Spanskaläxa hade vi tydligen också, så det blir säkert ett läxförhör - dvs att jag hoppas som fan på att det är något jag lärde mig tidigare. Sen har vi engelskauppgiften - My Dream Holiday som jag och Felicia har lyckats ignorera ganska bra. Redovisning idag. Jag måste installera powerpoint på min dator så vi kan fixa ihop en redigt bra presentation (jag måste bara säga att själva uppgiften som vi ska göra suger. Kan min lärare i engelska ha mindre fantasi? Jag tror fan inte det är möjligt..) Ska iaf prata med henne i eftermiddag då.

Öppna grinden för nu går jag ut.


... and here we go

 

 


My finger is on the trigger.

Hetare får man leta efter.
Jag och Felli bestämde oss för att dra till skolan och göra oss i ordning innan skolfotot. Tydligen hade Patrizia och Nadia bestämt sig för samma sak - massa flum och Top Model-tramsande! Det gick inte bra när det gällde foto-delen. Funderar på om jag ens ska beställa hem bilderna..
Träffade Mathilda efter skolan - bilder från eftermiddagen kommer upp lite senare (om Mathilda kan skicka bilderna snart :@)

And I will try to fix you.

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I...

Tears stream down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night.


♥, Ibland måste man bjuda på sig själv.

 


Or the highlights in your head that catch your eyes, I have been blind

Jag är besviken på mig själv. En så liten grej som att jag inte orkade gå upp tidigare på morgonen för att duscha - gjorde mig jättebesviken. Varför? Det har jag inte brytt mig om tidigare. Jag har aldrig orkat bry mig om såna småsaker.
Drar väl till skolan ofräsch idag då.

Även om jag inte kommer tillbaks till dig.

Mina bröst ser enorma ut i den här tröjan, på de här bilderna. Det kanske är så att min webbkamera förstorar allting
Nu sitter jag här, har precis promenixat 4,82 km - ganska good! Egentligen skulle jag ut och springa men eftersom Felicia bestämde sig för att komma hem till mig idag och dra hem vid halv åtta så blev det för mörkt, kanske lite för sent med, för den delen.
Blingat upp min blogg lite också, så ska jag lyssna på Håkan i stort sett resten av kvällen.



You took a white orchid, turned it blue.

Idag har jag och Felicia varit tjocka och ätit upp en hel kladdkaka. Fattar ni???????? Det är fan crazy. Vi ska ut och powerwalk:a till Orminge centrum om ett tag. Det är typ 5 km dit = 1 mil för mig hem sen då! Vi kollade på Die Hard, har egentligen inte sett klart den än, men det struntar vi i. Har kollat tåg/bussar i Uppsala och hela kitet! På tal om Uppsala - Ja, dit ska vi nu på fredag. Har inge pengar, men det kommert säkert bli bra ändå! PUSS

I've never seen you shine so bright.


Mathilda vet hur besatt jag är av låten.
Vaknade 8:44, har nu ätit frukost och suttit här ett tag. Bussen går 10:19 så jag har ganska mycket tid på mig - which I like. Första lektionen är spanska som börjar 11:20 och ja, bajs. Felicia förstår vad jag menar när jag säger "bajs" när det handlar om skolan. Men det ska bli bättre, i promise.
Ingenting planerat efter skolan idag, men det är bara skönt. Ska hem, plugga lite matte (kanske) och bara dö lite. Nu ska jag klä på mig, tjao!

Nobody said it was easy.

Min mobil lackar bajskorv så jag kan inte lägga in bilder som jag tog igår/idag. Inte för att det togs många, men det kunde varit soft med lite bilder här i bloggen. Jag har blivit dålig när det gäller att fota, jag måste använda Stig lite mera. Eller kanske börja använda Andreas digitalkamera? Vad hände med mitt überintresse för fotografering? Jag hade mina moments förut. Nu händer det jävligt sällan..
Gårkvällen: Jag och Felicia hade lekt hela dagen och när det började bli late så käkade vi middag på tacobar i slussen medans vi väntade på Linda. Mötte henne och tog buss 471 till någon konstig hållplats efter Orminge centrum - det var fest hos Adam från klassen. Jag försökte hålla partymood:et uppe men det gick inte så bra med tanke på att jag enbart tänkte på en grej. Jag ringde Mathilda och efter att ha jagat Julian (som snodde min mobil och vägrade släppa iväg mig) så väntade jag på bussen. Fan vad jag inte var nykter. Träffade Åke och hans kompis Kasper + massamassa andra, helt crazy, men trevligt.
Kissnödiga jag ringde runt till hela kontaktlistan och pratade lite kort med Putte, Slynis, Mikko, Sperkish och, ja, det var nog dem. Sprang och stressade till tyresö centrum där jag mötte Mathilda (sjöng För en lång, lång tid när jag skuttade fram till henne). Vi mötte Felicia och Linda senare för att fortsätta vidare mot Haninge (där det blev massa Håkisallsång) - hem till Niklas. Förlåt till Felli, för att jag förstörde dina kvällsplaner men som sagt - i owe you one.
Idag: Vaknade halv tolv imorse, satte mig i vardagsrummet med Carina och Milla. Det dröjde inte länge förrän vi drog ner till ringen, köpte pizza och massa annat crap och gick hem igen. Vi började kolla på Love in Manhattan(?) men hann inte speciellt långt eftersom det var dags för oss att dra till Rissne! Mathilda skulle på sin första basketmatch där hon faktiskt inte skulle vara bänkvärmarN^ så då var det klart jag ville med! Haga ägde, Duvbo spelade som fittor - bra match!
Andreas fyllde ju år idag (PUSSPUSSPUSSGRATTISPÅ22ÅRSDAGEN!), så vi har firat honom lite smått och ska snart äta blåbärspaj med vanillilillisås till Miss Secret Agent 2.

I'd never forget the way you look tonight.

Filmen var sjukt bra!
Sov hos Mathilda inatt. Slutade klockan 16:12-ish och då åkte jag direkt hem till henne. Eller, först till kanelgränd för att köpa mellis och hämta några fotoalbum och lite pics som hon hade beställt hem. Det dröjde inte länge förrän vi skulle möta hennes mami och hjälpa henne med handlingen.
Kvällen bestod till en början av varma mackor och idol - jag känner att jag verkligen kommer börja följa det. Men det kan inte vara så negativt? Iaf! Efter idol satte vi igång Bride Wars, poppade popcorn, gjorde dipp, kirrade morötter, godis och hela paketet - mysigt värre! Efter filmen gjorde vi inte mycket, först skulle vi egentligen gå ut och gå men vi ändrade oss ganska fort när det gällde det.
Mathilda duschar nu. Hon börjar jobba klockan 11. Innan det ska vi försöka hinna med att kolla på Lady & Lufsen medans vi äter pannkakor med nutella - jag droolar redan! GAAHD, DET LUKTAR PANNKAKOR! Nu drar jag. Poooos.

p.s. Idag ska jag träffa Fellilicioius d.s.

 


Hit me baby, one more time.

Boredom, boredom.
   Sitter nu med BajsFelli vid datorerna högst upp i skolan. Har skrivit ut mitt svenskaarbete och ska snart tagga ner till klassrummet. Kände att jag kunde passa på att blogga en kortis eftersom jag inte har gjort det på ett tag, fast det kanske jag gjorde igår kväll, men ja, när jag har varit sjuk så har jag inte gjort något roligt, alltså inte skrivit någonting roligt heller för den delen. Men! Det betyder inte att jag ska babbla på om någonting roligt här i min blogg, inte då. Den förblir tråkig och Sandwallig.
   Min helg är planerad. Får se om jag träffar Sara på söndag också! På lördag ska den där Felicia klippa sig, och på onsdag är det skolfoto som gäller - jag kommer dö.

Did you want me to change?

Hemma från skolan idag igen. Nu har jag insett att det är det tråkigaste som finns. Så imorgon drar jag dit, och efter det ska jag hem till Mathilda. Känns som att jag inte har träffat henne på evigheter, och det har jag ju inte, för det var ju i måndags.
Ikväll måste jag skriva klart min svenskauppsats också, hoppas det går bra. Och jag hoppas verkligen inte att jag har missat massvis i skolan, och att vi har fått massvis med läxor, det klarar jag inte av.

Jag dör.


I'll always think of you that way.

Under svininfluensatider får man icke gå till skolan om man känner sig sjuk - det håller min mamma starkt med om. Därför fick jag inte gå till skolan idag pga min halsont. Inte gå till skolan = fettofilmmysdag. Har inte gjort mycket alls utan har bara legat i soffan sen tio imorse.


Jag är helt seriös när jag säger att det här är min favoritfilm. Det är en sådan som man aldrig får nog av. Kommer inte ihåg hur många gånger jag har sett den, men jag tröttnar aldrig. Storyn är härlig och även fast jag sett den en gång idag får jag lust att se den igen - är inte det sjukt?

I know why you're crying.

Nu har det jag har gått runt och oroat mig över ska hända inträffat - jag börjar bli förkyld. Jag har ont i halsen och jag hostar. Svininfluensa? Haha, jag är så paranoid, jag vet. Men jag kan inte låta bli att tänka på det när alla springer runt och pratar om det? Som jag har sagt till Patrik, flera gånger - "Jag vill inte dö!". Han försöker lugna mig genom att säga att jag inte har cancer (personen som dog av svinis hade tydligen cancer också), men vem fan vet om det hade något med saken att göra? Det kanske stod i tidningarna ifs, smart.
Här sitter jag och dricker mitt alldeles för goda jordgubbste. Jag vet att det nästan inte ens räknas som te när man har mjölk och socker i men det är fan så jävla gott. Någon gång (snart) ska jag lära mig att dricka te, utan allt sånt. The hardest part is att det är skitäckligt då (enligt mig), det smakar typ ingenting.
Jag har skaffat skype också! Pratade med Mathilda. Bör snacka med mannen med stort S, men det har jag inte riktigt vågat mig på än. Nu blir det Seinfeld, Hortis och Saphira! Pospos

EN SJUKDOM, EN SMITTA, EN KÄRRTORPSFITTA!

Eftersom jag inte tog med mig kameran idag så är jag tvungen att sno bilder från lite folk. Hihi. Creds till Felli, Jennie och Sophia!




Bilden på moi: Man måste bjuda på sig själv, ibland.
Skithärlig dag iaf! Felicia och jag har massvis med planer för nästa år. Då jävlar, Kärrtorp, då kommer vi äga alla era arlsen!
VGY är dem bästa, HEJA HEJA HEJA VÄRMDÖ!

Be my mirror, my soul and shield.

Hemma hos papi the chulo nurå! Efter skolan igår drog jag direkt hem till Mathilda, vi struntade i att leta efter en blå tröja och drog ut för att promenera direkt. Promenaden blev inte speciellt lång utan vi stannade upp i centrum, satte oss vid en bänk och drack Vitamin Care/Defence (jag älskar dem). Vi hann inte umgås så mycket och därför bestämde vi oss för att ses senare på kvällen. Där blev det också promenad, lite längre den här gången. Stannade upp vid fotbollsplanerna borta vid simhallen och pratade om allt möjligt.
Snart ska jag springa till bussen, jag och Carro ska ju vaccinera oss klockan åtta, sen ska vi hem till henne i Öringe och bara slappa tills jag börjar - 10:15. Tydligen börjar Carro när fotbollsmatcherna gör det, snacka om att jag är jealous.
Oh btw! Mathilda, jag är fett duktig. Taggade inte bort mig från en enda bild på facebook som Olivia hade lagt upp. Fyi så har jag en tendens att göra det, eftersom jag inte tycker om hur jag ser ut on pics. Men det här blir bra! Ska se när Linda får hem sin kamera också, när alla bilderna är upplagda kommer jag dessutom show:a dem här också. Hihihi

Men baby, jag är ju kung i stan.

Klockan ringde 07:37 och jag är fortfarande jättetrött. Börjar klockan 10:00 med engelska, mys, va? Ska antagligen sitta i datasalen och arbeta med vårat engelskaarbete. Tror det är sista gången vi ska göra det och med tanke på att jag och Felli inte gjorde något förra veckan kanske det är dags?
Och hösten är fan här! Det är mysigt kallt ute och löven börjar bli brun/orange/röda. Det enda som fattas nu är ett par höststövlar som ska köpas nästa vecka, och ett par mörkblå jeans.
Idag ska jag vara med Mathilda, känner att vi har en del att berätta för varandra. Sen blir det slagg hos pappa ikväll istället, för imorgon ska jag vaccinera mig, klockan åtta.. På eftermiddagen är det match mellan KÄRRTORP OCH VÄRMDÖ! FETT TAGGAD :D

I can't be who you are.

Träningspass #2
Gick mycket bättre än förra gången. Jag blev inte lika trött i slutet, jag höll samma tempo hela tiden och jag stannade inte en endaste gång. Jag trodde att mensvärken skulle göra det bajsjobbigt för mig men jag kände inte ens av den. Efter förra gången hade jag dessutom lagt in en spellista på ipoden vid namn "Jogg" så jag behövde inte fippra med låtar nu när jag sprang.
Distans: 2.95 Tid: 15:48

They get crazy.

Tönterier på hög nivå! Jag har knarkat alvedon, bytt om och druckit vatten. Springa som gäller!

 


Edith Piaf - La Vie En Rose


I can breathe for the first time.

Gårkvällen tillbringades inte hemma i Stockholm, nejnej. Sofia Sandwall var i Uppsala. Felicia lyckades övertala mig att följa med för någon vecka sedan och vad ska man säga? Tack för det!
Vaknade klockan 9 på morgonen och gjorde mig i ordning. Mamma och jag skulle till Veddesta för att kolla efter skinnjacka i någon affär som hon tydligen älskar. Det tog inte långt tid förrän jag hade hittat min baby! Mamma hittade också en skinnjacka, en röd. Hon har säkert 5 stycken, men den var söt den med! Efter detta var det bara att ruscha hem till boo igen och göra mig i ordning. Skulle möta Patrizia och Ellie i centralen. Det visade sig att Tom ändrade sig och följde med oss ändå. Vi köpte biljetter, mötte upp Linda och Olivia och satte oss på tåget. Under färden till Uppsala så tog vi massvis med bilder, skrattade, sminkade Ellinor och försökte oss på Rubiks kub. 37 minuter senare var vi framme och där väntade Julian på oss, som tydligen hade dragit dit tidigare av någon anledning. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde i väntan på alla andra, men någon timma senare så mötte vi upp dem! Felicia, Olivia, Ellen, Klara och Mathilda. Sen kom också Jonte, Alex och Sara. Så stötte vi på Fredrik och några andra uppsala/sigtunabor! Orkar inte skriva ner allting som hände mellan klockan 20:00 och 01:00 men vi sprang/gick mycket, gömde oss för polisen, pratade med random, konstiga människor och dansade grottmänniskodans <3.
Eftersom jag var i Uppsala så betydde det att jag skulle träffa min homie - Patrik! Cool som han är så bor han ju där. Det tog ett tag för oss att hitta till varandra eftersom jag inte hade någon aning om var jag var och för att Patrik sög på att förklara hur jag skulle gå. Men det visade sig att vi var med en kille som bodde i Uppsala så han hjälpte mig att hitta till STORA torget. Efter en hel del om och men så drog vi hem till en Aron i gamla uppsala (Jag, Linda och Sara) där vi skrattade åt att Måns hoppade in i väggar, trodde att han var ett hus, såg ansikten i golvet, blev rädd för köksbordet, blev ett med en madrass och sjönk ner i golvet. Det var planerat som så att jag och Linda skulle sova hemma hos Sara och så blev det! Vi blev hämtade klockan sex och åkte hem till henne, sjysst att få skjuts liksom!
Jag frös som ini helskotta, men det löste sig efter några timmar! Vaknade klockan elva och då bjöds det på nybakta croissanter(?) och jättegod smoothie. Vi fick skjuts till centralen där vi tog Upptåget till Väsby och hade oss. Riktigt jävla trevlig kväll, TACK SÅ MYCKET, alla ni som var där!


En melodi söker sig fram.

Jag vaknade av något jättekonstigt för 25 minuter sedan. Känns som att jag fick Mathilda att tro värsta grejen när jag skickade iväg ett sms till hennes mobil, men för mig är det en jättestor grej. Självklart är hennes mobil avstängd.

It just crossed my mind.

När jag satt på bussen till orminge ikväll så tänkte jag på en grej.. Twilight-böckerna, ni vet? I don't know about you, men jag har alltid ansett att det enbart är fjortisar som läser dem (nej, nu säger jag inte att jag själv är en fjortisjävel om har byggt upp värsta crushen för Edward Cullen) men jag har alltid trott att det är så. Men min teori förstördes för några minuter sedan - jag såg en 25årig brud, casual klädd, casual rakt igenom, stå på bussen och läsa Eclipse. Jag blev förvånad.
Andra grejen - det är ganska kul att folk ler när de läser något roligt ur en bok. Jag menar, det är självklart normalt. Men det ser fan kul ut. Undra om jag också sitter och ler som ett fån när jag läser böcker på offentliga platser.
Bara en tanke, liksom.

Ibland är en dröm det finaste man har.

Skitseg, men härlig dag. Jag somnade nästan på historialektionen men det löste sig. Halv tre så drog jag och Felicia hem till henne och snackade om bl.a "Alice i Underlivet" och ja, annat crap. Det dröjde inte länge förrän vi skulle dra till slussen och möta Julian (där har vi en mycket seg grabb). Vi tre åkte till tc, mötte Olivia, Linda och massa peeps och stapetserade vidare till flempan.
Resten av kvällen tillbringades hemma hos Felicia i närheten av knarkhusen. Där kollades på Green Street Hooligans (bra film, indeed<3) och var allmänt feta. Det var riktigt slappt och jättetrevligt! Pratade en hel del om kulturnatten imorgon. Jag vet vad Felli mest ser fram emot, men det är hemligt, det där. Jag ska träffa Patrik partik Hortis. Det ska bli riktigt kul. Vi har dessutom lyckats locka med ganska många från klassen och jag håller fan med flickorna när de kallar oss suparklassen. Vi satsar på att kirra skrumplever till studenten!

Afraid to find out what she already knows.

På lördag blir det kulturnatten med Felicia och company, vilket jag hoppas blir jättekul! Det kommer förhoppningsvis få mig på bättre tankar när det gäller allt möjligt. På söndag ska jag jogga, andra gången jag kör nybörjarrundan i Boo. Har redan fixat en runda i Tyresö också. Får pröva den om någon vecka.
Saphira ligger i mitt knä och spinner. Hon är sötast i världen. Hon har också hårat ner hela mig.

I feel like a woman.

Världens mest sega dag ever känns det som. Jag är så trött så det känns som att jag kommer somna så fort jag har mina ögon stängda i mer än 20 sekunder. Att ha haft matte, samhäll, ännu mer samhäll, spanska och engelska på samma dag gör ingenting bra. Men! En god lunch på Hermans med Felli, Becca, Sophia, Emma och Jessika gjorde allting bättre. Och att jag och Felicia drog till stan efter skolan var pricken över i:et! Vi kollade stövlar, tröjor, skinnjackor och väskor. Vet nu vad jag ska köpa för stövlar, jag vet vad jag ska kirra för skinnjacka och jag har hittat en jättesöt tröja på Indiska. Ska se om jag fixar allt det på lördag. Mamma pratade om att åka och kolla runt lite på förmiddagen/tidig eftermiddag.
Nu väntar jag på att en mycket gammal vän ska logga in på facebook så han kan hjälpa mig med en samhällskunskapsuppgift. För att fördröja tiden så ska jag göra mat (chili con carne) och sen ska jag finslipa på min söta svenska"uppsats".
Imorgon ska jag tydligen på fest (ja, Mathilda, jag har bestämt mig). On three conditions:
• Vi ska äta middag hemma
• Vi ska inte vara där till klockan bajskorv
• Du fixar blåbär till mig på fredag kväll eller lördag eftermiddag
Hihihi. ♥


I got chains around my feet.

Jag gittade ut och joggade. För första gången i mitt liv så sprang jag hela biten, utan att stanna, utan att ge upp, utan att klaga. Visst var det jobbigt som fan, men jag peppade mig själv, och så lyssnade jag på bra musik. Nu har jag blivit medlem på jogg.se och har lagt till mitt första träningspass, gjort en egen runda (nybörjarrundan<3) och skrivit lite om mig själv. Nybörjarrundan är 2,95 km lång och det tog 15,51 minuter för mig att springa den. Var helt död när jag kom hem, svettades som en gris och, ja, var helt död.
Sandis är så stolt över sig själv. Och det här ska bli en vana, förihelvete.

Put your hands up for Detroit, a lovely city.

Drog en fika med Julian, Felli och Tom efter skolan idag. Hade bara matte, vilket var hur skönt som helst. Så vi drog till ett place i gamla stan som Julian tyckte var nice och där satt vi i cirkus två timmar. Jag sörplade på min islatte och halvlåg i en av sofforna. Det var jättehärligt. Julian ditchade oss lite senare för att dra till banken, men vi tre satt kvar där i lite mer än en timma till. Sen bar det av till slussen där vi skiljdes åt. Satt på bussen och smsade med Felicia hela vägen, jag och bruden har en plan, en riktigt nice plan.
Nu sitter jag och försöker skriva klart min svenskaläxa som ska vara inlämnad på fredag - personlig gestaltning. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det jag skrivit är bra, men frågan är om det är tillräckligt gestaltande. Det får vi se på fredag. Ska nog finslipa lite på den imorgon eftermiddag. Och på tal om imorgon eftermiddag så ska jag fixa mina stövlar då! Mathilda, är du på? Fan vad härligt. Så ska jag försöka få mamma att leta efter skinnjacka med mig. Måste ha, måste ha! Prövade en på j-store som var riktigt nice, frågan är bara om den är det om någon månad. Får se hur jag gör.
Snart ska jag ut och springa, visst är jag duktig? Inte ska jag springa långt, men det är en början. Och på lördag ska det inte regna, jag och Felli är hüperglada pga det just nu.
Bai, ♥

Måste mata kossorna, måste mjölka.

Jag är hemma. Min kväll var nice. Jag snackade med ashärligt folk. Felicia och jag flummade runt som galningar. Vi sjöng. Vi dansade. Vi hoppade. Vi ramlade. Vi tappade bort oss på Söder. Planerade en massa inför morgondagen. Fick en hel del kramar, och lite till.
Nu blir det sängen. Åh, ja, min käre säng.

Now jump up, lets get crazy.



Shopping med Mathilda idag! Och massa flummfotande och Saphirafotande. Jag har dessutom prövat att måla dit nos och morrhår, hihih. Kommer bli skitnice imorgon. Det enda som jag behöver låna/skaffa fram är dipliner och svart, jättebra ögonskugga så jag förlitar mig på Felicia när det gäller all den skiten.
Shopping var det, right! Jag hittade (som ni ser) en lång tjockiströja och fina fejkskinnleggings. Vi svängde också förbi skopunkten där jag hittade två par jättefina höststövlar. Skall köpas nu på onsdag, skoja inte!

Hej bloggen, hihih.

Morgonen kunde ha börjat bättre. Jag vaknade klockan 06:27 och jag hade gått och lagt mig lite efter 2:00 inatt, vilket inte var det smartaste jag kunde ha gjort, men inte var jag sur för det. Det som gjorde mig på dåligt humör var att jag var i Gullmars klockan 7:52 och att jag skulle vänta på Felicia som kom med bussen klockan 08:22, men sockertösen var sjyrre och tog en tidigare buss - hon var  i Gullmars 08:10 istället.
   Idrott var våran första lektion som inte alls kändes speciellt seriös eftersom vi skrattade en hel del under teorin, men jag kommer ihåg ganska mycket! Dagens tema var kondition - puls och det var självklart att vi skulle ut och springa den sista halvtimmen. Nu har jag jätteont i bröstkorgen och hostar 24/7, kommer antagligen stanna hemma någon dag i veckan om det fortsätter såhär. Engelskan var alldeles för slapp, satt bara och lyssnade på Coldplay, Håkis och Lasse medans vi nördade runt på facebook. Nu har vi spanska och gruppen har blivit introducerad för en hemsida vid namn 'Entrevista', där man kan gå in och öva på allting som har med spanska att göra, känns som att jag kommer bli stammis där, tbh.
   Lunchen ser ut som så att Jag, Felli, Nadia, Patrizia, Rebecca och Johanna (kanske någon mer?) drar till Lejonet & Björnen i medis. Eftersom de har stort "utbud" när det gäller mat så är det nice - jag är hur hungrig som helst. Kommer fan dö snart. Sen har vi bara svenska kvar, och efter skolan ska jag träffa Mathilda i stan och leta efter skinnjacka och skinnleggings till insparksfesten imorgon. Vad jag planerar på att klä ut mig till är fortfarande hemligt, ni får reda på det imorgon. Ska se om jag tar med mig kameran också, vore sjysst att blinga den här bloggen med några foton. Eller vad säger ni?


I had a demon in my head.

Nu är jag hemma! Och det känns som att jag inte varit det på minst en vecka, men jag satt ju faktiskt här för lite mer än 24 timmar sedan, och jag är gay och lyssnar på tAKIDA som faktiskt är riktigt bra.
Something's gotta give var det vi kollade på, ja! Efter att vi hade vaknat imorse så gick vi ner till icaringen och köpte lite grejer som vi behövde för att göra pannkakor. Prövade på att göra några chokladpannkakor också, first time for me and i liked it! Imorgon är det skola och då har Mathilda nada att göra. Hon ska sova ut, hon behöver inte gå upp typ klockan sex och åka till skolan. Måste fan kolla när jag måste åka från saltsjö boo för att vara i skolan vid 8:20
On the eftermiddag ska Mathilda följa med mig och hitta grejer till insparksfesten, har jag bestämt. Hihih

 


Och aldrig nekat mig det ena eller andra.

Att vakna av att ena benet "sover" är inte nice. Det gjorde jag för typ 5 minuter sedan, och då gick jag upp och lyssnade på Håkis. Simon skickade ett sms, vilket gjorde att högtalaren bajsade och då vaknade ungen. Nu sitter vi här och snackar om att se Håkan - underbart!
Igår kväll mötte jag Balbus och Oskar på bussen, de hade sällskap med Jocke och Micmac. Vi gick av i centrum, köpte popcorn, snusköl och ja, det var nog det. Hoppade på bussen till gringen och promenixade hem till Mathilda. Filmkväll var det som gällde och vi såg The Ruins, The Cottage och Saw. Blev helt cpparanoid efter att ha sett lite av Saw, vilket jag hatar att jag blir varje gång.
Som Mathilda skrev i sin blogg, "efterfesten" ägde. Vi ritade, åt pommes med bea och jag snackade i telefon med Simpi, vilket var hur trevligt som helst. Så, tackar för en jättenice natt :*

You look so dumb right now.

#1
Så går det när man försöker ta kort i mörker, utan blixt. Bilden blev härlig ändå, tycker jag.
#2
Försökte fota Caroline, men blixten typ fuckade sönder hela henne. Hade med mig Andreas kamera, därför hade jag ingen aning om hur man fixade med blixtinställningarna och så.
#3
Visst är han lite lik Julian om några år? Hahaha, ja. Man ser visst inte så mycket, men det struntar jag i.

 


But the old me's dead and gone.

Älskar när man ska duscha här hemma och märker att allt varmvatten är slut. Det hände mig för ungefär fem minuter sedan, och det betyder att jag måste sitta här och vänta i kanske.. tjugo minuter på att det ska komma tillbaks. Då tänkte jag - kanske kan berätta om vad jag gjort hela eftermiddagen?
Pappa och Lena hade planer på att åka till IKEA och frågade om jag och Caroline ville följa med och, klart man inte bangar på det? Jag sprang upp, väckte Caroline och lyckades övertala henne att följa med. Vi köpte bara massa småprylar, men kollade på hyllor, fåtöljer, byråer, tavlor, bäddset, speglar, fredsliljor och massa annat. Eftersom vi ska fixa om i våra rum (slita bort min garderob och måla om/tapetsera om) så tänkte vi att vi inte köper något förrän allt det är klart. Vi svängde också förbi Bauhaus för att kolla tapeter/färger. I've found mine, and I love em'. Mathilda, jag tar med mig the samples hem till dig ikväll, så får du se vad jag har in mind. Vi sprang också runt i Skärholmens galleria och kollade på smycken/kläder medans de andra köpte saker på bolaget/apoteket.
Jag orkar fan inte vänta i tjugo minuter. Drar och duschar nu, får hoppas på det bästa, så håll en tumme ni med!
Nästa helg är det Uppsala med Fellilicious som gäller, åhåhå!

One thing's for certain, two things for sure.



Jag bryr mig inte ett piss om vad ni tycker om låten. Mathilda, du gillar den icke. Jag, jag älskar den.
Det var planerat att jag och Caroline skulle dra till café 60 och fika, vi körde på lite impulsivitet igår kväll. När vi kom fram var det hur fullt som helst. Inga platser lediga och man kunde inte ens stå någonstans och fika - vi bestämde oss för att dra därifrån, ta en stadspromenad istället. Så vi gick därifrån till gamla stan, och vidare längs vaddendärvästerbajsgatan heter. Vid 23:30 började vi gå mot tunnelbanan och åkte till gullmars - hann precis med 875an! :D Vi var så trötta när vi kom hem så vi (Carro) gick och la oss = jag gick och satte mig vid datorn och camade med Martin, Patrik och en full Mathilda, hahahahaha, härligt. Synd att jag inte print screen:ade.
Idag ska jag till IKEA! Och ikväll är det horrormovienight! :D:D:D

She's no longer your slave.



Jag ska tvinga med Caroline ut på en promenix eller något. Blev tacos till dinnör ikväll så ni fattar säkert hur mätt jag är! Hihih

I'll follow you until you love me.

Alla rätt på stavningsprovet
8 på kedjeords/meningsgrejset
9 på vadfandetnuvar.
Översättning: 7-9 är typ too good to be true och man kan inte få bättre än det. Alla rätt på stavningsprovet = jag var den enda i klassen som fick det. Fysatan vilken nörd jag är!
Kom precis hem. Har varit med Mathilda en kortis på eftermiddagen. Hon klippte sig och gjorde sig i ordning för tjejmiddag och utgång ikväll. Det betyder att jag inte har några som helst planer. Så jag funderar på om jag ska försöka ragga hit någon eller om jag ska bli raggad till någon. Imorgon blir det filmkväll med Anton och Oskar. Balbin dissade, dat bitch, men han har lovat mig en filmkväll inom en snar framtid.
Låttips: Min Huckleberry vän - Håkan Hellström

Cause I'm the one and only.

Huvudet värker inte lika mycket som jag var rädd för att det skulle göra. Sitter här, är varm och dricker vatten i mängder. Lyssnar även på Rap das Armas och pratade nyss med Mathilda i telefon. Bruden sitter och jobbar i fridhemsplan och ja, har det ganska tråkigt, tror jag. Jag, självaste Sandis, börjar klockan 13:20 med svenska och slutar klockan 14:25 eller hur det nu är. Vi ska inte heller ha en vanlig lektion, utan ska bara gå igenom diagnoserna som vi skrev förra veckan :D
Igår då? Ganska underlig och trevlig kväll! Jag och Caroline mötte Johanna, Marre och Elvira på buss nr 805 klockan 18:30 och fortsatte resan mot gullmarsplan, där vi bytte till tub mot slussen och massa hejhopp. Vi mötte också upp Evelina och Hanna.
När vi kom fram till tantolunden var det inte många där. Sam ekonomi:are satt vid ett bord och grillade/rökte vattenpipa - hur härligt som helst! Vi bar(!!!) dit en bänk och satte oss med folket, snackade, drack, åt, rökte, umgicks, ja, ni fattar dealen. Senare under kvällen började det komma folk från både Sam beteende och Natur livräddning. Att det regnade gjorde inte oss något, men det slutade ändå med att vi drog till Café 60 och mötte upp Julian. Där satt vi i två timmar med drottningthe och massa annat gott. Jag orkar inte ens berätta allt vi gjorde, för jag är för stressad för det - min buss går 12:21 och jag har inte sminkat mig.
Tack, alla, för en trevlig kväll! Jag lärde känna en hel del människor, vilket var hur sjysst som helst :)

Guess this means you take back all you said before.


h3j stirrblick #1

Hejsan hoppsan!
Bilder, bilder, bilder! Haha, jag och Milla lunchade på Café kladdkakan i Gamla stan idag (: Jättemysigt place, lite dyrt, men med jättegod mat! Canneloni med ricottaost och spenat = nomomnom. Där satt vi och snackade i cirkus 40 minuter för att sedan bege oss vidare till stan och köpa krokodiler, nektariner och diadem. Diadem hittade jag inte, men det andra hittade vi. Sa hejdå till bruttan och drog till skolan där Felli väntade på moi!
Nu har jag precis kommit hem och jag är hur stressad som helst. Caroline slutar vid fem och om jag har tur så ringer hon mig då. Det är då jag måste övertala henne att hoppa av i centrum och fixa groggvirke till mig (och förmodligen till henne med). Ikväll är det grillning för alla ettor och faddrar på Värmdö gymnasium i Tantolunden, ni vet där på söder. Först var det planerat att Milla skulle med, men så blev det inte. But I will hopefully make it on my own. Det kommer tydligen en hel del flickor och pojkar från klassen - dat is suhper!
Måste packa ihop lite stuff nu, hiihhi
p0s, ♥

Let it snow, let it snow, let it snow.


Jag visste inte hur jag skulle "visa upp" mina nya grejer. Ska lära mig, i promise!


Give me an angle that I haven't tried before.

Felicia har introducerat mig för the Whitest Boy Alive och jag måste säga att de är bra hittills! Lykke Li med, men det kommer lite senare, liite senare..
Efter en trevlig skoldag med Felli så drog jag till stan, till Fridhemsplan, till Fleminggatan, till HSB, till Mathildas jobb. Där satt jag, åt äpple, åt nektarin och kollade upp bl.a Darins adress. Lite senare skulle vi möta upp mamithechulo i stan och kolla på min jacka. Vi hann gå förbi Top Shop innan hon hade slutat och jag har ångrat mig - Jag ska inte ha den där jackan. Jag kan hitta en som är myyycket finare. Så vi drog och fikade på Wayne´s istället, tack mami <3 Där satt vi i minst en timma och pladdrade på om allting från jobbiga pappor till utlandsresa till både Kreta och Santorini. Ändrade planer när det gäller höstlovet - Jag åker antagligen (förhoppningsvis) utomlands då!!!!!!(!!!!!!!!!!!) Fyfan vad H Ä R L I G T! Orkar tyvärr inte dampa på mer om det. Men efter den mysiga fikan så knallade vi vidare till Åhléns för att lukta på parfymer, kolla väskor och mössor, halsdukar och vantar. Så nu är det införskaffat. Allt förutom väska och jacka. Och skor. Okej, lite mer, men ändå.
Imorgon ska jag luncha med Mathilicious! Puss på eerrrr

Hands are shaking cold.

Sitter nu i ett av klassrummen i skolan och det är snart dags för oss att göra en mattediagnos, på datorn. Strange, but awesome! Bara tre lektioner idag - matte, geografi och matte. Frågan är om vi ska ut i skogen och rita kartor nu när det är sånt här dåligt skitväder. Det hoppas jag inte..

Cause they got no place to be.

Timbuktu är kvällens musikunderhållning. Sitter och snuskar mig med Felicia på msn, hihihihihi. Busig flicka det där!
Idag hade vi faddergruppsgrej. Jag och Sara (en brud från natur-livräddningsklassen) sprang runt och letade efter allt från en tampong till en halväten morot. Det gick skitbra! Hoppas alla andra i gruppen hittade det vi missade. När detta var slut så mötte jag Caroline och vi satte oss på bussen mot Tyresö, hem. Det blev lite fika och sedan drog vi till friskis! Jag råkade blanda ihop tiderna, vilket gjorde att vi hamnade på ett medelspinningpass istället för ett bas. Men det var bara bra det. För vi ääääälskar spinningledaren Erik, som har typ bäst musiksmak och världens förmåga att peppa igång en under hela passet. Känner att vi kommer dra på hans pass flera gånger.
Nu har jag ätit middag och duschat. Ska bara sitta här och slöa tills det blir sovdags. Börjar 9:55 imorgon, med matte, vilket betyder att jag inte är så pepp. Och på geografin ska vi rita kartor, i regnet. Need I say more om that? Och på torsdag är det grillpartey i Tanto för ettor & tvåor från värmdö gymnasium, can it bli bättre? Oh no, I think not.
POS, ♥

I have heard, my dear.

Hälsa
Idag kan det vara lämpligt att ta en promenad
för att komma ut och röra på benen
Du kommer nog att känna att den friska
luften gör dig gott.

The dust has only just begun to form.

Igår var nog en av de mest hemska kvällarna i mitt liv. Nu är det inte heller så att jag tänker köra på att skriva ner hela historien här. De som behöver veta, de vet. Ledtråd: Jag bråkade med pappa and that's it.
Mamma smsade mig imorse och hade två saker på hjärtat.
1. Hon ville att jag skulle prata med Mathilda och Carina om att käka middag på Biffhuset nästa vecka, på torsdag kanske? Så Mathilda, talk to your mother.
2. Hon undrade om jag ville gå och kolla på höstjackan nu i veckan. Dessutom ville hon att Mathilda skulle följa med på smakråd. Babe, du verkar poppis!
Det med jackan fick mig inte på bra humör. Efter igår har jag ingen aning om vad det är jag vill ha, om jag ska våga köpa något eller om jag bara ska strunta i allting som har med kläder och pengar att göra. Fast det är bara något jag säger nu. Jag kanske ändrar mig om en dag, en timma, en minut? Jag är en känslokall idiot.
12:21 går bussen från Slumnäsvägen. Sebastian snackade om att åka samma som mig, så vi får se om det blir av. Sen ska jag träffa Felli i gullmarsplan och leta upp våra faddergrupper för varken hon eller jag har någon aning om var vi ska möta dem. Vi har kommit fram till att vi är emokidsen i klassen förresten, and that is just great.

RSS 2.0