Nobody said it was easy.

Min mobil lackar bajskorv så jag kan inte lägga in bilder som jag tog igår/idag. Inte för att det togs många, men det kunde varit soft med lite bilder här i bloggen. Jag har blivit dålig när det gäller att fota, jag måste använda Stig lite mera. Eller kanske börja använda Andreas digitalkamera? Vad hände med mitt überintresse för fotografering? Jag hade mina moments förut. Nu händer det jävligt sällan..
Gårkvällen: Jag och Felicia hade lekt hela dagen och när det började bli late så käkade vi middag på tacobar i slussen medans vi väntade på Linda. Mötte henne och tog buss 471 till någon konstig hållplats efter Orminge centrum - det var fest hos Adam från klassen. Jag försökte hålla partymood:et uppe men det gick inte så bra med tanke på att jag enbart tänkte på en grej. Jag ringde Mathilda och efter att ha jagat Julian (som snodde min mobil och vägrade släppa iväg mig) så väntade jag på bussen. Fan vad jag inte var nykter. Träffade Åke och hans kompis Kasper + massamassa andra, helt crazy, men trevligt.
Kissnödiga jag ringde runt till hela kontaktlistan och pratade lite kort med Putte, Slynis, Mikko, Sperkish och, ja, det var nog dem. Sprang och stressade till tyresö centrum där jag mötte Mathilda (sjöng För en lång, lång tid när jag skuttade fram till henne). Vi mötte Felicia och Linda senare för att fortsätta vidare mot Haninge (där det blev massa Håkisallsång) - hem till Niklas. Förlåt till Felli, för att jag förstörde dina kvällsplaner men som sagt - i owe you one.
Idag: Vaknade halv tolv imorse, satte mig i vardagsrummet med Carina och Milla. Det dröjde inte länge förrän vi drog ner till ringen, köpte pizza och massa annat crap och gick hem igen. Vi började kolla på Love in Manhattan(?) men hann inte speciellt långt eftersom det var dags för oss att dra till Rissne! Mathilda skulle på sin första basketmatch där hon faktiskt inte skulle vara bänkvärmarN^ så då var det klart jag ville med! Haga ägde, Duvbo spelade som fittor - bra match!
Andreas fyllde ju år idag (PUSSPUSSPUSSGRATTISPÅ22ÅRSDAGEN!), så vi har firat honom lite smått och ska snart äta blåbärspaj med vanillilillisås till Miss Secret Agent 2.

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Riktigt rolig kväll där i alla fall får jag lov att säga. Nattbussarna har verkligen en ny slags charm. Och kebaben gjorde upplevelsen inte mycket sämre. PUSS och KUL att du hängde med till la bazzzket! <3

2009-09-20 @ 20:40:32
Postat av: S

Hahaha, puss och tack för att du följde med igår! <3

2009-09-20 @ 20:41:35
URL: http://sandiswallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0