Satan vad ont det gör.



Här har ni den - en av världens bästa låtar at the moment. Jag har haft den på repeat hela dagen, jag äälskar verkligen den. Och vet ni vad? Jag bryr mig inte ifall ni tycker att hon sjunger helt cp eller whatever. Enligt mig så sjunger hon jättevackert osvosv. Ikväll blir det Andra Avenyn, Erik och Mackan och lite annat skit. Förhoppningsvis så hinner jag chatta lite med Spencer innan han drar iväg till sin skola på någon musikfliff.

Jag är bortskämd. Jag är dålig och jag måste ändra på mig. Det kom jag fram till för någon timma sedan kanske. Ett stort übertack till Thomasbby som inte slutade smsa med mig för att jag var tråkig, emo och biceig osv. Så jag säger förlåt till alla er som typ ignorerar mig för den skit jag är. Förlåtförlåtförlåt. Jag vet inte vad jag är på för cphumör nu egentligen, allt känns bara mongo. Men ni förstår inte. Jag ska sluta. Så puss.

You are my life now.

Fredag:
Först var det bestämt att jag och Mathilda skulle festa i Bålsta, men det blev lite strul med det så vi bestämde oss för att (till en början) stanna hemma. Sen tyckte Mathilda att vi skulle leka med Daniel, Hoggie och Rille Pralin. Jag ville egentligen inte det men det var väl ganska chill att göra något annat på en fredagkväll än att bara sitta hemma. Vi kollade på V för Vendetta och lite av Saw 3 hemma hos Daniel (jag gillar fortfarande inte den saw-filmen - överdriven) Mathilda och jag kom hem runt halv 2 och gick direkt och käkade (nomnomnom) och därefter somnade vi typ. Ganska chill Fredag, after all.

Lördag:
Nice dag/kväll/whatev må jag säga! Vaknade av att Carina hojtade att det var frukost och käkade därefter frullebulle med das family. Mathilda hade planer att plugga med Issa men så blev det inte, tillslut. Det var planerat att vi skulle dra till centrum och därefter träffa Daniel och Rille men Rille hade dragit till stan och jag orkade inte vänta. Det blev lite extra bussåkning, till Norra Sköndal och tillbaka - inte det trevligaste och vi missade bussen. Tyckte att det vore jäkligt smart ifall vi skulle åka till Orminge och ta bussen därifrån.. Självklart missade vi den och var tvungna att gå hela vägen hem och det tog  väl 30 minuter, usch. På kvällen var det Böffhuset och Twilight som gällde. Mathilda bjöd på middag, puss på'na! Det var typ, extremt jävla trevligt. Jag måste säga att FILMEN VAR HUR JÄVLA BRA SOM HELST OCH JAG ÄR KÄR I ROBERT PATTINSON/EDWARD CULLEN. Var bara tvungen att se trailern nu när Mathilda hade dragit och fy fan vad jag ryste, igenom hela däremot! Gash. Världens bästa film ever. När Andreas vaknar så ska jag be honom ladda ner den och bränna ut den så jag kan se den ngra ggr imorgon eller ngt. (: Herregud. Aa..


Tack för en underbart bra helg, bästis <3

Och jag som aldrig gillat nostalgi.

Jag är pepp. Pepp som fan! och jag fryser, som fan. Det är kallt, tror jag. Eller så är det bara jag som är sådär charmigt cp. Cosmonova och skit idag. Det var tråkigt, jag hade ont i armarna och jag var med på idrotten innan vi drog ändå(!) Det var jävligt duktigt av mig, eh? Vi kollade iaf på en film om svarta hål. Det roligaste med det hela var väl att filmen var 25 minuter lång. Alltså, 25 MINUTER LÅNG?! Orka att vi åkte till Universitet och gick 432meter i kylan enbart för att se en film som var 25 minuter lång. USCH! Har folk några planer för helgen? Egentligen är det ingen idé att ställa frågor till folk, för de svarar ändå inte. Jäkla pussys. Jag ska iaf vara med Mathilda på fredagen. Antingen så blir det bio, middag och slagg hos mig eller fest och slagg hos henne. Får se hur det blir med det. Bara hon kan komma hem från sin jälva kör ;@

Timo Räisänen kommer släppa ett nytt album inom kort! (Eller så har han redan gjort det. Minns inte vad som stod på reklamskylten) Hihii.

You caught my attention.

Gick och la mig alldeles för sent. Serri, typ klockan ett. Jag måste sluta snacka med Spencer på skolkvällar, jag måste sluta smsa till typ sent efter att jag stängt av datorn och jag måste börja plugga mer. Jag känner mig typ död nu, trött som jävlafan och det finns inge yoghurt hemma så jag får nöja mig med en lussis till frulle, och det är inte spec fiberrikt och skit, eller hur? Får köpa en macka i kiorren när jag kommer till skolan. Det är skönt att jag inte bor 54 mil ifrån skolan nu. Min buss går 08:43 och jag börjar 09:20, jag kommer komma i tid. Om inte snökaoset ställer till allt. Karin har typ luciarep nu på morgonen så jag kan inte träffa henne på morgonen och sällskapa med henne till skolan.
Vi ska till Cosmonova efter lunchen och se någon film om Svarta hål. Dvs att vi slipper No:n och So:n - my lucky day!

Why must it always be like that?

Jag har hittat en ny låt, en ny knarklåt. Ska ladda ner den så fort jag kommer hem till mamma. Serri, gåshud så fort jag hör den. Och ja, ni läste rätt - jag ska hem till mamma idag och bo där i runt en vecka. Ska bli rätt skönt för jag har faktiskt saknat att bo där, plus att det inte blir lika lång restid till skolan - soft! Jag saknar Mathilda. På fredag så ska vi på bio och se Twilight, sen ska vi slagga hos mig och det ska bli fett trevligt (: FYFAN VAD UNDERBAR DEN HÄR LÅTEN ÄR. Jag kan inte ens lägga ut den här. Jag vill inte att typ 4235 pers ska börja lyssna på den för JAG VET att personen som sjunger inte är känd. Nu ska jag, jag vet inte. Inte blogga iaf. Jag mår konstigt.

There's nothing to see.

Även fast jag har wajnat om att vintern/snön suger och så, så menar jag det inte fullt ut. Det är väl mysigt, ibland. Fast det kanske inte är så mysigt när man får snöflingor i hela fejjan, halkar och blir attackerad av folk osv. Men yäh, får väl njuta av den så länge den varar och hoppas på en snöig jul, yesbocks! Hänt något kul idag? Nej typ inte. Idrotten sög, alltså rugby är inte sådär jättekul må jag säga och uppvärmningen var inte mysig alls, iaf inte enligt mig. På engelskan så hade jag förberedande skit inför nationella i engelska, det var fan superenkelt. Att snacka om en vanlig dag liksom, come on?! Blir det inte svårare? Shit. Lite motstånd vill man ju ha. Jag känner mig tvungen att berätta att jag halkade när jag skulle gå uppför backen till huset idag. OFTA MAN INTE HALKAR, YEAH?! Fy fan. Det var bara att springa hem och ta av sig alla blöta kläderna, grr ofc. Jag kom fram till att det har kommit typ 2 dm snö idag, det är inte mysigt någonstans, serri. Usch. Måste också säga att jag har hittat en nackdel med att ha pappas new york city jail-tröja på idrotten - när man gör armhävningar eller whatever så ser det ut som man har gravidmage. När jag kollar på bilden jag kommer lägga upp här inom några sekunder så kan jag se hur jag kommer se ut när jag är pregnant, eller något. Inte så pjåkigt, eller? Haha usch. Nej. Barn, nej. Och juste! Sperk försökte kasta snöbollar på mig idag, han failade. Lukas failade inte. Min arm blev helt dyblöt. Jag sparkade Sperk (haha) innan spanskan, han deservade det. <3


Btw. Jag vet att ni älskar bildkvalitén för jag älskar ju min mobilkamera så mycket.

For tonight I'll stay here with you.

Blueberry pancakes och The Dark Knight var en bra början på den här Söndagen. Jag har inte gjort mycket annat idag. Sitter och pluggar. Har noprov nästa vecka och jag måste kunna massa om energi, vårt universum och skit. Jag ska klara det, I know I will. På Tisdag så ska jag åka till mamma, ska bo där i en vecka. Pappa åker till New York med Lena på Onsdag och jag får inte bo här själv, quite a chocker eh? I helgen så blir det förhoppningsvis bio med Mathilda, så ska vi slagga här och busringa massa folk. Känns fan som att det var minst ett år sedan vi gjorde det och man kan inte bryta en tradition, eller hur? Händer inte mycket annat i veckan. Ska försöka plugga nu när jag är hos mamma, ska verkligen göra det så om folk ser att jag är online på msn eller facebook så kan ju ni vara snälla och säga åt mig att stänga av datorn. Får se ifall jag lyssnar på't. Förresten, jag har börjat snacka med en kompis igen. Jag vet inte varför vi inte snackat på så långt tid men nu snackar vi igen i alla fall. Han är bra och han förstår mig, känns det som. Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande.


Ja, absolut.

"Hon såg på mig, visst var det så? Fast jag rörde henne så stod hon kvar ändå"
Jag knarkar disneymusik. Chockerande, eller hur? Thomas är elak. Nu hatar jag sthlmska. Fyfan vad fult vi snackar.

Vaknade klockan 11:53 imorse - det hade snöat, som fan! Fyfan vad happikat jag var. Sprang in till Carro och slängde mitt täcke på henne. Sen låg vi där i typ en timma och lyssnade på musik, wajnade lite och smsade med lite peeps. Vi drog därefter ner till köket och kirrade frukost och ja, fymumma vilken underbar frulle det blev! Har nog aldrig ätit så mycket frukost i hela mitt liv, haha men aa.
Nu är jag ensam hemma. Carro är i centrum och köper ngt till mig, Pappa och Lena är.. ngnstans. Har ingen aning faktiskt. Det är mörkt och ja, ensamt. Tycker folk kan komma hem nu, yessir!


Du är vild och galen och för ung.


<3

Jag känner en sån lättnad när musiken går på igen.

Dagen har varit relativt bra. Jag lärde mig spela bas på musiken (vi ska spela Amorphis - House of Sleep) och jag kunde spela I Was Made For Lovin' You med Kiss, ganska snabbt faktiskt (på gitarr). Ullis var typ pmsig som fan, men äh, jag var väl tvungen att överleva det va.
Jaja. Jag blev iaf på jääävligt dåligt humör i slutet av skoldagen. Så det var la bara att dra hem och hoppas på att det skulle gå över. Vilket det gjorde vid 8-9snåret. Tackar iaf Karin för en väldigt nice dag, yesbocks. Bara för't så blev jag tvungen att lyssna på Kiss. Hihi.

Jag orkar inte blogga mer. Tycker bara att Spencer kan logga in på msn nu. FnizZz.
Pussipuss!

Let me be your hero.

Gash vad jag inte är pepp på att blogga idag. Det var jag ifs inte igår kväll heller. Men ja, jag vet inte. Något weirdohumör är jag väl på, antar jag.
Igår så var Mathildapilda här. Sandiswallis fyllde ju år så det var klart det var tvunget att firas. Jag mötte bruttan i centrum och drog därefter hem till mig och jag hade dessutom märkt att det hade börjat snöa - woho! :D på min födelsedag och grejer, fett nice! Älski hade bakat kladdiskaka, köpt kakor, sprutgrädde och massa presenter <: Lägger in en bild på't lite längre ner! Men tack för en underbar födelsedag btw bby, den blev helt underbar!







Torsdagen sög. Bara så ni vet.
Dock smsade jag med Thuuuumas massamassa på morgonen, han älskar mig. :*

I told you I loved you.

Nu ska jag blogga om både igår kväll och idag då!


Så yeh! Hockeykväll med Mattan. Vi skulle kolla när hennes polare Elias spelade (sry men Hanviken failade ganska rejält. Järfälla spöade dem) Men iaf! Vi möttes i centrum vid halv åtta, drog till ica, kirrade godis n'stuff och drog därefter till konsum och köpte massa clementiner, nomnomnom! :*
Vi kom in i ishallen, satte oss högt upp och kollade på. Milkan typ skrek och grejs så fort de puttade in varandra i sarjen, haha sötis! Jaja, ja som jag skrev lite högre upp - Järfälla spöade Hanviken. Jag var inte där under hela matchen men de ledde med 9 - 1 när vi drog. Lena hämtade mig :D så yehh, slapp åka 875an. Puss på't!



Dagen började ganska dåligt. Jag och Karin kom försent till no:n. Av någon anledning så kommer vi alltid försent på Tisdagar, ibland på Fredagar. Fyfan vad vi suger. Borde bli lite bättre på att komma i tid.
Wellwell.. Vi hade läskig spanskavikarie. Nån snubbe vid namn Juan som snackade som en brud och som hade dålig andedräkt. Men det var väl trevligt ändå. Jag satt bredvid Tobbe och skrev om favvotraditioner. BitchKarin hade dragit på Luciarep (hahahaha) men aa. På hemkunskapen gjorde vi wienerschnitzel och massa stuff. Jag, Lynn och Kakan ägde allas mammor (jag lovar!)
Hade ingen normal svenskalektion efter. Vi skulle till aulan och lyssna på söta Bob Hansson som hade en hel del att berätta - härlig snubbe det! Förstår kanske att folk tycker att han är konstig men herregud! Typ tja, han var som en lite extrem version av mig. Jag kanske blir så om några år *fundera* Hihi! Vi kom också överens med klassen om att vi ska dra och tälta någon gång nästa sommar, eller, innan sommarlovet. Fyfan vad jag kommer dö, men jaja!


As I close my eyes, I feel it all slipping away.

Okay. Musik från 60-90-talet gör mig glad atm. Jag slutade 12:40 idag, vilket var jävligt nice. Aymin var sjuk och Anna tyckte att vi kunde dra hem istället för att dega i skolan i 2 timmar (fy fan vad jag älskar Anna. Hon är bääst). Iaf, jag och Kariño gick till Forum, vi väntade på min buss, sen sa jag hejdå till baben och åkte till Tyreszö! Missade 816 med typ 32 sekunder, fy fan vad drygt! Jaja, det var bara att vänta på 875:an istället, den bussen älskar vi. Som omväxling så gick jag av vid Rotvik och gick därifrån, det känns fan som att det går fortare att gå därifrån, så jag ska nog börja gå där. Det enda läskiga är väl polackerna som glor på en så fort man går förbi.. Menmen! Jag får la känna mig smickrad och gå fortare! Haha

Alltså,
vad fan hände med Michael Jackson? Han bara.. dog? Dåligt. Men jag orkar inte skriva massa. Men han är fortfarande bra. Jag bryr mig inte om alla äckelrykten om att han är pedofil, de kan ta sig.

Knark.


The kind that bring you hope, when home becomes a strange place.

Skola..
inte pepp idag.
Jag känner mig helt lost och vet egentligen inte vad jag ska ta mig till. Men jag får försöka att inte tänka på det under dagen. Ingenting ska få störa mig under skoldagen. Jag ska försöka vara så aktiv som möjligt. Jag ska bli bättre. Jag lovar.
Ikväll så blir det någon form av hockeymatch i Tyresö Ishall med Mathilda. Vet egentligen inte ifall det är så värt att dra dit. Men jag saknar bästis. Ska köpa massvis med klementiner, så ska vi sitta där och skratta och försöka glömma bort allting. Det kommer nog gå bra.

(i)! Hörde att det ska bli ett facebook-blackout tydligen. Jag skall icke attenda på det. Jag bryr mig inte ifall folk blir besvikna på mig, igen, men orka göra det. Jag gillar den nya designen och allting med facebook är bra so far. Plus att det finns folk jag vill prata med *hint hint* Haha.

Jag ska nog hem till mamma och kolla ifall jag har fått brev idag, efter skolan. *FnizZz*.

Look right through me,

You make me happy in a way I never thought was possible.

Jag ska satsa rejält på skolan nu. Inget ska stå ivägen för det. Nu när jag knappt har möjligheten till att göra någonting annat, då fan ska allting annat bli bra. Jag härmar säkert dig Mathilda men, jag behöver verkligen tid för mig själv. Jag tror inte jag har tänkt på det så mycket. Nu när allting annat har skitit sig så ska det andra bli bra. Det kommer bli bra, jag ska försöka få allting att bli bra.

I find it hard to tell you,

Fortfarande en dröm.

Vaknade 12:51 idag - ingen var vaken. Udda för en Söndag liksom. Men sen kom jag att tänka på att, ja, igår. Det var ingen dröm. Men det kändes det fortfarande som.
Inget har varit sig likt idag. Alla är, ledsna. Ingen pratar med mig förutom Caroline. Pappa försöker, men det känns säkert bara fel. Och jag kan inte göra någonting åt det. Det är för sent för att göra någonting. Ska bo hos pappa på heltid nu tror jag. Vet inte ens om jag vågar träffa mamma, och se henne i ögonen. Jag kan inte ens ha ögonkontakt med pappa. Jag skäms, jag skäms för mycket. Det känns inte som att något av det här ska gå över. Som att det ska finnas kvar hela livet, och så kommer det säkert vara.
Jag gjorde ett flertal personer besvikna på bara ett ögonblick. Jag kan knappt förstå hur de känner sig nu.

Jag kan inte gråta. Det går bara inte. Det gick igår, men idag känns allting bara så tomt. För tomt för att gråta, för att ens göra någonting. Jag önskar nästan att jag kunde berätta det för alla, för alla som undrade. Men jag vågar inte. Folk blir bara besvikna, jag har fattat det nu och jag orkar inte med att fler ska bli det. 3 stycken får veta det. Jag kan nog inte berätta det för fler.


När förtroendet tar slut.

Händelserik eftermiddag/kväll må jag säga.
Dock tänker jag inte berätta ett piss om det här i bloggen. Ja, så privat är det. Tyvärr.
Har snackat med Mathilda ikväll. Hade ett nice telefonsamtal ett tag och nu snackar vi på msn. Det känns bra att ha någon som jag verkligen kan prata om allting med. Som förstår mig och som kommer med feedback istället för att bara sitta och lyssna på och hålla med. Tack för det bby. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.

Imorgon lär bli en av de hemskaste dagarna i mitt liv. Men jag ska försöka leva på och undvika att gråta eller göra någonting som inte är rätt.
Ni kan la hålla en tumme för mig. Även fast ni inte vet vad något av det här handlar om.
"Det kommer gå bra, det kommer gå bra. Allting kommer lösa sig!"- går på repeat i skallen på mig. Men jag verkar inte ta in det. Men ingenting känns som verklighet nu. Allting känns bara som en hemsk mardröm som jag kommer vakna upp ur. Fast så är det ju inte. Det här är ingenting som jag kan spola över i livet, eller ignorera. Den här gången så måste jag ta konsekvenserna. Konsekvenserna för allt det idiotiska jag gjort.

Men whatever. Nu ska jag försöka.. aa, jag kan inte glömma bort allting. Men jag ska sluta tänka på det at the moment iaf.
Jag ska vara glad. Jag behöver inte vara ledsen längre. Allting annat i livet är bra. Jag mår bra nu och jag måste sluta oroa mig.

Jag kastar sten i min kuvös

Beteende eller kultur? Beslutsångest ftw.
Jag är ju intresserad av psykologi n'stuff. Men jag vet inte ifall jag vill.. gå den inriktningen..
Åh vad jobbigt ._. Jag vet inte vad jag ska göra.
Blev attackerad av massa folk på gymnasiemässan t0day. Trevligt att träffa lite p33ps som man inte träffat på länge >: Baffsie for example <3

Yaya! Jag vet inte vad jag ska göra.
Ska nog diskutera't med papichulo ikväll. Bai!

I don't wanna follow death and all his friends.

Gorbys + mjölk = mmmmh! <3
Idag ska jag verkligen plugga. Och när jag skriver plugga så menar jag verkligen P L U G G A. Pappa kommer tvinga mig att leava datorn så fort han kommer hem.. FYFAN säger jag bara.
Hur ska Sandwall överleva en kväll utan att chatta med geeks? Jadu. Bra fråga.
Har ifs fortfarande mobilen men det skulle inte förvåna mig ifall pappa nallade den av mig. Buhu.

Jag var med på idrotten idag. Det enda negativa var väl att jag inte gjorde det man skulle göra. Men Birgitta didn't mind.
Cissi och jag gick till salen bredvid den vi skulle va i och lirade basket. Egentligen skulle vi ha kondtion/styrka, sen bytte Biggan till Redskap (vilket suger apa).
Iaf! Jag ägde på basketen och när det var typ 15 minuter kvar av lektionen så satte vi oss på golvet och snackade om kärlek, som ledde till killar och därefter till avundsjuka. Och att vi hatar folk som blir så jääkla avundsjuka hela tiden. Jag förstår egentligen inte.
Ifall jag blir det så döljer jag det. Orka springa runt och va odiskret som en jävla.. gris och bitcha sönder.

Äh. Jaja.
Jag lärde mig nyss hur man klistrar in youtube-klipp (y) Woho!
Så nu får vi la se ifall det funkar. Låten jag klistrar in nedanför är min knarklåt för dagen btw.


You're everything I want cause you're everything I'm not.

Mitt liv är så undebart just nu. Seriöst. Fyfan vad bra jag mår. Allting är bra. Ingenting går fan fel.
Egentligen så vet jag inte vad jag ska blogga om. Kände mig bara tvungen att skriva.
Känns ganska bra att skriva iaf ett inlägg per dag. Annars blir det liksom, tomt. Och tomt är inte bra. Nä.

Jag önskar att jag hade fler läsare.
Nu snackar jag inte om att jag vill ha lika många läsare som überbloggarna. Då skulle de bara bli fetzdissapointed ifall inläggen sög.
Men, lite fler än typ 10/dag skulle uppskattas. Och hur fan ska det gå till? Nä inte vet jag.
Får la lära känna nytt folk så jag kan tvinga dem att läsa bloggen. Hihihi.

Håkan Hellström - Vaggvisa för Flyktbenägna
Där har vi en bra låt, folk! Ladda ner, lyssna och njuuuuuuuuuuuut.

Pussssssssss.

It better be what you want.

"Vem utser statsminister?" var en av frågorna som susade runt i skallen i stort sett hela natten. Hahaha, fyfan vad illa.
Hade soprov nu imorse och jag hade inte pluggat sådär jättemycket till det föränn igår kväll. Så jag låg och var nervös och trodde att jag skulle faila som fan.
Men jag kom till skolan imorse, gjorde provet, lämnade det och andades ut. Det gick fan bra. Får förhoppningsvis tillbaks provet i slutet av veckan. Jag som ska satsa på att kirra VG i samhällskunskap. Får hoppas att jag får det då.

På torsdag så är det Älvsjömässan som gäller!
Jag, Cissi och Ullisbullis ska knalla runt tsm. Alla tre är tydligen intresserade av antingen Sam - beteendevetenskap, kultur eller språk. Woho, buddies!
Nä men ja. Jag hoppas bara att jag inte börjar i samma klass som någon av dem. Det vore verkligen nice med en helt ny klass. Fresh start liksom!
Hade engelska som sista lektion också. Skulle redovisa om landstället. Självklart (så klantig som jag är) så glömde jag skrivboken i skåpet. Så det var att improvisera för mig då. Jag kunde ju självklart snacka och så, det oroade jag mig inte för alls. Men jag hade ingen aning om vad jag skulle säga. Allting bara tog stopp. Erik var tvungen att ställa massa frågor och bladi.
Men jaja, i slutet så sa han att han tyckte att det gick jättebra för mig, så ja, får hoppas att han inte ljög då.

Nu ska jag plugga (typ). Har matteprov på Torsdag, spanskagrej som ska va inlämnad och så ska jag renskriva min krönika. Camilla vill ha in den så fort som möjligt - woho!

You'd better miss me!

I just don't wanna miss you tonight.

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am



Söndagar suger.
Jag är trött och assliten. Sitter här med min jättesöta hoodie och ser allmänt gangst4hh ut. Nej men, ja precis.
Sandwall slaggade hos Milkan från igårkväll till idag. SERIÖST, fyfan vilken trevlig hemmakväll! Vi satt med hela hennes family och kollade på skräckisar.
Seed och The Cottage. Jag rekommenderar The Cottage, halvt. Den var lite rolig. Seed var bara heeeelt wicked.
Alla crashade väl runt 1-halv 2. Jag var typ bautatrött. Så drömde jag nightmares. Vi blev typ attackerade av zombies i skolan. Drömde dessutom att det började värsta sexehpapah-snubben i min parallellklass. Synd att det inte var sant då. Det går typ ingen sexehpapah i våran skola. Lite tragiskt faktiskt.

MENMEN!
Nu är jag hemma. Mamma wajnar om att jag ska städa och sånt där, så jag är tvungen att dra tillbaks till verkligheten för en väldigt kort stund.
- Sådär!
Nu har jag dammsugit mitt rum lite slarvigt.
Medans jag gjorde det så fick jag reda på att min underbaaaaaaarrrrrra säng kommer typ.. nästa helg :D och fyfan vad glad jag blir ifall den kommer då.
Det betyder att jag slipper den där skrutten *peka* FY FAN vad UNDERBART.

Jag bloggar säkert lite senare, bitches.
Pussiluss!

It gets so hard for me to breath.

Min blogg är snygg nu va? Erkänn!
Vi tackar Mathilda för att hon fixat den, puss på dig.



Så vad har hänt idag då, Sandwall?
Nä inte mycket. Gick i skolan ofc. Inte fan var det den underbaraste morgonen heller. Jag ville typ döda allt och alla. Busschaffisen var cp, en gubbe på bussen var cp, bruden bredvid mig var cp, alla var cp och att det luktade snus på bussen gjorde ingenting bättre!
Efter skolan så åkte jag hem till Mathipathi, vi degade runt i hennes lägenhet och så kom Maggie hem från Spanien <: Hade typ varit borta grymt länge, och hon hade fått färg, såklart! Lyx. På tal om färg så måste jag börja sola. Jag tänkte på det idag. Jag är så förjävla blek. Det är inte mysigt någonstans må jag säga.
Mathilda och jag drog btw till centrum, köpte (mycket) godis, popcorn och dip<3 Vi skulle moffa, ofc?
Kom hem, käkade korv med broeed, poppade popcorn and that stuff. Fan vad fet jag kände mig. Sen la vi oss i hennes säng, spelade in massa ljud/videos, hahahaha, fyfan vad jag kommer ha kul åt dem när jag kollar igenom alla söta videos på min mobil.


random bild på kaaaat, haha.



Lol. Detta blir ett långt inlägg. Men jag har tråkigt, så ni är tvungna att stå ut med mitt långa inlägg ikväll. Jag ska nog inte blogga mer för den här dagen, jag lovar nästan det. Och det kanske är bra.
Men ja, vad händer ikväll?
Jag ska nog sitta här, lyssna på musik, chatta med tråkigt folk och kanske kolla på TV. Spence lär säkert logga in runt 1 eller något sådant skulle jag tro. Ska se om jag orkar va uppe tills dess.

Ha en nice fredagkväll allihopa!
/ Yours truly, Sandwall.

Lovesick, I'm lovesick.

Klockan är mycket, jag vet.
Jag har pluggat fysik i någon timma nu. Med några pauser ofc, men ändå.
Just nu håller vi på med universum och massa annat crap. Inte speciellt kul om jag får säga det själv.
   Under mina söta små pauser så har jag chattat med Spencer, han är söt. Jäkligt söt faktiskt. Och han har fina armar, och har lovat mig att han inte är någon äcklig 59åring som tänder på väääldigt mycket yngre flickor. Hahaha.
Det känns ganska udda att snacka med någon som bor i Kanada, som dessutom snackar engelska. Men det är skönt, skönt som fan.
   Så Mathilda, förbered dig för en eftermiddag med Sandiswallis då hon snackar liiiite om Spence, bara liite. Hihi.
Yeah that's right. Jag ska vara med Mathilda imorgon, efter skolan. Vi ska antagligen mötas i stan, köpa jacka till mig och därefter dra hem till henne, käka middag, moffa godis och ha en allmänt trevlig fredagkväll.
På lördag så kanske det blir fest. GISSA OM SANDWALL ÄR PEPP?!        Ni kan kommentera vad ni tror.

Jag tror jag ska läsa igenom allting en gång till nu. Eller två kanske. Sen blir det slagg för Sandwall.
Hon ska ju trots allt upp klockan 06:17 imorgon, awesome! Ser fram emot det som fan, verkligeeen.

Bai!

Moderna tankar om varandra.

Goooodermorgen, luls.
   Sjuk igen(!!!). Inte kul men jag har ingenting annat att göra än att stanna hemma. Och vad gör man när man har tråkigt? Jo, man fotar. Finns det mycket att fota här hemma? Nej det finns det inte. Men jag har fotat lite iaf. Så vi får se ifall jag klämmer in en eller två bilder i slutet av det här inlägget.

Jag funderar om jag ska dra och kirra nudlar. Jag vet att klockan inte ens är 12 och att nudlar inte är det godaste som finns i världen, men det är fan det jag orkar göra nu. Hela kroppen är död, hjärnan aswell. Måste dra till skolan imorgon och det känns inte alls najs när jag nu är sjuk.
   Sandwall vill dessutom festa i helgen. Det förvånar mig inte ifall jag inte blir frisk så jag kan göra det.. Eller att det inte finns någon fest som man kan dra till ._.

Jaja. Jag orkar inte blogga mer. I'm too tired.
Måste dock meddela att jag snackar med en charmig kanadensare. Oh yes!
Puss!
[Så får ni självklart två bilder. En på Elvira tror jag, inte helt säker på om det är Elvis. & en på Saphirispiris.] - ENJOY!


Jag vrider mig på nålar.

Sickisick. Igen. Tufft va?
Jag var helt lost när jag vaknade imorse. Trodde att jag hade drömt att jag hade ont i halsen och att jorden gick under eller ngt.. Men så märkte jag att det inte var någon dröm (det med halsonten alltså) så jag bestämde mig för att stanna hemma och sova lite längre.
Sen vaknade jag vid 10 och ringde mamma, då kunde jag inte ens prata. Eller, min röst var normal och morgonröst:ig men problemet var bara att jag inte kunde uttala alla orden helt korrekt, det gjorde för ont när jag sa t.ex g, t och s.
   Menmen, en trevlig hemmadag för mig då? Fan. Jag som hade soprov and stuff. Det enda positiva med att vara hemma är väl att jag kan plugga lite extra till det och förhoppningsvis få liite bättre betyg. Det suger att jag typ enbart kommer få G i So-ämnena.

Wellwell..
Jag kanske återkommer. Ska sitta i vardagsrummet, dricka te och kolla på lame ass-program. Talk to you guys l8r!
Pussilussuss!

Allt som inte är musiken.

GOMORRON!

Sandwall är tröttitrött och orkar egentligen inte dra till skolan, men det är klart hon ska showa alla att hon är duktig och göra det? D;
   Idag är det praktiskt hk-prov som gäller. Fyfan vad jag inte är pepp. Jag skulle egentligen prövat att göra det på höstlovet, men blev det av? Nej det är klart det inte blev. Så jag får hålla tummarna (och det ska ni fan oxå göra) och hoppas att allting går bra, att jag inte gör bort mig och att Carina älskar mig. Vi har typ haft två praktiska lektioner den här terminen, eller inte ens det.
Jag förstår inte hur hon ska kunna sätta betyg på det, och vi har bara den här terminen på oss, sen är det kört. Helt sick.
   Enligt henne så är jag tydligen ganska passiv på lektionerna, vad fan är det liksom? Vi har haft typ 4 lektioner med henne och de ggrna har vi fan inte gjort ett piss. Jag gillar inte henne så värst.

Jaja, puss på er allihop.
And wish me luck!

Jag kan inte hjälpa dig.

Tjobla!

Den här dagen har varit bra. Seriöst, den har varit rätt så underbart bra faktiskt. Jag har inte mått speciellt dåligt egentligen, det har gått bra på lektionerna och inga har gjort mig på dåligt humör om man bortser från Ullisbullis och Marie-Louise (bildläraren).
   Igårkväll så somnade jag med världens jävla magont. Orkade inte bry mig och tyckte att det bara var att försöka somna och hoppas på att värken var borta på morgonen när jag vaknade. Var den det? Nej! Klart den inte var det. Fyfan. Det gjorde så förbaskat jävla ont. Jag kunde inte skratta, inte springa, inte gå, inte hoppa, inte hosta, aa jag vet inte. Jobbigt var det! Så jag dissade idrotten, Birgitta blev sur, men agerade förstående vilket jag lovear henne för. Lite småroligt att jag haft henne i sexårs-2an och nu sen i sjuan - sweet!

Jag kan dessutom säga att jag missade typ 95% av spanskan idag
(y). Ulrika (syo) ville tydligen prata med mig om gymnasieval och hur det gick i skolan och med livet osv (hon bryr sig ganska mycket om mig D:) Så ja, vi satt och snackade i 40minuter eller något om skolor, program, inriktningar, livet, aa, jag vet inte. Ganska mycket.
Och jag har funderat. Jag är sugen på en samhällskunskapslinje, och inriktningar? Beteendevetenskap, kultur, språk eller Samhällskunskap.
   På engelskan så fick jag sitta och agera publik när några i klassen redovisade om "A Place In My Heart". Anna blev ganska besviken över att jag hade glömt boken, wajnade och sa något i stil med "Sofia, bby, du som är så bra på engelska, du borde sluta slarva och glömma böcker hela tiden. Du har MVG, det vet du, men du måste sluta slarva."
Jag borde fan skärpa mig. Att min favvofavvolärare sa det till mig, ja, det betyder en hel del.

Sandiswallis orkar inte skriva mer. She is kind of tired, oh yes.


Hade fått brev från bäzt hezt när jag hade kommit hem! :D

Måttligt sugen.

http://publishme.se/267048/images/new/
Inte liite sugen alltså...
Men det är klart de har slutat sälja den, SJÄLVKLART! :@

Är det rätt tid att ta detta kliv?

Kom nyss hem och märkte att jag inte varit inne på msn/bdb/whatev sen i Fredags förmiddag - illa.
Så... Helgen, ja!

Fredag:
Vaknade runt tio, gjorde mig iordning och drog till Mathildas jobb i Fridhemsplan. Vi drog hem till henne, hämtade lite stuff och fixade lite fliffs, käkade lite middag, packade lite, sminkade oss och bladibla. Runt 21 så bestämde vi oss för att dra på fest i Häggvik, efter lite tjafs om lite allt möjligt.
   Tog bussen till centralen och därefter pendeln till Häggvik - öde, oh yes!
Både jag och Mathilda var typ aspissnödiga så ja, vi pissade på perrongen och jag brydde mig inte ett piss ifall någon skulle se mig. Jag orkade inte bry mig, haha.
Mathilda hade tvingat Joel att följa med. Eller tvingat och tvingat... Han följde med frivilligt :D
   Efter att ha väntat på Joel på perrongen n'stuff så började vi gå mot, some place och hörde av oss till Kaan som mötte oss en bit från perrongen, han och ngra dudes/dudettes hade varit på krogen och partat innan och sen var det dags för oss att dra hem till en brud vid namn Karin - astrevlig prick må jag säga!
Festen var najs, folket var najs, huset var najs, allt var najs! Dock drack jag liiite för mycket, så jag la mig i ett av sovrummen i hopp om att få va ensam men icke!
Äh. Det blev najs ändå. Vi lärde känna en massa nytt folk och det var så JÄVLA trevligt.

Lördag:
Mathilda väckte mig vid 10 (hade då sovit i kanske.. 2½ timma - asmysigt!
Carina hade fixat frulle, så vi drog ut till köket och hade en trevlig och mumsig frukost vi tre :D Mathilda skulle kolla på hus med sin farsa och Martina, så vi var tvungna att dra lite innan 11. Jag skulle leka med Sara och Lina men de var sega, så jag väntade på dem inne i Kulturhuset i typ en timma, men chill var det, och jag frös inte! (Måste dock ändå kirra vinterjacka, yes.)
Men vi drog iaf hem till Lina - de gjorde sig iordning medans jag kollade på Vänner. Sara hade tagit med sig typ 2 boxar, asnajs! :D Fyfan vad kär jag har blivit i det programmet, haha.
Vi drog iaf in till stan igen och träffade Filip, det var fan ett tag sen så det var trevligt att träffa honom. Innan vi drog hem så träffade jag dessutom Juden, skulle säga hejdå till ungen som oxå skulle hem, vilket egentligen inte blev av tillslut. D: Men det tog ett tag att säga hejdå till sötnosen men jag hoppas att Lina och Sara inte tyckte att det var för jobbigt att hänga på plattan i ngra minuter XD Haha.
Så drog vi hem till Lina, kollade på vänner, drack kaffe, åt, skrattade, busringde random folk och lite sånt. PUSS på det. Jag hade saknat allt det med er som fan.
Massa najs smsande med Pautic tills jag somnade runt 2, han är väldigt söt och bra <:

Söndag:
Vaknade upp vid 11, la oss i Linas säng och degade sönder. Det var najs.
Jag och Lina drog oxå och handlade i sovkläder, folk glodde, men jag brydde mig inte.
Kollade dessutom på Strandvaskaren - ingen bra film, jag rekommenderar den icke. Hahaha, men aa. Hände inte spec mycket mer.

Helgen ägde sönder. Puss på alla som jag tillbringade den med.
(blev ett lite slarvigt och långt blogginlägg men aa, hihi)

RSS 2.0