That's me in the corner.

Att spela in sin röst på spanska är ganska underhållande. Det är så att alla i spanskagruppen var tvungna att göra presentationer om någon spansktalande person/whatever och då valde jag att berätta om staden Cusco, som ligger i Peru. Så idag var det dags att spela in texterna och göra klart presentationerna i Photo Story. Jag lät ganska rolig, men Aymin bedömer bara text och uttal, så förhoppningsvis kammar jag hem mitt mvgoj i spanska. Vore sjyrrebyrre ifall ni höll en tumme (eller två).
   So:n har jag pluggat till relativt mycket. Ska läsa faktan några gånger under fittrasterna idag. Det är skönt att det är dags för läxförhöret på sista lektionen. Den slutar 14:10 och då är det dags att rejsa iväg till Tyresö och sola med Mathilda. En stressig dag, stressig dag indeed. Var så jäkla stressad imorse så jag glömde massvis med grejer. Dumma mig. Men nu ska jag nog plugga lite urbanisering och demografiskit.

Jag glömde min iPod hos pappa igår oxå. Fattar ni hur heartbroken jag är? Måste nöja mig med mobil och rado.

Hjälp mig att förstå.

That's rite. Jag lyssnar på "Snälla snälla" med Caroline af Ugglas! (förlåt Mathilda) Även fast hon är typ världens mest retard:ade människa så diggar jag den här låten, ibland iaf. Innan lyssnade jag på "Ghetto" med Akon, fattar inte varför men den hade jag på hjärnan i stort sett hela eftermiddagen, medans jag packade, pluggade och åkte hem till mami. Satt och sjöng den i bilen, säkert jättecharmigt. Nu står "Flickan från det blå" på tur, med Jimmy Jansson you know. Vad har hänt med min musiksmak egentligen? Weird, isn't it?
   Nu är det så att jag egentligen ska plugga geografiäckel, men jag valde att sätta mig och skriva massa onödiga saker som ni tjockisar kan läsa, visst är jag snäll? Plus att jag tänker på annat när jag läser om urbanisering osvosv, det är störande. Det är inte så att jag ska skriva världens längsta inlägg här och nu, nejnej, det lovar jag. Men lite ointressanta saker måste ju skrivas, det är ju trots allt en onödig blogg, hajar ni? Igår fick jag dessutom reda på att Sebastian älskar min blogg, när folk säger sånt får jag lust att fortsätta skriva skit hela dagarna. Varför kan ni inte vara lika sötnosiga som han? Just det, ni suger. Höhö

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig

As far as possible.

Anledningar till att mitt liv är ganska bajs just nu:
• Mitt kompis har gått ut.
• Jag har muntliga i matte imorgon
• Jag har muntliga i engelska på torsdag
• Jag har so-läxförhör på torsdag
• Förkylningen vägrar släppa

Boom shaka-laka!

Det finns flera än jag som vill fixa en dag.

Var i centrum med Mathilda efter skolan idag. Hittade ett par fulsnygga solbrillor (Mathilda köpte oxå ett par som var minst lika fula) och en jättesöt blommig tröja som jag ska ha på valborg. Solglajjerna ska vi steka runt med som fan på P&L, grümt sexeh!
   Imorgon ska vi sola efter skolan och sen blir det nog bara att dratta hemåt för mig. So-läxförhör på torsdag som jag måste plugga till. Har dock ingen aning om vad jag ska plugga till. På tal om SO! Snackade med Natta idag, på bilden, hon har tydligen valt sam-sam på värmdö (som mig) vilket jag faktiskt (faktiskt!) såg som en positiv grej. Då är jag inte ensam där när skolan börjar, alltså har jag en polare att luncha med. Hon verkade ganska pepp på det med, så det blir säkert riktigt nice. Bara inte fler jag känner har valt sam-sam, då blir det ju bara tråkigt. Ahwell!
   Nu ska jag lyssna vidare på Teddan och chatta med trevligt folk på msn. Btw. Anton är dum i huvudet. Men jag gillar kossmilkern ändå.

Här kommer kungen av ingenting alls.

Photocreds: Stig.


Dagens planer:
• Deppa och lyssna på Gyllene Tider.
• Plugga äckelspanska
• Läsa 50 sidor i Slam av Blabla Hornby
• Deppa lite mer
Köpa P&L-biljetter
• Dricka te och bli frisk

Det finns en gata där alla kan mitt namn.

Hosthosthost.
Här sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström samtidigt som jag hostar, snörvlar och är allmänt förkyld. Mathilda drog nyss till das nya hus med hennes papichulo och company. Jag vill dit, och se hur det ser ut. Att Mathilda beskriver allting på sitt sätt hjälper till en del, men jag vill inte bara ha en konstig bild i skallen av eluttag som sitter mitt på väggen :(
   Igår kväll var jag och Mathi på bio med Oskari och Kimpelimpen. Såg The Uninvited (som jag var lite skeptisk till i början), den var faktiskt bra. Bra, äcklig, läskig, ja, you name it. Jag var mer rädd än när jag såg remaken av Friday the 13th och det är fan nice! Kunde knappt kolla (brukar få en tendens att kolla på något helt annat än filmen så fort man fattar att det blir läskigt, och jag blir rädd ändå..)
   Några timmar innan hade vi grillilillat med familjen. Jag och Mathilda hann dessutom göra världens största och godaste blåbärspaj (jag skojar INTE!). Lite av den åt vi när vi kom hem från bion. Satt i köket, planerade inför Hälsingland och var allmänt jätteexcited inför Juni. Allt kommer bli så bra!
   Tror jag måste försöka hitta någon som kan hjälpa mig med spanskaläxan nu. Klockan är inte så mycket, men jag hoppas att Rasmus, Kajsa eller någon bra är online (om du kan spanska så måste du hjälpa mig!). Pusspusspusshost!

Fighting for survival.

Att vara för GMO i en debatt på NO:n suger apa. Nu har jag skrivit ut massa fakta om GMO, argument för och hela baletten. Jag skulle uppskattat de här lektionerna dubbelt så mycket ifall vi kunde vara mot det, för det är lättare, eller hur?
   Om 4 minuter ska vi ner till klassrummet, få betygskriterier och antagligen sluta efter det. Sen har vi SO, antagligen blir det namngeografiförhör, vilket jag kommer faila på. Inte skoj.
   Nu wajnar Anna om att vi måste dra från datasalen. Pussilussusususus.

It's gonna be me.

Här sitter jag och lyssnar på *Nsync och luktar på mig själv. Yeah, you heard me. Idag började jag använda min Escada-parfym, kanske ett tecken på att sommaren är på g, eh? Jag luktar iaf sommar. Typ jordgubbar och grejer, me like.
   Igår fick vi sluta tidigare. Jag och Karin hade "glömt" våra böcker, typ. Aymin sa åt oss att gå och Anna sa att vi kunde skippa engelskan och sluta för dagen. Fyhelsike vad skönt det var! Vi knallade till konsum och jag buy:ade ett Granny Smith och Karin.. Jag kommer inte ihåg vad hon köpte. En citron och.. JOJUSTE.. Jaja. Hon väntade på min buss med mig och sen gittade båda hem.
   Just so you know så är jag ledig idag. LEDIG. Det är skönt. Har inte gjort mycket alls. Packat och käkat frukost. Hann glutta på Våra Bästa År (som ifs suger), det var kul. Så snart är det dags för mig att kuta till b0sen och möta Carro i Tyresö centrum och sen ska jag, hon och Mathilicious dra och gymma - nice, huh? Och i helgen ska Mathilda söka till Idol. Vi slaggar hos mig på fredag, drar till.. vardetnuvar på lördag morgon och på kvällen kanske det blir Bålsta? :D
   And by the way, glömde berätta att jag kom in på mitt förstaval på Värmdö Gymnasium - samsam, kan det bli bättre? :*DD Ska dock ändra lite bland mina andra val, just in case. Men det blir skitbra. Jag är happikat.
POOOOOOOOOOOOOS.

You spin me right round, baby.



Charmtroll. [Ja, jag var tvungen och nu ska jag springa till b0sen]

Now they're buried and they're dead.

Jag kan inte sova. Imorgon börjar min första lektion klockan 09:30 och jag kan inte sova. Att jag har gått och lagt mig mellan klockan 2-3 de här kvällarna har inte varit till någon speciell hjälp heller. Det skulle vara riktigt skönt ifall man kunde ha skola på eftermiddagarna istället - långa sovmorgnar. Jag skulle klara av att gå till skolan till klockan 17-18 på dagarna, ifall det betydde att jag fick sova till 10-11.
   Bild imorgon då. Bild, idrott, spanska och engelska. Det enda jag ser fram emot är bilden, kanske engelskan oxå eftersom vi har börjat med muntliga nationella. Äntligen, äntligen så kanske det är min tur att ha det! Det är antagligen det enda nationella jag ser fram emot. På bilden ska vi måla våra lerskulpturer och det betyder att jag ska fullborda mitt arbete med Rädda Barnen-gubbarna. De är så söta och jag hoppas verkligen att Cecilia tycker om dem. För visst vore det trevligt med ett VG i bild, även fast man inte är speciellt kreativ?
   Själv inser jag att detta är ett av mina kassa, onödiga blogginlägg men eftersom jag inte hade någonting annat för mig så bestämde jag mig för att bara skriva ner lite onödigt skit. Nu ska jag antagligen kolla klart på filmen på trean och smsa med Patrik. Imorgon ska jag egofota, i think. Så är jag ledig på tisdag, b-e-autiful!

And truth be told I miss you.


Open your eyes
Look up to the skies and see
Im just a poor boy
I need no sympathy
Because Im easy come, easy go
A little high, little low
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me
To me

But I'm still destroyed.

Jag gillar inte storstaden. Jag gillar inte människorna, jag gillar inte stämningen och jag gillar inte hur det ser ut. Det finns tillgång till många affärer och mycket annat, men är det verkligen värt det? När jag för ungefär en timma sedan promenerade längs götgatan/götgatsbacken med Karin så insåg jag verkligen att jag inte tycker om någonting som har med Stockholm att göra. Jag gillar inte ens att det är mycket folk ute på fredagkvällar, att fulla människor springer runt och dräller. Ifall detta skulle hända uppe i Hälsingland t.ex så skulle det inte spela någon roll, det är någon helt annan stämning däruppe, folket beter sig inte lika äckligt, inte likadant. Därför har jag kommit fram till att jag inte passar in här, jag passar inte in i storstaden. Som jag tidigare sa till Karin -"Det kommer inte förvåna mig ifall jag flyttar in hos någon bonde i Hälsingland, gifter mig med honom, skaffar 25 barn och mjölkar kossor om dagarna.". Även fast det inte alls låter frestande så vill jag inte leva ett storstadsliv. Att bo i innerstaden uppe i Söderhamn är tillräckligt mycket storstad för mig. Nu känns det som att detta är något jag skriver ner, bara för att jag är på ett speciellt humör men om jag ska vara ärlig så hoppas jag på att detta inte är något bullshit som bara kom upp i hjärnan för ett tag sedan.
    Men ja, kom precis hem från staden, där jag varit med Karin. Vi såg 17 again, någon film med Zac Efron som alla verkar tycka suger men efter att ha suttit och skrattat, nästintill börjat gråta (för så rolig var den) så måste jag erkänna att den var riktigt bra, den var riktigt rolig och handlingen var riktigt intressant. Riktigt riktigt! I alla fall, jag tycker att man borde gå och se den ifall personen ifråga gillar ungdomskomedifilmer. Ha ha.
   Imorgon blir det chilldag. Ska försöka läsa ut Breaking Dawn och på kvällen bär det av till Mathilda. Har inte träffat sjuklingen sen i tisdags och det var ju ganska länge sedan, eller hur?

Släpp in ljuset.


Jorden värmde våra fötter där vi sprang.

Idag har varit en chill dag, chill dag indeed. Vi hade en hel del fittraster, en extra lång mellan matten och engelskan. Lisa, Angelica och jag med en halvsovandes Lynn på mig sjöng på massa gamla låtar man lärt sig på sexårs osvosv. Det var en trevlig rast på 55 minuter, ofc. Anledningen till att den var så lång var eftersom vi fick dra efter mattediagnosen, jag var klar efter 20 minuter så det var bara att sitta ute och steka.. Eller ngt. På SOn fick vi dessutm tillbaks uppsaterna (jag hade skrivit om Kristallnatten typ) Mvgoj, oh yes! Lotta förhörde mig lite när vi snackade betyg men det klarade jag strålande! Hon blev säkert lite ägd.
   Nu ligger jag i soffan och lyssnar på Ted Gärdestad - Sol, Vind och Vatten (som vi dessutom satt och sjöng på idag) och har ont i min fot. Yeah, you heard me. Jag har inga gympadojjor som jag kan ha på gymmet (klant som jag är) så jag körde rask promenix på ett av banden, vilket resulterade i att jag fått typ brännskador på undersidan av vänstra foten. Skulle inte banga på att stå med den i snö nu alltså, niiiiice. BTW! på vägen hem från gymmet så snackade jag och Carroparro SJUKT mycket om Hälsingland i sommar. Shittsan så trevligt det kommer bli.
   Att fortsätta med examinationsuppgiften i svenska och invänta middagen låter som en bra idé. Goodbaj!

Jag vill känna din kropp emot min.

Medans jag sitter här, lyssnar på Gyllene Tider, smsar med Anton och småklagar över att solen lyser på datorskärmen så kan jag ändå inte sluta längta till sommarlovet. Just nu längtar jag mest till 12e Juni, då sommarlovet precis har börjat och då jag, Caroline, Linnéa och Mathilda är på väg upp till Hälsingland, Söderhamn, Mobodarne. Då det är varmt, då man kan bada, sitta ute på altanen, sola, spela kort, grilla, festa och njuta av att man har i i princip två skolfria månader framför sig. Jag längtar nästan så det gör ont.
   Carro kan komma hem nu tycker jag. Imorgon ska vi gymmeligymma. Och på fredag har jag ingen svenska. Den enda riktiga lektionen jag har är teknik, det är glassigt.

Walking on sunshine.

Nu har jag bestämt mig. Efter sommarlovet ska jag spendera mina pengar på en BRA kompakt digitalkamera och en BRA mobil. Yesbox.
   Nu måste jag dra. Blajs.

In the heart of America.

Finner det ganska skönt att kunna sätta mig vid datorn och bara ta det lugnt, även fast den är placerad i vardagsrummet. Det är så att eftersom min käre parallellklass är på Nobelmuséet med en av lärarna vid namn Anna, så det betyder att jag slipper matten nu på morgonen. Planerna var egentligen att jag skulle plugga inför antingen mattediagnosen eller nationella som vi har nästa vecka, men det orkar jag inte. Ikväll får pluggandet sätta igång - matte och svenska! (y)
   Iaf, jag börjar 10:15 med svenska med Camilla och då har en del av ungarna i klassen nationella så antagligen kommer jag och Kariño sitta och dega som vanligt. Eller så kanske vi (för en gångs skull) fortsätter med vårat svenskaarbete som skulle vara klart för några dagar sedan. Men det är därför jag har planerat att skriva klart det hemma istället, det är lugnare här hemma, och inte massa 93or som springer runt och larvar sig, lyssnar på musik på sina mobiler och dylikt. Sen har vi oxå idrott som jag SJÄLVKLART ska vara med på, visst är jag duktig?
   Nä nu ska jag kika runt lite på nätet och sen ska jag byta om och dra till bussen som går.. 9:10. Just precis. Pusspuss!

Och jag vill ha dig.

Älskar att internetuppkopplingen har fuckat sönder däruppe så jag är tvungen att sitta i vardagsrummet med mina underbara ipodlurar(Mathilda, tyst :@) och knarka sönder Spotify. Har nyss käkat middag (typ) och det blev pastapastaaahh och nå grekiska köttbiffar (fan vad brutalt det låter) - smaskenssmaskens!
   Dagens planer (efter skolan) var egentligen att gymma med Carroparro men eftersom bruttan var seg på att svara i sin telefink så gittade jag hem till Mathildilicious som var sjuklingen nr 1 - puss på det! Aja. Vi låg i hennes säng och skrattade åt hur folk såg ut för sisådär 4-5 år sedan, hahahhha.. vissa såg riktigt söta ut, really! Annars smågluttade vi på Harry Potter and the chamber of sicräts. Malfoy ser ut som Oliver, Quidditch-ledaren i Griffindor-laget snackar jättegulligt och det gör Professor Snape med, namomnomnam.
   Cirkus klockan 18:10 var det dags för mig att kuta till bussen (jag sprang inte, nej, men det lät bra att skriva så) och yeah, anlände till Ghettoringen kvart över - hann jag med bussen? Ja, det gjorde jag. Var den tidig? Ja, det var den. Var busschaffisen jättenära på att åka iväg när jag ställde mig vid dörren? Ja, det var han. CpskalleSLsfittäckelblä. Ursäkta språket men ja, ni som bor i Sthlm förstår. Ni som brukar ta 872an till Tyresö Centrum förstår iaf, yesss.

Sött litet wajninlägg á la Sandwall, righty? Nu ska jag återgå till att smsa med Anton och chattelichatta med den där Jacob. :*

Hon lovar mig att alltid stanna kvar.

Sådärja! Sommarjobbsansökningar kirrade. Har säkert sökt till 6 place eller något. Nu är det bara Posten och ICA i centrum kvar då! Jag tycker folk kan hålla en tumme för mig så jag kirrar något till juli eller augusti.
   Jag kom (nästan) precis hem från Mathildalicious. Vaknade vid 12-tiden, ringde henne och drog dit. Och så söt som jag är så köpte jag olika sorters gifflar och tog med mig te på vägen. Hon blev glad - score, va? Vi satt i hennes kök, drack te, åt chokladpudding, gifflar och annat crap. Det var gott. Så pratade vi om hur jag hade haft det i Hälsingland och hur hon hade haft det här hemma i äckelslummet. Hon hade tydligen haft det bra :)
   Imorgon är det skola, gym och plugg som står på schemat. Tror jag. Och jag ska inte bli sjuk! INTEFANHELLER. Jag ska gymma som fan till sommarn och jag, ja, jag vet inte. Sen ska jag oxå prata med pappa om sommarlovet och försöka tvinga honom att åka upp till Hälsingland innan Juni aswell. Detta blir bra. Imorgon ska jag sola oxå.

Mathilda är bäst i världen. Bara så ni vet.

I've been looking for freedom.

Känns ganska opassande att börja det här inlägget med "Äntligen hemma!" för det är inte det jag vill få fram. Egentligen var det planerat att jag skulle stannat kvar uppe i Hälsingland till imorgon, och att vi skulle åka hem vid lunch. Men efter att ha kommit hem från kortspelarkvällen med Julia och Elin så får vi nyheten att det blir hemfärd en dag tidigare istället.
   Så nu har jag kommit hem från en underbart avslappnande vistelse(lol) i Hälsingland. Har faktiskt inte gjort speciellt mycket däruppe. De enda dagarna då jag gjorde något annat än att sitta hemma var i onsdags och i lördags - på onsdagskvällen var det partyparty med Simon och company i Söderala och i lördags var det Sagan om ringen-tittande hemma hos Simon. Jag är så jävla glad över att ha hittat någon att vara med däruppe, det är grejtness.
   Jag ska flytta till Hälsingland, eller någonstans uppe i norrland, där det är öde. Är nästan helt 100 på att jag ska göra det. Då slipper jag storstaden, alla ytliga, fördomsfulla människor osv. You gotta love it.

I focus on the pain, the only thing that's real.

På onsdag åker jag till Hälsingland och jag måste erkänna att jag längtar. För det kommer bli skönt. Skönt att komma härifrån, igen..

And time goes by so slowly.

Kände att det var en grejt opportunity att passa på att blogga nu när Milkilicious letar efter sin prinsesskrona.
   Självklart fyllde bästis år igår och det betydde att det var mycket som hände under i princip hela dagen. Det hela började med att lilla jag klev upp lite innan åtta, gjorde mig i ordning och käkade frulle med Carro, mamichulo och Kristian. Vi var tvungna att springa till bussen men självklart hann vi med den! ^^
   Runt elvatiden anlände jag @ Mathilda´s place. Bruttan ville att jag skulle luncha och fira henne med hennes släkt oxå, vilket jag först var lite osäker över men hon lyckades övertala mig och det var nice, riktigt nice :) Fick träffa i princip hela hennes släkt och det var grümt trevligt, även fast jag inte sa så jättemycket. Folket drattade vid 16 och då var det dags för oss att börja plocka undan, kirra bål och hinna med massa andra förberedelser innan alla skulle komma runt sjutiden. Det slutade med att jag, Milkan och Richard degade i hennes rum (jag skrev till väggen ;D) och eftersom Sandra inte alls hittade hem till Mathilda så var det bara för mig att åka och möta henne, jag var trött men det gick bra. Passade dessutom på att möta en Paui som man inte fått se på länge.
   Efter massa damputbrott och att vi sminkat/klätt på oss så satte vi oss ner och körde ölspelet med Steffe och alla andra. Det var kul (även fast man inte blev ett dugg påverkad av bålen vi hade gjort men wellwell..). Folket strömmade in mellan åtta och nio och det slutade med att vi var EXTREMT MÅNGA, men det var müspüs! Även fast det inte var nyktert någonstans från både min och Milkans sida så partade vi på hela kvällen :D
   Alex (morbror nr 2) började kasta ut folk vid tolv och eftersom det tog tid för dem var väl alla som skulle ut ute runt halv två. Men det var bra. Jag var hur trött som helst så efter att Mathilda öppnat hennes gifts så gick vi och la oss - jag och morbröderna (Richard och Alexander) i Carinas säng - varmt och trevligt. Jag tvingade Richard att vara uppe med mig i 2 timmar till för av någon anledning blev jag jättepigg så fort jag lagt mig (förlåt hihih).

Jag måste tacka alla för en trevlig förmiddag, eftermiddag, kväll och morgon. Allt var guld värt och Mathildas 18årsdag blev en av de bästa kvällarna of my life! :)
Pussilussiluss
!

There’s still a little bit of your words i long to hear

Det är nu, nu när jag sitter här och lyssnar på José González och kollar ut genom mitt fönster (det är vår ute för er som inte fattat det än) så känner jag att.. Mitt liv är bra. Mitt liv har i stort sett alltid varit bra, men så trög som jag är så har jag inte fattat det. Det har inte tryckts in i min skalle att jag har det bra - jag bråkar sällan med mina föräldrar om stora grejer, jag mår sällan dåligt över världsproblem och ja, jag har vänner som jag bryr mig om och som i sin tur bryr sig om mig (hoppas jag).
   Men nu kommer vi till problemet - varför wajnar jag? Själv vet jag att det inte är för att jag behöver uppmärksamhet, för jag får tillräckligt. Det är så att jag faktiskt inte vill att folk ska bry sig så mycket, jag är ganska så stängd och har svårt för att släppa in folk i mitt liv och det kanske är därför jag inte har speciellt många nära vänner, eller? Jag kanske bara är en sån person som vill få ut allting, eller en stor del av det, utan att berätta specifikt vad det handlar om. Bara slippa ha kvar alla problemen för mig själv, jag vill väl bara inte bära på det ensam, även fast personen jag berättar det för inte bryr sig ett piss om det. Men det kanske är så? Att skriva ner allting i en dagbok känns inte frestande och jag tror inte det lättar på "trycket" alls. Därför vore det skönt om alla kunde ha en person som man kunde wajna för hur mycket som helst. Som inte tyckte det var jobbigt och som bara kunde sitta och höra på ens meningslösa problem, visst vore det skönt?
   Näe, jag ska sluta skriva ner allting här nu. Jag ska försöka få tag på Mathilda. Och jag säger det igen - förlåt för att jag inte var vaken igår, när du behövde mig, eller när du bara behövde prata. Men jag har lärt mig en grej - jag ska sluta stänga av vibrationen på min mobil innan jag går och lägger mig. Ibland kanske jag behöver bli störd i sömnen, jag måste faktiskt fatta att ibland finns det andra som behöver min hjälp och med tanke på att jag funderar på att bli psykolog kanske det vore bra, right..?

På fredag kanske jag kan få biljetter till dansen.

Dags att blogga igen? Jajo, jag kände att det var alldeles för länge sedan sist (även fast jag inte har ett dugg att blogga om).
   Idag är det sista skoldagen innan det underbara påsklovet. Yeah, you heard me - jag lyckades övertala mamma om att få stanna hemma på fredagen då vi ändå bara ska kolla på film. Men det är skitbra, då har jag tid med allt jag behöver kirrelikirra. Carro ska sova hos mig till på lördag också, vilket ska bli riktigt trevligt! :) Längesen hon var här.
   Efter skolan så drar jag till Tyrezö och gymmar med Milkan. Det är iaf vad vi har bestämt, så jag hoppas inte att hennes chef ringer henne och säger åt henne att jobba, då blir jag sadfejs. Jag ska ju släpa med mig min jobbiga bag till skolan idag så yeah..

Nu måste jag kila till bussen. Men jag hoppas att ni får en great dag! :*
Puss

Take your time to trust in me.

Jag säger bara en sak: Helgen kommer bli grüm.

RSS 2.0