Tant Sofia med den härliga sångrösten.

Befinner mig hemma hos Felicia och snackar lite jobb. Bokade nyss upp mig på ett 12-22-pass den 28e december. Hur nice? Som Felli sa - jag kommer bli glad när lönen för december kommer i januari i så fall! Jaja, nu ska vi se "What women wants" med Mel Gibson och chilla galet. Imorgon ska vi plugga järnet innan skolan. Börjar 12.50!!! med matteprov.... GODNATTINATT

With a kiss - I die.

Har nyss sett klart Romeo & Juliet. Till arbetet i svenskan så behöver jag lite background och det känns ganska skönt att det är just en film jag behöver kolla på för att det ska bli bra. Jag har sett den tidigare, men mindes absolut inte alltihopa så det är bra att jag gör det nu. Känner mig taggad på att ta tag i detta! När jag (förhoppningsvis) skrivit klart detta arbete så ska jag dra mig till stan för att byta en grej och senare åka till jobbet. 17-19 ikväll igen vilket inte alls gör mig speciellt taggad. Efteråt ska jag dra mig mot Älta, hem till Felicia! Plugga matte och slaggelish där står på schemat and I'm looking forward to it!

Plugg nu då! Wiho

Someday I will be with you.

Kör på lite Elliott Smith i väntan på att jag ska bli trött. What to do liksom? Kommer antagligen gå och lägga mig snart.

Idag sa Elin på jobbet att jag har en för låg röst. Jag skrek ju mycket. Tydligen hade jag en för mörk röst. Hon ville att jag skulle pipa som en fågel när jag skrek. Hur ska det gå till? Jag är ganska glad över att jag inte piper. Det låter alldeles för hemskt. Jag försökte mig på detta, att skrika jävligt pipigt alltså, och det slutade bara med att mina kollegor klagade på mig i omklädningsrummet. Så what to do? Jag kanske inte sätts på just samma position på WT:n längre, men jag tycker bara det är skönt. Kände mig faktiskt som en skrikande idiot. Imorgon är David skiftis, förhoppningsvis betyder det kassa för mig då.


jag vill ha sommar nu.
Mina fräknar syntes mer i en större version av den här bilden btw.

Omduvillhamig, nu kan du få mig så lätt.

Hemkommen från jobbet. Trött, inte hungrig men ändå hungrig, rastlös och inte sugen på att plugga. Lyssnar på Håkan. Gillar hans senaste skiva ganska så jättemycket. Jag vet att jag har sagt det flera gånger och jag ber om ursäkt.

På jobbet idag så stod jag i WT:n. WT står för walk through och ni som fortfarande inte förstår vad det innebär - synd för er. Det enda negativa med att stå där var att ingen tog en seriöst när man skrek och försökte locka kunder med massa smör. Inte bokstavligt. Jag fick ont i halsen och det kanske inte är så jättebra med tanke på att jag känner mig lite krasslig. Men äsch! Jag är väl ändå en man. Och ska jobba imorgon med. Tar "ledigt" från skolan för att köra på en helpluggdag. Känns ganska värt att strunta i 60 minuters badminton för det, eller vad säger ni? Aa, bra. Hejheeej!

The Pogues - Fairytale of New York





Kärlek. Kärlek. Kärlek.
Är det bara jag som känner att detta är den bästa jullåten som någonsin gjorts?

Det känns som att det var långt bort.

Först tänkte jag inleda detta blogginlägg med världens mest onödiga information men sen insåg jag att det var alldeles för onödigt, så det fick bli denna inledning istället!

Jag börjar klockan 12.00 idag. Jag har ingen etik & livsfrågor på morgonen. Jag har dock inte börjat med mitt fördjupningsarbete men det är helt OK. Det är -10 grader ute tydligen. Och jag kommer frysa ihjäl.

Bara jag som älskar com hem-reklamerna?


Du tog min hand i din.


hejhejhej
kolla mitt fina halsband! ser lite snett ut men det är det inte! ni som följt min blogg sen tidigare vet att jag önskat mig det ett tag. Me likey!


Jag vill bara gå hem med dig.

Lars Winnerbäck är på topp hemma hos mig ikväll! Tyvärr ska jag dra mig härifrån alldeles strax. Mot nya vidder - Saltsjö Boo! Det gick bra på jobbet. Började i matsalen, vilket ingen uppskattar. Seriöst, sämsta timmarna jag haft i mitt liv. Eller, Niklas och jag underhöll varandra. Sedan blev det kassa - tjoho! Bara jag som älskar att jobba i kassa? Inte så att många donken-anställda läser min blogg, men vad vet jag? Donken i mitt hjärta i alla fall. Ja, jag är fet.

På onsdag ska jag träffa My. Vi ska shoppa och chilla galet, förhoppningsvis blir det lite utgång på det med. Hellströms och sånt mys, vem tackar nej? Jo, My gör det om hon har plugg. Och ja, det kanske jag också gör. Nu måste jag åka! Vi hörs kanske senare ikväll. Några som ska glutta Gossip Girl? Jag ska. Om jag ska! Wihu


love is in the air

Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå genom eld.

Hej! Jag orkar inte jobba idag. Jag sitter och lyssnar på Linnros och funderar över om jag ska ta på mig något snyggt eller något slappt eller om jag ska ta på mig någonting alls (aa vad rolig jag är). Nä men alltså, fan.

Igår var en riktigt trevlig kväll! Tack till Åke, Jennie, Malinorna, Måns, Jonas och alla ni andra som gjorde den värd! Åkte taxi hem från tyresö centrum för bussen jag satt på var försenad. Nästa till Strand skulle gå 04.34 och jag var där 03.00, hur schyrre? Nej fy fan. KLÄDER VA! Hejdå

Walk in fields of gold.

Igår var det Theos födelsedag. Igår skulle han ha fyllt 18 år. Felicia och jag tog en sväng förbi skogskyrkogården efter jobbet och innan partylartyt. Väl ute i Orminge skålades det för honom. Det festades för honom. I alla fall från min sida.

Du var så fin, Theo. Och vi saknar dig.


Tänk om det finns nåt bra.


jobba 6 timmar då! horse show, here i come :)))))))))


Somliga ljus brinner aldrig ut.

Under några veckor, kanske månader, har jag sagt att jag inte har orkat börja lyssna på Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray, men nu har jag faktiskt börjat med Oskar Linnros. Jag gillar det, och det visste jag att jag skulle göra innan jag började lyssna, men jag orkade inte vara supercrushig i honom som alla andra. Det kommer senare, kanske!


hej.

Häll i er bärsen!

Vaknade av att jag hade fått alldeles för många sms ifrån vänner inatt. Även missade samtal. Det känns alltid så efterblivet när man har stannat hemma kvällen innan, helt nykter, för att sedan få sms ifrån onyktra kompisar som tjuter och babblar på om saker som inte är helt förståeliga. Tur att jag inte svarade i telefonen då!

Om två timmar ska jag dra mig till jobbet. Innan det ska Felicia tydligen hälsa på och jag gissar på att flickan har en del att berätta. Det är bara tur att hon svänger förbi här innan jobbet. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Har inte heller någon aning om jag ska gå ut eller dra på hemmafest. Vilka problem man kan ha! Och så saknar jag mina kängor, de är hos skomakaren eftersom äckliga scorett bestämde sig för att skicka dit dem istället för att ge mig ett nytt par/pengarna tillbaka. Så istället för att gå runt i mina fina kängor så blir det mina bruna stövlar från förra året som har börjat läcka. Jag får välja mellan dem eller mina gummistövlar och sånt är kallt mitt i vintern. För nu är det ju vinter. -8 grader, snöfall hela den här veckan och jag har blandade känslor till denna årstid. Kan vi inte bara hoppa till julafton?


detta tänkte jag ha om jag skulle hem till Adam, men blazern får jag inte låna

JennIE, don't be hasty.

Jahaja! Från att ha flera saker att välja på ikväll så struntade jag i alltihopa. Frågan är bara varför, men den kan jag itne ens svara på själv. Istället blev det 'på spåret' med pappa och Lena. Nu chillar jag med livet genom att lyssna på lite Paolo Nutini och chatta med folk på facebook som är lika no-life:iga som jag. Hur schysst är inte det? Nej men, imorgon ska jag dra mig ut och göra staden osäker! Linus och jag ska partylarta lite halvgalet efter jobbet sådär. Något vi pratat om ett tag så det ser jag fram emot!

Känner att jag varit ganska torr i bloggen idag och jag ber om ursäkt. It is what it is. Puss!

Oh, kiss me like you do.

Hej mina vänner! Sophia och jag är fett hurtiga! Var bara tvungen att säga det. Hejdåååååååååååå

I don't want you, I need you.


Hej! Här har vi den coola handkrämen. Luktar illa, men det är bara nice, eller vad säger ni?

Felicia är en jättefin vän som hjälper mig med mina JÄTTESTORA problem. Jätteviktiga grejer, liksom. Fan vad jag känner mig flummig. UNDRA VARFÖR! it's all your fault


Baby, you just upset me.

Jag och Felicia har mysiga planer på g, som vi ska lyckas med, just sayin'

Nu lyssnar jag på musik och smörjer in mina händer med världens mest ultimata handkräm. Den fungerar! Och att jobba på donken är inte så nice för mina händer, det kan jag säga. Och ja, jag bör plugga, men det gör jag inte. Jag kommer antagligen sitta och plugga hela natten och morgonen imorgon, men det är sånt man måste göra, tyvärr. Hur äckligt det än är.

Jag skulle leda en diskussion på pedagogiskt ledarskap idag. Det gick bra. Alla tyckte jag var jättebra. Jag blev glad. TJOHO!

Du håller mig kvar i nåt jag lämnat.


melissa horn - kvar i nåt jag lämnat ♥

Kan inte se för allt sot att ingen sitter mitt emot.

Vad är det med att det alltid ska vara så jävla kallt inomhus på vintern? Jag menar, värme? Det har vi väl i det här huset? Känns som att jag sovit med sovrumsfönstret öppet hela natten. Ja, så kallt är det. Och när jag vaknade imorse var jag inte bara kall som en gnu, utan jag var även hur trött som helst. HUR ÄR DET MÖJLIGT?! Jag sover ju ändå ganska länge. 7-8 timmar och det är ju det en människa ska behöva, tydligen. Önskar att jag kunde lägga mig tidigt varje dag, men jag har nog ett liv. Eller, har jag det?

Egentligen har vi ingen riktig lektion på förmiddagen. Etik & livsfrågor står på schemat, fast jag kunde ha sovit vidare och börjat 12.40 men vem är det som känner att hon behöver en spark i röven innan hon börjar jobba med fördjupningen om svartsjuka? Aa hörrni, här har ni den bruden. Bara det att min största fasa nu är att ramla i backen vid vårat hus när jag ska gå till bussen och bara för det så kommer jag tänka på det hela morgonen tills jag försöker ta mig ner där. Lycka till, Sofia!

Tror även att en förkylning börjar smyga sig på. Attans! Jag som trodde att jag skulle klara mig denna vintern! Ni som har följt med min blogg ända sedan början eller... ända sedan.. ett tag tillbaka vet att mitt immunförsvar inte är det bästa. Men nu har jag faktiskt inte varit sjuk sen i början av sommarlovet! Ni måste ju ge mig cred, eller hur? Näämen jag är ganska rädd för att jag ska bli sjuk nu innan jullovet, för ärligt talat så har jag inte tid till det. Massvis med inlämningar och prov står på schemat. Sen finns det även lite mindre oviktiga grejer som fester, fikastunder och shoppingrundor. Såna kan jag inte tacka nej till? INTE NÄR JAG FÅTT MIN LÖN IDAG WEOEOEOEOO!!!

I don't wanna fall asleep.

Fröken har haft magknip ända sedan fröken drog från skolan. Ja, det är åt helvete. Jag kunde knappt äta ett piss nu när jag kom hem. Förstår inte vad det är för fel på mig, men förhoppningsvis går det över om ett tag.

Jag har inte mycket att skriva här. Dagen har sugigt ganska rejält. En hel del ångest och sånt där. Snygg kille raggade på mig på bussen och det var väl dagens höjdpunkt. Låter det bra? Aaa alltså, ja.

Snön föll "försiktigt" över Skandinavien.



kör på dubbla strumpbyxor idag då!
Alldeles strax ska jag dra iväg och möta Fia för att promenixa till bussen tillsammans. Rättskunskap i två timmar står på schemat. Inte så värst taggad, men vad gör man?

Stackars mannen med medaljen som bara putsar sina minnen.

Klockan är 06.40 och pappa ligger och sover i rummet intill, tror jag. Kan dock inte INTE lyssna på Lars Winnerbäck - Stackars. Världens bästa låt. Där har ni den. Världens bästa text. Den får mig att koppla till... alltför mycket. But I like it.

"Nej, ingenting är vad man tror." Varför såg jag inte Lars Winnerbäck på Peace & Love 2009? För att jag var dum i huvudet? Aa, jag antar det. Jag skyller på att jag inte lyssnade på honom lika mycket då. Men att jag missade tre spelningar? Eller, var det tre? Fyra? Har för mig att det var tre stycken. I alla fall! Nästa gång han spelar i närheten av mig så ska jag se honom. Lars, Lars, älskade Lars. Nu måste jag dock göra mig i ordning och dra mig mot skolan. Vad tycker ni om vädret förresten? Apmycket snö och världens jävla vind som piskar en i ansiktet? Ja jag älskar att mina skor läcker så att jag måste lämna tillbaka dem i eftermiddag. Sånt som händer liksom. Shit that happens. Hejsvejs

En koltrast i slutet av april.

Från Lars Winnerbäck till Bo Kaspers. Är det bara jag som är så besatt av svensk musik? Jag känner att jag inte kan sluta lyssna på min Svensk musik-playlist på spotify. Allt från Bo kaspers till Staffan Hellstrand till Håkan Hellström till Tomas Di Leva. Ja, T(h?)omas Di Leva är bra. Lite halvgay av mig att faktiskt gå ut med det i min blogg och om jag förlorar läsare pga detta så antar jag att det är LITE okej. Men jag kan inte vara ensam om att gilla "Vad är frihet?". Kom igen nu, folket! Felicia Hultin gillar "Vi får vingar när vi älskar". Ja, gumman, nu avslöjade jag dig med, men det är bäst att vara ärlig, känner jag.

Ändrade planer! Verkar som att jag ska ut imorgon, after all. Fast istället för att ha problem med att hitta sällskap att dra ut med så har jag problem med att bestämma mig nu istället. Tur att jag har imorgon på mig att fundera över det hela.

videon kunde jag inte lägga in här så vi kör på detta viset istället för jag orkar inte leta upp en bättre

Vi är dom som kan skratta åt allt med varann.

Lars Winnerbäck på hög nivå! Har köpt en ny klänning som jag tänker ta kort på.... snart! My och jag hade det jättetrevligt i stan. Fikade på något random ställe på biblioteksgatan och snackade skit i några timmar. Det är skönt att man hittar folk som är lika efterblivna som en själv..


diggar att jag snodde en av bilderna ifrån henne, men det bara blev så, helt enkelt...
I alla fall - My, tack för en trevlig dag!

So dance, dance, like it's the last, last night of your life, life.

Jag vill dra ut med vänner imorgon. Kommer det vara möjligt? Nej. Folk bangar och jag har inge pengar. Förjävla soft att jag får lön på torsdag då. Och studiebidrag på det nästa vecka. Hur nice är inte det? Jag är en lycklig tjej, ska ni veta. Och pengar skall det brännas på mycket grejs.

Alldeles för trött...

That's right. Jag somnade runt tolvtiden i Carros säng igår kväll och vaknade klockan åtta av att hon skulle upp. Eftersom jag började lite senare så drog jag vidare till min säng och sov vidare en timme. Hur skönt som helst. Det bästa hade väl varit ifall jag hade struntat i att sova vidare och plugga lite, men kände verkligen att jag behövde den extra timman.

Ser ni vädret eller? Jag får lust att skrika. Gråta. Jag vet inte vad. Kan det inte bara vara fint? Kan det inte bara snöa, på ett lugnt sätt? Det här är bara skit. Vädret kan ta sig. Imorgon är det en månad kvar till jul förresten, WOOP WOOP!


förra julafton, tjoho tjohej!

Ta mig till havet och gör mig till kung.

Stod i duschen tills i princip allt varmvatten var slut och det var hur skönt som helst. Hela jag är ett russin, så att säga. And I like it! Caroline och jag har planer på att slå igång en rulle, dricka te och bara ta det allmänt chillerill. Lite plugg bör man allt ta tag i, men jag känner att det kan vänta tills imorgon kväll! och på tal om imorgon så börjar jag 13.15, hur nice? ;) SOVMORGON, HELL YEAH

Får jag fimpa min cigg i din öl?

Denna bruden och jag har massvis med saker planerat efter skolan imorgon. Det gillar vi. Det gillar vi mycket.


Don't be scared.

Sitter och taggar till för att snart dra till friskis med Carro och Cassandra! Medelgympa + gym efteråt! Jag ska köra på som en galen gris! Det är den enda dagen den här veckan då jag kommer ha tid att träna, tror jag. + kalorierna jag bränner på jobbet. Tjoho liksom!


man måste ju älska pappas new york city jail-tröja som jag snott

förresten! utgång onsdag alternativt torsdag. jag taggar till

Clownerna har gått till jobbet nu.


Härligt med en ny vecka. Nya tag, gott folk! Vi hörs efter skolan

Damdamdidamdamdamdidamdam.

Jag skall haffa, om det så är det sista jag gör.

All I want for christmas is you.


yes, jullåtsperioden har satt igång!

You kicked me when I was down.

Jag är en trött jävla gnu. Kom till jobbet lite halvt i onödan. Istället för tvåtimmarspass så blev det bara ett, bara för att... jag vet inte. Det firades inte. Utan den timman spenderade jag på golvet med några andra medarbetare.

Ikväll ska jag tydligen bli firad av pappa and resten av the family (alltså Lena och Caroline). Det känns lite halvgay när både brodern och styvbrodern har flyttat ut. Tomt. Lilla jag ska flytta ner till Andreas rum, eftersom han bor i Uppsala då. Ska bli skönt att få ett större rum som jag kan måla/möblera om.

p.s. jag tränade inte d.s. (pssssssssssst! ska träna imorgon eftermiddag istället)

Du ska tro att jag är en av livets armar.

Hur skönt är det att jag ska iväg och jobba nu? Igår kväll började kvällen på Hellströms med My, Kajsa och Hanna. Hann inte vara där länge. Skulle till Entourage och möta Linda, Sandra och Olivia innan gästlistan stängde! Vi kom in iaf, jag fick två gratisdrinkar av Josefin i födelsedagspresent, WIHUWIHO. Hade galet jävla kul! Dansade loss hela natten med bruttorna, vilket var hur awesome som helst! :D Kom hem vid fyra, det var det enda jobbiga. Bara 7 timmars sömn. Och nu har jag världens huvudvärk som vägrar släppa. Hej ipren.

Efter jobbet blir det träning! Vi hörs efter det :)

Totally miss the fucked up things you do.


vadå, jag, blek? näää. kanske lite. hej solarium, here i come


Iväg till jobbet då, TJATJA!


Allt det bästa har inte hänt än.

Vet ni vad? Jag orkar inte alls berätta om min kväll och jag har inte heller några bilder att visa er. Vilket kanske är ganska synd! Att ni inte fick se hur snygg jag var, alltså. Kvällen var i alla fall ganska chill. Jag och Sandra drog dit kvällen förde oss! Fan, kommer inte riktigt ihåg vad vi sa om det där, men fel blev det. Ikväll, jävlar i mig! Då blir det UTGÅNG! partey n partey n partey n pa n pa n partey!

Everybody's on!


GLAD TJEJ SOM INTE ÄR 17 ÅR GAMMAL LÄNGRE SÄGER HEEEEJ!

Jag är inte över dig än.

Jag fyller 18 år imorgon. Jag har monsterpms och har gråtit som en gnu över en liten skitgrej idag. Imorgon kommer ändå bli bäst, visst? WOOP WOOP

There's no need to argue anymore.

Nu har jag hjälpt Caroline med lite svenskaplugg och vi ska nu ut på en promenad med mina nya skor! Oh yes, låter töntigt men det är det icke. Klockan halv tolv på en vardag? Aa, visst är vi sjuka i huvudet? Sedan ska jag hem och sova på direkten! Förstår ni hur skönt det kommer bli?

Linda och jag har planerat helgen hela kvällen. Utgång fredag och lördag. Fattar ni hur taggad jag är? Fattar ni hur fattig jag kommer bli? :D

Raise your hands if you are wrong.

Jag är ganska happy just nu. Jag har fått reda på att jag är ett stenkast ifrån MVG i två av mina favoritämnen. Jag har köpt nya höstsöta skor. Jag ska ut på fredag. Jag ska ut på lördag. Med underbara vänner.

Att man kan hitta snygga skor på åhléns, det visste jag icke!


Where do I go to fall from grace?


På håll såg jag ljusen dö i dimman.



Vad hände med mitt hår? Vad hände med mitt långa (men kanske lite för slitna) hår?! Jag vill ha långt! NU! Pronto :(


Ta ett självständigt beslut.

Jag vet att förmodligen nada personas kommer kommentera detta inlägg men jag måste ändå få detta ur mig - är det sant att ni grabbar blir förolämpade när vi tjejer kallar er "grabbar"? Ser ni det som omanligt då? Bara undrar liksom. Vill veta om en av mina fränds har rätt. Har han det? Har han det inte?

I'm seeing stars as I'm rubbing my eyes.

Kent, gamla bilder och pms är det bästa som finns. Fast nej? De säger att vi kommer komma tillbaks till hur det var förut. De säger att allting kommer lösa sig. Jag hoppas att de har rätt.

du är värd att dö för
och jag tänker göra allt som krävs
för att det ska bli du och jag igen.



utan dig går min värld i spillror



Lägg din hand i min så vi får nånting gjort.



Hur längesedan var det ni fick såhär fina badrumsbilder egentligen? jadu. jag sa ju att jag skulle börja använda systemisen igen... inte till egobilder ifs, men aa


I know just why you could not come along with me.

Jag har pluggat i mer än en timme. Hur duktig är inte jag? Jäkla mellanöstern-konflikt. Jäkla samhälle & historia. Klockan 17.30 börjar jag jobba. Vad ska jag göra nu? Kolla på Romeo och Julia (vi ska se den på lektionen idag, det enda vi ska göra alltså, så vem orkar gå till skolan då?)? Får se vad jag hittar på, nu vet jag att jag vill lyssna på Paolo Nutini och njuta. Tack Jennie, för att du tipsar om bra musik. Spontantripp till Irland like, now? Ye

 

These autumn leaves,
all these autumn leaves,
all these autumn leaves are yours tonight..

Someone please call 911.


oj, vadå, vem ska hit på påsklovet? ska jag? HEHEHE ojdå


I wanna be with you tonight.

Sista inlägget innan det blir sängen för min del! Även fast jag bör ha sovmorgon imorgon bitti så kommer det tyvärr inte bli så. Måste plugga. Sedan blir det jobb på det hela, senare på eftermiddagen ifs, men ändå. Letandet efter pumps ställdes tyvärr in för Caroline måste plugga så vi ska leta runt på onsdag istället. Om jag har tur kan jag svänga förbi stan och ta en fika med Linus innan jobbet.


ganska gammal bild men whateva, hade på mig samma tröja idag. hur tufft? GODNATT

Pokerkväll i Vårby gård.

Kom nyss på att jag inte såg Gossip Girl i söndags. Något som måste ses imorgon i så fall! Ja, jag är ledig. Typ. Så jag ska in till stan och luncha/kolla på pumps med Carro. Tagga till inför fredag! Herregud, jag blir 18. Lika freaky varje gång jag tänker på det.

Jag tränade i eftermiddags. Anna Wallerts medelgympapass. Ett av de bästa jag någonsin varit på. Efter Sandra Hagvils. Jag älskar att träna. Älskar att svettas. Älskar att bränna fett. Var även ute med Carro på en promenix. Gick till centrum och tillbaka. My legs are fahking killing me. Nu ska vi dricka te och så ska jag hjälpa henne med pluggandet. Visst är jag en snäll prick? Säg ja.

When you love someone, you'll do anything.

På fredag fyller jag 18. Då blir jag myndig. Kan ni fatta det? Inte ens jag kan göra det. Jag ska ut på krogen. Jag ska dansa arslet av mig. Återstår 10% av min outfit, sedan är jag ready to go! Are you with me?

No sleeping at night.


Why can't we just rewind

Why can't we just rewind
Why can't we just rewind?




Nothing's gonna bring me down.

Lyssnar på Paolo Nutini och vill åka till Irland med Jennie och Malin på dirren. Har jag berättat att vi ska dit? Aa fast nä. Ännu mer planer som vi förhoppningsvis tar tag i. En liten studentstad vid namn "Cork" verkar vara destinationsmålet för oss.

Nu ska jag äta, sedan drar jag mig mot papi. Mot Tyresö.


Visst ser det mysigt ut? (:

Vågorna kraschar över dig och mig.

Vi tar oss upp en vacker dag,
du och jag.

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Jag vet att jag antagligen redan har skrivit någonting om Håkans nya skiva, men eftersom han spelade igår så har det börjat grävas upp igen, för min del. Så jag har rålyssnat på hans skiva i stort sett hela dagen. Jag hoppas att ni tycker om den minst lika mycket som jag gör. Har redan funnit en del favoriter och kan direkt säga att "Du är snart där" och "Vid protesfabrikens stängsel" är självklara. Förstår ni hur sur jag var över att ha missat hans spelning igår? Kul att biljetterna blev slutsålda. Kul att jag jobbade då. Visst var det inte värt att köpa från de som står utanför globen och säljer biljetter? Visst? Håll med mig.

 


The world is such a wonderful place.

HAHAHA hej! Förlåt för dålig uppdatering. Det är inte så att jag inte har orkat, utan jag har faktiskt inte suttit vid min dator sen i.. vad var det? fredags eftermiddag? Var jag hemma då? Jag vet inte. Den här veckan har jag inte varit hemma mycket, vilket har påverkat bloggandet och jag hoppas att ni inte hatar mig alltför mycket.

Vad gjorde jag i helgen? Fredag: Partyparty i älvsjö. Lördag: Filmkväll med mysigt folk. Söndag: Jobbat. Hur schysst helg som helst och den kunde nog inte blivit bättre! Dock har jag inga bilder. Kanske ska börja använda min kamera lite mer? Systemkameran med? Har jag glömt bort den? När massvis med snö har landat på marken så ska jag iväg och fota lite, tror jag. Om jag minns/har tid, det låter väl bra?



bilder var ett måste
eller var det det? HEHEHE hejdå

CROOKEEERRRSSS!

Yeah, här kör vi taggmode! Det är bara jag hemma vilket betyder jävligt hög volym. Snart ska jag bege mig mot skogen! Felicia följer med mig, som min riddare, min räddare, min awesomea vän. Fan vad jag suger på att blogga men skyller på internet som äntligen kommit tillbaka! Imorgon blir jag duktigare, det lovar jag er.

Amen sorry för dålig uppdatering!

Anledning: byggarbetsgubbarna fällde ett träd över ledningen på våran gata. Hur lyckas man med något sånt? Jag har varit utan internet i två dagar nu och det är nog med största sannolikhet så att det fortfarande är nere. Samma med hemtelefonen. Wahay? Dock använder jag den inte ofta, så jag förlorar inte mycket på det.

Befinner mig hemma hos Felicia! Slaggar här ikväll. Tjejen är lite för rädd för att vara här alldeles ensam hela kvällen och jag klagar inte! Vi ska chilla galet, kolla greys och vara nyttiga! Yeah you heard me. Har köpt hem satsumas i mängder. Och så ska det drickas te. Felicia ska få tvinga mig att lära mig gilla söderte och london breakfastbajs. Kanske bloggar lite senare, kanske inte! Puss på er, små hjärtegull

Why can't you find a way?

Matt Costa de sista minuterna innan jag drar mig till sängen. Mitt comviq kompis har övergått till comviq bas så jag känner mig ganska strandad! Ni som känner mig, ni förstår. Jag har inte pluggat ett skit engelska, men ändå ska jag redovisa imorgon. Känner mig faktiskt ganska taggad ändå. Kanske ska man gå upp tidigare imorgon bitti, för att plugga på lite innan man drar sig mot skolan? Kanske? Eller? Återstår att se....

Har ni sett I love you man? Om ni inte har gjort det så tycker jag att ni ska se den. En av de bästa filmerna jag sett, and I promise you that

Skaka rumpa!

Oh yeah, i eftermiddags skakades det rumpa! Anna Wallerts pass är seriöst 2 die 4. Felicia och jag har kommit överens om att vi bannemig ska ta tag i tränandet igen! 5 dagar i veckan förra terminen, vad hände när sommaren tog fart? You tell me. Nej men, som sagt, ta tag i det, ja!

Imorgon har vi engelskaredovisning. Jag, Jennie och Stephanie. Stå och prata seriemördare i USA på morgonkvisten lär bli en bra alarmklocka! Lite halvsnusk, men spännande, am I right? Jag glömde alla mina grejer i skolan. Anteckningar och sånt dårå och det betyder att jag har suttit och skrivit om allt skit (: Det sköna med att det är en presentation på engelska är att det inte lär bli svårt alls, eftersom det är uttal och ordförråd läraren lyssnar efter.

Yakiniku blev det till middag. Hur jäkla gott är inte det? De som ogillar det kan ta sig, för ni suger. Isf.

Låt honom veta att han är den enda du vill ha.


You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

Ny vecka! Nya tag! Bara att längta tills jullovet nu! Ser att det är åtta minusgrader i Stockholm, hur nice är inte det? Jag kommer frysa till is så fort jag kliver utanför dörren. Jag sov inte många timmar inatt. Skönt att jag inte har världens jobbigaste idag då. Skönt att jag inte har jobbiga dagar förrän torsdag och fredag. Hoppas jag inte har mycket plugg men vad har man att förvänta sig? Aa alltså.. Försov mig 20 minuter också förresten! Nu ska jag göra mig i ordning (:

Someday you will get the best of me.


numero uno - köpte jag idag! på gina
numero dos - tänker jag köpa imorgon! på gina hehHEHE
hittar inte klänningen jag köpte på H&M. synd det. får lägga upp bild senare i veckan, k? yee

Tell me what you're waiting for.

Kan inte bli tröttare än vad jag är just nu. Skjut mig i armen eller något.


mys. langa sommarvärme

Idag har jag shoppat.

Som rubriken säger så har jag gjort det, ja! En klänning och två tröjor. Skitfina, tycker jag. Bilder kommer upp senare ikväll eller senare i veckan. Lämnade tillbaka en kofta och kände att jag kunde köpa andra grejer för de pengarna jag fick tillbaks. Funderar på att även lämna tillbaka en klänning jag köpte för någon vecka sedan, för att köpa lite annat. Det handlar om att prioritera, eller hur?

Lökade sönder på jobbet. Det var en jobbig rusch och vi var fyra i kassan, de som jobbar på donken förstår nog att det blev ganska stressigt. Men två timmar var inte mycket och efter det tryckte jag i mig en CBO. "Tryckte i"... det låter inte nice men aa, om ni inte har prövat den så är det bara att dra till donkelish och köpa en!

Imorgon är det skola och det har med största sannolikhet de flesta ungdomar ångest över. Den sista kvällen ska spenderas med bl.a Felicia som kommer hit om tjugo minuter. Senare ska jag ut på en promenad med favoritgrannen Maria. Me likey! Hoppas ni andra också har en skön sista kväll på lovet.

Låt mig komma in.

Försöker lista ut vad jag ska fylla ut min önskelista med. Det är så svårt när man inte riktigt önskar sig speciellt mycket. Vad önskar jag mig? Pengar? Ja, det är typ det. Har även kikat in Efva Attlings hemsida och hittat ett skitsnyggt halsband som jag lääär skriva upp. Vad önskar man sig när man fyller 18, egentligen?

Vi kommer alltid att leva
vi kommer aldrig att dö


"Pencez de Moy / Think of me"
den som köper ett likadant halshugger jag.

Jag tror jag stannar kvar i sängen hela dan.


bo kaspers orkester - vi kommer aldrig att dö

Jag skriver detta på en krog i gamla stan.


och bo kaspers på det så blir denna natt great


Life goes easy on me most of the time.

Kvällen spenderades på 'Fåtöljen' på söder med Jennie och Malin. Eller, delvis. Resten av kvällen spenderades på Stockholms gator. Eftersom kaféet stängde 22.00 så bestämde vi oss för att promenera runt lite och bara tralla och prata. Det är sånt man ska göra när man bara sitter hemma och gör nada, kom vi på! Så detta lär vi göra fler gånger.

I denna stund sitter jag och lyssnar på Damien Rice och väntar på att brodern min ska komma hem. Han kom hit igår natt men jag har inte ens träffat honom. Sjukt är det. Så diskuterar jag ifall jag ska börja lyssna på Linnros och Adams Ray eller inte. Bara jag som känner att de är jäkligt överskattade för tillfället? Visst, jag har hört några låtar och ja, de är bra men herregud vad det tjatas om dem. Börjar hellre lyssna på dem när denna hysteri har lugnat ner sig.

Jag mår illa och jag vet inte varför, på tal om ingenting. Kände mig galet yr på bussen. Hoppas det bara vara någon konstig grej som dök upp just då. Hoppas

You have to remember to live.


fika var det, ja!


You got that right.


Bajsar på att skolan börjar om 2 dagar.

Att börja jobba tidigt var en ny grej för mig och allting gick skitbra! Träffade på Stiven precis innan jag började - goooooodio!

Ikväll ska jag iväg och fika med Malle och Jennie. Mysigt med en kvällsfika, känner jag! Orkar inte göra något annat. Så jobbar jag 12-14 imorgon och känner att jag inte orkar komma hem alltför sent. Får ångest när jag börjar tänka på att det är skola nu på måndag. Sedan är det bara att längta till jullovet! Och så fyller jag år om ~2 veckor. Kan det bli bättre? ÄÄÄEH, tror inte det. Nu ska jag duscha. Pussiluss!

What's the dealeo?


måste säga att jag gillar Pinks nyaste singel "Raise your glass"

Fear is the heart of love.

Jag är inte ett dugg trött, men ändå känner jag att jag borde gå och lägga mig. Börjar jobba 11 imorgon och jag måste därför åka hemifrån med bussen som går 09.54. Ska man duscha innan eller komma till jobbet och vara äckligare än någonsin? Nu kanske jag överdrev lite. Eller gjorde jag det? HAHA vad roligt jag har det. Orkar egentligen inte. Min broder kommer hem om ett tag. Eller.. Aa, vad vet jag. Jag ska nog lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar - bra idé! Natti på er alla (:

I missed you a lot today.


Jag tror
När vi går genom tiden
Att allt det bästa
Inte hänt än
Säg det, säg det, säg det igen


I can see it all clearly now.

Godmorgon, eller? Vaknade för inte alls längesedan och känner att jag är ganska död, men det är så det ska vara på lov. Inte ska man ligga hemma och lata sig! Det är nu man ska passa på att göra roliga saker! Igår var ganska lame, men kvällen spenderades med helsköna människor, därför blev det ganska bra i slutändan! Det enda som sög var att jag missade min buss från slussen med 20 minuter (hur hände detta egentligen?) så jag fick vänta i 40 minuter för att sedan ta en mysig promenix från telegramvägen i ytterligare ~30 minuter. Tack till Joar som pratade i telefon med mig hela vägen.

Ikväll skulle vi egentligen på lokalfest. Halloweenfest. Orkar jag? Aldrig i livet. Får chilla galet med livet tills imorgon kväll då planerna är ganska oklara, men aa. AA! Nu ska jag göra lunch och kolla på tv. Hur nice? Puss på er alla!

1, 2, 3 fanta och rosé!


Vit kväll hemma hos Jonas då? Vi kör!


Seize the day.

David ringde för någon timme sedan och frågade ifall jag kunde börja jobba tidigare idag, vilket jag kan! Sitter hemma hos Felicia nu, sov här inatt vilket var hur skönt som helst efter att ha dött till Paranormal acitivity 2. Se inte den om ni tyckte att ettan var läskig, för jag började nästan gråta av tvåan.... haha lame

Jobba 15-19 då! Sedan kanske jag ska vidare hem till Måns och kolla film. Får se hur jag gör (:

Because you only live ones.

jag har på mig världens längsta och världens skönaste kofta! ohooa

I remember all the things we ones shared.

Ikväll ska jag se Paranormal Activity 2 med Åke, Måns, Jonas, Malin, Jennie och Sophia. Är det bara jag som känner att jag kommer dö? Både under och efter filmen. Att jag sen ska hem och sova, ensam, ja, det lär bli intressant att se. Om jag inte lyckas övertala Jennie att ta med mig hem, HEHEHE

I miss you all the time.

Äntligen hemma! Känns som att jag inte varit hemma på hur länge som helst, men jag har faktiskt bara sovit borta en natt och jag var hemma igår eftermiddag. I alla fall! Partey @ Sandis igår kväll. Maskerad. Jag och Felicia var ju såklart de som satsade mest! Och Erik. Som var en blatte/pizzabagare/bajskorv. Älskar att vi tre hade den torraste humorn under hela kvällen, men ack så kul vi hade! Olivia och Linda tog några bilder men jag tror faktiskt inte jag kom med på speciellt många. Ni som har mig på facebook har sett hur grymt jävla äcklig jag var.


Visst diggar ni detta? Btw, blodampullerna smakade skit


Butiksbiträden har också humor

Jag köpte blodampuller på buttericks idag men inte visste jag att butiksbiträden också kan vara roliga!

Butiksbiträde #1: Såhär gör du - in i munnen, tugga, spruta.
Butiksbiträde #2: *börjar skratta* Jaha, du tänker så?
Butiksbiträde #1: Det är bara du som tänker så... hehe

Jag och Felicia, omogna som vi är, skrattade en hel del åt det där. Men så kör jag ikväll och på fredag då! Ja, tydligen ska jag på halloweenfest ikväll med. Hur nice? Idag köpte jag; vita linser, smink (vit, röd, svart och grå färg), blodampuller och blod. Nahahajs

Everybody - lets take shots!


som sagt - seriösa bilder är svåra att få tag i

Mina planer får inte gå i kras.

Hade en härlig dröm som jag tyvärr inte tänker dela med er, TYVÄRR. Om 2 timmar ska jag befinna mig på en boos in till stan för att träffa Felicia. Vi ska införskaffa oss grejer inför fredag. Halloween-festen. Lär bli a-some. Hoppas bara inte att buttericks har slut på sminkgrejer och teknikmagasinet på vita linser. Vad gör jag då? Helt seriöst. Då går allt i spillror. Nu ska jag duscha.

Det regna' hela dan så min keps blev för stor.


g'natt!

Get dumb.

Sitter här och dubbelhakar mig och funderar på vad jag ska göra med mitt liv. Med min kropp. Med hela mig. Lyssnar på skön musik och chillar galet med livet. Jobbar imorgon. Innan det vet jag inte vad jag ska göra. Ganska oklart. Sola? Therese på jobbet berättade att hon hade fått gröna fläckar i ansiktet efter att ha solat solarium ett tag - what the fuck?! Nasty, men det betyder inte att jag ska sluta med det. HAHA, hur äcklig är inte jag? Men jag vill bli brun. Tagga till lite inför 18årsdagen för då kan jag inte vara blekare än blekast, eller hur?


I wanna know your name.

Crookers och ingenting mer än det. Skulle egentligen se Saw 3D ikväll men jag kände att jag inte orkade det, plus att jag måste leva fattigt den här månaden. Jag fyller år PLUS att jag måste köpte lite stuff till halloweenfesten i helgen. Jäkla skit att jag inte fick lön den 25e oktober. Dumma mcdonalds.

Det var för mörkt för att dra ut på en joggingrunda när jag kom hem, men förhoppningsvis blir de klara med vägen imorgon. Annars får jag ta mig till friskis på onsdag och träna tills jag spyr. På riktigt. Eller träna hemma? Fan att vi inte har ett gym i Andreas rum.

I can't take a chance on a kid like you.


jag försöker verkligen vara seriös varje gång jag tar bilder med webbkameran men det fungerar ALDRIG
i'm sawry
DAGS ATT JOBBA NURÅ! jag och ava kommer ha GRISkul


Jag ville bara sjunga.

Jag; Jag är i Globen 31. Hinner jag byta om på 14 minuter? och glöm inte att räkna med att jag ska gå till jobbet
Vän; Jorå, du hinner. Eller jag skoja bara, du är sjukt seg!
Jag; Vadå sjukt seg! Jag är snabb :|
Vän; HAHAHAHAHA ÅRETS SKÄMT! HAHAHAHA OCH LÅT MIG TILLÄGGA.. HAHAHAHA!

vadå seg...?

har förresten sett att det är 10 plusgrader idag, vad har hänt med vintern? det är 1a november idag för fan! vilket betyder att jag fyller år om ~19 dagar. Hur tufft är inte det? Och jag har typ hittat clothes att ha på min b-day! NICE MANN

Ta min hand.

Låt oss fly precis som Gil med Håkan Hellström är en av hans finaste låtar, for sure. Så att ni vet.

Jag ska snart göra mig i ordning för att dra till jobbet. Är riktigt trött och vill typ duscha bort all smuts, även fast jag är ganska ren. Och det får mig att tänka på de som lider av sånt där, vad den sjukdomen nu heter. Tvånggrejs, what so ever. Jag kommer ihåg när 'Outsiders' gick på tv och det var någon b-rud som led av det. Hon var även rädd för bröd så hon brukade bygga upp världens mur av müslipaket för att inte behöva kolla på brödet vid köksbordet. Hur sjukt är inte det? Tyckte synd om bruden och om hon fortfarande lider av detta så tycker jag synd om henne nu med. Fattar dock inte hur folk kan tänka sig vara med i något program som 'Outsiders', men antagligen finns det folk som vill ha sina "10 minutes of fame", eller är det sekunder? Ifs blev det väl 30 minuter eller så, eftersom programmet var ganska.. långt. FAN VAD JAG SKRIVER OM INTRESSANTA GREJER IBLAND! Har ni hört att Big Brother ska börja igen? Mitt liv har äntligen fått mening! Läste det i Egoinas blogg för någon vecka sedan, vilket också betyder att jag är ganska efterbliven men ajaaa

Run away with my heart.

Jag hade planer på att dra ut på en joggingtur såhär på morgonkvisten. Det var därför jag klev upp så tidigt men nu när jag skulle byta om så ser jag att de håller på med vägen. Ska typ asfaltera och hålla på, vilket gör att jag blir lite rädd. Känner såhär - om jag tar ett steg på den där nyplattade vägen så kommer de skrika "HULABALKLAEHAL!" och då kommer jag bara bli skiträdd och springa in igen. Alltså väntar jag. Antingen till ikväll eller till.. aa, lite senare helt enkelt. Kanske kan dra och gymma efter jobbet? Det vore ifs jävligt skönt. Något trän:igt ska jag göra iaf. "Trän:igt"? Haha love

Nu blir det.. film ELLER.. GOSSIP GIRL! bo-ya!

Varning för emo-inlägg.

Har ni sett 'He's just not that into you'? Där huvudpersonen inser att när tjejkompisarna kommer med ursäkter för killarna som dumpat henne så gör de bara det för att hon inte ska bli ledsen och det är alldeles för sant.
-"Kärleken kommer. Leta inte efter den. Till slut kommer den." - känner ni igen det? Och vad gör man om den inte kommer? Om man inte letar, utan bara sitter och väntar på något som inte kommer? När är det dags att inse att kärleken kanske inte var menad just en själv? Eller ska man gå runt hela livet och tänka -"Jo men det är bara för mig att vänta. Min tur kommer snart."? Känns patetiskt. Något som känns mer patetiskt är att jag skriver det här inlägget, men den tillhör ju en tonåring så depression är ett måste att ha med. Kärleksproblem. Fast, aa, jag har ju inga kärleksproblem egentligen, ha ha vad rolig jag är. Torr.
Härmed berättar jag för er alla att kärleken suger. I alla fall när den aldrig dyker upp. Och vad gör man om man gillar någon? Jag vet vad man ska göra, men är det alltid lätt att göra det som måste göras, eller? Ingenting i livet är lätt. Varför måste allt vara så svårt? Varför varnade inte ens föräldrar en? Om jag någonsin får barn så ska jag vara ärlig, hela vägen ut. Frågar ungen hur det är att växa upp så är det bara att säga "Jadu gumman/gubben, det är ett helvete. Tänk dig att du går i en lång, mörk tunnel och att du i den tunneln stöter på en liten ljusspringa lite då och då. Men tro inte att denna ljusspringan bringar dig hopp, utan detta är bara för en sekunds ögonblick!" Ja, om man bara kunde varna sina ungar på det sättet. Nejdå, istället blir det bara att bita ihop och ljuga. Varför ljuger folk? Jag hatar att ljuga. Om det är för att jag inte kan ljuga eller för att jag själv ogillar folk som gör det går väl att diskutera och mitt svar är antagligen "både och". Men om man nu kan prata med kärleken så säger jag såhär "Kom och ta mig bara." Och om kärleken kan tilltalas vid ett namn så kallar jag kärleken Inger så -  "Inger, du vet vem jag menar."

tack och hej.

Ljug för mig igen.

Blitt sparkad runt några gånger
Som en del måste bli
För att fatta vad som betyder nåt
Och vem som går att lita på
Men när du var med mig
Musiken slutade aldrig
Du bara får mig att hänga, hänga kvar
För jag tror
När vi går genom tiden
Att allt det bästa
Inte hänt än


bara jag som känner att håkans nya album är härligt härligt?

RSS 2.0