Kan inte se för allt sot att ingen sitter mitt emot.

Vad är det med att det alltid ska vara så jävla kallt inomhus på vintern? Jag menar, värme? Det har vi väl i det här huset? Känns som att jag sovit med sovrumsfönstret öppet hela natten. Ja, så kallt är det. Och när jag vaknade imorse var jag inte bara kall som en gnu, utan jag var även hur trött som helst. HUR ÄR DET MÖJLIGT?! Jag sover ju ändå ganska länge. 7-8 timmar och det är ju det en människa ska behöva, tydligen. Önskar att jag kunde lägga mig tidigt varje dag, men jag har nog ett liv. Eller, har jag det?

Egentligen har vi ingen riktig lektion på förmiddagen. Etik & livsfrågor står på schemat, fast jag kunde ha sovit vidare och börjat 12.40 men vem är det som känner att hon behöver en spark i röven innan hon börjar jobba med fördjupningen om svartsjuka? Aa hörrni, här har ni den bruden. Bara det att min största fasa nu är att ramla i backen vid vårat hus när jag ska gå till bussen och bara för det så kommer jag tänka på det hela morgonen tills jag försöker ta mig ner där. Lycka till, Sofia!

Tror även att en förkylning börjar smyga sig på. Attans! Jag som trodde att jag skulle klara mig denna vintern! Ni som har följt med min blogg ända sedan början eller... ända sedan.. ett tag tillbaka vet att mitt immunförsvar inte är det bästa. Men nu har jag faktiskt inte varit sjuk sen i början av sommarlovet! Ni måste ju ge mig cred, eller hur? Näämen jag är ganska rädd för att jag ska bli sjuk nu innan jullovet, för ärligt talat så har jag inte tid till det. Massvis med inlämningar och prov står på schemat. Sen finns det även lite mindre oviktiga grejer som fester, fikastunder och shoppingrundor. Såna kan jag inte tacka nej till? INTE NÄR JAG FÅTT MIN LÖN IDAG WEOEOEOEOO!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0