Put my back up against the wall.

Ikväll när jag var på väg hem från jobbet, satt på bussen, så fipplade jag runt lite på min ipod. Bytte låtar titt som tätt, kollade runt lite allmänt. När jag sedan tog blicken ifrån skärmen för att kolla fram i bussen (jag satt längst bak i mitten) mötte jag en människas blick. Inte för att jag vill vara sådan, men denne mannen hade utländskt ursprung och han satt och kollade på mig. Log. Först fattade jag inte riktigt att det var mig han kollade på utan jag trodde bara att han kanske kände tjejen som satt bredvid mig, vad visste jag då liksom? När jag haft ögonkontakt med killen ett tag (några sekunder bbba) så inser jag att det är mig han kollar på. Innan han vänder huvudet framåt igen så blinkar han till med ena ögat. WHAT THE FUCK? "Vad hände just?", tänkte jag? För att nämna detta igen - jag vill inte vara sådan, jag vill inte vara fördomsfull, men det är precis sån jag är som människa och det var bara nasty. Så gör man inte. Inte om man inte är äckligt jävla snygg. Så är det bara!

I can't tell you something that ain't real.

Oh the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?

Jag ser fram emot onsdag för på onsdag har hela skolan idrottsdag vilket betyder att jag slipper en hel del lektioner. Vilket betyder att jag och Caroline ska ut på världens längsta promenad med världens godaste matsäck nedpackad. Vilket betyder att jag nästan är ledig! Nu ska jag springa iväg till köket och göra mig en omelett. Goodbye!

Du bara får mig att hänga kvar.

godnatt

I've looked everywhere for you.

För inte alls längesedan när Felicia cancerhostade på mig och hela världen så sa jag "Det är det jag hatar med mitt immunförsvar. Så fort jag är i närheten av sjuka människor så blir jag det med, några veckor senare" och ja, vad händer nu? Det kliar i min hals! Jag hatar sjuka människor. Om jag blir sjuk igen så kommer jag ta mitt liv. Eller nej det kommer jag inte göra, det var bara lite överdrivet. Kommer bli ganska så jätteledsen i alla fall. Varför kan inte alla vara immuna mot virusen som andra bär på? Tänk om det fanns så oändligt många förkylningsvirus som gjorde att man aldrig kunde bli smittad av någon annan, utan att man typ bar på dem genom hela livet och att de dök upp några gånger per år.

I'm giving up on love.


Fin bild på Linda i limousinen igår! Oh yes, it was an awesome night

Säg ingenting till mig.

Livet är fan en schlager. En bra sådan. Med jättetöntig och glad musik, fåniga texter och allt däremellan. Jag sitter nu på mitt rum och känner att det enda jag vill göra är att kolla på greys anatomy/sova. Vad är det jag bör göra? Plugga och packa. Ikväll bär det av till mamma igen. Nacka. Saltsjö Boo. Skogen. Där det knappt går några bussar. Hur klarar man sig? Bör nog egentligen tänka på de som inte ens kan ta bussen från sitt hus (Sophia).

Igår var en riktigt bra kväll. Förkrök i gamla stan, limousine till Magenta, vidare till Lobby, Max för att sedan sluta upp på Soft där vi dansade rövarna av oss. "DJ:n" måste ha fått någon nostalgitripp eller något för det var just gamla, sönderspelade låtar som spelades. "Girls just wanna have fun" var en av dem och jag tror seriöst jag skrek sönder min hals. Jag och flickorna kom hem till Mathilda lite för sent, men det var fan värt det. Och idag sov jag ut, för första gången på riktigt länge. Bara jag som älskar att vara ledig från jobbet ibland?

Inte här för att ha roligt?

HEJHEJ! Om en timme ska jag till Mathilda och göra mig i ordning inför utgång! Jag, Mathilda, Linnea, Linda, Sofia, Ellen och lite andra peeps ska spåra sönder ikväll! Ellen och Linnea har fyllt 18 och det måste ju givetvis firas, eller hur? Vi ska till något place som heter Magenta. Jag har bara hört negativa saker om placet men jag hoppas att mina källor har fel. Annars har jag förberett mig genom att skriva upp mig på massvis med andra listor. Redo för att stiga in i dimman? OM! Dunkar Highway man och ska snart sminka mig lite. Platta håret? Pröva outfits?

Förmiddagen och eftermiddagen på jobbet gick förövrigt bra. Skulle egentligen bli hello kitty-målad, men det hände inte (tur det). Skrattade åt Mathilde och Niklas som blev ansiktsmålade istället för mig. Har sluppit det två gånger, hur duktig är inte jag?

Sleepy time.

Sova? Ja. Jobba 08-16 imorgon? Ja. Taggad? Ja (fast nej). Godnatt!

Och äntligen är det fredag!

Den här veckan har varit alldeles för hektisk, när det gäller skolarbete. Ganska lugn på jobb-fronten, men det ska jag se till att ändra på! Nu ska jag käka blåbärsyoghurt + en banan och njuta av Greys för att sedan dra mig till centrum och möta papi. Myskväll med "'på spåret', tacos och hyrfilmer står på schemat!

Got me a bottle as my only friend.

Jag har matteprov idag. Andragradsekvationer. Bara jag som känner att jag hellre skjuter mig i huvudet, typ? Matematik B är en av de mest ovärda kurserna att gå. I alla fall om man vill bli jurist. Vad krävs för den utbildningen? Samhälle B och Historia B, som jag går nu. Matten kommer jag aldrig behöva. Räkna ut grejer genom att använda pq-formen? Kommer det någonsin hända? Nej. Jag förstår att vi måste lära oss multiplikation, addition, subraktion och division. Att procent är viktigt att kunna och sannolikhet. Men what's upp med allt annat? Är det bara jag som delar denna åsikt? Förresten så vet jag att jag inte är ensam, men jag blir bara så pissed på alla lärare, ungdomar och föräldrar som säger att matte b är något man kommer kunna ha användning av i framtiden. My fahking ass att jag kommer ha användning för det jag lärt mig i matte 2010-2011.

Nu ska jag springa till bussen. Have fun!

Get down!


Godmorgon! Klockan är strax efter åtta, jag lyssnar på min senapslista och taggar till! Vet inte riktigt varför, men jag är i alla fall fruktansvärt taggad på att dra ut och dansa. Lördag? Bara jag som taggar inför lördag? Vi kanske ses ute på Stockholms gator?

Det förvånar mig.

Detta är en speciell kväll. Inte bara för att jag har pluggat matte i fyra timmar och för att det har gått helt okej-bra, utan även för att en anonym bloggläsare har kommenterat och bett mig skriva om mer "intressanta" saker och att denne älskar min blogg. Är det här ett skämt? Om inte så är jag fan riktigt glad just nu för den kommentaren gjorde min dag, trots negativiteten om mina ointressanta inlägg, men det är något som inte direkt har kommit som en chock för mig eftersom att min blogg är just det - ointressant. Men tydligen älskad!

Jag ber om ursäkt för att mina inlägg inte innehåller något vettigt eller så, men ibland så försvinner alltihopa bara. Att någon påpekar det är bara amazing, eftersom jag gått och väntat på att någon ska göra det. Kan tyvärr inte säga att jag kan lova att mitt liv kommer bli mer intressant, men jag kan säga att jag tänker försöka! Den här helgen kommer bli ganska fylld. Oklara planer med en viss mister imorgon och utgång med lite folk på lördag. Får inte glömma plugget på söndag då! Vem taggar med mig?

Tänk på mig.


Sådär glad var jag imorse och jag kan säga att humöret inte är på topp längre. Jag är trött och min hjärna har smält sönder efter allt matteplugg som gjordes efter skolan - inte ens SÅ mycket. Vill ha mat men det blir bara äckel att käka. Hur onice?


Du bara får mig att hänga kvar.

Inte uppdaterat sen igår och det känns som en evighet sedan! Vi kom hem så sent igår så jag orkade inte slänga upp något, så jag tänkte att jag kunde göra det idag istället, när jag hade vaknat. Nu har jag lite bråttom, men det är klart jag prioriterar bloggen föra påklädning/sminkning! Bion då? Winter's bone. Helt OK! Fick bra betyg av IMDB och jag antar att den fick ganska bra betyg av mig med. Jävligt tung film, om jag får säga det själv, så det kanske var lite fel filmval på en onsdagkväll då man helst av allt bara ville sova.

Idag ska jag plugga matte efter skolan. Funderar på ifall jag ska gymma efter det...? Ska jag? Ska jag inte? Tar med mig grejer för säkerhetsskull!

Don't judge the book by it's cover.

Plugg-Fia är i farten! Fan vad det känns som att skolarbetet flyter på just nu... and I like it! Tidigare har jag aldrig orkat ta tag i saker men nu börjar jag ta det mer seriöst. Jag menar, minst VG i alla ämnen fram till studenten, ganska hög press, eller vad säger ni? Ska alldeles strax ringa Felicia och skriva klart våran rapport i svenska som ska vara inlämnad imorgon, senare ska jag iväg. Mot staden igen. På bio. Winter's bone. Med Måns, Caroline och Jonas. Är jag taggad? Jag vet faktiskt inte om jag är det. Det verkar vara en av de sämsta filmerna jag någonsin blivit tvingad och se, men jag ska inte vara alldeles för fördomsfull. Vad fick den på imdb? 7,5 = pretty okay. Får se hur kvällen blir!

Gick inte att lägga in videon direkt på youtube såatteee

En lektion kvar - here we go!

You Are My Sunshine
My only sunshine.
You make me happy
When skies are grey.
You'll never know, dear,
How much I love you.
Please don't take my sunshine away


Remember, remember.

Känner att det är dags att hälsa på både Theo och morfar snart.


Varför är ljusen täckta av is?

Blir förbannad på facebook och den där äckliga chatten. Vad lider den av? Det kanske är dags att skicka iväg världens klagomail? För seriöst, jag hatar att sitta och snacka med någon som loggar in och ut hela tiden. Eller, egentligen så gör ju personen ifråga inte det, egentligen, utan det är bara facebook som gillar att busa med en. Är det medvetet, tro? Är det så att facebooksnubbarna vill att alla användare ska ragea sönder? Något roligt och tidigt aprilskämt kanske? Jag tror jag talar för fler än bara mig själv när jag säger att det är riktigt irriterande!

Eller kan det kanske vara så att personerna jag pratar med har internet som suger b*lle?

Eftermiddagsplugg på min lediga dag is le awzum.

Två timmar och tjugo minuter senare så är jag, Emma och Benjamin klara med vårat ped-plugg. Ifs drog Benji lite tidigare, så jag och Emma har suttit här i hundra år för att se till så att lektionen imorgon blir så perfekt som möjligt. Jag är ganska nöjd faktiskt. Har t.o.m. skrivit talkort! Det går bra nu, kompis. Det går bra nu. Snälla snälla snälla, håll en tumme för mig imorgon. Höger tumme for good luck, liksom.

Jag ska nu vidare in mot stan för att kila iväg till Oasis och få tillbaks pengar för min plånka som gick sönder för ett tag sedan. Ikväll blir det bio med Carro, Måns och Jonas. Vi ska se Winter's bone, som verkar asweird, men förhoppningsvis är den bra. Efter det blir det hemgång och ännu mer plugg via telefinken med Björn! Update: Bion blev flyttad till imorgon så det blir bara massvis med plugg med Björn istället - me like!


Doors slam
Lights black
You're gone
Come back

Stay gone
Stay clean
I need you
To need me


He shot me down.

Känns som att jag varit lite dålig på uppdaterar-fronten, så vi kör lite nu då! Sitter hemma hos fröken Skoog och har precis duschat. Ska göra asgod korvlunch(haha) och chilla lite! Gymmade sönder idag och det känns jävligt great, faktiskt. Vid 17-tiden ska jag iväg till skolan och träffa Emma för att plugga lite ped, vilket jag egentligen inte orkar/vill, men måste.

Igår kväll låg jag och Carro i sängen och kollade på Victoria's secret fashion show 2010 and I loved it. Lagom tagg-mode inför gymmet morgonen efter, eller vad säger ni? Nä? Kanske lite långsökt? Äsch! Mat nu :D


Denna härliga natt som vi kallar bella notte.


Mellis och skithärlig bild på mig! Carro och jag gjorde världens godaste smoothies idag. And Mathilda, there's the tröja! Har legat längst ner i min byrå i typ hundra år. Saknar du den?

Jag älskar bin och deras bon.

Pippi på de sju haven senare och jag sitter här och diggar disneymusik. Caroline stannar hemma idag pga magont och vi ska alldeles strax dra mot tyresö strand och köpa lite magvänliga grejer. Hur kul? Sen blir det nog ännu en film så att jag sedan kan återgå till plugget. Lite makeovermani kanske? Eller lite mer pedagogiskt ledarskap? Inte så taggad på redovisningen på onsdag, om jag ska vara ärlig.


bild från ikea igår! it was le awesome

Sandis a.k.a Pluggfia!

60 minuters pedagogiskt ledarskaps-plugg tackar man aldrig nej till! Har snart gjort klart min powerpointpresentation som inte kan bli mer simpel, to be honest, och ska snart ner och käka frulle/försöka få in så mycket information om Rudolf Steiner i mitt huvud som möjligt. Avundsjuka? I bet you are. Men innan jag gör detta ska jag fila lite på min samhällskunskapsuppgift! Hur duktig är jag inte på en skala? Hey ho, lets go!

Update: Tycker faktiskt att jag är jävligt duktig som nu har pluggat samhälle i en timme också! NU JÄVLAR blir det frulle och greys. Seriöst, jag är duktig. Säg att jag är duktig.

Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på.

Godmorgon, flickor och pojkar! Imorse insåg jag att jag bara har en lektion idag och därför bestämde jag mig för att strunta i den. Engelskan, då vi ska kolla på några klasskamraters film och bara chilla med livet. Är det mer värt att stanna hemma då? Ja, det är det.

Sitter i mitt rum och försöker lista ut ifall de där doftljusen fått mitt rum att lukta godare än tidigare eller om det bara luktar äckligt. Nu menar jag kanske inte äckligt, utan mer åt söt-hållet, för that's the way it is. Egentligen orkar jag inte bry mig och jag tror jag väntar tills Caroline vaknar. Hon stannar också hemma idag. Skönt att ha lite sällskap, känner jag. Dock kommer hon väl sova tills ikväll, vad vet jag?

Kom på att jag VERKLIGEN MÅSTE bestämma mig när det gäller invididuella(hahahahaha awesome stavfel - individuella) val. Engelska C har jag bestämt mig för, men vad mer? Så måste jag välja vad vi ska göra på idrottsdagen. Det förstnämnda kan jag bara göra på skolans datorer.. FML

Ibland är livet allt härligt!

Egentligen kan jag välja att gå på extramatten imorgon, men varför ska jag göra det för att sedan hänga i skolan i fyra timmar? That is right. Har någon observationsgrej imorgon, då vi ska knalla runt på apotek/hälsokostbutiker och kolla lite skit. Varför inte bara göra det precis innan skolan och svänga förbi tyresö centrum? I like it very much. Puss på sovmorgnar.



powsar lite med mina nya ljus, HEHEHE

Komplicerade jävla feelings jag har.

Yes! Har inte uppdaterat på hundra år sedan känns det som... kanske för att det var ett tag sedan sist! Nu sitter jag här och känner att jag äntligen kan slappna av och bara ta det jäkligt jävla lugnt. Jag har pratat av mig en hel del med Caroline och vi har kommit fram till en del saker and all I can say is that it's all good.

Igår lirades det en hel del hemma hos Tom ute på Värmdö. Grabben fyllde 18 för inte så längesedan och styrde självklart världens partaj! En del av oss blev lite fullare än alla andra (F to the elicia.... puss) men kvällen började trevligare än trevligast och slutade ganska trevlig med! Slutade bara upp med världens fetaste blåmärke på foten och ett på knät. Kul att man inte riktigt vet vad man har gjort för att åstadkomma dem men...

Trots denna bakfylla och sömnlöshet så bestämde jag mig för att dra iväg mot ikea med Mathilda, lite tidigare än planerat. Kom hem med 6 ljus, en ljusbricka, 8 galgar och en ljussläckare. Tänkte köpa med mig en awesome skinnsoffa, en grym fåtölj, en jättesöt pläd och ett bäddset, men kände inte att jag hade musklerna till att få hem allt, annars så..... Pläden hade jag inte pengar till så det räckte ba, hehehehe typ. Inte tog söndagen slut bara för att ikea gjorde det! Matteplugg hemma hos Måns var det som väntade, men inte blev det mycket sådant. Jag, han och Jonas låg i sängen och halvdegade ett ganska rejält tag, vilket jag kände var behövligt. Så, usch vad mycket text det blev, men där fick jag ihop min helg i alla fall!


Den enda bilden där jag inte ser ut som en full jävla bajskorv, vilket jag egentligen gör, meneeeeh. Har inte riktigt någon aning om vem bruden bredvid mig är, men klart hon skulle vara med på bild med mig ändå!

N partey n partey n partey n pa n pa n partey!

Ingen uppdaterar på facebook, fröken tidspessimist gick upp tidigare än en gång och sitter här och svär över att hon inte gick upp lite senare. Har packat ihop i princip hela mitt liv (fast nej) som jag behöver ha med mig ikväll och jag är taggad till tusen!!!!! Outfit, frisyr, smycken och smink är redan bestämt och jag vill bara att denna jobbdag ska gå så jäääkla fort. Felicia börjar jobba klockan ~16 så då har jag någon att tagga sönder med. Det där med sovplats är en jävligt oklar sak för mig just nu och jag hoppas att det löser sig. Börjar jobba klockan 10 imorgon bitti också, PLUS att  det är söndag vilket betyder att nada bussar går. Vilket betyder att jag kommer vara på jobbet alldeles för tidigt pga det. Jäkla sl. Och jäkla Värmdö, som ska ligga så utåt helvete.

För att inte väcka pappa och Lena så sitter jag här med hörlurarna inkopplade och musiken är igång. 10-18.30? Hur ska jag klara det? Hoppas jag inte har glömt något bara!



lite halvoseriöst sådär, men varför inte? vad gör vi? NU KÖR VI (fast lite senare)

Nykter kväll, däremot riktigt trevlig!

Blev det nå plugg när jag kom hem? Icke sa nicke. Så jäkla dålig är jag. Direkt när jag kom hem kände jag mig grymt rastlös. Mathilda ringde och frågade ifall jag ville komma över hem till henne. Magsan (hennes syster) fyllde 18 i veckan och det firades med tjejmiddag/utgång och tydligen fick jag komma! Shit, så trevligt. Klart jag inte bangade. Dock bara det att det hade varit mycket bättre ifall jag hade stannat hemma och pluggat.

Nu har jag duschat, smörjt in mig och ska snart sova. Pratar med Åke och försöker övertala honom att låta mig sova hos honom imorgon natt. Jag jobbar både imorgon och på söndag. 10.00-18.30 respektive 10.00-16.00. Vem vill skjuta mig först? Du? Jag? Du där? Vi alla kan nog göra det samtidigt för efter den här helgen lär jag inte vara på det bästa humöret, alls. Matteprov på måndag, lets go lets go!

Dags för fredagsmyyyys!

Mitt fredagsmys lär förhoppningsvis bli lite mer annorlunda än vad ni tänker er, om jag lyckas ta mig i kragen och göra det jag måste dvs - plugga pedagogiskt ledarskap och lite matte. Jag har prov på måndag och redovisning på onsdag. Så måste jag förbereda en observation på tisdagen. How the fuck...? Jaja! Måste snabbt hitta vad jag ska ha på mig denna dag, sen måste jag dra till bussen. Är inte taggad alls på den här skoldagen. Arbetsmiljö & säkerhet som första lektion - probably the most boring class in the world. Men vad ska man göra? Jag sa nej till spanskan, vilket verkligen var ett bra drag av mig med tanke på att det ändå bara skulle lett till ett IG. Synd där, meritpoäng, but that's the truth. Hoppas ni snuttepluttar hittar på något extra kul ikväll, och i så fall hoppas jag att ni har lite kul från mig också!

Rudolf Steiner - grundare av waldorfpedagogiken.

Ja, hej mina vänner. Sitter nu i skolans bibliotek och dör av utmattning. Jag har världens träningsvärk i ryggen/rumpan och vill bara hem till Felicia och äta mat. Jag har skrivit ner allt jag ska prata om på onsdag (Rudolf Steiner - yes) och håller nu Emma sällskap! Har suttit här i en timme. Hur duktig är jag? Pluggispoäng, here I come! Bara en dag kvar och sen är det helg då det enbart är plugg, 18årspartaj, jobb och ikea på schemat. Hur jag ska hinna med allt är en bra fråga, but I will make it. Jättetråkig update, men kände för att skriva något i alla fall!

Stress & press.


Hejhej bloggeeen! Slänger in lite update precis innan jag måste dra till bussen! Idag är en bra dag. Vill ni veta varför? Jag fick min havregrynsgröt att flyta när jag hällde i mjölk! Ni som brukar göra havregrynsgröt och tycker att det låter konstigt - synd för er. När gröten flyter så betyder det att den är godast. Det är havregrynsgröt på ett helt annat sätt. När jag hade lyckats med detta hördes det ett glädjetjut ifrån köket. Pappa kom in och sa "Grattis!", jag blev glad. (haha)

Efter skolan blir det antingen plugg at la casa eller plugg i skolan. Så blir det antingen middag hos Felicia eller middag hemma. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag har jättemycket grejer som måste vara fixade till nästa vecka (när det gäller skolan) men jag har inte riktigt förstått det än. Det enda jag har gjort är att läsa en (d)jävla bok. What is up with me? Pedagogiken måste jag sätta fart med nu! Och springa till bussen is what i'm gonna do nao. Puss!

Afrikansk stamdans and all that.

Skolan uppskattades inte. Började med 'arbetsmiljö och säkerhet' idag och jag kan säga att det nog kommer bli den tråkigaste kursen jag någonsin kommer läsa. Att vi har världens tråkigaste vikarie gör inte saken bättre heller. Efter sportlovet får vi "tillbaks" våran riktiga lärare som tydligen är världens torraste? Shit, vad jag har turen på min sida.

Felicia och jag afrodansade idag. Det var kul. Riktigt jävla kul. 60 minuter sådant och sedan 40 minuter gym på det. Förstår ni hur mör jag är just nu? Förstår ni vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon? Och dagen efter det? Ja, tydligen är jag efterbliven. Träningsvärken jag lyckas skaffa mig är alltid som jobbigast två dagar efter att jag har tränat. Hur går det till? Mamma säger att det är ganska normalt, så jag litar väl på henne.

Seg som jag är så ska jag hoppa in i duschen nu! Skulle egentligen ringt ett visst samtal, men så blev det inte. Ska bara lyssna klart på 'heaven knows i'm miserable now' av the smiths och efter duschen blir det lite mer 'makeovermani' för min del!

Fast forwarding vore ganska nice.

Jag vill inte plugga. Jag vill inte sätta mig och läsa Makeovermani. Jag lär nog göra det. Jag, jag, jag. Har suttit nere och käkat middag/pratat om New York/Rhodos och jag orkar snart inte längta mer. Det är 12 veckor kvar till NYC och det är ~6 månader kvar till Rhodos. Kan inte tiden bara gå liite fortare? Så har jag medarbetarsamtal på jobbet i början av April. Jag vill resa långt härifrån. Jag vill bort från Stockholm och bort från skolan. Jag vill inte behöva tänka på plugg. Jag vill inte behöva göra massvis med grejer bara för att jag måste göra dem. Jag vill ta det lugnt. Jag vill chillaxa. Jag vill steka sönder på en strand i Grekland. Jag vill shoppa upp alla mina pengar på gatorna i New York. Jag vill så mycket. Det må vara ett tag kvar men SNART är jag där.

You'd better watch out 'cause I like you.

Har precis ätit havregrynsgröt och lyssnar på the Smiths. Ska snart slå igång ett greys-avsnitt för att sedan fortsätta med mitt pluggande. Vi har ganska mycket att göra nu, but I will make it.

Idag då? Mathilda och jag var på friskis i en timma, GICK hem till henne i Trollis, duschade, gjorde asgod (och nyttig!) mat, kollade på TV och drog sedan vidare. Idioter som vi är (egentligen bara Mathilda, men jag skyller på mig själv med) så missade vi bussen för att vi missförstod SL lite, så det var bara för oss att gå till Kamomillgränd (en bra bit att gå, för er som inte vet). Där hoppade jag på bussen och Mathilda drog till the jobb. Jag åkte vidare till skolan för att plugga med ped-gänget, vilket faktiskt gick förvånansvärt bra. Kom dit vid 12 och gick därifrån vid 13.30, hur duktiga är vi inte? Åkte till mammas jobb och hämtade lite grejer (bland annat ögonbrynsfärg o sånt<3) och åkte sedan och mötte upp Carro och Fia i centrum. Blev äppelätande och lite sånt innan vi drog oss hemåt igen. Shit vad det blev mycket "idag har jag gjort" över hela det här inlägget, men that's that!

Träningen gick faktiskt jäkligt bra. Imorgon ska jag på afrodans och fredag lockar för då ska Fia på cirkelfys. Eller cirkelgym. Minns inte vilket. Ska jag? Ska jag inte?


känns som att det var längesedan jag la in en webbkamera-bild... HEJ!

Way too early in the morning.

Om 25 minuter går jag till busshållplatsen. Nu sitter jag och dricker yoghurt i hopp om att inte få håll när jag tränar. Letade överallt efter banan men inte hittade jag någon sådan. Pappa är dålig på att köpa frukt. Det enda vi hade var gamla apelsiner och sådant vill jag inte starta dagen med, så det blev drickyoghurt! Mathilda och jag ska gymma satan nu på morgonen. Varför så tidigt? Jo, vi har annat att göra efteråt. Vid klockan 12, men ändå. Drar hem till flickan efteråt, duschar och tar det allmänt lugnt tills vi måste dra vidare. Ska ju in till gullmars för att plugga pedagogiskt ledarskap med the gang, vilket jag egentligen inte orkar. Vad gör jag ens uppe nu? Herregud

Underbett och matteräknande..


lite random sådär, men här ser ni hur det gick för mig och Fellan med matematiken i lördags!


Nymålade naglar och Lasse på hög volym.

Vill ni veta vad jag åt idag? Broccoli, stekt kött och matvete. Jag hatar egentligen broccoli. Eller, jag hatade broccoli. Antar att jag har växt ifrån den hatfasen. Positivt? Yes sir. Nu kanske ni undrar varför jag ätit så nyttigt idag (nej jag vet att ni inte undrar, men jag berättar det för er ändå!) - pappa och Lena kör på GI-grejs, vilket de brukar göra några gånger per år och jag och Caroline har sagt att vi vill vara med. De är mer extrema för jag menar, jag fick ju käka matvete till och det får inte de göra. Så okej, jag har mitt godis/onyttigt-förbud, jag springer som en galning på jobbet, jag ska sätta igång med träningen nu igen OCH jag äter nyttig mat hemma (annars skär jag ner på kolhydrater). Ni kanske förstår att jag satsar som en jävel för att inte sluta upp som en fet valross till sommaren? Det går bra nu, kompis. Det går bra nu

So I could stay forever more in your eyes.

Idag gjorde jag något jag lovat mig själv att jag ska skära ner på. Jag shoppade. Jag köpte kläder. Jag köpte ett par byxor och en tröja. Nu sitter jag här och har lite ångest. Jag tycker alltihopa var fint och så, men det känns som att jag köpte grejerna bara för att jag ville, vilket jag ifs gjorde, typ. Ska jag lämna tillbaka det? Eller? NEJ? HAHAHA, skjut mig i huvudet. Just nu är jag ganska hyper. Jag har planerat lite mer Rhodos, pratat med pappa om det och lite om IKEA. På söndag har jag och Mathilda prellebokat att vi ska dit och köpa lite inredningsgrejor. Jag ska ju byta rum här hos pappa. Jag ska få Carolines och Caroline ska ta Christofers. Men jag vill ändå köpa lite saker. Ljus och sånt fint. Så har jag skaffat kort på friskis också. Mathilda och jag ska träna imorgon bitti. Så ska jag träna på onsdag och torsdag också. Jag är så förbaskat taggad. Felicia och jag ska på afrodans på onsdag, hahahaha, jag har alltid velat pröva det och afrikansk musik och sånt är fan min grej. I will go all in, så att säga.

Smsar lite med mr E och lyssnar på 'tallest man on earth' och tänker att detta har varit en jävligt bra dag. Satt på biblioteket i tyresö centrum och läste 'makeovermani' i typ en timme, vilket var jäkligt relaxing. Det är mitt nya hang out.


bok

byxor och tröja då. byxorna är gröna, fast lite mer åt det bruna hållet. jag har ett par gröna byxor, men jag tycker att de är FÖR gröna och dessa kostade ynka 99:- på H&M. Hejhej catch? Tröjan kostade 199 and i like it very much. Det är ganska "matta" färger och det enda den skriker är senvår, försommar, sommar, värme. Give it to me baby

Varning för halka.

Igår kväll när jag och mamma kom hem till pappa så blev vi förvånade över hur halt det var, överallt. Ni som har varit hemma hos mig förstår vilket jäkla problem detta är. När man ska ta sig till bussen, hur ska det gå då? Så fort man kliver utanför dörren och går nerför bron (ingen fattar vad det är egentligen, men norrlänningar gör) så möts man av världens isbana. I nerförsbacken är det inte lika farligt, men halt är det. Sen när man kommer ner till själva garageuppfarten/planen så möts man av ännu en isbana. Skulle seriöst kunna ta skridskorna och åka runt. Så farligt är det och jag fattar inte hur jag ska klara av att ta mig till bussen. Får hålla tummarna för att det går bra. Eller så får jag åka ner på arslet hela vägen.

I won't be found.

Jag ska nu åka hem till pappa. Till tyresö! Känns som att det var hundra år sedan, men bara två veckor, to be honest då. Saphira springer runt i huset, mest inne i mitt rum. Mamma säger att hon kommer sakna mig och att hon inte vill att jag ska åka. Men när jag är här så visar hon inte direkt att hon älskar mig? Jag tror att mamma ljuger. Eller så är Saphira en utnyttjare. Vilken bitch. Vilken söt bitch*


här har vi henne! och så bjuder jag på en ~6 månader gammal bild på mig

We do have a plan.

Lyssnar på min det luktar senap-lista och njuter av att jag äntligen kommit hem från jobbet. LAGOM snügg kille beställde i min kassa idag. Två gånger. Varför är jag dålig på att ge ut nummer? Jag vet i alla fall vart han jobbar, så ifall ifall, liksom...

Ska packa, äta middag, åka till pappa, duscha, chilla, kolla greys och bara ta det lugnt. Imorgon börjar jag 11.30 så jag funderar på ifall jag ska dra ut mig själv på en promenix eller något liknande imorgon bitti. Eller ska jag sova? Egentligen borde jag nog sova men dum i huvudet som jag är så kanske jag tar den där promenaden.

Nollåttatjugoåtta.

Klockan är alldeles för lite för att jag ska vilja gå upp, äta frukost, göra mig i ordning och dra till jobbet. Men det är det jag håller på med. Om en kvart drar jag mig till bussen för att sedan jobba i 6 timmar. 10-16. Tänker på kass lön och kasst ob, men tänker även på Rhodos, New York och London.

Ikväll ska jag hem till pappa igen. Känns som att det var ganska längesedan. Och imorgon har jag världens sovmorgon - börjar 11.30 och på tisdag är jag ledig. Dock ska jag plugga med gänget från pedagogiskt ledarskap, vilket jag egentligen inte ser fram emot. Adjö!

Jag vet inte vad du vill.

Nu - vaken. Om några timmar - jobba. Efter jobbet - plugga hemma hos mig med Felicia. Imorgon - Jobba. Älskar mina helger. Den enda lediga dagen jag har är på söndag om typ två veckor då jag inte jobbar, what so ever. Men får se ifall det ändras. På tisdag är vi lediga från skolan men mina vänner och jag i pedagogiskt ledarskap har bestämt oss för att vi ska ses både på måndag och på tisdag för att förbereda våran lektion om "Waldorf-pedagogiken"(kallar man den det?). Så inte blir det ledighet för mig inte! Har inte några pengar heller och inga pengar betyder nada utgång vilket leder till en ledsen Sofia. När lönen kommer untzar och woopar vi till det och kör världens mest galna kväll ever, eller vad säger ni?

Att aldrig någonsin ge upp.

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig

From a whisper to a scream.

Jag hatar att ha mitt förbud och gå runt och vara konstant sugen på någonting. Choklad. Fatta vad gott med choklad? Mmmmarabou.. Istället äter jag nyttiga saker. Eller nyttiga och nyttiga... Sådant som är bättre än godis och annat sött. Gjorde mig en smoothie för fyra timmar sedan och för två timmar sedan åt jag en macka. Ikväll har jag planer på depp mode. Jag vill äta choklad, ben & jerrys och allt annat som finns i världen som gör en fet, men istället blir det smoothies, mackor och kanske lite mörk choklad på det. Hujedamig vad nyttig jag är, eller hur? När man inte har tid att träna lika mycket som förut, då får man köra på att påverka sin kost istället.

Greys har varit igång hemma hos mig ända sedan jag kom hem och jag kom hem klockan 13.40. Hur lite liv har jag? Måns och några andra bjöd med mig på bio. För att se 'The Tourist' men eftersom jag är bundis med IMDB och känner att den filmen inte verkar så bra så tackade jag nej. Maybe it was for the best.

Please come back to me.

Ljushallen. Skola. Kyla. Inväntar svenskalektionen som är alldeles för lång på fredagmorgnarna och chillar med facebook medans mina kamrater sitter på lektion. Vilken tur att jag inte behövde gå på tekniska psykologin. Random att jag mailade läraren och skrev till honom att jag inte kunde komma, ändå.

På vårdis fick jag träffa en Mikael! En lång en! För att förklara för er hur lång han var så säger jag såhär - mannen var tvungen att gå med huvudet riktat nedåt för att inte slå i huvudet i taket. Förstår ni? Ifall jag hade varit han och ifall jag hade jobbat på vårdcentralen i tyresö så hade jag klagat. Jag hade tvingat kommunen att antingen betala för en göramigkortare-operation eller höja taket helt enkelt. Inte ska man gå runt och få nackspärr på jobbet inte! Men i alla fall - det gick bra. Fick berätta en hel del grejer om mig och mitt öga och besöket slutade med en remiss till Södersjukhuset. Väntetiden därborta varierar men är oftast runt en månad, så alltså kommer jag få en ny tid inom en månad. Hur härligt är inte det? Hoppas på att jag slipper operation bara, för det vore ju läskigt

New York, New York - you're gonna love it here.

Lite omväxling att sova i tyresö mitt i veckan, och ganska skönt. Ska snart dra iväg mot vårdcentralen och kolla upp en grej som har stört mig ett ganska bra tag men tänkte slänga in en liten update innan jag drar!

Som de flesta av mina läsare vet så ska jag till New York i en vecka i april. 19e till 27e, hur awesome är inte det? Idag pratade vi en del om det när vi åt frukost. Pappa och min låtsasmoder berättade om vart vi ska bo och lite sånt. Get ready for this - vi ska bo i en egen lägenhet en bit ifrån staden. Man har fått order om att säga åt taxin att inte ställa sig framför alla motorcyklar för våra grannar är nämligen Hell's Angels. Hahaha, vad jag skrattade när Lena berättade det. De som äger hela stället är tydligen värsta hare krishna-folket, vilket låter jättemysigt. Förstår ni att jag längtar ihjäl mig?




Lite halvkassa bilder, men shittsan vad jag vill dit!

Jag önskar att jag var ledig.

Jag önskar att jag hade tagit studenten. Att jag tagit en paus från gymnasiet. Att jag inte behöver gå upp klockan sju på morgonen när jag börjar halv tio. Att jag kunde sova ut. Att jag inte jobbade lika mycket. Att jag bara fick sova, hur länge jag ville. Jag önskar att jag gick i skolan på kvällarna istället. Eftermiddagar till tidiga kvällar. Vad är fel med att börja klockan två och sluta klockan sju-åtta? Jag hade verkligen inte bangat för det hade inte förstört ens kvällsplaner, det hade bara varit roligare. Och framförallt skönare.

Potatoe & purjolökssoppaaaa.

Gott! Ska nog inte göra mycket ikväll. Tänkte börja kolla på Greys säsong 3. Kanske slänga iväg ett sms eller två. Planera lite. Löka. Göra smoothies. Äta favoritmacka med TOMATER. Pussss

Where are you Pablo?

you know I need you
I’d never let you go
I love you Pablo you said you’d never leave me,
where are you Pablo?

Why can't I?

Egentligen skulle jag träffa min studie- & yrkesvägledare klockan 8.30 men eftersom vi inte hade någon rättskunskap så orkade jag inte ta mig upp. Börjar 12.50 istället, vilket är hur skönt som helst! Har bara matte till 14.05 också, eftersom engelskan är inställd ;) Hur glad tror ni att jag är? Efter det ska jag träffa fröken Skoog över en lång och mysig fika. Skall pratas skit och Rhodos! Carro och Fialotta bangade, så därför måste vi hitta två andra som ska med! Ifs är det inte så jättesvårt, men det är tråkigt att de som vi verkligen ville ha med oss inte kunde.

Btw. Igår pratade jag och Felicia om att skaffa oss en boxningsäck. Som man kan använda sig av när man är riktigt förbannad. Bra idé, va? I might need it.

What a wonderful world.

Jag mår bättre nu. Mycket bättre.
Godnatt ♥

I won't let you in.



vi ser åt helvete ut på bilderna, men jag lovar er att vi var så förjädrans snygga idag. professionella and crap

She's a maniac.

Jag gråter sällan. De som känner mig vet att jag är en sådan person som faktiskt är ganska dålig när det gäller att gråta. Att gråta när det hänt saker då jag vill gråta, det är det som är jobbigast, eftersom det är då jag inte kan få mig själv att gråta när jag ändå verkligen vill det. Tårarna faller oftast vid konstiga tillfällen, eller när jag är riktigt förbannad and today was the day. Jag var så förbannad, så upprörd, så arg så att jag började gråta. Turen var den att jag hann springa in på kontoret på jobbet och sätta mig och prata med schemaläggaren och herregud vad skönt det var. Ni som tänker "HAHA men jävla tönt, ofta du grät på jobbet???" - ni vet ingenting, men jag tänker inte heller förklara anledningen, eller anledningarna. Behövde bara delvis skriva av mig och nu känns det bannemig bättre.

I natt finns ingen väg tillbaks.



ser ut som en grottmänniska på bilden but that's what i had to do för att få med alltihopa. Tomas Hansson sa professionell dresscode idag, and that's what I'll give him!

Om du vill ha mig,

Jag köpte två bhar igår förresten. Jag orkar inte ta kort på dem dock, plus att det känns lite slampigt i min så pryda blogg (eller?). Kanske gör det när jag har tid. En aprikosfärgad och en svart/vit i alla fall! Skitfina. Jag är kär.

River en vacker dröm.

Godmorgon? Håkan Hellström på g här borta. Jag är fortfarande inte på bra humör pga lite anledningar. Och ont i huvudet har jag också. Vaknade flera gånger imorse av en bil som tutade? HERREGUD? Ville döda den, men tror ni att jag orkade ta mig upp ur sängen för att ta reda på vart tutandet kom ifrån? Aldrig. Och sov jag länge? Nej. Jag ställde in ett och annat pga just den anledningen, så blev det inte så ändå. Skolarbetet sög min bawlé och jag hoppas jag kan få hjälp idag. Jobb efter skolan också? Jättehärligt? Ja? Det enda positiva är att jag inte har världens träningsvärk, som jag trodde att jag skulle ha!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....


... HAHAHAHAHAHHAHAAHHAAHAHHAHAHAAHAHAA - B TO THE ÄST. srsly


It's you I'm thinking of.

Jag var med på idrotten idag. Det har blivit till en vana nu faktiskt. Att vi körde boxercise var bara plågeri känner jag. Första skoldagen efter lovet? Jullovet? Då man ätit sig fet som en gris på all julmat och allt julgodis? P to the lågeri. Det gick ändå bra, känner jag! Är sjukt mör i hela kroppen bara.... ser fram emot träningsvärken som lär dyka upp imorgon bitti.


det vi höll på med kanske inte var såhär brutalt, men det kändes såhär brutalt i alla fall

Rhodos 2011.

Yes, resa och sånt är preliminärbokat till måndag. På onsdag skall alla tjejer träffas, prata, se vad vi kommit fram till och bestämma hur vi gör. Jag taggar som en gnu redan. 6 månader kvar, INGENTING! Fast egentligen så är det ju det.

Mr Odel kommer hit om ~2 timmar och jag måste plugga innan. Jag måste skriva klart mitt äckliga spelkort och jag måste välja outfit till imorgon. Major rollspel/seminarie imorgon. Varför? Vi ska försöka lösa mellanösternkonflikten, försöka komma fram till en lösning. Det är inte ens kul. Speciellt när man tänker såhär - ingen har lyckats komma med en lösning i verkliga livet, varför skulle vi kunna göra det då? Ta mitt liv

First day of school.


oseriös vs seriös, yes?

I walk the line.

Dunkar 'det luktar senap' och funderar vad jag ska ha på mig. Är det verkligen dags för första skoldagen today? Ja tydligen. Vaknade för 35 minuter sedan och var på förvånansvärt bra humör men jag känner att det kommer gå över så fort jag sätter min fot i skolan, eller några minuter efter det. Bara jag som känner att det enda positiva är att träffa alla wonderfuls i skolan?

Nu måste jag välja outfit! Lägger upp bild ifall jag hinner... PUSS

Felicia hotar mig.

Jag har ingenting att skriva, det står helt stilla i mitt huvud, men ändå finns det människor som vill läsa min blogg. Vad är detta? Mina vänner, ni är väldigt intresserade av mitt händelsefattiga liv, and I like it.

Det blev inget Greys Anatomy. Nu är klockan alldeles för mycket och jag måste gå upp klockan (typ) halv åtta imorgon. Det är alldeles för tidigt. Varför börjar skolan nu för? Varför kan vi inte ha lov, några dagar till? Bara halva gymnasietiden kvar nu, sedan är det studenten som gäller. Sen har jag livet att se fram emot. Och på tal om livet så har jag visst bokat in mig på ett möte med våran studie & yrkesvägledare på skolan. Jag vill söka till juristlinje i Uppsala eller så när jag har tagit studenten och varit borta ett år och jobbat. Men jag är så förjävla orolig över att mina betyg inte kommer räcka till. Visst vet jag inte hur det kommer gå i alla ämnen och jag kämpar på som en jude, men det kanske inte hjälper? Vad gör jag om jag inte kan bli advokat? Min kloke fader sa att jag måste ha en back up-plan. -"Självklart har jag en sådan, sa jag! Journalist är någonting jag kan tänka mig att bli." men jag fick ett suckande till svar, -"Journalistlinjen kräver bättre betyg än jurist.", Jaha, okej? Kanske ska jobba på donken i resten av mitt liv istället för att oroa mig för sånt här skit

You dirty little freak.

God kväll allesammans! Jag har lyckats jobba i 8 timmar, åkt hem, ätit middag, städat mitt rum och bäddat om min säng. Nu har jag bara duschandet kvar, sedan ska jag kolla på ett greys-avsnitt och sova sött. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga och jag tror helt ärligt att jag inte ens orkar skriva mer. Jag har lagt märke till att mina inlägg blir kortare och kortare, meningslösare och meningslösare. Jag vet att det inte heter 'meningslösare' men det hade blivit efterblivet ifall jag hade skrivit 'mer meningslösare och mer meningslösare', precis? Aa, damn straight. Jaja, imorgon är det skola och då sätter rutinerna igång igen! Förhoppningsvis kommer träningen med där på ett litet hörn.. Godnatt!(!!!!)

John. Tucker. Must. Die.

Hur längesedan var det man såg den filmen? Helt seriöst, jag hade glömt bort den. Tacka vet jag inte vad för att jag gick in på tv.nu imorse för att se ifall det fanns något intressant att kolla på. Egentligen orkar jag inte uppdatera, men jag har fått order om detta och måste därför göra som denna personen säger för att tillfredställa min(a) flitiga läsare.

Bör gå och lägga mig. Upp och hoppa klockan nio imorgon för att göra mig i ordning och dra till jobbet. Varför i hela vettet var jag tvungen att tacka ja till ett långt pass när Patrik ringde imorse? Ta mitt liv. Skjut mig i huvudet. Gör någonting.


snügg jefel

Sängliggandes hela morgonen, hela dagen, hela kvällen.

Min dag är den bästa och mest chillaxade dagen jag haft på länge. Jag har jobbat alldeles för mycket det här lovet, känner jag nu, men jag kommer verkligen känna att jag förtjänar de pengarna jag kommer få för det. Att få möjligheten att åka dit jag ska åka kommer göra att det känns så jäkla värt. Det här är den enda dagen då jag har varit ledig och då jag inte har gjort någonting alls. Jag ska inte kliva utanför dörren idag. Jag ska bara ligga här. Bli fet och kolla på film. Egentligen hade jag planer på att dra mig härifrån till Trollbäcken, men det får bli av någon annan dag.

Easy A.

Ja justja! Vi var ju på bio igår. Jag, My, Adam och Felicia! Såg Easy A, som var en riktigt jäkla bra film. Jag brukar sällan gå på bio och när jag gör det blir det oftast skräckfilmer eller typ twilight-liknande saker (åh vilken nörd jag är...) men denna film gillade jag, mycket. Efteråt drog vi oss till Hurtigs konditori - var ett tag sedan jag var där faktiskt. På Drottninggatan förbi centralbadet, ifall någon undrar. Riktigt mysigt ställe! Vi satt där i ~2 timmar och snackade asmycket skit som inte verkade bli uppskattat ifrån Adams sida, too bad, men det struntade vi fullständigt i.


see it!

Morgonröst.

Bara jag som lider av att alltid snacka som en gammal rökig gumma på morgonen? Förstår inte riktigt vad jag lider av, men jag vet att jag är ganska ensam om det, ibland.

Patrik, en av mina skiftledare ringde mig imorse. Vid klockan nio. Vad är oddsen? Precis det jag trodde skulle hända, hände. Men han förstod att jag ville vara ledig idag, eftersom det är den enda dag då jag är 100% ledig. Tog ett tag för mig att somna om, men det gick, och jag vaknade för 15 minuter sedan. Dags att göra mat snart. Köttbullar och makaroner? Bara jag som är så förbaskat sugen på det? Och greys anatomy så klart.

Herr odel ska hjälpa mig att skaffa ett abonnemang. Yes, jag känner att det är dags, snart. Tydligen billigare, men ändå läskigt. HE HE

Mensvärk och sovdags, hur nice?

Rubriken säger allt. Imorgon ska jag kolla på Greys Anatomy hela dagen. Hej då.

Mitt liv måste ju skämta...

Tjena tjena, veckan är redan här. Den där mysiga veckan som infaller en gång i månaden. And I had no clue about it? Nä, SURPRISE SURPRISE! Skjut mig i huvudet. Eller därnere kanske? Vad vet jag

You are fighting against the dead end.

Efter att ha käkat thaimat och provat min nya topp så mår jag prima! Snart dags för Greys (jag vet att jag är beroende....) och sedan blir det sängdags! Imorgon är jag 100% ledig från jobbet. Ringer de mig då kommer jag inte svara. Eller, jag kommer försöka att inte göra det i alla fall. Jag ska sova ut, träffa Adam och Felicia, sedan chilla med livet hela kvällen. På söndag jobbar jag 18-20.15. Vadå världens mest onödiga tid? "Förstänger" med några peeps, vilket säkert kommer bli flummigt, men ändå onödigt. På måndag är det fan skola, måste vara på topp då.

Jag är jättetaggad inför det här året. Tre resor är inbokade. En är relativt preliminär. New York i april, Rhodos i juli och London i november. Är det bara jag som taggar sönder? Måste bara lyckas spara ihop tusentals kronor för att kunna ha råd med allt detta, men alla har fan rätt - 2011 kommer bli det bästa året. I'm sure of it


yesfuckingbox

Sex and the city.

Oja! I väntan på att My ska duscha klart så sitter jag här med datorn i knät och kollar på Sex and the City. Ssszigge springer runt på tangentbordet och försöker störa mig. När My är klar ska vi röra oss mot staden! Kanske hinner kika runt efter kläder innan vi drar oss mot Sergelbion.


Zigizig


Tvåtimmarsjobb, sen bio då!


Vart fan kan den vara?

Jag har verkligen tappat bort min bh. Den är lost. För några dagar sedan minns jag att mamma tog upp den ur min byrå och sa "Vilken fin! Är den ny?" Jag svarade att, ja, det var den, och sedan la hon tillbaks den. Nu är den helt borta. Nowhere to be found. Har min mamma kanske tagit den i smyg? Jag har vänt upp och ner på hela rummet. Vart ska jag kolla härnäst? Jäkla skit också

I need you today.

"Hej Sofia Sandwall! Dina varor från Bestsellershop.com/BZT Fashion har kommit.", förstår ni hur glad jag blev när jag läste det mailet? HELL YES! Äntligen har min topp från ONLY kommit :D Måste bara ta mig i kragen och åka till orminge centrum och hämta paketet. Imorgon kväll? Imorgon bitti? Återstår att se.


tihi

Andreas och jag fick i uppgift att diska en hel del grejs i köket för inte så längesedan. Andreas did the work, jag stod mest och argumenterade för vilka filmer som var bra och vilka som inte var det. På tal om film så ska jag, My, Adam & Felicia gå och se 'Easy A' imorgon. Är jag taggad? Imdb har gett den 7.3/10 vilket verkar lovande! Nu ska jag inte snacka skit längre utan det blir Greys Anatomy och smsande för min del. Kanske skriver något ännu mer ointressant senare, om inte - good night!

N pa n pa n partey!

Äntligen hemma! Dock bokat in mig på ett tvåtimmarspass imorgon. 11-13.00. Vad lider jag av? Patrik ringde och lät så ledsen och jag är alldeles för snäll. Vad skulle jag gjort? Fick honom i alla fall att sätta mig på en egen kassa - go me!

Nu har jag snackat med Felicia lite om resor och sånt tjafs. Vi försöker lösa det på bästa sätt eftersom två av oss flickor vill vara där en vecka, medans vi andra vill vara där i två. Shit vad jag är taggad! Måste jobba massa, måste lägga undan massa. Hur ska jag ha råd med massa shopping i New York OCH massa festande på Rhodos? Det kommer lösa sig, som fan. Nu ska jag loda runt på Ving, Fritidsresor och Apollo. En helt vanlig torsdagkväll, typ

Sommartider, hej hej!

Sitter och chillar med Spotify och Mathilda as we speak. Caroline duschar och jag måste snart dra mig till jobbet. Tvåtimmarsrusch är vad som står på schemat! Efter det ska jag hem och kolla greys och chilla med livet hela kvällen.

Mathilda, jag och Caroline hade en intressant åka utomlands-diskussion i köket imorse. I like. Utomlands i två veckor - check? Nästan check i alla fall. M och jag ska till Ving imorgon eftermiddag och kolla ifall det finns något nice vi kan fixa. Grekland? Bulgarien? Spanien? We don't know.


ge mig rhodos

McDonalds-ruscher är fan riktigt roliga.

Anledningen till min inte så jättedåliga kondition är väl pga ruscherna. Låter det efterblivet? I think not. Fan vad man springer. Fan vad man nästan lökar. Det är härligt.

Jag ska snart hoppa in i duschen för att sedan käka middag och försöka hinna med ett greys-avsnitt innan jag drar mig in till staden igen. Kom hem med en ny plånbok som är jättevacker och en grå blazer, jag gillar båda sakerna väldigt mycket. Nu måste jag bara hitta en svart blazer, sedan kan jag ta det lugnt.

New york, New york.

Är det sant?! Det är sant. Pappa har bokat alltihopa, fast jag kommer inte ihåg mellan vilka datum det är. Vi snackar 5 dagar i april. Vecka 16 för att vara exakt. 5 dagar in the big apple, igen. I can't wait. Sparar pengar för fullt för det är under de 5 dagarna som jag ska spendera allt jag äger på kläder. När pappa varit där brukar han alltid åka till något köpcenter som ligger åt helvete utanför stan och det är precis det vi ska göra. Blir ni avundsjuka? Det hoppas jag.


that is right

Detta kan kallas sovmorgon.

Jag vaknade för en kvart sen. Förstår ni? Det är hur jäkla skönt som helst. Vaknade även klockan åtta imorse och trodde att jag skulle upp. Fick ett sms vid den tiden och antog att det var alarmet som hade ringt, sen såg jag att jag kunde sova ~3 timmar till. Ni kanske förstod min lycka då? Lite?

Mamma är ledig från jobbet idag, imorgon och på fredag, tydligen. Jag avundar henne, men det som är bra är att hon nu bestämt sig för att göra pannkakor till frukost, till mig då. Det vattnas i munnen när jag tänker på det. Fast måste göra mig i ordning. Orkar jag? Nej. Efter det ska jag småstressa runt lite i stan. Byta plånboken som har bestämt sig för att gå sönder, köpa en blazer, kolla runt lite. Det skall bli kul!

I'm falling for you.

9 timmar två dagar i rad är ganska nice. I alla fall om jag tänker på pengarna jag får. Sen hur lätt de kommer spenderas på jätteonödiga saker är en annan femma...

Imorgon ska jag och Mathilda dricka öl som män. Eller, jag ska dricka öl som en man. Ska häva öl. Mängder. Eller? Låter lite halväckligt. Jag var sjuk förra veckan då dessa peeps sågs men det är väl schyrre att de kör denna vecka med? Känner att det är dags att spendera lite pengar på alkohol. Sist var ju juldagen och det var en kväll som jag försökt förtränga i några veckor nu

Do you see me?

Jag vill skjuta mig i huvudet flera gånger om bara för att jag nu inser hur jäkla trött jag är. Och skolan börjar om mindre än en vecka. Ångest? Ja visst. Jag insåg igår att ett arbete måste vara inlämnat dagen då skolan börjar, men att jag har själva arbetet på mitt konto i skolan. Vad tänkte jag med där? Orkar jag göra klart ett arbete om mellanöstern-konflikten på en kväll? Och inte bara en kväll utan kvällen efter den första, riktiga skoldagen. Ibland är jag riktigt dum.


langar chillmode idag

God natt?

Två greys-avsnitt senare så orkar jag mig på att skriva ett inlägg. Jag fattar egentligen inte hur jag orkar vara uppe tills nu med tanke på att jag jobbade 12.30-19.00 idag och att jag ska jobba 11.30-20.00 imorgon. Förstår ni hur mycket jag vill ta livet av mig? Att jag ens tog på mig det passet, dumma jävel. Tänker på pengarna!

Så, ja. Inget Nynäshamn ikväll. Ville inte stressa på fikan + att jag var alldeles för trött för att åka någon annanstans än hem efteråt. Borde egentligen ha gått och lagt mig direkt när jag kom hem, men dum i huvudet som jag är så struntade jag i vad jag borde gjort och gjorde det jag ville istället. Nynäs får bli någon annan dag i veckan. Skall fixas något schysst, har jag hört. Och fikan, ja! Vi hade det trevligt på café 60. Två koppar te senare var vi på väg hemåt. Stötte på random snubbe på tuben som ställde världens mest idiotiska frågor och som bara var väldigt konstig. På bussresan hem trodde jag att jag skulle dö av trötthet, nu känns det som det igen, så jag ska leta upp Saphira, sedan blir det sovdags!

You are everything to me.

Alarmet ringde 08.57 och jag tänkte "Hur ska jag hinna med att duscha, packa, äta frukost OCH nörda vid datorn innan bussen går?" Jag hade i princip två timmar på mig. Tidspessimist som jag då är så blev jag klar 40 minuter tidigare. Alltså hade jag kunnat sova så mycket längre, men det gjorde jag inte. Och imorgon måste jag upp tidigt eftersom någon måste upp och jobba. Själv börjar jag klockan 16.30(?) så jag hade hoppats på en lång jäkla sovmorgon. Vi får se hur jag löser allt det där. Sova hemma ikväll kanske? Återstår att se.


This is where I want to be.

Klockan är lite mycket. Vad sägs om att sova? Upp och jobba 12.30-19.00 imorgon, sedan blir det fikalishelish på stan med Mathlda innan jag åker iväg till Nynäs.

It's raining men.

Istället för att tycka synd om mig själv som inte har något att göra medans i princip alla andra är upptagna så ska jag njuta av Greys Anatomy! Ja, det har jag börjat följa. Imorgon ska jag sova hos Herr Odel, så det löste sig ändå, trots allt!


fahking hotttt

Ett ord - Soft.

Soft att jag inte orkar göra någonting. Soft att min herre för kvällen (ojoj vilken slampa jag får mig själv att verka som) tackar nej i sista minut. Soft att jag inte har en plan b. Soft att jag kommer ligga i sängen och vara patetisk och trött alldeles ensam ikväll. Soft att jag valde att jobba fyra timmar extra imorgon. Soft att denna dag har sugigt nåt så fruktansvärt mycket. Hej då

Låt denna dag gå fort.


ser jag ut som en sån där brud som är taggad på att jobba 10-19 idag? nej. ge mig kväll nu.


Du får mig.

Bara jag som känner att nästa vecka kommer bli intressant? För min del i alla fall. Starting tomorrow night.

To die by your side is such a heavenly way to die.


här har vi bra film [500 days of summer]


Fruktansvärt osäker.

Jag har kommit underfund med att 'fruktansvärt' är ett väldigt bra ord. I denna stund sitter jag här och försöker klura ut saker på egen hand. Hur tror ni att det fungerar för mig? Svaret är 'Inte bra.' Faktiskt i närheten av 'katastrofalt'. Nu har jag en hel del att fundera på och jag blir riktigt förbannad på sakers timing. Från att mitt liv suger till bäst i världen, till bra, till bäst och därefter till klurigt.

Idag pratade jag med Marisa på skype. Underbara, dvärgväxta Marisa som befinner sig i (förbannade jävla) Thailand (förlåt) och som varit där i snart en månad. Nästa vecka kommer hon hem och hon har gjort det klart för mig att jag inte kommer slippa ifrån att vara med henne. Är det något jag uppskattar? Gissa tre gånger.



RSS 2.0