Tonight I'm gonna take you higher.

Idag har jag varit ute i stort sett hela dagen och det har inte varit något annat än b ä s t. Släkten var här och vi "firade" mors dag. Inte hade vi setts på ett halvår heller, så vi hade ganska mycket att babbla på om. Dock är jag jätteseg och har varit det hela dagen. Låg ju i solen i hundra år och sen så sov jag i sisådär en timma innan packet anlände.
   Jag blev dessutom förvånad. När jag satt på altanen och snackade med farbror Janne och farmor så kom pappa fram till mig och sa "De vill att du ska följa med dem in i skogen." och ja, där stod Pontus och Linus och såg allmänt jättesöta ut och väntade på mig. Så det var bara att ta på mig mina skor (som nu är gräsfärgade) och följa med dem. Det jobbiga var att jag var tvungen att bära Linus i princip hela tiden, han var hur trött som helst. Pontus babblade på om att folk hade berättat om monster i skogen, men så tuff som han är så var han inte ett dugg rädd, sötnos.
   Carro kommer antagligen ringa mig snart och be mig gå och möta henne, så drar vi ut på en kort promenix men tills dess så är det biologi som gäller för min del för vet ni vad? Jag ska få MVG på provet imorgon, så är det bara.

Här kommer sommaren få liv igen.

Insåg nyss att jag inte har bloggat sen i torsdags eller något så jag tänkte skriva lite kort om vad jag gjort sen dess.
Fredag: Skola, ofc. Skippade svenskan och drog till mami direkt, hämtade lite grejer, käkade lite ben & jerrys och kollade på delar av Bridget Jones Diary. Anlände till centrum vid 4-tiden och mötte då upp Linnéa och Carro, några minuter senare så kom Mathilicious och det var då vi började planera inför Hälsingland - gick fort, men fyhelvete vad jag började längta!
   Jag och Mathilda sa hejdå till brudarna som drog till centrum och då åkte vi hem till M och lämnade lite grejer. Vi följde med Dan och Albino som skulle bada, det var skojs och eftersom jag inte ville följa med de andra till Cornelia på kvällen så stannade jag hemma med pappa, Lena och Carro och satt ute på altanen och lyssnade på skitbra musik på grishög volym.
Lördag: Hade frågat syster och Néa ifall jag kunde följa med och kolla balklänningar och köpa kläder i forum, vilket jag fick! Vaknade 10:07, drog ner och käkade frukost på altanen. Softsoftsoft! Vi var i nacka vid 13-tiden och jag hittade SÅ JÄVLA MYCKET grejer! Slösade runt 1200pix på helt underbart söta shorts, tröjor, armband osvosv. Klockan fem var vi klara och då drog jag hem för att packa ihop lite grejer och sedan dra till Mathilda. Eller, gringen. Mötte henne där, köpte mat, drog hem till hennes morsa och övertalade henne att skjutsa oss till Trollis, vilket hon gjorde - PUSS! Vi la oss på studsmattan och snackade tills Dan och Oskar kom dit och då var det dags att laga mat! Tacos in my heart. Kvällen såg ut som så att vi satt ute på altanen, spelade bl.a neger och president och finns i sjön och var cp i skallen (jag ägde alla på neger och president<3). Efter massa om och men så gick vi ner till vardagsrummet och kollade på dåliga skräckfilmer.
Söndag: Vi vaknade, hoppade studsmatta, åt frukost, gick till bussen, åkte buss till centrum, sa hejdå till M och köpte blommor till Oskars mamma. Dan, jag och Ozzy sällskapade hem och nu sitter jag här. Har solat med Carro (delvis Linnéa) i sisådär 2 timmar - jätteskönt! Har redan fått färg men får inte sola mer. Pappa vill att jag ska plugga (skall sola lite mer, hhihihihi) innan farmor&farfar och dedär kommer hit. Ikväll ska jag och Carro ut och gå oxå.
   Hoppas ni har haft en lika nice helg som mig, bitchäässss. P0sp0000s!


There we all were in one place.

Fick tillbaks matte-nationella idag. Ett poäng från VG känns ju UNDERBART. Not. Om jag kirrar VG på det sista provet nu på torsdag så har jag lyckats hålla kvar mitt betyg. På so:n gick det typ asbra. Skrev om matbrist och befolkningsökning, sen var det namngeografi-provet som gällde. Fick 45/48 - VG! :D Lotta snackade om att hon skulle läsa igenom mitt andra prov och ifall hon anser att det är tillräckligt bra så skall jag göra en extrauppgift som gör att jag får mvg, kan det bli bättre? Nej, det tror jag inte.
   Efter skolan så drog jag och Julia till forum - kollade kläder, skor, hårtabletter, kameror, köpte mango mania, solglajjer och nagellack. Vi såg dessutom jättemånga från våran skola och blev lite irriterade pga det. Vi sprang runt i typ 2 timmar och sedan tog jag 840n (och 875an) hem. Nu sitter jag här, äter tzatziki på macka och lyssnar på Veronica Maggio. Ikväll drar jag förhoppningsvis på Crazy Night i centrum. Har hittat massvis med intressanta grejer som jag måste skaffa innan sommarlovet ;Q Så drar jag till forum i helgen med Carro eller någon. Och imorgon blir det fika med söta flickor!
p0sp0sin0s!

This'll be the day that I die.

Igår fick jag visst skjuts av Mathilda! Älskar att hon har en moppe nu för tiden och jag har bestämt mig för att vara sjyrre och pröjsa för bensin lite då & då, eftersom hon är så söt och skjutsar hem mig från Trollbäcken ibland. Så slipper jag åka buss för, jag är ju lat..
   Idrott, friidrott idag. Vi ska springa, massvis tydligen. Jag orkar inte, men jag ska vara med ändå. Det händer fan ingenting viktigt idag. Efter skolan ska jag in till stan och möta mamma och fixa lite grejer. På kvällen ska vi se Anne Frank med klassen och några från b - jag är inte pepp. Sofie hade sett den och sa att den sög, så yeah, jag kommer antagligen snarka/dreggla mig igenom pjäsen.

Knark atm:

You want nothing at all to do with me.

Just nu så befinner jag mig i svartaviva.blogg.se´s nya rum. Hon tvingar mig att lyssna på T.I. feat Rihanna - Live Your Life, ifs har jag egentligen ingenting emot att lyssna på den eftersom den är bra, tbh.
   Sen är det också så att jag funderar på att pierca tungan. Eller, jag funderar på att övertala mina föräldrar, till en början. Vad tycker ni? Kommentera gärna! Och på tal om piercing i tungan så ska jag hem snart. 18:03 går bussen och tyvärr får jag inte skjuts idag </3 Synd det. Det ser inte heller ut att vara bra väder ute. Men tamtamtam, nu ska jag sluta. p0sin0s!

Jag vill ha din mama på en macka.

Körkortsutbildning som gällde igår. I 3 timmar. Underbart att Carro var där. Det blev dock lite oseriöst i början, men vi lugnade ner oss efter ett tag. Klockan nioish kom jag hem och käkade kycklingrulle och sedan var det pluggdags. Svenska och so - hell yeah! So:n är jag inte klar med, men idag gäller det! Den här veckan är nog jobbigast, dock är det inte så att vi har mest arbeten som ska vara klara, utan det är det att snart är skolan slut, vilket betyder att i princip ALLA i min klass bara slackar sig fram. Den 5:e Juni sätts betygen, BO-YA!
  Jag förstår mig inte på mitt ansikte. Nu när jag ändå har varit så duktig och slutat upp med foundation och allt sånt där crap så är det dags för mitt ansikte att må dåligt. Finnar hit och dit. Ja, jag klagar på småsaker men det är fan jobbigt. Foundation kan jag ju inte börja ha igen (1 - det är för jobbigt. 2 - det är för varmt.) Och på tal om varmt så, ja, det är EXTREMT JÄVLA varmt ute. Jag tror jag kommer dö, men vi får la hoppas på att jag inte gör det. Kan inte ens ha kofta eller något annat liknande. Snart måste jag börja med shorts och på tal om det måste jag shoppa. CRAZY NIGHT HERE I COME!
   Nu ska jag springelinga till b0sen. p0ssp0ss.

This is how I feel.

Mamma glömde packa ner nätverkssladden igår innan hon drog så frågan är nu hur länge den här datorn kan vara vid liv utan den. Jag gissar på 5 minuter, så jag får skynda mig.
   Igår åkte jag hem till Mathilda och för första gången fick jag se hur hennes hus såg ut, on the inside. Jag diggar det. Vi var inte där så länge utan drog nästan direkt med moppen till centrum där vi inhandlade tzatziki, en baguette, lite drinkidrinki och muffins. Innan vi fortsatte våran resa mot Brevik så stannade vi till vid mig för att sno en filt och sen var vi iväg igen! Tills vi hade åkt 10 meter till Strand-pizzerian där Oskar och hans papi satt och käkade, alltså blev det ett litet quick stop där med. Men sedan bar det av!
   Vi åkte förbi Mathildas gamla hus och båda gjorde roliga läten (svårt att förklara), men åkte vidare mot några bryggor där vi bestämde oss för att fika och här kommer the big mistake, från min sida. Vi skulle packa upp och jag höll i brödet (vi hade vikt det på mitten, för att det skulle få plats i moppen), men jag höll bara i ena sidan och ja, vad hände? Halva baguetten åkte ner i vattnet :( Fyfan vad vi skrattade, t.o.m flera minuter efter the happening. Stackars baguette. Men vi fick dela på en halv istället.
   Där låg vi i sisådär 60-90 minuter och planerade P&L (ja, man kan planera en del inför en festival) och snackade lite om Hälsingland med (Kossmilker ska rädda Mathilda! Det har vi bestämt..). Vi hann dessutom sola lite, och lyssna på sommarmusik på min iPod <3
   Vi bestämde att jag skulle käka middag @ Mathilda´s så det blev bara att dritta hem till henne igen sen. Innan det var krubb blev vi tvungna att klippa gräset och det betydde = träning! Woho. Nej, men det var ganska jobbigt. Vi vilade lite emellanåt, på studsmattan, och det var skööönt. Vi satte dessutom upp tältet efter gräsklippningen! För att se hur fort det gick, om allting fanns med, och hur det kändes att ligga i det. Fyfan vad jag längtar.. Även fast det är tuggummi och annat crap på insidan av tältet så kommer det säkert bli jättecozy!
   Min söta papi ville att jag skulle ta in Mathilda (ja, hon skjutsade hem mig <3) och det gjorde jag! Rabarber/jordgubbspaj mit vaniljsås, namnamnam! *Dreggeldreggel* Det tick dock ganska fort för efter det så skulle Mathilda på filmkväll. Question: Hur gick det?



Some enchanted night I'll be with you.

Diggar att min cam gör armen grön. [Tungbilder ftw!]
Sitter nu och lyssnar på Eliott Smith och ska snart springa iväg med Andreas och Hanna och köpa frukt. Smoothienight - oh yes! B&J oxå. Nomnom.
  Juste! Måste tacka Emma för en underbart trevlig eftermiddag! Vi träffades i Sickla där hon och hennes farsa skulle kolla kyl & frys - det gick fort. Innan vi blev avsläppta i forum så sprang vi runt i danvikstull och kollade läget (det ryktas om att Emma ska flytta dit, hehehehh). Iaf! I forum införskaffades det avocadoolja till mina naglar och en ny mascara. Vi bestämde oss för att dra hem till henne istället för att dega och där gjorde vi lunch som bestod av sojakorv och potatisbullar (udda kombi, men riktigt delish!). Jag smakade sojakorvar för första ggn och jag kan inte klaga. Innan vi gittade till bussen fick jag den söta adidas-tröjan (som ni ser på bilden). Tackar och bugar så jättemycket! :*
   Imorgon blir det gym med Carro och på måndag ska jag iväg på körkortsutbildning - kan det bli bättre? PUSS!

Lets play a love game.

Berätta fem sanningar om dig själv:

· Jag har svårt att öppna mig för folk
· Jag hatar att dansa
· Jag sjunger nästan hela tiden, även fast jag vet att jag inte alls är bra på det
· Jag är jättedryg, cynisk och fördomsfull, men trots allt det så gillar folk mig!
· Jag är kameraskygg

Never begging for a raincheck.

Insåg att det var minst 100 år sedan jag lyssnade på Limp Bizkit, så de lyssnar jag på just nu. Behind blue eyes <3, sämst budskap men jag bryr mig inte.
   Igår kväll var vi hemma hos tjugi och umgicks (för det mesta) med han och Robin. Det spelades zombiespel, lyssnades på skitmusik, skrattades och kastades spaghetti på varandra, bland annat. Jag tror jag slocknade vid 4, efter att ha smsat med Sebastian och Robin (som låg i rummet bredvid men som ändå kände att det var viktigt att smsa). Vaknade klockan 08:30 av att det var SÅ JÄVLA VARMT, så jag klättrade över Mathilda och gick för att öppna fönstret - gick inte, så jag väckte Mathilda som försökte förklara för mig hur jag skulle göra (nej, jag kan tydligen inte öppna fönster..) och sen la jag mig igen, jag hade dessutom världens mysigaste huvudvärk.
   Eftersom Mathildas mammas busskort hade gått ut så var det bara att ringa Carina och be henne hämta oss, hon var så snäll och gick med på det. Vi rejsade iväg till ringen, köpte pizza och drog hem och kollade på Pearl Harbor. Mathilda somnade, så jag och Carina satt och kommenterade i princip allting som hände. Är fortfarande mätt efter pizzan, och den åt vi klockan 12 - underbart?
   Jag åkte med Mathilda och Carina till slussen, därifrån skulle de bege sig till Djurgården, till Millas skiva. Hon hade klätt ut sig till vampire, pretty nice! Mina planer för kvällen är: Kolla på Du, jag och Dupree, skall bli nice. Imorgon ska jag upp runt 6 och dra ut och springa, visstfan är jag duktig? Puss!

I'm the first in line.

Här borta i Saltsjö Boo är det Mamma mia-diggande som gäller. Spotify äger. Av någon anledning har jag inte lika mycket musik som Andreas hade, någon som vet varför?
   Pga min extrema träningsvärk i låren så ska jag inte vara med och spela baseball idag. Jag fattar inte hur jag kunde få sån här träningsvärk. Kan varken gå i nerförsbackar eller i trappor. Kan knappt gå överhuvudtaget. Så jag hoppas att detta går över snart. Det sköna är nog att jag inte har många lektioner idag - Matte, Svenska, No och So, lovely!
   Får se om jag ska träffa Sofie idag. Och på tal om ingenting så har jag två biobiljetter till The Proposal den 8e Juni. Puss!

Each time I think I'm close to knowing.

Ingenting är detsamma längre och tyvärr så måste jag inse det och gå vidare. Inga sad faces här inte, jag ska bara vänta, vänta tills det hela är över och se hur det blir.
   Har en långhelg att se fram emot och det ska bli riktigt skönt :)

You've never let me down before.




 

Och du har så mjuka läppar.

Jag kände att det förra inlägget inte var värt alls. Så därför tog jag bort det och bestämde mig för att langa ett nytt och mycket fräschare istället.
   På tal om fräsch så har jag precis duschat och jag måste säga att det var extremt jävla skönt. Dagens höjdpunkt, ya really. Jag har inte gjort mycket intressant annars. Kollat på en film vid namn Joyeux Noel, en film som alla bör se. Mina planer för dagen gick åt helvete och jag ber om ursäkt för det (Karin, Rob). Jag ska läsa Dr Jekyll and Mr Hyde snart, pråmiz.
   Senare ikväll ska jag nog promenixa ner till vattnet med kameran, om jag har lust, vilket jag hoppas på. Gossip Girl och Oth skall oxå ses på, med lite Ben - nomom. Och eftersom denna skolveckan kommer vara typ hur kort som helst så måste jag börja göra upp planer för jag vill absolut inte dega hemma! Funtar på att prata med Emma och se ifall hon vill ses någon dag. Mathilda, haru lust att dra till Böfhuset någon kväll, innan eller efter skivan? Sen ska jag nog gymma oxå! Massvis.
   Nu ska jag fortsätta lyssna på Håkis och vänta tills klockan blir 18.00. Poossss!

Passed out on the floor.

Träffade Sofie efter skolan igår, åkte hem till henne i Väsby. Det var astrevligt och jag fick träffa Eva som var jättesnäll! :D Vi stannade inte där så länge dock. Skulle in till stan och möta en viss Fia, vilket vi gjorde vid 19. Sofies kompis Emma skulle vi tydligen möta klockan 21 vid spottkoppen och Ted och hans kompis skulle oxå komma någon gång då. Alla hoppade på tåget mot Bålsta och alla hoppade av vid Jakan, åkte buss till något konstigt place och möttes av Sofies kille Andreas. Vi knallade hem till honom, jag och Emma stannade utanför lägenheten ett tag och satt och snackade på gården ett tag - trevlig brud det där må jag säga! När vi kom in var det musik på hög nivå, men nada folk. Eller, vi var väl 10 pers, more or less. Det var ganska dött, men jag och Emma underhöll varandra genom att sitta i köket och lära känna varandra. Måste nämna det igen - trevlig brud det där!
   Jag, Emma och Fia bestämde oss för att ta en buss som gick 00:12 och åka hemåt/bege oss till andra platser. Emma skulle till Kungsan, så vi sällskapade hela vägen till T-centralen, flummade, snackade skit och hade oss. Ungen ska till P&L så fatta, nice! Vi sa hejdå och jag åkte tub till slussen, bytte till buss och hoppade av i Orminge. Kom hem vid, jag vet inte-tiden och åt en köttfärsbiff, sen slocknade jag i min alldeles för skööna säng - lovely! Vaknade vid 12 och gick upp och kirrade lunch och kollade på The Changeling med Angelina Jolie, den rekommenderar jag skarpt! Blev dessutom medtvingad till Ica Maxi av mami, jobbigt att handla.. ;Q
   Nu bör jag säga till mamma att kirra mat. Jag drar vid halv sju och möter Jesperlicious, filmkväll tonight! :) och btw, bilder från kvällen läggs förmodligen upp här lite senare, om de inte är alltför hemska. Puss!

Lights will guide you home.

Snart var det dags att dratta iväg till bussen då. Nationella i fysik idag med, lab-delen som står på g. Vet fortfarande inte om jag får göra labben jag gjorde själv eller om jag ska följa mallen. Hoppas bara inte att det är typ världens svåraste labb, för jag suger på sånt där.
   Efter skolan drar jag till pappa, kirrar lite saker hemma och med Milki och sen drar jag till Väsby, till Sofie. Ska få käka middag där, vilket jag verkligen ser fram emot. Får träffa hennes fostermamma och hela köret! :) På kvällen är det tydligen hemmafest hos hennes kille, så dit drar hon och jag lite senare på kvällen. Frågan är fortfarande ifall jag ska sova över där eller om jag drar hem till Dalkarlsvägen mitt i natten. Ska nog kolla sista bussen och se hur den går, så får vi se.
   Juste! Igår! Det sög. Jag och Karin gick runt själva och guidade. Fick hjälp från Anders (musiklärare) och hans dotter, sjuorna var oxå snälla och hjälpte till, var sociala osvosv. Sjysst! Även fast de är typ 3 år yngre än mig så var det kul att umgås med dem. Vi hann dock inte göra mycket, portugiserna var typ segast i världen så det tog ganska långt tid mellan varje djur och varje butik.
   Men vad sägs som att lyssna klart på Laleh - Storebror(<3) och därefter göra mig i ordning? Känns nice att jag ska se henne live i sommar. Pusspuss!

Alla tittar på mig.

Det verkar som att jag har en ganska så trevlig helg att se fram emot, after all.

Counting all the assholes in the room.

Jag är hungrig. Jag har precis kommit hem från gymmandet, jag var jätteduktig och jag är hungrig. Mat skall fixas så fort jag har tid och ork till det. Träningsvärken är värre. Tror jag iaf. Känns inte speciellt nice när jag går, så jag ska ta det lugnt i någon dag eller två nu, så får vi se om det går över.
   När jag satt på bussen på väg hem så körde busschaffisen på en trottoarkant eller något, det gjorde att det typ sprutade damm, everywhere. Och vem andades in just då? Jo precis. Det gjorde att jag inte kunde andas på skitlänge och nu har jag ont i lungorna och näsan. Så jävla nasty. Får hoppas att jag inte får aids eller något, det skulle inte vara sådär jättetrevligt direkt.
   Och juste, vill ni veta en rolig grej? Medans jag satt och väntade på Carro som tog bort sitt smink i omklädningsrummet på Flex så fick jag reda på att vi inte alls ska till Hälsingland. Tydligen hade Robert ångrat sig och tyckt att det inte var viktigt att åka upp dit i helgen. Pappa vill inte heller åka upp dit på Kristi Himmelfärds eftersom han och Lena ska jobba i trädgården. Jag blir deprimerad nu. Seriöst, deprimerad. Jag ville upp dit, ta det lugnt och försvinna från Sthlm, i några dagar. Det skulle liksom, varit så jävla skönt. Men så blir det inte. Blir nog hemmadegande med mamithechulo istället, bara hon och jag hemma i helgen, eftersom K ska till Göteborg och A antagligen ska till Småland av någon anledning.
   Skansen imorgon då! Jag kan inte säga att jag är pepp direkt, men det blir nog bra. Jag och Karin har bestämt att vi ska slå ihop oss med Jesperlicious och Lucas, så vi slipper springa runt ensamma med massa portugiser, fransmän och sjuor. Det blir säkert jättebra. Stig ska förmodligen oxå med och det betyder att bilder antagligen läggs upp här, imorgon kväll.
   Mat vore ganska nice nu..

What a way to make a living.

Igår kväll satt jag uppe i typ 90 minuter och pluggade biologi. Lärde mig allt jag ska säga på debatten idag. Fakta/argument-delen dvs. Allt annat kommer från skallen, you know.
   Jag har världens träningsvärk i låren av någon anledning. Det är skitjobbigt. Men jag struntar i det. Idag ska jag vara med på idrotten och sen ska jag gymma med Carro på eftermiddagen efteråt. Det kommer bli asnice. Inge gym på torsdag, men det är chill. På fredag drar jag (förhoppningsvis) härifrån. Inte långt kvar till sommarlovet nu, dudes!

You're the storm that I believe in.





Yeah. Nyckelviken med 9a+b + portugiser + fransmän. Skitkul. Not. Orkar inte skriva ner massa onödig fakta om vad vi gjorde och vad som hände och vad vi åt och blablabla. Det slutade med att jag och Karin var tvungna att gå hem från Nyckeviken iaf. Det sög apa.
Pospospos

I know I'll always be asking for more.

Har inte börjat läsa Dr Jekyll and Mr Hyde än. Blir antagligen av senare ikväll, innan jag går och lägger mig. Så fort Carro kommer hem så ska vi plugga fysik för tro det eller ej, vi har nationella i det imorgon, klockan 8.10 gäller det för mig. Eftersom våran lärare har valt att bara kunna höja oss i Fysik så ska jag försöka kirra mvgoj i det.
   Ingen intressant dag idag alls. Missade bussen pga lite fjanterier, men som tur var så hann jag ändå till infon. Bilden var nice. Blev klar med både porträttet och skulpturen. Cecilia (min lärare) diggade båda grejerna. Ska prata med henne om betyg om två veckor, hade jag tänkt mig. På idrotten körde vi fotboll - elevlektion it was. Uppvärmning: pepparkakskull. Fett nice! Även fast det bara var typ 6 pers som var med så hade vi riktigt kul. Jag lyckades dessutom göra mål på fotbollen! Alla sög. Efter skolan så var det så att jag mötte mami vid Åhléns och drog till Stadium där jag köpte ett par shorts att gymma/träna i och skor, som jag kan ha på gymmet. Eftersom den här veckan kommer bli relativt stressig så kommer jag bara kunna gymma 2 ggr - onsdag och torsdag.
   Det är imorgon Nyckelviken blir av. Karin och jag ska antagligen hem till henne efter skolan, sen drattar vi tillsammans dit vid fem. Lär inte bli kul alls så därför ska vi bringa en filt och massa kakor. Kamerorna ska oxå med, så vi kan fota comeniuseleverna och våran söta klass när de spelar brännboll/fotboll. Om Lotta tvingar mig att vara med så har jag stukat foten. Pråmiz.
   I helgen ska jag och Carro kolla efter kläder i Bollnäs, vi vet att vi antagligen inte kommer hitta ett piss, men det skadar inte att kolla runt lite. Sen ska jag höra med Anton och Simpilicious om det kanske är fecke någonstans. Simpi kanske ska till Skåneland dock, så då kanske jag inte får träffa honom. It suxx.
   Btw. Jag pratar med S. Vi ska träffas när jag fyller 18, it's soooo decided nu. Fysjuttsingen vad jag vill..

Sorry för hoppigt inlägg, men jag orkar inte bry mig. Possiloss!

I've got another confession to make.

Jag är besviken. Jävla Kanada..

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.

Bästa låten med Håkan. Helt klart. Hurricane Gilbert. Första låten jag hörde med honom dessutom. Inte fan minns jag när det var och vad jag gjorde, men älskade den från första början.
   Jag såg Låt den rätte komma in med Carro igår. Den var bra. Och det var gott med glass. Köpte Jamaican Me Crazy och Carro kirrade sin favvo, Cookie Dough, som jag inte diggar speciellt mycket. Den smakar konstigt. Vi gick både till och från centrum, tog skitlångt tid och jag hade tydligen sträckt en sena i foten. Så det gjorde sjukt jävla ont att gå, men nyttigt var det.
   Snackade med Simpi till klockan 3 på natten.(...) Jag och Carro ska ju till Herte (ligger i Hälsingland för er som inte vet) nästa helg. Har inte varit där sen i somras så.. :) Och den här veckan kommer inte bli kul ska ni veta. Även fast eleverna från Portugal och Frankrike kommer till våran skola så kommer det bli alldeles för stressigt. Nationella i fysik på tisdagen och debatt om GMO (jag ska vara för) på onsdag. Sen ska jag oxå försöka läsa ut Dr Jekyll and Mr Hyde som jag inte ens har börjat läsa. It sucks. På tisdagskvällen är det dessutom så att jag ska till Nyckelviken och spela brännboll eller whatever, med de där eleverna och våran klass, och parallellklassen. Kommer antagligen bli sent, så jag ska försöka smöra till så att mamma kanske kan hämta mig med bil. För vem orkar åka till Saltsjö Boo på kvällen, på en vardag?

Jag måste gymma mycket den här veckan. Även fast jag är i S-boo. Nu ska jag plugga. Pusssss!

I don't wanna lie.

Snart drattar jag och Carro iväg till centrum, till Time. Vi hade tänkt köpa glass. Päronsorbet to be honest. Eller ben & jerrys. Och eftersom vi ska gå både fram och tillbaka så förtjänar vi ju självklart glassen.
   Blev inget gym idag. Eftersom de skulle ha grillfest så tänkte vi att vi kunde gymma imorgon istället. Så istället för att gymma och plugga så bestämde vi oss för att dra till stan och införskaffa lite grejer vi behövde. Käkade focaccia på Stash i Gallerian, riktigt gott. Vid halv fem så drog vi till gullis och vi missade precis 875an, det sög. Väntade på 816 istället och det var då Martin kom fram till oss och frågade hur man översätter en grej till svenska. Varken jag eller Carro kom på det så det var väl klart att vi började grubbla över det. Tackar Martin för det, verkligen. Hans polare, Robin, träffade vi oxå. Verkade som en riktigt trevlig prick. Alla vi åkte buss tillsammans till Flatenbadet där de skulle av.
   Ända sen jag kom hem så har jag storstädat mitt rum så nu är det jättefint. Min helg har verkligen inte varit värd, alls. Imorgon ska jag plugga som fan och förbereda debatten om GMO. Nu ska jag springa upp och byta om och dra till centrum med Carro.
Puss!


Min syster är sötast, bara så ni vet.

Save me from myself.

Har gymmat och käkat mellis. Nu sitter jag och kollar på hockey, skriker, får panik, ja. Ifs är det USA som spelar mot Ryssland, men jag vill att USA ska vinna och Ryssland är så jävla bra!
   Imorgon ska vi fira Carro och pappa. Måste köpa något ;Q (Har fortfarande inte gjort det, nej..) Får se vad som köps imorgon dårå. I helgen ska jag enbart plugga, jag är inte pepp. But you gotta' do what you gotta' do.
   Btw så älskar jag att jag lärt mig tillräckligt mycket om hockey nu <3

Remember what you're staring at is me.

Inatt drömde jag en jättemongo dröm som jag bara har suddiga minnen utav. Sov inge vidare alls egentligen. Att Mathilda ringde mig klockan halv tre gjorde inte saken bättre. You're going down!
   Hockey ikväll. Sverige - Kanada, jag är så jävla pepp så det är crazy. I helgen måste jag plugga Fysik och Biologi. Skitkul. Nationella på tisdag och debattskit på onsdag. Jag kan typ nada om GMO och jag orkar egentligen inte lära mig. Så ifall någon är typ grym på det så är det bara att höra av sig på något sätt, cause I need help.
   Idag ska jag gymma med Mathilda förresten. 4e ggn den här veckan, awesome! :D

Steg upp på morgonen.

Skönt med sovmorgon! Icke skönt med orientering i Hellas i typ 2 timmar! Min buss går 08:57, kommer tyvärr vara i Hellas 10 minuter för tidigt, men då kan jag passa på att snacka med Camilla om the book i'm going to read, ifall hon har kommit dit dvs.
   Igår kväll spelade USA - Finland, kvarts hade börjat. Snacka om spännande match! Höll på att dö i början när Finland ledde med 1-0 och kommentatorerna snackade om att USA slöade runt på planen. Men sen gjorde de 1, 2 och 3 mål! Shit vad jag skrek, skrek verkligen! Jag har nog blivit en riktig nörd nu. Andreas försökte lära mig det mesta som kan hända på planen (tripping, hooking, icing osv), kommer inte ihåg det sista ordet som han sa. Så om ni vet vilket det är så är det bara att langa en kommentar! :D Iaf, Finland åkte ut ur VM, lite synd kanske, eftersom de är så förjäkla jävla bra. Esche (USA:s målvakt) verkar vara den som räddade USA från att förlora. Och ikväll är det Sverige - Tjeckien som spelar. Eftersom Tjeckien tydligen är så bra så kommer jag dö ifall vi förlorar, typ ta livet av mig. För vi ska vinna. Vi ska möta Kanada på lördag, vi ska inte åka ut. Vi ska vinna över Kanada så jag kan skryta för Spencer. <3 Fniss.
   Gym idag med Mathilda, jag är fett pepp! (Men fett trött i benen...) POSPOS

It makes me scared, alright.

Jag är världens största klantarsle, tror jag iaf.
   När jag tvättade ansiktet inne i badrummet på Flex så tog jag av mig ringen. Nu sitter den icke på mitt långfinger, jag vet inte var den är. Jag blir deprimerad. Förlåt, Mathilda. Haha, fyfan vad klantig jag är.

Det känns som tusen år sen.

Gymmade och solade med Carro och Mathilda idag, fy vad skönt det var. Jag och Carro har oxå bestämt att vi ska gymma imorgon, på torsdag, fredag och kanske på lördag eller söndag. Vi ska ta tag i det här rejält nu, försöka iaf. Imorgon har jag ett so-läxförhör som jag inte direkt har pluggat till. Befolkningspyramider och olika faktorer. Fattar väl relativt mycket så det är bara att babbla på.
   Spexfoto skall tas imorgon oxå. Först hade jag och Karinjo planerat att vi skulle ha varsin "Det blir inget"-tröja på sig men vi glömde typ bort att beställa hem två stycken, så vi har kommit överens om att kirra såna till sommarlovet istället. Lite snabbt kom vi fram till att vi ska vara estetnördar. Har fått låna brillor, pallesjal och en kofta av Chrippilipp, får se om jag ska använda koftan dock. Det andra skall jag ha iaf! Blir antagligen nice. Om det blir det så läggs bilden upp på facebook, det har jag och Karinjo bestämt. Yes.
   Juste, har någon möjligtvis "Frankenstein" av Mary Shelley liggandes hemma? På svenska dårå. Jag har den bara på engelska och boken är typ hur gammal som helst. Sen har jag läst för många engelska böcker oxå, så jag har börjat tröttna. Pappa snackade om att dra och låna den på biblioteket i Tyresö c, får se vad jag gör.

Imorgon kommer jag vara riktigt het, bara så ni vet. (rim)

I still haven't found what I'm looking for.


Ja, såhär snygg är jag när jag pluggar med Carro och hittar en hink inne i bastun. HAHAHA. Riddare ftw. Egentligen pluggade jag inte speciellt mycket, men the truth is att jag redan känner att jag kan allting rätt så halvdant. Nationella i matte imorgon, del C. Förhoppningsvis går det bra och Sebastian, jag förväntar mig att du håller en tumme för mig!
   Idag hade jag två nationella prov, fattar ni hur cp det kändes eller? Oförberett nationella prov i spanska är fan inte kul. Skulle skriva ett brev till någon random på minst 80 ord, jag skrev 201 så det känns ganska så bra. Vet dock inte ifall böjningarna gick sådär jättebra. Känns inte som att vi haft en seriös spanskalektion på riktigt länge. Under sista lektionen var det muntliga i engelska som gällde. Fyfan vad bra det gick och fyfan vad jag älskar att jag är bra på engelska. Ja, jag skryter. Men det är så, och jag bryr mig inte om vad ni andra tycker. Det enda misstaget jag gjorde var väl att jag sa "lol" när jag pratade. Erik verkade inte ha märkt det så det är la nice!
   Imorgon ska jag, Karin och Ullisbullis förbereda inför våran presentation och debatt om GMO, vi ska vara för. Hemskt. Sen på kvällen blir det antagligen gymdags med Carro. NICENICENICE, POSPOSPOS.

Jag drömde att jag sjöng en ny hollywoodsång.

Agerar lite skolkis och skippar info"lektionen" idag. Jag och Slyna kom överens om att den var onödig så då kan jag likagärna börja 10.00 istället och ha bild. Vi ska tydligen måla våra skulpturer idag, och göra klart porträttet vi började med för 2 veckor sedan. Jag är stolt över min. Cecilia (lärarn) verkar digga den oxå, tror jag. Spanskapresentationen har jag redan gjort klart så jag kommer antagligen bara chilla i datasalen och på engelskan är det muntliga nationella som gäller. Jag är inte nervös alls, bara rejält pepp. Synd att vi inte ska ha det med Anna, usch.
   Efter skolan drar jag och möter Carro i centrum (eller något) och drar och gymmar. Var seriöst typ 2 veckor sedan. Har varit sjuk, jävla förkylning. Pappa fyller dessutom år idag så efter gymmet åker vi hem och småfirar honom :) Jag har fortfarande inte köpt något ;Q Ska prata med Andreas om det där.
 
 Jag känner mig som en satellit, satellit ååoåååh, som en satellit - högt upp i det blå!
Teddan äger allas arlsen.

Och vad vet du om att inte vilja vakna längre?

Igår var en bra nolifer-hemmakväll. Karinjo ringde mig vid 22, hon var ute och promenixade all by herself i Nacka Strand-trakten. Egentligen var det nog planerat att vi skulle snacka tills hon kom hem men samtalet tog slut runt klockan 2, det var inte riktigt så att vi PRATADE i telefon, snarare så att jag sjöng och Karin lyssnade och sjöng med (ibland). Det var kul och folk tyckte att vi var konstiga i skallen som pratade så länge. Efter att jag lagt på med sötnosen så bestämde jag mig för att ringa Simpi, men det blev inte riktigt så (till en början). Födelsedagsbarnet (Carro) ringde mig och sa att hon hade lagt sig i en rabatt med håret och låtsats prata med sitt ex och vet ni hur mycket jag skrattade eller? Herregud. Tog aldrig slut. Hon var ute med sina småbrudar och skrek och hade sig. Charmigt, charmigt indeed. Äntligen(haha) la vi på och jag kunde ringa upp till norrland. Simon satt hemma hos en viss Hansson med en Micke och söp och hade sig, fick prata med allihopa, de skrattade åt mig till en början, men det gick över <3. Vi pratade nog till 5 eller så, jag fattar inte hur jag kan vara uppe vid den här tiden, men bra är jag iaf. Min mamma kommer döda mig för, ja, telefonräkningen kommer bli riktigt hög den här månaden, det känner jag på mig.
   Snart är det så att jag ska iväg till min mormor. Det var länge sen jag träffade henne så jag tänkte att jag kan ju likagärna dra dit och käka lunch? Oh yes. Robilicious ska jag möta i Ektorp någonstans klockan halv tre och då sätter promenaden mot Fiskarhöjden igång. Det är fint väder och jag har en söt och gul tröja på mig. Hoppas Sverige vinner, för fan.

Håkan är bra och nu skriker mamithechulo att vi ska gitta. Ha en bra söndag era jävlar, för det ska jag ha.

You can run into my arms.




All is right 'cause we're
breakin' the chains, breakin' the chains
All is right 'cause we're
breakin' the chains, breakin' the chains!

[Tyck att jag är ful och någon slår ner dig.]

The rest is still unwritten.

Jag tänker på The Hills så fort jag hör den där låten med Natasha Bedingfield, men det programmet är bra, så det är lugna puckar.
   Idag har jag varit duktig. Gick upp klockan 10:07 och gjorde mig i ordning. Klockan 12:33 satt jag på bussen till Slussen. Det var så att jag skulle möta min mamichulo där - shoppingdags! Var i stan i runt sisådär 2 timmar, köpte massa tröjor, underkläder, osvosv. Skitbra! Nu behöver jag inte shoppa kläder på.. ett tag (a) Behöver dock ett par jeans och en ny väska, typ vit eller.. någon annan ljus färg! Nu har jag suttit här och scrobblat musik och glott på teve. Har skittråkigt, ont i huvudet och är trött. Kanske ska passa på att duscha nu när jag har tråkigt? Kommer antagligen bli så.
   I natt pratade jag med Karinjo i telefon, samtidigt som jag kollade på Jackass 2 och camade med Spencer. Det var länge sen jag pratade med killen, usch. Komplicerat, allt det där. Sandiswallis slocknade runt halv 3-tiden, ganska sent, jag vet. Men det är helg, så jag får la vara dålig då. Plus att jag ätit alldeles för mycket godis i helgen. Ska börja gymma igen nästa vecka, då är jag antagligen frisk, FÖRHOPPNINGSVIS!

Imorgon ska jag först hem till mormor och sen ska jag möta Robilicious. Vi har planerat att åka till Älta, gå hem till henne i Fiskarhöjden därifrån, köpa kebabpizza (inte oxfilépizza..), dra hem till henne och kolla på Sverige-Schweiz-matchen. Om vi förlorar imorgon så är det slut för oss. Då blir jag sadfejs, helt serrilicious.
Posposposipos


Enjoy! :)

Nu har pappa laddat bössan.

Bara så ni vet så är Pontus jättesöt och jättesjuk i huvudet. <3

It's getting dark, too dark to see.

Jimmy Jansson är det som står på schemat idag, igen.
   Igår ägde. Även fast några blev liite för fulla så var det fan lyckat. Fick träffa Björnen och massa andra, längesen man såg dem. Jag och Mathilda tog sista pendeln vid 01:39 och kom hem till henne i Garlic alley klockan 03:10-tiden. Vi satte oss i köket, pratade med mina söta norrlänningar och käkade fiskpinnar med äcklig currywannaberemouladsås.
   Just nu gör jag fan ingenting. Det är sorgligt, jag känner mig som en n0lif3r, haha. Och ikväll har jag inga planer what so ever. Bara att jag ska kolla på X-men, tyvärr orkar jag inte åka någonstans. Speciellt inte till Täby.. ;Q Långt.

Nu ska jag fortsätta kolla på The Hills, pussilussluss :*

RSS 2.0