This is how I feel.

Mamma glömde packa ner nätverkssladden igår innan hon drog så frågan är nu hur länge den här datorn kan vara vid liv utan den. Jag gissar på 5 minuter, så jag får skynda mig.
   Igår åkte jag hem till Mathilda och för första gången fick jag se hur hennes hus såg ut, on the inside. Jag diggar det. Vi var inte där så länge utan drog nästan direkt med moppen till centrum där vi inhandlade tzatziki, en baguette, lite drinkidrinki och muffins. Innan vi fortsatte våran resa mot Brevik så stannade vi till vid mig för att sno en filt och sen var vi iväg igen! Tills vi hade åkt 10 meter till Strand-pizzerian där Oskar och hans papi satt och käkade, alltså blev det ett litet quick stop där med. Men sedan bar det av!
   Vi åkte förbi Mathildas gamla hus och båda gjorde roliga läten (svårt att förklara), men åkte vidare mot några bryggor där vi bestämde oss för att fika och här kommer the big mistake, från min sida. Vi skulle packa upp och jag höll i brödet (vi hade vikt det på mitten, för att det skulle få plats i moppen), men jag höll bara i ena sidan och ja, vad hände? Halva baguetten åkte ner i vattnet :( Fyfan vad vi skrattade, t.o.m flera minuter efter the happening. Stackars baguette. Men vi fick dela på en halv istället.
   Där låg vi i sisådär 60-90 minuter och planerade P&L (ja, man kan planera en del inför en festival) och snackade lite om Hälsingland med (Kossmilker ska rädda Mathilda! Det har vi bestämt..). Vi hann dessutom sola lite, och lyssna på sommarmusik på min iPod <3
   Vi bestämde att jag skulle käka middag @ Mathilda´s så det blev bara att dritta hem till henne igen sen. Innan det var krubb blev vi tvungna att klippa gräset och det betydde = träning! Woho. Nej, men det var ganska jobbigt. Vi vilade lite emellanåt, på studsmattan, och det var skööönt. Vi satte dessutom upp tältet efter gräsklippningen! För att se hur fort det gick, om allting fanns med, och hur det kändes att ligga i det. Fyfan vad jag längtar.. Även fast det är tuggummi och annat crap på insidan av tältet så kommer det säkert bli jättecozy!
   Min söta papi ville att jag skulle ta in Mathilda (ja, hon skjutsade hem mig <3) och det gjorde jag! Rabarber/jordgubbspaj mit vaniljsås, namnamnam! *Dreggeldreggel* Det tick dock ganska fort för efter det så skulle Mathilda på filmkväll. Question: Hur gick det?



Kommentarer
Postat av: Mathilda

FUCK VAD BILDER! Duktig du är ;O



Underbart inlägg, helt egenom underbart! Och det gick bra på tha movienajt, bra i din mening.



POSPOS!

2009-05-25 @ 09:47:17
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: S

Haha, min mobil har man alltid med sig! <3

Underbart, eh? :D Huhihihi. Bra att det gick bra!



PUSSPUSS

2009-05-25 @ 21:30:59
URL: http://sandiswallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0