I want a perfect soul.

Klockan är vad den är och här sitter jag och kollar på Lilla huset på prärien medans jag andas in denna äckliga lukt av köttbullar - därför öppnar jag fönstret.
Jag har sex timmar på mig att göra mig i ordning. Sen avgår bilen härifrån mot Älta, och där släpper mami av mig, hemma hos Felicia. Planerna ser ut som så att vi drar direkt till ms O och sminkar oss och har oss där. Är så jävla pepp!
Men nu ska jag lyssna på Radiohead.





You could be a sweet dream.

Idag köpte jag foundation, puder och fina armband till nyårsafton. Solade också med Felicia i tvåsolarierummet igen. Sjöng "bä bä vita lamm" och "blinka lilla stjärna". Måste säga att hon är en riktigt härlig prick.

You shook me all night long.

Somnade ~4, vaknade ~nu. Så går det när man skype:ar med Robin. Trodde att jag skulle vara tröttare, men det är jag inte. Och jag är taggad. Vad händer imorgon liksom? NYÅRSAFTON. För faán! Men här skall det inte babblas på om det.
Berättade jag att jag ramlade igår? Tror inte jag gjorde det. Jag önskade nog att jag kunde röra om lite i själva händelsen och byta ut "ramlade helt av sig själv vid en busshållplats pga att isen var så jävla slippry" mot "Caroline puttade mig och då ramlade jag ner på marken". Så nej, ännu ett bevis på att jag är jävligt klumpig. Och inte nog med det! Det var mitt vänstra ben som tog emot också, och en del av det har svullnat. Så jag har värsta klumpen där *pekpek*. Antagligen är det så att min kropp inte klarar av min egna vikt utan att svullna upp. Blåmärken har jag med. Så är jag sjuk. Vad är det här? Ingenting bra händer innan nyår, verkar det som.
Nu ska jag göra frulle. Sedan drar jag iväg till Nacka forum och träffar Felicia, Carro och kanske(?) Cassy.

Shock you like you won't believe.

Imorgon ska det införskaffas foundation, puder och rouge. Känner mig som världens fjortis, med tanke på att jag inte har använt detta på flera månader. Men både Felicia och Caroline tvingar mig att go:a all the way på nyårsafton, så jag.. ja, jag kan inte göra någonting annat än lyda dem egentligen. Det blir bra!
Ikväll, ja vad ska jag göra då? KOLLA HOCKEY JVM! Sverige - Ryssland. Samtidigt ska jag prata med Robin i tele. Sen blir det förhoppningsvis att sleepa. Ska möta flickorna klockan ett imorgon, och ska vara hemma klockan sex, för då kommer massvis med människor som jag inte har träffat på MINST sju år. Skall bli kul! (:





It doesn't matter anymore.

Min roompa är kall.

I don't want you no more.

Yes. Igår kväll så såg jag denna film med Sophia, Fliiisan och Emma. Den var både bra och dålig. Jag hade dock förväntat mig en mer läskig film och don't get me wrong! Den var ganska läskig. Men den var mer obehaglig. Slutet ska vi inte ens prata om. Rekommenderar den iaf!

När denna filmen var slut så drog vi till Tyresö Kyrka och började gå de 4,6km som vi var tvungna att promenera för att komma hem till Sophia. Men jag hade sällskap! Tjejerna, och Robin i luren. Det var trevligt att lyssna på en skrattande skåning i cirkus en timma sådär.
"Baksmällan" och massvis med popcorn/apelsiner var vad vi underhöll oss själva med till klockan 03.30. Då var det sovdags och alla sov sött, ända tills klockan 05.35 då jag vaknade till och började tänka på... JA JUST DET, filmen. Efter att ha pratat med Felicia lite så somnade jag om och sov sött igen, fram till klockan 11.
Frukost med familjen Long och massvis med skratt på morgonen då Sophias mamma läste ur en Tjuvlyssnat-bok var en trevlig början på morgonen! Sen var det bara att göra oss i ordning och dra hemåt. Skjuts till Strandis och jag blev glad flicka.

Ikväll drar jag till mami. Och jag har inga som helst planer. Bara dricka te och bli frisk. Prata i telefon med Råbin också. Nytt smeknamn - ha ha! Puss


Waiting to pick up the pieces that make it all alright.

MGMT är en bra början på en (som det känns) väldigt bra dag. Klockan 10.57 ska jag och Andreas befinna oss på buss 875, vilket jag hoppas att vi kommer göra, även fast Andreas försov sig.. Jag däremot, jag vaknade en minut innan klockan ringde. Konstig känsla.
Efter denna minijulafton hemma hos min mormor så ska jag iväg och träffa Felicia, Amanda och Linnéa. Vi kommer ha crazy business för oss. Och ikväll ska jag och några flicks på bio! Kan det bli bättre? :D Så ska vi gå hem till Sophia sen (tror jag). Jag, Felicia och Emma är några som kommer avlida iaf. Men vi får hoppas på det bästa. Plus att jag ska ringa ett samtal till en viss R.
Hur är det med min förkylning då? Jodå. Halsen är lite bättre. Näsan och allt kring näsan är åt helvete. Men jag ska ta med mig massvis med sinoooooooooovaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (alla som sett reklamen fattar varför jag förlängde detta korta ord några bokstäver). Men tyvärr hinner jag inte sitta och babbla på här, utan ska nu sminka mig och bestämma outfit!


I'm no longer your slave.

Ni ser helt jävla rätt. New York, New York.
Jag ringde nyss min mami och vi pratade på om morgondagen. All of a sudden börjar hon prata om att hon vill dra till New York med mig, Andreas, Elin och Simon. Och Kristian, förstås. Jag känner min mamma, och hon kör inte på mycket snack liten verkstad. Inte hon inte. Påsklovet verkar det som. Som i princip ingen vet så var vi där för några år sedan. Påsklovet 2007, to be exact.
Iaf. Fattar ni hur taggad jag är? Gula taxibilar, Manhattan, Macy´s, Dunkin´ Donuts, Central Park - here I come! Det skall shoppas till tusen.


But that's how it goes.

Hälsningar från en sjuk Sofia. Hemmasittandet, tv-tittandet och varm dryck-drickandet verkar ha hjälpt en del. Och jag hoppas på att det bara blir bättre och bättre.
Just nu väntar jag på att en viss Caroline ska komma hem så vi kan kolla digitalkamera till henne. Själv har jag redan hittat min. Kollade igenom några intressanta tidigare idag, och insåg att jag inte vill ha den jag önskade mig, haha. Tur att jag inte fick den på julafton, säger jag. Iaf! Kostar lika mycket, men har fler inställningar och är mycket bättre än Nikon-saken jag ville ha. I like it.
Imorgon blir det en stressig dag. Mini-julafton, nyårskirrande, solande och biokollande med flickor från klassen måste hinnas med. Ska även slänga in minneskortssökande på stan och slaggande hos Sophia. Detta ska jag hinna med på en dag, men det borde jag göra, eller hur?


Funderar på antingen svart eller rosa. Vad tycker ni?

 


Yeah, we're gonna rock ´n´ roll!

Det som jag har gått runt och oroat mig över har nu inträffat - jag har blivit sjuk. Jag är förkyld. Inte är det ett helvete eller så, men jag oroar mig ännu mer nu. Jag vill inte vara sjuk på nyårsafton. Jag vill vara frisk! Jag måste vara frisk.
Idag ska jag bara vara hemma, dricka te och ta det lugnt. Imorgon blir det ifs världens mest stressiga dag på året, som jag inte kan ställa in direkt. Därför måste jag klä på mig som en jagvetinte-vad när jag ska ut.
Tisdag - bara vara hemma.
Onsdag - shoppa, sen ska jag försöka bli frisk.
Jag klarar det här.

Well, money don't grow on trees.

The Holiday ikväll och ingenting mer.
Jag börjar bli sjuk. Känner mig allmänt hängig/snuvig och har sovit i ungefär en timme. Hoppas bara inte att jag blir sjuk och krasslig i början av nästa vecka.
Sminkade mig earlier, och det gick ganska bra, tror jag. Nyårsoutfit - check! Nu ska det bara bli torsdag dårå..

This is a song for no one.

Varför är det alltid jag som hamnar bredvid folk på bussen som luktar bakelser, godis eller något annat sött? Jag vet hur konstigt det här egentligen låter, men det är så det är. När jag satt på bussen så satte sig en brud bredvid mig som verkligen luktade... bakelser. Det var ganska.. läskigt och annorlunda. Hur kommer det sig? Hade hon stått i ett stort bakelse-os hela dagen? Kanske jobbar hon på ett bageri? Eller ett café? Så måste det vara.

Mellandagsrea med Felicia och Freddan idag! Hittade jag kläder? Nej. Hittade jag smycken? Ja! Hittade flickorna kläder? OM de gjorde! Eftersom vi var där ganska tidigt (10:30) så var det inte så mycket folk i stan. Dock var det ganska trångt och jobbigt mot slutet då jag och Felli sprang runt och letade efter massa grejer.
Denna eftermiddag avslutades med solning på Solkungen! Vi provade något annorlunda - solade i rummet med två solarium i. Där låg vi och snackade, skrattade och hade oss i en kvart. (Dit skall jag imorgon också.) Vi åkte tunnelbana och jag sa hejdå till Felicia i slussen, som skulle förbereda sig för kvällen. Jag ska inte tillbringa kvällen hemma hos några polare, tyvärr inte. Jag ska sminka mig! Haha, folk borde tycka att jag är besatt eller något. Men jag måste verkligen lära mig den här sminkningen, kommer bli galen annars.

One way or another I'm gonna get ya.

Jag glömde skriva vad jag fick igår! Klantarsle, hejhej. Så därför tycker jag att jag kan slänga in en liten lista innan jag och Caroline drar ut och dampar av oss.

• Kamera (som levereras i mitten av januari)
• Svart bäddset + överkast
• Pengggar från farmor & farfar och Erik & Magnhild
• Bodybutter som luktar GUDOMLIGT!
• Söta örhängen + halsband
• Presentkort på Gina och SF
• Bok - Människohamn
.. det var nog det! Tackar som fan för alltihopa. På måndag skall jag till mami. Mini-julafton där som gäller!


He wears a red bandana.



bäst låt från bäst film.
tips: lyssna på denna med GRYMT hög musik(wtf? volym menar jag ju!) and you will love it.

Natten har sin sång om vilsenhet en trappa ner.

Har prövat min nyårsklänning, skrivit ner massvis med grejer som jag måste köpa inför den kvällen och ska nu sminka mig med Caroline. Fan i helvete vad jag längtar. Kommer bli bästa nyårsaftonen, EVEREVER!

p.s. Caroline PRUTTADE nyss i min säng. d.s.

You're callin' me more than ever now that we're done.

Jag tror jag drömde om Siesta inatt. Fan vad jag längtar. Tisdag (mini-julafton @ mami´s), nyår, alla födelsedagar, sommaren och alla festivaler. Pappa verkar inte lika emot tanken av att jag drar på Siesta längre, vilket är skitbra. Och Felli, vafan, kommer det bra artister till Putte i Parken drar vi dit med. Tycker jag. Om vi inte befinner oss i Europa då dvs, hihih.
Nu har jag äntligen lagt in alla bilderna från igår på datorn. Så självklart tänkte jag att jag kunde lägga in några!

och jag orkar inte lägga in fler ;p Nu ska jag och Caroline ut och gå. Puss!




Ge mig mer jul.

Jag är nöjd. Släktingarna har precis dragit härifrån och jag kände bara att jag var tvungen att slänga in någonting här! Nu så ska jag, Caroline och Christofer ut på promenix i tyresö stranddddd, snuskigt värre! När vi kommer hem blir det "Omaka Par" och snaskätande med familjen. Tydligen heter filmen "Ogifta Par" he he
Detta var sannerligen en riktigt bra julafton.

I can't live if living is without you.

Vaknade för en timme sedan och gick ner och åt gröt med familjen, som varje år. Jättemysigt! (: Farmor, farfar, farbror, faster och smågluttarna kommer hit perfekt till Kalle Anka. Innan dess ska jag göra mig i ordning - lite stressigt alltså!

God jul på er!

I know he better be good to you.



Inte kan jag fota, nej. Men jag har storstädat rummet nu, och det såg så mysigt ut - alltså var jag tvungen. Och vad gör jag när jag har tråkigt och lookar like crap? Jag sätter mig på golvet och tar kort på sina söta tofflor (som jag fick av Mathilda, birthday 08) och på min hand.

It's been a long, cold, lonely winter.

Julafton imorgon. Jag är pepp, även fast jag inte vet vad jag ska ha på mig. Och nyårsafton på torsdag, som jag är ännu mer pepp inför. Försöker övertala Patrik och company att komma hit, och det verkar som att det lutar åt det positiva.
Ikväll ska jag umgås med min söta syster, Caroline.

Som ett rastlöst barn om våren.

För några minuter sedan så fick jag reda på att jag har en ny läsare! (Hej Robin!) Dock vet jag inte hur länge den glade pojken kommer hänga kvar här, men jag får hoppas på det bästa.

De senaste dagarna, då jag har jobbat, och inte haft lov, så har jag undrat (och undrar fortfarande) - varför går dagarna så långsamt? Kvällarna är nog värst. Klockan är bara 22.14, och det känns som att den är 02.00 eller något. Jag vill sova, men ändå inte. Jag har sagt till mig själv att jag ska lägga mig tidigare, varje kväll. Men själv vet jag ju att jag inte kommer göra det. Jag vet att jag kommer lägga mig samma tid som alla andra dagar. Jag antar att jag inte lyssnar på mig själv för att jag har ställt in mig lite halvt på att jag har lov, och det är något jag får leva med nu. Hemskt att skriva att jag inte lyssnar på mig själv, det känns lite konstigt.


Såg att jag inte har varit så aktiv de senaste dagarna. Jag ska försöka bättra mig när det gäller uppdatering.

Jag har gömt mig för sista gången.

Jag längtar till julafton. Bio med F, S & E. Nyår med bäst folk. Vår. Fågelkvitter. Felicias födelsedag. Skolavslutningen. Sommaren 2010. Siesta. Peace & Love. Europatrip med mami, Kristian och Felicia.
Jag längtar till så mycket. Och nu ska jag duscha. Sen äta. Sen sova.

Du dansar tyst en kärleksvals från ingen alls.

Slutade tidigare idag. Saltsjöbanan var försenad - mina tår/händer fryste till is. Köpte de sista julklapparna till mami. Åkte hem.
Nu sitter jag här. Ska göra lunch när som helst. Är skithungrig. Sen blir det TV och chai tror jag. Inga planer idag, känner mig som en nolifer. Men så är det väl när man jobbar medans alla andra har jullov. Imorgon är sista dagen, och det är nice!


Har man inga nya bilder så blir det gamla! (tagen i dec ifs)


På bussen in till stan.

Den enda som ville vara med mig idag = Felicia. Anton ville jobba längre än till 11.00 = bajs. Mathilda skulle på middag hos hennes morfar = gris.
Jag har iaf solat nu. Skitkasst solarium om jag ska vara ärlig. Fanns inga ögonskydd-grejer och man kunde inte stänga av ansiktsförstärkargrejen - jag blev röd som en tomato. På onsdag ska jag till det vanliga stället, på Odenplan. Det är så att jag MÅSTE vara brun på nyår. Svart klänning + blek Sofia = nej. Svart klänning + brun Sofia = namnamgrr. Var skall vi vara på nyår då? Jo! Jag, Felicia, Cassy, Amanda, Carro och Linnéa ska hem till en viss Olivia. Kommer äga allt.

Alldeles för tidigt på morgonen...

Vad händer idag?
· Jobbaaaaa
· Julklappshandling med... A?
· Sola med F
· Kolla på film och käka middag @ M´s

Alla är barn och dom tillhör det gåtfulla folket.

... den låten gör mig nostalgisk. Jag tänker tillbaks på sommaren, 2009. På allsång. På Alexander Rybak. Vad gay, egentligen.

Vaknade 09.17 och trodde att det var lördag och tänkte - men jag kan snooza! Varför inte liksom? Men sen öppnade jag ögonen och kom ihåg - JOBBA! POSTEN! 12.15! Så det var bara för mig att gå upp och kirra frukost. Nu tar jag det bara lite lugnt innan jag ska ta på mig kläder och sminka mig.
Vet ni vad jag missar ikväll? Att klä julgranen!
Anledning: Jag ska till mami (typ) efter jobbet idag. Pappa kommer inte kunna skjutsa hem mig, för han ska dricka glögg i mängder, och jag vill inte ens fråga mamma, för jag ska be henne hämta mig från friskis på tisdag istället, hehehehe. Så jag antar att jag får skylla mig själv. Kommer kännas konstigt att missa denna årliga tradition, men visst överlever jag?

Kun for mig.

Random kille: -"Hörrni, tjejer! Ska ni med och bada jacuzzi?"
Hans kompis: -"Men vafan.. vi känner ju inte dom"
Killen: -"Och? Vi har ju inga andra kompisar ;)"
Jag & Carro: -"Haha, eh.."

Boysen klev av i Rotvik, och när de gick förbi dörren som vi satt vid så hörde vi att någon av de sa: -"Men då ses vi i jacuzzin sen, tjejer!"
NICE.


Now that's a big lie.

Sofia behöver en kamera. Kan det vara så att jag tappar läsare pga att jag har för mycket text i bloggen? Det känns som det, om jag ska vara ärlig. Men jag hoppas att ni håller ut till julafton, för jag har faktiskt önskat mig en. Annars köper jag en för lönen jag får i januari.
Lämnade precis Mathilda vid strandallén. Dagen bestod av chailatte-drickande, skitsnackande, inglorious basterds-tittande och massa problemlösande. Vi hade inte träffats på två veckor, så ni kan ju fatta att vi behövde prata en hel del. Och jag fick reda på en hel del ovanliga saker, som jag inte ska nämna här... Den här dagen fick mig att inse att jag måste sno Mathilda lite oftare, and THAT i will! Att träffas någon gång i månaden räcker inte. Förut träffades vi fan varje helg. Det är så jag vill ha det.

Nyårsplanerna är i stort sett ready! Uppsala med Feliciamajs blir det. Att fira in det nya året med Patrik och alla andra lär bli... intressant, spännande och.. kul? Ja, kul! Vad behöver fixas tills dess? Jag måste besöka ett solarium, hitta smycken, skor(?) och komma på hur jag ska sminka mig. Det kommer bli naaz.
Nu ska jag joina Caroline i hennes rum. Ikväll ska vi ut på en liten promenix, förhoppningsvis.





Words that we have spoken.

Ännu mer snö?

I'm one of the others.

Förresten! Idag fick jag och Andrea reda på att vi ska jobba nästa vecka med.
Måndag, tisdag & onsdag: 7.00 - ~11.00 = hej pengar. Även fast jag alltså måste gå upp ruskigt tidigt. Men jag har kommit fram till några grejer;
1. Jag kommer bo hos mami då - inte så långt till jobbet
2. Jag förväntar mig att postenfolket underhåller mig/jag underhåller dem
3. Jag kommer ha råd med Siesta-biljett




Stackars mannen med medaljer.

Jag har ändrat uppfattning när det gäller snön.
Om man spolar tillbaks tiden sisådär.. ett år tillbaks, vad hade vi då? Ingen snö, vad jag minns iaf. Antingen så var det slask, eller så var det bara allmänt förjävligt. Nu har vi -14 och snö. Klart man fryser som ini helvete, men av någon anledning så gillar jag det. Kanske för att jag längtar så förbaskat till julafton. All den här snön och all kyla gör mig alltså på rätt humör.
Jag älskar ljudet av när man går på snön. Det knastrar. Allt annat är så fint. Nu när det är vindstilla, då det inte snöar skitmycket och då det bara är allmänt.. stilla, mörkt och kallt.
Vad har hänt med mig? Jag gillar det.

Jobb idag - yes. 12-19 var pain, men jag tänker på pengarna, som gör mig på bra humör. I princip bara jag och Anton som var där från klockan tolv. Folk började strömma in efter två. Rasten hade vi vid 18, vilket var ännu mer pain. Det betydde att vi hade stått upp i 6 timmar. Jag hade inte ätit någonting sen klockan 11 (en macka), och jag hade inte heller ätit någon frukost innan det. Men jag klarade mig, fan.
Nu är jag hemma, och jag ska bara ta det lugnt. Ska inte ut, ska inte festa. Jag ska kolla på alla paradise-avsnitten som jag missat. Det är vad jag ska göra.
Imorgon kommer Milli hit och då ska vi kolla på Inglorious Basterds och catch:a up. Det var skitlänge sedan, och jag måste erkänna att jag saknar henne enormt.

When you wish upon a star.

Pappa har köpt chaipulver!
... och nu ska jag springelispringa till bussen. Bara två lektioner kvar, SEN HAR VI JULLOV!

She walks among us.

Där har vi en bra låt.
Nu lägger jag mig. Imorgon ska jag jobba med Anton från klockan 12.00
... kul


At your own burial, don't forget to cry.

Miike Snow och farmville. Känns som att jullovet redan har börjat. Inga skolarbeten som jag måste ta tag i förrän om några veckor gör allting så mycket lättare. Jag behöver inte oroa mig över någonting förutom att jag måste hinna köpa en/några till klappar till Millis.

Tidigare ikväll, för någon timme sedan, när jag satt på tunnelbanan så klev det på en man i sisådär 35-40årsåldern, såg allmänt sliten ut. Han ställde sig i gången och jag tryckte på paus och lyssnade på vad han hade att säga. Han sa bl.a. att han inte hade någonstans att bo och att han behövde samla ihop 40 kr för att kunna bo på stadsmissionen inatt, få mat och så. Jag kände igen honom, jag tror jag har stött på honom på tunnelbanan förut. Det var iaf någonting med honom som gjorde mig till en "giver". Jag tog upp plånkan och hällde ut alla småmynten i handen. En grej som störde mig under tiden då jag gjorde detta var att det satt en käring framför mig som kollade på mig med en blick som antagligen betydde "Vad fan håller du på med? Ska DU ge pengar TILL honom?". Jag ignorerade henne starkt (fick nästan lust att börja skrika och tvinga henne att ge honom pengar, men ångrade mig), när denne snubben gick förbi så gav jag honom pengarna varav han sa "Tack, tack snälla du!". Hela hans ansikte lyste upp, vilket även gjorde mig jätteglad.
Jag har lärt mig en läxa - Har du småmynt i plånboken och en uteliggare kliver på tunnelbanan och börjar prata på om sitt liv (ni fattar) - ge denne personen alla mynten ni har. För han eller hon behöver antagligen dessa mer än vad vi gör. (:

Noname:at blogginlägg, igen.

Samhällskunskapsuppgift - check!
Historiaplugg - oh no
Duscha - oh no
Sova - oh no

Jag ska göra allt det där, snart, jag lovar! Och jag som börjar 8.00 imorgon känner mig riktigt taggad, verkligen. Tyvärr orkar jag inte blogga mycket ikväll. En av anledningarna till det är för att jag känner att det börjar bli långtråkigt att bara skriva massvis om vad jag gjort på dagarna, och inte lägga in bilder. Förhoppningsvis blir det ändring på det efter jullovet! Förresten så gick det bra på jobbet today - trevligt folk, trevligt folk indeed!

Stort jävla tack till Åke 'jag går ner på stan' Holmberg som räddade min kväll och hjälpte mig med samhällskunskapen, medans han själv var busy med sitt egna arbete och pepparkaksknaprande.

You're so fucking special.

Radiohead är bra. Imorgon börjar jag jobba. Jag är nervös, ja. R ska ladda ner massa bra grejer. Jag ska träffa M på lördag. På torsdag är det julafton. Jag har inte många julklappar kvar att köpa.
Hiihihihihi.





I wanna be with you tonight.

Ännu mer snö = inte min kopp te direkt. Jag har träningsvärk så det bara skriker om det i axlarna och benen. Kan fortfarande knappt gå, vilket betyder att jag avbokar spinningpasset idag och går nästa vecka/i helgen istället. Jättetråkigt, säger jag, som verkligen älskar att gå på det passet. Hurra!, säger någon annan som får min plats.
Vad ska jag göra istället? Handla de sista julklapparna! Orkar fan inte ta det nästa vecka, precis innan julafton. Då kommer jag få panik.
Nu - frukost. Håll en tumme för att Patrizia håller vad hon lovat och att hon kommer till skolan idag. Håll även en tumme för att jag inte har tappat bort massa viktiga papper, för då tar både jag, Tomas och Patrizia livet av mig. He he

I don't care about the sunshine, yeah.

Jag har gjort det som går att göra. Jag har sagt det som går att säga, men ändå hjälper det inte.
Vad kräver du av mig?

I never ever wanted to.





With the snow falling down.

När jag vaknade imorse så insåg jag att det snöade. Jag är nog en av de få som inte uppskattar snön. Eller, jag uppskattar den bara på mysiga kvällar, på jullovet. När man slipper vara i skolan och dö.
Jag ska inte blogga mycket nu. Caroline och jag ska kika på någon braig film, sen ska vi kanske ut och gå, om flickan mår bättre. Hon börjar bli förkyld - inte kul. På idrotten idag (på tal om Caroline) så hade vi boxning, som var hur kul som helst. Dock fick jag jätteont i knät efteråt, av någon anledning. Kan knappt gå. Hoppas det känns bättre imorgon, för då blir det spinning som gäller!

Cause I know how I feel about you now.



Där har ni en skitbra låt med Miike Snow som Felicia har fått mig att gilla. Listen - you will not regret it.
Imorgon är det idrott, och jag ska vara med! Alla verkar fan chockade, men det är fan nice. Tisdag & lördag - spinning. Hihih. På onsdag börjar jag jobba på posten i Nacka, det kan fan inte bli bättre. Dock jobbar jag bara i fyra dagar, men det gör ingenting. Pengar rullar in som det ska!

No one knows how to say that they're sorry.

Inga bilder togs, tyvärr. Filmerna vi fick se var:
Up in the air - Måttligt bra film med George Clooney.
Snabba Cash - MUMS, MUMS, MUMS!
Old Dogs - Skitdålig barnkomedi med John Travolta, Robin Williams och Seth Green.

Jag och Felicia som trodde att allting skulle vara slut vid fyra hade HELT fel. Vi trodde inte att det skulle vara så långa pauser mellan filmerna. Det var skitkul! I dessa pauser fick vi popcorn, dricka och lite sånt där. Två stycken var det. Den andra vid 5-6-tiden då vi fick frukost - macka och kaffe <3 Jag höll nästan på att somna när vi såg sista filmen, men det gjorde jag inte, som tur var!
Tunnelbana till slussen, buss 471 till Telegramvägen. Därifrån gick jag. Fattar inte riktigt varför jag bestämde mig för att göra det, eftersom klockan var åtta och jag var hur trött som helst. Kom iaf hem 25 minuter senare. Både mamma och Kristian var uppe. Men för mig var det bara sängen som lockade. Jag hade satt klockan på två, vaknade jag då? Nej. Jag vaknade 16.25. Det ska bli kul att försöka sova ikväll.

Tack för en härlig helg, sockerpullan!

Why do all good things come to an end?

Jag måste verkligen skaffa mig en kompakt digitalkamera. Jag vill fota. Hela tiden. Allt. Jag vill kunna lägga in bilder här. Det skulle jag egentligen kunna, men jag har redan wajnat tillräckligt om min systemis. Julafton, hejhej tack?

Igår spårade. Och jag orkar inte ens skriva om det här i bloggen. Vi behövde vänta på buss i en timme och 30 minuter som vi tog till Gustavsberg centrum. Eftersom det inte gick några bussar hem till mig så var det bara att ta taxi. Gick på 287kr, vilket betyder att jag betalade med mina julklappspengar där. But a man's gotta do what a man's gotta to. Kom hem vid halv fyra och sov till elva.
Felicia, det är du och jag. Du är inte ensam. Jag är inte ensam. We're in this together.

Nu är det slut på veckan.

Lukten av gym och idrottsskor omringade mig när jag klev in på friskis. Jag scannade kortet och gick in i omklädningsrummet och bytte om. 30 minuter för tidig - skönt att ta det lugnt. Dock blev jag ganska rädd av ett vuxet sär som stod 1 meter ifrån mig och glodde, men jag överlevde det.
Alla reser på sig, mig inräknad, och Erik Hämäläinen öppnar dörren och släpper in oss. Vi fixar cyklarna, förbereder allt annat och sätter oss och börjar trampa. Musiken sätts igång och jag känner hur pepp jag blir och stänger av allting annat. Nu var det jag, musiken, cykeln och Eriks röst som enbart spelade roll.
55 minuter senare kliver vi av och börjar stretcha. Känslan är obeskrivlig.

Seriöst det bästa höstpasset jag någonsin varit på. Bra musik, bra spinningledare, bra allt.
Pratade med Patrik hela vägen hem från Tyresö till Saltsjö Boo. Åt mat och sitter nu här. Paradise Hotel tog precis slut, så nu ska jag ringa Felicia och plugga historia. Imorgon har vi muntlig redovisning. Uppgiften är att jämföra Voltaire och Rousseau (hoppas jag stavade rätt där). Wish me luck!




Idag ska jag....

· Gå i skolan
· Köpa julklappar
· Spinna arslet av mig!

Vi får se vad som händer ikväll.

There was a time when my world was filled with darkness.

Felicia och jag har samma musiksmak. Vi lyssnar på i princip samma band/artister. Däremot hittar jag nya artister på hennes ipod hela tiden! Nu - Miike Snow. Inte ny artist eller så, jag har vetat om honom i några veckor. He he. Nyast är Nikola Sarcevic som vi lyssnade på på bussen imorse. Jag älskar att spotify har denna underbara musik.

Så, Felicia slaggade hos mig inatt? Vi var uppe alldeles för länge. Vi drog ut på en promenad på kvällen, kom hem vid halv tolv, kollade på scrubs/how i met your mother och sen gick vi och la oss. Då var klockan cirkus 0.40. Inte somnade vi då, utan vi låg uppe och snackade, till ~2 skulle jag tro. Det var trevligt, men lite för sent!
Ge mig fredag. Nu.


posearN^ f0 sh0

 



Hur kan dom tro på evig kärlek?

Såg ni Desperate? Både jag och Felicia fick ryck i slutet. Är det menat att man ska sitta och vänta på den nya säsongen i tre veckor? Tydligen.
Jag har planerat klart min vecka. Min helg. Allting blir skitbra.
Onsdag: Plugg, plugg och ännu mer plugg. Kanske lite julklappshandling.
Torsdag: Spinning och historiaplugg.
Fredag: Idol hemma hos någon med Felicia (och Linda?).
Lördag: Jobbsökande (jag måste verkligen se till att få igång det här nu) och Lucia Movie Night.
Söndag: Sova.

Förresten! Idag så hittade jag ett par skitsnygga klackskor. 15cm klack, vilket är en stor utmaning för mig. Men jag övar, jag tänker öva ända till nyår. Jag går bra i 10cm klack. Nu ska jag se till att inte gå stelt i 15 bara.


Det blev tyvärr inga bilder ikväll.
Funtar på om jag ska med mig kameran till skolan imorgon..

Waiting to pick up the pieces that make it all alright.

Tog inga bilder när jag och Felicia var i stan, men vi ska försöka få ihop lite stuff som jag kan lägga in ikväll! :D
Och bara så ni vet, så är jag sexyface.



 


I have been crying for weeks.

Yes! Nu kan jag äntligen få in lite text här i bloggen, även fast folk klagar på att jag har för mycket text. Men det är såhär! - Jag har ingen kamera. Eller, jag har en kamera, som är jättestor och tung, som jag inte orkar ta med till skolan hela tiden, med tanke på att den tar upp för stor plats i min väska. Därför hoppas jag att jag får en kompakt digitalkamera i julklapp för då jävlar... Då jävlar kommer den här bloggen smyckas upp med bilder! Blir ni glada nu? Julian? Felicia? I know it.
Vaknade klockan 09.31 imorse av att Patrik, min bäste son(!) ringde mig. Klickade bort honom först, men sen ringde han igen, och då hade jag hunnit vakna till liiiiiite. Hade försovit mig, vilket betydde att jag inte skulle hinna till Gullmars och möta Felicia, Marisa och Patrizia klockan elva. Men det gjorde tydligen ingenting, för alla andra hade försovit sig ;)
Istället för att åla runt på marken och klättra i äckliga träd med 08spa idag så ska jag och Felicia handla julklappar! Ska bara ta det lite lugnt ett tag, göra mig i ordning och så. Sen drar jag in och lunchar med henne!

They're wishing us well.

Älskade 09spa, nästa år, då tar vi dem!


WHAT in the butt.

Hemma från en händelserik och rolig kväll/natt!
09spa gick icke långt, men jag är stolt över alla våra söta spelare i blåa shorts och vita tröjor. Nästa år, då jävlar ser vi till att vinna skiten! Och då är jag, Felicia och Mårre med! Hahah
Efter matchen så åkte jag, Felicia, Julian, Tom, Dennis och Mårre till donken i Slussen för att käka lite. Varken jag eller Felicia hade ätit något annat än en chokladbit till middag, så det var gott att fetta lite. Och snäll som Felicias pappa ANDERS är så fick jag skjuts hem! Egentligen skulle jag slaggerislaggat hos Felli, men det blev bäst för mig att dra hem, och skjuts tackar man aldrig nej till? Jag har även fått reda på att en klasskompis bor bara några hundra meter ifrån mig. Denne skall utnyttjas som sällskapskompis på morgnarna/eftermiddagarna, so beware..
Jag vet att ni vill se bilder, och de lägger jag upp imorgon bittiiiiiiiiiiiii!

It's 3 a.m. in the morning.

Kom nyss hem från en trevlig skoldag + eftermiddag i stan med min kvinna. Vi åt glass, och munkar. Fetton som vi är. Men vi har våra ursäkter, och det verkar som att dem funkade alldeles utmärkt! Jag lyckades också köpa två julklappar. Till vilka de är till tänker jag inte berätta, hiihihih. Skall köpa flera imorgon och sisådär.
Snart ska jag iväg på nattvolley i skolan! Våran klass, 09spa, ska vinna. 5000 inkasseras till klasskassan = vi ska förihelvete till Berlin i trean! MOT BERLIN!
Nu ska jag kolla buss, slänga i mig något att äta och skörda klart. Har ruskigt ont i magen och det har jag haft hela dagen. Och aajuste! Var på hälsosamtal hos skolans sjuksköterska idag. Hon tycker att jag dricker för mycket, vad tycker ni? Ska jag trappa ner på det? Jag säger nej! Man är bara ung en gång.

Jag är inte skyldig dig nånting längre.

Vaknade för 30 minuter sedan av världens mensvärk och insåg -"Bra att jag vaknar tidigt! Dags för mig att knarka ipren." - no luck. Det hjälper inte.
Därför tycker jag att det var jävligt onödigt för mig att ens gå upp med tanke på att jag har idrott som första lektion men inte tänker vara med på den pga detta. Vilket lazyass jag är, men det hjälper inte av att folk klagar på mig OCH att jag har skitont i magen. Jag får se hur jag gör.

You had plans for both of us.

Bussen går 7.33 imorgon, jag ska vara med på idrotten, jag är trött och jag kommer vara trött imorgon med.
I veckan måste jag införskaffa massvis med julklappar till min söta familj och söta vänner. Lust att göra mig sällskap? PLEASE DO!

This time I know it's for real.

Borta bra, men hemma bäst! Äntligen är jag hemma efter en mycket bra helg, som jag tillbringat med riktigt härliga människor! Eftersom jag är lite lat så ska jag försöka göra inlägget så kort som möjligt.

Fredag: Tacos & Idol hemma hos mig med Felicia. Massvis med skrik, skratt och tårar. Bruttan drog vidare på partey här i trakterna efter detta och jag gick och la mig.
Lördag: Gick upp astidigt för att duscha och göra mig i ordning. Mötte Mathilda i Slussen klockan 11.40, sminkade henne och drog därefter för att kolla på hamsterpajare för att sedan gå och säga hej till allihopa. Många nya ansikten, men också ganska många som man kände igen, som man inte hade träffat på ett braaa tag. Skitkul var det! Lite halvslött mot slutet, men jag diggade det.
Drog till en lokal vid sextiden. Partade våra asses off. Kom hem till Mathilda vid 3-tiden - åt mat, drack vatten och sussade gott efter det.
Söndag:
Vaknade av att Mathildas mobil OCH hemtelefon ringde. Låg och dampade, men bestämde oss kort därefter för att dra och köpa pizza och chipppps. Kom hem och åt detta samtidigt som vi kollade på Harry Potter 5 - NAMNAM.
Åkte och mötte Felicia i Gullmars vid 16.30. Åkte hem till henne, övade på att gå i klackskor (hur höga var dem, hjärtat? 6,7-8 cm?) Det gick bra iaf, gick inte som ett cp! Vi åt risgrynsgröt, kollade snuttar av filmer och pratade om störda grejer i ~1 timma.
Nu har jag ätit. Ska snart fika, sen blir det sooova. Tror jag. Imorgon börjar jag 8.30 = blä.


Tack till alla för en jätteBÄST helg! (:

Jag drömde att jag kunde sjunga.

Nej, det gjorde jag faktiskt inte. Jag drömde en helskum dröm inatt, och för att få mig själv att vakna så verkar det som att jag slog i skallen i väggen. Det gjorde ont, men jag somnade om igen strax därefter.
Gick och la mig vid tolvtiden igår, så när jag vaknade var jag i princip utvilad! Att duscha var jätteskönt! Inte för att jag inte hade gjort det på länge eller så, det kändes bara.. allmänt jätteskönt. Min kära vän Felicia har fortfarande inte svarat på mina sms som jag skickade igår, förresten, så, snuttepullan, om du ser det här.. SMSA MIG! He he
Bussen går 11.03. Mitt hår måste torka, jag måste byta om, sminka mig, äta frukost och ja, det var nog det. Ser fram emot en härlig dag, med nördiga människor! Och med Mathilda! <:

I kissed you good bye at the airport.

Calle(!!!!!) och Erik till finalen i Idol kan fan inte bli bättre, AT ALL. Kan ju säga att jag och Felicia kommer sitta bänkade framför Julians tv på fredag. En liten warning till gullegrisen där.
Ska fan lägga mig nu. Är astrött och ska nog lyssna på Queen. Freddie i mitt hjärta, always.



An angel reaching for the sky.

Felicia och jag, Spotify, Nyheterna och en oöppnad påse med M&Ms.
Har kollat på Idol sedan.. det började ikväll. Calle är bäst, Erik är skitbra och Tove var bra när hon sjöng sin andra låt. Jag vill verkligen inte att Calle ska åka ut ikväll, hur fan blir idol-finalen då liksom? Åt helvete? Svar ja. Har skickat iväg flera röstsms på Calle, får hoppas att det spelar någon roll.

Imorgon! IRL! Mathilda! Det kommer bli jävligt nördigt, och jävligt bra. Ser fram emot det som fan och har redan börjat få sån där IRLkänsla. Pirr i magen och hela paketet. Det känns bra!

Stanna kvar hos mig, för jag behöver ju dig.

Här sitter jag i min ensamhet och har tråkigt. Svenskaläraren är tydligen sjuk, vilket betyder att vi slutade tidigare idag. Kan det bli bättre? Efter alla proven och det.. På tal om dem! Det gick.. ganska okej, om jag får säga det så. Historian gick det bättre på, får helt enkelt se vad jag får på geografin. Blandade ihop lite grejer, klantarsle som jag är. Fick tillbaks matteproven, fick en hel del VGpoäng men lyckades inte kamma hem ett VG, så det fick bli G+ istället. Till nästa prov ska jag plugga mer, så jag blir glad av the results liksåååm.
Om någon timme eller två så kommer Felicia the licious hit, vi ska eeeeeeeta tacos och kolla på Idol. Senare ska hon på parteypartey, men jag ska inte med, för jag behöver min skönhetssömn för imorgon är det the BIG DAY. Eller något. Iaf! I väntan på tösen så ska jag göra mig en kopp chai, värma en lussebulle eller två och sätta mig och kolla på Ghost Whisperer/One Tree Hill.

It's like I've been awaken.

Sminkad, mätt, trött och nervös så drar jag mig mot Värmdö Gymnasium! Hoppas hoppas HOPPAS att det går bra på proven idag. Vill verkligen inte kugga, men om jag gör det så har jag väl lärt mig en läxa.
Nu ska jag göra chai latte innan jag drar.

Så kan vi förnedras om igen.

Flera timmars geografi/historiaplugg senare så sitter jag här och håller nästan på att somna på skrivbordet. MEN! Inte betyder det att jag ska sova för det. Nejnej! Jag är inte klar med pluggandet än. Ska läsa historian en gång, vilket kommer ta en timme. Sen får jag se ifall jag orkar gå igenom geografin en gång till, vilket jag tror att jag inte kommer göra. Om jag nu gör det så kommer jag vara klar vid halv två. Kan det bli bättre?
Och vilken tid ringer alarmet imorgon då? Johorå, klockan 06.01! Visst känner man sig taggad? Inte direkt.
Jag ångrar verkligen att jag inte pluggade idag. Vilken jävla idiot är ledig från skolan, och struntar i plugget för en kass b-film och massa farmvill:ande? Jo, det verkar som att miss Sofia Anna Sandwall gjorde det idag. Grattis på mig. Borde fan få första pris i att vara sämst på att plugga. MEN! (igen, ihihihi) nu ska jag återgå till pluggandet. Måste bara fylla på mitt juiceglas. Förhoppningsvis gör det mig liite piggare.


enligt mig så är detta Lars Winnerbäcks bästa låt
... inget snack om saken!

 


There's a she wolf in your closet.

det här är vad som händer när jag är uttråkad


I'm dreaming of home.

Jag ska plugga, jag lovar. Orkar bara inte göra det nu. Eller, jag vet inte. Blä vad jag får dåligt samvete.
Jag vill se Joyeux Noël, har ni sett den? Om inte så rekommenderar jag den starkt! Har inget mer att skriva. Kanske slänger in ett lite mindre meningslöst inlägg senare. We'll see about that.

Vem var det som la något svart i dina ögon?

Jag vet inte alls vad jag vill längre..

Just nu hatar jag mig själv.

2 par svarta bomullsleggings
Ögonfransserum
1 (typ) mörkceriselila
halsduk

Yes. Jag skulle leta julklappar men hittade enbart grejer till mig själv. Ska leta vidare efter Carros present, och slå ihop mig med lite peeps när det gäller Christofers. Vet verkligen inte vad jag ska köpa till dem andra. Sen är jag lite halvskeptisk när det gäller Mathildas andra... Får se hur jag gör.
Nu blir det Greys och chokladglass! nomnomonomn.

Lay down your arms.

Enligt media så kommer svininfluensan bryta ut när det blir kallare, är det sant? Isf antar jag att det är nu det börjar, och jag är glad som fan över att jag har vaccinerat mig.
Alldeles strax har jag farmat klart, så ska jag bara skriva klart det här inlägget och efter det ska jag starta om min dator (uppdateringar you know). Nörd som jag är så gick jag upp lite tidigare för att jag ska hinna kolla på några Paradise-avsnitt. Det är så att jag börjar 11.50 idag, så då kan jag likagärna passa på. Pluggade en del historia igår kväll så det förtjänar jag väl.
Geografilektion och därefter matte, sen slutar jag. Har planer på att åka till Millis jobb och sedan ta oss in mot stan och kolla runt lite i affärer. Som tidigare sagt så behöver jag skaffa mig ett par vantar, och en halsduk i en annan färg. Felicia föreslår mörkgrå, vad tycker ni? Sen ska jag leta efter både en julklapp till mig själv och till Carrolajnen.
♥ Tata!


Jag tror stenhårt på din plan.

Kent, säng, Saphira plus telefon = superrrr.

Where's your drink?

Nu ska jag läsa lite om Amerikanska, industriella och franska revolutionen för både mig själv och min katt. Lite annan historiacrap slänger jag väl in med. Får se om jag orkar med geografin.
-2 grader ute, jag hatar det. Alldeles för kallt. Måste skaffa vantar, och halsduk. Det kanske jag ska göra imorgon. I will talk to my mother.


var väl ett tag sedan man lyssnade på denna!


He knows when you're awake.

Anledningen till att jag inte har bloggat sen igår eftermiddag är för att jag inte har haft något internet hos min mami. Eller, jag vet inte riktigt vad som hände med det. Det ska egentligen inte funka nu heller, men det gör det ändå, vilket är hur bra som helst!
Orkar inte blogga om igår. Jag åkte till mamma och kollade på Gossip girl - that's it! Jag skulle ha pluggat men det gick inte så bra med det, inte imorse heller, men ikväll, då jävlar... ska jag försöka.
Nu sitter jag och Felicia i mitt rum, lyssnar på Sinatras julskiva och kollar på skolkatalogen och skrattar åt alla fulingar (speciellt jag själv och hon). Skoldagen gick inte så värst bra med tanke på att Patrizia var sjuk. Jättekul. Snart måste jag prata med Hansson om det för jag har fan ingen aning om vad jag ska göra. Får se hur historiaförjupningen går med, men den har jag inte direkt lagt ner speciellt mycket tid på.
Snart ska vi flicks dra till stan (igen), till Rigoletto och köpa Lucia movie night-biljetterna, eftersom dem öppnar klockan 17.00 - irriterande, med tanke på att vi var där vid 14tiden idag. Ikväll är det Desperate!

RSS 2.0