I don't want you no more.

Yes. Igår kväll så såg jag denna film med Sophia, Fliiisan och Emma. Den var både bra och dålig. Jag hade dock förväntat mig en mer läskig film och don't get me wrong! Den var ganska läskig. Men den var mer obehaglig. Slutet ska vi inte ens prata om. Rekommenderar den iaf!

När denna filmen var slut så drog vi till Tyresö Kyrka och började gå de 4,6km som vi var tvungna att promenera för att komma hem till Sophia. Men jag hade sällskap! Tjejerna, och Robin i luren. Det var trevligt att lyssna på en skrattande skåning i cirkus en timma sådär.
"Baksmällan" och massvis med popcorn/apelsiner var vad vi underhöll oss själva med till klockan 03.30. Då var det sovdags och alla sov sött, ända tills klockan 05.35 då jag vaknade till och började tänka på... JA JUST DET, filmen. Efter att ha pratat med Felicia lite så somnade jag om och sov sött igen, fram till klockan 11.
Frukost med familjen Long och massvis med skratt på morgonen då Sophias mamma läste ur en Tjuvlyssnat-bok var en trevlig början på morgonen! Sen var det bara att göra oss i ordning och dra hemåt. Skjuts till Strandis och jag blev glad flicka.

Ikväll drar jag till mami. Och jag har inga som helst planer. Bara dricka te och bli frisk. Prata i telefon med Råbin också. Nytt smeknamn - ha ha! Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0