Myshörna + iTunes.

Har övergett Spotify lite och börjat lyssna på musiken jag faktiskt äger på datorn. Känns halvokej då jag inte har världens samling, men när de där ynka tio timmarna tar slut på Spotify så är det bara att ta till det man har.

Ligger i myshörnan a.k.a min underbara fåtölj och väntar på att frugan ska höra av sig. Ikväll blir den där efterlängtade powerwalken av. Känns som att jag inte varit ute och fått andas in frisk luft på evigheter, även fast det ändå var för lite mindre än sex timmar sedan. Låter det hemskt att det var så längesedan? Kanske bara jag som överanalyserar. På tal om att överanalysera om ointressanta saker - när jag gick till bussen härom morgonen kändes det som höst. Inte för att det regnade eller så, utan mest för att det luktade höst. Och då började jag tänka på hur jäkla mysigt det är att knalla runt i skogen, tidig höst, under svamp/lingonsäsong och bara dra in härligheten. Det luktar så gott. Blöt mossa, barr, jord, löv. Höst. Regn. Mörka kvällar. Är det hemskt av mig om jag säger att jag längtar? Mysiga fikakvällar i höstmörkret. Promenader på stan i kylan med puffliga halsdukar virade runt halsen, tumvantar och högklackade härligheter på fossingarna. Ge mig höst nu!

Om jag hade orkat....

.. så hade jag tagit en bild på hur jag ser ut idag men min webbkamera ligger i en låda och jag orkar inte ta upp den. Nu, första skoldagen, så får jag faktiskt vara så lat. Idag börjar helvetet. Även fast jag inte riktigt hunnit tänka att det är just vad det är. Idag är jag faktiskt bara ganska glad över att återvända till skolan. Återvända till rutiner. Nästa lov är i oktober, väl? Höstlovet here I come. Men jag klagar inte. Detta är bra.

Vi kommer alltid att leva.

Bo Kaspers i mitt "nya" rum. Älskar min fåtölj. Älskar allt. Orkar inte ta kort utan de som vill se det får dra sig hit och se det med egna ögon. Helst inga stalkers. Ni förstår säkert.


Skitgla brud. Tuttlisa, liksom

Godnatt!

När jag kom hem från jobbet fick jag världens ryck och började storstäda mitt rum. Slänga massa skit, plocka undan onödiga grejer, dammsuga (som jag förövrigt inte lyckats med sen sommarlovet började...) Det var så att vi drog till IKEA idag. Jag, Carro, pappa och Lena. Införskaffade en hel del grejer. Bland annat en fåtölj (ÄNTLIGEN!) och en hylla (storage space - YEEES!) och jag känner äntligen att mitt rum är på väg till någonting snyggare än ett sådant som ser ut att höra hemma på någon psykanstalt någonstans i världen. Det fattas fortfarande en del grejer, men detta är en riktigt bra början. Kommer införskaffa mig en myshörna, så kommer få ett hum om hur Jennie Larsson har det i sin lilla sådan.

Imorgon bitti börjar jag jobba klockan 9.00 och efter det ska jag träffa Jonas. Känner att det kanske är dags för mig att hoppa i säng? Puss på er alla!


Don't teach me a lesson that I've already learned.

Igår fick jag lära mig av Oscar på jobbet att vår restaurang varje år blir inspekterad av huvudkontoret. Det vill säga the guys above. Innan varje besök är det dags för alla restauranger att göra rent som tusan, under varje grej, i varje hörn, everywhere. Nu menar jag inte att vår restaurang är äcklig och ohygienisk på något sätt, för det är faktiskt väldigt cleant, men aa. Today is the day och jag jobbade stängning igår. Då förstår ni att jag fick stanna kvar ett ganska bra tag. I flera dagar sprang jag runt och hade ångest över detta. Jag? Städa? Så mycket? Nej, det tänkte jag att jag inte skulle orka men! när jag väl var där var det faktiskt kul. Jag måste sluta vara så fördomsfull, men det kommer jag nog aldrig göra.

Sista jobbdagen innan en ledig fredag och kväll. Efter detta ska jag och frugan på bio. Ganska oklart vilken film det blir men vi låter spontaniteten i oss bestämma detta om några timmar. Imorgon ska jag på farvälfest ute på Lidingö. Ja, Lidingö. Nice va? Puss!

I'm going down to sleep on the bottom of the ocean.


jag önskar att jag kunde säga att det var såhär taggad jag var på jobb, men tyvärr.


Throw me in the fire now, common.


When two worlds collide.

Igår skrev min far ut 50 exemplar av mitt cv. Ni kanske förstår att jag ska bege mig ut på en jobbsökarrunda? Både idag och någon annan dag den här veckan. Jag lägger beslag på alla matbutiker så om akta er. Kanske posten? Finns det någon posten i stan? Tomteboda? Eller vad heter det? Kanske inte i stan, men i närheten i alla fall. Borde kolla upp vad jag har att välja bland. Önskar att jag hade körkort. Det hade gjort det lite lättare tror jag. SF? Maybe? Får prata med min bror också kanske.

Bara jag som fått en liten crush i Adele btw? Nu snackar vi inte bara 'Someone like you' och 'Rolling in the deep'? Hennes röst är fan amazing. Tror jag hämtar ner hennes album as we speak. Är det några som följer mig förresten? Jag håller inte koll. Kul att ni som kikar in här faktiskt gör det i alla fall. Go strong!


Fy faán vad taggmode!


We'll get the other guys.

Med träningskläderna framplockade och Death Proof-listan igång så taggar jag till inför träning. Senaste gången var i maj någon gång, skulle jag gissa på. Förstår ni hur jävla glad jag är just nu? Jag som tjatat, nästan gråtit över att jag vill börja träna igen. Halsen krånglar lite och hostan har inte riktigt släppt än, men det går inte mot det bättre utan den håller bara i sig, så jag valde att strunta i det. Blir jag sjuk igen ska jag se till att skaffa mig antibiotika. That's almost a promise.

Vad finns det att klaga över? Jo! Jag stänger på jobbet typ varje dag känns det som, även fast jag inte gör det. Tre ggr den här veckan, två ggr första veckan i september. Och på tal om jobb så ska det skrivas ut minst 40 cv:n idag. Imorgon ska jag ut på jakt. Tro mig.

Överge och lämna mig kvar.

Känner att bloggen inte fungerar på lika bra som den gjorde tidigare. Jag skyller på Twitter. Det lär hända att jag slänger in lite skit här då och då men kan inte lova lika duktig uppdatering som tidigare. Därför tycker jag att jag ska bli följd på twitter istället. Sandiswallis heter jag där alltså.

Shopping!


+ en till tröja, en kopparröd halsduk(♥♥♥) och ett par skinnhandskar


Snälla, släpp taget nu.

Känner mig fantastiskt emo när jag sitter här och lyssnar på Kent och spekulerar lite för mig själv. Kvällen har bestått av trevligt sällskap och en hel del vin. Promenaden hem var oförväntat trevlig men nu är jag på sämst humör igen. Jag börjar nästan fundera över om jag behöver hjälp, behöver hjärntvättas eller bara bli slagen i huvudet några gånger så jag förlorar minnet gällande en del saker. Ibland håller jag med dessa facebook-grupper som heter exempelvis "Jag saknar att vara liten, då livet var så enkelt" och allt som har med det att göra. Ogillar att erkänna det, men ibland önskar jag att jag var liten. Eller så önskar jag att jag inte drunknade i patetiska problem. Eller att jag inte behövde tänka på jobbiga saker. Hur mår dessa människor som springer runt och är glada, hela tiden, när de är med folk? Mår de förjävligt när de är ensamma eller har de blivit anti alla negativa tankar som flyger runt i huvudet? Detta är egentligen väldigt ointressant att läsa men here's where jag skriver av mig, vet ni. Och jag vill flytta. Varför alla dessa problem? Jo du, unge människa, jag tackar dig.

Ja, jag lever.

Har bara inte orkat blogga helt enkelt men tänkte att jag passar på innan Sophia kommer hit. Har sprungit runt på stan och blivit kär i massa höstkläder idag. På fredag blir det shopping tills jag stupar. Vill ha lön nu. Körde även en re-capfika med Larsa, Steffe och Fellan. Pratade skola, vilket fick mig att börja längta lite till skolstarten. Nej, jag är inte hög. Bara lite dum i huvet.


(felicia ville inte vara med på bild - chockerande!)

Jag har velat dö med stil.


Väskan är snart klarpackad och om mindre än 5 min drar vi oss. Mot bussen. Mot Söderhamn! TJOHO! (kommer hem på söndag)

DANZA KUDURO!



en seriös bild utav de 432 vi tog. NU TAGGAR VI TILL! herrå

Det kan va så förfärligt, det kan va så bra.

Idag har varit en sån där produktiv dag då jag hunnit med en hel del, även fast det känts som att jag faktiskt bara suttit och latat mig framför datorn med en hel del tillfredsställande musik för mina öron. Har alltså hunnit med lite både och. Har städat, tvättat och diskat. Inte för att städandet har blivit hundraprocentigt men nu ser man i alla fall att jag har ett golv och nu slipper jag komma in hit instälpandes(det är inte ett ord, jag vet) mitt i natten och snubbla över min väska som är fylld med alltför mycket kläder.

Systra mi är på väg hem (snart hoppas jag) med mat som skall tillagas innan vi beger oss mot stan för att fira Jonas som fyllde 18 barre igår. Outfit är utvald och resten låter jag kvällen och mitt mood att bestämma.

FÖRRESTEN! Longen firrade bilder från förra helgen när vi var på någon form av krök hos hennes kusin. Tänkte att jag... skulle sno lite bilder utav henne..



i en stuga mitt ute i skogen, it was le good

Ta mig till havet och gör mig till kung.

Fick världens infall och kände att jag ville ut med en båt eller något. Jag vill bada. Plaska runt som en liten unge i vattnet. Turen är den att vi ska till landet snart och att vi har egen strand där uppe. Ifall sjön är så mysig eller inte behöver vi inte diskutera. Den fungerar!

Min dag är helt och hållet planerad. Nu ska jag och Caroline åka till centrum för att jag ska införskaffa en del viktiga saker och för att vi ska odla lite anlag för hudcancer. Efter detta blir det mys på icke bestämd plats med frukt, glass eller liknande. Visst vore det gott med vattenmelon? Vattnas i munnen när jag tänker på det... Nu ska jag bara orka ta mig upp ur sängen för andra gången idag.

Liten onödig update bara..

Jag har inte riktigt hunnit med bloggen då jag suttit hemma och varit upptagen med att inte göra ett skit. Förstår ni? Jag har försökt påbörja röjning av mitt rum varje dag men har varje gång känt att jag inte riktigt orkar med det. Igår natt bestämde jag mig för att jag skulle börja med det idag men idag känner jag mig inte riktigt taggad till att göra det. Resväskan ligger på golvet, halvfylld med Rhodosgrejer/grejer som jag slängt ner där när jag inte riktigt orkat plocka undan det. Jag tror aldrig att mitt rum har varit såhär stökigt. Egentligen är det inte stökigt om man jämför med Felicias rum 24/7(förlåt älskling) men för mig är detta katastrof. Ändå blir jag inte tillräckligt övertalad av denna svinstia(jag menar inte att det luktar äckligt men, ni fattar)

Ikväll ska jag träffa min underbara bästa vän för att planera lite inför det som komma skall i veckan och lite framöver. På lördag firar vi min bonusmamma som fyller 50 imorgon och då ställs det till med stort partaj uppe på landet. Ser verkligen fram emot det då jag inte varit däruppe sedan våren 2010. Jag som varit så upptagen med jobb. Förstår inte hur jag kunnat låta det gå såhär långt tid. Nu ska jag kolla på film. Toodles!

RSS 2.0