This shit is bananas!

Idag ska vi på freezegrejen! Mathilda målar naglarna och jag lyssnar på Gwen Stefani, det är nice stuff! Detta är en bra dag. Mitt smink är typ nice, mitt hår är nice, allt är nice. OCH JAG VILL HA SOMMAR! Fan vad jag vill ha sommar.. Jag och Mathilda pratade med mamma och Kristian om det igår. Vi vill ju till Skåneland, och funtar på att dra till Peace & Love oxå. Håkan Hellström och Thåström kommer tydligen dit, kan det bli bättre då eller? I THINK NOT! Men iaf! Jag ska försöka övertala pappa att gå med på att skicka iväg mig med Milkanpilkan på lovet. Kanske ska kirra sommarjobb också? På posten eller något café eller så.. Vore nice med lite extracash som jag kan slösa bort på onödigt crap.. Får se hur det blir med det.
Vi var fett duktiga igårkväll btw! Pluggade ryska revolutionen och skit. Så aa, jag har nästan kirrat alla notes jag behöver för läxförhöret som är på onsdag. Tüfft. Och Mathilda åker nästa helg, jag kommer dö. FATTAR NI DET ELLER!? Omg. Helt sick. Så ska hon va borta värsta länge oxå. Ja, dö. DÖ.

PUSSPUSSPUSSPUSSSSSSSSSSSSSS.

NIN

you and me
we're in this together now
none of them can stop us now
we will make it through somehow
you and me
if the world should break in two
until the very end of me
until the very end of you

<3

Jag tar vad jag vill ha

IMORGON GOTT FOLK, då drar Sofia till Saltis boo. Var typ fett länge sen jag var hos mamichulo så det ska bli ganska nice. Saknar typ allt. Och Saphira, ja fyfan vad många veckor sen det var jag såg henne. Pluttinutt. Mathilda ska dessutom slagga hos mig, tror jag. Får se hur det blir med det SÅ FORT HON HÖR AV SIG ;@ Hihih. Men jag ska nog bara chilla galet den här helgen. Jag är fan skoltrött och jag har typ bara gått i plugget i 3 veckor. Bra, Sofia, väldigt bra..
Jag vill shoppa btw. Massvis!(!!) Var i stan och kollade igår med Baffsi och ja, fan vad jag typ droolade sönder. Provade dessutom klackskor och såntdärva, det var kul. Blev kär i ett par om jag ska va ärlig. Men jag ska nog försöka dra med mig någon shoppinggalen människa så jag kan droola lite mer och faktiskt köpa det jag droolar över D:

Och nu när jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på Mad World med Gary Jules så börjar jag tänka.. Mathilda drar om mindre än en månad, och kommer vara borta i.. Aa jag vet inte ens hur länge! Jävla Kina. Hon kommer säkert ha typ hur kul som helst men shit vad jag kommer sakna brüden. Liksom, vem ska jag vara med på helgerna? Vem ska skratta sådär hiskeligt charmigt som hon gör? D: Jag måste kirra skype så jag kan snacka med henne. Annars kommer jag ju typ dö.

The dreams in which I'm dying are the best I've ever had.

Who cried a river and drowned the whole world.

Jag har nog aldrig varit såhär trött som jag är nu efter en skoldag. Jag och Kariño asgarvade på no:n, helt sjukt. Vi höll på med Benjamins armar och typ, high five:ade och.. aa! Jag höll fan på att kissa på mig.
Efter skolan drog jag till stan och träffade Baffsie. Fan vad länge sen det var sist! Kan ju säga att det var underbart skoj att träffa henne. Heeeeeeeeeeeeeeeelt sjukt. Måste träffas igen!
Jag är så lat och orkar inte blogga mer, men.. Någon gång i framtiden så kommer ett sånt där jättelångt blogginlägg som alla älskar. Bye!




1. Kul på so-lektionerna, eh?
2&3. Karin och Benjamin, nutte!

Not lucky.

Ingenting känns bra just nu. Ingenting har känts bra idag, alls. Jag känner mig så jävla nere och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det känns som att någonting har hänt, men har det verkligen inte det? Jag orkar inte med såna här stunder. Då tänker jag bara tillbaks, och då inser jag att jag saknar i stort sett allt som jag var med om för lite mer än ett år sedan, även fast det kanske inte var det bästa som hände så hade jag kvar de som stod närmst mitt hjärta. Vart någonstans är de nu? Varför släppte jag dem? Varför lät jag dem bara, försvinna? Jag vet inte vad jag tänkte med. Nästan allting är åt helvete nu, det är bara jag som inte har insett det till 100% än. Så därför undrar jag, när fan händer det? När ska jag öppna mina ögon och fatta att jag inte lever i någon drömvärld, utan att jag lever i den här verkligheten?

Sorry för crapinlägg.

Det fladdrar till i en tyllgardin.

FRÄKNAR! That's right! Jag har inte bränt mig och jag körde på 13 minuter, fräsigast ever.
Hade spanskaprov - det sög. Fick också tillbaks något skit vi gjorde förra veckan - VG. Det sög. Jag måste höja mig till MVG annars blir jag.. jag vet inte.


Jag vill se Linas Kvällsbok!(!!) D:

Simply the best!

Värmdö Gymnasium ägde, så here i fucking come! Vet typ hur jag ska välja så det är nice.
Snart är det dags att dra till bussen, hoppas bara jag inte halkar på vägen ner för backen. Så klumpig som jag är så skulle det faktiskt inte förvåna mig. Har redan ramlat två ggr i vinter, dock var det förra året så det är kanske dags för första ggn 2009?
Sola idag efter skolan, yesbocks. Ska köra på 12 minuter tror jag. Hoppas jag bara inte bränner mig. Då blir jag sadfejs.

Jag saknar S, och M..

Ååååka pendeltååååg!

Måndag, uh.
Slipper idrotten idag så jag, Julia och Kakan drar hem till Kariño. Massvis med mariocart och skit blire!

Ikväll är det öppet hus-dags. Var en bra skola! :(

Love in this club.

"Festen" hos Milkan var nice, tills jag var tvungen att dra hem. Jag ska aldrig mer i hela mitt jävla liv strunta i att sova och äta innan en fest. Vad fan tänkte jag med? Jaja, kan väl säga att natten inte var den trevligaste.
Jag käkade för några timmar sedan. Jag räknade och det var tydligen 28timmar sen sist jag käkade ngt, hur mysigt är inte det?
I lördags förmiddag var jag på Öppet hus för Klara Norra Gymnasium och Brännkyrka. Klara Norra var.. nej. Brännkyrka var.. kanske. Får se hur det blir. Imorgon ska jag på Värmdö Gymnasiums och jag hoppas VERKLIGEN att jag fastnar för det gymnasiet. Rob har fått mig att bli ointresserad av Kärrtorp typ. Det betyder att jag är intresserad av en enda skola isf, kul? Nej.
Två nationella i svenska den här veckan. Sen ska jag försöka shoppa någon dag oxå. Drar till mamma över helgen, woopi!


Arrival.

Jensens Nöffhus med Linnéa och Carro som gällde idag då. Var meningen att vi skulle fira Néas 16årsdag (som egentligen var i Onsdags) men det kändes inte som vi gjorde det.. wellwell! Astrevligt var det iaf och jag är FORTFARANDE mätt som inihelskotta! Möms vad gott det var.
Snart ska jag och Carro sova, tror jag. Får se. Imorgon bär det av till Brännkyrka Gymnasium och Klara Norra på Öppet hus, lär bli intressant. Hoppas jag diggar Klara Norra lite.. Sen ska jag till Mathilda, kirra lite shit och därefter dra hem till mig och kirra lite mer. Antagligen blir det något skojsigt hos Mathilda imorgon, can't wait!

Pusspusspussx4!

Datasal 1.

Tips på vad man kan bygga för miljövänlig uppfinning på tekniken? Jag har några egna idéer men jag vet inte om jag och Karin kommer lyckas med bygget. Mvg är mitt mål och det skall nås! Annars.. ja..
Så vad gör jag? Sitter i datasalen, bloggar och försöker desperat ta fram fakta om solceller. Nu är det fakta på engelska som gäller, super! Lektionen slutar 12:50 och efter det är det svenska som står på schemat, vi ska få tillbaks våra kröniker vilket jag ser fram emot, som fan!
Ikväll blir det Jensens.. nomnom!
Nu orkar jag inte skriva mer. Hasta luego!

Poser, always.


PAIN. Eh, mmyeah.

I think I know now.

Jag finner det ganska underligt att någon kan få en att gå från toppen till botten, på endast ett fåtal sekunder..

You can dance.

Älskar lukten av solarium och ja, jag vet, jag måste ju vara komplett galen om jag tycker det. Men that's the truth. Det luktar.. aa.. jag vet inte. Massvis med solskyddskrämskit och annat, mm!

Det var en ganska så slapp skoldag idag. Det enda som sög var väl so:n, lite segt gick det. Jag ägde på idrotten, vårat lag vann med typ 432 - 3 på innebandyn! Efter skolan hade jag planerat att sola med Linnéa och Carro, vilket ingen hade bangat på. Jag och Ullis hoppade på bussen och full var den, så det blev Sandwall i Ullis knä i typ 15 minuter, hoppas hon inte dog. :( I sickla bro gick hon av och det gick på en familiar människa, ja.. det var.. Pontus! Herregud. Läskigt att jag kände igen honom dock. Sa inte hej för jag var inte helt sure. När jag smsade honom var han fett depp över att han såg ut som ett cp och massa annat tjafs men det struntade jag i. Kort var han.
Gick av i Gringen och mötta Néa och Carro, gick och solade och tjolahoppsan - jag brände mig inte! Eller kanske lite, men inte fan lika mycket som de andra gångerna. My skin is making progress, i like it..
Eftersom det var Linnéas födelsedag idag så drog Carro hem till henne på födelsedagsmiddag och skit. Vi tre fick värsta idén! - Födelsedagsmiddag för Linnéa på Jensen's på Fredag eftermiddag/kväll, yessir! Så det blir av. Lite change of plans så får hoppas att Sofie inte hatar mig föör mycket. Men yeah, så mysig middag blir det.

Jag är trött. Snart är det spanska, no och matteplugg som gäller för mig. Den här helgen ska jag nog bara ta det lugnt, precis som förra, men hey - visst är det skönt med lite relaxation in the weekend?

Hiya!

Det är onsdag och klockan är 07:51. Jag ska snart bege mig till bussen och har verkligen ingen ork till det.. Lång so-lektion idag, det är man aldrig pepp inför. Det enda jag ser fram emot idag är jag nog idrotten och no:n, lite udda att jag ser fram emot idrotten men wellwell..
Efter skolan drar jag till solariet, med eller utan Carro, det får vi se.
Jag vill ha helg nu. På fredag ska jag och Sofie dra till stan, fika, kolla kläder och skor och enjoya! Var ett tag sedan jag faktiskt träffade bruden så det kommer nog bli ganska kul. Hon bor dessutom i Trollbäcken!(!!!). Vilket betyder att jag antagligen lär hälsa på henne så ofta jag kan/får. Jag kan ju inte breaka kontakten med alla, eller vad säger ni? Jag suger på det. Har redan tappat kontakten med typ 4 pers på någon vecka. Jag måste bättra mig..

IGÅR VAR JAG PÅ Kärrtorp Gymnasiums öppet hus förresten - asnice! Jag blev grümt intresserad av skolan, verkar asbra. Dock lite höga intagningspoäng men jag kan höja mig, bara jag hittar viljan och orken.. På Lördag blir det Brännkyrka och Klara Norra, Måndag - Värmdö. Sen är det inga mer som gäller för mig. Får hoppas de skolorna räcker, och att jag inte får någon extrem beslutsångest innan den 16:e Feb.
Nu ska jag gitta till büssen, pusspuss!

Min feber gör det svårt.

Mathilda är 178cm lång, jag är 170 och jag vill börja gymnasiet nu.

I have to fight the will to carry on.




Dagen var chill.

Crazy little thing called love.

Jag har tillbringat the whole weekend med Mathilda von Skoog, det var astrevligt!
Fredag - Skräckisfilmkväll hos henne
Lördag - deg och slagg hos mig med Carro & Linnéa
Söndag - Filmtittande och därefter basketmatch i Strandhallen.

Är inte pepp alls inför en skolvecka till. Imorgon är det skridskor på idrotten som gäller. Jag kommer inte klara det, men jag ska försöka. Om jag ramlar, ja, då, då kan jag sätta mig och kolla på. Hihih.
Jag är trött. Jag är.. jag vet inte. G'natt.

It's cold around me.

Trevlig kväll igår. Trevlig början på dagen idag. Carro är <3 även fast hon ska prata i telefon i typ 4234 timmar i sträck. Snart börjar skolan, igen.

Timme ut och timme in.

Sven-Ingvars - Sommar & Sol. Jag vill ha sommar. Sommar och sol! Allsång, solbränna, sommarkvällar/nätter, you name it!
Ikväll ska jag och Mathilda ha det chill hemma hos henne. Skräckisar, onyttigt, aa! Vi kom fram till att jag är hennes sugarmama, fett med trevligt. Elr ngt. Hehu.


[Observera att bilden med Mathilda är tagen INNAN Grekland. Heeheh.]

Jag ville bara sjunga..

Jag har bränt mig. Men det är inte så farligt.
Hade en trevlig hängdag med Mathilda. <3 Vi lirade singstar, käkade mellis och garvade nästan fööör mycket (jag började nästan gråta). Plus att vi snackade sommarlov, vad vi ska göra och skit. Längtar som fan.
Efter att jag sparat och publicerat det här inlägget så är det plugg som gäller. Ska skriva rent min svenskauppsats om nattliv och sen blir det so-plugg. Vet redan vad jag ska fördjupa mig i, det äger. Imorgon är det fredag, FREDAG! Mums filibabba!

Jag fick låna Breaking Dawn av Julias Romeo btw. Hon var en sån sötsnäcka som gav mig den i skolan idag. Superthx! <3

Cause you ask for it.

Jag glömde min mobil hemma idag, men jag överlevde. Imorgon är det solarium som gäller, can't wait. <3

Jag gör det helst en annan dag.

Kom precis hem från solariet i Bollmora. Solade med Linnéa och Carro, det var asnice. Brände mig dock lite på kinderna, men det gör jag alltid de första gångerna. Ska sola på Torsdag med Mathilda och sen ska jag försöka få ihop det på Söndag också. Jag ska bli brun.
Btw, första läxan fick vi idag. Spanska, fer sure. Ska skriva ett brev till Aymin. Duden jag ska låtsas vara kan varken säga entonces eller tenía, sug.

Detta kallar jag kärlek.


New haircut, new director.

Jag vet att det här är oldcrap men okej, Robert Pattinson har klippt sig och Catherine Hardwick ska inte regissera New Moon, som planerat.
Herregud. För det första: Robert Pattinson är fortfarande snygg i sin nya frilla och sen blir det inget problem till andra filmen. Hört talas om löshår? Och för det andra: Chris Weitz, den nya regissören lär klara av det här. Även fast folk snackar om att han failade med The Golden Compass så tycker iaf inte jag att han gjorde det. Han vet att alla överbesatta fans har höga förväntningar eftersom tvåan kräver mer specialeffekter och skit. Ugh. Stör mig verkligen på folk som wajnar och tror att den andra filmen kommer faila helt och att de inte kommer göra en trea eller fyra. Varför skulle de inte göra efterföljarna?
Tänkte att det skulle vara mysigt med lite crap i bloggen..


I don't need your help now.

Första skoldagen, den ägde. Vet ni varför? På bilden fick vi reda på att Marie-Louise ska sluta, att vi ska få en ny lärare. Även fast det är 3e läraren på lite mer än 1 termin så är jag glad, att vi slipper henne.
Currydoftande korvgryta till lunch idag. Tempting? Nej. Så jag och Karin käkade morötter och lite pizzasallad istället, nomnom (eller inte). De andra lektionerna gick fort. Såg "The Wave" på engelskan och någon konstig kortfilm på spanskan. På idrotten spelade vi pingis och jag sög, som vanligt. Men hey! Jag var med iaf så Sandwall's making progress? ;D

Ikväll blir det antingen promenix till Tyresö Kyrka eller Eclipse. Får se om det blåser mycket om ngn timma. Så ska jag träffa Martin någon dag och fika med massa folk *reminder*.
Baiai!

Universum är ett monster.

Gymnasieplaner? Done. Jag och Carro pratade ganska länge i tele igår, vi ska fortsätta kolla massa skit ikväll när jag kommer hem till pappa. Vi har hittat några gymnasieskolor och vi är nästan helt 100 på att gå samma program och inriktning. Det vore faktiskt ganska underbart att ha henne med mig, varje dag, att ha hennes stöd.
Imorgon börjar skolan. Jag känner mig ganska pepp, även fast jag är hur trött som helst. Jag börjar sakna dudesen i klassen och ja, mitt liv känns ganska tomt när jag inte gör så mycket på dagarna. Så det ska nog bli skönt (till en början) att komma tillbaks dit. Måste catcha up med Ullis och allihopa, plus att jag saknar Karin, även fast vi sågs för typ några dagar sedan..
Haha juste! När jag snackade i tele med Carro igår så blev jag bara tvungen att checka hur lång jag är. Och nej, jag har inte växt ett piss. Jag är 170 cm lång, t.o.m några mm kortare. Weird. Mathilda, du säger att du är 178, vilket det inte känns som. Så nästa gång vi ses så är det mätningsdags! För det är så att jag inte tror på att du är så lång.

Vi kanske ses, det finns en chans.


We're waiting for the hammer to fall.

Allting går bara nerför nu..

The hills.

You gotta digg The Hills. Har sett ganska många avsnitt på MTVs hemsida nu. Efter The Hills-maraton:et som de körde någon lördag för några dagar sedan så har jag fan blivit besatt.
Så planer för kvällen? För mig blir det glass, naturgodis och The Hills, all night long! & på måndag är det skola, jag lär inte orka..


You're hair was long when we first met.

Skoogen sover. Sandwallen lyssnar på Regina Spektor och stör sig som fan på Skoogens dator. Den kan typ ta sig. Iaf tangentbordet, och touchpad:en, mhm!
Vi har inte gjort så mycket idag. Jag gick till Mathipathis skola och så drog vi hem till henne och körde Singstar, vi ägde sönder! Speciellt på 4 bugg och 1 coca cola och.. vadfan den nu heter, med den finska bruden. Högt över havet..? Jaja, det var extremt kul att sjunga iaf. Nu väntar jag på att Johan ska hojta till att det är mat, för då kommer Mathilda vakna, och då slipper jag sitta här och tråka. Folk skriver bara tråkiga saker.



Gud vilken random bild på mig från i somras. Jag ser inte ens ut så längre. Sheisse.

I don't believe that anybody feels the way I do.

Fan vad delar av låtar stämmer in på vad jag känner ibland.. Ryan Adams version av Wonderwall är inte bäst, det vet jag. Originalet är så mycket bättre. Men jag tycker om den här lite mer just nu, jag vet inte varför men, den är bara, bra. Lite långsammare och sånt, helt enkelt.
Imorgon ska jag träffa Milkan, får se om det blir övernattning eller inte, men jag tror det blir det, ja. Singstar med Rille och Dboi står på schemat och det lär bli jävligt kul. Det känns inte som att mitt lov har varit värt alls. Har slösat bort massvis med tid genom att sitta vid datorn.. Så jag får satsa på att göra saker de här sista dagarna för, jag börjar ju på måndag.
Jag blir så stressad nu. Sista terminen. Slutbetyg. Gymnasieval. Extremt mycket press. Så jag får försöka ta det så lugnt som möjligt. Jag tror jag ska söka till Fredrika med, men jag är inte helt säker. Har inte varit på Öppet Hus och det är inget nu i Januari, plus att ingen vet hur det är att gå där. Ska checka vidare lite sådär, lite..

Kevlarsjäl med Kent är oerhört bra. S med.

The way you scream out loud.

När staden snöat över, och gården blivit vit
Då vet du att jag drömmer, jag drömmer dig hit
När allt snöat över, och gården blivit kall
Då vet du att jag drömmer
För det är snö, det är som moln överallt

Jag saknar dig, morfar.

You're making me live now, honey!

Jag vill på språkresa. Eller typ studera utomlands i ett år. USA eller något annat engelsktalande land vore fan nice. Ska prata med pappa om det. Att studera utomlands är inget måste, men språkresa, seriöst!
Jag har varit på cpigt humör idag, igår kväll också. Skitirriterande. Jag vill träffa Karin. Jag saknar henne och hon vet precis hur hon ska göra mig på bättre humör. Så guess what? Imorgon ska jag leka med henne. Vi ska spela Sims och göra så att jag skaffar typ 423 ungar med min husband. Innan jag drar till Kariño så bär det av till Gärdet och pappas jobb, ska hämta ut mitt ID. Efter det blir det stan och kolla clothes och sen, Nacka. Ofc.
Jag vill bort. Just nu spelar det nästan ingen roll vart jag åker, bara det ligger utanför Stockholm. Blähpuss.

Jag har förresten börjat intressera mig för Fredrika Bremergymnasiet, hur är det där? Öppet hus har redan varit så det suger.

A message.


Your heavy heart is made of stone.

He seemed impressed by the way you came in.

Måste börja detta inlägg med att säga att Kanada kan ta sig. De spelade så jävla fult igår natt, de borde fan skämmas för det de gjorde mot Markström och Hedman.
Slaggade hos Rob till idag, det var astrevligt. Hade inte träffat bruden på typ ett halvår. Vi hyrde film, käkade onyttigt, kollade på hockey och snackade sjukt mycket crap. Filmen var asbra, läskig och grejer. Dock kommer jag inte ihåg vad den heter. Hockeymatchen började ju klockan 01:15 igår så det var lite random att sitta i hennes soffa och typ skrika på spelarna och halvgråta. Men ja, jag blev besviken, ofc. Vi gjorde dessutom fett goda ostfrallor med salladskrydda klockan typ halv 3 på natten *drool*
La oss vid typ 5 (somnade till Ozzy Osbourne - Changes) och vaknade vid kvart över 12, dåligt att lägga sig sent, jag vet. Men mmh! Vi gick upp, kirrade frulle, och gjorde oss iordning. Sen drog båda till Österviksperrongen, tog tåget och jag sa hejdå till Robsi vid Storängen, så åkte jag vidare till Slussen. Åkte till tyresö eftersom pappa skulle hjälpa mig med sms-grejen och vi har löst problemet, faktiskt. Det är bra.
Snart kan jag smsa med S. Yäy.


I never thought I'd lose my temper like that.

Jag och Mathilda är emo. Vi lyssnar på My Immortal med Evanescence. Den är fin, men emo. Mhm.
Ikväll var vi bjudna till något chillkrök hemma hos Oskar, men så blev det inte. Jag har lovat mamma att komma hem ikväll så jag känner att jag ska vara en duktig flicka och komma hem ganska tidigt, på en lördagkväll. För en gångs skull.
Sandwall har kommit fram till att singstar är kul. Har sjungit massa med Mathilda hela dagen, både schlager och abba - nice! Även fast jag inte kunde så många låtar så var det kul att improvisera lite då och då.

Skolan börjar om typ lite mer än en vecka. Orrrrka.

Just say you'll wait for me.

Jag orkar inte blogga om nyårsafton, eller hur jag haft det dagarna efter den kvällen/natten. Kan säga att min dator har aids, vilket inte är speciellt mysigt. Får hoppas att Kristian hinner rädda mina bilder och min musik bara, annars blir jag emokid, låvarrr.

Jag gillar dig.

RSS 2.0