Me and my friends, we have a good time.

Den 3:e mars smäller det igen. Isak Strand vs. TOE på Fasching. Sittdansar till denna och njuter av livet såhär på kvällskvisten. Imorgon ska jag upp och jobba. Blir hämtat utanför mitt casa klockan 05:50 och börjar jobba 07:00. Egentligen hade jag börjat 12 ifall jag hade struntat i denna inventeringsgrej, men bra med pengar. Håller ni inte med?

Nu ska jag duscha bort svetten från min fittiga kropp. Adjö så länge!

10 minusgrader och höstkappa.

När jag vaknade imorse såg jag att det var 11,5 minusgrader ute och min reaktion var inte så diskret. Skrek "Va?!" men tänkte inte på att jag skrek det utåt, istället för att hålla det inom mig. Hur kul(kallt) kommer det bli idag? Aa, jag återkommer senare.


Du är här och kom hit som en vandrare.

Måste ta tag i min tidspessimism då jag alltid verkar vilja gå upp alldeles för tidigt.

Dumskalle är vad jag är.

Ni vet när man sitter vaken och inte riktigt förstår vad det är som håller en ifrån sängen? Jag är i detta tillstånd nu. Har suttit här i mer än en timme. Det är inte så att jag gör något speciellt. Verkligen inte. Här sitter jag och kollar runt lite, som vanligt. Funderar över varför jag inte bara stänger av datorn, reser mig från stolen och gosar ner mig i sängen men nä! Inte nu.

Många frågor. Inga som helst svar.

Jag funderar på att göra mig en ny header. Men hur fan ska jag lyckas med det när jag varken fotograferar eller är speciellt kreativ? Systemkameran ligger nedlagd i en låda i garderoben, vilket inte alls känns bra. Dock har jag ingen som helst tanke på att dra fram den igen. Hur ser den perfekta headern ut? Ska det vara en bild på bloggaren? Ska den bara vara allmänt snygg? Ska det vara flera bilder? Lite som ett kollage av ens liv? Ska det inte vara några bilder alls? Bara någon fyndig mening där man på ett sätt beskriver bloggen? Jag har ju lite info på sidan, så det behövs ju liksom inte. Fan vad jag suger.

Don't nobody know my troubles.


Aa men här har ni mig då. Härmed försöker jag lova att uppdatera mer. Mestadels för älskade Lindas skull som befinner sig i Alperna. Puss


Too little too late.

Jag måste ha glömt bort att jag är ägare av en blogg. HELT. Ifs vet jag inte riktigt vad som ska skrivas här men ändå. I denna stund sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på Isak Strand. Detta är en av dessa dagar då jag måste packa ihop livet och byta hem. Har jag ingenting emot, egentligen. Ganska skönt med variation, så att säga.

Mycket har hänt i mitt liv. Samtidigt som det inte har gjort det. Jag har träffat nytt, underbart folk och jag har även satt ner foten gällande vissa saker. Ni som känner mig vet att det inte riktigt är min grej och jag är faktiskt stolt över mig själv. Livet flyter på ganska bra.

Det är ~5 månader kvar till studenten och jag känner mig lite halvt stressad inför detta. Hur kommer jag hinna med livet när jag kryper fram i jämförelse med denna blixthastighet?

RSS 2.0