Out with the old.

Idag jobbade jag mitt sista pass på McDonalds och känslorna är blandade. Känner mest lättnad över att jag aldrig mer behöver stå där. Ska egentligen inte säga "aldrig", men kan inte låta bli. Det känns skönt att avsluta det här. Snart avslutar jag gymnasie-delen i livet och jag tar ytterliggare ett steg mot vuxenlivet. Känns så töntigt att säga det, men det är sant. Jag har som det ser ut nu två jobb. Vågar inte säga mer då jag inte riktigt vet vad som gäller.

Har promenerat i två timmar med en av mina allra mysigaste vänner ikväll. Imorgon är det Valborg och det ska firas på ett lite annorlunda sätt - nyktert. De senaste åren har varit suddiga men samtidigt väldigt roliga minnen som jag nu kan bära med mig men imorgon blir det en helt annan femma. Nu - sovdags.

Somliga har ett år kvar.

Idag skrek vi. Vi skrattade. Vi hoppade. Vi skuttade. Vi sjöng sånger vi inte kan texter till och vi skämde ut oss totalt i stan. Den här dagen har varit riktigt bra och det har jag mina underbara klasskamrater att tacka för!


Tell me your secrets.

Igår struntade jag i träningen och spenderade hela eftermiddagen och halva kvällen med gamla, goa vänner. Jag spenderade den med vänner jag inte spenderat tid med sedan i vintras och det var verkligen längesedan jag verkligen uppskattade att umgås. Vi hängde, vi öppnade upp oss för varandra, vi tog det lugnt, vi hade det bra. Jag har saknat mina gamla vänner. Jag behöver mina gamla vänner. Jag behöver prata minnen. Jag behöver längta tillbaks till någonting. Jag behöver er och ni vet bannemig vilka ni är.

Låt mig höra vad du känner.

Jag har varit väldigt frånvarande från den här bloggen men har inte haft någonting vettigt att skriva. Det är oftast så att jag aldrig har något vettigt att skriva men ändå gör jag det. Fick en kick till att skriva här så here we go.

Mitt liv går på som det ska. Det är knappt sju veckor kvar tills jag slänger på mig min vita klänning, mina klackar jag inte äger än och min studentmössa och tjuter av glädje. Snart tar jag studenten. Tills dess är det mycket att göra i skolan och egentligen har jag verkligen ingen lust alls till att göra någonting som kräver energi. Min dröm är väl att sjukanmäla mig från skolan fram till den 12e juni. I familjen har vi börjat planera min och min systers studentmottagning och jag längtar så det gör ont. Är det möjligt? Igår snackades det om att studenten är överskattad. Jag vet ju ingenting om den, är det sant?

På fredag ska jag på spelning med en ny bekantskap och på söndag jobbar jag mitt sista pass på McDonalds. Ska höra från en förhoppningsvis ny arbetsgivare i slutet av den här veckan. Jag har bett alla jag känner att hålla tummarna och jag ber nu er. Håll tummarna, be för mig, gör vad ni vill, så länge ni är på min sida.

A seven nation army couldn't hold me back.

Jag har ikväll insett varför jag inte kollar på hockey lika ofta som jag brukade tidigare. Kollar jag på hockey kommer jag in i spelet och det resulterar bara i svordomar, skrik och irritation. Det är väl så man ska vara när man kollar på hockey? Just nu är jag mer än arg på domarna som dömer som idioter, men det händer väl alltid. Längtar som fasiken tills hockey VM sätter igång då jag och Andrea ska på en match. Eller två. Eller tre.

Vad som är bra med hockey och sämst med fotboll? Spelarna i fotboll filmar som retarderade mesar och hockeyspelare är brutalare än brutalast. Puss på er


Kom från fel del av gården.

För att vara lite duktig och uppdatera er lite gör jag det. Igår kväll kom jag hem från de underbara göteborgarna i hålan Hyssna och har haft det bäst i världen från torsdag till måndag. Separationsångesten har dock inte försvunnit än och det kommer nog ta ett tag. Bilder kanske kommer upp senare. Om jag orkar lägga in lite grejs i datorn och så vidare. Insåg igår att jag har så mycket plugg att ta igen när jag levt loppan där nere. Nu måste jag springa till bussen. Tack och hej!

God morgon, tidig morgon.

Karma har slagit tillbaks på mig. I hela fyra dagar till och med. Veckan innan påsklovet är det självklart att jag dragit på mig en förjävlig förkylning. Skulle kunna dra det här tramset om att man ska bli sjuk när det är vår men eftersom vårvädret är långt från nära kan jag inte göra det. Vad hände med det egentligen? 10 plusgrader en dag, knappa plusgrader en annan.

Istället för att sitta i skolan sitter jag här. Vaknade klockan 07.39 och har redan hunnit plugga lite. Är det inte när man är sjuk som man ska ta det lugnt? Nä, tydligen inte enligt mig. Var stolta nu.

RSS 2.0