Untz untz!


Fin överexponering. Vi hörs kanske ikväll efter 22!


När jag var liten grät jag hela tiden.


och dom är monster, och dom är monster....


Iskräm och skrattrynkor.

Caroline sa nyss att jag börjar få rynkor. Skrattar för mycket, det gör jag tydligen. Nu ska vi till Time och köpa glass till henne. Visst är jag snäll som följer med henne?

I guess I changed my mind.

Hey friends! Jag är på bra humör igen. "THANK GOD!", eller hur? För hur ni hade klarat er utan mig och mina inlägg, det är en bra jäkla fråga som jag helst inte vill ha svar på. Ska försöka att inte vara otrevlig igen. Hur bra tror ni att det kommer gå? HAHAHA. Precis.

Sex timmar senare och jag sitter här med Killers på mysvänlig volym och taggar till inför imorgon. Jobba 11.45-22.00 och innan det ska jag springa förbi Monki och införskaffa mina toppar. På tisdag ska jag gymma och klippa mig. Är jag ganska taggad? Mhm, yes sir!

Förresten. Tre personer från min skola var på mitt jobb idag. Vilka tjockisar det går på Värmdö Gymnasium

What's the point?

En lång natts sömn gjorde mig gott, men jag är fortfarande bitter och det tänker jag inte ta ut i bloggen. Därför är det väl ganska bra att jag ska iväg och jobba nu, så kanske jag är på bättre humör när jag kommer tillbaks i eftermiddag men det tvivlar jag på. Kanske blir på bättre humör när jag har lyckats fixa det jag vill ha. Ha en bra dag i alla fall, allihopa! Good bye

Du blev min räddning så obegripligt stort

Jag tror jag har världens mest jobbiga pms just nu. Lyssnar på min sömnpiller-lista i hopp om att allt ska bli bättre. Lugna ner alltihopa lite kanske. Jag är bara så förbannad. Vill typ slå sönder något eller någon. Frivillig? Jag behöver hjälp.

Det är nu vi ska ha en boxningssäck i garaget men nej, det har vi inte hunnit fixa till än. Eller så hade det varit ganska underbart om det var varmare ute. Då hade jag kunnat dra ut och springa av mig ilskan. Jävla pmsskitäcklighelvetesperiod. Jag ber om ursäkt, igen. Dags för Kent då

Du är (så jävla) värd att dö för.

Till en mycket god vän.




Du och jag pratar om att vi aldrig lyckas ta fina bilder på oss tillsammans och ja, det har vi rätt i. Jag hittade några, men väldigt få, och de resterande bilderna var bara katastrofala. Den första och sista är ett exempel, det är inte så att jag känner att det är fina bilder på oss direkt, men de avspeglar precis hur fina vi är på insidan.

Du känner mig som ingen annan och du vet i princip allt om mig. Med dig är jag trygg och utan dig är jag ingenting. Utan dig inget mig - må vara en klyscha, men sann är den.


Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen


We ran out of time.

Caroline är en slampa som inte hämtade mina toppar idag. Jag är förbannad men jag ska hämta dem på måndag istället. Eller försöka hitta dem. Caroline, om du läser det här, jag kommer bokstavligt talat döda dig om de inte finns kvar på måndag.

My hade mini-loppis på sin blogg och sålde lite plagg som hon hittade hemma hos sig. Jag har köpt två av tröjorna! Riktigt fina och underbara kap, må jag säga. Det enda som saknas nu är topparna ifrån Monki...... (jag är trött och på dåligt humör nu så ni får ursäkta)


untzuntz

Nobody knows the way it's gonna be.

Rolig grej som kommer sådär i efterhand - Jag hade precis klivit av bussen och pratade i telefon när jag stötte på en kissemiss på vägen hem. Jag sätter mig på huk och försöker locka på den, men kattjäveln är efterbliven i huvudet och står bara kvar och jamar. Jag tappar tålamodet och inser sedan att någon står och ropar på mig. "Ursäkta??? hallå? Kan du hjälpa mig?" Jag kollar upp och ser en medelålderskvinna stå och försöka fokusera blicken på mig och jag frågar om hon har blivit utelåst. Oh yes, tydligen hade hon blivit det och frågade om jag ville kasta snöbollar på ett fönster för att försöka väcka en av hennes grannar. Vad gör jag? Klart jag hjälper till. Fryser händerna av mig i typ tio minuter och vi skrattar åt hur dåliga vi är på att sikta. Hon kollar på mig och säger "Jag är så jävla full... hahaha" och min respons på det är "Äsch! Det är jag med". Erkänn att det var ett ganska trevligt avslut på min natt? Hoppas det löste sig för kvinnan, för jag drog hem sen.

Pappa skjutsar mig till jobbet av ren sympati. Jag tycker om honom ganska mycket just nu.

That is some rock and roll.

Mensvärk, huvudvärk och hungerkänsla på samma gång är inte riktigt my cup of tea. Gott har jag sovit i natt iaf! Och kul hade jag igår. Förstår inte riktigt vad vi gör på Soft hela helgerna med tanke på hur lamt det egentligen är. Men efter några heineken blir det fanimig ganska bra. Dansade ~två timmar i sträck och känner att jag nu fått min träning för den här veckan!

Merwperwet och jag samåker in till jobbet idag. Finns säkert smaskiga detaljer att lyssna på och berätta! Yaya, nu blir det frulle. Tack för en jättetrevlig kväll allihopa!

skulle lagt in en bild där jag vinkar men jag vill skona er läsare

We're going down to the mean street.

Let me take you for a ride

Utvilad chey.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, men jag skriver ändå, bara för att. Även fast jag inte har någonting intressant att skriva, även fast jag inte har någonting att skriva alls.

Ikväll kommer bli bra. Lönen är inne på sparkontot och jag har en rejäl summa att spendera när jag åker till New York. Livet går fortfarande ganska bra.

Jag mår illa när jag ler.

Från Melissa till Thåström. Innan sängdags tänkte jag bara meddela detta - jag tror jag saknar dig lite. Godnatt

Åt helvete med himlen.

Imorgon ska jag och några brudar ut och göra Stockholm osäkert. Haha, hur töntigt låter inte det? Var bara tvungen så döm mig inte. Lyssnar på Melissa Horn och ska, efter detta inlägg, gå och lägga mig. Är inte så jättetrött, men försöker hålla samma tid som jag har gjort varje dag den här veckan - innan 23.00. Är ni stolta över mig? I know I am. Något annat som händer imorgon är ögonkliniken. Eller händer och händer... jag ska dit! Kolla upp mitt canceröga. Nej, nu ska jag inte skämta om sånt, men för någon månad sedan så var jag på vårdcentralen och kollade upp en grej i mitt öga, blev remissad till sös, som remissade vidare mig till das ögonklinik. Wish me luck!

Btw, läste i DN att Måns Zelmerlöw tar över Anders på allsången - är detta ett skämt? Är det nu jag skjuter mig själv i huvudet medans jag kör världens mest galna skratt? Nästan, för detta är sinnessjukt. Låt Allsången vara. Låt inte massa fjortispojkar springa här och ta över.


seriöst nu - han ser ut att vara 16 bast

Let the sun shine in.


Idag känns som en bra dag. En bra, men väldigt kylig, dag.

Tänkaren.


Kyliga jävla vinter.

Afrodansen var inställd så det blev medelspinn istället. Med tanke på att jag inte har kört det på flera hundra år så gick det inte så jättebra, men kalorier brände jag, och mina ben lär vara ganska möra imorgon! När jag kom hem välkomnades jag av min lönespec som låg på köksbordet. 5125kr kommer in på kontot om två dagar, vilket känns ganska så JÄTTEbra! Dock ska det läggas undan en hel del men ju mer pengar jag får i lön, desto mer kan jag lägga ner på shopping i New York! Hiihhii

Nu ska jag kolla på greys. Sen blir det sängen! Godnattinatti. (btw visste ni att det var -20 när jag gick ifrån bussen ikväll? hade ingen känsel i ansiktet när jag klev innanför dörren - ganska niiiice)

Jag är uttråkad - därav för mycket uppdatering. Negativt?

Glömde berätta att jag glömde mobilen hemma idag. Hur fan lyckades jag glömma min mobil?!?! Händer alltid mig. Alltid! Klarade nästan inte av skoldagen. När jag kom hem hade jag två missade samtal och fyra meddelanden. Det gjorde mig ganska glad. Jag? Populär? Vad menar du? Anledningen till att jag kallar mig poppis är för att jag trodde att jag skulle ha två missade samtal eller så och att de skulle varit ifrån mamma. Nu var det två missade samtal ifrån Stampe Larsson och ett av meddelandena var ifrån mamma.

Jag vet att ni bryr er, så håll käften. Puss

Svenskt hit och svenskt dit.

Svenska filmer - bara jag som faller alldeles för hårt för dem? Jag var och såg "Himlen är oskyldigt blå" för inte alldeles för längesedan och jag blev kär. Vad finns det mer? Så som i himmelen, Underbara älskade, Jägarna, Tomten är far till alla barnen, Ogifta(Omaka?) par och listan kan bli ännu längre, den tar inte slut! Min absoluta favorit är en som jag delar med min kära syster som går under titeln "Om jag vänder mig om". Kommer ihåg att pappa hyrde den för säkert åtta år sedan, när vi fortfarande bodde i lägenheten. Såg den flera gånger. Om det är någon annan människa därute som är hopplöst kär i svenska filmer, så ställer jag gärna upp och ser "Om jag vänder mig om", om och om igen.

Ebba Forsberg - Daybreak

Trailern finns på youtube, men jag orkar inte länka för den sög. Men ja

Someday you will find me.

Hemma från skolan. Oasis fyller mitt rum med härlig stämning och jag har precis lyckat boka klipptid nästa vecka! Gäller att passa på när skolan inte ligger och trycker, utan då jobbet gör det istället! Jag trodde inte min chef skulle ta det på allvar när jag sa att jag ville jobba en hel del eftersom jag har lov, men det gjorde han, och det uppskattar jag enormt! Betyder att jag lyckas få ihop mer pengar till sommaren.

Tidigare sa jag att jag skulle påbörja en riktigt bra sommarlista, men det går inte så bra som jag hade hoppats. Jag är inget fan av att strö ut massa låtar i en lista, utan lite måtta måste jag ändå ha! Men det enda jag fått ihop hittills är Per Gessle, Gyllene Tider och Ted Gärdestad. Ska lägga in lite Håkan senare, men vadfan, är det bara svensk musik som får mig att koppla till sommar? Säkert! och Florence med. Kom igen, lite engelskt? Indiskt? Franskt? Spelar ingen roll. Känner mig lite instängd här med min lite för instängda musiksmak....


love

I flew like i've never flown before.

Tretton minusgrader och jag befinner mig äntligen inomhus, hemma! Har varit en ganska okej dag. Det gick bra på provet i etik&livsfrågor, Felle och jag kom en bra bit på vår historiska undersökning, jag köttade sönder på jobbet och sålde för 5400kr på en timme då målet var 4000! Livet går ganska bra nu.

På tal om liv. På tal om allt. Vi pratade om lycka på etiken idag. Vår lärare ville att vi skulle beskriva vad lycka är för oss. Vissa sa att det var något som var utsträckt över en längre tid, då man är glad osv osv. Jag respekterar absolut att vi alla har olika åsikter och att vi alla anser olika men hallå? Glad? Jag kunde inte ignorera att ordet glad blev ihopsatt med ordet lycka. Är det bara jag som tycker att ordet glad i jämförelse med lycka är skitsnack? Glad är ett för mjukt ord. Underdrivet, om man ens kan kalla det så. Jag fick svara på frågan och efter att det har gått ungefär en dag så kan jag arbeta vidare på mitt svar - Lycka för mig är något som istället för att vara utsträckt över en lång tid uppstår i kortare perioder. Lyckan övervinner allt och det är när man är just lycklig som allting är näst intill perfekt. Allting går bra, man själv mår bra, folk i sin omgivning mår bra och i princip ingenting man gör går fel. När jag säger att lycka uppstår i kortare perioder så anser jag inte att jag sitter och är deprimerad när den inte uppstår, utan det är då jag kan kalla det jag är just då för "glad", eftersom det är ett lite mjukare ord. Givetvis har alla sina nedgångar och såna har jag haft en del utav, men de är inte lika populära hos mig längre.

Vad är lycka för er? Om ni inte svarar så förstår jag, för det förvånar mig ifs inte, men det vore kul att veta vad andra tycker :)

På promenad genom stan.


Ny tröja och favoritring på! Nu mår jag inte lika illa längre - taggm0de.

Bara vanligt vatten.

Har mått som en bajskorv hela dagen och trodde nästan att jag skulle spy på gästerna på jobbet, men det löste sig! Nu sitter jag här med världens huvudvärk, har inte ätit något på åtta timmar, har tappat matlusten och dricker vatten i kopiösa mängder.

Följ min blogg med bloglovin
Var tvungen att länka denna grej igen för att få kontroll över min grisblogg på blovlovin'. HEHEpussss

Åt helvete.

Min kropp verkar inte gilla att jag tränar. Inte ens tränar jag ofta, men ändå ska den säga ifrån. Mådde åt helvete inatt av någon anledning. Vaknade vid tre och kunde inte somna om förrän fyra. När jag gick upp imorse trodde jag att jag skulle dö. Kände mig inte så jättepigg men tänkte att jag bannemig skulle ta mig till gymmet ändå. Tryckte i mig en banan och begav mig! När jag väl sprang orkade jag inte springa längre än 2.5km och därefter satt jag på toan ett tag, trodde att jag skulle svimma eller göra något annat hemskt. Gymmade därefter i 25 minuter och nu är jag hemma. Segare har jag aldrig känt mig förr och jag orkar knappt göra någonting. Ska vara i skolan halv ett för att möta Marisa och plugga men det lär nog bli lite senare. Engelskan börjar ändå inte förrän 14.15 så jag har gott om tid.

Köpte tröjan btw. Bild på den (med mig) kommer upp senare idag, förhopnningsvis.

Färgen på dina underkläder avslöjar din personlighet:

Nude/hudfärgad: Avslappnad, har inget att dölja. Nude- eller hudfärgad bh vittnar om en naturlig, jordnära och öppen personlighet.
Rött: Passionerad, energisk och driven. Inte blyg eller rädd för att fråga efter det hon önskar. Humörsvängningar och behov av dramatik ingår också i personligheten.
Rosa: Romantisk, snäll och i behov av ömhet. Feminin, känslig och allt annat än en ledargestalt.
Svart: Stark och sensuell. En väldigt passionerad person med subtil charm.
Vitt: Oskuldsfull men öppen för förslag. En person som väljer vit bh är en uppmärksam elev.

Jaha, och om man har en svart, en röd och en i en annan färg till exempel - vad tyder det på då? Källa

The pleasure - the privilege is mine.

Bussen till gymmet går 09.22 och nu kanske ni tycker att det är dåligt att åka buss TILL gymmet för att träna, men jag känner att det blir nice. Så tar jag bussen hem sen också! Tror inte jag satsar på 6km imorgon, men vi får se hur mycket jag klarar. Har träningsvärk som fan i framsida lår just nu och det lär bli värre imorgon. Ska stretcha som en gnu innan läggdags.

Marisa och jag kör en härlig plugglunch imorgon. Efter det blir det jobb i två timmar. Så får jag inte glömma att köpa den fina tröjan på H&M! Eftersom jag jobbade över idag så hann jag inte till någon butik innan de stängde. Jävla söndag. Jävla öppettider. Alla borde köra utefter Kista centrum.


Denna + snygga jeansshorts i sommar när man har pepparkaksbruna ben = like!

Do you remember when my best friend played on the piano for you and me?

Rebecca & Fiona kommer till peace&love i sommar. På spotify finns det typ bara tre låtar med dem. Är det så att de bara har gjort så få eller har de gjort fler, bara det att de inte visas upp på spotify? Eller ska de framföra tre låtar i sommar (eventuellt släppa en platta innan dess?)?

Kom till jobbet tidigare OCH jobbade över idag. Kändes ganska bra med OB och hela det köret. Ska alldeles strax ta tag i engelska/etik-plugget jag har till måndag och tisdag. Någon som har lust att göra detta åt mig istället? Vill bara flyga iväg till Rhodos och chilla galet med tjejerna nu.

Nu kan jag förstå.



Jag har fått det i min vetskap att jag har porrläppar. That's what Marisa says. Är det så? Är det nice?
Nu drar jag till jobbet!

I'm on the pursuit of happiness.

Igår kväll tänkte jag såhär -"Om de drar ganska tidigt så kan jag ändå gå och lägga mig." Ganska tidigt blev till klockan 2.30 och istället för att jag och Carro skulle sova så låg vi i sängen och snackade i ~30 minuter. När jag precis känner hur jag börjar snarka mig mot ungefärliga 6 timmars sömn hör (och känner) jag hur mobilen vibrerar. "Vaihelvete?" Ja jag ska väl tacka Patrik för hans 432 fyllesamtal i natt då han var så full som man tror att en person egentligen inte kan vara.

Jag hoppades på att butikerna i centrum skulle öppna 10 så jag skulle kunnat köpa min tröja innan jobbet. Jag hade fel. 11 på söndagar och jag börjar jobba då. Stänger 17. Bara att ruscha dit efter jobbet? Hoppas jag hinner.

Ser fram emot den här veckan lite. Sista veckan innan sportlovet. Ganska mycket jobb, inte så helvetiskt mycket plugg, fika med Jonas och så ska jag försöka klämma in alldeles för mycket träning. Lite Felicia bör nog också få plats. Den där jävla bruden har ju gått i ide med sin pojkvän. Oh yes girl, you have.

Mätt och belåten.

MUMMA vad gott det var med mat! Om mindre än 30 minuter börjar Fever Pitch och jag taggar till med tuggummi. Snart lassas det på med mysfilt, marabou premium och.. darjeeling-te? Det var inte igår!


ganska mycket lol över bild numero dos

Edit: Ganska mycket bullshit över det jag skrev tidigare i det här inlägget! I skrivande stund sitter jag och väntar på att klockan ska bli 22.45. Det är då vi får herrbesök, jag och Caroline. Två herrar för att vara exakt. Promenad, sällskapsspel och lite annat blir det säkerligen. Myskväll alldeles solo blev plötsligt till något helt annat.

Hungern smyger sig på ganska rejält.

Jag var och tränade med Mathilda mellan 15.20-16.30-tiden och har nu ätit två bananer och ett äpple sen jag kom hem. Kände att jag ville "spara" mig tills middagen var klar. Rostbiff och rotfruktsgratäng. Är det bara jag som dreglar när jag läser det? Hör tallrikar ställas fram, tror jag. Eller så inbillar jag mig.

Ser i syne, det fungerar ju bra att säga. Men när man hör saker som egentligen inte existerar - vad säger man då? Hör i höre? Det är vad jag brukar säga i alla fall och VARJE gång jag gör det så får jag konstiga blickar eller andra reaktioner som skratt i nyllet. Vad ska man annars vräka ur sig? Jag vet att denna fråga egentligen hör hemma i googles sökfält eller på flashback.se men jag kände för att skriva lite bara.

Har smörjt in armarna med kroppsolja i hopp om att bli lika len som en barnrumpa. Längtar tills Mathilda skaffar egen apartment så vi kan ha våra efterlängtade Sex and the City-kvällar med ost, kex och vin.

Young love burning a hole in my heart.

Moto Boy - Young Love

sjukt hur bra Moto Boy är.

It's been a long time since I had some fun.

Sprang 6km idag och det känns förjävla bra. Tränade lite armar/bröst, men inte alls länge. Mathilda och jag hade inte tänkt tanken att kolla öppettider utan vi körde bara på, men vi hann!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, dö och dö lite mer. Ikväll blir det mörk choklad och supermys framför tv:n. Alldeles ensam? Ja, men det kommer bli så skönt. Fever Pitch, någon som sett den? Låter bekant och handlingen verkar lite cheesy, men jag ger den en chans! Imorgon jobbar jag. 12-16, innan det ska jag svänga förbi H&M och köpa en jättefin stickad tröja som jag hittade där tidigare. Egentligen så har jag varken pengar eller tid, men jag tänker försöka övertala mamma. H&M är billigt och bra!

Köpte väggfärg till rummet idag. Funderar på en riktigt mörkröd fondvägg, men Carro tror att det kommer bli för mörkt i mitt rum. De resterande väggarna ska vara crémevita och jag hoppas på att vi äntligen sätter igång och fixar till rummen! Jag har stora planer... hihi


Färgen går lite mot lila/brunt. Svårt att fixa till i paint menneeeAA!

Luminary ones.

Hemma och ska alldeles strax lägga mig och sova. Hade en riktigt trevlig kväll med Mathilda! Trerätters på Jensen och Himlen är oskyldigt blå på Sergel. Känner oss lite efter som ser den nu kanske, men bättre nu än aldrig! Rågillade verkligen filmen. Bill Skarsgård var så söt! Enligt Felicia är han ännu sötare i I rymden finns inga känslor och hon har lovat mig att vi ska se den någon gång, inom en snar framtid!

Imorgon jobbar jag inte, vilket känns underbart. Ska sova ut, dra och sola, dra till specsavers, träna och senare kanske dra mig in mot stan för en liten fika med Jonas. Hoppas ni haft/fortfarande har en grym fredagkväll, men med detta säger jag GOD NATT! :)

Och ja, det tidigare inlägget är skrivet av Felicia, men det som är skrivet stämmer faktiskt. Puss på min söta vän.

Cool tjej det där.

Felicia är coolast, bara så ni vet! Är glad att jag får hänga med henne.

Good bye for now.

Två anledningar till att den här morgonen inte var en bra start på dagen;
• Min gröt flöt inte
• Radion fungerade inte


You just leave me hanging.

Inte undra på att jag är en tänkare. En sån som överspekulerar. Snart exploderar jag


A thunder has begun.

När jag vaknade imorse trodde jag att jag kände lukten av sommar. Jag tror jag drömde om sommarlovet inatt också. Kan tiden gå lite fortare kanske?


hihihih åååh kroatien

Internetskit.

Ända sedan jag kom hem vid 20-tiden så har jag försökt lista ut vad jag ska berätta om för er. Jag har ingenting intressant att berätta alls faktiskt. Sitter och smaskar äpple, försöker vara försiktig med mina nymålade naglar och planerar lite med några friends på msn.

Msn - bara jag som tycker att det börjar försvinna från ens intresselista? Nej men seriöst. Jag brukar sällan vara inne längre och de gånger då jag är det så loggar jag in för att någon tvingar mig (host Mathilda host). Facebook är communityn som har tagit över med alla nya designer, nya grejer som man kan göra och allt sånt. Msn har och kommer alltid vara same old same old. Jag minns när man satt och spelade röj-flaggor hela nätterna med random kompisar, bara för att det just då faktiskt var så kul. Vad händer nu? Man chattar med folk på facebook och stör sig över att chattfunktionen hänger sig hela tiden? De ändrar hemsidans design hela tiden men de lyckas aldrig fixa det där jäkla chatthelvetet.


jag saknar denna simpla design från 2007 (google is my friend)

Åh, vad världen är liten ändå.

Klockan börjar närma sig dagsattdratilljobbet och jag är inte taggad. Jag var det för inte alls längesedan men drabbades av världens jäkla magkramp och får lust att spy på allt och alla. Har i alla fall haft underhållning under tiden då jag och Felicia har pluggat historia. Några efterblivna ettor har suttit och snackat om alldeles för sjuka grejer. Var jag också så töntig som de är nu? Jag vet att jag är cool nu, men inte vet jag hur jag var för ett år sedan LIKSOM. Sa jag "bärtz" istället för "öl"? Nej, det gjorde jag inte. Jag var nog cool redan på den tiden, vänner små.

Känns som att någon har grävt sig in i min mage. På riktigt. Vill spy på något eller någon. Frivillig? Vi hörs ikväll! Herrårååå

Vi ska supa och slåss och ragga brudar förstås.

Magnus Uggla - Varning På Stan
Kung

Love will tear us apart.

Världens jävla frulle och jag är nu up & running. Sophia sitter bredvid mig och chillar med livet. Precis som jag. Ungjäveln ligger och slackar medans jag måste göra mig i ordning. Har träningsvärk i axlar, mage och höfter efter afrodansen igår, vilket känns sjukt bra! Om ni inte har testat det och har helt OK koordinationsförmåga så är afrodans någonting jag rekommenderar!

Felicia valde att överge mig i skolan idag så jag ska inte göra ett skit på historian då vi egentligen ska försöka fixa klart vårt arbete. Eller ska jag försöka mig på äckelarbetet ensam?

Olja + långkallingar.


Yes, långisar lindade runt huvudet - that's how we roll. Allt för att få friskare hår!

Baby,

Is it true what they say about you?
They say you'll never, ever, never be true.
It doesn't matter what they say,
I know I'm gonna love you any old way.
What can I do?
What about you?
Don't want nobody, nobody.
Baby, it's you.
Baby, it's you.

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu.

Melissa Horn. Lars Winnerbäck. Om jag hade haft surround-ljud så hade detta varit riktigt grymt. Planerar fredagskvällen lite. Middag & bio med hustru Mathilda. Har varit på afrodans idag. Det var förjävligt jävla (ursäkta svordomarna) kul! Lökade en del (hehehehe-hett) och hoppas på träningsvärk imorgon bitti! Ska snart dränka hårtopparna i olja. Lär bli niiice


Vill också till Afrika. Och dansa

Jag dansar aldrig nykter någonstans.

Rubriken stämmer inte in alls, för att dansa... det är kul!

Magnus Uggla. Varför är folk så emot honom och hans musik? Jag minns när jag var 4-5 bast, då mamma precis hade köpt hans skiva till mig. Vi bodde kvar i Skarpnäck då. Jag kunde aldrig sluta lyssna på bl.a. "Kung för en dag", så jag sprang runt och dansade till den, skrek och försökte låtsas om att jag kunde texten utantill, vilket jag absolut inte gjorde egentligen.

Ni som känner mig, ni som någon gång kommer vilja köpa något till mig, men inte riktigt har någon aning om vad det kan vara - Magnus Uggla-biljetter uppskattas ÖVER ALLT ANNAT. Nu vet ni det.


Say you're sorry.

Anmälan till högskoleprovet skall göras alldeles strax. Förlängning av mitt kort på friskis ska jag även lyckas fixa till innan jag går och lägger mig. Idrottsinlämningen som ska vara klar innan 23.59 ikväll är inskickad. Jag lyssnar på en Greys-lista jag fick av Mathilda. Jag gillar den! Tror fan det blir ett Greys-avsnitt innan jag går och lägger mig. Det var alldeles för längesedan jag kollade på det. Hoppas ni har haft en bra dag (: Imorgon ska jag träna, vilket jag verkligen ser fram emot!(!!!!!) Puss på er

Fish Tank


Fish Tank - se den!


I'm in love with this poet.

Jag vaknar och möts av ännu mer snö. Kommer vi bli insnöade i år kanske? Egentligen skulle jag iväg och träna, jag vet. Men jag hade ont i halsen när jag vaknade och kände att jag därför kunde strunta i träningen idag. Imorgon ska jag köra konditionstest på idrotten och gå på afrodans, så då ska jag försöka bränna bort det jag åt med Fia igår (haha)

Caroline stannar hemma idag, tror jag. Hon mådde asdåligt igår, så jag ska försöka få henne på bättre humör. Film? Victoria´s secret? I don't know. Hon ligger och sover inne hos sig nu. Jag joinade henne i typ en timme, vilket var hur skönt som helst. Om några timmar ska jag nog röra mig mot skolan och möta Felicia. Plugga lite. Sen jobba lite. Fan vad kul. Hej!

Dejten gick ganska bra ändå.

Godafton! Godkväll! Godnatt! Kom precis hem från Fialotta. Har kollat på 'Fishtank' och började kolla en annan film men insåg sedan att det var total waste. För trötta, helt enkelt! Vet inte riktigt varför jag sitter här men datorn var igång när jag kom hem, vilket lockade. Ska upp tidigt imorgon för att dra mig till gymmet, senare blir det en hemsväng --> skola --> jobb. Ganska OK dag ändå! Under de senaste dagarna har jag insett att jag saknar en person jättemycket and it is starting to get jävligt irriterande.

Idag hade vi engelska. Jag hade inte gjort en uppgift som vi skulle gjort under tiden då vi satt hemma och lökade i fredags, så fick göra den på lektionen istället. Välja 7 ord från en lista och skriva en kort historia. Jag önskar att jag kunde tagit med mig en kopia hem för det var nog den sämsta jag någonsin skrivit i hela mitt liv. Orden jag hade att välja bland var de sämsta i världen och jag gjorde detta på 15 minuter -- inte så genomtänkt. Ifall jag får tillbaks den ska jag försöka komma ihåg att låta er läsa den!

Jaja, nanna nu. Sov så gott, vänner små! :)

Change of plans.

That is right, my friends. Min date, Mathilda Skoog, var tvungen att jobba över ikväll. Fan, tänker jag, men inser sedan att jag är glad över att ha så patetiska och ensamma vänner. Eller att jag i alla fall har några kvar. Min granne, även kallad Sofia Eriksson, är en sån där ensam jävel. Hon och jag har bestämt oss för att hyra film, käka choklad och leva livet. Mycket bättre än att sitta hemma alldeles ensam och dö. Mycket bättre än att tycka synd om sig själv. Mycket bättre än att plugga.

Middag med frugan blir senare i veckan har vi bestämt och imorgon ska jag dra till gymmet innan skolan. Livet går fan åt rätt riktning nu! Saknas bara en viktig liten filur.

Please don't forget about me.


det är nå fel med min webbkamera så jag ser ut som ett lik på alla mina bilder. Lyssnar på hoffmaestro och ska snart iväg till skolan. Alla Hjärtans Dag? Yes. fick ett sms från min chef som önskade mig en bra dag. I like him

Vi två är saknade te havs.

Jag jobbar på McDonalds. På McDonalds har jag fått veta att nagellack är förbjudet att ha när man jobbar. Jag gjorde alltså en förjävlig uppoffring när jag började jobba där i oktober. Jag, som alltid hade nagellack. Som levde för nagellack. Som köpte minst 2 nagellack i veckan. Jag har fortfarande en ganska härlig samling, men jag har aldrig riktigt orkat bry mig om att måla mina naglar nu när jag ändå har insett att jag måste ta bort det varje gång jag ska jobba.

Idag är det Alla Hjärtans Dag och jag känner att jag denna dag ska göra ett undantag.


cute

Would you be my valentine?

Tidigare hade jag ångest inför morgondagen. Tidigare tänkte jag att det var den här dagen och kvällen som jag skulle sitta inomhus och äta choklad och påbörja min väg mot fetma. Det var då jag skulle tycka att mitt liv var så meningslöst när mina vänners var raka motsatsen. I och för sig skulle jag kunna se det så, eftersom jag inte har någon kille. Fast jag har något så mycket bättre. Jag har vänner som förhoppningsvis aldrig kommer lämna mig, jag är omringad av folk jag tycker om och som tycker om mig. Så imorgon ska jag inte sitta hemma och tycka synd om mig själv. Imorgon ska jag och Mathilda köra en Sex and the City och käka ute på stan, fira alla hjärtans dag tillsammans och umgås, precis som om det vore en helt vanlig dag!

Någonting jag ändå skulle vilja få är en ros, för vem vill inte? Jag hade lyckats tvinga fram en om inte rosbäraren hade befunnit sig på andra breddgrader.

Eller?

If the brakeman turns my way.


Snäll Jonas. Några timmar gammal bild. Jag ska nu läsa Makeovermani och sedan nanna. Eller kanske hitta på nåt annat trevligt? Puss på er allihopa och jag ber om ursäkt över alla tråkiga inlägg i helgen!


Hej tjabba hej


Lyckan kommer och lyckan går.

Det är 10 minusgrader ute och här sitter jag och är glad över att jag har kommit hem. Mamma hämtade mig, snäll som hon är, så jag slapp vänta på bussen, men var dock tvungen att springa till en annan. Jobbdagen gick bra! Lite seg till en början och mot slutet, men jag har fan insett att de långa passen går fortare än ruschpassen som man är tvungen att genomlida varje vecka. Imorgon jobbar jag igen! 11-15.45 så det ska bli ganska skönt med ett halvlångt pass. Denna söndagen betyder även byte av hem. Byte ifrån mamma till pappa. Precis efter jobbet ska jag dra mig iväg mot annan ort - till Jonas jobb och hälsa på! Det kommer bjudas på smoothie har jag hört, och det är väl sällan man tackar nej till sånt?

Känner att John Blund börjar komma ikapp mig, så med detta mesinlägg säger jag godnatt!

Du måste va' blind.

Dags att dra iväg och jobba 9 timmar då? 12-21, bitches! Here we fucking go! Egentligen är det här det mest onödiga inlägget i världshistorien men jag kände att jag behövde uppdatera er lite. PUSS

Do you know that there's still a chance for you?

Sjukligt uttråkad. Där har vi orden som beskriver bäst. Det snöar sjukligt mycket. Jag ska nog kolla på greys nu. Hoppas ni har en trevlig dag! Hemma, på jobbet, i skolan, eller vart ni nu befinner er.

Kom ihåg mig då.

"SL - Nacka/Värmdö: All busstrafik inställd på grund av halka."

Jag sov inte bra alls i natt. Världens storm ute har resulterat i att jag inte kunnat sova. Jag har även ont i min stortå, vilket var åt helvete. Mamma väckte mig imorse, vid 7tiden och sa att alla bussarna var inställda överallt i Stockholm pga snöovädret. Jag trodde först att hon skämtade. Sen när jag insåg att hon inte gjorde det trodde jag att det skulle gå över och att man skulle kunna ta sig till skolan. Det här är första gången något sånt här har hänt och det är sjukt. Klimatet är ju helt crazy, eller är det bara jag som tycker det?

Så vad blir det för planer idag? Greys, Lars Winnerbäck, lite välling och andra barnsligheter? Om bussarna börjar gå igen lite senare så ska jag in till stan och fika med Jonas. Kulkul! Hoppas dem får igång alltihopa i eftermiddag. Hålla tummarna? Yes?

Doften av rent år is le awesum!

That is fucking right. Bör jag sova nu? Vad gör jag uppe? Börjar 10.00 imorgon, skönt med lite sovmorgon, som omväxling. Har ont i min ena stortå. Stackars den. Stackars mig. Jag har det så svårt just nu. Godnatt!

För en tid som bara går och aldrig kommer igen.

Bara jag som älskar Lars Winnerbäck? Håll med om att min vän är sick in the head som inte tycker om honom. Fan vad jag pratar om musik. Fan vad jag pratar om vad jag lyssnar på och fan vad det oftast är Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck, men vad ska jag göra åt saken? Jag är kär i min musiksmak. Jag är kär i mina spellistor. Om ett tag ska jag börja fila lite på en jättebra sommarlista. The greatest, så att säga!

Julia, en vän från jobbet, ringde för inte alls längesedan och frågade om jag ville byta pass med henne. Jobbar nu 11-15.45 på söndag istället för 14.45-16.00. Lite längre pass? Lite mer pengar? Yes? Är det värt? Kanske inte, kanske lite, kanske.


puss

Nu ska jag göra vad jag kan.


Idominposerbilder uppskattas alltid

K-Y-S-S!

Sprang 4,2km på gymmet (~25minuter) och gymmade (~30) med Mathilda imorse och jag kan bara säga att det var riktigt skönt. Kände att jag behövde springa längre den här gången, och 200 meter är ju bättre än att springa lika långt! Vi drog till centrum, handlade lite grönsaker och sådant, tog ett solariestopp i bollis och drog sedan hem till henne! Gjorde asgoda kycklingwraps som vi slukade i oss, duschade, pratade sommar, gjorde oss i ordning och var sedan på väg igen. Fröken Skoog skulle jobba och jag skulle bara.. aa, hem. Vi promenerade i snöstormen. Jag hade ingen luva. Förstår ni hur hemskt det var?

Nu vill My att vi ska ses innan jobbet och fika. Vem tar med sig paraply? UNTZ UNTZ


Bara jag som tycker att Adriana Lima är så sjukt jäkla snygg? Nä, tänkte väl

Klockfanatiker? Jag? Nej?


Vilken färg föredrar ni? Funderar på att köpa lila. Är nästan hundra. Men help me out lite här!


Du har poesi i dina sår.

Vad gör man när man är uttråkad? Sitter hemma i Tyresö. Hos pappa. Lyssnar på Winnerbäck och nördar runt på nätet. Jag orkar egentligen inte göra någonting annat. Om jag hade haft min egna dator med mig så hade jag kunnat ta fula bilder, glutta på greys och göra annat onödigt. Vill sova, men klockan är inte ens nio? Caroline kommer hem om typ en timme, då ska jag berätta massa skit för henne. När vi bor utan varandra i två veckor så finns det mycket juicy att prata om när vi ses.

Jag vill ha sommar. Jag vill ha Peace & love, Rhodos, Hälsingland, massvis med jobb (=massvis med pengar). Jag vill ha värme, hetta, sol, fräknar, bad. Gimme, gimme, gimme



hur nice?

Jag kan inte fånga dig för jag vet att hela stan vill ha dig.

Idag när jag väntade på att folk skulle släppa in på Friskis för att sätta igång afrodans-passet så satte jag mig bredvid en dam i ~50årsåldern. Hon satt och läste sin tidning, jag kollade på folket som gick förbi oss i korridoren. Helt plötsligt, out of nowhere, märker jag att tanten börjar kolla sig runt, oroligt. Jag förstår inte ett skvatt av vad hon håller på med så jag försöker ignorera det. Det blev svårt när jag sedan, i ögonvrån, såg att hon började klia sig mellan benen. HAHAHAHAHA? Jag visste inte hur jag skulle reagera. Seriöst! Någon minut senare reste jag mig upp och ställde mig vid dörren till hallen istället. Hemska bild i huvudet som vägrar försvinna nu

Tidspessimisten strikes again!

Lars Winnerbäck på vänlig volym inne på mitt rum. Mamma drog nyss, så jag är all alone och det kommer jag förbli i tio minuter till. Vad händer idag, kära läsare? Jodå! Skola till klockan ~15, hem, ditcha av lite grejer, friskis och afrodansa!, hem, läsa, plugga lite kanske ---> sova. Fan vad jag vill sova! Imorgon ska jag upp early early och gymma med Mathilda. Just nu är jag inte taggad, fast när jag tänker på Mys grymma spellista som jag redigerat lite så.. ja, ni kanske inte förstår.

Rollspel på pedagogiskt ledarskap idag tydligen. Är jag taggad? Kanske?

Do you want to go to the seaside?

Johnossi - Summerbreeze

John Blund.

Sminket är borttaget, sovtröjan är på, sängen är alldeles strax redo, ska plinga iväg ett snabbt samtal till Mathilda. Sedan, med idomin på läpparna, säger jag godnatt!

Native American Trend.


tygpåse - check!
Linda and her friends säljer sånahära, plus lite annat med. Men, fin tygpåse va? 40pix! I love it (inte så nice att ha i munnen dock)


Känner ingen ånger.

Väntar på att Mathilda ska sluta jobba. Väntar på att Felicia ska komma hem. Ska nu dra mig mot köket och göra något smaskigt till middag! Köttbullar och makaroner? Nä? Kan det vara sant? Ja, jag tror fan det.

Shit vad folk klagar på att jag är bitter. Låt mig vara en bitterfitta. Om någon skulle förstå mig så är det väl ändå Marisa Törnros. Min homie. Min gula blend-rökande bitterfitta. Me can't live without you,

Känner hur det bränner inom mig.

Folk som smaskar. Det är vad jag har suttit och tänkt på hela bussresan och som jag valt att dela med mig av idag. Jag håller på och läser en bok och när jag läser en bok så kan jag inte lyssna på musik samtidigt. Inte heller går det speciellt bra att läsa när jag hör andra prata i bakgrunden eller bara föra väldigt störande ljud. Detta hände mig på bussresan hem ifrån skolan idag. Ett flertal gånger.

• TVÅ personer som satt i närheten av mig tog fram något prassligt och började smaska sönder så att det gjorde ont i mina öron. På riktigt.
• Några ungdomar bakom mig satt och pratade högre än JAGVETINTEVAD om slampiga lärare och god knows what.
• En tjej satte sig bredvid mig och började snörvla som ini tusan.
• Seriöst femton klasser gick på bussen och skrek.

Är det så att ingen vill att jag ska lyckas läsa ut Makeovermani? Jäkla omgivning som ska föra så mycket oväsen

It has been decided.

Tror jag. Eller? Jag ska på peace & love. Biljetter och sånt är inte bokat. Ingenting är fixat what so ever men det verkar ganska bestämt. Jag ska se Håkan Hellström. För andra gången på Peace & Love. Jag ska se Maskinen. Daniel Adams. Linnros. Säkert och många många fler. Och dessa dagar ska spenderas med ett stort antal av mina vänner. Jag tackar Mathilda för att hon lyckades övertala(/muta) mig.


Fint, Olivia♥

Allting börjar om.

Bo Kaspers, smoothie och mackor - perfekt morgon. Ska ha engelska från 10.15-15.15 - där upphörde allt att vara så perfekt. Men den här veckan är så chill så allt sånt är OK. Nu ska jag slänga iväg några mail, äta upp min frukost och sedan göra mig i ordning för skolan.

Mathilda vann en pradaväska på the voice imorse - GRATTIS! Bild vill jag ha. Omgående.

Glömde lägga in JÄTTECOOLA bilder!

Shit, är jag barnslig eller är jag barnslig? JAG GILLARE

Internet och dess hastighet här hemma...

... är någonting jag inte riktigt orkar med. Eller är det bara bloggar som hänger sig? Just nu är det just det jag håller på med - läser bloggar. Och dricker välling. Eller försöker. Det är så förbaskat jäkla varmt så jag bränner tungan varje gång jag försöker mig på att smaka.

Det gick bra på öppet hus! Fan vad jag kände mig eftertraktad av alla 95or och deras föräldrar. Slutade med huvudvärk pga allt pratande, gissar jag på. It's good to be home,

And I'm like, fuck yooooou.


yeah,


They made a statue of us.

Yes! Hittade nyss mina sportbh:ar längst in i min byrå. Nu kan jag (äntligen!) springa med tuttarna fria på gymmet. Jag menar, det är ju härligt. Who's with me?


passande bild, eller?

Skuggor jagar oss med utsträckta händer.

Två morgnar. Två morgnar i rad har jag försovit mig. Inte för att det är farligt att jag har gjort det, men jag blir lite irriterad på min telefon. Eller på mig själv. Jag vet inte vem jag ska avreagera mig på men jag tror jag väljer mobiltelefonen i denna stund. Måste börja med att lägga telefonen 100m ifrån min säng så att jag kommer upp i tid de dagarna då jag inte har såna här lyxiga sovmorgnar.

Har två lektioner idag, för att sedan göra gudvetvad i några timmar tills Öppet hus sätter igång. Ja, jag ska stå och representera min skola och mitt program. Lär gå ganska bra, även fast jag inte har någon aning om hur detta går till. Var ett tag sedan jag själv stod där och var jätteintresserad av samsam-programmet på vgy.

Förresten, är det någon som vill köpa Newbody-produkter av mig? ;) Försöker skrapa ihop pengar till en studieresa med klassen i höst. 150:-/paket är fan prisvärt, tycker jag.

Är jag nästa Egoina eller?

Jag känner mig som en stor och känd bloggare när jag plötsligt har fått läsare som gillar att skriva dryga kommentarer. Hur ska jag ta detta? OJ, shit pommes vad jag bryr mig, eller vadå? Ett steg närmre success. Jag kan nästan känna lukten av pengar.

Yes, då har man fixat det då.

Följ min blogg med bloglovin!
Bara en lite rolig grej sådär

Jag vet vilken dy hon varit i.

Sitter hemma hos min madre och har skitont i min handled. Har hunnit med diverse jätteviktiga grejer och funderar på vad fan jag ska göra. Borde läsa lite makeovermani men det orkar jag inte. Börjar klockan 13.10 imorgon and I fucking love it. Hade varit nice ifall jag var hos pappa för då hade jag hunnit med att dra till gymmet och köra lite, men men

Solade idag! Är inte brun eller så, men börjar se lite mer levande ut. Lunchade på Espresso house och tog en långpromenad med M hem till mig. Där planerades det en hel del inför sommaren. Längtar som ini helskotta. Verkar som att jag kanske ska på Peace&Love trots allt. Vi får se....

He-he-hej här kommer segertåget.

Justja, jag drack välling till frukost idag. Så grymt gott. Tack My!

Den här stan kan få mig så låg.

Fick hem en katalog om högskolestudier, cambridgeexamen, volontärresor och allt sånt. Som det ser ut nu så har jag bestämt mig för minst ett sabbatsår efter gymnasiet. Att jag då ska jobba som en galning ett bra tag och samla ihop pengar, kirra en cambridgeexamen, plugga upp skit och lite annat för att sedan åka som volontär till Afrika. Har kollat priser och så och visst, det kostar en del, men det vore fan värt det. Fatta vilken upplevelse! Jag är riktigt taggad på att ta studenten så jag kan fortsätta med alltihopa. Sjukt hög intagningsgräns på juristprogrammet, vilket betyder att jag måste satsa ännu mer i skolan. Jag är sjukt taggad.


Hemma, aaaaaaaaaah!

Ni som förstod att rubriken är snodd ifrån Hemma-reklamen äger. Ni andra som bara läste det som att jag påpekade att det var sjukt skönt att vara hemma, ni är inte bra alls. Visst är det skönt att vara hemma, but that was not my point! Ni kanske undrar vad fan jag gör hemma egentligen och mitt svar på den frågan är att det blev ändring i mina planer. Skulle egentligen träffat Mathilda men vi kom överens om att vi ska ses imorgon istället. Jag klagar inte! (Inte för att jag inte ville ses, utan mer för att jag har saknat min säng<3)

Sitter i skrivande stund och dricker smoothie. Min middag blev en cheeseburgare för cirkus 2 timmar sedan och jag känner att en smoothie på detta gör allt magnifikt! Ska glutta Greys hela kvällen, kanske övergå till en film senare, men vad vet jag egentligen. Fredagkvällen hemma hos My blev riktigt mysig. Dålig skräckis, grönsaker & dipp och massa annat gjorde början på helgen till den bästa. Vet inte riktigt ifall det finns nå härliga bilder, men om det kommer några snor jag dem från My, that's a promise!

It's a ballroom blitz.

Om mina muskler hade haft röster så hade de skrikit ganska högt just nu. Jag har världens träningsvärk. Jag är så glad över att jag tränade igår! Kommer klaga som en jagvetintevad idag, men jag kommer innerst inne tycka att det är härligt att det gör så ont.

Efter skolan drar jag till My. Vet inte riktigt ifall jag kommer skriva mer förrän jag kommer hem på söndag. Men vad vet jag? Hoppas ni har en trevlig helg och hörrni, drick inte för mycket nu! PUUUSSS

Att bada är det nya svarta.

Bara jag som lagt märke till att alla badar nuförtiden? Inte för att jag menar att man inte badade förut, men vad hände med att duscha? Visst, att bada är skönt, men att ligga i badet hundrafemtio år, FLERA gånger i veckan? Nya trenden 2011? Kanske ska ta mig ett dopp snart? Och nu menar jag inte att folk badar ute i sjön eller så, det vore ju förjävligt. Jag snackar badkar, mina vänner. Synd att vi bara har duschar hemma hos mamma. Fan vad synd. Då kan jag inte bada. Är jag ledsen? Inte det minsta.

Bara jag som tycker det känns lite gay när killar berättar att de badar i badkar? Får bara lite halvsjuka bilder i huvudet. No offense till er gays därute, jag har ingenting emot er.


Fast ifs, ifall jag hade haft ett badkar som såg ut såhär hade jag inte bangat en sekund. Så ni som har såna - ta inte åt er av detta inlägg!

Hela kärrtorp ser ut som en banan.

Fråga mig inte om rubriken till det här inlägget.

Huvudvärk är vad som har drabbat mig denna torsdagkväll. Pratade nyss med lilla My i telefon som hade gjort bort sig lite halvt efter jobbet. Kunde inte göra annat än att skratta åt henne. Hon har tydligen planer för oss imorgon. Planer som involverar mig, henne och sushimakeande. Jag är lite nervös med tanke på att jag inte är värsta creative girl i köket, lite, men inte så värst. Det lär bli en intressant kväll! Och lite film på det också. Hyra hyra massa massa film film. Kanske blir lite cry-mode hemma hos henne?

Har fixat mig en fullspäckad helg! På lördagen, efter jobbet, ska jag träffa Mathilda. Min madre blev lite ledsen när jag berättade att jag inte kommer komma hem förrän på söndag. Vad är det med föräldrar och att bli ledsna när de ändå har träffat en varje dag under alla vardagarna samma vecka? It is le crazy.

Så, greys nu eller? yes fucking sir

Alla ser likadana ut.

Jag kom nyligen hem från gymmet. Eller, från solariet, om jag ska tänka så. Hansson lät mig dra hem innan lunchen för att jag varit så duktig med samhällearbetet. Det var bara för mig att ta mitt pick och pack, dra till 7leven, köpa på mig lite grejs, dra till gymmet, springa 4km, gymma 15min, dra till solariet, sola 12 min, dra till bussen, åka hem, äta världens skrovmål, sätta mig här. Jäklar, vad jag har hunnit med grejer! Ska alldeles strax ta en dusch, sen får jag se ifall jag hinner med lite happytime med Mathilda och Linnea i centrum innan jag måste åka till jobbet och köra i 1½timma. Hur nice är inte det?

Har jag nämnt det för er? Att jag älskar att träna? Jag hatar att springa, men idag gjorde jag det ändå. Efter att jag slutat med en hel del ohälsosamma onyttigheter så känner jag att allting går så jävla mycket bättre nu. Det går bra nu, kompis. Ja, det går fan bra nu.

Jag förstår om du skulle träffa nån bättre sen.


aatja, här har vi mig. Snart ska jag vingla iväg till bussen med min låda fylld med kataloger. Tydligen är det halt ute. bara jag som skrattar...? [la in det här inlägget på outfit bara för att man ser halva outfiten, så nivet]


What an amazing lady.

För två dagar sedan mailade jag min studie- och yrkesvägledare och frågade lite grejer angående avtentning och lite sånt. Har man fått svar? Nej. Vad är det med lärare och att inte höra av sig i tid? Eller, i tid och i tid. Hon är bara allmänt jättelångsam på att maila tillbaks. Vad gör jag? Stalkar henne i skolan imorgon? Ja, vad vet jag vad jag ska göra... Det låter nästan som en bra idé

Så ska jag bära med mig 40 new body-kataloger! Yeah you heard me. Ni som känner att ni vill köpa new body-produkter kan ju bara höra av er till mig, så sponsrar ni delar av 09spa's klassresa till Berlin i höst :)


nu får väl Jennie och lilla Steven i hörnet representera hela klass 09spa. Vilken ära!

Good times for a change.

Caroline och jag har haft oss en riktigt nyttig dag idag! Promenix, fotbad och kycklingsalladsätande. Nu ska vi iväg till hemköp för att kirra lite grejer till min madre, sen ska jag hjälpa henne med lite plugg. Jag har inte spenderat mycket tid i skolan den här veckan, and I've liked it! Inte mycket skolarbete de närmsta veckorna gör Sandis happyface. Att Linus är givmild när det gäller jobb gör livet extra härligt!

Vet ni vad som händer på fredag? Jag ska träffa My. Det blir myskväll på hög nivå! laga middag, kolla film, ha det allmänt trevligt, så klart. Bruden är lite saknad från min sida, om jag ska vara ärlig!

Du känner inte igen mig.

Jag äter äpple. Caroline snacksar naturgodis. Jag känner en Malin i Uppsala. Vadå då?

Då ska du dansa på min grav.

Jag har en hicka som vägrar låta mig vara. Vad är det som gör att man får hicka? Jag, Felicia och Adam diskuterade det på tunnelbanan igår. Adam trodde att man kunde hjälpa någon att få hicka genom att skrämma dem. Tyvärr  blandade han ihop det. Att bli skrämd hjälper en att bli av med hickan. Hoppas den går över om ett tag bara. Minns att jag kollade på.. vad var det? Cityakuten? Greys Anatomy? Någon sjukhusserie var det iaf och då var det en patient som hade hickat hur länge som helst. Fatta vad hemskt att hålla på i mer än en timme? Har aldrig hänt mig och det hoppas jag aldrig händer heller. Jäkla hicka. Är det inte heller så att hicka kan betyda att man har någon dödlig, sällsynt sjukdom? Älskar blaskornas idiotiska påståenden som skrämmer 50% av befolkningen.

"Hicka beror på sammandragningar i diafragmamuskeln i mellangärdet. Det är oftast ofarligt, men kan ibland bero på någon sjukdom. Knep som kan hjälpa är att hålla andan eller dricka ett glas vatten." - varför nämner de inte att man kan dricka vatten upp och ner? Brukar alltid fungera för mig!


Let yourself fall.

Greys anatomy och svenskaplugg har stått på schemat idag. Om några timmar ska jag iväg och fika med Rhodosgänget minus Felicia. Då skall det taggas till rejält! Efter detta blir det myskväll hemma hos mig med Carro. Imorgon ska vi promenera 17km. Inte nice alls, men bättre än lektioner, eller hur?


Vilken söt syster jag har, va?

RSS 2.0