Luck be an old lady.


Bilden är helt orelevant (jävligt söt däremot). Jag har kollat på satc hela kvällen och nu ska jag sussa galet. Skittröttbrud_92.


How could this happen to me?

Hemma alldeles för tidigt, det vet jag. 6 av 11 vänners tält blev uppskurna och alla deras grejer blev tagna. Vad ger det Peace&Love för rykte? Första dagen blev jag inte visiterad. Antagligen hände detta inte bara mig, utan flera andra, som kanske hade saker med sig som var förbjudet på campingen.
Jag är så förbannad. Förbannad över att Peace&Love var så jävla mycket sämre det här året än förra. Jag hann inte se artister, så där kan jag inte döma någonting alls. Men campingen. Fy. Fan. Nojig som jag är så är det jävligt klart att jag inte ville stanna kvar och bli bestulen på alla grejerna jag hade med mig. Jag började nästan gråta av tanken, haha. Felicia och de andra stannade kvar där, vilket antagligen gör mig till världens mest paranoida person på jorden, men jag bryr mig faktiskt inte. De lyssnar åt mig, samtidigt som jag shamponerar mitt hår och mentalshamponerar deras i hopp om att få ur all skit som har hamnat däruppe.
Nu har jag lärt mig en läxa. Nästa år blir det antingen Lugna campingen med 43242 hänglös över HELA tältet, eller så blir det till att hyra stuga/bo på vandrarhem. Jag ska nog skicka iväg ett mail till Peace&Love-infon och klaga lite. Senare.
Jag tackar självklart alla vännerna jag träffade där för trevliga supardagar. Speciellt Marcus, Rovie och Jimi. Det var guld värt att träffa er igen.

bilder togs. och de kommer upp här senare ikväll eller imorgon.

Peace and fucking Love!

NU DRAR JAG! KOMMER ANTAGLIGEN INTE HÖRA FRÅN MIG FÖRRÄN PÅ SÖNDAG DEN 4E JULI! HA DET SÅ GÖTT HÄR HEMMA SÅ HÖRS VI OM EN VECKA! PUSSPUSSPUSSSSS

If you were an ocean I'd learn to float.

Jag har legat i solen i lite mer än två timmar och hoppas att jag nu har fått lite färg på bodyn. Istället för att göra lunch så har jag ätit chips och special K. Konstig kombi, men jag menar under hela dagen idag. Funderar på att fräsa lite bacon och koka lite mackisar. Vad sägs om det? NAMNAM. Får nog lägga undan chipspåsen så jag inte råkar illa ut och blir större än Don Vito den här sommaren.


musiken från juno äger, btw.


Dude, I totally miss you.

dude i totally miss you,
i totally miss you,
dude i totally miss you,
all the time.


Sista natten jag sov i min egna säng på ett tag då. Ikväll blir det antagligen Sandras golv eller något, men det kommer vara mer bekvämt än att sova på marken. Jag funderar fortfarande på att ta med mig en luftmadrass, men det känns SÅ JÄVLA ONÖDIGT med tanke på hur mycket den kommer väga.. Haha vi får se hur jag gör.
Jag har suttit och förbannat mig över mina myggbett som jag har på hela kroppen. Rumpan, armen, pannan, vadfan? Salubrin hjälper verkligen inte. Vill klia sönder dem, men jag försöker att hålla mig ifrån att göra det. Går ganska så bra.

Inga planer idag, verkar det som. Ska packa och städa mitt rum bara. Ikväll skjutsar pappa mig till centralen och därifrån tar jag mig till Sigtuna, wiho.

We like it crazy.

'House of Wax' visas på tv6 ikväll. Med tanke på att jag inte kommer ha något annat för mig så ska jag fan se den.

Här kommer kungen av ingenting alls.






Min midsommar i bilder. Jag gillar'e.

Jag krossar fönster.

1000 myggbett senare så sitter jag här. I mitt rum, bredvid min säng. I mitt hus, som har både väggar och tak. Att ha varit på Ellens landställe var sjukt awesome. Att tälta var inte så awesome som jag mindes från Peace&Love 2009. Antagligen har jag några intressanta och obekväma nätter att se fram emot nästa vecka.

Jag har tagit en del bilder, men som jag ska lägga upp efter att jag ätit, duschat och slängt in lite skit i tvättmaskinen. Hörde ni det? Ska jag tvätta? WAO. Undra hur det kommer gå..... När det gäller bilderna - jag var lite dålig på att fota, men Sandis och Emilia var grymma, så jag kanske snor några pics från dem och lägger upp lite senare. We'll see.
NU BEHÖVER JAG MAT!

Jag tänker på dig.

Okej, förlåt. Jag har inte dragit riktigt än. Innan måste jag bara lägga in en av Kents nya låtar! Har 'Gamla Ullevi' och 'Skisser av Sommaren' på ipoden nu, ME LIKE!

 


Jag sköt en DJ sent igår.

Nu drar jag! Ni lär inte höra ifrån mig förrän på lördag eftermiddag och då kommer jag förhoppningsvis ha en hel del bilder att bjuda på också! Håll ut! I will be back!



Öh... ja.. Taggad till tusen! Nu kör vi!

One may think we're alright.

The Perishers - Pills. Där har vi bra vakna till liv-musik. För några månader sedan la jag in i princip alla deras album på min iPod och tröttnade snabbt. Sedan när Christofer spelade lite Perishers när vi låg ute och solade så började jag digga dem igen, mums.

Så, vad fan gör jag uppe nu? Min buss går om tre timmar. Jag har duschat. Men fan, bra att ha tid på sig, eller? Känns som att jag kommer freaka ur om någon timma och tro att jag kommer glömma allt. Men jag ska försöka att inte göra det. Skrev upp massa grejer som jag hade glömt bort igår kväll, vilket var jäkligt bra att jag kom på just då och inte tio minuter innan jag ska dra till bussen idag. Höhö
Nu ska jag ner, packa lite småstuff och äta frullebull!


midnight skies


I mess with my friends a lot.

Hoffmaestro har blivit ganska populära hemma hos mig. Om en vecka ska jag se dem.

Jag har packat lite. Jag tror allting är nerpackat, som jag kan packa ikväll dvs. Men jag vet inte. Jag har skrivit två packlistor, som jag skrev här tidigare. Men de hjälper inte. Det känns som att jag glömt något. Men jag antar att jag får oroa mig över det här när jag är klarpackad imorgon bitti. Bussen går 09.57 och jag ska upp 06.27. Bara för att jag ska ha extremt mycket tid på mig. Resten av folket möter jag i Slussen. HAHA, jag vill inte veta hur jag kommer se ut med min packning imorgon. PUSS

 


I knew I wouldn't forget you.

Långpromenixen blev en joggingrunda istället! Nästan 3 km. Jag trodde att jag sprang mycket kortare med tanke på att det gick ganska fort och för att jag inte riktigt visste var jag skulle springa. Men 3 km är väl bra för att vara jag. Plus att solen stekte som fan. När jag kom hem la jag mig ner på tomten och dog i några minuter - skönt!

Jag har trott att jag hatar att springa. Ifs gör jag det. Men ändå inte. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att jogga. När jag väl börjat är det nice, när jag nästan är hemma så hatar jag det, när jag är klar älskar jag det, och nu när jag sitter här och skriver om det så gillar jag det. What's up? Det är ett mysterium. Det är skönt, på ett sätt. Nu ska jag packa. WEI!! Hejdå.

They're waiting down in hell.


börjar efter cirkus 10 sek.

Ut på långpromenix nu. Hoffmaestro följer med. Baiiiis

Kent - M

Du faller handlöst framför mig
på din väg mot okända land
Och när din sjukdom tagit dig
ska jag ge någon gata ditt namn

Tar fram vår kamera
Tar ännu en bild
Där du bara ler och ligger still

Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå

Jag tog en roll när du blev sjuk
En roll som krävde hårdare hud
Min kraftreserv den tar snart slut
Som min tro på en ingripande gud

I ditt stora hjärta börjar slagen bli små
Och du rör min kind så jag förstår
att det bara är timmar tills du går

Lalalalalala...

Fem steg bakåt, två steg fram
På lite håll liknar det dans
Och i drömmen håller du i min hand

Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
I en värld byggd av män för männen
Där ingenting har något värde
Utom minnet av allt som var vårt

All that glitters.

Imorgon kommer jag släpa med mig världens största rullväska och en liten kylväska. Det positiva med den stora rullväskan är att jag får plats med allt förutom maten. Det jobbiga är ifall det är grusväg till Ellens landställe, vilket isåfall betyder att jag kommer behöva bära väskan istället för att dra den. Jag har skrivit två packlistor, to be on the safe side, och jag har lagt ihop allting nere i köket. Det kommer bli några grymma dagar borta i bushen med härliga vänner. Jag hoppas bara på att vädret inte sviker oss och att vi hinner steka rejält.

Igår kväll kollade jag vädret samtidigt som jag pratade med Felicia i telefonen. Under midsommar ska det bli fint ute på Väddö, under Peace&Love kan det uppstå regnstänk i Borlänge. Jag bad faktiskt om fint väder innan jag gick och la mig iförrgår natt. Om jag måste välja kör jag hellre med regn på midsommar än under peace&love-veckan. Hoppas att vädret är på min sida bara. Håller ni en tumme för mig?

Jag är mindre stolt nu.

jävligt sliten. jävligt osminkad. jävligt trött. jävligthejjagbryrmiginte.

Dörrar kan öppnas från oväntat håll.

Pappa väckte mig för ett tag sedan. Idag ska vi införskaffa grejer för midsommar. Dvs mat och engångsgrill. I eftermiddag åker han och Lena till Hälsingland. Första gången jag inte följer med över midsommar känns det som. Första gången jag firar på annan ort med helt annat folk än min familj. Det ses bara som något positivt, kan jag säga. Men med det menar jag inte att det har sugit att vara med familjen, haha.
Har nyss avnjutit en skål med special k och ska nu slänga på mig lite kläder och hoppa in i bilen! Verkligen skittråkiga inlägg jag bjudit på på senaste tiden. I'm sawry.

Lets seize the day!

Jag har nu kommit hem från spinningen och har hunnit äta och pratat med Felicia i telefinken. Mammas pass ägde förövrigt (skitjobbigt, asbra musik!), så om ni har friskiskort i Stockholm och känner för att gå på ett medelspinning-pass så bör ni gå på Bea Sandwalls! Hon kör oftast i Hornstull, just so you know.

Har ingenting roligt att skriva och inga roliga bilder att lägga in. Men under midsommar när vi drar till Ellens landställe så tar jag med mig kameran och då jävlar...!

HOFFMAESTRO TILL PEACE!

THAT'S RIGHT, BITCHES!


I'm not gonna mess around.


Ska JAG se bruden nästa vecka? Ooaah


Can you lift me up?

Kollade nyss väderprognosen inför helgen på klart.se, yr.no och smhi.se. Nu när det är viktiga grejer som händer så måste man vara i alla fall 90% säker på hur vädret kommer bli! Kollade även 10-dygnsprognoser för Borlänge och det ser ut att inte bli allt för pjåkigt. Som jag sa till Andreas - jag ska be till gud och till Michael Jackson och alla andra däruppe om att det måste bli fint väder den veckan. Ska försöka komma ihåg att göra det i alla fall, hehe.

Jag målar naglarna röda nu as we speak och väntar på att naglarna på vänster hand ska torka. Skitintressant info, va? Imorgon och på onsdag ska det bli galet fint väder. Då vet ni var ni hittar mig (psst, på min altan, om ni inte förstod det!). Måste ladda inför Kroatien och det är klart man börjar redan nu. Hhhihihi


Här har vi söt strand i Kroatien och ja, kaninen var nödvändig.

I can't do anything I want.

JAG ÄLSKAR ERIK HÄMÄMÄINEN! JAG ÄLSKAR HANS PASS! Satan vad taggad jag var! Mami följde med och hon gillade det. Imorgon ska jag på hennes pass i stan. Det lär bli awesome, för jag har valt i princip 70% av musiken till passet och det lär ju vara coolast då?
Duschen kallar, sedan kan jag väl berätta lite om dagen! Ifall det finns något att berätta dvs.

Ha ha ha ha ha, klassiker!


I love you.

Sitter hemma hos mami och tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg mellan perioderna. Ja, jag kollar på fotboll och ja, jag hejar på Elfenbenskusten. Varför då? Jag vet inte. Men det känns som the right thing to do, även fast Brasilien nyss gjorde ett mål till. 
   Vi åt jättegod mat och körde impulsiv bakning precis när vi kom hit. Jordgubbs&marängtårta. Dog nästan när jag åt den. Snart ska vi hem dock, vilket suger. De börjar jobba med vägen imorgon igen och jag kommer säkert inte fatta var och hur jag ska ta mig härifrån. Felicia ska komma hem till mig också. Vi ska kolla igenom Peace&Loves spelschema och lite sånt där shieet. Nu ska jag tillbaks till TVn! Bahbaj!

Våga sjunga som vi.

Solen skiner! Det är varmt ute! Och jag vaknar nu? Inte heller hinner jag ligga och slappa sönder hela eftermiddagen? Men det är lugnt! Jag och Andreas ska hem till mami idag. Får väl köra på att åka dit i linne och shorts eller något, i hopp om att bli brun.

Jag drömde riktigt konstiga drömmar inatt, som förövrigt kändes jäkligt verkliga.
Dröm #1: Jag kände någon tjej som var skådespelare och hon ville att jag och några andra brudar skulle vara med i en film hon skulle vara huvudkaräktaren i. Killen som fixade jobb åt henne (antagligen hennes manager eller agent eller så) var jättekonstig och sa att vi skulle få pengar bara för att vi kom dit och visade intresse. Dessie var också där, hon hade typ ticks. Filmen vi skulle spela in handlade om en tjej vars mamma inte hade någon näsa och var helt galen. Fattar inte riktigt var alla andra skådisar kom in där..
Dröm #2: Jag blev sams med en viss vän.

Du läser mig kapitel för kapitel.




.. jag måste vara ärlig och säga att ingen av oss blev snygga på bild ikväll


All I want is you.

Fåfängan blir'e!

Var hon vackrare än mig?

Jag sitter här och gör olika skisser över hur mitt rum ska se ut. Snart går jag över till matchning av färger och sådant hopplahejs. Har pratat i telefon med Måns i evigheter. Han försöker få mig att åka till Fåfängan och umgås med honom och några andra dudes ikväll. Det enda som hindrar mig är att jag kommer vara hemma hur sent som helst, vilket jag egentligen inte orkar vara. Tror ni han lyckas övertala mig? Det tror jag. Hur jag än gör så blir denna kväll vit. Hur skoj? Låter som en alkoholist när jag skriver detta, men eheheh.


vem ska se mew på peace&love, vavavavvaaaa?

 


Säg inte nej.

På IKEA införskaffades det en del grejer till rummet. Till hösten ska vi försöka måla om, köpa nytt och ha oss. Jag har inte valt färger än, men funderar på svart fondvägg, eftersom jag har ljusa möbler. Någon mörk vägg ska jag ha i alla fall. Nya möbler måste fixas och jag har ingen aning om hur jag ska möblera. När vi knallade runt på IKEA blev jag helt galen. Fan vad jag längtar tills jag flyttar hemifrån. Då det ska handlas allt från möbler till köksredskap. TAGGAD TILL TUSEN!

Vi körde fort som satan hemåt för att kolla på bröllopet. Jag som varit emot allt det här tidigare blev en aning lugn när jag såg vigseln på TV. Hennes klänning, musiken, Daniels läspande, deras snyftande. Så jäkla vackert alltihopa. Jag vet att många är emot det, att vi via skatter har betalat en hel del för bröllopet och att vi drabbas som ini bla. Kungen betalar hälften, vilket jag inte alls trodde tidigare. Därav lugnet från min sida, haha


fint

Vindarna är varma då.


Kom och visa mig vägen fram.

Ändrade plans! Vi ska till IKEA idag istället. Uhuuhu.

En melodi växer sig fram.

Jag hatar att vakna av att man är kissnödig och inte kan somna om utan måste kliva upp och gå på toa. Jag hatar även att jag har rummet på den sida där solen går upp vilket resulterar i att det är väldigt ljust här hela morgonen. Jag har en rullgardin, en vit en. Som inte ger speciellt awesome "skydd" mot ljus. Så det är bara för mig att gå upp vid den här tiden. Nu inser jag nog delvis varför jag sover i Carros rum. Det är mitt emot mitt, där går inte solen upp, utan hon har det MÖRKT hela morgonen. Solen når hennes fönster tidig eftermiddag skulle jag tro.

Vi var inte ute och gick igår. Snarare krälade oss fram längs Tyresös gator. Linnea, den tjejen, är jääkligt seg när det gäller att promenera. Så på vägen hem joggade jag och Caroline en bit, pga rastlöshet i guess. Vi åt en hel del cupcakes och kollade på filmen 'Helgonet' med Val Kilmer. Anledningen till att vi gjorde det var för att det var det enda bra som gick på våran skitTV. Då förstår ni säkert att filmen var dålig. Oerhört dålig. Och gammal.
Jag har inga planer för idag, och det är riktigt skönt. Funderar faktiskt på att stanna hemma. Imorgon ska jag följa med familjen till IKEA för att införskaffa lite grejer och sedan är jag och Andreas bjudna på middag hemma hos mami. SOFT! Jag tror jag har berättat varför jag inte bor där men jag gör det igen - de håller på med vägen, avloppet och godknowswhat därborta, vilket betyder att vi inte kan duscha normalt, måste diska för hand, inte kan tvätta = skogsmänniskor. Inte okej. Hoppas de snart blir klara!
Vad sägs om lite Satc nu? Hehe yes


jag saknar min tråkiga, men väldigt söta katt

We no speak americano.




Cupcakes-bak hemma hos familjen Sandwall/Sernhall! Nu ska vi cheyor ut på promenad. Pussususs

Till there's nothing at all.

Monki 300:-

Den ser blå ut, men det är den inte!

Det händer ingenting.

Kom precis hem från stan. Köpte klänningen från Monki, bild kommer senare! Jag är så grymt hungrig. Pratar med MyParaply om Peace&Love och taggar till SOM FAN! Det är inte många dagar kvar nu. Hiiihhihi.


bild tagen i onsdags

You said I was on your mind?

There's no need to argue anymore.
I gave all I could, but it left me so sore.
And the thing that makes me mad,
Is the one thing that I had,

It's the animal instinct in me.


De vitbeiga byxorna från H&M! puss
Tröjan är från Gina, heuheueheuu.


Now listen to me baby.

Caroline väckte mig, jag var skittrött och på dåligt morgonhumör. Jag ville sova vidare. Tydligen hade hon försökt väcka mig flera gånger men inte hade jag vaknat utav det. Om ungefär en timme går bussen och jag måste ner och äta frukost. JAG VILL EGENTLIGEN INTE UT! men klart man ska shoppa.


Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde.

Imorgon ska jag, Linnea, Caroline och Felicia shoppa loss! Hittade en söt klänning på Monki idag som måste införskaffas! Sen får vi se vad som hittas. 50% på både Monki och MQ gör mig KRAZEY! Tydligen är det rea på H&M också? Jähävlar vad det ska checkas runt! Förhoppningsvis kommer jag hem med mucho grejs. HIH

Hush my baby now.

caroline säger: jag fes nyss
caroline säger: det var skönt

och när hon hade skrivit det där hörde
jag hennes fnissande!

Vi kom nyss hem från Strandbadet. Där satt vi, skrämde iväg mygg på vårat egna vis, drack chai/kaffe, sjöng på 'alors on danse' och tog fula bilder. Jag gillar sommarnätter. Jag gillar t.o.m. mygg. HÖRDE NI DET? Hoppas de inte attackerar mig allt för mycket i sommar bara...



änder! gäss! ankor! who cares!

Put your hands up.



299:- på Zara!


But I guess you'll never know.



Jag är så galet hungrig! Magen kurrar. Det enda jag fått i mig idag är Special K och en morotskaksmuffin någon gång i eftermiddags. Duktig Sofia! Eftersom jag gick upp jättetidigt imorse så känns det som att den här dagen egentligen varit två dagar. Felicia och jag träffade Sandra och köpte lite förnödenheter inför Peace&Love. Kollade på kläder gjorde vi också och jag köpte en jättesöt sommarklänning! Bild kommer upp senare ikväll. Måste bara få Caroline att lämna tillbaks min dator (hon ligger inlåst på sitt rum och kollar satc, den nörden!). Ska försöka undvika att klämma in mycket text, så this is all for now! Hoppas ni haft en bra eftermiddag, för det hade jag ;)

Sluta dröm om det ljuva livet.

ALERT! Om ni som läser detta bor i Tyresö och funderar på att klippa er på Tyresö Klippotek i centrum - gör det! Men klipp er inte hos Soheila eller vad fan hon nu heter. Felicia var där imorse och skulle slinga håret blont men det är nu inte som vi hade tänkt oss att det skulle bli. En liten varning till er, bara.

Nu ska vi åka och träffa Sandiepandie i stan och införskaffa en del grejer inför Peace&Love. Chill!

So we're alone again.

Vädret är awesome och jag är vaken nu! Varför då? Jo, för att Felicia ska färga håret och hon vill ha med mig! Plågeri att gå upp såhär tidigt när vi har lov i alla fall. Men det positiva är vädret, och det ska vara fint hela dagen. Fattar ni att jag ska ligga ute och steka? Det hoppas jag!

I can't explain it in any other way.



Yeah, I'd rather be with you
Say you want  the same thing too

Jag väntar vid din dörr.

Längesedan jag såg 'New Moon' så jag kände att det var dags för det! Fan vad jag har lökat de senaste dagarna. Igår var ett undantag då jag drog ut på kvällen. Annars har jag legat hemma sen jagvetintenär. Men det är så skönt! Ändring skall det bli, när jag har ork till det, haha.
Caroline och jag ska ut på en promenix snart. Muggtermosar(har fortfarande inte kommit på något bättre ord) med chailatte skall med. Kanske kameran också.

Jag har knappast lärt mig nåt sen sist.


Kom på att jag glömde visa pics på mina gladiatorsandaler så - here they are! Sa ju att jag köpte ett par andra, svarta, ganska simpla med silverpluppar på från Dinsko, men jag lämnade tillbaks dem och köpte andra, viktigare grejer istället!


På en kvinnoanstalt är det fuktigt och kallt.

Pasta carbonara á la Christofer blev det! Vi satt ute och stekte tills molnen skymde. Men några timmar i solen har lämnat sina spår! Hoppas bara det här vädret håller i sig nu!


I hope my love will blind you.


Har varit ute och solat med Carro i cirkus 3 timmar nu! Ser inte ut som att jag fått färg alls på bilderna, men det har jag! Fräknar med. Nu ska vi göra lunch och sedan återgår jag till solandet! :D

Jag vet att det går över, men det är lika svårt för mig.




Jag kommer lägga in i princip samma bilder (+ några fler) på facebook, här blir det lite mycket bildbombning om jag ligger in alla. Kameran lånades en del och jag måste erkänna att jag enbart tog en av de bilderna, men jag tänker absolut inte säga vilken..... huhu
Det var jättetrevligt igår! Fick kanske i mig lite för mycket av det goda, men det gjorde bara kvällen ännu roligare! Det börjades i Fåfängan men drogs sedan vidare till Skinnarviksberget där Hugo och några andra boys chillade. Vi hann tyvärr inte stanna kvar där länge, jag och Linda, för vi hade inte koll på tiden tyvärr = vi missade tunnelbanan och var tvungna att gå från Zinken till Skanstull. Någonstans i mitten, vid SÖS, så lyckades vi stanna en taxi och åka till Gullmars. 100pix? Är det bara jag som tycker det är dyrt? Jag menar, inte var det en lång sträcka vi åkte..
Hela kvällen hem är ganska suddig, men det jag minns helt klart är att jag ringde en viss kanadensare på vägen hem från bussen och spenderade upp alla mina pengar. 200kr för att prata i ~7 minuter? What's up? ): Jaja. Vad som är gjort är gjort!

I don't care what nobody says.

Stressigt värre! Jag har precis gjort mig i ordning och ser förhoppningsvis någorlunda bra ut! Om tio min måste jag springa till bussen och innan det ska jag platta håret. Hörde ni rätt? Ja, det gjorde ni! Carolines plattång fungerar tydligen inte. Så kör på lockigt ikväll då! Som vanligt! HEHE. Ska inte lova att jag tar några bilder, vi får helt enkelt se :D

Under all den här ytan finns nåt du aldrig kommer få se.

Jag gick inte alls upp 11 imorse. Eller, det gjorde jag. Bloggade och gick sedan och la mig igen. Trodde inte ens att jag skulle somna om eller något, men det gjorde jag, och så sov jag till ett! Hade kunnat sova längre men Carros telefink ringde och då vaknade hon till liv. Vi låg där och pratade i säkert en timme, diskuterade hudlotions med Christofer och bestämde oss sedan för att kolla på film. En vän tycker att jag är lökig som sitter hemma och kollar på film hela tiden, men jag stöttar min syster som inte vill gå någonstans. Plus att jag inte har någonting emot att ligga hemma och löka! Så, Måns, puss.
Film var det ja. Vi såg 'The Lovely Bones', eller som den heter i Sverige - 'Flickan från Ovan'. Det var en av de bästa filmerna jag sett, om jag ska vara ärlig. Lite för lång (2 timmar), men bra. Hemsk, men bra.


Jag vet att jag är svår att leva med.

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

When I get older I will be stronger.

Godermorgen! Trött Sandis här hemma. Både pga sömnbrist och vädret. Jag kom ändå hem ganska tidigt igår kväll, tror det var vid halv ett någon gång. Men sedan kollade jag och Carro på Satc.
I alla fall! Kvällen var awesome. Jag och Marisa tog samma buss, åkte till Söder, köpte glass, chips, godis, you name it och drog oss sedan till Patrizia. Hon och Fredrik låg utspridda över soffan och kollade på matchen som precis hade börjat. Det fanns en del snygga killar i Italiens fotbollslag, må jag säga. Marisa failade totalt som tyckte att ALLA såg bra ut, weird little chey. Jag måste även klämma in faktumet att jag drack cola! Ett helt glas! Ni som inte känner mig - jag gillar inte cola. Eller alltså, på senare dagar har jag börjat tycka att det faktiskt är helt okej.
Tyvärr måste jag göra er besvikna genom att säga att jag inte tog några bilder. Vi hade för kul och jag kände inte för att ta fram fläskberget och snappa lite "tuffa" ögonblick. Men ikväll ska vi fira Jennie och Nils (om det blir bra väder!!!!!!!) och då följer kameran helt klart med!


nnnnääää? jag föredrar coca cola-låten mer!

Som att nicka en fotboll i mål.


HA EN BRA KVÄLL! =)


För ett par bruna ögon for jag.

Håkan spelas på hög volym och nu sitter jag här i Carolines SSS-byxor. Hon snodde mina mjukisar när hon drog till sjukhuset imorse och har dem fortfarande på sig, så det blir fjortis-time för mig. Förhoppningsvis tappar jag inte läsare pga detta, HEHE.
Jag sitter och väntar på att pappa ska komma hem och hjälpa mig med lite grejer. Senare ska jag välja något att ha på mig ikväll, göra mig i ordning och hoppa på 805:an mot gullmarsplan! Marisa kommer sitta på den och vi två, små, söta och rara flickor ska hem till Patrizia och kolla på fotboll. Egentligen är jag inte världens fotboll-fan direkt men jag måste ge det en chans. Har faktiskt gjort min läxa och insett att det finns hunks i Italiens lag. I alla fall! Kameran följer med.


haha, bara för att bilden är så söt

Shopping!



Jag gillar'e! Caroline kom precis hem från SÖS så nu ska jag ner och hålla henne sällskap (:

Daybreakers - 4 av 5 toasters!


sexih


We're only in it for the drugs.

Fick ett ganska spontant sms från min mamma för någon timme sedan där hon frågade om jag ville luncha med henne idag, kolla runt lite i affärer och sånt på hennes rast. Vem tackar nej till det? Jag har bott hos pappa ganska länge nu och anledningen till att jag gjort det är eftersom kommunen håller på med vägen precis vid min mami, vilket gör att det blir krångligt med både det ena och det andra. Så det ska bli kul att äntligen ses igen! Sist var i onsdags förra veckan då vi hämtade passet.

Felicia, om du ser det här och jag inte har hört av mig till dig än - RING MIG!

Jag är en liten fjärilslarv.

Efter att Felicia hade sagt att 'Dear John' var en av de bästa filmerna hon någonsin sett så såg jag fram emot att se den. När den var slut utbrast jag "What the fuck?" medans Caroline tänkte det (jag lovar). Handlingen var väl, ja, som en vanlig kärleksrulle, men den blev bara mesigare och mesigare och konstigare och konstigare för varje minut som gick. Slutet? What's up? Absolut inte någon film jag rekommenderar. När ni tänker att ni vill se den - se Remember the Titans istället.

Jag vaknade för några minuter sedan av att Carolines mobil OCH hemtelefonen ringde. Blev skitförbannad, gick upp och sitter nu här. Har inga planer för dagen, först verkade det som att bio skulle bli av men är inte riktigt säker nu. Vädret suger, som det har gjort några dagar nu, men jag hoppas att solen börjar kika fram snart, om någon dag, eller två.
Nu ska jag se någon film. Weiii

I will sit and wait for you.

Vid middagen i eftermiddags berättade pappa och Lena att de var ute och joggade för någon dag sedan. När ni läser detta tänker ni antagligen "Jaha? Okej?" men jag kommer till poängen snart! Lite bakgrundsfakta: Min pappa och min styvmamma är väldigt lata. Min pappa har även haft problem med sina knän och har därför inte kunnat springa. Förut gjorde de det all the time. Nu - not so much. I alla fall! Det pratades och pratades och jag lyckades få in mig i deras träningsschema. Så jag ska börja jogga med dem 2 ggr i veckan. Låter det konstigt? Ja det tycker jag med. Någon runda vid Fårdala ridskola. 4 km. Lata jag borde få det att fungera. Eller vad tror ni? Jag hoppas ni håller några tummar!!

This is the clock upon the wall.

People! Har ni sett 'Remember the Titans'? Om inte så måste ni göra det. Jag har sett den några gånger, och den här gången började jag gråta. Haha. En av de bästa filmerna jag någonsin sett i alla fall.

ljudet är gaaaaaanska lågt så turn it up!

 


You found me.

Här sitter jag och proppar i mig godis medans Caroline gör sig i ordning för att dra och träna. Både hon och Cassandra frågade om jag ville följa med dem och svettas lite, men eftersom jag börjar bli förkyld så tänkte jag att det vore bäst att strunta i det. Vill inte bli sjuk innan midsommar och peace & love, så godisproppandet fortsätter jag med! Om vädret inte suger kanske jag drar mig ut på en promenad eller något. Annars får det bli av i veckan, för jag känner att jag verkligen vill fotografera! Känns ganska lame att lägga upp gamla bilder, även om de bara är några dagar gamla.

Jag och Caroline ska se 'Dear John' ikväll. Felicia och Ellen ska se den på bio, men det kändes onödigt för mig att följa med när jag kan se den hemma och spara lite cash. Hoppas ni andra har en trevlig kväll! Och juste, cyber, ni har skola imorgon - KUL! Hahaha


Let me take you for a ride.

Bee Gees - Stayin' Alive spelas här hemma och vi får fina bilder i huvudet av att en Felicia strosar runt på stan. Snart ska vi lyfta arslena ur stolarna och göra oss i ordning. Vi ska iväg och införskaffa mobil till Felicia, sola (eftersom vädret suger) och förhoppningsvis träffa Måns. Kvällen är lite oklar. Egentligen ska Jennie och Nils firas, men med tanke på det dåliga vädret så känner jag mig inte så råtaggad på att dra mig upp på ett berg för att sedan bli blöt och hopplös i håret.

Så,  göra oss i ordning kanske? See ya later alligator!

Du har så mjuka läppar.

Håkan Hellström gör mig taggad. Jag vill skrika. Sjunga. Dansa. Hoppa. Skutta. Springa. Felicia och jag har kollat runt efter åldersgränser, priser och andra grejer i Kroatien på internet och är nu lyckliga som få. Tydligen finns det gym på ena campingen, och massa andra aktiviteter. Ni kanske trodde att vi är sådana som bara slackar runt på semestern men icke! Lite träning ska vi fanimig orka med.

I centrum köptes det godis och dipp. Här hemma har vi chips och PÄRONSAFT. Hell yeah. Vi ska antagligen slå igång 'The Box', eller så kanske vi bara sätter på oss hundra tröjor och glider ut på altanen och chillar. Jag vet inte riktigt hur det blir, men det kommer givetvis bli en bra kväll, vad vi än gör.
Imorgon ska Felicia köpa sin nya mobil och vi ska även fira Jennie och Nils! Woop woop!

Who says I can't get stoned?

Hej igen!
Det jag och Felicia hade planerat för den här dagen var att åka hem till Patrik och tvinga honom att prata med oss. Efter två timmars plingande, knackande och ringande så kom Pia hem. Ni som inte vet vem det är - Patriks mami. Hon öppnade åt oss och väckte Patrik. Vi lekte med deras kattungar. 7 veckor gamla tydligen. Burma(?)katter, assöta!
Allting är löst nu, och jag är så glad nu. Så glad.

Planer för ikväll: Inga alls. Först skulle vi på fest men vi orkade inte det. Så innan vi drar hem till mig så ska vi inhandla en hel del onyttigheter! Hoppas ni får er en trevlig kväll, allihopa! (((((((:

Fuck off, nu kör vi!

Ont i halsen har jag. Har inte kunnat sova så bra inatt pga det. Gjorde nyss chailatte och sitter och slurpar och har mig. Somnade 3 inatt. Fattar inte ens varför jag var uppe så sent, men det hände.
Om jag drar och firar Jennie och Nils ikväll så drar jag hem ganska tidigt. Eller, det beror nog på. HEHEHEE. Jag skriver mer när jag kommer hem från Feliciagrejen!

Jag är vaken för sent.





Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra/vart jag skulle åka när jag tog mig hemifrån i eftermiddags. Det slutade i alla fall med att jag besökte Skogskyrkogården. Det var fint, regnigt. Ni som känner mitt hår förstår nog att det slutade i en katastrof efter besöket.
Imorgon ska jag göra en rolig sak med Felicia. Kan inte berätta vad, tyvärr. Annars blir det nog en ganska avslappnad helg. Lyckades tvinga pappa att hyra filmer! 'The box', 'The road' och någon svensk komedi med Rolf Lassgård (tror jag). Och nu ska jag äta mat, är skithungrig!

 


Stockholm blir aldrig min stad.


När jag tog den här bilden fick jag upp en tanke i huvudet som jag fick reda på igår - Marisa och Steffi sa att jag (ibland) hade enbart ena ögat öppet när jag pratade. What's up med det? Kul att veta! Nyktert.

Nu ska jag iväg. Vet inte var jag ska, har faktiskt ingen aning! Men det återstår att se. Kameran följer med. Vi hörs senare! Puss


Ain't no sunshine when she's gone.

Förra veckan (när jag inte var i skolan) så fick de basgrupper som var där i uppgift att fylla i lappar om de andra personerna i klassen. Måns, Arvid och Rebecca skrev om mig.

Vi känner varandra för att: klassmates
Här har jag ritat något som vi har gemensamt: en sol
Tre ord som beskriver dig: Snäll, underbar, trevlig
Mitt bästa (eller knasigaste) minne av dig: Alla gånger vi ses gör du goda spår.
Jag gillar att du ofta: ställer upp, peppar, är glad, kommer med smarta råd.
Om du var en låt vore du: Ain't no sunshine



så jäkla söta klassmates jag har.


I wish I was special.

Efter igår så insåg jag att mitt sommarlov kommer bli bäst. Peace & Love är det bara 17 dagar kvar till. Tiden kommer gå fort, det vet jag. Men jag kommer ändå hinna njuta av varenda dag den här sommaren.

Här kommer den, sommaren.

Godmorgon, läsare!
Jag är inte bakis idag och det är nog ett mirakel. Kanske lite halvt borta och seg, men det släpper nog snart. Ni såg bilder och kan lätt se att jag hade en trevlig kväll! Det hela började hemma hos Klara, våran underbara vän från Uppsala, där vi pratade och hade det jättetrevligt. Anledningen till att vi drog dit var för att alla i 09spa hade bestämt att ses mycket senare än vad vi trodde, men eftersom det blev så trevligt hos Klara så klagade vi inte! Vi anlände till Skinnarviksberget vid 22-tiden och fick en del utskällningar för att vi var sena, men det släppte alla snabbt! I princip alla ettor från vgy var där, plus några andra. Grymt mycket folk i alla fall, och det gillade vi!
Någon gång (ingen aning om när) kom det poliser, vilket sög. Så vi drog vidare och fyllekäkade på donken med tyresöfolket, ältafolket och.. Måns. Tyresöfolket blev snabbt lämnade ensamma och det var då vi satte oss på en trottoarkant i Slussen där vi fick besök av flera intressanta människor. Till slut stötte vi på Andreas och Jocke som körde på sitt lama 'yo mama'-skämt i princip hela tiden då vi var med dem. Det visade sig att de skulle vänta på sin buss i en timme, så vi satt och pratade med dem ett tag. Soft! Caroline och jag kom hem runt 3-tiden. Tycker fortfarande synd om Emma, Marw och Ida som var tvungna att gå hem till Brevik från kyrkan. Huhu
Som skrivet tidigare, bra kväll! Bäst kväll! Jag hann gråta en del när jag sa hejdå till Måns (som jag ändå ska träffa flera gånger till innan han åker, men ändå) och jag fick mig en blind-date! YEAH YOU HEARD ME, på onsdag ska jag träffa en av Marisas kompisar. Hoppas det blir fun!
Nu = frukost!!!!!!

I'm always gonna wanna blow your mind.






Skriver mer om kvällen senare! Tack för en av världens bästa kvällar, allihopa! ♥

Partey?

Nästan redo för en helkväll med 09spa plus massa andra sköna vgyare på Skinnarviksberget! Stig följer självklart med och förhoppningsvis resulterar det i massvis med bilder! PUSS PÅ ER!


gammal bild, men varför inte! sliskig puss juuu

Those will be the best memories.

Jag är besatt av något nytt. Det börjar på 'S' och slutar på 'pecial K'. Den perfekta frukosten, mellanmålet, nattmålet, sugenpånågot-målet eller vadfansomhelst-målet. Så jäkla gott! Efter att ha käkat lunch när jag kom hem i eftermiddags, eller några timmar senare, kände jag att det var något som fattades. Eller alltså, jag var sugen på någonting. Jag åt en frukt och kände "Det här hjälpte inte, fan vad onödigt?" och det var då jag tänkte.... Special K! Tog en skål, fyllde med flingor, hällde i mjölk, satte mig framför datorn, slog igång Satc och började genast njuta av både programmet och skålen med läckerheter(haha?). Helt perfekt.

synd att jag inte har någon bild på det goda!

I might be grilled out nicely.


Hahaha, nostalgi!

 


Visst kan du välja att bryta nu?

Idag såg jag att de sålde svenska jordgubbar i Nacka forum. Första gången i sommar faktiskt. Ännu ett tecken? Fy vad jag ska tvinga pappa att köpa svenska jordgubbar i mängder! Och fan vad jag ska äta 'bubbar' i helgen!


Hejhejhej! stråbär in my heart.

Ta oss i land igen!

Jag har ännu inte fattat att jag har sommarlov. Vad gör jag inne? Klart.se ljög inte alls om att det skulle klarna upp under dagen! Det är soligt ute! Men jag orkar inte gå ut. Idag är jag lat, vilket jag vanligtvis är. Men idag är jag lite extra, om ni förstår vad jag menar.
Planerna ikväll! 09spa + några andra sweetnosar ska till en park på söder som jag inte minns namnet på. Supas skall det göra, rejält! Då jäklar ska vi välkomna sommarlovet! Allting är fixat. Måste bara hitta dit! HEHEHE. Kanske tar med mig kameran om jag orkar. Vore fan awesome, eller hur?

Jag kollade nyss om jag hade fått mina slutbetyg mailade men icke! Inte har de kommit än. Sug på det.

I see Sam's town now.


Har man ingen aning så får man göra det bästa av saken!
Gladiatorsandaler eller converse? Uppvikta byxor eller icke? Det återstår att se!


Smile your way through life.

Kul att vädret lyssnade på mig. Inte. Mulet skit och 11 grader. Tydligen ska det klarna upp till eftermiddagen/kvällen och jag hoppas att det verkligen blir så.
Mitt klädval förstördes helt. Jag menar, vem har en jäkligt färgglad sommarklänning nu när det är sånt här väder ute? Inte jag i alla fall! Blir byxorna jag köpte igår och... något annat. Har verkligen ingen aning. Kanske kommer upp bild på outfiten sen! Nu ska jag rota runt i garderoben. Funfunfun >:

This is the story of us all.

Har nu målat naglarna och taggar inför imorgon bitti! Skolavslutning! Klockan 9.00 i Ljushallen. Jag har inte fått reda på betygen i alla mina avslutade kurser än. Men förhoppningsvis har jag bara 2 G:n det här året! Jag återkommer om betygen imorgon någon gång. Efter avslutningen eller senare på kvällen har 09spa planer på att grilla och chilla allmänt i någon park! Har inte träffat alla babesen på ett tag så det ska bli skönt (: Får verkligen hoppas att vädret ska bli så bra som klart.se säger!

Så jäkla fint.....

Yeah, I wanna dance with somebody.

Runt 12 timmar kvar tills jag får sommarlov. 15 dagar kvar tills vi ska till Ellens landställe. 18 dagar kvar tills jag, Felicia, Emilie och Sandra åker till Borlänge, Peace & Love. 38 dagar kvar tills jag, Felicia, mamma och Kristian åker till Kroatien! Förstår ni hur mycket jag längtar? Snart jävlar gäller det!

I can see happiness from here.


here they are! 99,50 på Gina. Kan det bli bättre? De ser ganska konstiga ut på bilden men jag kan försäkra er om att de är hothot!


You would not believe your eyes.

Hemma igen!
Har nyss plockat ur diskmaskinen och plockat undan lite på mitt rum (efter storstädningen av det igår kväll så har jag blivit ganska petig, hehe).
Jag är nöjd med mitt pass. Ser ut som en rädd fånge, men en snygg, rädd fånge. Som mamma sa så ska jag åtminstone vara glad över att jag inte har kvar mitt gamla. Visst har jag en snäll mami? HAHA, nej då, det var bara jag och Felicia som skrattade åt mitt gamla pass. Herregud.
Lunchandet gjorde vi på någon jättemysig liten thairestaurang på Kungsholmen. Kommer tyvärr inte ihåg namnet, men det låg precis vid passmyndigheten, så om ni någonsin har vägarna förbi så bör ni pröva deras vårrullar! Namnamm. Efter att ha lunchat och fixat passet med mamma så drog jag mig in till sergels torg för att kolla runt lite. Jag lämnade nämligen tillbaks ett par gladiatorsandaler som jag inte var helt 100% på. Det trevliga var att jag hittade ett par chinos-liknande, svarta byxor som det var 50% på! Gotta love Gina, eller? Eftersom jag hade mycket pengar över funtade jag på en tröja, men denna tröja var nowhere to be seen. Så jag drog mitt feta arsle hemåt!
Nu sitter jag här, rapar vårrullar (mysig chey är jag) och ska fortsätta kolla på Satc (hej nörd). Bild på brallsen kommer upp lite senare! Tjing! ♥

A different city every night.

Hejsvejs!
Måste springa till bussen om några minuter. Lyssnar på Travie McCoy och sjunger glatt med. Vid klockan 12 ska jag möta min mami i stan för att dra och hämta mitt nya pass! Äntligen ett nytt, äntligen blir jag av med det 5 år gamla skitpasset! Efter det får jag se vad som händer. Jennie smsade nyss angående lunch, jag bangar nog inte!
Synd att vädret inte är awesome idag. Det är varmt, men molnigt. Jag vill sola. Jävla skit.

vad händer imorgon? sommarlovet börjar!

Du är fin!

Ja justja! Jennie, jag och Felicia drog och såg Sex and the City-filmen efter att ha lämnat in massvis med skolböcker. Innan det lunchade vi + Steffe och Carro på pizza hut. Var ett tag sedan och idag kände vi att det var 'the day'.
I alla fall! Filmen! Riktigt bra. Inte i samma klass som den första, men den hamnade högre upp än vad jag hade förväntat mig. Lite lång dock, men helt klart en film som är värd att se ifall man gillar serien och första filmen!

 


Hon vill ha puls.

Jag orkade inte ta många bilder när Christofer tog studenten utan lämnade över det till papi! Så några bilder är tagna av mig, de flesta av papi. Enjoy!



söta!


haha, Felicia.... :)

I wanna be a billionaire.

Godmorgon!
Hinner inte skriva så mycket för jag måste dra till skolan och lämna tillbaks massa böcker - ÄNTLIGEN! Har glömt bort det hur länge som helst vilket har gjort mig irriterad. Efter det ska jag luncha med Jennie, Felicia och Steffe! Sex and the city-filmen ska vi se någon gång idag, lite senare. Får se hur det blir! Funderar på om jag ska ta med mig kameran...
Bilder ikväll!

Take it back!

Med en kopp chai(mellanrum?)latte i högsta hugg så sitter jag här, sörplandes, och funderar över vad jag ska berätta för er om kvällens roligheter. Vi dansade en del, skrattade, tog sjuka bilder och försökte glida runt på Felicias longboard när vi var lite på pickan vilket resulterade i att Linnea nästan ramlade och Felicia ramlade - vi skrattade (snälla vänner, säger jag.)
Jag vet att jag lovade er en hel del bilder från dagen, men jag måste tyvärr bryta det löftet. Pappa tog en hel del bilder under mottagningen med och jag planerar på att sno en del av dem, sen måste jag orka lägga in bilderna från min kamera. Imorgon bör allting lösa sig.
Förresten så blev Utö inställt! Eller, många bangade vilket gjorde att jag och Felicia inte heller ville med. Anledningen till att detta hände var för att det tydligen ska regna en hel del under natten och att det ska bli gaaanska kallt. Alltså betyder det att vi drar på bio med Jennie och Steffie istället! Sex and the City-filmen står på schemat och jag har längat efter att se den väääldigt länge!

When I get older I will be stronger.

Jag, Cassy, Felicia och Carro gör oss i ordning! Gästerna bör komma när som helst och det kommer en hel del people som några av oss tydligen inte vill träffa. Lär bli kul! Tråkigt att vädret inte är på våran sida dock..
Bloggar mer ikväll! Och lägger in bilder!

Som en ljudlös telefon.


Dags för Christofers utspring dårå! Stig(min kamera, för er som inte vet) följer med! :D


I see my name in shining lights.


A big smile on my face.

Nyligen hemkommen från ett vad man kan kalla ett ganska hårt träningspass. Först power walk:ade vi till Fårdala i hopp om att hinna med bussen hem till Cassy men när vi insåg att det var ett hopplöst fall så tog vi det slow. Väl hemma hos Cassandra i Nyfors pratades och skrattades det åt ganska random grejer, planerades inför morgondagen osvosv. Sedan uppstod det ett problem - jag ville komma hem så fort som möjligt, men bussen gick inte förrän 30 minuter senare, så jag föreslog ännu en promenix hem. Detta gillade inte Carro och tyckte att vi skulle stanna hemma hos Cassandra tills bussen gick. Och vem löste det hela om inte Cassandra Holmlund! Självklart kunde vi låna hennes cykel! Så Carro skjutsade hem både mig och henne från Nyfors till Tyresö strand. Ni som bor i Tyresö fattar att det är en bit mellan dessa platser, ni som inte gör det - det är en bit! Fick så förbannat ont i ljumskarna när jag försökte undvika att slå fötterna i marken, men nu är jag äntligen hemma och ska snart sova! AWSM.

Jag skulle vilja tänka en underbar tanke.

Ska nog tvinga ut Caroline på en promenad alldeles strax. Och nu blev jag riktigt sugen på chai.
Jag har ändrat mig angående tältningen med klassen på tisdag och ska definitivt med! Alltså betyder detta att jag måste möta upp Linda innan tisdag eftermiddag och få med mig kameran! Så vad säger du Linda, imorgon???????????? Smsa mig!

I just wanna know where to go.



Vi är plus minus noll.

Lyssnar på Johnossis nya skiva på spotify och blir helt crazy. Detta är inget band som jag lyssnar på sådär jättemycket, men jag gillar helt klart deras musik! Att bandet kommer till Peace & Love gör allting ännu bättre. Fy satan vad det ska dansas till 'Man must Dance', säger jag bara! Synd att alla från klassen ska till Emmaboda bara..... Annars hade det varit ännu mer awsum.
Jag har sagt det typ hundra gånger och jag säger det igen - jag vill ha sommar. Jag vill inte behöva oroa mig över att gå upp tidigt och hinna iväg till skolan, jag vill bara ta det lugnt. Jag vill sola tills jag blir världens pepparkaka. Jag vill promenera runt på stan med vänner. Picknicka i mysiga parker. Sitta och äta glass vid vattnet i Gamla stan. Åka upp till landet och reta Simon som ska vara parkeringsvakt under Rockweekend. Småsaker, men som kommer förgylla sommaren. 2010. Sommaren 10, sommaren 2010? Även fast det låter helt efterblivet så kommer denna sommaren bli den bästa. Jag menar, med underbara vänner vid min sida kan det bara bli just bäst? Jag har även en del saker som måste lösas, sedan kommer den bästa sommaren utvecklas till den bästa hösten, den bästa vintern, det bästa året, helt enkelt.

And now I'm packing her cigarettes.

Tvingade Caroline att skicka några bilder på oss från Skansen och idag! HERE U GO!




Det är solsken där jag går!


Då drar jag till Farsta med Carro nu då!


Lägg din arm omkring min hals så du är nära.

Jag ska ut och sola nu. Och förresten, kan någon bara spola fram tiden till torsdag?

Sommarnatt blir sommardag.

Såg Avatar för andra ggn och jag gillade den ännu mer än första gången jag såg den. Jag förstår mig verkligen inte på människor som sett den och inte tyckt om den alls. Vad är det med er? Helt klart en av de bästa filmerna som någonsin gjorts!

Ser nu på klart.se att det ska bli halvtråkigt väder imorgon. Där rök mina chanser att sola! Men jag har mycket tid på mig. Bara 3 dagar kvar sedan är det skolavslutning som gäller! Shit vad jag längtar..

Min fredag & lördag i bilder!



cool kille kastar boll!


Skansen!


så söt <3


Äntligen! Massvis med bilder för er att kolla på!

Couldn't care less.

Vad är upp med att jag skrev 'införa' istället för 'inviga' när det gällde mina gladiatorsandaler? Flera ggr dessutom? Jajamensan! Ber om ursäkt för det, hehe

Mina fötter är i alla fall helt döda. Ska föra över en film från Andreas dator till alldatorn. Sedan knallar jag upstairs och för över alla bilderna från igår och idag! PUSS

Jag har suttit här ett tag.

SOMMAR SOMMAR SOMMAR! Jag är så jävla glad. Vädret äger och jag kan införa mina mörkbruna gladiatorsandaler som jag köpte igår eftermiddag. Heldag på Skansen med familjen kan inte bli mer mysigt! :) Planerna för eftermiddagen/kvällen är lite oklara. Kanske ska på skrattstock med Marisa och några andra! Förhoppningsvis tar jag arlset och åker dit. Annars blir det filmkväll här hemma! Väger tungt.
Tydligen ska jag möta upp Linda och få tillbaks min kamera också, ÄNTLIGEN! :D Och när jag kommer hem får ni massvis med bilder, det lovar jag! ♥


Hej hopp gummisnopp! lite brun är jag väl allt? HEHE stek blire idag.

Hela livet var så skönt.

Äntligen dags att sova! Pontus (lillkusinen) ska precis lägga sig - en (nästan)7åring som lägger sig nu? Vad vi skämmer bort honom! Jag har gäspat två timmar i sträck eller något. Kvällen såg ut som så att jag, Caroline och Lena körde på fotbad, filade, målade och hade oss. Måste vara riktigt fräscha inför imorgon då vi inför våra nya skor! Eller, jag inför mina nya skor. Carro och Lena kör på sina! Medans vi fräschade till det hela så lekte grabbarna med star wars-legobajs, riktigt kul, eller hur?
Känns ganska lamt att jag inte har tagit några bilder och lagt in i bloggen, det ber jag om ursäkt för! Så fort jag har tid ska jag möta Linda och få hem min komptakta kamera (= massa bilder).
Imorgon har jag lovat er bilder, och jag tänker inte bryta det löftet! Natti!

 


Jag var förblindad av att solen sken så starkt.


Är jag värsta slackern som inte orkar sminka mig längre?

inlägg som jag tydligen sparade i utkast imorse. here u go!

Det är dags för fredagsmys!

Hinner tyvärr inte blogga mycket! Idag drog jag och Felicia till stan efter skolan och kollade på skor, mobiler och fikade på café 60. Slutade med att jag kom hem med ett par flip-flops och två par gladiatorsandaler (svarta och mörkbruna). Imorgon tar jag kort på allting och lägger in i bloggen! Kommer även upp bilder från fotbollspelandet med lille kusinen Pontus och Skansen, som vi ska till imorgon eftermiddag!
Livet leker, YEAHYEAH!

Helvetes jävla skit.

Fick just tankarna på plats och insåg att jag är dum i huvudet. Ja, rubriken passar in ganska hårt just nu.

Izquierda, derecha!

Jag sjunger på världens sämsta jävla skitlåt som en brud hade på sitt pass i onsdags. Någon spansk, dålig sak. No offense mot spansk musik, bara just den låten. Kan inte sluta sjunga på den. Snart ska jag till bussen och då kan jag bara slå igång någonting annat på min ipod♥
Heldag i skolan! Min sista! Kommer bli awsum.

Will you stay?

Jag har nu hjälpt Caroline med hennes bloggdesign. Den är inte helt klar men den ser primaballerina ut. Eftersom jag är ganska sugig på sådana så fick det bli en väldigt simpel en! KLICKAKLICKA
Har dessutom fixat och trixat lite med ett mail och även skickat ett världslångt sms. Jag hoppas att turen är på min sida och gör mig glad. På tal om tur kanske jag ska checka mitt horoskop för imorgon? ---> Idag sög min tur, imorgon sägs den bli NIIICE! Är jag patetisk som tror på horoskop? I think not!

Vad är det jag hör? Som piskar mot hustaket och mitt fönster? Är det regn? Ja, det är sommarregn! Jag är egentligen världens regnhatare, men just nu kan jag inte göra annat än le. Ännu ett tecken på att sommaren äntligen är här! Hihi


Tänkte langa ascoola bilden jag tog senaste gången det regnade men icke kunde jag göra det, för jag hittar den inte. Här har vi en som jag hittade på google som ser i princip likadan ut, wei!

May you stay forever young.

Det gick bra på passmyndigheten förresten! Jag har både positiva och negativa kommentarer angående passfotot! Eller, en positiv - jag ser bra ut på bilden! När det gäller det negativa så är det så att, eftersom man skulle se totalavslappnad ut i fejjan så ser jag ut som en fånge, en snygg sådan ifs, HEHE, men aa. Andra negativa kommentaren, som kan ses både positivt och negativt är att jag putar med läpparna. What? Hur hände detta? Men ja, av någon anledning så ser mina läppar enorma ut. Kanske inte enorma...... men stora. Det såg snyggt ut, och jag antar att de ser ut så när jag är avslappnad? HAH, nice. Jag antar att jag switchade den negativa till något positivt? Oh yes I did.

LINDA, JAG VILL HA TILLBAKS MIN KAMERA! JAG KÄNNER MIG HELT TOM UTAN DEN!
förklaring: jag glömde den hemma hos Linda när hon hade partey :(

Jag orkar inte mer.

Tjohotjohej! Idag är den dag då jag känt mig mest förödmjukad. Jag åkte till en helt annan stad, helt i onödan. Jag klev av på Arlanda och knallade runt där i en timme, av någon random anledning. Jag åkte alldeles för mycket tåg, buss, pendel och tub.
Sofia Sandwall, när ska du lära dig att vissa människor oftast kommer behandla dig som skit? "Aldrig?"

Känns som att jag snart kommer svimma. Kanske dags att stoppa i mig något? "Stoppa i sig något"? Probably den äckligaste synonym-meningen till "äta". Eller, finns det ännu värre?
Förresten! Min plan skall fixas och trixas med idag. Behöver Carolines hjälp. Det sämsta är att jag aldrig kommer berätta för er vad det är för något jag planerar i mitt huvud! Eller när jag tänker efter.... så kanske jag gör det någon gång! Beror på om denna planering resulterar i något positivt eller negativt, mina vänner (;

I've got nothing left to lose.

Jag drömde att mamma och Kristian hade köpt världens största jävla hus på Värmdö och att de dessutom hade köpt en hund som var lika stor som en häst (och som faktiskt hade hovar.. hahaha). Av någon anledning skulle jag åka och möta en vän eller något, någonstans, vid ett radhusområde. Jag blev kidnappad av två gubbar och försökte rymma flera gånger men det gick så jävla slow för mig. Till slut släpade(wtf) jag mig ut på vägen och la mig på en av polisbilarna som kom körandes. Hur sjukt? Sen vaknade jag av min äckliga alarmsignal. Roligt!

With or without you.

Godmorgon, läsare!
Trött som fan är jag och måste ta en buss som går 10.57 för att ta mig till Rådhuset och möta mami. Pass skall fixas idag! Och inte alls är jag taggad. 1. Jag måste sminka mig, vem orkar göra det på sommaren? 2. Måste gå upp såhär tidigt för att hinna med det, NEJEJEJEJEJ?!? 3. Ja, jag vet inte. Jag hoppas verkligen att det går fort, för efter det ska jag till uppsala och träffa päjtrik. Vilket jag inte alls orkar göra. Men a girl's gotta do what a girl's gotta do!
Nu måste jag lista ut vad jag ska ha på mig och hur jag ska se ut. Passet håller ju i 5 år eller vad det nu är. Hemskt!


Så jävla pigg chey så det är inte sant!

Tears stream down your face tonight.


Nyss hemkommen från Friskis!
Medelgympa med Carro och Cassy. Frågan jag ställer mig varje gång är - hur många kalorier bränner man under ett sådant pass om man svettar röven av sig? Det vet jag tyvärr icke.


When you lose something you can't replace.


I'm yours to keep if you want to.

Uppspelet på musiken gick bra! Så jäkla skönt att det var det enda vi behövde göra i skolan idag. Hade också betygsnack med Katarina (svenskalärare) och hon sa att ifall jag hade lagt ner mer tid på arbetena hade jag fått MVG. Däremot sa hon att jag fått MVG på den muntliga delen i kursen. WHATUUP?! Ni fattar säkert att jag blev hur glad som helst med tanke på att jag tycker muntligt i ämnen är min svaga sida. Grattis till mig!

Imorgon kväll ska jag antingen på bio med Sophia eller på bio med klassen. Sophia och jag vill se Sex and the city 2, om klassen inte vill se något bra langar vi FETA dissen. Hihi bai

I want you to notice.

Hej hej, godmorgon hej!
Fint väder gör mig på bra humör nu på morgonkvisten! Har precis klunkat i mig en actimel och ska snart ner och förbereda frukost. Kanske sätta mig ute på altanen och njuta av sommaren? Eller kanske sitta inne och kolla på How I Met Your Mother? Jag vet inte riktigt vad mina planer är för idag. Skulle tydligen fixa pass med mamma i stan, men hon svarar inte så jag får se hur det blir med det! Musiken börjar klockan 14.35 och det är ett jävla tag dit.
Och en fråga alla ställer sig varje morgon som jag bara måste skriva ner här - vad fan ska jag ha på mig?

Haha, vem minns inte denna låten liksom?


En människa är inte tung att bära på.

Lite mer än en timmes promenad kändes skönt. Musik i lurarna gjorde allting mycket bättre. Det var kallt och jag blev förföljd av mygg och andra saker, men det kändes ändå bra. Funderade även över en del grejer och jag har kommit fram till riktigt bra lösningar. As a matter of fact så ska jag faktiskt sätta mig nere i köket och lösa detta. Wish me luck! Och antagligen blir detta godnatt!

Of course I miss you and I miss you bad.



roligt horoskop.
nu ska jag ut på promenix! talk to y4 later, ♥

 


You could have chosen a different path.

Ny, lite mer somrig design, men bara tillfällig. Denna får hänga med tills jag orkar fundera ut vad det egentligen är jag vill ha! Den är väl inte så jättehemsk? Hoppas jag inte i alla fall. Om ni spyr på den är det väl bara att hojta till, antar jag. Eller så gör ni inte det.

Snart ska jag ut på promenix (: åt nyss middag så för att undvika att få håll måste jag chilla low ett tag! Lyssnar på Within Temptation och nostalgi:ar lite. Vill inte ha skola imorgon, jävla uppspel. Men det ska gå bra ändå, det vet jag. Puss!


I'm going down to sleep at the bottom of the ocean.

Rocky Votolato har kommit tillbaks in i mitt liv igen! Äntligen har min ipod blivit normal också. Tack vare Joar. Tydligen så är min papi lite sen, så det betyder att vi ska fixa krubb själva. Kul att fantasin ligger på topp då! Efter maten glider jag ut på en långpromenad. Lär nog bli trevligt med lite ny musik i lurarna! (:

Tell me I belong.

Minnesstunden var hemsk. Men det var fint att de hade fixat allt det där för Theo. Jag hann tyvärr inte vara där så länge som jag egentligen ville för jag skulle träffa min mamma och kolla lite grejer. Har fortfarande inte berättat något för mina föräldrar, vet inte vad jag ska säga, vet inte hur de kommer reagera. Jag har inte förberett mig för det ännu, kan man säga. Efter att ha varit med mami försökte jag få tag i Måns i hopp om att ta en kaffe eller något innan jag drog mig hemåt igen men icke, snubben var upptagen med annat men har nu gått med på att han är skyldig mig att fika någon annan eftermiddag inom en snar framtid.
Egentligen skulle jag träna idag men jag känner att jag inte alls är på humör. Därför har jag bestämt mig för att gå ut på en långpromenix ikväll istället. Jag har verkligen ingen lust att dra mig själv till gymmet, vilket kanske kan ses som något mesigt eller så - kalla det vad ni vill för jag bryr mig ärligt talat inte.

I'm talking to you
But you're not listening
I don't know what to do
My heart is blistering



Jag hann aldrig säga hur mycket jag älskade dem allihop.


camtard, det är jag det. crazey camtard. hiiiiiiiiihi


Han fångade sparken med huvudet.

Sov hos Caroline inatt. Kände att detta var en av de nätterna då jag absolut inte ville sova själv, och det är då det verkligen passar att ens syster är hemma och har sitt rum några meter ifrån ens eget.
Jag bör hoppa in i duschen nu med tanke på att jag ska ta samma buss som Felli och Sophia som går 11.37. Nu tänker ni säkert att jag har hur mycket tid som helst på mig, och det kanske jag har. Men inte idag, idag vill jag köra mumie-mode och ta det slow, så vi får se hur jag egentligen lyckas med detta.

Försöker hitta originalversionen av 'Suicide medicine' med 'Rocky Votolato' men den finns ingenstans, vilket suger. Bara live. Så det blir den jag lägger in här!


Tänker på sommaren 07 när jag hör den här. Nostalgi som fan.


Vi har bara varandra.

Kom nyss hem från några mysiga timmar vid vattnet med Sophia. Solen var på väg ner, vi satt på klipporna och skrattade åt grejer vi kunde koppla till Theo. Hon berättade massvis, jag berättade en del. Det kändes skönt att skratta, det kändes skönt att tänka på allt det positiva, det kändes skönt att fantisera om hur han har det nu. Att han satt däruppe någonstans med en cigg i handen och en äcklig starköl i den andra, att han log mot oss, att han hade det bra, eller hur var det? Det gjorde mig glad i alla fall. Det fick mig att må en gnutta bättre.


jag älskar dig.

RSS 2.0