When I get older I will be stronger.

Godermorgen! Trött Sandis här hemma. Både pga sömnbrist och vädret. Jag kom ändå hem ganska tidigt igår kväll, tror det var vid halv ett någon gång. Men sedan kollade jag och Carro på Satc.
I alla fall! Kvällen var awesome. Jag och Marisa tog samma buss, åkte till Söder, köpte glass, chips, godis, you name it och drog oss sedan till Patrizia. Hon och Fredrik låg utspridda över soffan och kollade på matchen som precis hade börjat. Det fanns en del snygga killar i Italiens fotbollslag, må jag säga. Marisa failade totalt som tyckte att ALLA såg bra ut, weird little chey. Jag måste även klämma in faktumet att jag drack cola! Ett helt glas! Ni som inte känner mig - jag gillar inte cola. Eller alltså, på senare dagar har jag börjat tycka att det faktiskt är helt okej.
Tyvärr måste jag göra er besvikna genom att säga att jag inte tog några bilder. Vi hade för kul och jag kände inte för att ta fram fläskberget och snappa lite "tuffa" ögonblick. Men ikväll ska vi fira Jennie och Nils (om det blir bra väder!!!!!!!) och då följer kameran helt klart med!


nnnnääää? jag föredrar coca cola-låten mer!

Kommentarer
Postat av: jennie

hahahahaha så jävla nice att det står i varje inlägg att du kanske ska in och fira Jennie och nils ikväll;D



Vi är ju sjukt jävla synkade med vädret känner jag

2010-06-15 @ 16:07:31
URL: http://jennlaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

DET BLIR JU ALDRIG AV SÅ JAG VET JU ALDRIG OM JAG SKA FIRA ER ELLER INTE :@



Hatar vädret.

2010-06-15 @ 16:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0