-

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt något, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer mig

Nu kan ni låta era söta, vita barn springa omkring.

Pappa har fixat så att jag har internet på mitt rum nu, vilket är typ hur bra som helst. Så nu sitter jag här och lyssnar på Lars Winnerbäck och ska snart kolla buss som jag ska ta imorgon. Jag börjar 13:15 - yippiehurray?
Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Har beställt hem fyra studera på high school i usa/kanada-kataloger nu. Så de bör komma om sisådär en vecka iaf, senast en vecka. Kanske hinner få de innan jag drar till mami. That's right, på söndag åker jag till Saltsjö Boo. Stannar antagligen där i tre veckor.


Det finns en gata där alla kan mitt namn.

Jag vill på språkresa i ett år. Jag ska på språkresa i ett år.

Know your name and go your own way.

Det var kul att sitta i ljushallen med Johanna, Stephanie och Rebecca i två timmar tidigare i eftermiddags och prata om killar, insparksfest och sprit. Lunchen bestod av en varm macka med mozarella, pesto och tomatos, gottgottigottgott.
På tal om inspark. Temat är djungelkarneval och jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till. Jag har kommit på en del grunder till utklädseln. Sminket och det har jag fixat, det är bara kläder som fattas nu då. Funderar på att ringa bästis ikväll och försöka få henne att hjälpa mig, så Mathilda, förvänta dig inget mindre än ett telefonsamtal. Ska försöka få lite tips av papi ikväll också. Har fan pratat om det här med Carro hela bussresan hem.
Börjar egentligen 10:15 imorgon, men istället för att intervjua en turist så ska jag och Felicia hitta på en. Kommer bli riktigt nice! Så vi börjar 13:15 med den där jakten efter massa olika grejer med faddrarna. Ska se om jag åker till gullmars 10:30 imorgon eller om jag tar en underbart skön sovmorgon.

Let me hold you for the last time.

 

Sista bilden är mörk, va? Ja, så blir det när man försöker ta kort på Christofer och glömmer bort att fixa och trixa med blixten.
Caroline fick lust att baka kladdkaka nyss. Självklart hjälpte jag henne :) Imorgon är det skola. Och jag börjar 8:30..


I am in love and it's a crying shame.

Här var det bilder!
Underbar helg, underbar lördagskväll. Jag kom hem till Mathilda vid åttatiden och umgicks med henne och Martina i hennes rum, + lite i vardagsrummet med the family. En grej som gjorde mig mycket glad var när Carina sa att jag är "en i familjen", cheezy jag är, men mhm. Vi tjejer tog en hel del bilder och flummade sönder rejält. Så hyrde vi Motorsågsmassakern också, kollade på den till cirkus klockan ett och sen gick vi och la oss, somnade nästan direkt (ja, så trötta var vi).
Imorse gick vi upp ganska tidigt (runt tio), fixade frukost (våfflor<3) och satte på Tropic Thunder. Hade inte sett den tidigare och jag måste säga att jag diggade den, ganska så mycket faktiskt. Fick skjuts ner till centrum av Carinilicious lite senare, kollade runt i affärer, drack fanta, mådde illa och hade oss. Tvingade Mathilda att följa med mig hem sen också, vi satt och höll på med lite secret stuff, hahahaha, ganska så underhållande, yes. Nästa vecka lär bli ganska rolig. Helgen kanske, vi får se hur det blir.
Imorgon är det skola.
pussiluss, ♥

 


All you deliver.

Jag har en fråga till alla läsare där ute.
Vem fan är det som kommenterar anonymt (som bor i Bålsta) hela tiden?!??! It's not funny.

You're the first to fight.

Abo! Nu har vi kollat på Tropic thunder, så jag ska bara blogga lite och tagga lite bilder på facebook, sen ska vi göra oss i ordning och dra till tyresö centrum. Mathilda vill shoppa, hon har massa pengar. Sofia vill också shoppa, men hon har inge pengar what so ever.
Igår kollade vi på Motorsågsmassakern och åt glass. Filmen var äcklig. På Mathildas blogg har vi skrivit vad vi tyckte om den, men hon har inte låst upp den än. Hihihihi, bara jag som har lösenordet. KATCHING!
Nu ska vi till centrum. Jag älskar Mathilda.
Heido, ♥

Låt oss segla bort.

Innan morgonen är ny
Låt oss fly

Åh, jag älskar dig
Åh, jag älskar dig
Åh, jag älskar dig
Åh, jag älskar dig

Ta min hand, ta min hand, ta min hand, ta min hand
Ta min hand, ta min hand

I wish you the best on your way.



The Kingdom, som sagt. Jag vaknade klockan elva imorse, fixade frukost och satte på denna rullen. Hur bra som helst! Egentligen är jag inte direkt någon krigsfilmsfanatiker, men jag har börjat gilla såna filmer. Blod, vapen och snygga hunks is what i'm aiming for!
   Snart blir det av att hoppa in i duschen. Mitt hår var en katastrof när jag vaknade imorse, och så kan det inte fortsätta. Kanske ska fixa profilbild här på bloggen också, får helt enkelt se om det är min fotodag idag. Och på tal om det så kanske jag ska ladda Stig, han hade dåligt batteri sist jag använde honom.
   Ikväll ska jag sova hos Mathilda Skoog, hihihi.
pUs

I don't wanna go to bed mad at you.

Ny bloggdesign? Yes sir! Tack till Mathilda som är världens bästaste i världen. Jag diggar den riktigt mycket. Lite finare, lite bättre, ya'kno.
   Kom precis hem. Nu sitter jag och lyssnar på "Mad" med Ne-yo, underbart bra låt, bryr mig inte om vad ni andra tycker. Jag har tillbringat kvällen hemma hos Mathilda med henne och hennes mami Carina. Det blev tacos, Cold Mountain, mangoglass, bloggdesignande, musiklyssnande, headbangande och massa, massa skratt. Känner mig ganska övertrött och har varit det sen efter lunchen idag, men jag ska inte gå och lägga mig riktigt än..
   Imorgon ska jag förhoppningsvis hinna med att plugga lite matte på eftermiddagen och sen ska jag hem till Mathilda igen. Då blir det övernattning och skräckfilm som gäller! Får se vad vi hittar på för annat spännande. På söndag kanske jag ska till stan och köpa höstjackan med pappa också :) Eller i början av nästa vecka, någon gång, snart, blir det av i alla fall.
Pusspuss på er

After rain, there's sunshine.

Vecka 35 means ojämn vecka, which means B-vecka, vilket i sin tur betyder att vi inte har mentorsråd idag, och att schemat blir lite annorlunda. Istället för 6 lektioner så har vi 5, istället för att sluta 16:30 så slutar vi 15:50. Det känns jävligt bra.
   Blir att dra hem till Mathilda efter skolan. Får se om jag slaggar där eller inte. Det lutar mer åt lördag-söndag..
PUSSPUSS

More than I hate myself.

Mathilda tycker tydligen att jag inte är speciellt bra på att uppdatera min blogg. Är det sant? Jag tycker att jag är ganska bra.
   Skittråkiga lektioner idag. Lunch med Felli @ café 60. Focaccia och andra goda grejer. Även fast det tog tio år för dem att fixa ihop allt så var det gott, mysigt och allt där emellan. Efter detta var det bara spanska och engelska kvar. Jag slutade tidigare eftersom jag var ganska snabb på att skriva klart engelskadiagnosen, så det var bara att dra hem till mig efter det. Paradise Hotel 4 var det som stod för underhållningen. Kollade på det hela eftermiddagen, tills pappa kom hem och det var middag. Det är finalvecka nu and I love it. Hihihi
   Nu har jag hunnit med att införskaffa lite grejer med pappa på Lidl och konsum, och duschat. Hur skönt som helst. Så får jag extra sovmorgon imorgon bitti också, kan det bli bättre? Börjar 9:10 med geografi, det kan däremot bli bättre. Nu ska jag maila min spanskalärare också!
   Mathilda, kan jag sova hos dig på fredag eller lördag?
p0s p0 3r
.

Jag ramlar dåliga gatan fram.

Att gympa eller inte gympa efter skolan idag - det är frågan.

I won't cause any trouble.

Vädret sög idag. Mitt hår sög idag. Jag och Felicia klagade på våra hår och regn hela morgonen, i am not alone.
   Efter skolan drog jag till centrum, till hörnet, till frisören för att vara exakt. Var 40-50 minuter tidig, men det gjorde ingenting. Fem minuter senare var det min tur, vilket var hur great som helst. Sophie/Sofie, tjejen som klippte mig var hur bra som helst! Och snabb! Allt gick på en kvart-tjugo minuter. Nöjd blev jag med! 5cm kapades, inte så farligt.
   Ringde Mathilda, satte mig på bussen till henne, stötte på söt engelsktalande kille på bussen, gick av vid garlic och väntade på henne och hennes mami. Hann inte göra mycket förrän Carro smsade mig och sa att hon slutade tidigare. Vi möttes upp i centrum, införskaffade lite nödvändigheter och drog till friskis & svettis. Spinning var det som gällde. Det gick bra och jag dog inte.
p0sp0s, ♥


So lets dance and tell no one about tonight.



Jag kan inte maila mina lärare via FC. Fuck it, hard.

When you love someone, but it goes to waste.

Det är tisdag idag. Tisdagar på Värmdö är annorlunda. Vi har inget speciellt schema för dem dagarna. Så idag skulle vi ettor blandas och hamna i olika smågrupper och sedan träffa våra faddrar, två elever från någon random klass i tvåan. Mina faddrar heter Isak och Emma och går sam beteende, verkar ganska sjyssta. Inte så att jag är speciellt bundis med dem efter att ha lekt charader och olika sorters namnlekar i 1½ timma. Vi ska träffas nästa tisdag igen och sen kanske det blir andra tisdagar då vi ses. Förhoppningsvis blir det så.
   Efter skolan drog jag till stan med Carro, kollade på min söta jacka som jag ska köpa till hösten och letade kavaj, miniräknare och massa annat. Snart ska Lena skjutsa oss till friskis & svettis så vi kan fixa kort där också. Känner mig ganska pepp på att ha någonting annat att göra nu när skolan har börjat. Så jag inte bara sitter hemma och pluggar som en jävla säck varje dag, vilket jag kanske kommer vara tvungen att göra most of the time, men vi får se.
Vi får se.

You don't gotta be alone tonight.

Idag lunchade jag med Felicia, Viktor och Olivia. Felicia är en sån där härlig prick som går i min klass, med jättefint hår. Men det kan hon inte hålla med om, av någon dum anledning. Vi käkade iaf på Trafiket i gullmars, kebab blev det. Egentligen skulle vi till taco bar, men det blir av någon annan gång i veckan. Och eftersom vi hade en sån där äcklig, lång rast så satt vi vid lusthuset utanför skolan och snackelisnackade. Innan det hade vi stått vid gullmars med lite random folk som jag absolut inte kände, what so ever. Men det var trevligt ändå. Hoppar från ett samtalsämne till ett annat och säger såhär - idag hade vi 3 olika diagnoser/test. I spanska, svenska och engelska. Om jag ska vara ärlig så gick det bra på alla. Funderar fortfarande ganska starkt på om jag ska tenta av engelska a..
   Nu har jag fixat klipptid också, äntligen! På onsdag, klockan 16:00. Perf med tanke på att jag slutar 14:55, då har jag gott om tid att ta mig från skolan till tyresö och sånt där.
  
Aktiviteter med massa random ettor imorgon. En Emma och en Isak (tror jag) ska ta hand om mig och Patrizia bl.a. Blir säkert bra.
Hihihi. ♥

Noname:at blogginlägg.

Bussen går 07:48 imorgon. Och innan dess ska jag duscha, vilket betyder att alarmet sätts på 06:01 imorgon bitti. Kan nästan inte bli bättre. Sängen ropar på mig nu.
Vi hörs! Pusspusselipuss

There's nothing more dangerous than a boy with charm.

Jag har fastnat för Mando Diao - Gloria. Förut var det Dance With Somebody och nu är det den här.
   Fint väder idag, isn't it? Jag vaknade av att Mathilda slog på Whitney Houston - I will Always Love you klockan 9:20, fattar inte hur bruden orkade gå upp vid den tiden med tanke på att vi gick och la oss vid fyra imorse. Jag var inte bakis när jag vaknade heller, utan jag var fortfarande onykter, goa grejer. Men vad hände igår kväll? Vid klockan 17:00 hade Mathilda fått ett sms från Rovie där det stod att han skulle ha partey hos honom, eftersom han flyttar till Lund nu på tisdag. Vi hade planer på en alkoholfri kväll, men så blev det självklart inte. Vi klev av bussen i Sickla Strand vid elvatiden, när vi kom upp var det inte så mycket folk där. Var ganska skeptisk i början, men det löste sig några groggar senare..(..) Jag blev en del av balkongcrew:et den kvällen. Och så hittade jag ett jättegulligt (egentligen jättefult) hjärthalsband. Hoppas inte Oskar läser det här för då kommer han vilja ha tillbaks det innan han drar till Lund. Kanske får behålla ett minne från den kvällen. We'll see.
   Jag lyckades övertala Mathilda att ta bussen som gick 03:15, så bra som jag är. Så resten av natten/morgonen tillbringades i Patriks knä, där jag snackade med en Emelie om allt möjligt. Och det där med att sitta i knät, varför tycker jag om det så jävla mycket för? Helt sick, men det är typ bäst i världen. Jag är nog ganska störd.
Pussiluss



You know you're gonna be there someday.

Hemma hos Mathilda the licious nu! Mamma var underbar och skjutsade mig till Granängsringen efter att hon hade lämnat grejerna hos Andreas.
   Väntar på att pankisarna ska bli klara nu. Mathilda duschar och jag lyssnar på Flipsyde och sjunger falskt (ganska kul!). Fast nu bytte jag till Black Eyed peas. Nog om musik! Ikväll verkar det som att vi ska till Rovie, vet inte om jag ser fram emot det eller inte, hö hö. Men det blir säkert kul. Och förhoppningsvis kanske det är lite folk där som man känner/känner igen. For everybody´s information så ska jag inte supa. Eller, om det bjuds på dricka tackar jag inte nej till det. Måste fixa blåbär (copyright: Doris) innan vi drar bara. Och så ska vi kanske kolla på skräckfilm när vi kommer hem. Övertalning på g.
   Den här helgen går för fort! På måndag är det skola igen. Och då är det dags för 09spa´s första idrottslektion. Tur att jag inte är ensam med att hata idrott. Nadia och Felicia verkar inte vara några fanatiker direkt.

/ Sandis


You don't care a bit.

Jag älskar lukten av regn. Svårt att förklara hur det luktar men jag skulle säga sniglar, damm och daggmaskar. Frågan är bara hur det kan lukta gott. På ett sätt så känns det fräscht när det har regnat, allting känns rent och härligt.
   Igår kväll var jag hemma hos Mathilda. Innan det hade vi mötts upp i Gullmarsplan där vi tog bussen tillbaks till Tyresö centrum för att jag skulle köpa två nagellack och sen blev det fika. Kladdkaka och äppelkladdpaj. Riktigt smaskens! Och där satt vi i någon timma tills vi bestämde oss för att förfölja en viss person, hahaha, men sen blev det busstur hem till Granängsringen. Väl hemma så kollade vi på gamla bilder (Mathilda har beställt hem massa som hon ska lägga in i fotoalbum) och sen drog vi ner och handlade lite nödvändigheter. Hyrde dessutom en film vid namn The Cycle. Läste på baksidan och den verkade riktigt spännande! Pastasallad blev det till middag (riktigt gott var det) och sen förflyttade vi oss fort från köket till vardagsrummet. Filmen var helt superkass. Det enda som var creepy med den var att allting kretsades runt den 19e november och ja, jag fyller år då. Så vad kommer jag tänka på varje födelsedag? Precis. Läggdags blev det vid 12tiden, jätteskönt faktiskt, även fast jag var ganska skeptisk till idén i början.
   Vi vaknade upp imorse vid 9:20 och halvdegade i sängen i sisådär 20 minuter, efter det gick vi upp, gjorde frukost och pratade massa med Carina om lägenheter och framtidsdrömmar som egentligen aldrig slår in, även fast man verkligen vill det. Tur att jag inte har världens planer för mitt vuxenliv, än. Jag och Mathilda klädde på oss efter detta och drog ner till Gringen för att jag skulle ta bussen hem och hon skulle börja jobba vid elva. Så nu sitter jag bara här, ska snart iväg på minnesmässa för morfar, sen ska jag hem igen, bara ta det lite lugnt och så. Ska se om jag sover hos Mathilda ikväll igen, jag tror det blir så. Om jag lyckas övertala pappa.
   Och juste! Jag berättade inte ens om den sista skoldagen, så här kommer en kort liten text om det. Jag var med Therese och Felicia i stort sett hela dagen. Vi hade alldeles för många (och för långa) lektioner, men vi klarade av det. Lunch blev av på mcdonalds pga att restaurangen vi skulle till skulle några andra till, så där ville vi inte vara. Men det var trevligt ändå. I princip alla i min klass är skitsjyssta. Jag gillar den. Synd att några antagligen kommer hoppa av nu i början.
Pussilicious!

Why you keep screaming at the top of your head?

Ett bråk med en mor och dotter imorse gjorde inte min dag. Men kan inte bry mig mindre om dem just nu. Tack till pappa, som för det mesta, alltid finns där.
   Snart ska jag till bussen men jag kände att jag var tvungen att blogga lite innan jag drar så Mathilda har något underhållande att läsa sen när hon vaknar. Om hon nu inte har dragit till jobbet, vilket vi inte hoppas på :@ Jag var iaf på bio med henne igår. Åkte till HSB efter jobbet för att hjälpa henne med att flytta pärmar och lite sånt där, ni vet. Eller ni vet inte, men ändå. Hon fick sluta typ en timma tidigare, vilket var hur nice som helst :D Så vi + Carina promenerade en bit och tog buss nr 1 till Stureplan (Carina hoppade av vid Hötorget) och så gick vi till Park. Det var låst så vi bestämde oss för att sätta oss på en bänk i solen/skuggan och kolla på fulla grown ups, vilket kanske inte verkar så jätteunderhållande, men det var väl det. De öppnade bion halv sex och då drog vi in, köpte popcorn och satte oss på jättebra platser (imitten, imitten, ni vet!) och lutade oss tillbaks i biosätena. Filmen började lite senare än vad den egentligen skulle göra, men det gjorde ingenting.
   Slutsats: The Ugly Truth var typ hur bra som helst. Gerard Butler var hur snygg som helst och jag kunde fan inte sluta skratta vid vissa tillfällen. Och nu har vi + alla andra som var där igår sett filmen INNAN den har haft premiär, vilket den har i slutet av september. Så hoppas ni lider medans ni väntar, suckers!


Puss! ♥

Vi har gått en lång, lång väg.

Har varit ute på en promenix med Mathilda ikväll :) Allting känns jättebra nu. Hon har fått berätta det hon behövt berätta och jag har gjort detsamma. Vi knallade förbi stallet och kollade in och det som förvånade mig var att Ullis var där och skulle rida just ikväll, av alla kvällar i veckan. Så vi hängde efter henne ett tag, pratade om gymnasiet och allt annat. Hon börjar ju imorgon, lyxungen som hon är, på tyresö gymnasium - natur/natur. Plugghäst så att säga, eller? Ja, vi får väl se hur det går för henne.
   Imorgon blir en nice dag. Jag och Johanna sällskapar på bussen imorgon bitti, som går typ hur tidigt som helst. Det betyder att vi kommer ha tid på oss att gå till skåpet, hämta grejer och sådär. Någon hade tydligen snott hennes skåp också, så snäll som jag är så har jag sagt åt henne att hon kan få köra på att ha samma skåp som mig tills allt har löst sig för henne. Direkt efter skolan så ska jag åka till Mathildas jobb och sitta och kolla på när hon nördar sig i Fridhemsplan. Klockan 17:00 slutar hon och då drar vi till Stureplan, då är det The Ugly Truth som gäller, som jag sa tidigare! Bästis har ju varit så underbart bra och fixat biljetter till smygpremiären :D Sen ska jag ut och promenera. Jag har fan varit fett duktig och gjort det tre dagar i rad nu, och jag ska inte sluta med det.


Was it something you said?

Jag tog fyra bilder idag. En blev bra, så det var den enda jag sparade. Den lägger jag in i slutet av det här inlägget. Och imorgon ska jag fota, jag ska ta kort på massa onödiga grejer har jag bestämt. Ska ta hjälp av Ellie, typ.
   Trevlig första dag då vi gick efter schemat tbh. Började dagen med matte klockan 09:55. Innan det åkte jag buss tillsammans med Marisa och Johanna. Sen mötte vi upp typ alla tjejerna i klassen vid entrén och påbörjade vårat letande efter klassrummet. Det hittade vi ganska så fort. Lektionen var skittråkig. Först pratade Stina (läraren) om sig själv i 100 år och sen om mattens historia i 100 år. Det sista vi gjorde var att lösa något skittråkigt och onödigt problem. Efter det var det lunch! Jag och Nadia bestämde oss för att luncha så vi drog till Skanstull och käkade varsin halv bagge på Subway - asgoda, och jättebra pris! Även fast lunchen var så kort så hann vi tillbaks i tid.
   Geografi stod på schemat och vi hittade lätt till det klassrummet med. Tomas Ardell, våran lärare, verkar ganska så sjysst. Det vi gjorde där var att rita ut länder på ett papper och bladibla. Vi delades upp i grupper och jag hamnde med Felicia, Stephanie och Sophia. Det gick ganska bra för oss, inte allt för dåligt liksom. Sista lektionen var matte (igen av någon anledning) och då gjorde vi inte mycket heller. Jag hamnade i samma grupp som Kasper och Ellie den här gången. Orkar inte berätta vad vi gjorde. Tihi
   Stina lät oss gå tidigare så jag tog tuben till slussen för att möta en Jesper som också slutade tidigare - yay! Vi åkte till t-cen och satte oss på Wayne´s och drack kaffe/chailatte. Jesper var gay och drack det, jag var fett manlig. Sägervi. Efter den trevliga kaffestunden/gaystunden så bestämde vi oss för att stadspromenera lite, det blev en ganska så lång tur i bl.a Humlegården och massa random places. Slutade upp i Slussen där jag sa hejdå till honom och hej till Mathilda och Carina som satt på tuben till Gullmars :D Och på tal om Mathilda så ska vi på förpremiären av The Ugly Truth imorgon, ihihih. Kommer bli så great!



mah sistäh iz qjut.

Cause you're just like a pill.

Hade sällskap på tunnelbanan med Patrizia, Ellie, Rebecca och Therese efter skolan idag - riktigt trevliga flickor :) Imorgon börjar vi 09:55 och då ska vi mötas innan, så vi inte virrar runt i skolan alldeles själva och letar efter matteklassrummet. Jag kommer iaf vara fully prepared med block och pennskrin! Igår köpte Lena ett jättepraktiskt block till oss, med 12 flikar, vilket betyder att jag kan dela upp den och ha anteckningar från olika ämnen på ett och samma ställe. Det enda jag inte har är ett hänglås till skåpet men jag och Carro ska tydligen dela skåp tills vi har fixat ett till hänglås, tydligen hade vi bara ett här hemma. Och jag orkar inte släpa runt med alla böcker hela tiden, tyvärr ;p
   Snart ska jag ut på promenad. Får se om Caroline följer med, beror på om hon hinner eller inte. Och jag har slutat med att duscha på kvällar förresten, från och med nu ska jag duscha på morgnarna, för det är skönast.
Heidopuss



Jag har ingen aning om vad det här inlägget ska heta.

Efter att ha suttit i en datasal i skolan i snart 2 timmar så måste jag erkänna att man blir ganska uttråkad. Uppgifterna idag var att få ett konto och försöka lära sig allt som har med programmet (First Class) att göra. Känns ganska onödigt eftersom allting är anpassat för vem som helst som kan hantera en dator. Och med att hantera en dator så menar jag inte någon hi-tech snubbe som vet ALLT, utan bara man kan slå på datorn och klicka sig fram till internet så är detta lätt som en plätt.
   Imorse hade vi samarbetsövningar hela förmiddagen och sedan blev vi utskjutsade till olika restauranger i smågrupper. Ganska smidigt att lärarna i alla fall tänker på att ingen ska luncha ensam, de första dagarna kanske. Men nu ska jag fortsätta sitta här och se intresserad ut.
Pusspuss

Why is everything so confusing?

Första skoldagen avklarad!
  
Jag och Caroline hade det lite krångligt med bussar imorse, men vi hamnade iaf i Gullmarsplan runt 08:40 där vi mötte Ella och hennes kompis (vars namn jag inte kommer ihåg). Vi flickor promenerade till Värmdö gymnasium med världens magont där vi gick och satte oss i Ljushallen och väntade på att rektorn skulle börja prata och välkomna oss. Det tog inte långt tid förrän uppropet satte igång. Jag var den första av oss som var tvungen att lämna hallen och följa med mentorerna vid namn Katarina och Thomas, och min nya, framtida klass - 09spA.
   Väl inne i klassrummet så satte sig alla vid bänkarna, nästan så att jag inte fick en plats vid någon bänk men tillslut satte jag mig. Nathalie (från min förra klass) kom dit någon minut senare och satte sig bredvid mig. Skönt att man iaf känner någon, kändes faktiskt lite comforting just då. Kontrollering av adresser och telefonnummer började genast och efter det fick vi massa faktablad om både det ena och det andra. Presentationer och samarbetsövningarna blir tydligen av imorgon. Så det sista som återstod var turen runt i skolan och eftersom våra handledare inte orkade guida runt oss så fick vi ett grönt papper med frågor på som vi skulle svara på (t.ex: Vilken färg är det på soffan inne hos sjuksköterskan?). Jag kutade runt med en tjej vid namn Johanna som bor i Tyresö strand, ganska sjysst att vi bor nära varandra. Vi fick hjälp av två killar som jag inte vet namnen på. Tyvärr hade vi inte rätt på allt, men det var mycket roligare än att springa runt efter uttråkade lärare som berättar exakt allting om skolan osvosv.
   När vi hade slutat så satte jag mig vid entrén och väntade på Caroline som fortfarande var med sin klass. Lite senare såg jag henne, hon var på guidning, så jag hoppade på där och fick se var en hel del korridorer och byggnader ligger. Antar att det är bra att veta. När detta var fixat och klart så åkte vi tunnelbanan till stan och käkade lunch på Tacobar i väntan på att Linnéa skulle sluta och då åkte vi till Liljeholmen, gick runt lite i hennes skola (Didaktus södra - som är väldigt liten!). På vägen till tunnelbanan började det spöregna - "Great!", tänkte jag som varken hade paraply, huva eller något att täcka huvudet med. Så jag blev ganska dyngsur. Men det löste sig senare för när vi var hemma hos Linnéa så torkade jag det med deras fläkt!
   Känner att det här inlägget börjar bli riktigt långt nu, och att jag fortfarande har mycket kvar att berätta. Men vi drog till stan, kollade kläder, hittade ingenting, fikade på Sergelbageriet och drog hem efter det. Nu har jag ätit middag och är både mätt och belåten :)
Hoppas ni som också började skolan idag hade det trevligt.
Pusspuss


Trying hard to filbl the emptiness.

Kom nyss hem från en promenix med Caroline och Amanda! Det togs en hel del sjuka bilder som jag förhoppningsvis kan lägga upp någon gång imorgon eftermiddag. Promenaden blev inte speciellt lång. Vi mötte upp Amanda i närheten av Sidvallsvägens busshållplats och började gå hem till Robert där vi skulle hämta lite grejer. Det slutade med att vi stannade där ett ganska så bra tag, satt och snackade, skrattade och åt godisläppglans som Caroline hade vunnit på grönan i somras. På tal om grönan så kom jag på att jag inte har varit där en enda gång i sommar. Jag som skulle dit. Jag som skulle åka Insane och som skulle försöka våga mig på uppskjutet.
   Jaja, nu tjatar pappa på att jag ska gå och lägga mig. Ska ju upp klockan sex och duscha imorgon. Har bestämt outfit och har allt annat planerat. Det blir skitbra. Och efter skolan så ska jag och Caroline möta upp Linnéa och dra och fika. Hon börjar på Didaktus södra imorgon, hoppas det går bra för henne med :)
Puss på er allihopa!

Yet no one cares to notice.





Härligt väder idag! Har hunnit med ganska mycket faktiskt. Följde med och storhandlade, var ute på tomten och fotade lite, bakade blåbärskaka med pappa och har nu suttit ute på altanen med farmor och farfar, pratat, fikat och haft det trevligt. Senaste gången vi träffades var lååångt innan sommarlovets början tror jag.
   Ikväll blir det outfitdecision-time och promenix med Carro. Ska inte välja någon jättesatsig outfit, casual blir fine. Kollade vädret tidigare och det ska tydligen regna både imorgon och på tisdag. Man kan nog inte ha mer otur. IBM-paraplyet följer med!
Ha en trevlig kväll, allihopa :)

I'm looking for a place, searching for a face.

I'm standin' on the bridge
I'm waitin' in the dark
I thought that you'd be here by now
There's nothing but the rain
No footsteps on the ground
I'm listening but there's no sound

Oh way over on the rooftops let's get married.

Inatt stängde jag av min mobil istället för att vakna varje gång någon smsade/ringde. Bara ett missat samtal. Eller, ett samtal som jag klickade bort vid tretiden. Älskar fyllesamtal, I really do, men jag hatar att receive:a(?) dem när jag sover. Känns som att jag kommer stänga av mobilen innan jag går och lägger mig ikväll, nu när jag ändå har fått reda på att alarmet ringer även fast den är avstängd.
   Om fyra timmar kommer farmor och farfar hit! Fyfan vad jag har saknat dem... Pratade i tele med farmor igår eftermiddag, inte så jättelänge men cirkus tjugo minuter var helt okej för mig. De hade varit i Karlskoga och hälsat på släktingar och haft sig. Och eftersom tydligen Antons morfar kände min farfar så ska jag fråga och se vad han säger om det. Ganska coolt om han minns honom.
   Hoppsan! Ska tydligen följa med pappa och Lena och handla. Lidl & tyresö centrum - here we come!
Puss på er alla.                                 Jag är nervös inför imorgon, hihi.

Maybe you'll read this, maybe you won't.

I know sometimes it's gonna rain,
But baby can we make up now
cause' I can't sleep through the pain
girl I don't want to go to bed, mad at you
and I don't want you to go to bed, mad at me


Your body language says so much.


 




Beckis ägde. Tack för en supertrevlig dag, Karin.


I miss you, you know I really do.

9 nya meddelanden och 2 missade samtal när jag vaknade imorse. När sånt här händer 2 nätter i rad så känner jag mig ganska så populär. Men får hoppas att det här slutar när skolan börjar för jag kommer nog inte orka med det då.
   Nyduschad! Bussen går 12:37 och då ska jag iväg och möta Kariño i centralen. Därifrån tar vi oss till Råcksta med tunnelbana och sedan buss till Beckomberga. Vi har inte varit där sen i antingen januari eller februari och jag kände att jag verkligen vill dit. Frågorna är då: Kommer vi kunna ta oss in? Och om vi nu kan göra det - kommer jag våga ta mig in? Senaste gången jag var därinne fick jag typ panik. Tror det var när jag och Karin inte hittade ut. Tänk att tappa bort varandra därinne när det är mörkt. I would seriously die.
   Efter detta drar vi till Tollare och sen får vi se vad som händer. Ska försöka bjuda in mig själv på middag. Det är så att Staffan och Anne-li är borta - tufft! Ja men vi får se. Annars drar jag hem och käkar middag. Kräftor står på schemat och jag är skeptisk. Det är så att det var ett tag sedan jag käkade det. Hemma hos Kristian (när han bodde i Barkarby) om jag ska vara ärlig. I think.
   2 dagar kvar. Hejdå sommarlov - Hej Värmdö gymnasium.

T T Y N.


Alldeles för snygg
.

Med en glass i min mun och i sandaler av plast.

Ändrade planer! Jag stannar hemma istället. Tror jag drar ut på en promenix lite senare. Hoppas inte jag blir knivhuggen av någon random 20åring bara. Kanske ska se om Martin har lust att dra ut. Anton skulle komma hem idag, så om han inte har någonting för sig så, kanske.. Så ska jag försöka lägga mig lite tidigare ikväll. Ska försöka tvinga S att stanna hemma också. A lot to do. A lot, a lot.
   Imorgon ska jag träffa Karin the Cake. Det var ett tag sedan nu. Får se vad vi hittar på. Stig ska nog med iaf! Fatta att helgen är uppbokad! I love it. På söndag kommer farmor och farfar hit på lunch/middag/fika/jagvetinte. Jag saknar dem jättemycket. Och tro det eller ej men, nu vill jag att skolan ska börja. Jag känner mig jättepepp på allt som har med skola att göra. Att jag förhoppningsvis hittar lite nytt umgänge gör allting till pricken över i:et. Det är sällan man får en chans att börja om. Därför tänker jag ge allt.
Sandis


repeat

And I landed on my feet.

Britney Spears gamla låtar är hur bra som helst. Ångrar att jag inte såg henne live lite faktiskt, hon var trots allt min barnidol.
   Ikväll blir det skräckfilmskväll(natt) hemma hos Mathilda. Så vi möts i centrum lite senare och drar till gringen och hyr och har oss. Får se om vi försöker dra hem lite folk senare, men det tror jag inte. Och om 20 minuter blir det mat! Jag är hur hungrig som helst och tydligen blir det spaghetti carbonara - dregel på det!
   Slå en pling ikväll, vetja!

Skola på måndag. Knappt två dagar kvar nu.
Ångest.

Simon says "Keep up, don't even bother".



Förvirrande men bra film! Vore ganska nice om sånt här var möjligt i verkligheten. Ganska udda, men som skrivet tidigare - nice. Vaknade 10:27, kirrade frukost och satte mig med Carro i vardagsrummet och kollade på den. Jag plockade ur diskmaskinen imorse också! Känner mig ganska så duktig. Så ska jag dammsuga undervåningen innan vi drar till Medborgarplatsen runt tretiden. Dammsugning suger, men jag klarar det.
   Den här helgen skulle egentligen supas bort rejält, med tanke på att det är sista ledigheten innan skolan börjar osvosv. Men jag bestämde mig för att jag inte orkar det. Så jag och Mathilda ska bara umgås istället. Blir antagligen så att vi är hemma hos henne och hittar på något eller så. Vill ut på promenad också, det vore soft. Förra veckan var jag fan duktig, kan inte bara strunta i det nu, inte den här veckan.
   Igår la jag märke till en finne ovanför min upper lip också, kan inte bli bättre än såhär. Nu ska jag dammsuga och skrika till Kings of Leon - Sex on Fire.


Standing in the light of your halo.

I'm home again, bitches!
   Jag och Carro har varit hemma hos mamma i Saltsjö Boo hela kvällen. Ätit god middag, snackat massa om vad de har gjort och käkat glass och druckit kaffe i husvagnen :) Vi låg i sängen och halvsov ett tag också, jättemysigt. Resan hem tog en timma och tjugo minuter. Vi behövde inte vänta så jättelänge i Gullmars, men ett tag var vi tyvärr tvungna att vänta så vi knallade runt lite i närheten. På bussen snackade vi om billiga tjejer vilket jag tyckte var väldigt underhållande. Tydligen tyckte fjortisarna bredvid/framför oss också det. Kul att man kan underhålla någon annan än sig själv iaf!
   I centrum gick en Sebastian och en Noname på. S var på socialt humör och det uppskattades. Pratade om att skolan börjar snart, ångesten och allt där emellan. Gick av i Strandallén, gick hem och satte oss här. Ikväll blir det paradise och som jag skrev tidigare - hoppas Karina eller Teresa åker ut. Helst av allt Karina.
PUSSen.

Nu kommer den alltid finnas här, i min blogg.


That won't work anymore.

Mathilda lyckades få mig på filmkvällshumör igår. Vi möttes upp i centrum vid åttatiden. Det började regna när jag skulle gå till bussen så jag släpade runt med ett IBM-paraply, vilket jag egentligen inte hade någonting emot. När jag stod och väntade på bussen (som var försenad :@) så kom Martin dit. Han skulle träffa en kompis i centrum, vilket jag också skulle göra. Så vi sällskapade dit och körde på fyrkantssnack hela bussresan. Det var så intressant så jag missade Mathildas femtioelva samtal. He he
   Det blev knall till donken där jag köpte kaffe och hon en chokladmuffins som smakade fisk - delicious. Vi satt där i cirkus en timma och kollade på när fjortisboysen hade vattenkrig vid ingången. Det gällde att akta sig sen när vi skulle dra därifrån. Bestämde oss för att dra till gringen där vi hyrde "Brudens bäste man" (cheezy, men rolig film!) och köpte lite snacks. Jag har äntligen smakat marabou sommar och den var hur god som helst! Fattar inte hur man inte kan gilla den.. Iaf! Mathildas kort funkade inte så lilla jag pröjsade allt och sen småkutade vi ner till Bollis för att ta buss 819 som Viktor satt på. Vi drog hem till Milla fortfortfort och ja, kollade på filmen, såklart. Fick sällskap av Molly (Maggies kattunge) som växlade mellan hur busig som helst/hur kelig som helst. Jag vill ha en kattunge! Ska fortsätta tjata på mamma. Vill köpa min Alfons, nu!
   Jag och Viktor sällskapade hem vid tolvtiden och mötte min syster i centrum. Vi småsnackade på 805an hem och sen var det bara att kuta hem för mig och Carro - Paradise hade börjat <3 Jag har fan blivit besatt. Ikväll åker någon ut. Hoppas det blir Karina eller Theresa!
Puuspuuspuus

kladdiga pussar på er alla.

Lejonklippans konung = den bästaste bästa låten just nu alltsåååe.
   Det verkar som att jag ska hem till Mathilda ikväll. Svänger kanske förbi donken på vägen och kirrar kaffe. Är hur sugen som helst. Kan det vara så att jag fastnat i kaffeälskandet igen? Tanken av att ta en kaffe innan skolan varje morgon gör mig pepp. Haha, är jag galen, kanske?

Kärlek
Låt inte din blyghet hindra dig från att idag
ta kontakt med en gammal kärlek.
Tecknen är gynnsamma för ett initiativ.

Relationer
Kanske är det nu dags att infria ett löfte du givit.
Du bör inte handskas ovarsamt med andras känslor.


Ja, det är solsken där jag går.

När jag har haft det fullt upp både på måndagen och tisdagen så känns det ganska tråkigt att inte ha någonting att göra idag. Efter att ha sett Lock, Stock & two smoking barrels imorse blev jag alldeles för rastlös så jag började sortera alla kläder jag har i min byrå. Mycket ska slängas och en hel del ska sparas. Även fast jag spenderar i stort sett alla mina pengar på kläder (och sprit ifs) så behöver jag köpa mer kläder. Sommaren är snart slut och då är det höstkläder som gäller. Mysiga kläder som jag inte har. Har bara massa somriga, färgglada, blommiga saker här hemma. Det behövs alltså mer än 3 tröjor för min del. Jag har 800kr kvar på kortet o ch det är de enda pengarna jag får spendera på kläder tills jag får mitt studiebidrag, i september. Sprit ska jag inte köpa, ingen sprit alls. Alltså måste jag leva på det jag har kvar, vilket inte är mycket. Och det betyder att jag inte ska dra på lame ass-fester i onödan. Yeah you heard me! Nu när skolan börjar, så börjar allvaret. Pratade om det med Carro igår när vi var ute och promenerade innan Paradise Hotel. Pluggandet kommer komma först. Om jag måste stanna hemma och svika kompisar then so be it. Jag har ingen aning om hur gymnasiet kommer vara, men det struntar jag i. Jag ska ge mitt allt, utan att tveka.
   Kanske ska göra lunch. Går nog upp och pratar om det med Caroline. I'll talk to you later.




Drogade bilder måste man bara lägga ut. Min näsa ser enorm ut <3

Don't be fooled by the rocks that I've got.

Ännu en shoppingdag - ännu en systerysterdag! Jag lyckades få med mig en grå tjocktröja och 3 armband hem. Tackar Carro för att hon agerade smakråd också :* Hittade en randig tröja på H&M (tjocktröjeliknande, inte lika tjock). Ska dra med Carro till stan/Nacka någon dag så jag får se om den är kvar och isf pröva den en gång till. Who knows - jag kanske köper den. Hittade också en klänning förresten! Men den köpte jag inte. En mörkgrå, som var jättesöt. Carro ska hjälpa mig att leta efter en liknande, fast sötare någon dag. Tänkte att man kanske kan ha den på julafton, eller på skolavslutningen eller så. Hmhm.. Shoppingdagen avslutades iaf med en Coco Sunshine på Naked Juice Bar i forum och en Chock ´n´ Raz för Carro.
   Har varit och handlat lite krubb med pappa nyss och nu sitter jag och kollar på Paris Hilton´s My new BFF. Insåg att jag missat typ 4 avsnitt, vilket suger. Så ska iaf se det näst sista och det sista ikväll. Kanske blir en kaffepromenad med systra mi med. Ska se till att det blir av, känner verkligen suget efter koffein nu..
   Och btw så har jag kommit fram till att jag känner mig som Andy Sacks i the Devil wears Prada.



Bild på armbanden ska jag försöka fixa kort på ikväll eller imorgon (:

Ska var och en sköta sitt?

I'm off to Saltsjö Boo, bitches!

I've been addicted to you.

Äntligen hemma efter en trevlig kaffepromenad med systra mi. Lattemaskinen på mackedonken hade gått sönder så vi körde på vanligt kaffe med lite mjölk istället! Det negativa med det hela var att det var fullt med fjortisar, verkligen all over the place, och så var snubben vi beställde kaffet av hur seg som helst. Så när vi hade fått det kunde man dricka det utan att bränna sig på tungan (vilket kanske är bra, men, nej). Vi knallade bort till simhallen och satte oss på en bänk i mörkret, snackade och hade oss tills en harkrank attackerade mig i ansiktet, jag började nästan gråta och tvingade Caroline att dra därifrån - till Forellskolan där vi satte oss på scenen och snackade ännu mer! ~ 40 minuter senare så bestämde vi oss för att ta bussen hem.
   Ja, nu sitter vi här. Väntar på att Paradise Hotel 4 ska börja, kollar på kläder och lyssnar på Lejonklippans konung. Wünderbahrt! Längtar till imorgon.
take care

I hope you have the time of your life.




Var i stan med Carro idag och hittade dessa! Den randiga tröjan ser jättetråkig ut på den här bilden, det röda syns mer irl och det svarta ser inte lika urtvättat ut. Hittade äntligen ett nytt skärp också! Känns ganska hi-tech att det fanns bilder på alltihop så jag slapp sitta här och beskriva. Vi kollade också höstjackor på Topshop(ska det vara ett mellanrum mellan "top" & "shop" kanske?) och där hittade jag en jättesöt en! Inte så lång, men med fint midjeskärp och hela baletten. Ska dra dit i september med Carro igen så får vi se om den fortfarande är kvar. Då klipper jag till! Spelar ingen roll vad den kostar. Höststövlar skall fixas samtidigt har jag bestämt. Hittade ett par ridstövleliknande på Bianco (för 1200:- dock) men jag kanske hittar några andra jag tycker om när det väl är dags, jag får helt enkelt se.
   Imorgon ser det ut som så att jag och systra mi går upp i tid, drar till Saltsjö Boo och kollar om Saphira har kommit hem. Om inte - knalla runt på tomten och se ifall vi hittar henne. Där blir det lunchkäkande och sen drar vi till nacka forum och sedan till stan. Ska kolla en tjocktröja på gina och se hur den ser ut på mig. Kanske kör vi på den där glassdejten samma dag. Får väl snacka med papi och Lena om det ikväll. Och om cirkus en timma så promenerar jag och Carro till donken och dricker kaffe. Mys!



Hej tjockiströja.


We'll cast some light and you'll be alright.

Lyssnar på José González och pratar i telefon med Mathilda. Vi knallade runt i Tyresö och pratade om lite allt möjligt, som vanligt. Och jag har tänkt på en grej.. Om (typ) en vecka så börjar jag skolan. Då börjar jag på värmdö gymnasium. Då får jag träffa min nya klass, lära känna dem. Då börjar jag i en spsp-klass. Hoppas fan att det är en bra sådan, hoppas fan att jag får bra lärare och hoppas fan att jag får ett bra schema. Korta dagar och långa sovmorgnar vore underbart, men lite overkligt.
   Sätter alarmet på 10:07 imorgon. Carro ville att jag skulle göra det. Verkar som att jag ska umgås med henne. Lite systeryster-time skadar aldrig. Och i veckan ska jag, hon, Lena och pappa mötas inne i stan på söder, dra till Lejonet & Björnen och äta saffransglass. Usch vad mumsigt.
PUSSen.





Kunde inte bestämma mig. Sorry. Och Caroline, du bör känna igen första låten, annars blir jag ganska så besviken på dig. P0sp0s.

Allting sluta' väldigt bra men det var inte så det va'.





Pics, pics och ännu mer pics!
Kvällen var otroligt rolig. Fail, men rolig. Sällskapet var bäst och jag vaknade upp utan världens huvudvärk och illamående. Det betyder att mina bakistabletter som jag köpte förra veckan för 49kr fungerade. De smakade pyton, det gjorde de verkligen, men they sure did work! Om man ska må bra får man väl lida pin med..
   Istället för att träffa Isaac och dra till Åris så träffade vi Sandra och drog till Åris. Han ljög för oss, vilket jag inte tycker om honom för. Men det visade sig att vi hade ganska kul ändå. Istället för att dra på efterfest på Östermalm någonstans så drog vi till Trollbäckens centrum för att träffa Håkan och Mackan. De dissade så vi gick hem till Mathilda och åt mat istället. Det verkade inte som att Mathilda orkade prata i telefon när Mackan ringde och snackade om orelevanta saker, så det fick jag stå ut med och det blev faktiskt ganska trevligt efter ett tag. Markus var lite på pickalurven, förstår ni.
   Frukost imorse: Lite daimglass. Känns inte så duktigt av mig, så jag ska göra lunch när jag har publicerat det här inlägget. Vi sa iaf hejdå till Sandra som blev hämtad av sin mami (orättvist) och så drog vi till centrum, fikade och skiljdes åt runt två. Vid bussen stötte jag på Oskari, som jag inte hade träffat på åratal, och som jag hade saknat. Jag knallade hem, bytte om och satte mig här. Kanske ska ut och joina papi i solen. Carro kommer hem om ett tag, hoppas jag.
Mat var det, ja! Puss och kram, skumbanan

Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

Nyduschad och påklädd. Snart har jag packat klart och sen bär det av till Tyresö centrum där jag ska möta upp Mathilda. Funderar på om jag ska lyda pappa och äta lite innan jag drar härifrån. Det jobbiga är att jag redan har borstat tänderna och då smakar ingenting gott. Förutom tuggummi och annat crap med mintsmak.
   Kör på snabba Lasse Lindh-låtar för att få upp parteyhumöret! Det här känns bra. Ikväll blir bra.
Slå en pling om ni vill. Pusspuss

Jag ger dig allt jag har kvar.

Jag som sa åt mig själv att jag skulle lägga mig snart. Det har inte blivit av än. Sitter och lyssnar på "Lejonklippans Konung" over and over and over. Mathilda har fått mig att börja gilla den, sådär jättemycket, ni vet.
   Min kväll såg ut som så att jag mötte Mathilda i centrum, där buss nr 840 avgår ifrån. Först skulle vi egentligen bara knalla runt i tyresö men efter en del snack hit och dit så drog vi hem till henne där vi tillsammans med hennes underbara madre Carina kollade på Mean Girls. Eftersom båda skulle bege sig till andra places efter detta så bestämde vi oss för att sällskapa till centrum. I väntan på att dra till bussen så låg vi i hennes säng med Kasper och Kisse och hade någon slags dockteater för oss själva. Har inte skrattat så mycket på ett tag, to be honest.
   Efter att ha kommit hem från bussen så satt jag här och lyssnade på musik. Planerade dessutom min framtid med S och ja, det verkar lovande, om det vore sant så vore det väldigt lovande. Mathilda, du får veta imorgon.
Godnatt på er alla!



You are wrong, fucked and overrated.

Nu har jag lyssnat på Neaera i lite mer än en timma. Kvällens räddare heter Mathilda Skoog och jag är obeskrivligt tacksam över att hon finns. Alltid.
Mobilen är med, as always.

Tänkte tankar jag aldrig tänkte.

Ännu en sån där meningslös sitta hemma-dag som egentligen bara borde ha raderats. Det finns ingenting bra med att sitta hemma hela tiden, och att jag inte kan gå ut gör inte saken bättre. Nu är det inte så att folk tvingar mig att stanna hemma, jag kanske borde skylla mig själv. Att stanna hemma tills mitt ansikte mår normalt, det är väl normalt? Eller, det som är normalt är väl att jag vill stanna hemma tills imorgon, då jag och Mathilda ska bege oss iväg, bort från Tyresö. Jag har snart gjort slut på Helosan-tuben i badrummet och jag börjar se resultat, jag börjar känna resultat.
   Igår var både Christofer och Caroline borta. Caroline var och firade Cassandra (grattis igen btw<3) och Christofer drog iväg sent på kvällen för att möta upp sin girlfriend som kom hem från Mallorca. Det var bara jag, Lena och huset. Mitt comviq kompis gick ut igår kväll också, så jag har inte kunnat smsa folk som har försökt få tag i mig. Skulle egentligen fixat det tidigare idag, men jag känner att jag klarar mig utan pengar på mobilen i en eller två dagar. Så det jag har gjort idag har varit att kolla på film, kolla på film och kolla på ännu mer film. Har sett Donnie Brasco, Fight Club och har snart kollat klart på Snatch. Alla tre filmerna är hur bra som helst så se dem, det är något jag rekommenderar.
Puss

I see problems down the line.

Känner att jag är på engelskt humör om man kollar på mina rubriker till blogginläggen. Och tro mig, jag har försökt lyssna på så mycket svensk musik som jag bara kan men just nu så är det den engelska som fastnar.
   Iaf! För ett litet tag sedan så kom jag hem från en kvällspromenix med Mathilda. Som vanligt så knallade vi runt och snackade om framtiden och planerade och hade oss. Men det var hur soft som helst!
Nu orkar jag inte blogga mer! Ska kolla på Paradise.. Nörd som jag är! :D Puss

Vi satt på gräset som växte i takt med himlen.

Nu har jag suttit i bastun och lyssnat på Håkan Hellström medans Carro har duschat. Håkan är fan sommar. Håkan är fan bäst.
   Jag solade tidigare idag. Imorse. Lite fräknar har jag väl fått. Men resten av kroppen har inte blivit ett dugg brun. Eller så inbillar jag mig, jag vet inte. Snart ger jag upp. Känns ganska meningslöst att försöka sola de två sista veckorna i hopp om att se lite brun ut första skoldagen. Ska snart till Öringe med Carro, om jag har tur så kanske jag får lite färg på vägen dit och på vägen tillbaks. Håll en tumme, tack.
   Och förresten! Planerade med Carro ute på altanen igår. Skitmysig snackstund. Har en hel del planer för oss, but I am not going to tell you about it. Nu ska jag fortsätta snacka med Jacob och vänta på att segkorven ska bli klar.
PUSSPUSSPUSS



Ångest.

"Första dagen, den 17 augusti, har vi upprop med alla elever som börjar hos oss i årskurs 1. Du blir då placerad i en klass utifrån det program och den inriktning du valt. Första dagen ägnas sedan åt gemensam presentation, utdelning av material, genomgång av lokaler och rutiner med mera. Tisdagen den 18 augusti gör eleverna i årskurs 1 olika klassaktiviteter utanför skolan, eftersom årskurs 2 och 3 har sitt upprop den dagen. Onsdag den 19 augusti börjar läsningen för alla elever enligt ordinarie schema."
...

Would you lie with me and just forget the world?

Nu är det som så att jag känner mig lite instängd med tanke på att jag har suttit hemma hela dagen. Senast jag var utomhus var imorse då jag åt frukost på altanen, i skuggan. Anledningen till att jag inte satt i solen var för att jag hade haft hydrokortison i ansiktet. Då får man tydligen inte vara i solen. Så där sket sig idén om att bli brun idag. Imorgon blir det av istället. Lena har köpt någon dyr repair-kräm på apoteket så bäst för den att den funkar.
   Hittade minneskortet till kameran nyss också! Det har varit försvunnet sen innan jag drog till Hälsingland så nu blir det massa fotande. Kanske ikväll, imorgon for sure. I helgen blir det Bålsta btw. Då följer Stig med. Funderar på om jag ska låta fylletardet Mathilda ta hand om den, eller om jag ska springa runt och agera fotograf. We'll see about that.
Kan Caroline komma hem snart? Bai


Stig har inte tagit egopics på länge, kände att det var "the time".
Och irriterar ni er på mitt canceransikte så kan ni väl ta er. Skyll på duschcremen.
Btw så är jag fan bäst i världen som lägger ut bilder på mig när jag är osminkad/cancersjuk i hyn.
Heido.
Haha, och jag har ju förfan diadem. Fatta respekten jag bör få nu.

He lost his soul to a woman so heartless.

Jag säger såhär: Under de 3 senaste dagarna har jag blivit expert på att använda ldb's duschcreme istället för ldb's hudlotion. Flaskorna ser exakt likadana ut och duschcremen stod på platsen där våran hudlotion ALLTID brukar stå. Jag är inte klantig, jag har bara agerat precis som jag gjort alla andra dagar.
There you have it. Nu ska jag iväg och gråta över mitt ansikte och sen blir det film. Det enda positiva med det här är att jag inte är allergisk mot vattenmelon.

And I know that you're the one to blame.

Vaknade imorse av att jag knappt kunde öppna mina ögon och att de gjorde ont som fan. Rörde dem lite - AJ! Gick upp för att kolla mig i spegeln och möttes av någon som såg lite annorlunda ut än mig själv. Jag var helt röd i ansiktet (och då menar jag inte lite generad-röd utan det var överdrivet rött, i hela ansiktet.), jag hade röda fläckar lite överallt och mina ögonlock var hur svullna som helst så jag såg ganska trött ut. Trött och cpstörd om jag ska vara ärlig. Det här hade aldrig hänt förut så jag blev ganska rädd. Plus att jag skulle träffa Sofie idag. Men det kunde jag ju glömma när jag såg ut såhär. Kunde jag gå ut i solen med det här? Eller skulle det bara bli ännu värre? Jag tog det säkra före det osäkra och satte mig i fåtöljen och slog på Ondskan.
   Har pratat med pappa om min dödliga hudsjukdom och han ska kolla på mitt fejs när jag kommer hem. Han blev lite orolig men jag får hoppas att jag inte behöver åka till sjukhuset och kolla vad det är. Ska iaf tvinga honom att gå och ta allergitest för, vem vet? Jag kanske är sjukt allergisk mot någonting. Inte för att jag vet vad det kan vara, men det är ju bra att kolla upp det. Så vill jag slippa sjukhuset och dra ut med Mathilda istället. Vi ska promenixa ikväll. Känner mig taggad inför det. Så kommer Carro hem från Herte ikväll också, känner på mig att hon har en del att berätta. Hon kanske har fått en glimt av bönderna däruppe, who knows?

p.s.
Jag hatar telefonförsäljare som ringer klockan fyra på eftermiddagen. Vilken jävla vuxen med heltidsjobb (som inte jobbar hemifrån) är hemma vid den här tiden på en vardag? Idioter. Det är värre när de ringer klockan 13 och förväntar sig att de kan få prata med någon av föräldrarna vid den tiden. d.s.

Du soldat och jag prinsessa.

Här nere, nedanför den här texten så har vi Jacob. Både han och jag tycker att jag är duktig och vet ni varför? För jag lockar fram den sociala delen ur den här pojken. Fick creds för det, men inte officiellt, för Jacob är elak, ibland. Trots den där elakheten så är han väl ganska bra, ändå, Jacob, ja. Han har dessutom ett gulligt efternamn, men det tänker jag inte skriva här, waaaaaaaay too much information.
♥ på Jacob iaf.


You knock me off of my feet.



Jag är snäll som lägger ut osminkade, rosiga, glansiga, matta bilder på mig själv.

You can dress me up in dirt.

Vattenmelonslices efter två långa promenader känner jag mig värd!
Promenad #1: Från Medborgarplatsen till Gullmarsplan med Mathilda.
Promenad #2: Från Tyresö centrum till mi casa, all by myself.
   Det var riktigt skönt och jag hade min kära iPod som sällskap, så, jag kanske inte var helt ensam. Och mobilen såklart. Det känns inte speciellt nödvändigt att nämna den eftersom det är ganska obvious. Men man kanske ska döpa ipoden? Men till vad? Jag får klura ut det, någon gång, när jag har tid.
   Bio på söder i eftermiddags! The Proposal i salong 3 (tydligen). Det var inte så länge sen jag var på bio, men det var länge sen jag såg en komedi och fyhelvete vad jag skrattade! Riktigt lyckad film. Plus att Ryan Reynolds är riktigt söt och har olagligt snygg kropp. Ohlalala!
   Efter den så promenerade vi ju som sagt hem. Planerade och hade oss. Om hösten och t.o.m längre in i framtiden. Det kanske inte är bra att planera långt i förväg, men jag gillar det. Då har man något att se fram emot, som finns där, inte inom räckhåll däremot. Äsch! Nu blir det att fortsätta med vattenmelonsätandet..
Puss!

I can see her eyes looking from a page in a magazine.

Igår:
Persbrandtsdreglande(ja, han är snygg även fast han är lite.. gammal. 46 tbh.) och blåbärskaksätande. Lena fyllde år så jag och pappa tyckte att vi kunde baka något gottigott till henne. Filmen var lååång och sjukt bra. Rekommenderas skarpt om man gillar filmer som Persbrandt är med i.
   Somnade runt klockan 1:00 efter att ha smsat med lite peeps i någon timma. Jag är smsgalen, i know.
Idag:
Vaknade klockan 10:44, gick upp och kollade på Patrik 1,5. Känner mig lite filmgalen men det är alltid positivt, hell yeah. Den filmen rekommenderas skarpt den med. Även fast folk säger att den suger så fattar jag i helvete heller inte varför. Den är jättesöt och skådisarna är great. Han som spelar Patrik är snygg och 91a. Yes he is.
   Nu sitter jag här och lyssnar på MGMT och smsar med Mathilda. Det blir bio i eftermiddag. The Proposal verkar det som att det blir. Verkar asbra och ja, har inte sett en komedi på bio på riktigt länge. Har bara blivit Twilight och skräckisar. Geek jag är. New Moon har premiär den 20e november btw. Julia och jag ska gå. Funderar på om man kanske ska dra ihop ett litet gäng och dra till Rigoletto? Kanske lite klurigt att fixa bra platser isf, men det löser sig. Bara en liten thought.
   Vad sägs om att ta den där duschen nu, Sofia? Jotack, gärna.


När Mathildas dator kommer tillbaks ska hon tydligen hjälpa mig med min design. Visst är hon snäll? Svar ja!

Och en liten bit av Polen.


Pusspusspuss på Myggan.

Maybe it's best you leave me alone.

Igår sov jag sammanlagt 1 timma och 50 minuter på typ 36 timmar. Det kom jag fram till igår natt. Men jag struntade i det, och inte fan skulle jag gå och lägga mig mitt på dagen och sova till typ 5 på morgonen. Nejdå.
   Kom hem klockan halv 12 och satte mig direkt vid datorn. Pratade med pappa om att följa med och handla och åka förbi mamma på hemvägen för att hämta lite kläder och sånt där shit. Klant som jag är så glömde jag bort att hemnycklarna var kvar hemma hos Mathilda. Så det blev ingen klädhämtning utan bara planteringsjordsinhandlande och storhandling på Coop Forum. Jag gillar fan att storhandla. Kan tvinga pappa att köpa en del onödiga grejer osvosv. Så hade jag också någonting att göra - jag var inte hemma och degade (vilket skulle sluta med att jag somnade).
   När jag sedan kom hem för andra gången så hade jag inte mycket att göra. Satt vid datorn, nördade lite, duschade och hade mig. Mathilda och jag träffades lite senare på kvällen. Möttes i Gringen, köpte iskräm och hann precis med bussen! Gick av i Öringe och promenixade hem, kände oss lite mindre onyttiga ya'knoe.
   Kvällen spenderades till en början ute på våran altan med två fettofiltar, jordgubbsglass och isvatten. Där körde vi på ginormous terapisession och babblade på om massa blaj. Det var mysigt, inte kallt och, ja, mysigt. One thing led to another och vi hamnade vid min dator i Andreas rum där vi kollade kryssningspriser. Dat's rite! Jag och Mathilda vill på kryssning, till Tallinn typ. Får se vad som händer med det.
   Promenad ikväll. Och Patrik 1,5. Har inte sett den än och jag känner att jag måste göra det :D Får se vad jag gör mer. Men det blir en singularkväll iaf.
Btw! Grattis till Lena som fyller år idag :D

Don't let the darkness hit you hard.

Patrik - bäst i världen

RSS 2.0