Maybe it's best you leave me alone.

Igår sov jag sammanlagt 1 timma och 50 minuter på typ 36 timmar. Det kom jag fram till igår natt. Men jag struntade i det, och inte fan skulle jag gå och lägga mig mitt på dagen och sova till typ 5 på morgonen. Nejdå.
   Kom hem klockan halv 12 och satte mig direkt vid datorn. Pratade med pappa om att följa med och handla och åka förbi mamma på hemvägen för att hämta lite kläder och sånt där shit. Klant som jag är så glömde jag bort att hemnycklarna var kvar hemma hos Mathilda. Så det blev ingen klädhämtning utan bara planteringsjordsinhandlande och storhandling på Coop Forum. Jag gillar fan att storhandla. Kan tvinga pappa att köpa en del onödiga grejer osvosv. Så hade jag också någonting att göra - jag var inte hemma och degade (vilket skulle sluta med att jag somnade).
   När jag sedan kom hem för andra gången så hade jag inte mycket att göra. Satt vid datorn, nördade lite, duschade och hade mig. Mathilda och jag träffades lite senare på kvällen. Möttes i Gringen, köpte iskräm och hann precis med bussen! Gick av i Öringe och promenixade hem, kände oss lite mindre onyttiga ya'knoe.
   Kvällen spenderades till en början ute på våran altan med två fettofiltar, jordgubbsglass och isvatten. Där körde vi på ginormous terapisession och babblade på om massa blaj. Det var mysigt, inte kallt och, ja, mysigt. One thing led to another och vi hamnade vid min dator i Andreas rum där vi kollade kryssningspriser. Dat's rite! Jag och Mathilda vill på kryssning, till Tallinn typ. Får se vad som händer med det.
   Promenad ikväll. Och Patrik 1,5. Har inte sett den än och jag känner att jag måste göra det :D Får se vad jag gör mer. Men det blir en singularkväll iaf.
Btw! Grattis till Lena som fyller år idag :D

Kommentarer
Postat av: mathilda

Myskväll vare! Ser framemot dom där tjejkvällarna hörredu.........

2009-08-02 @ 18:17:48
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: S

Hahaha visstright! :D

2009-08-02 @ 18:18:17
URL: http://sandiswallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0