Tre månader.

Får klagomål ända från Alperna ifrån en brud som vill att jag ska uppdatera mer. Jag ber om ursäkt och ska försöka igen! Det är svårt då jag inte har någonting att skriva, alls. Har sportlov nu. Det kanske är det som har bidragit med tomt tänkande över huvud taget. Det är så skönt. Jobbar knappt, pluggar knappt och tränar MEST. Jag och mina vänner har även konstaterat att det snart är mindre än tre månader kvar till studenten. Jag vill bara känna mig ledig tills jag själv vill göra något åt det. Jag vill sova ut. Jag vill ha hur mycket ledig tid för mig själv som möjligt. Jag vill bara CHILLA med livet.

Men som sagt. Tre månader kvar. Om tre månader är jag fri.

One day I hope to make you smile again.



Så kul har jag det. C ya!

FETTIS-dagen.

Kan man säga att det här är typisk day we've all been waiting for? Jag har väntat på den, men jag kanske överdriver. Vad är det som är speciellt med den egentligen? Man äter en semla and that's that, eller hur? En sån här dag skulle man kunna ha när som helst. Tror inte direkt att det svenska folket skulle märka någon skillnad om vi flyttade fram datumet några månader. Vad tror ni?

Jag ska i alla fall vara en ängel och bjuda en vän på en semla idag. Ibland är jag snäll.


Hemmagjorda är bäst PUNKT!

Where you are is what I call home.

Jag är en sån där person som alltid springer runt och mobbar folk som blir besatta utav mobilspel osv för att sedan börja med det själv. Jag mobbade Felicia när hon nördade Farmville och jag mobbade henne när hon körde Fruit Ninja hela tiden. Det är nämligen så att jag har fastnat i det träsket, nu. Inte bara så att jag utvecklat någon form av besatthet gällande enbart det spelet. Har alltid och kommer alltid vara besatt utav och ÄLSKA bejeweled som jag nu har nördat i cirkus lite mindre än en timme. Hur kan spel vara så roliga? Nu snackar jag simpla spel som de jag nördar. Wow och annat skit kan gå och dö. Nu vet ni det.

I don't know if I was drunk or I was high.

Jobb på Lindex imorse och tar nu mitt eftermiddagskaffe innan jag måste bege mig till mitt riktiga jobb. Nu när jag fått smaka på ett icke underbetalt jobb blir jag bara taggad på att ta studenten så jag har tid att söka nytt. Sitter och sittdansar/skriksjunger till Isak Strand as we speak. Han spelar på Fasching den 3e mars och vem tror ni ska dit? Har säkert sagt detta tidigare, men varför inte upprepa det? Helt klart värt.
fin är han

Brist på allt.

Idag har varit en sådan dag då jag velat döda i princip alla. Så klart har jag varit bakis. Det tråkiga med att jag bara skriver massvis om hur mitt liv är och vad jag gör på dagar, kvällar, nätter osv, är att jag inte kan dokumentera det genom att fotografera. Eller okej, jag kan. Jag har en mobil med kamera och jag har en systemkamera men! Mobilkameran suger ganska hårt och vem orkar lägga in bilderna man tar med den? Blir inte riktigt bra. Systemkameran tar jättefina bilder men vem orkar ha med sig den vart man än drar? Den väger. Inte jättemycket, men dess vikt märks av så fort jag har med mig den. Jag har ett förslag - någon som läser detta köper eller skänker en gammal digitalkamera till mig. Med gammal menar jag inte en sådan kamera er farfars far fotograferade med som barn utan nu pratar vi om en digitalkamera ni kanske köpte för ett år sedan men verkligen aldrig använder. Förstår ni vad jag menar? Jag vill dokumentera mitt liv. Jag vill visa er mitt liv på ett annat sätt än genom ord.


Det är ju finare att visa denna istället för att skriva att jag fikade, if you know what I mean
Denna är tagen med systemkameran och den väger mycket, som sagt. Och nej, detta hände inte idag. Bilden är från Berlin där vi var med klassen i oktober. Puss o hejdå

I might be out on a limb here.

Det stod egentligen inskrivet i mina planer för dagen att jag skulle promenera 15 km idag. Friluftsdagar med skolan känns så fruktansvärt onödiga när man verkligen inte är en skidperson. Jag och skidor går inte ihop. Längdskidor fungerar, men hellre inget än det, om ni förstår vad jag menar. Det är som att säga att man är bra på att tina fryst bröd. Liksom, vem fan bryr sig?

Ibland, på tal om skidor, önskar jag att min far tvingade iväg hela familjen på skidsemestrar varje vinter, men när jag ställde frågan "Varför?" för något år sedan var svaret ingenting. Det betyder alltså att han var för lat för det. Hellre pulka och skridskor, enligt honom.

Vaknade upp med världens mensvärk och bestämde mig för att totalstrunta i promenaden. Förlåt för lite för mycket information men vad i helvete, det är väl naturligt och jag står för att jag är kvinna!


Om ni tror jag tog bild #2 med självutlösare så har ni FEL! Har armbådsskillZ.

RSS 2.0