Var på din vakt.

Imorgon är det valborgsmässoafton och innan jag åker iväg till Uppsala blir det jobb i ungefär tre timmar. Jag känner att det inte känns värt alls, faktiskt, men det är något jag måste få gjort. Har inte jobbat sen jag åkte till USA, vilket var ett jävla bra tag sedan. Har jag glömt bort alltihopa? Återstår att se!

Måste packa, hitta outfit till imorgon och allt annat skit innan jag drar iväg också. Satan i gatan vad jobbigt. Nu - sova.

btw, Marisa är en riktigt bra vän.

Visst känns det som att kärleken väntar?

Det är fan varmt ute idag och det är jag glad över. Är inte så jävla taggad på livet, men det kanske kommer lite senare. Nu ska jag springa iväg till bussen och ha två onödiga skitlektioner. Imorgon ska jag jobba och sen blir det Uppsala. Håller tummarna för en riktigt lyckad helg då!


Köpte med mig en del tandkräm hem. Bara för att testa liksom. De innehåller ingredienser som inte är tillåtna i tandkrämer i Sverige. Som bleker tänderna. Kul om de fungerar!

Varje gång du möter min blick.

Det var inte meningen att jag skulle försova mig, men ändå gjorde jag det. Är det jetlagen som spökar, tro? Jag hatar den i alla fall. Om detta händer igen, liksom, imorgon, blir jag grisarg. Ja, så akta er.

Nu: Dags att göra sig i ordning. Börjar lektionen om några timmar.

Nu finns inget av mig kvar.

Lyssnar på Kent och njuter som en jagvetintevad. Imorgon ska jag eventuellt köra en fika/stadspromenad på kvällen. Innan det blir det att ta mitt pick & pack och dra mig till Saltsjö Boo. Ett bra tag sedan faktiskt. Helgen består av jobb och Uppsala. Riktigt skönt! Puss och hejdå

Vi har så ont om tid.


ja, jag släpper taget nu
vill inte klibba fast
jag släpper taget nu
för det här är verkligen fel plats
verkligen fel plats




I en värld av idioter står du först i kön.

Jag försov mig, gick på två lektioner, gjorde helt okej ifrån mig, lunchade/ölade med Felicia och brände mig i solen, hade djupa samtal med henne och Adam, pluggade matematik och samhällskunskap med Stephanie, gick halvbra med tanke på mitt tillstånd, sa hejdå till Stephanie, grät en skvätt, träffade Mathilda, hade ännu fler djupa samtal med henne, var ledsen, var arg, gick hem, var arg, var ledsen, hade djupa samtal med Caroline och nu sitter jag här. Har trampat allt i ansiktet nu och tänker bara ta mig vidare härifrån. Håll en tumme för mig, will ya.


Jag var slut när du hitta' mig.


Lyckades försova mig ganska rejält men hann ändå duscha och sådärva. Dock blev det ingen fröken för Miss, men det får jag klara av! Klart det dyker upp en ny bild på mig. Ser jag lite rundare ut kanske? Hehe måste dra till bussen nu


Snart så flyger du bland stjärnor.

Nu har jag äntligen packat upp alla kläder jag köpt och det är nu jag inser att det faktiskt var en hel del. Har också insett att jag inte orkar ta kort på alltihopa så därför känner jag att jag, som älskar att ta webbkamerabilder, kan lägga upp bilder på kläderna när jag har på mig dem. Vad säger ni? Bra? Bra!

Inte alls taggad på skola imorgon. Taggad på att träffa mina underbara friends däremot. Ikväll ska jag hem till Mathilda och chillerilla med henne. Om några minutas faktiskt, så jag hinner inte skriva mer! Puss puss puuuusss

Förväntansfulla läsare?

Jag vet att ni förväntar er tusentals bilder på det jag köpt och på, ja, New York i allmänhet, men tyvärr kommer jag göra er lite besvikna. Har inte tagit så många bilder. ~100 och det är fanimig bra för att vara jag. Pappa har säkert tagit tusentals och jag har även lånat hans kamera och fotat lite under de senaste dagarna, men de kan jag inte lägga upp nu. Är alldeles för trött för att lägga upp massvis nu, men jag kan säga att det här har varit en av de grymmaste veckorna i mitt liv! Jag har spenderat alldeles för mycket pengar på kläder och annat skit, jag har säkert gått upp massvis i vikt och jag känner att kosten inte har legat på topp, tyvärr. Jävla USA och deras feta mat. Jävla USA, som jag redan saknar. Med deras snygga killar, deras snygga amerikanska och deras höga byggnader. Dit ska jag snart igen.

Sneak peek;

Den enda bilden jag tog på lägenheten vi bodde i och här ser det ju förjävligt ut.

på tal om kosten.........


<3

there u go

Auf widersehen!

Vet inte om jag stavade rätt, men men -  VI SES OM EN VECKA DÅ!


En hund som dig.

Jag vet inte om jag kommer hinna blogga innan vi drar imorgon bitti, eller kanske ska säga i natt, vad vet jag? Jag blir väckt mellan halv 5-5 i alla fall och det är ingenting att se fram emot med tanke på hur mycket klockan är nu. Jag är i New York mellan 19-27 april, så ingen uppdatering what so ever kommer ske förrän jag har kommit hem! Båda kamerorna hänger med så det gäller bara för er att hålla tummarna och hoppas på att jag tar extremt många bilder!

Godnatt på er

I never knew you so well.



good day spent! puss


For you I risk it all.


Spenderade en kort och trevlig eftermiddag med frugan i centrum idag. Kom hem med denna hatt och en prickig tröja. Känns lite puckat att shoppa när jag ändå åker till NYC imorgon, men det var ett måste och jag brukar inte passa i hatt så det är klart man köper the one and only som man ser bra ut, liksom.

 

Nu är det dags att packa, välja ut outfits och chilla lite innan det blir sängdags väldigt tidigt ikväll. Bussen till centralen går härifrån klockan 06.00 imorgon bitti. Lär bli en ganska trevlig syn att se sex personer komma konkandes med varsin, fet väska. Taggar vi till? Givetvis!


Ibland har man det inte lätt.

Jag är arg. Så arg. På tisdag morgon åker vi iväg. Det ska bli skönt att komma bort. Det ska bli skönt med ett miljöombyte. Det ska bli skönt att slippa en del skit här hemma. Nu ska jag skriva lite i min dagbok och klaga av mig ännu mer, sedan blir det sängdags. Stressig och busy dag imorgon! Puss

Jag blir aldrig nöjd.

Sitter här som en lat jävla mask och orkar inte göra ett skit. Har inte packat, tagit fram någonting eller så. Har ifs skrivit en packlista och lite annat, vilket är ganska bra, för att vara jag.

Idag hade jag lite vårigare kläder! Körde på strumpbyxor, mina jeansshorts, vitt linne och Sophias tunna skinnjacka. Kändes ganska härligt! Jag vill ha sommar nu.


Disco pogo, dinalingaling.

Shit. Skönt att jag är ledig från jobbigt idag då. Linnea ligger i min säng och ler lite smått för sig själv. Scary psykounge där. Kom hem ganska sent i natt. Utgången var riktigt trevlig och den tackar jag alla inblandade för! Festen var helt OK, för att putta it that way.

Nu ska vi ner och äta frukost. Magen kurrar som aldrig förr. Puss!

Keep on dancing till the world ends.


Dags att dra till stan och fika sönder med Jonas innan jag ska iväg till jobbet. Fråga! Attackerar jag min blogg med egobilder? Känner att jag lägger in ganska många bilder på mig själv, men ja, om ni tycker det vill jag gärna veta det.

Goda vänner blir allt svårare att hitta.

Det har nu kommit till min vetskap att jag inte bör ta joggingturer på morgnarna. Jag som trodde att en banan och lite vatten var tillräcklig näring för att jag skulle klara av mina rundor men ack, så fel jag hade. Får väl sluta med morgonjogging, som förresten är en av de bästa grejerna som finns att göra! Jag klarade mina 4,47km men jag gick de sista 470meterna, gissar jag på. Var tvungen att örfila mig en hel del innan jag bytte från jogging till promenad. Skrek t.o.m på mig själv. Ni kan förstå att jag kände mig som värsta superidrottaren och jag är ganska glad över att det inte var några människor i närheten av mig. Hade nog fått en psykostämpel här i Strand.

Idag hade jag planer, men de planerna drog väl åt pipsvängen. Frugan är på sjukan och tar tester och jag håller tummarna för att det går bra. Eftersom det är så fint väder ute kanske man ska ta sig ut och sola lite. Börjar jobba 18 i eftermiddag och efter det blir det utgång! En kortis, en långis? Vem faán vet!


Jag är inte såhär fin efter min joggingrunda, tyvärr

Ohälsosamt att vara uppe såhär sent...

.. men ändå är jag det! Kom nyss hem. Efter att ha spenderat hela kvällen i en säng då det kollats på 'Black Swan' och 'Black Hawk Down' så blev det mysig nattpromenad med Sophia. Lyckad fredag, säger jag! Borde dock inte ens sitta uppe och skriva det här. Ska inte sova bort morgondagen utan tänkte faktiskt ta mig ut på en joggingtur på förmiddagen.

Jag har äntligen påsklov! Dock betyder det inte bara lov och New York, utan det betyder även en hel del plugg. Hur osoft är inte det? Skit också... Godnatt!

Inte långt kvar nu.

Den här helgen kommer bli bra. Det känner jag på mig. Och det är inte långt kvar till New York nu. Ni kanske förstår att jag längtar ihjäl mig?


hells yeah

Är det efterfest på eran balkong?

Eftermiddagen spenderades hemma hos Mathilda med multipla koppar kaffe, mackor och filtar ute på hennes altan. Vi lyckades dessutom lära känna pluttarna som bor ovanför henne, seriöst de sötaste ungarna någonsin. Mathilda, varje gång jag kommer hem till dig så kommer du nu veta varför (he he skoja ba-ra)

Ska nog läsa lite mer "Oscar och den rosa damen" ikväll. Känns lite duktigare än att sitta här helt i onödan och ha skittråkigt, eller vad säger ni? Vill ha imorgon! Ska fika med Sophia i stan efter skolan. Hoppas på fint väder så vi kan ta mysig stadspromenix också. Kvällens planer lutar åt att släpa mig själv till Rotvik för filmkväll. Ere nice eller ere nice?

Jag är högt över molnen.

Godmorgon! Goddag! Godkväll! Godnatt! Eller va? Trött tjej sitter och lodar på samhällskunskapen och är glad över att det bara är tjugo minuter kvar tills lektionen är slut. Går inte att vara seriös. Kan inte koncentrera mig. Efter skolan ska jag och Mathilda hem till henne och chilla i solen, förhoppningsvis, om den inte försvinner tills dess.

På lunchen idag så åkte jag, Felicia, Sophia och Adam till skogskyrkogården och hälsade på Theo. Köpte med oss lunch och tre rosor och satte oss där. Riktigt fint väder det var skönt att bara sitta där och ta det lugnt. Måste dit snart igen

Då kan vi segla på månen tillsammans.


Imorgon är det fredag. Fredag = PÅSKJÄVLALOV!
Kör på en liten dagens outfit. Lookilook!

Time goes by so slowly.


Istället för att sitta här och slacka en timme till ska jag lägga mig i sängen och läsa "Oscar och den rosa damen" - good night!


Things will never be the same again.

4,47km senare sitter jag här och chillar med mitt liv. Dricker vatten och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Är jag vidrig som sitter här, alldeles lökig och äcklig? Nejdå. Kroppen har redan absorberat all svett. Shit, gjorde det saken bättre? Älskare

Ikväll ska jag påbörja skrivandet av min fina satir. My calling. This is what I was meant to do liksom. Om den blir riktigt bra lägger jag ut den här i bloggen, men jag tror inte jag kommer våga det. DUSCH NU

Here we go.

Det är perfekt joggingväder så vad är det jag ska göra nurå? HELLS YEAH! Talk to you later.

Då skulle det inte va' jag.

För säkert två timmar sedan var jag så rastlös så jag funderade på att gå och lägga mig tidigt. Sen gick tiden jättefort och jag vet inte riktigt vart den tog vägen. Blev en långdusch och nu ska jag lägga mig och plugga lite pedled innan läggdags. Prov imorgon bitti. Inte så jäävla nice, eller vad säger ni? Efter skolan ska jag fanimig hem och dra mig ut på en löprunda. Det är fan dags att bli frisk och jag tror nästan att jag är det. Håll en tumme för mig! Så blir det lite amerikansk fotboll på idrotten också. Need I say more than taggm0de? Godnatt!

Jag ramlar aldrig hit igen.


Jag var där då. I sommar blir det av igen. Med mina bästa.

Money makes the world go round.

Lyssnar in mig lite på Strokes och kom hem för inte alls så längesedan. Borde plugga pedled men jag orkar inte det just nu. Caroline vill till Öringe och köpa frukt och mjölk. Jag känner mig taggad till att följa med. Bara hon inte ångrar sig.

Idag har varit en bra dag. Hade PA-dag med treorna och sånt skit i två timmar, lunchade sedan med Emma för att därefter råplugga pedagogiskt ledarskap. Det gick sådär-bra tills Björn drog därifrån och vi verkligen köttade i 1½ timma. Bäst för er att ni är stolta över mig! När vi var klara med det var jag rastlös och ville absolut inte åka hem så jag ringde My. Min kära vän som egentligen bara är lat och jobbig, men som jag gillar att umgås med ibland. Blev bussresa hem till henne där vi kikade i kokböcker och lagade världsgod laxpasta som resulterade i att vi fick världens matkoma - NICE!


mmmmm..

I'll be off all night.

För att vara så snäll som jag är så ska jag idag ta en tidigare buss bara för att min vän Sophia ska få sällskap ifrån centrum. Jag har stressat som en jävel sen jag gick upp och har nu 3 minuter tillgodo innan jag måste gå till bussen. Vädret är inte lika härligt idag som det var igår. Fast jag väntar tills eftermiddagen med att vara arg på vädret eftersom det regnade igår morse men blev soligt och varmt på eftermiddagen. Kan ni fatta att våren äntligen är här? Jag kan typ inte det. Snart är det sommar. Snart går man där med bruna ben och fräknar i hela ansiktet. Måste bara se till att sola till benen lite innan shortssäsongen är dags....

Om en vecka sitter jag på planet till New York. 7 dagar. Det kan jag inte heller förstå mig på. Ska vara i USA en hel vecka. Ska shoppa tills jag stupar. Springa i Central Park tills jag spyr. Äta Ben & Jerrys i alldeles för stora mängder och prata engelska mer än svenska. Det som gör denna resa ännu roligare är att jag vet andra som ska dit samma datum som vi. Hur kul vore det inte att hänga runt med några från Stockholm i New York? HAHA, amazing. Nu måste jag gå! Puss

Asics i mitt hjärta.

Jag älskar mina löparskor. Jag provsprang dem lite ikväll både innan och efter att jag hade varit med Mathilda and I fucking love dem. Vill bara bli frisk nu så jag kan dra mig ut på en runda! Tänker dock inte överge Friskis, ännu. Någon som känner sig taggad på att dra med på deras löprundor? En liten fågel viskade i mitt öra att det tydligen är asroligt att springa i grupp.... vad vet jag?



mhm!

Gotta give you my all.

Idag köpte jag ett par fina joggingskor. Rosa asics. Inte riktigt min grej att köpa rosa skor, men jag känner att de är snygga och de ska jag jogga med i Central Park om en vecka. Hur avundsjuka är ni?


You belong next to me.


dis is my serious face

Thank heaven for seven eleven.

När jag sitter på bussen, nästan varje gång, så brukar jag tänka på när jag ska gå av. Jag brukar oftast råka mig på att tänka "Tänk om jag ramlar när jag ska ner för trappen och faceplantar?". Det jobbiga är att jag då börjar tänka på det och har det i skallen ända tills jag ska av, då jag, försiktigt som fan, går av, för att inte ramla. Hur konstigt är inte det? Hatar när man inte kan sluta tänka på saker och tänker följande; Tänk inte på det, tänk inte på det! För det fungerar ju inte, eller hur?

Vaknade nyss och ska snart ner och göra mig frukost. Etik & engelska idag. Är inte så jättetaggad eftersom måndagar alltid går så långsamt, men det löser sig!

There's something you should know.

Helt amazing att det är åtta plusgrader utomhus och att jag inte frös när jag gick från bussen. Heter det frös eller fryste? Rös eller ryste? Mös eller myste? Myste vet jag, ryste vet jag, men fryste låter efterblivet? Blir det frös då eller är det bara jag som tycker att det låter konstigt att säga fryste? Då tänker jag mer att jag i så fall inte "fryste till is" när jag gick hem från bussen.

Trevlig visit i stan med te, efterblivenhet(är det ett ord?) och himym. Imorgon börjar jag 11.30 så jag har egentligen ingen brådska men känner att jag bör ta igen lite sömn. Vad skall jag göra efter skolan imorgon? Borde: Plugga. Hoppas på: att göra samma sak som ikväll. Godnatt på er då!

Smell you later!


You'll never do the same.

Härlig jobbdag med My och härliga kollegor! Fick skjuts hem vilket var som grädde på moset, pricken över i:et osvosv. NRJ-dunkande kombineras med uppsatskrivande och detta skall gå fort. Ikväll skall jag in till stan, om det inte blir för sent. Håll en tumme va!

Snart finns det inga tårar kvar.

Är inne på (typ) min femtonde flaska vatten idag och känner att det inte riktigt har hjälpt någonting. Låg i sängen för ett tag sedan men det blev bara jobbigt eftersom jag höll på att somna hela tiden. Jag får inte sova. Somnar jag nu kommer jag inte kunna sova i natt och sover jag ingenting i natt kommer jag vara död på jobbet imorgon.

Om ett tag kommer Mathilda hit. Blir typ filmkväll. Håller på att ladda systemisen och ska försöka hinna ta mig ut på en promenad innan det blir mörkt ute. Vi får se!


fan vad jag kör på cambilder idag. sori

Fel på blogg.se?

Bara jag som inte kan se statistik från igår och idag? Lite knepigt att det inte fungerar.

Sittar och fryser i mitt rum och lyssnar på bra musik. Är uttråkad och rastlös. Hatar att inte ha folk som jag kan träffa. Förhoppningsvis ska jag träffa Mathilda senare ikväll, annars måste jag tvinga hit någon. Filmkväll? Bara jag som tycker det låter mysigt? Inte ensam då, men det är väl tråkigt att alla ska festa ikväll. Partyslampor. Ere fredag idag? Nepp


gamla pics, men inlägget känns så tomt utan fina bilder på mig

A child needs a helping hand.

Igår var minst sagt en intressant och spännande kväll. Känns som att allt som skulle kunnat hända, faktiskt hände. Jag skrattade, grät och var arg på en och samma kväll and I like it. Ifall det hade med alkoholkonsumtionen att göra eller inte behöver vi inte diskutera. Jag fick veta en hel del grejer utav vänner (eller en vän?) som jag inte riktigt förstått tidigare. Hade dessutom rätt gällande min outfit - jag var riktigt snygg och det var inte bara jag som tyckte det! Tjoho!

Trots det lilla som råkade hända så hade jag en riktigt rolig kväll och det ska jag tacka, Felicia, Åsa och Anders för. Så tack! Vaknade upp hemma hos Mathilda imorse, bakis som fan med smink utsmetat i fejjan. Har varit och ätit pizza (namnam) och har burit runt på 42 väskor alldeles för länge. Känns inte riktigt som att jag nyktrat till, men vad vet jag. Sitter här med vattenflaskan i högsta hugg! Ikväll hade jag planerat att dra och fira min vän Malin, men det tror jag inte blir av. Blir nog mysig hemmakväll istället.


fan vad fräscht

Bla bla bla.

Kom på att jag inte har bloggat sen igår kväll och känner att jag kanske skulle slänga in nåt kort och härligt till er gullebarn. Mathilda är här och vi packar och har oss lite. Ska alldeles strax iväg till centrum och införskaffa oss lite mat och dricka. Taggar så det står härliga till inför kvällen! Har inte träffat Felicia på alldeles för långt tid så det ska bli kul att träffas och slå klackarna i taket!

Nu ska jag iväg. Vi hörs imorgon. Eller senare. Vad vet jag? Puss på er allihopa, och ha en bra helg!

I just came to say hello.

Mina lösögonfransar är jobbiga men jag hoppas att de kommer fungera att sätta på imorgon kväll. Annars blir jag ledsen och gråter blod eller nåt.

Det gör ont i min hals men jag kan tyvärr inte göra något åt det. Har druckit te, vatten och knarkat bafucin idag. Förhoppningsvis blir det inte värre bara. Den här helgen kommer bli ganska busy och min hals lär inte gilla det, men får hålla en tumme för att karma är på min sida.

Nu blir det sängdags och smsande som gäller tills jag somnar. Imorgon kommer bli en bra morgon, dag, kväll och natt. I'm sure of it.

Vi drar till varann.


Shit vilken glad brud jag är. Shit vad taggad jag är. Shit vad jag älskar mitt liv. Och shit, vad jag känner mig som en pirat med sotade ögon och bandana. Puss


HEHE, kunde inte vänta så länge med att lägga ut detta!

När jag stapetserade längs drottninggatan i eftermiddags kände jag mig så förbannat jävla snygg. Synd att jag inte fixar sminkningen imorgon istället. Har dock kommit fram till att det ändå inte hade varit så förjädrans smidigt. Kom hem med mineralpuder, lösögonfransar och en skuggpensel. När jag inte är lika fattig längre ska jag köpa resten av det jag fick prövat på mig. Nämligen ett rosa-aktigt läppstift, en concealer och och en aprikosfärgad ögonskugga. Fan, och jag som tänkte att jag inte fick spendera mer än 100kr extra. BULL SHIEET! Blev cirkus 500 hehe


pospos

Där ser man!


HOPPSAN HEJSAN! bilder kommer lite senare hihi


Ja men precis,






weheartit

It is fascinating, you see.

Har den senaste timman legat i sängen, lyssnat på senapslistan och varit fascinerad av mina vadmuskler som egentligen inte bör kallas muskler. Har även taggat till i telefon med födelsedagsbarnet och Mathilda.

Okej, jag orkar inte vänta på allt som komma skall mer. Imorgon, påsklovet, not to mention SOMMARLOVEEET! Herregud. Måste sluta tänka på det. Nu ska jag göra mig i ordning. Tack o hej

En mycket särskild och speciell människa fyller år idag.



Först tänkte jag spela in när jag sjöng själv, men kände att det inte hade blivit finare på något sätt, förståru!
Felicia Hultin, nu jävlar är du 18 bast! Det är den här dagen vi har sett fram emot! Nu kan du köpa cigg, snus och folköl! Hur känns det? Men bäst av allt! Vi kan dra ut på krogen! Jävlar.. Stammisar i öltältet på peace&love, stammisar på alla härliga ölhak i sommar.
Du är så fin, men ändå så ful och du förstår precis hur jag menar. Me love you long time, vännen min. Vi har nu känt varandra i cirkus 1½ år och det känns bannemig som att vi känt varandra under en mycket längre tid! Imorgon är det fredag. Den 8e april. Hur länge har vi sett fram emot den kvällen? HUR LÄNGE? Det kommer bli grymt. Legendary. And you know it

puss på dig, snuttegull

Mjukhånglar lite med livet.

Känns som att jag käkat sandpapper hela dagen eller något. Förbannade hals. Har knarkat halstabletter och druckit så många koppar te att jag varit tvungen att kissa varannan timma idag. Är dessutom fattig nu eftersom jag köpt det på espresso house/jagvetintevad. Rumpa, säger jag, till alla dyra kaféer i stan. Varför kan det inte vara billigt? Vi snackar om varmt vatten, en tepåse och en skvätt mjölk liksom. What's the point med att det ska vara så dyrt?

Har även varit väldigt social och trevlig mot främmande människor. Tjejen på pressbyrån som jag pratade med om halstabletter, tjejen på H&M som hade grymt snyggt nagellack och någon annan på Makeup Store. Min pappas kommentar till detta var "Ja, men, du är ju lite för social av dig ibland. Det vet vi alla." Jaha? Det är väl ändå positivt? Härmed säger jag att det är det! Score

Det är värt att leva.

Webbkameran är min bästa vän har jag kommit fram till. Jag älskar att ta egobilder med den. Alldeles strax ska jag dra till bussen. Mathilda och jag samåker. Hoho


tjarå'rå!

Goodnight my friends.

Ikväll sprang jag från Globen till Gullmars. I snabb takt i hopp om att hinna med bussen. Klockan var 43 när jag lämnade jobbet. Bussen gick 50. Det tar typ fem minuter att gå. Ni som känner mig vet att jag är en tidspessimist, ni andra - nu vet ni det. Jag sprang till bussen på cirkus två minuter. Jag kom dit i tid och lökade sönder på bussen. Det positiva med det hela var att jag fick lite träning! Har ju lite ont i halsen nu så att dra till gymmet och kötta galet är inget alternativ för mig tyvärr. Afrodans blir det förhoppningsvis imorgon! Och medarbetarsamtal på jobbet. Är lite nervös, även fast jag troligtvis inte behöver vara det. Någon som håller en tumme för mig?

Jag är högt över molnen.

nu blire la staada innan jobbet. kulKUL!

What you waiting for?

Har sprungit runt naken i huset ett tag nu. Ifall jag hade haft manliga läsare hade det väl varit ganska nice information för dem. Hade jag haft grannar som var hemma hade det väl varit ganska nice för dem med. Om jag får snuskiga blickar vid busshållplatsen vet jag varför alltså!

Har dammsugit rummet, flyttat över mina kläder till garderoben och tagit bort min klädställning. Den var riktigt nice och det var snyggt att ha den i mitt rum, men jag vill ha plats för världens fetaste hylla och den kommer det inte finnas rum för om jag inte gör på detta viset. Har varit stambesökare på IKEAs hemsida en timme framåt nu. Har även hunnit med lite plugg. Hur stolta är ni över mig på en skala mellan 1 o 10? Säg 12.


vet att ni hoppades på nakenbilder men tyvärr! nu ska jag äta lunch, sminka mig o dra till jåbet

Jävla nästäppa och jävla halsont.

Istället för att bege mig till gymmet i hopp om att klara av träningen så skiter jag i det, hoppas på att jag blir frisk snart och funderar på ifall jag ska ta mig en långpromenad till centrum och ta bussen därifrån istället för hemifrån. Vad säger ni? Är jag smart eller är jag smart? Älskar att bo på landet. Ni som bor i Tyresö förrstår. Hade jag bott typ i Masten hade det inte varit nice då jag skulle varit tvungen att gå till norra sköndal ifall jag ville gå en längre bit till bussen. För vem går åt andra hållet liksom?

Plugg eller frukost först? Vad tror ni själva? HEJDÅ

You always have something to say.

För första gången i hela mitt liv slutade jag i tid. T.o.m tidigare. Får hålla tummarna för att jag kommer hem lika tidigt imorgon!

Imorgon blir det träning och massvis med införskaffande inför fredag! Jättejobbigt, men sådant som måste göras. Gymmet öppnar 7 och ifall min hals inte dödar mig när jag vaknar så ska jag bannemig vara där vid halv nio-tiden. Hatar att ha mycket att göra. Ärenden. Plugg. Äckelskitallt. Kanske kan fördela det lite? Kanske. Fan vad jag pratar om ointressanta grejer, men jag skriver med mig själv och det är väl bättre att jag skriver ner alltihopa istället för att jag skulle sitta här och prata högt. Snacka om basket case.



känner att jag är lite kär i den svartvita funktionen på webbkameran just nu
bilderna togs imorse och ja, basket case kanske jag redan är he he

I wanna go crazy.

Jag är arg och jag kommer typ aldrig bli glad igen känns det som. Jag beter mig som en mamma för i princip alla i min umgängeskrets just nu och jag orkar inte med det. Är det såhär det känns att ha ungar? I så fall vill jag aldrig skaffa mig några.

Idag är ingen vanlig dag.

För de flesta så kanske den 4e april är en vanlig dag. För mig är det inte bara den 4e april för idag fyller en av mina vänner år. En av mina vänner som jag känner bäst, som känner mig bäst och som jag, om man bortser från en del break-ups, har känt längst av de vänner jag har kvar idag.

Mathilda Elisabeth Skoog (nu vore det ju nästan pinsamt ifall Elisabeth stavas med Z eller att Elisabeth ska vara innan Mathilda, men då ber jag dig, Mathilda, att ignorera detta felsteg av mig och ändå låta mig känna mig bra för att jag kan mellannamn och såna grejer), jag tänker inte sitta här och berätta vilken underbar person du är och allt sånt tjohejsan, för det vet du redan och jag drar bara ner min blogg i mesgropen om jag gör det. Du är fin, du är snäll, du är bra och jag är glad över att jag har dig. OCH IDAG FYLLER DU FAN I MIG 20 JÄVLA ÅR OCH DET SKA SE TILL ATT FIRAS!!!! Hoppas du besöker bolaget alldeles för tidigt idag, så att folk tror att du är alkoholist eller något, för det vore ganska kul.





You've got a heart on fire.



I'm falling in love with your favourite song.

IKEA är fan the best place in the world. Har köpt nya kuddar, nytt täcke, bäddset, papperskorg och lite annat småskit. Ska tillbaks om ett tag och köpa fåtölj, matta och annat skit! Shit, vad snyggt det kommer bli i mitt rum.

Egentligen borde jag plugga idag eftersom jag jobbar till stängning imorgon. Fan. Ångest. Två dagar i rad blir det 16-22 och det orkar jag egentligen inte. Men jag bör känna mig lyckligt lottad som inte har jobbat på en vecka. Varit ledig så länge? Yes indeed.

Nu ska jag fixa till lite i mitt rum! Puss på er

If I could visit the moon.

Nackspärr ledde till att jag inte kunde gå och träna imorse. Schysst att det känns bättre nu och att jag inte hinner träna. Jaja, två gånger den här veckan fick väl vara nog! Nästa vecka kommer jag vara busy girl. Fast inget negativt med det!

Dagens planer? Frukost - Ikea - IKEA - IKEA - IKEA - hem och fixa i rummet - plugga lite???(????hahaha???) - träffa Mathilda om hon har tid och lust(????)

Yes. Have a nice day!

And I wish you were here with me.


Befinner mig i nya rummet as we speak.
Klockan fick jag låna av mamma idag men känner att jag kommer sno den under en lite längre tid än tänkt!


Snacka om i-landsproblem, egentligen.




Under de senaste veckorna då jag suttit på bussen har jag varit med om samma jävla grej, nämligen följande; Har klivit på en buss som blivit i princip full. Jag brukar alltid sitta med väskan på sätet bredvid mig, men tar givetvis bort den om det blir fullt på bussen/någon vill sätta sig. Varje gång jag ser att det kommer på jättemycket folk tänker jag "Ja men fan, jag tar bort väskan då" och så gör jag det. Ser till att jag inte sitter helt utspydd över hela parsätet så att någon kan sätta sig bredvid mig. Men det är just då, när jag har varit snäll och tagit bort väskan från sätet bredvid mig, som just ingen i helvetet ska sätta sig bredvid mig. Står det nåt i min panna? Är det så att jag är så vidrig att folk inte vill sätta sig bredvid mig? Det har hänt jättemånga gånger de senaste veckorna och jag börjar fan undra. Senast idag. Snart kommer jag sluta ta bort väskan så får folk skita i att sätta sig bredvid mig, då.

 


Lite kort och tråkig update.

Jag orkar inte blogga och har varit upptagen med annat hela eftermiddagen och kvällen. Kom hem lite senare än beräknat och möttes av farmor och farfar sittandes i köket - alldeles för längesedan man träffade dem, så det blev lite catch-up. Hela kvällen har jag, pappa, Lena, Carro och Måns suttit i köket och pratat om allt möjligt. Älskar våra middagar då vi kan sitta i timmar och prata.

Imorgon bitti ska jag upp och gymma innan vi drar till IKEA och köper grejer. För ja juste, jag sitter i mitt nya rum nu! Det är jävligt tråkigt och tomt, men det är därför väl passande att vi åker till Ikea imorgon då. Jävlar vad det ska införskaffas fina grejer! Hihi

Lovar att vara bättre på att blogga nästa vecka. Pussssssss

You know how we do it.

Imorgon ska jag skriva högskoleprovet och jag vet inte ens hur ett högskoleprov ser ut. Ångest? Panik? Nervositet? Kanske lite sånt.

Lyssnar på the salmon dance och ska gå till bussen strax. En skoldag kvar och sen är det helg. 7 dagar kvar till Felicias 18årspartay. Jag är lite taggad. Är lite taggad på sommaren också. Har på mig papayafärgade underkläder. Hade sett snyggare ut om jag var brun, kanske. Men aa! Taggelish

min webbkamera hänger sig som en jagvetintevad och jag lackar. Blir inga bilder! Vi hörs imorgon eftermiddag loverzzzz (ikväll sover jag i boo)

RSS 2.0