Du stack ett hål i min kevlarsjäl.

Så länge hjärtat mitt slår
så minns jag dig när
du stack ett hål i min kevlarsjäl
och så blev du mitt sår
och jag blöder ihjäl
kom gör ett hål i min kevlarsjäl



Igår var jag med Mathipathi i stan
. Knallade runt, kollade i affärer, prövade fula jackor, hittade najs grejer på H&M och Åhléns.
Hann dessutom säga hej till Johannesbby som kommit upp från Gbg (:  Hade fan saknat honom ganska rejält. Elin var ofc oxå där :* Hon kom på att hon skulle på In Flames-konsert så jag och Mathilda bestämde oss för att följa med henne hem och hämta den.
Vi skulle egentligen dragit till Annexet direkt, men vi stannade i Vh ett tag, käkade Ben & Jerrys och lyssnade på Sign(?). Det var mycket trevligt må jag säga. (:
   Efter att ha lämnat av Elin utanför Annexet så drog jag och Mathilda och tog tuben och åkte hem. Ännu en underbart tråkig hemmakväll, mmh. <3
Eric och Jake underhöll mig, så det tackar jag för. Annars hade jag nog avlidit ngra timmar tidigare än vad jag gjorde.

Idag blire slagg hos Mathilda. Ska antagligen träffa Johannes och Elin igen, och kanske Bazziboi. Får se om man lyckas övertala honom om att följa med till Sollentuna.

Baiaiaiaii!

Ögonblick blir till evighet.

Howdy!

Idag ska jag till stan med Mathildapilda och kirra ögonskugga och vinterjacka.
Pappa sa att det troligen ska snöa i helgen, fyfan vad underbart. Kollade smhi för ngra minuter sedan och det blir iaf minusgrader hela helgen ;D Jag är nog den enda som tycker att det är positivt med snö, vinter och allt annat som har med julen att göra. Jag vill baka lussebullar, peppisar och allt möjligt! Fyfan vad jag vill att julen ska va här nu.
Tiden kan spolas fram, och kanske ta ett litet stopp vid den 19e November och därefter fortsätta vidare fram till.. den 21a December. Så man kan njuta lite innan aswell.
Jag hoppashoppashoppas verkligen att jag kirrar jobbet på posten. Vore asnice med lite extra cash.

Menmen..
Snart ska jag göra mig iordning.. Jag har fan varit med Mathilda typ hela lovet, känns lite udda med tanke på att vi sa att vi inte skulle vara med varandra varje dag, vilket vi typ har. Eller, inte igår. Men nästan D:
Jaja, jag klagar inte. Det är alltid kul att va med henne.

NU SKA JAG GÖRA MIG IORDNING och typ, ha tråkigt.
Fast jag ska tydligen träffa Juwwwden oxå, ska bli skoj!
Pussiluss!

En gång i en dröm.

Gomorron!
Jag är trött och har typ sovit lääänge. Pluggade lite när jag vaknade och skuttade därefter till TVn och kollade på ngn film med Brad Pitt, dock har jag inte sett klart den, den verkar bra men är för JÄVLA lång.



Igår var jag på bio med Sebastian, Mathilda och Magasinet - trevligt!
Vi såg Max Smärta. Egentligen så ville jag inte det men Sebastian tvingade mig så ja, jag slösade cirkus 90kr på en film som jag egentligen inte hade behövt se.
Eftersom vi kom till Heron typ 4 timmar innan filmen började så bjussade Basse på bowling (pusspåhan<3) och efter det så lallade vi runt och tråkade.
   Vi fick skjuts till Skärholmen efter bion och tog tuben till Liljeholmen där Papichulo var så snäll och hämtade upp oss allihopa (tjänade typ 1 timma på't)
Jag kom hem - la mig i sängen och smsade i typ en timma. Vet inte varför för jag somnade nästan när jag klev ur bilen, och fyfan vad svinkallt det var.

Idag är det inte heller så jättetrevligt väder - molnigt, kallt och blä. Jag måste verkligen kirra höstjacka. Västen värmer inte, plus att jag inte ens har kirrat vinterjacka. Snart är det November och på tal om det så fyller jag år snart och hur tufft är inte det?
Mathilda har tydligen studiedag då så hon ska hem till mig och va allmänt pluttig<3
   Ikväll bär det av till mamichulo. Kommer antagligen stanna där till nästa Söndag, alltså en vecka efter lovet. Men sen blir det Tyresö i några veckor. Puss på't.

Nu ska jag nog återgå till mitt pluggande om jag orkar.
Bais!


Vi lär oss av varann.

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810270738276468&a=1& <--- DO IT, or die.



Nada planer för idag - degdag it is! Känner att jag kommer blogga en del, eller, iaf om jag sitter här all day long D:
Vaknade kvart i tio av att Bazziboi smsade ._. Jag har tydligen smsat i sömnen inatt D; skrev något.. väldigt weird till Sebastian vid 2. Blev lite rädd när jag läste det faktiskt. Hahaha
Wellwell.. Får hoppas att det inte händer igen eller ngt.

Jag har seriöst inte fattat att det är lov än. Jag vaknade imorse och trodde att jag hade försovit mig eller nånting.
Ssrly, HÖSTLOV<3 Fyfan vad najs. Kan sova länge i en hel jävla vecka.
Mellan Lördag och Söndag så ska jag och Sara fira Linapina som fyller 17 på Torsdag, ska bli najs det. (: Har inte träffat tösarna på flera veckor and that's a shame. Kan ju inte bryta kontakten med all the old ones, elr hur?

Jag tror jag ska dra och fota någonstans någon dag också. Ingen aning om vart, när eller hur. Men Mathilda, om du är intresserad så är det bara att skriva för srsly, jag köpte systemisen för snart ett halvår sedan och jag har inte använt den så mycket som jag trodde att jag skulle göra.. Skärpning!

Hmz. Nu ska jag nog dra och värma en pizza, sätta mig framför TVn och kolla på någon lame ass-film.
Talk to you guys later.




Filmen är bra, vääldigt bra.

En ensam vandrares sympati.

Jag har absolut ingenting att göra imorgon.
Attsingen...

Så om du är rolig och jag vill träffa dig så är det bara att slänga iväg ett sms så får vi se hur det blir.
Hihi.



Jag är så ego, ego, EGO.

Jag blev kär i en spökstad.

Trevlig filmkväll and such, indeed.

Jag drog hem till Mathilda vid tvåtiden, vi lallade runt där och kollade ifall dvdspelaren funkade n'stuff. Magasinet mötte vi i centrum runt, aa.. jag minns inte, men runt 4 typ. Så drog vi hem till Mathilda, hämtade dvdspelaren och drog därefter för att träffa Bazziboi.
Det blev en ganska så chill filmkväll men ack så trevlig!
Vi såg 6 filmer sammanlagt typ. The Mist (inte hela), I Am Omega, The Hills Have Eyes, Boogeyman, Mirrors (inte hela men den verkade ganska bra) och.. The Ruins. Alla sög! Seriöst, fyfan vad dåliga de var.
Eller så kanske vi inte var på ngt humör för att bli ihjälskrämda.
Även fast Basse fick stå ut med en halvparanoid Sandwall i någon timma innan vi skulle sova. Men det var myspysigt och trevligt även fast Björnis och Mathichulo låg och smaskade (SERIÖST! Jag babblade på om att det lät som en mördare som sprang runt och skakade på en tablettask) men äh! Jag vet att Sebastianbby älskade det.
   Jaja! Vi somnade runt 4-tiden kanske. Jag vaknade av att en Mathildasweetie väckte mig runt 10, vi skuttade ut till vardagsrummet, satte på The Mist (skulle se resten av filmen) och käkade popcorn och dip (det är asgott!). Dock gick det inte så bra, filmen knullade sönder typ.

Jag kan säga att jag inte tyckte om Sebastian under typ några timmar imorse. Han attackerade mig och min rygg med en vattenflaska (fyfan vad uäh!) Vi kan dessutom slap:a Björne för att han hjälpte Basse. Jävla hora.
Men, grabbarna är ganska sweet ändå. Sen kan jag dessutom säga förlåt till Björn, jag vet att jag är så sarkastisk D: men det är kul. Hihi.
PÖSS!

I've got feelings too

Kom nyss hem från en trevlig eftermiddag på stan med Mathildasomfäään.
Skulle egentligen träffat papichulo, men så blev det inte. D: Eller.. vi träffades i tyresö c lite senare, så aa, wie!
   Jag och Mathichulo var och fikade på Sten Sture<3<3<33 och shoppade lite smått i några affärer. Jag kirrade en tröja från Cubus (ja herregud), foundation, rouge och 3 par örhängen D: Slösade inte så mycket. Runt 250 kanske, awesome!

Ringde hennes papi på vägen hem och ja, ALLT HAR LÖST SIG<3 Fett bra. Då blir Lördagen perfabulle! Seriöst, åh vad bra!
Yesbox.
Jag längtar till imorgon.
Ska stanna hemma ikväll och vara duktig, sova ut imorgon och så. Imorgon blire filmkväll n'stuff! Ser fram emot det som fan! :D Andreaspeas ska ladda ner The Hills Have Eyesom någon har sett den så kan den personen kommentera och säga vad den tyckte D:

Wha'evvah! Bloggar kanske lite imorgon, eller ngt, WE'LL SEE!
Puss!

Fifty thousand tears I've cried.

Såååååååååååååååååå.
Skippade nätet igår kväll, snackade med Bazziboi istället - trevligt! Vi har kommit fram till att han är min nya snackaitelefon-buddie, eh.. najs! :D

Men ja.
Jag kom nyss hem från Posten. Var på intervju and stuff. FYFAN VAD NAJS DET VAR, typ.
Kom dit (pappa släppte av mig) och ställde mig och väntade på att klockan skulle bli tre då en tjej vid namn Amica började snacka med mig (Woh!) och ja, vi "hängde" under den tiden då vi var där.
Snacka om najs ifall båda kirrar jobbet på lovet så man har någon lite halvtbekant att umgås med.
Valde att jobba kvällar med tanke på att jag redan börjar jobba den 12e Dec ifall allting går bra och jag får jobbet. Vore fan fett najs med lite extra cash.
Så önska mig lycka till och håll en tumme! Svaret kommer i mitten av November och jag veeerrrklliiiigggeeen hoppas att allting går bra.

Snart ska jag dra hem till Mattan och leka med henne en kortis. Tror jag.
Eller så är jag hemma till halv sju, då ska jag möta Björnis och kolla på Mathildas körkonsert D: i 1½ timma så jag hoppas att det är värt att åka till Tyresö Gymnasium då jag egentligen borde plugga till matteprovet som vi har imorgon D:

Yehhyehh.
Längtar till Lördag lördag lördag lördag. Yesbox. Hoppas allting löser sig.
Pusspåer!

I'm not the one

Trött. Sliten. Halvförkyld (ja, fortfarande) och inte alls på plugghumör.
Hade hål i 3 timmar idag, HUR JÄVLA SKÖNT ÄR DET?! Fyfan. För mycket.
Jag och Karin satt hemma hos henne. Kirrade lunch, bakade havrebollar och kollade på 1½ film typ. Minns varken vad den första eller den andra hette, men de var ganska bra antar jag.
   Imorgon har vi noprov. Tydligen ett prov som man inte kan plugga till, men det är ändå skriftligt and stuff. Inte pepp alls. Kommer antagligen faila som fan, så jag får hoppas på att frågorna vi ska svara på är relativt lätta eller iallafall på min nivå.

Idag kommer Chrippa hem, honom har jag fan inte träffat sen i mitten av Juli. Scary shit.
Baiai!


Lacrimosa

Inget internet igår - inget tråkigt bloggande.
Men whatta, nu är jag här iaf :D

Satt och snackade med Sebastian i tele i typ 2 timmar igår. Hade ingenting annat att göra. TVn cpade. Fast jag hann se ett program om myror och en ekolog vid namn Ed Wilson, det var intressant, och jag vet inte varför med tanke på att jag brukar tycka att sånt är astråkigt..

Wellwell..
Jag saknar folk :o
Glennarna, Mathilda, Oliver, Sebastian, ja. Jag vet inte varför D: Haha, men aa. Det bara är så.
Lördagen ser jag dock fram emot som fan. Typiskt mig att se fram emot saker så långt i förväg, vi är duktiga, Mathilda, oja.
Min buss går om en kvart, så jag borde nog dra snart.

JUSTE!
Igår var det utvecklingssamtal som gällde på eftermiddagen. Innan det satt jag och pappa på Donken (herregud) och snackade om omdömena, det gick ganska bra faktiskt D: Alla lärarna verkar tycka om mig, dock ska jag prata mer på lektionerna (jag brukar ju mest sitta och smsa/rita/babbla på med Karin)
Vi är ganska dåliga. Men jag borde bättra mig lite.
Varningar i både Matte och NO - inte mina bästa ämnen precis. Men plugg är det som gäller D:

Men nu ropar Andreas att jag måste dra :o Så aa, vi ses!
Puss!

Floating around in ecstasy

Är på Queenhumör idag med har jag märkt.
Men det finns ingenting negativt med det, inte alls.

Har inte gjort mycket alls idag alltså.
Kollat på Shaun of the Dead (kan hålla med Magasinet att den är VÄLDIGT bra!), suttit lite vid datorn, smsat lite med Bäzzibabe och pluggat matte.
Ja, Sandwall har pluggat! Matte dessutom! Jag känner mig duktig.
Ska plugga mer ikväll har jag bestämt. G-prov på Fredag liksom (need to be prepared!)

Blir dessutom promenixx med syster ikväll (: Ska tvinga henne att följa med till Tyresö c och kirra te! Pappa köpte något läskigt (ananas/vanilj) som luktade myggmedel D: inte bra alls! Det smakade typ, skumt.
Så nej. Det kan jag inte sitta och knarka när jag pluggar/slöar/whatev.

Nu ska jag nog duscha, tror jag.
Fan vad jag bloggar mycket på dagarna. Hihi.
XXX

I think I'll get out of here

Morrnmorrn!
Nu är det Söndag. Ja, Söndag. Är alltid trött då, av någon anledning..
Imorgon är det skola. Omprovgrejs på morgonen, sen är det vanliga lektioner D:




Kollade på film med pappa igår.
Som ni ser - Varg och Donnie Darko. Varg var asbra, Donnie Darko med. Man kan seriöst se den typ, 100 ggr utan att tröttna på den.
Jake Gyllenhaal är <3 och gör rollen typ, bäst.

Wellwell! Idag kommer Carrolajnen hit :D:D Så ska jag försöka få henne att bo här.. länge ^^.
Det kanske blir Hälsingland på lovet after all. Får se.
PussN^!

Can't seem to find my cool



Alltså grr.
Han är så J Ä V L A snygg.
Jag vill se Red Dragon nu. Eller, The Illusionist. Helvete, mmh.



Just nu så lyssnar jag på Mozart. Jag vet, geeky enligt de flesta. Men ofta att man inte uppskattar klassisk musik?
Wellwell. Requiem Lacrimosa är i alla fall väldigt, ja, vacker.
Borde fan se Amadeus. Såg ju inte den på musiken, vet inte riktigt varför. Karin lyckades övertala mig att sitta i något annat rum och spela in crapig musik.
Uäh.

Inga planer för kvällen alls.
Ska antagligen se Varg med pappa ikväll. Annars ska jag spöa Andreas i Mariocart eller försöka klara Excite Truck på Wii. Fy fan vad kul det är.
Jag har blivit beroende tror jag.
   Imorgon är det plugg som gäller. Mattemattematte, woho!

I hang my head and cry

Yeah, Lördag!
Jag är trött, trött trött. En viss Sebastian väckte mig klockan 12, jävla hora. >:

Så igår, vad hände då? Ja..
Lekte med Mathilda vid Slottet, fotade and stuff. Drog hem till henne, fettade oss massamassa! Gottigott :* Så träffade vi Hoggie, Daniel och Magasinet aswell. På vägen hem träffade jag älsklingsparro, Linnéa, Mandis och Cassy - trevliga flickor!
Men aa, kom hem runt 1, satte mig i Andreas rum och spelade Excite Truck och Mariocart på Wii, ganska trevligt faktiskt! :D

Idag ska jag, INTE GÖRA NÅGONTING<3 Fyfan vad skönt.
Ska bara va hemma och slappa, inte gå utanför dörren föränn.. Antingen imorgon eller på Måndag. Helst Måndag.

Jaja! Puss! :D











Sesseh momah!

You let me fall

Inga bilder idag tyvärr.
Har varit väldigt lazy. Plus att jag inte har någonting att fota.
Vädret suger, plus att det är kind of mörkt ute, buh! D:

Idag är det massa pluggilugg som gäller!
Musikprov och no-läxförhör imorgon, och så ska man ha läst ut Tusen Gånger Starkare - inte den bästa boken ever precis..
Känner mig fan duktig! Har redan läst musikhäftet en gång, D; (massaaaaaaa sidor) Så aa, ska nog återgå till det snart.
   Jag kom på att jag är jättesugen på te, och jättesugen på.. morotskaka! Fyfan vad gott!
Ska nog försöka övertala en viss Mathilda om att baka det imorgon -_- ifall vi har ingredienserna and such.
JAG ÄR SÅ JÄVLA BROKE! Vet fan inte vad jag ska ta mig till.
Vågar inte fråga papichulo om pengar. Eller.. jo det kanske jag gör. Men D; ööh, aa jag vet inte! Får se hur det blir med det.

Eminem feat Dido - Stan
Jäääävligt bra låt!
Seriöst.
Vi arbetade med den på engelskan för några veckor sen - snacka om att man blev nostalgisk!
Så ja, nu har jag börjat lyssna på den låten igen. Jag ryser fan from time to time. ÅH VAD BRA DEN ÄR. Hihi.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre.
Min blogg äger, jag vet. PUSSPUSS.

It all comes back to me in the end

SANDWALL'S IN TYRESÖ, BITCHEEEEES N' HOEZ.
Även fast Tyresö är helt underbart, fint och cozy så betyder det inte att allt är positivt.
Min buss till Nacka Fouuuwrom imorgon går klockan 07:09, ganska myspys, aiiiight?
   Jaja. I'll find a way to get there in time! D:

Jag är fett hajpad!
Känns som att det är Fredag imorgon. Men det är det inte, så fuck!
Helgen lär bli.. Lugn. Seriöst.. Jag ska typ, städa rummet, köpa lite grejer och.. umgås med familjen.
NÄSTA HELG FÅR DET FAN BLI RÖJJJJJJ. Hihi, ja jag är fjortis.

IMORGON SKA JAG ELDA SAKER MED MATHILDA, FETT PEPP INFÖR'T ALLTSÅ.
Nu orkar jag inte blogga mer.
PUUUUUSSSSS.

I dont thirst for more

Att ligga hemma och vara sjuk börjar bli relativt tråkigt nu kan jag säga.
Förrförra veckan så var jag hemma i 4 dagar och nu har jag varit hemma i 3. Känns kind of jobbigt nu när jag vill att skolan ska fungera.
Min engelskalärare och s.k kontaktlärare börjar t.o.m oroa sig över hur jag har det och om jag verkligen bara är sjuk.
Vilket jag faktiskt är.
Jag vill inte skolka.
Även fast det är skönt, så vill jag gå i skolan.
Känns konstigt att ens säga att jag vill det men det är fan sant.
Jag vill kunna komma in på det programmet jag vill och den skolan som verkar bäst.
Kommer va tvungen att arbeta hårt som fan nu när jag kommer tillbaks.
Förhoppningsvis ska jag till skolan imorgon. Får se vad pappa tycker. För jag vill fan inte va sjuk längre.
Jag vill inte.

Har fotat lite idag med.
Dock blev det bara tråkiga bilder på min katt, igen. Men hon är så söt
och det finns fan ingenting annat att fota här i hemmet.
För hur kul är det att fota blommor? Jag får ju inte gå ut heller. Så inga höstbilder.
Karin har lovat att fota med mig om jag kommer till skolan imorgon.
Får hoppas att jag blir bättre tills dess då.
Snälla. BLI FRISK SOFIA, FÖRIHELVETE.



Saphira är så jävla SWEET
<3

Back breaks with every mile

Hösten är sweet, isn't it? Alla mysiga färger, kvällarna, morgnarna, doften?
Det enda negativa är nog regnet.
Eller.. Det är mysigt ibland. Oftast när man sitter inomhus, framför teven med en kopp te, invirad i en filt.
Hösten och vintern, de bästa årstiderna enligt mig.

Jag har varit hemma idag. Så jag har inte kunnat gå ut och njuta av vädret.
Hade planer med Karin. Vi skulle fota massa och så skulle jag gå hem och ta kort från Skurubron.
Om jag har tur så blir det av imorgon istället. Ska tjata lite på henne och se hur det blir med det.

På Onsdag så drar jag till pappa, alltså imorgon.
Det var jättelänge sedan vi träffades och vi har bråkat en hel del sen slutet av Juli så, ja.
Jag saknar honom och allt i Tyresö, jättemycket. Håll en tumme för mig!
Ska förhoppningsvis stanna där i minst 2 veckor så jag kommer inte ha tillgång till internet lika mycket som hos mami.
Men det löser sig, det löser sig!
xxx


Försumbar och svag

Mitt liv känns ganska meningslöst.
Jag vet inte varför. Det gör bara det.
Men jag orkar inte göra något åt det.
Eller, gör jag?
Nej. Allt får bli som det blir.
Det är inte jag som styr längre.
Det är inte jag som väljer väg.
Om det skiter sig, så får det göra det.
Jag orkar inte bry mig.
Allt kommer bli bra. Allting kommer ordna sig.


The Illusionist



Bästa filmen ever, seriöst.
& FYFAN VAD SNYGG EDWARD NORTON ÄR.
Gash.

Du är dig inte lik

Jag har tråkigt
... så sjukt jävla tråkigt.

Att knarka musik och sitta framför datorn och käka popcorn känns inte najs på en lördag. Nej.
Jag vill hitta på något.
Jag vill fota, men det är för mörkt. Palla sitta inomhus och fota meningslösa saker. I've already tried that and it wasn't satisfying.
  
JAG SKA FAN SE TILL ATT VA FRISK NÄSTA HELG..

  

I recalled your laughter

Nu har Mathilda dratt hem, buhu.
Trevlig fredagskväll och lördagförmiddag, yes indeed! Kollade på Into the Wild igår - ganska skum film, men snygg kille i huvudrollen, plus Vince Vaughn, nomnom! Såg dessutom Phantom of the Opera, pusssssssss på den. Fyfan vad underbar den är och fyfan vad snygg Gerard Butler är, dock inte snyggast i den filmen, men äh. Massa drool blev det iaf.
   Vi bakade tyvärr inga chokladcupcakes i helgen, men det ska jag göra så fort mamma kommer hem från Ica Määääxi.
  
Jag kan dessutom säga att jag är väldigt väldigt sjuk, igen. Fast den här ggn såäre inte halsont n'stuff. Nu äre hosta, nästäppa och no voice som gäller! Får hoppas att jag verkligen blir frisk tills på Måndag, då är det Hk-prov som gäller, så håll tummarna för mig!

Känner att jag måste be om ursäkt för den här dåliga bloggen. Jag suger på att blogga. Vet inte ens vad jag ska skriva om. Det blir bara som en väldigt dålig dagbok. Plus att jag knappt fotar längre, måste fan skärpa mig!

Säg det, säg det, säg det.

Kom nyss hem från en promenixx i Boo med Johnny, trevlig boi det.
Jag mådde skit och behövde någon rolig att va med, klart man ringer honom dåva? ;D
   Vi lallade runt, rökte och wajnade över att det var jobbigt att gå. Funtade t.o.m på att ta taxi hem! (y)

Wellwell..
Jag vill bort härifrån, nuuuuu.

We are on tonight.

Plugg, plugg och ännu mera plugg.
No-prov i Måndags (missade en sovmorgon) och imorgon så är det So-uppstats och läxförhör som gäller.
Inte pepp alls.

   HKn ägde idag!
Vi kollade på någon film om palmolja och sen skulle vi jobba i par och redovisa lite grejer.
Satt bredvid en Sperk som klottrade sönder min anteckningsbok och en Alex som snackade om Bålsta. Hihi. Trevliga pojkar det!
   Så snackade jag massa gymnasiefliffs med Karin och Julia på lunchen.
Fan vad jag börjar känna mig stressad inför valet. Snart är det dags att dra till Älvsjömässan och grejer. Jag och Carro funtar på om vi ska gå (i) samma skola/samma linje. Får se hur det blir.

PUSS!

Ingen vind kan blåsa omkull oss nu.

Han tror verkligen att han kan bestämma över mig.
Han tror att han kan säga åt mig vad jag ska göra och han tror att han bara kan skälla på mig.
Han är varken en pappa eller en extrapappa för mig.
Han bara finns där, utan att jag ens vill att han ska vara det.
Om han nu bara vill att vi alla ska va lyckliga så kan jag ju säga
 att man inte är lycklig när man gråter så mycket så att man knappt kan andas, nej, precis.
Fy fan.

Under all den här ytan finns nåt du aldrig kommer få se

Intressant helg. Intressant helg indeed!
Saknar fan göteborgarna och Johannapanna redan. Vi hade det fan astrevligt (: Lördagen/natten mot Söndagen var nog lite phaaiiil. Men äh! Det var ganska kul ändå. För jag var övertrött <:
   Kan ju säga att jag inte har sovit ett piss inatt. Så aa, är gaanska trött.

IDAG SKA JAG KIRRA SÄNG N'STUFF, FEDT NAJS!
(nej jag orkar inte lägga in bilder för min dator agerar inte dator atm.)

  

But I'm Luke Skywalker

GOOOODMOOOORGOOONNN! :D

Vänteliväntar på att mami ska bli klar så hon kan skjutsa mig till Orminge Centrum, så detta blir ett kortfattat och tråkigt inlägg. <: Tråkigt är det alltid, men inte kortfattat, kanske ^^,
   Idag kommer Johanna, Juden och Daaaviiidd till Stekholm, ohyes! Fan vad najs det kommer bli, yahh <:
Johanna ska slagga hos mig ikväll. Så vi kommer återuppleva våra dundermysiga nätter då jag varit övertrött och läskig och då hon bara har skrattat hos mig som en jäkla gnu. Men aa, det kommer bli skittrevligt (:
    Igår pratade jag med Bassebasse i typ 1½ timma, minst. Kom fram till att det var trevligt som fan och att vi borde göra det oftare. Så så får det bli (:
Honom ska jag oxå träffa lite kort idag. Faktiskt så saknar jag honom lite ;O yehhp.

LIVET ÄR BRA, FAN, DET ÄR DET.

Puss!

Ta dig långt härifrån

Jag finner det mysigt att vakna 7 minuter innan klockan ska ringa av att en viss Sebastian skickar sms, javisst.
   Finns inte mycket annat än att egentligen somna om, men idag så hade jag inte lust när jag ändå redan var ganska pigg and such. Så det var bara att gitta till köket, göra te och sätta mig här.
Lyssnar på musiken från Phantom of the Opera, det var ett jävla tag sen faktiskt. De sjunger så fint. Även fast Gerard Butler egentligen inte kunde sjunga när han medverkade i filmen. Men hans röst är, varrrm på något sätt. Plus att han är snygg.

Idag ska jag träffa bästis
.
Var fan nästan en heeel vecka sen, så det ska bli kul att ses igen.
   Så ska jag få min no-bok och min svarta sjal oxå ;D

Puss på't!

RSS 2.0