Without you it's a waste of time.

Plockar fram saker för fullt. Älskar min packlista. Är riktigt stolt över den om jag ska vara ärlig. Imorgon klockan 10.03 går bussen hemifrån mig. Skall bli intressant och se hur fan både jag och Mathilda får på allt på bussen. I synnerhet dramaten som väger ~20kg och jag skojar inte när jag skriver 20, om det inte är mer till och med... Jag återkommer kanske senare ikväll, annars - imorgon bitti!

Turn off the lights.

Några timmar senare sitter jag här och andas ut. Inte blir det en lång stund då jag måste ta mitt liv, stoppa ner det i väskor, slänga in mig själv i duschen och sedan hoppa in i bilen. Inte bokstavligt talat då, men ni förstår säkert vad jag försöker få fram. Så istället för att sitta här och berätta för er hur min meningslösa jobbdag har varit så tänker jag med detta säga adjöss! Vi hörs förmodligen imorgon. Någon gång innan jag drar till Borlänge i alla fall.


aa men tjarrrååårå!

Raise your glass if you are wrong.

Istället för att sitta hemma och bara ta det lugnt på midsommar så blev jag istället medsläpad på fest ute på Brevik. Ingenting jag egentligen hade något emot! Ända sedan dess har jag bara tagit det lugnt då jag endast fick fyra timmars sömn den natten. Jag förstår mig inte på hur vissa kan slacka sönder under dagen, när de redan har gått upp, men tydligen kan Mathilda det och inte jag. Istället för att sova blev det alltså filmtittande för min del. Hela dagen och kvällen. Slutade med att jag kom hem vid halv ett-snåret och däckade i sängen direkt. Har nog aldrig sovit så gott som jag gjorde i natt. Tråkigt är det dock att jag inte kunde sova ut utan att jag var tvungen att gå upp när alarmet ringde klockan 09.någonting. Givetvis är det dags att jobba idag! Och imorgon. Sen är jag klar med det för en vecka!

Schemat idag: Jobba, hem, packa, åka till pappa, fixa fram ryggsäck, sovsäck etc, börja plocka fram packning, sova. Hur kul kommer inte min dag bli? Jaja. DRAR TILL PEACE OM TVÅ DAGAR, SUCKERRRRRSSSS!

You gave me something that I didn't have.

Tre arbetspass kvar innan jag åker iväg till Borlänge och partar sönder. Lite mer än två veckor kvar tills jag, Linda, Felicia och Mathilda åker till Grekland och partar sönder. Behöver jag säga mer än att jag längtar? Längtar alldeles för mycket.

Gick upp för ungefär fem timmar sedan och har inte gjort ett piss vettigt sen dess. Jag är besatt av Gossip Girl och känner att jag kommer dö när jag sett klart den fjärde säsongen. Bara jag, nörd som jag är, som just insåg att kanal 5 inte visade alla avsnitten från den säsongen? Shame on them!

Vädret suger här ute. Kan det inte bara gå mot det bättre nu? Det är snart juni och det enda jag har fått uppleva är regn och kyla. Det är inte höst än, Sverige.

"Lite" shopping.


Långklänning från H&M - 349:-

Blommig klänning från Monki - 150:-

Ljusorange klänning från BikBok - 299:-

Klänning som ser skittråkig ut men som är jättesöt från Vera Moda - 179:-

Klänning från VILA - 299:-

Body från Monki - 100:-

Zebra! från MQ - 124:-

Kampanjtisha från H&M - 50:-

Halvmagtröja från H&M - 50:-

Topp med en ärm från H&M - 99:-

Ljusgul bh från Cubus (+ tre par trosor) - 217:- och fiffig väska från MQ - 89:-


Det var alldeles för längesedan jag shoppade och tänkte att detta var dagen då jag fick satsa rejält. Med alla reor överallt kan man ju likagärna passa på när man ändå har en del stålar på kontot. Känns lite halvgay att göra det dagen innan löning men what to do. Är så fantastiskt glad över alla kläder! Är nog i stort sett ready to go när det gäller både Peace&Love och Rhodos men vi får se om jag ändrar åsikt om några dagar...

 


I wanna know your name.

Mr. Saxobeat dunkas och det är klart jag ska in och möta Felicia lite kort för en tripp till Ö&B!


I'll never be sloppy seconds.

Känner att jag övergett bloggen lite men det är sånt som händer när man antingen är upptagen eller inte har något att skriva what so ever. Vad tror ni stämmer in på mig? Just precis.

Har bara jobbat och träffat mina underbara vänner. Taggat till lite extra inför Peace&Love. Om sex dagar beger vi oss upp mot Borlänge. Jag är så fantastiskt taggad och vill bara att tiden ska gå så fort som möjligt. Imorgon ska jag och Mathilda in till stan och shoppa. Sedan är det bara midsommar som är planerat. Alla andra dagar kan väl bara försvinna? Bra tack hej GODNATT!

Fruktansvärt otrevlig söndag.

En kopp blåbärste och Gossip Girl kan nog inte avsluta denna sönDAGEN på ett bättre vis. Det gick skitdåligt på jobbet. Eller, egentligen inte, men jag ansträngde mig för mycket. Som ni säkert vet, om ni läser min blogg överhuvudtaget, så är jag sjuk, vilket har lett till att jag nu mår värre. Kunde knappt andas på vägen hem. Vädret var bara som en prick över i:et. Grädden på moset. Även fast det låter positivt så menar jag det verkligen inte. My och jag skulle egentligen in till stan efter att jag hade slutat men vi bestämde oss för att det var en ganska dum idé med tanke på vädret. Trodde nästan att jag skulle blåsa bort när jag gick till Gullmarsplan..

Om några timmar får vi besök utav min styvfaders ungar. Eller ungar och ungar... de är äldre än vad jag är, men men! Imorgon planerar jag på att sova ut, på riktigt! Så hoppas vi på att vädret bättrar till sig inför peace. Tjoho!

Is that alright with you?

Diggar att jag och Mathilda gick och la oss runt klockan två i natt och gick upp vid sju imorse. Vaknade även mitt i natten av att jag inte kunde sluta hosta. Jävla förkylning. Kan den gå över någon gång?

Gårkvällen var i alla fall riktigt trevlig! Mötte upp Mathilda efter att hon slutat jobbet, köpte mat, slösade bort ~50kr bara för att jag är dum i huvudet, drog hem till henne, gjorde middag (mmmmmm!!!), åt glass och kollade på Superbad. Hade faktiskt inte sett den tidigare och det gjorde att Mathilda ville tvinga mig att se den. Tvinga o tvinga... Men ja! Imorse fick jag mig en trevlig, kort morgonpromenix då jag gick av i Skanstull och knallade till Slussen. Det enda negativa var vädret. Vad har hänt? Det är juni men ändå känns det som att vi är inne i början på maj.

Efter jobbet idag ska jag och Sophia ta oss en promenix och besöka skogskyrkogården. Fan vad jag saknar bruden


uppe med tuppen!

Please let me get what I want this time.

Efter att ha jobbat tre dagar känns det nu jävligt skönt att få njuta av lite ledighet, för en dag. Idag är en sån där dag då jag bara sitter hemma och tar det lugnt med livet. Har suttit framför tvn och kollat på Top Model 5 och käkat frukost, vilket har känts väldigt skönt, utan att ha behövt stressa iväg till något. Det enda jag egentligen behöver tänka på är att vara i Tyresö vid åttatiden ikväll. Fast, det behöver jag ju inte tänka på nu?

Blir sleepover hemma hos frugan. Upp o hoppa tidigt imorgon också, vilket inte är lika kul. Nu ska jag njuta vidare av musiken och kanske knäppa igång en film. P0S

Baby, I was born this way.

Visste inte att Rix FM hade moveat tillbaks till 90-talet. Men visst, Backstreet Boys fungerar att lyssna på! Nu sitter jag inte här och nördar Rix hela morgnarna, utan det är bara för att det är reklam på alla andra stationer. Men självklart svänger det! Ska iväg och luncha med Mathilda nu, sedan blir det jobb. Vad händer ikväll? Träffa Jimiiiiiiiii



party like a rockstar

Tur att jag älskar te då.

"Studier har visat att personer som dricker te strax efter de ätit kost innehållande mycket kolhydrater hämmar upptagningen av kolhydrater så att kolhydraterna bara passerar igenom matsmältningen utan att förbrännas." ---

Hur nice?

Den här stan får aldrig nog av saker som går sönder.

Sitter och uppdaterar väderhemsidor varannan minut typ. Vädret går bara utför. Vad händer? Det får inte vara dåligt väder i Borlänge under Peace&Love-veckan. Som det regnade igår. Så får det inte bli. Kommer med största sannolikhet börja gråta. Det har varit bra väder sen 09, kan vi inte följa det mönstret, tro? Håller tummarna.

Hela morgonen har jag suttit här med yoghurt, te och massvis med jobbansökningar. That is right. Försöker få tag i nåt annat, även fast jag lovat mig själv att jobba på McDonalds fram till oktober. Så kommer det säkerligen bli. Men håll en tumme för att det inte blir så med då.

Det enda som står på schemat idag är jobb. Inte lika sjuk längre iaf, så det känns bra. Lyssnar på Parken och ska göra mig en till kopp kokoste. Fantastiskt gott. Nu kikade solen fram. HEJHEJ!

Jordbubbar!

Tänker tyvärr inte lägga ut värsta übersexiga bilderna på mig själv när jag sitter här och käkar, så kan jag ju inte göra! Kollar på paradise hotel danmark gör jag också. Perfekt tisdagkväll!

I'm indestructible.

HEJ BLOGGEN! Idag kör jag på en av tröjorna jag köpte på Peace&Love 2009. Har inte riktigt funnit tillfälle till att ha den, men idag känns den perfekt. Lite nostalgi över det hela. Om exakt två veckor lär jag och Mathilda kliva av i Borlänge, redo att kötta sönder i 6 dagar! Ja. Vi åker en dag senare. Det blev lite missförstånd med tanke på att eventet på facebook/hemsidan ger ut olika information. Jag tror snart jag dör av längtan.


Give me everything tonight.

Av någon vrickad anledning satt jag uppe till klockan två i natt. Inte har jag gjort det sen jag.. ja, hur gammal var jag då? Liten i alla fall. Givetvis har jag varit uppe till två i denna ålder med, men då har jag inte varit nykter, tror jag. Whateva!

Har suttit i köket och fipplat med lite grejer ända sedan jag vaknade. Idag är det jobb! Jag är inte fullkomligt frisk, men jag är på bättringsväg och förhoppningsvis mår jag inte sämre efter jobbpasset! Ska träffa Felicia ~en timme innan och käka lite också. Nu måste jag bara bestämma vad fan det är jag ska ha på mig. Vad hände med vädret förresten? Nä, det ser faktiskt ganska fint ut idag med!

Och jag vill ha mer.

Från att ha vaknat för lite mindre än en halvtimme sedan så har min dag bara gått nedåt. Den började med att jag insåg att jag faktiskt är sjuk. De senaste dagarna har jag känt mig hängig, hostig och tjock i halsen. Ja, varför inte bara bli sjuk? Antar att det är bättre att bli det nu än precis innan Peace&Love eller Rhodos. Tur i oturen? I guess so.

För att visa vilken duktig dotter jag faktiskt kan vara så bestämde jag mig för att plocka ur diskmaskinen. När jag väl ska lägga in en skål i skåpet tappar jag den, på något vis och den stöter i stenhällen. Ni kan tänka er vad som hände? Jag och golvet fick 483493284932 glasbitar över oss. Jag började blöda och blev jättearg. Haha det ger er säkert en fin bild i huvudet. Nu, efter att ha dammsugit och haft mig, sitter jag här och ska göra frukost och te. Försöka bli frisk. Äta apelsiner tills jag dör av vitaminchock, yeah, you name it. Hoppas ni friskingar därute har det bra!

En fattig svenne som jag.

Turkisk yoghurt och jordgubbar gör mig crazy i kroppen. Funderar på om jag ska promenera till hemköp imorgon och köpa en vattenmelon. Det enda som hindrar mig är vikten jag behöver bära med mig hem, hela vägen tillbaks.

Jag som sa att jag tog ledigt från träning och sånt hade inte helt fel, men inte helt rätt heller. Mamma och jag var ute på en powerwalk i cirkus en timme, vilket kändes jäkligt skönt. Måste även passa på när vädret är behagligt. Enligt SMHI och klart.se ska det bli halvtråkigt väder i veckan. Vågar man tro på dem eller ska man göra som en vän till mig och ignorera alla väderprognoser what so ever? Två veckor kvar till P&L och cirkus fyra veckor kvar till Rhodos. Orkar inte vänta mer!!!!


mmmm

En sån där dagens outfit


They will hurt you and desert you.

Istället för att ligga hemma i sängen och dö alternativt sola tills jag blir pepparkaksbrun så jobbade jag i 4 timmar och 45 minuter idag. Varför 4 timmar och 45 minuter? Jo, för att jag ska "slippa" få rast. Nu sitter jag här med ömma fötter och lyssnar på Amanda Jenssen. Känner mig som en gammal gumma. Inte för att jag lyssnar på Amanda Jenssen alltså, utan för att jag har ömma fötter. Luktar illa gör de säkert också. Rynka inte näsan eller tyck att jag är äcklig nu. Skyll på McDonalds arbetsskor. Fetaste sneakers(erna) jag någonsin varit med om.

Lena tjatar om att jag ska packa ihop mina grejer nu. Yeah yeah, jag lämnar Tyresö och åker till Salstjö Boo idag. Och förresten, visste ni att man kan se Freddes och Mickans hus i Solsidan om man sitter nere vid strandbadet här hemma? Eller det är vad jag och Sophia tror iaf. Någon gång ska jag låna pappas teleobjektiv, fota och visa er.

You think you've got me but you'll see
When you're starting to lose me
I'm already gone


Lets do it tonight.

Felicia och jag kom häromdagen på den bästa idén om att köra en liten 'halv åtta hos mig'-wannabesak hemma hos henne ikväll. Felicia lagade maten. Jag och Jimi åt tills vi storknade båda två. Matkoma it was och det var fantastiskt gott. Det är sällan man egentligen bjuder på middag. Om detta inte betyder vuxenpoäng så vet jag inte riktigt vad det betyder. Det enda negativa är väl disken? Jag må vara kvinna men att diska är inte riktigt min grej. Inte efter att jag kämpat med disk i mer än en månad med Felicia i Kroatien. Självklart minns jag hur arga vi var när vi var tvungna att diska alldeles för mycket, då min styvfader hade dumpat mängder av vattenmelon i diskbaljan. Då frågar jag detta - vad tänker man med då?

Kvällen var i alla fall riktigt lyckad! Har redan börjat planera och fundera över vad jag ska laga. Ledtråd: Svärdfisk? Mmm...



vad jag tycker om mina vänner

Håll mig så hårt som du kan.

På vintrarna klagar man på SL. Alla förjävliga förseningar. Hur kallt det är på bussen. Hur misslyckade tågen är. Både SJ och SL då. På somrarna klagar man med. Ifall det är för varmt. När värmen inte går att stänga av och när fönstrena/takluckorna inte är öppna när man kliver på eller när AC:n inte fungerar. Med detta inlägg vill jag klaga och säga att SL suger. Det är inte någonting jag har insett nu, men när man sitter och väntar på bussen ute i Älta i 30 minuter, utan att den dyker upp, så blir man ganska förbannad. Speciellt när det är en buss som går en gång i timman och som är mycket smartare att ta än att byta en jävla massa gånger och komma hem cirkus två timmar senare. Efter att ha ringt SLs kundtjänstgrej och frågat var i helvete bussen befann sig så fick jag reda på att den var inställd på grund av ordningsproblem. Jaha okej, så ni sätter inte in en extrabuss? Visst om bussen hade varit 30 minuter försenad för det hade jag bannemig kunnat ta. Det enda positiva som kom ut av detta var att jag fick ta taxi hem och att SL betalar för detta. Så jag har någon form av hatkärlek till Stockholms lokaltrafik. Vad säger ni?

Jag vill inte bara bara vara din.

Köttar Ebba Grön as we speak och ska alldeles strax iväg och fira att Olivia har tagit studenten, den jäveln!

Äntligen har vi fått sommarlov. Det där efterlängtade lovet vi har väntat på i alla dessa dagar är äntligen här och det enda vi kan göra är att njuta! Lite jobb på det, så har vi de kommande veckorna i mitt liv. GO GO GOOO

Varför förklara när jag slutat tro?

Dagen är kommen. Sommarlov om några timmar. Jag har virrat runt i huset och haft världens klädångest ända sedan jag vaknade, men nu har jag lugnat ner mig lite. Tråkigt att jag inte köpte den där vita klänningen när jag och Mathilda var inne i stan, men det har löst sig nu. Halvt i alla fall.

Skolavslutning - hem - Olivias studentmottagning - Avslutningsgrejs med klassen @ skinnis? Klassiker! Får se hur det blir.


I'm the only one for you.

Värmdö Gymnasiums slutskiva på Clustret var över mina förväntningar. Det är så man ska köra. Underskatta allt. Det skulle ju i så fall resultera i att man är nöjd med i princip allt i livet, eller har jag fel?

Inget jobb, egentligen skola, men onödiga lektioner idag. Vad gör man? Tar sig en rejäl frulle och förbereder sig inför eftermiddagens inträffande - Lindas studentmottagning! Vad ska man ha på sig? Jag måste nog ringa Felicia angående detta. Och nu låter min granne heeeeelcreepy. På tal om helcreepy stötte jag, Ida och Dennis på en skitfull och äcklig gubbe på bussen. Would never stop talking. Om han läser detta ber jag om ursäkt, but the truth is ugly.

 

Per Gessle - Promenad genom stan ♥


Skitglad jävla brud signar ut!


.. snarare galen! In till stan och spendera pengar på andra människor nu? Yes sir. Hektisk dag att se fram emot. Stan - hem - jobb - hem - stan - hem. Tre veckor kvar till Peace. Taggar ni med mig?


Inte alls så illa.

Imorse vaknade jag ett flertal gånger av regnet som piskade mot taket och skogsduvor som hoho:ade tills jag blev galen. Trots det orkade jag inte göra något annat än att bara slumra vidare. Jag hade major planer på att träna idag, men det skjuter jag upp, ännu en gång. Har jag tagit sommarlov från detta med? Återstår att se.

Har redan varit duktig och pratat med tele2 alldeles för länge, fixat lite med mitt abonnemang och fått svar på en bunt frågor som har cirkulerat runt i mitt huvud sen igår kväll, då jag insåg att jag ringt över min gräns. Inte så nice, inte. Min fader lär döda mig, så jag ska försöka låta så söt och gullig som möjligt när han ringer mig om en halvtimme.

Idag är förresten den dagen då treorna på min skola, Värmdö Gymnasium, tar studenten. Det är den dagen de har väntat på i evigheter och det enda jag kan tänka är att det bara är ett år kvar för mig. BARA! Alla säger att det kommer gå så fantastiskt snabbt i trean och jag tror verkligen på dem. Om ett år står jag där och skriker lungorna av mig, dricker champagne tills jag storknar och ja, vad mer? Kommer vara så sjukt jävla lycklig, that's for sure.

Thoughts running through my head.

Istället för att njuta av det fina vädret så ligger jag i sängen och har en fruktansvärd huvudvärk. Istället kollar jag på film 'snedstreck' möblerar om mitt rum. Både i verkligheten och i huvudet. Funderar även över alla saker jag vet att jag måste göra. På fredag får vi sommarlov. Däremot känns det redan som att vi fått det. Som igår, när man fick träffa sina härliga vänner, från klassen och utanför. Då det kändes som att vi inte hade träffat varandra på flera veckor. Tänk att det är ett år kvar. I höst kommer vi tillbaks till Värmdö gymnasium som tredjeringare. Om ett år står vi där, som alla studenter i år antingen har gjort eller kommer göra. Jag längtar så innerligt mycket, men samtidigt gör jag verkligen inte det.

Vissa säger att man räknas som vuxen när man fyller 18. Det är då man får vara med och rösta i viktiga val gällande Sveriges framtid. Det finns även de som tycker att man räknas som vuxen när man har tagit studenten. När man står där, klar med den gymnasiala utbildningen och har hela världen framför sig. Då man kan välja att göra vad man vill. Allt är möjligt. Och så finns det de som anser att man blir vuxen när man fyller 20. Jag är 18, men inte känner jag mig vuxen för det. Men det kanske är så att, när man tagit studenten och faktiskt måste, antingen ge sig ut i världen, söka jobb, jobba eller studera vidare på ett universitet någonstans, som man faktiskt klassas som vuxen. Vad vet jag? Ett år kvar. Bara ett år kvar.

Ibland är man dum i huvudet.

Ibland är inte turen på min sida. Som igår. Då jag hade glömt mina hemnycklar hos pappa och insåg detta när jag var på väg hem till mamma med Caroline klockan tre på natten. Hur soft är inte det? Det var sjukt trevligt hemma hos Nils iaf! Alla jag ville ha där var där, i princip. And it was lovely.

It can be confusing at times.

Varför fick jag helt plötsligt för mig att det har varit helg och att det är söndag idag? Kristi Himmelfärd is messing with my mind, men jag gillar ändå att vi varit lediga såhär länge. Jag har redan hunnit ställa in mig på sommarlov och med tanke på att jag har i princip en dag kvar i skolan så känner jag att jag får göra det. Så, sommarlov? Kind of!

Den här "helgen" har då varit väldigt trevlig. Varm och mysig. Har bestått av jobb, vänner och en del alkohol. Mathilda sov hos mig i natt. Det pratades, dracks vin och chillades allmänt! Ute på altanen till klockan två då, med näst intill för hög musik. Vi drog in till stan idag och jag köpte med mig tre saker hem. Egentligen ska jag inte få hålla på såhär. Fy skäms! Men jag kan inte rå för det.

Imorgon firar vi Nisse som fyller 18 nästa vecka. Det ska bli riktigt kul! Nu ska jag ut på en långpromenad.




mmmm..


Dave Dee Dozy Beeky Mich and Tich

Jag känner att jag har varit alldeles för dålig gällande blogguppdateringen och jag ber om ursäkt. När man har torka så har man och då känner jag inte riktigt för att babbla på om massa skit här. Onödigt skit då alltså. Ibland kan det vara kul men inte när min älskade blogg BARA består av detta.

Vad har jag gjort sen jag sist skrev här? Inte mycket alls. Jobbat, tagit det chill, solat lite, ätit lite. Igår hade jag och Caroline det jättemysigt hemma hos oss. Lagade middag, gjorde världens mumsigaste efterrätt, drack god öl och chillade allmänt. Mathilda och Linnea svängde förbi senare och det blev en hel del snack om allt och ingenting till jättebra Death Proof-musik. Ja, Death Proof, jag vet att jag har sagt att jag älskar den. Minst femtioåtta gånger. Ni som inte har sett den förtjänar inte att leva. Så se den, snarast.

 



På sommaren blir man glad!

Att jag nu är helt säker på att jag får mitt efterlängtade VG i pedagogiskt ledarskap gör mig faktiskt riktigt glad. Det visade sig till och med när jag var på väg hem från bussen, då det började spöregna och blåsa och jag inte brydde mig ett skit. Jävla Tyresö och jävla väder. Nu har jag i alla fall lärt mig att man inte ska lita på väderprognoserna, hur härliga de än kan tänkas vara. De där geografilektionerna i ettan var väl ändå ganska värda, trots allt.

Så nu har man ingen skola förrän på torsdag. Eller jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det men onödiga lektioner har vi. Jag kommer inte alls vara sådär härligt ledig så jag kan njuta utav sommaren. Det är en självklarhet att jag ska jobba och en självklarhet att jag ska träna. Just nu är jag så fantastiskt taggad på livet att det är sjukt. Kanske var det så att jag blev lite inspirerad av My när jag läste hennes blogg, kanske inte. Upp och ner går det. Från pessimist till optimist, fram och tillbaka.

RSS 2.0