Inte alls så illa.

Imorse vaknade jag ett flertal gånger av regnet som piskade mot taket och skogsduvor som hoho:ade tills jag blev galen. Trots det orkade jag inte göra något annat än att bara slumra vidare. Jag hade major planer på att träna idag, men det skjuter jag upp, ännu en gång. Har jag tagit sommarlov från detta med? Återstår att se.

Har redan varit duktig och pratat med tele2 alldeles för länge, fixat lite med mitt abonnemang och fått svar på en bunt frågor som har cirkulerat runt i mitt huvud sen igår kväll, då jag insåg att jag ringt över min gräns. Inte så nice, inte. Min fader lär döda mig, så jag ska försöka låta så söt och gullig som möjligt när han ringer mig om en halvtimme.

Idag är förresten den dagen då treorna på min skola, Värmdö Gymnasium, tar studenten. Det är den dagen de har väntat på i evigheter och det enda jag kan tänka är att det bara är ett år kvar för mig. BARA! Alla säger att det kommer gå så fantastiskt snabbt i trean och jag tror verkligen på dem. Om ett år står jag där och skriker lungorna av mig, dricker champagne tills jag storknar och ja, vad mer? Kommer vara så sjukt jävla lycklig, that's for sure.

Kommentarer
Postat av: Tele2

Hej Sofia,



Jag hoppas du är nöjd med svaren och bemötandet du fick av vår kundservice. Skulle det dyka upp några fler frågor får du gärna maila mig!



Med vänliga hälsningar



Ida Jönsson, Tele2.

2011-06-09 @ 10:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0