Don't pay him any attention.

Hemma från Berlin och jag vill redan tillbaks. Efter New York så är detta fan den bästa staden jag någonsin varit i. Allt är bara så underbart. Alla ni som har fördomar eller bara tycker att Berlin eller tyskar suger - fuck you. Under de här dagarna har jag haft the time of my life och jag ljuger verkligen inte när jag säger det. Vi bodde på det mysigaste vandrarhemmet och jag delade rum med de roligaste människorna i världen. Vi hade så jäkla kul på morgnarna, dagarna, kvällarna och nätterna. Vi åt jättegod mat, vi gick alldeles för mycket på dagarna men vi skrattade bort det mesta. Vädret var superbra, även fast jag var delvis skeptisk till sommarvädret i början. Jag tog jättemånga bilder och efter den här resan så känner jag att 09SPA är den bästa klassen och jag är så jäkla glad över att jag ska ta studenten med alla dem i juni nästa år. Det kommer bli grymt!


<3

Varför inte stanna hemma pga mycket plugg?

Sitter på mitt rum och lyssnar på musiken Christofer valt att spela på högsta volym i huset. Bra musik är det i alla fall så jag ska inte klaga. Har gjort så långt jag kan på samhällen, skrivit klart veckans loggbok och kollat upp ett gammalt arbete som jag kan använda till ett nytt (hehe). Tänker att jag kanske ska läsa lite psykologi på vägen till jobbet, vilket jag antagligen kommer behöva göra eftersom jag fortfarande inte har några hörlurar till min iPod och det finns ingen som kan låna ut ett par till mig. Ja, jag tappade plopparna till mina in-ear så jag får helt enkelt klara mig utan musik när jag inte befinner mig hemma. Hittar inte min handsfreegrej till mobilen heller. It sucks to be me ibland

Igår tränade jag och Fille vilket resulterade i lite träningsvärk idag. Känns så jävla skönt så jag inte vet var jag ska ta vägen. Träning på torsdag igen i alla fall! Får se om jag kan hålla mig tills dess. Är väl tvungen eftersom jag jobbar idag och imorgon. Buhu

Att vara seriös är inte riktigt min grej



Vad hände med att uppdatera?

Vet fanimig inte! Igår sov jag inte hemma, så det kan väl vara en av anledningarna. Har varit en så upptagen kvinna den här veckan! Jobb och skola har tagit upp all min tid. Träning har jag inte kunnat ha med i schemat då jag fortfarande är förkyld, vilket jag hatar väldigt mycket. Men veckorna går fort och äntligen är det helg, igen! Och jag ska givetvis jobba, vilket leder till att jag inte har några speciella planer, men det känns ändå ganska skönt. Ett mysterium liksom. Allt jag vet är att jag ska kolla skor och köpa hudlotion efter skolan idag. Väl behövligt! Så kanske jag klämmer in lite Family Stone eller Grease på kvällen, om jag inte har något bättre för mig

Redo att ta mig an Stockholms vatten!


... egentligen inte, men vi kör ändå!


Och du var nästan perfekt.

Just nu kan jag faktiskt säga att det känns mycket, mycket bättre. Har pluggat klart naturkunskapen och tänkte börja med lite psykologi nu. Bara för att jag är up & running med plugget liksom! Imorgon ska vi paddla. Klassen och jag. Skall packas ner tre burkar ravioli, lite bröd och skitbestick/muggar. Lär bli en intressant dag! Och jag ska försöka uppdatera med bilder ofta. I alla fall på Twitter. Tihi

Allt vi sagt, allt vi gjort blev en sång för dig.

Kappan, halsduken och stövlarna på. Paraplyet med. Jag som längtat efter hösten känner nu att jag inte gjorde det, egentligen. Jag vill ha värme. Eller vår i alla fall. Glada årstider. Nu när hösten och vintern närmar sig, när mörkret består längre på dagen, natten och morgonen så får man fler anledningar till att bara ligga hemma och vara deprimerad.

Imorgon ska vi paddla med klassen. Ska hem till far och fixa gaskök och sedan ska jag till närmsta matbutik och köpa ravioli. Vad ska jag mer ha med mig? Typ tjugo liter vatten. Fan vilken härlig packning jag kommer få släpa med mig hela dagen. Och stängning på jobbet efteråt också? Älskar mitt liv


Allting har förändrats men jag känner likadant.

Älskling i natt kom du tillbaka
Och allting var förlåtet i en återvunnen dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar,
hänger skuggan av hoppet kvar på mitt rum

I will find him sitting on my doorstep.

Sitter i mitt rum, i mörkret. Orkar inte tända lampan ens, men det känns ganska bra ändå. Lyssnar på Adele, som vanligt för den här veckan alltså, och vill skjuta mig i huvudet. Förstår inte riktigt varför jag betett mig som jag gjort. Tänkt som jag tänkt och gjort det jag gjort. Är jag dum i huvudet på riktigt? Finns det idioter som faktiskt ändrar sig och blir motsatsen? Går det verkligen att lita på folk, egentligen? Jag förvirrar mig själv. Jag, som ändå har fördomar så det skriker om det, som dömer alldeles för lätt, även fast jag egentligen inte vill göra det. Jag som brukar ha det lite för lätt att släppa taget. Jag. Jag följer inte mina egna råd när det gäller dig och det är jag så arg över. Men vadå, visst, detta, ännu en gång. Det klarar jag väl av, eller hur?

Idag har jag kollat på film. Hela dagen, that is right. Sjukanmälde mig från jobbet och ja, jag hade mina anledningar. Inte så att jag gjorde det bara för att jag inte orkade. Nu ska jag nog lyssna på lite mer Adele, för att sedan slå igång Grease, i hopp om att den ska få mig på bättre humör.

But I will find him sitting on my doorstep
Waiting for a surprise
And he will feel like he's been there for hours
And I can tell that he'll be there for life



Never mind, I'll find someone like you.

Hemma hos frugan nu. Planerna för kvällen ändrades lite då vi istället för att stanna hemma hos mig drog ut och blev lite mer alkoholiserade på Södermalm. Nu lyssnar vi på Adele och jag väntar på ett samtal från en viss herr Odel. Upp och jobba imorgon förmiddag, vilket jag inte alls ser fram emot egentligen. Någon som vill jobba åt mig? Puss och godnatt på er!

Ingen vet vad vi vet.

Läser igenom gamla blogginlägg. Kollar på gamla bilder. Lyssnar på Lasse Lindh. Satan vilken nostalgi. Satan vad jag har förändrats på mindre än ett år. Vad sjukt, egentligen. Vill återuppleva allt. Fast ändå inte. Åh

När ljusen släcks så ska du vara med.

Inser nu att jag saknat bloggandet en hel del. Det är kul att skriva av sig. Det är kul att klaga och det är kul att underhålla mina fans därute.

Har kollat klart på X-men, gjort mig i ordning lite halvt, "städat" och inväntar nu frugan som befinner sig på bussen hit snart, förhoppningsvis. Och just nu känns förkylningen inte lika förjävlig som tidigare. Kanske är för att jag knarkat hostmedicin och nässpray. Vadå sjukanmäla mig från jobbet? Ja, damer och herrar, jag jobbar i helgen och i princip hela nästa vecka. Släng på lite paddling och annat skit, så vet ni vad jag har för planer nästa vecka. Ingen som kan jobba lite åt mig? Eller så vore det nice ifall dygnen blev lite längre. 24h är för lite. Tiden går fort när man har kul. När man har tråkigt också.

Tallest Man on Earth är bäst, ingen protest

Istället för att kolla på film så har jag inte gjort ett skit de senaste timmarna. Ifs tog jag mig en dusch i någon timma, vilket var hur skönt som helst. Har även spammat sönder på Twitter, men förhoppningsvis uppskattar mina följare det (@Sandiswallis där förresten. Followollow!) Om tre timmar kommer frugan hit och jag orkar inte sitta här och loda alldeles själv längre. Har snytit mig ett par gånger (tänkte om ni ville veta det alltså) och hostat upp lungorna lite tidigare imorse. Det var riktigt skönt.

Ska man se the Adjustmeant Bureau eller X-men 3? Shirre vilken beslutsångest. Puss


sjukt värda bilder, tänkte jag

Du var bättre förr.

I min klass har vi diskuterat tema för vår skiva vi ska ha i maj (köp biljett av mig, är ni snälla) och det är inte så lätt att komma överens tyvärr. Något jag är starkt(!!!) för är 'kom som en gud' då det bara känns allmänt roligt men tidigare den här veckan var det någon som kom på temat 'kom som en låt' och jag tänker "Nej? Varför då?" Visst är det kul. Det är brett och man kan tolka det i princip hur fan man vill, eller? Men ändå. Jag kan inte säga annat att jag tycker att det kommer bli sämst ifall vi har det. 'The lazy song' tänkte jag komma som då! Myskläder och sånt. You name it! Vore inte det nice? Eller bara en egen tolkning av 'Lilla lady'? 'Gubben i lådan'? eller bara komma som mig själv och säga att jag kom som 'Sexy bitch' Nu kanske ni tror att jag är för detta, eftersom jag kommer med SÅ MÅNGA idéer men ni har fel. Någon kom även med idén om att ha 'kom som ett land', KOM IGEN? Går vi i sexårs? Förlåt, men nej tack. Vad är upp med alla dessa 'kom som...'-teman? Nej, nu ska jag hitta på något roligt istället för att sitta här och whinea.


Felicia och jag var simpsonsgubbar på Lindas skiva. Det var kul

Härmapa maybe.

Härmade Mathilda lite och gjorde Adele - Someone Like You till min emolåt men den verkar ha gått över till något helt annat nu. Inte något jag lyssnar på och tjoho:ar till kanske, men jag blir i alla fall inte ledsen av den. Snarare tvärtom. Är helt besatt av den och alla låtar med The Smiths.

Förkylningen har inte blivit bättre, kanske lite sämre, fast ändå inte. Som ni kanske förstår så stannar jag hemma idag med. Så att jag är taggad inför helkvällen med frugan. Vinet har jag ställt in i kylen och ska, om några timmar, börja småmecka efterrätt och annat smått. Ni får väl hålla tummarna för att det går bra för mig. Fast om jag känner mig själv rätt så börjar jag inte med detta förrän när frugan anländer. Vi får se.

Två grejer jag vill berätta för er lite snabbt bara. Ett tips och en sjuk grej;

#1 Har ni smakat havregrynsgröt gjort på mjölk istället för vatten? Vissa kallar mig sjuk som ÄLSKAR havregrynsgröt men jag bryr mig inte. Bestämde mig för att prova med mjölk istället och det blev en succé! Smakar lite sötare, lite godare. Så ni som känner att ni hatar havregrynsgröt men vågar er på något som är lite annorlunda - try it! 1dl gryn, 2dl mjölk och skjuts in i mikron!

#2
I natt någon gång vaknade jag och skulle vända mig mot fönstret. När jag la mig på en av kuddarna insåg jag att örngottet var borta. Inget jag tänkte på då, men imorse när jag vaknade och skulle på toa såg jag att örngottet låg på golvet och då kom jag ihåg att jag hade insett detta i natt. Hur gör man detta i sömnen, undrar jag? Har inget minne av att jag velat ta ur kudden ur det liksom... Spännande..

You just haven't earned it yet, baby.

Eftersom halsen känns fetare än vanligt och jag hostar lite halvt efterblivet så bestämde jag mig för att stanna hemma idag. Också för att jag "bara" har två lektioner idag och för att jag vill vara frisk till min och Mathildas vinkväll imorgon. Ska kirra middag, efterrätt, mmm you name it. Letade recept hela kvällen igår men kör the classic way, helt enkelt. Mamma får däremot hjälpa mig att handla för jag har ingen aning om vad som behövs egentligen. Känns det lovande? Ni som inte känner mig are in for a shock - för jag är grym på att laga mat. Bara det att jag aldrig kör på recept. Blir nästan sugen på att slänga ihop någon smaskig gryta nu.

Lyssnar på Smiths och njuter. Ni kanske undrar över vad jag gör uppe så tidigt, även fast jag kan sova hur länge jag vill. Ja, jag sov nio timmar och jag är inte så bra på att sova länge nu för tiden. Gluttade på film med mamma till halv elva på kvällen, sen däckade jag i sängen. Och på tal om det - är det bara jag som har sämst blodcirkulation? Mina fötter och händer. Har alltid varit så så det beror inte på något jag ätit eller inte ätit eller så. Ända sedan jag varit liten har jag frusit ihjäl om händerna, fötterna och NÄSAN(???) Aa, jag är lite speciell tror jag. Nu ska jag göra havregrynsgröt på mjölk.


(ville dölja finne) tjohohba

En liten tanke

Jag vet att jag har slutat uppdatera lika ofta som tidigare. Om jag har riktig tur och mitt minne är på skaft blir det väl ett inlägg i veckan som jag publicerar här. Försöker bättra mig men ibland är det inte lätt.

Häromdagen skummade jag igenom inlägg från i våras. Jag insåg hur kul det egentligen är att jag skriver om mitt liv. Det finns flera anledningar till varför jag har en blogg. En av dessa är väl för att, på något sätt, underhålla de läsare som jag fortfarande har kvar, men den anledningen som ligger högst upp på listan är väl att jag gör det för mig själv. Det som är det roliga med att kolla igenom gamla inlägg är att man faktiskt kommer ihåg de grejerna som man annars inte brukar tänka på. Små händelser i livet som man inte riktigt lagt så mycket krut på att komma ihåg, utan som mest bara ligger nedbakat i minnet någonstans. Jag vill verkligen försöka att hålla igång den här bloggen så länge som möjligt. Fatta hur kul det skulle vara ifall jag, om några år, kollar tillbaks och läser det här inlägget, eller något från i somras då jag hade the time of my life? Man kan väl säga att min blogg är som min dagbok, helt enkelt. En blandning av allt som livet har att bjuda på.

Vi blev som dom andra.

Efter, vad som känns som, en alldeles för lång söndag så sitter jag äntligen där det hela började. Nästan. Inte i sängen, men vid datorn och det var där dagen började, efter att jag klivit ur sängen, liksom. Den här helgen har varit så sinnessjukt ovärd så jag helst av allt likagärna kunnat radera den ur mitt liv. Eller nja. Har hänt en del spännande grejer som vänt upp och ner på mitt liv men jag har inte riktigt lyckats avgöra ifall det är bra eller dåligt, ifall jag ska skratta eller gråta eller om jag bara ska skjuta mig i huvudet, här och nu. Hoppas allting går mot det bättre nu, bara. Ni läsare som jag har kvar kan väl be lite för mig?

Nästa vecka kommer bestå av ännu mer träning, lite mer skola och, för första gången på riktigt länge, mycket mindre jobb.

Gissa vem jag och Jennie ska se live den 23e september på Fasching i Stockholm förresten? Kkkkkan det vara en viss herr Isak Strand? OooofuckingJA! Kommer bli legendariskt.


This one's for you and me.

"Men hur torrt är det egentligen inte att jobba på fredagskvällar? Efter skolan?" - vän. Och nja, det var inte så jätteroligt, men det var inte fy skam heller, ska jag säga. Fick även ett trevligt samtal ifrån min bästa vän innan passet började då hon bjöd med mig på biokväll med några vänner för att sedan omvandla det till öl/vinkväll på Snaps. Standard. Kanske lite tråkigt att köra placet varje kväll man drar ut, men vi tänkte att detta lär bli en av de förmodligen sista kvällarna då man faktiskt kan sitta på en uteservering och bara njuta av att det inte är kallt. Dock njöt vi inte till fullo utan det blev riktigt kallt vid midnatt så då var det bara att röra sig hemåt.

På vägen hem fick jag ett intressant erbjudande, jag tackade nej och frågade mig själv kort därefter vad det var jag höll på med. Ja, vad fan var det jag höll på med? Livet är roligt och nu ska jag kolla på Bad Teacher.

Jag kände att det var dags...

Alldeles för länge har jag inte orkat ta tag i min blogg. Alldeles för jävla längesedan var det jag skrev något här. Förlåt. Jag ber om ursäkt, men det har faktiskt inte hänt mycket intressant i mitt liv. Skolan började förra veckan, vilket gjorde att jag nästan grät mig till sömns varje natt. Inte riktigt så, men ni förstår självklart vad jag menar. Har tränat som en jude och fått träningsvärk efter ett pass, som faktiskt var i skolan. Hur går det till? Bara en fråga. En vän säger att min kropp blivit van vid mitt "sätt att träna" utanför skolan, men hur blir den van om jag ändå köttar mer och mer för varje gång? Borde sluta stretcha men jag vet ju att det vore helt blondinblåst.

Imorgon är det äntligen fredag och jag har inga som helst planer, egentligen. Stänger på jobbet både lördag och söndag och känner att träning vore en ganska nice grej, även fast det gick åt helvete på gymmet idag. Gotta get back on that horse, liksom. Jag hoppas i alla fall ni har saknat mig. Ska försöka uppdatera så ofta jag kan, men kan tyvärr inte lova ett piss.


Bild från i tisdags eller nåt! Wuhu

RSS 2.0