It's a kind of magic.

Har blivit ombedd att börja blogga igen, vilket jag verkligen ska försöka! Linda, en av mina älskade och underbara vänner åker iväg till Alperna i alldeles för långt tid och det är klart man ska försöka uppdatera henne om hur man har det här hemma. Däremot tycker jag tösen ska se till att skaffa sig twitter, men det kanske är lite för mycket begärt?

Nu sitter jag och väljer ut några bilder som jag tänkte framkalla. Mitt rum är så kallt och opersonligt, så ska piffa upp det lite, tänkte jag. Återkommer om hur det går med det!

I should have kissed you when we were running in the rain.

Det är november. Slutet av november till och med. December nästa vecka. Jag sitter här och kollar ut genom fönstret. Första advent. Det regnar och det är 10 plusgrader ute. Bara jag som inte förstår vad som hänt med vädret? Visst är det skönt att vi inte fått snö än! Men en jul utan vinter? Har jag aldrig varit med om tidigare och det vill jag inte vara med om heller.

p.s. Ellie är söt som slänger in söta kommentarer lite här o vär d.s.

Jag tror jag är kär.

I could watch you for a lifetime
You're my favorite movie
A thousand endings
You mean everything to me
I never know what's coming
Forever fascinating
Hope you don't stop running
To me 'cause I'll always be waiting

Förlåt men....

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bara en jäkligt fin vän.


Ta på dig dansskorna.

Lyssnar på Movits! och längtar tillbaks till sommaren. Till värmen och solen. Passande att man ska mötas av världens vägg av dimma när man vaknade imorse. Taggar inför ännu en produktiv dag. Hatar mitt liv. Hej då

Varning för nördigt och ointressant skrivande

Ända sedan i söndags har jag suttit antingen framför datorn eller i sängen och pluggat x antal timmar för att nå bättre än okej resultat på prov och inlämningar. I söndags var det Arbetsmiljö & Säkerhet som jag skulle tenta av. Istället för att sätta igång i god tid satte jag igång dagen innan, och förstår ni att jag hade en hel kurs som skulle tentas av? Det kändes i alla fall som att det gick bra på provet och jag är nöjd över min insats. Igår pluggades det religion tills jag till slut tuppade av i sängen efter tolvslaget och idag hade jag inlämning OCH prov. Detta klarade jag, vad jag tyckte, galant! Och nu har jag suttit med näringsläran i två timmar och kommit halvvägs med min fördjupningsuppgift som ska vara inne på torsdag natt.

Även fast detta har med skola att göra, även fast det inte är så att jag kan säga att ja åh, mitt liv är så lyckat och bra, så kan jag ändå säga att jag är stolt över hur duktig jag varit de senaste dagarna. Ni som inte känner mig, ni vet inte att jag, när det kommer till plugg, är den SÄMSTA och LATASTE människan som finns. Det är just därför det känns så bra att jag börjar få ett grepp om verkligheten. Visst att jag går i trean på gymnasiet och att det är nu jag börjar ta 100% ansvar, att det är nu jag lär mig hur man pluggar. Men bättre nu än när det är för sent, eller hur?

Allt för att slippa

Ja, jag till och med(!!!) bloggar för att skjuta upp pluggandet. Förstår ni då hur otaggad jag är? Igår fick jag reda på att jag har religionprov på tisdag. Jag förstod verkligen inte att det skulle komma nu i veckan. Imorgon har jag även en avtentning, av en hel kurs då, och på det har vi några feta fördjupningar i olika kurser. Hur glad är jag på en skala? Ja, jag vet att jag har haft lov men jag har verkligen inte haft tid. I onsdags-torsdags var jag uppe på landet för en begravning, som förövrigt var hur fin som helst och jag grät till tusen (vila i frid ♥) och bortsett från det har jag väl.. levt mitt liv. Dålig ursäkt, jag vet! Men det är väl typiskt mig att ta tag i alltihopa i sista sekund? My father should be proud! (Snarare så att han inte får veta detta!!)

Så jag ska alltså sätta igång med pluggandet nu. I eftermiddag kanske jag får som jag vill och åker iväg till stan för en fika. Kanske uppdaterar er senare, om jag kommer ihåg. Puss, hjärtegull!

Ville bara visa hur snygg jag är.


RSS 2.0