Take back what you said, little girl.

Luciabio, natten mellan den 12e och 13e december - biljetter är bokade! Jag och Majs kommer göra Rigoletto osäkert.
Vad händer nu? Fika med sistääähr!
Hur gick det hos tandis? Bra! Behövde inte ta kort, och jag hade inga hål! Måste bara börja med plackers, and so I will.

Fotografier tunna som drömmar.

Vaknade 8.27. Skönt att inte behöva stressa till skolan eller så. Pappa jobbar hemma på förmiddagen, och ska med mig till tandläkaren sen, så vi tar tydligen bilen dit - great! Istället för att ta bussen som går 10.22 så tar vi bilen strax efter 11.00 (:
Efter denna härliga vistelse på folktandvården (*rysa*) så ska jag dra mig tillbaks mot Gullmarsplan-hållet och luncha med Felliboy. Sen är det bara svenska kvar på den här dagen (måndagar är ganska chill alltså). I eftermiddag och ikväll blir det massa geografi och historiaplugg. Så måste jag packa ihop alla mina kläder och grejer och dra mig mot mami. Jag saknar min sköna säng och allt annat där borta.
Bloggar antagligen lite mer när jag kommer hem från skolan eller när jag är i Saltis!

Baby, please don't go.



Verkar inte som att alla bilderna sparades direkt, men det gör ingenting. Här lägger jag bara upp några få! Det roliga är att jag inte minns speciellt mycket av kvällen. Har en hel del minnesluckor, och det är klart man gillar det, eller hur?
Nu har jag läst geografi och historia i sammanlagt snart två timmar, kan inte bli mysigare. Imorgon ska jag till tandis klockan 11.30 - inte pepp alls med tanke på att jag har världens tandläkarskräck. Pappa kanske följer med, men vi får se about that.
På torsdag är jag ledig, på fredag är det Idol och på lördag är det IRL! Ska försöka få ner Patrik till helgen också, det vore lite naaZzZz.


Who's bad?

Skitförbannad, det är vad jag är. Mitt blogginlägg försvann ut i cyberrymden, vilket betyder att allt jag hade skrivit försvann. Jag orkar absolut inte skriva om det, så jag lägger upp bilder lite senare, när Linda har vaknat.
Sammanfattning av kvällen/natten: Olagligt rolig.

Cause everybody cries.

Igår var jag, Milli, Dan och Karro på 20årspartey. Joi, den lillplutten fyllde år och det var ju klart att han skulle firas! Egentligen fyller han år idag, men det är lugnt ;Q GRATTIS! igen
Det spårade ganska mycket mot slutet, men fan vad kul det var! Det var trevligt folk och en bra lokal (lol). Egentligen skulle jag tagit en buss som gick vid ett, men pga jag vet inte vad så drog vi hem tidigare. Mathilda och Dan följde med mig till bussen. M hade druckit en hel del och valsade runt på Tyresös gator, det var nice. Jag ramlade i en trappa - ännu mer nice! Det som är bra är att jag inte har ont någonstans, och jag är inte bakis heller. Tacka bla för Bakistabletter <3
Ikväll är det partey i Uppis (: Längtar som fan! Jag, Felicia och Linda gör staden osäker, kan det bli bättre? Tror inte det! Nu ska jag kolla buss och ha mig. Klippklipp om en timme!

Det är inte samma sak nu.

Jag granskar till och med mig själv
i dina ögon, och jag hatar det så..

Vad händer nu?

Duscha, plugga(!), packa, äta, buss 875+872 till M, föra, umgås, dra till Gulis, bli aprak, festa, dra hem, sova.
Vad händer imorgon?
Allting är inte bestämt, än. This is what I'm aware of: Duscha, plugga(!!!!), äta, äta lite mer, packa, möta Linda och Felicia, åka tåg+buss till Sara, festa, bli aprak, sova.

Ingen härlig skoldag idag. Basgruppen verkade gilla min krönika ganska hårt, vilket jag blev glad över. Men som en vän skrev i sin krönika - något om tillfällig lycka. Där har vi den.

Han fångade sparken med huvudet.

Kent är bra. Kent är bäst, och dem är tillbaks i mitt liv igen. Dem har tagit över mitt liv mer än vad dem gjort tidigare. Gillar jag det? Jag gillar det. Det är helt rätt period för detta.

Och ni som tycker att Kent är emo och som bara gillar att klaga på att jag lyssnar på dem, ni kan ju.. ja, dra?

Rätta till allting dom gjort, mot dig.



Helgen ska bli bra.

I don't wanna follow death and all of his friends.

Pratar i telefon med Felicia nu. Jag är så jävla förbannad och besviken så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen.

Come together right now, over me.

En alldeles för tidig morgon som denna så sitter jag självklart här. Är jag besatt? Ja. Skulle jag klara mig utan min dator? Nej. Eller, kanske om jag var uppe i Hälsingland, men det är jag ju inte!
Skola från 8.10-14.10 idag. Matte, Historia/Samhällskunskap, lunch, Spanska står på schemat och det enda ämne som jag ser fram emot är... egentligen inget, men om jag måste välja något så får det bli historian. På samhällskunskapen ger jag snart upp helt. Hoppas min partner är där. PATRIZIA, if you're out there - get your ass out of that soffa och kom till skolan! Jaja, jag orkar inte.
Efter skolan ska jag vidare, ut till skogen, och sedan blir det sola. Ja, hej cancer.

Simon says "Get the fuck up!".

Mathilda! Det var den här låten jag menade att jag sjöng på igår ;D Riktigt bra, och den är med i Charlies Änglar! Wei.


Got to be a joker, he just do what he please.

Jag kom inte hem nu. Jag har pluggat geografi i en timme.
Tidigare var jag och shoppade med Milli i la stada i några timmar. Egentligen skulle jag köpa vanliga tröjor, leggings och så vidare, men så blev det inte. Istället kom jag hem med två klänningar, en tunika, ett par skitsnygga leggings, två linnen och tre par hudfärgade strumpbyxor. Jag kan inte säga att jag känner mig duktig, utan jag kan bara säga att jag själv tycker att det här är oväntat, men jag gillar det! Jag gillar klänningarna och jag gillar att jag överhuvudtaget köpte klänningar (ni som känner mig fattar antagligen vad jag menar. ni som inte känner mig - jag använder sällan klänningar/kjolar, så att jag har blivit bättre när det gäller den fronten är SUPER!). Shoppandet avslutades med en trevlig fika @ Wayne´s med mami. En vardagseftermiddag kan inte bli bättre än som denna, tror jag.



Jag vet att jag köpte ytterliggare en klänning, och den har jag planer på att använda på nyår. Det jag skulle tycka vore roligt är ju ifall jag inte visar någon bild på den, utan att det istället blir en överraskning för er som kommer se mig den kvällen, men även en överraskning för er som förhoppningsvis kommer se alla miljontals bilder på mig (i den) på facebook. Mathilda är den enda som har sett mig i den. Felicia, du ska få se den innan nyår, jag lovar. Ni andra, ni får helt enkelt vänta.

I've learned my lesson.

Det är dagar som denna då 816 är bäst i världen.

Well, I dont sleep well at all.

Egentligen så vill jag inte uppdatera bloggen för dagen förrän Mathilda langat alla paparazzibilder som hon tog på mig, men det får jag väl göra ändå!
Nu sitter jag och lyssnar på My Chemical Romance. Det känns som att jag kommer tappa läsare pga det här, men whatever! Here's the truth: För ganska så länge sedan var jag ett gulligt litet emo som lyssnade på bl.a Mcr dårå. Tyvärr kan jag inte bli av med dem helt, utan blir förföljd nu under min.. "normala" period, eller vad man nu kan kalla det. "Normal" blir bra. Pratade nyss(egentligen inte) med Patrik i tele, om horoskop och allt annat crap. Det var kul. Han är en toffel, men det vet ni ju redan!
På tal om ingenting så ska jag och Mathilda shoppa imorgon! FAN VAD JAG ÄR TAGGAD. I need clothes, lots of em'. Så måste jag fixa en klänning till fredag. Det är så att jag ska på ett partey med Mathilda och Daniboy. Och Karolina också! Det ska bli kul, och jag och bestfriend har massvis med planer. Huhhu. På tal om Mathilda så var jag ju med henne idag! Vi fikade, snackade skit, planerade och flummade rent allmänt. Det var riktigt trevligt. Och btw, jag har hittat julklapp till dig, Milli! Så bra.


Dagens horoskop.



Kommentar om...

Tur: ÄNTLIGEN?!?
Hälsa: Oh really....
Ekonomi: hahaha, Felicia :@
Arbete: Ajsing..
Kärlek: Lite svårt det där, va
Relationer: HAHAHAHAHAHHAHA, dagens! I'm ready to ta det med en nypa salt.

Your eyes are pale blue.

När jag spelar Winterbells kan jag inte lyssna på något annat än den låten, vilket gör att jag inte har några bra rubriker på blogginläggen, eftersom jag alltid sjunger på den där låtfan, men det löser sig.
Historia i två timmar idag då! Grupparbete som gäller. Får väl se om våra gruppmedlemmar är där, vilket jag doubtar på, men hoppaasss. 10.15-12.15 är nice! Efter skolan blir det ju Mathilda-time för min del. Måste hem och plugga senare på eftermiddagen också, NOT looking forward to it.

Just like the ones I used to know.

Nu spelas det jullåtar ur mina dåliga laptop-högtalare, men jag gillar det! Även om jag och Caroline skulle springa runt och sjunga med våra falska röster så skulle jag gilla det ändå. Det enda som saknas nu är lite snö, och lite kyla, men det verkar som att svininfluensan kommer bryta ut extremt ifall det blir kallare klimat här i Svearike.
Idag var spanskalektionen inställd. Det som var irriterande med det var att jag och Felicia satt och spelade Winterbells i lite mer än en timma, när vi egentligen kunde ha dragit hem till mig, men vi klarade oss! Hann hem till mig, hann äta och hann se lite mindre än halva the Dark Knight - bättre än ingenting! Så hade vi bara svenska kvar när vi kom tillbaks till skolan, vilket jag ansåg vara helt okej. Det var då vi tre brudar satt och asgarvade åt en del videoklipp på youtube. Tur att inte Katarina märkte något, eller att hon inte blev sur iaf. Tom och Julian verkade inte tycka att det var kul när vi satt bakom dem och asgarvade, men det struntade vi i.
Snart ska jag hoppa in i duschen, sen blir det middag, plugg och cam som gäller! Inte samtidigt, men efter varandra (ni fattar). Måste fan lägga mig i tid ikväll. Höll på att somna idag pga lite sömn (6 timmar) så, nej, det funkar inte. Har bara historia i 2 timmar imorgon, efter det slutar jag! Då bär det av hem till Garlic där jag och Mathilda ska göra what we do best - dricka te och snacka skit.

The dramatic look.

Detta klippet kollade jag, Ellinor och Felicia på på svenskan. Skrattade så vi grät.

 


Winterbells.

   Jag och Felicia har suttit och spelat Winterbells sen klockan 9.36. Nu joinade Ellie, Evelina och Emma oss. Nu ska jag spela vidare, wish me luck!


What if there was no time?

Det har hänt! Sofia Sandwall är besatt av themelåten till Winterbells. Jag lyssnar på den, även fast jag inte spelar. Den är så lugn och perfekt på morgonen, och jag lovar att jag skulle kunna ersätta min sliiiplista på spotify till enbart den här låten lite då och då. Det skulle jag kunna göra, och det ska jag pröva någon gång, när jag kommer till min mami nästa vecka.
Vad blev det till frukost idag? Jag och Caroline var sugna på smörgåstårta, och eftersom jag hade fått med mig rester från i lördags så var det bara för oss att äta! Fan vad gott det var, och shit vad mätt jag är. Det roliga är att det finns mer än dubbelt så mycket kvar av det vi åt, och vi måste äta upp allting idag, så det inte börjar smaka äckelpäckel, men det har vi ingenting emot! Efter skolan, då jäääääävlar!
Inte var jag pepp när jag vaknade. Att jag ska gå på idrotten även fast jag inte ens ska vara med är inte nice alls, och att jag sen har rast i typ en timma och 45 minuter gör inte saken bättre heller. Annars har vi ingen jobbig dag! Imorgon har jag historia från 10.15-12.15 och på onsdag börjar jag 14.20. Efter det börjar helvetet för den här veckan!

Jag tänder kvällens sista cigarett.

Snart ska jag borsta tänderna och sen blir det Paradise med Caroline. Har missat två avsnitt den här veckan = inte bra. Fick ifs reda på vad som hände i torsdags, men jag måste fan se det med egna ögon!
Imorgon börjar jag 8:30. Får se om jag är med på idrotten eller inte. Har fortfarande ont i armen och min hosta vägrar ge sig.

You and I must make a pact.

Kan inte direkt säga att jag nyss kom hem från centrum, för om jag skulle göra det, så skulle det betyda att jag ljög för er. Jag kom faktiskt hem för en timma sedan, jävlar vad tiden går fort. Eftersom jag uppdaterar bloggen nu, kanske ni fattar att jag skrev det där för typ hundra år sedan.
Mathilda och jag skulle mötas vid rulltrapporna, vid ES i Tyresö centrum. När hon kom där knallandes med Dan så fick jag jätteont i magen. Vi kramades i vad som kändes som flera timmar, hade vi fortsatt med det så hade jag börjat gråta, haha, lite weird, men så var det. När man inte har träffat sin bästis på (typ) en månad, så känns det obeskrivligt att ses igen. Hur ska jag klara mig i ett år då? Det återstår att se.. Iaf! Dan knallade iväg och vi satte oss på ett café och avnjöt våra chai´s och allt annat mums.
Där satt vi, i flera timmar. Jag fick gifts från Mathilda (: - örhängen, lösögonfransar, JÄTTESÖTA hårspännen och en bok om skorpionen. TACK! <3 Hihih, vad glad jag blev.
Började röra oss mot bussarna vid 18-tiden. Klev på 875an och ringde Puttelish, glömde bort att gå av vid Strandis - behövde gå jättelångt dvs, men jag hade sällskap, så det var okej. Nu har jag ätit, ska spela Winterbells snart, och ta dagens hårtablett som jag glömde bort imorse. Inget plugg idag, glömde svenskapappret i skolan, typ.

btw, bilderna jag kommer lägga upp nu har Mathilda tagit.


Step a little closer to me.

Igår var det släktmiddag hemma hos mammas kusin i Älta, där vi åt hur mycket som helst (olagligt god mat), skrattade hur mycket som helst och hade det allmänt jättetrevligt (: Fick presenter av mormor och så. Kompisar har sagt att det är tråkigt att jag inte har fått något från mamma och pappa än, men jag säger tvärtom! Att få vänta längre känns mycket mer spännande (den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller?). Pappa kanske halvråkade avslöja en present :$, men vi får se!
Om några timmar så ska jag göra mig i ordning för att träffa Mathilda i tyresö centrum, fika och ha det allmänt mys. Var sjukt länge sedan, vilket känns weird, men det skall ändras på! Tills dess är frågan om jag ska plugga eller om jag ska skjuta fram det till nästa vecka? Ska snacka med pappa om det när jag orkar lyfta på röven och gå ut ur mitt rum. En viss person ligger och andas tungt i min säng också, denne måste man väcka.


juste, förresten, jag kommer inte kunna träna idag pga bajsvaccinet. Det suger.


Jag lever imperfekt i presens.

För lite mer än en vecka sedan gjorde jag världens misstag. Som i princip ingen vet, men som jag tänker berätta för er nu, så följer jag Eriks och Calles bloggar (idolernas, ja). En sak jag ofta brukar göra är att kommentera så fort de har uppdaterat, vilket sällan händer när det gäller Calle, men varje dag när det gäller Erik. En gång kommenterade jag även i Toves, men det har inte med saken att göra! Nu är det så att jag tydligen har råkat kryssa i någon ruta varje gång jag har kommenterat, som gör att jag får mail varje gång någon kommenterar det inlägget som jag kommenterat. Om ni är lite smarta och använder huvudet så fattar ni säkert att det händer väldigt ofta, vilket i sin tur leder till att jag får flera tusen mail i minuten. Fick nyss ett mail från "Disqus", som det nu heter, lite komiskt. Frågan är bara.. hur fan tar jag bort detta? Om jag ska vara ärlig så tror jag inte att det funkar. Jag har inte kommenterat i bloggarna på ett ganska bra tag, vilket betyder att det är människor som kommenterar gamla inlägg, vilket gör mig ganska irriterad. Måste jag få över 100 mail varje dag, tills vidare?

En tanke kom nyss upp i min hjärna. Något väldigt.. oklart. Jag drömde en konstig dröm inatt. Det är det enda jag minns.. Att den var konstig. Irriterande att jag inte minns någonting, för isåfall hade jag kunnat skriva precis vad den handlade om här, men det kan jag ju inte göra, tyvärr.
En kär vän till mig däremot.. har drömt något väldigt konstigt två nätter i rad, som jag har fått berättat för mig flera gånger, och som jag har skrattat åt så att nästan tårarna exploderar ut ur mina ögon. Det personen har drömt om tänker jag dock inte skriva ner här.

You want to know, beneath the snow.

New Moon = jag dog och jag dör fortfarande. Need I say more?

Lite senare i eftermiddag ska jag på släktgrejs hemma hos mamis kusin i Älta. Sen får jag se om jag antingen stannar hemma och kollar på Inglorious Basterds eller om jag hittar på någonting med Caroline.

And I'm walking in Memphis.

Vad gör man när ens partner i samhällskunskapen väljer att dra från den sista lektionen för att göra ens liv horribelt? Bloggar och farmar. Är det kul? Nej. Jag blir så jävla besviken, och sur. Frågorna till enkäten ska vara klara idag, och ingenting är sparat på mitt konto, jag har inte ens kladden, så jag kan inte göra en ny enkät. 
   Snart slutar vi och då ska jag, Ellie och Sophia dra oss mot Gymnasiemässan i Älvsjö. Efter det ska jag hem, och sen skall jag möta Felicia i gullmars.

Förresten! Idag tog jag svinvaccinet, även fast jag egentligen inte skulle göra det. Och hur känns det? Jag har jätteont i armen. Kan inte röra på den. Känns helt bortdomnad. Tidigare var jag jätteyr och trött, men det har gått över, som tur är.

Noname:at blogginlägg, igen.

Orkar inte direkt blogga idag, men känner att jag är skyldig er något iaf!
Gick upp 07.07 imorse, 08.22 går bussen. Caroline och jag tar samma till skolan idag, vilket är både underhållande och trevligt (: Lektioner idag: Matte, Geografi, lunch, Historia, Svenska, Samhällskunskap. Ganska tuff dag med andra ord, även fast jag inte har så många lektioner. Slutar någon gång runt 16, har ingen aning om vad jag ska göra då. Antagligen blir det hemfärd och degning här tills jag drar mig mot Vällingby ikväll.
Vad händer när jag kommer hem efter det? Jo, då jävlar ska jag sova!


förresten: check this out!
tack så myckeeeet (:

Through it all.

The Ugly Truth med Caroline och Christofer (: Fan vad jag älskar den filmen... lika bra andra gången jag ser den!
Många har ringt, många har smsat. Ett tack till er alla! Det som gjorde mig ganska förvånad var att Christofers buddie vid namn Charlie spelade upp "Ja må hon leva!" för mig, via telefon! Synd att han inte vågade sjunga, för det hade säkert låtit ännu bättre!
Snart ska jag sova (fan vad det ska bli skönt), men först, snart, ska vi fika! Lena jobbar sent ikväll, så hon missar det, vilket kanske är lite synd, men det är därför vi har helgen! Och imorgon.. jo, vad händer då? NEW MOON-PREMIÄREN! Helvete vad jag längtar. Såg trailern nyss och shit, vad jag ryste. Får se om jag kommer ut som världens crybaby imorgon kväll, eller inte. Det är den stora frågan...

But I can't wait till monday.

Hahahhahahahahahaha, Jennie är sötast i världen. Ja. Klicka på hennes blogg nu då, gör det, gör det!
När man fyller år får man vara ful. Yes.


And I hardly know this beauty by my side.

en bild är värd mer än 1000 ord.
vad är då en låt?


I'll reach out my hand to you.

Känner mig som världens nörd som följer Paradise hotel, men det är riktigt bra! Ikväll är det det 4e avsnittet och tyvärr kan jag inte kolla på det då. Av någon anledning så har vi inte fyran och sexan här hemma hos papi, vilket betyder att vi bara har ettan och tvåan, och hur mycket suger inte det? Jag klarar mig med tv6play.
Lunch @ Peking med Sophia, Felicia, Stephanie och Ellie idag! Pannkakstordag = MUMS. Det var riktigt gott, och fan vad vi babblade på om skräckfilmer, skräckupplevelser och klassresor. Den här dagen var bra. Och alla sa grattis, vilket kändes bra, brabrabra, även fast jag inte känner någon skillnad, än. Det enda som sög med den här dagen var spanskan. Då jag, Sophia och några dudes satt och dog.
Om 50 minuter slutar Caroline och när hon kommer hem ska vi kolla på the Ugly Truth!

Och juste, vad händer imorgon? Jo, svinvaccin som gäller. Hoppas allting går bra och att det inte slutar med att jag varken kan gå eller prata. Hamna i koma vill jag inte heller göra. Håll en tumme, är ni snälla.

You're gonna find someone new.

I really hope you do.
Cause I looooooooooooove you!

Calle och Mariette körde på en bra version av den förra fredagen, tycker jag (: Läste runt lite i Sophias blogg och hon hade lagt in den låten. Det är klart man börjar sjunga på den själv.
Jajustja, vem fyller år idag va? Inte kan det.. nej men.. kan det vara..? Är det... Jodå! Det är jag :D 17! Fan, känns lite nu, när det liksom har hänt. Känner inte någon direkt skillnad heller, men det spelar ingen roll! Bara ett år kvar, sen smäller det! Inte vet jag heller vad det är som smäller, men då vet jag, DÅ VET JAG att det kommer kännas annorlunda, sådetså. Hihihi. Måste också säga Grattis till min alldeles egna Mikkhoe som fyller 18 idag :D:D:D
Matte, historia/samhälle, spanska. Ingen rolig dag inte. Men pannkaksdag äre ju allt!

När alla sitter bakom lås.

Jag fascineras av dofter.. Alla olika sorter. Och jag har en hel del favoriter. Bl.a doften av regn, barrskog, vår och höst. Om jag skulle kunna fånga de här dofterna och förvara de i små flaskor, burkar eller lådor, då skulle jag göra det. Jag skulle göra det.

Vet inte riktigt var det där kom ifrån, men när jag satt på bussen till Gullmarsplan imorse så kunde jag inte få bort meningen från min skalle - "Jag fascineras av dofter..", och jag har tänkt på det, från och till, hela den här dagen.
För ett tag sedan kom jag hem från Vällingby. Felicia och jag hade varit där för att höra Calle och Erik från Idol sjunga. Ja, vi hörde dem sjunga, men vi fick inte höra deras låtar, som de hade valt att spela in på själva idolskivan. Vilket vi blev förbannade över, men som tur var fick vi iaf se dem, och höra alla andra idolerna sjunga. Jag diggade allt, förutom alla 12åriga fjortisar som skrek. När Calle och Erik kom ut på scenen förstod jag ifs hur de kände, iaf en bråkdel av det.

Jag har ett föl och han är född i en pöl, ibland.

Hemma lite kort nu. Jag och Felicia ska till Vällingby och kolla på idolerna. Det är ju skivsläpp. Och då ska de framföra sina låtar. Me likey.
Det gick ganska bra på matteproven idag, tror jag.

Stuck in reverse.

men jag går inte isär
när jag går med dig

Jag saknar dig. Jag älskar dig. Jag behöver dig.

When you get what you want, but not what you need.

Ska man ta kontakt, eller vänta på att denne person ska ta kontakt med en själv?
Även fast jag gillar att förklara mina tankar i skrift så är det ingenting som jag vill göra nu. Jag har inte ersatt dig, jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, jag skulle aldrig göra det. Både du och jag har prioriterat annorlunda den senaste tiden. Både du och jag. Behöver det betyda att det här är slutet? Eller betyder det att vi måste ändra tillbaks allt, på något sätt?
Det har kommit ögonblick då jag insett att jag ibland inte känner igen dig längre, och det har säkert hänt för dig med. Allt det skrämmer mig, för så här ska det väl inte vara? This wasn't what I wanted, this wasn't what I thought was going to happen, och jag hoppas att du känner detsamma. Annars vet jag inte vad jag gör.

He had a heart of stone.

Jag har varit i skolan i lite mer än en timma so far. Hur går det? Inte bra. Felicia kan inte heller prata, vilket suger.
   Har smsat lite med papi och vi har kommit överens om att jag ska hem när vi har lunch, alltså om 45 minuter, eller något. Så ska jag plugga matte resten va dagen, och läsa lite om 17-1800tal, så jag inte halkar efter som fan i historian också. 
   Fy fan vad jag hatar att vara sjuk. Blugh.
hjärta

I'm surrounded by your embrace.

Har vi en sömnmätare? Som mäter av hur mycket sömn man behöver? Jag tänkte på det inatt någon gång, när jag vaknade, och inte kunde somna om. Det kanske är så.. att när man har sovit i kanske.. tio timmar, så vaknar man, och kan inte somna om. Så verkar det iaf vara för mig.
Igår sov jag i fjorton timmar, och inatt sov jag i åtta. Det kanske blev lite för mycket? Ifs kunde jag somna om, efter sisådär en timma, men ändå.. Det suger. Bara så ni vet.
Jag provade på att prata nyss. Det gick helt okej. Låter jättehes bara. Men jag ska inte prata på hela dagen, så får jag se hur jag låter när jag kommer hem idag. Hoppashoppashoppas på att bli normal.

You're like rocket through me.

Mew´s nya skiva, jordgubbste och matteplugg i lite mer än en timma = I like it.
Godnatt


ny favoritlåt

 


Är du kvar än?

Jag är ledsen. Jag kan inte prata.
Imorgon ska jag till skolan. Tänkte att Felicia kunde prata åt mig då, men det kan hon inte, för hon kan inte heller prata. Antingen så har jag smittat henne eller så var det för kallt i stugan i lördags. Hoppas på det sista, för jag vill inte ha smittgrejset på mitt samvete. Vad ska vi göra i skolan? Det är tisdag. Idrotts och hälsolära står på schemat! Hoppas inte jag behöver prata något. Verkar som att pappa ska skicka med mig ett brev också. Så ska jag ha med mig antingen post its eller massa lappar som jag kan skriva på.
På onsdag har vi matteprov. Procent. Det betyder att jag ska duscha nu, sen ska jag plugga. Promille och sånt crap, som jag missade förra veckan. Sugigt.

Återuppfinner mitt liv.

När jag läste en kär väns blogg så började jag tänka.. Trots att jag är jättesjuk och bläig så längtar jag efter vinter. Och när jag skriver vinter så menar jag verkligen riktig vinter. Snö, kyla och hur det ser ut, allmänt. Tyvärr är inte allting positivt med denna långa årstid, men det betyder inte att jag saknar det hemska med - Stressen inför julklappsinköp, slask, allt det gråmulna, snöbollskrig, tanken av att man tar på sig för lite kläder när man går till bussen och ja, jag saknar till och med min klumpighet i allt detta. Nu hoppas jag inte att det betyder att jag kommer halka mycket i år. Tre gånger blev det förra året, inte ska det bli fler detta år. Men seriöst, när kommer den riktiga vintern? Hösten har dragits ut alldeles för mycket i år. Inte för att hösten också är mysig. Men det här är inte den mysiga delen, utan det här är den äckliga delen. Regn och slask-delen. Delen som både jag och mitt hår fruktar.

Nu klagar pappa på att jag måste ner och äta. Han kanske har rätt.

So I ask myself - Is this ever gonna end?

Svar: Det verkar inte som det.
Pappa took me till vårdcentralen tidigt imorse. Eller, vid kvart i elva hade jag tid hos en snygg läkare vid namn Håkan. He he he. Hjärta och lungor funkade great, men mina såna där halskörtlar var svullna, inte irriterande, men svullna. Han sa att han hade haft något liknande förra veckan och det enda som funkar mot det är att vila. Inte prata, och bara ta det lugnt. Dricka te, och ta det lugnt. Ta det lugnt.
Kollade klart på the Dark Knight med papi nyss, den var jättebra (som alltid) och han den där pappan jobbar hemifrån. Nu har han något möte via telefon. Hörde honom nämna Frankrike och Spanien - kanske skall utomlands soon? Hoppas inte
Dricker en kopp vaniljte och ska snart plugga matematik. Prov på onsdag och jag måste vara där. Jag måste vara frisk.

It's a never ending story.

Anlände till papi för några minuter sedan. Har vikt tvätt och lagt ner kläder i min byrå, och det är det enda jag orkar med nu, ikväll. Min hals dödar mig och jag kan inte ens prata. Det bara tar stopp när jag försöker få ur mig något ord. Det är därför jag bestämt mig för att sova. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon, eller att jag inte behöver gå till skolan alls..

The world is such a wonderful place.

Hade vi kul igår? Ja.
Jag och Felicia fikade på café 60 med små, söta vänner. Chai latten där var helt okej-god, och det var jättemycket folk där. Egentligen skulle vi på bio, men allting screwade upp sig. Det var inte bara mitt fel, inte bara Patriks fel heller. Det var bådas fel, tycker jag.
Tunnelbaneluffning blev det, till Skarpnäck och tillbaks! Hejdå till pluttarna. Groggvirkeinhandling hos Lasse på pressbyrån. Jaa, sen bar det av hem till mig igen! Vi fick besök lite senare inpå kvällen av några bekanta prickar. Vad gjorde vi? Spelade tecken, blev ägda, spelade poker, tyckte det var tråkigt, dödade en geting, slickade på flugsmällare (ja, jag och Felicia är störda), gjorde grudge-ljud, satt i den underbara soffan och diskuterade en tavla. Sovdags? Vid 5-6tiden. Det var dags att gå upp vid 11tiden pga att våra gäster var tvungna att åka hem då. Men var det kul? Ja.
Tack till sötnosarna för en härlig, slapp kväll/natt!

Nu ska jag och Felicia kolla på film och dö lite. Min röst är helt GONE. Det är inte okej. Hoppas jag blir bättre imorgon.
Och förresten. R ska tvinga mig att skype:a med honom när jag kan prata. Pretty nervous.

Dom kommer kliva på dig igen.

Patrik äter röv.

För att känna lukten av våren.

Vaknade precis. Håkan och Farmville är rätt kombi när jag är nyvaken. Felicia är on her way och kommer antagligen knacka på hos oss inom tjugo minuter.
Vädret suger. Men det kommer bli en bra lördag ändå. Min hosta verkar vara gone, vilket jag gillar.

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va'.

Det är nu, när jag sitter här och lyssnar på Calle Kristianssons videobloggar som jag inser att jag har blivit en nörd. En idolnörd. En Callenörd.
När jag tidigare skulle spela upp "Du gamla fria nord" för min käre madre så såg jag att han hade gjort en egen version av "Bara om min älskade väntar", av Nationalteatern (en solklar favorit enligt mig). Det roliga är att jag tidigare hade skrivit en kommentar i hans blogg där jag önskade att han kunde sjunga den låten, och lägga upp den. Jag tyckte helt enkelt att hans röst passade in. Och vad gjorde han? Jo, ni fattar. Nu är då frågan - gjorde han det för att han såg min kommentar? Eller gillar han bara den låten, helt enkelt? ELLER så kanske det var flera som önskade den låten? Äeh, jag vet inte. Jag har ingen aning. Men det enda jag kan säga är att jag är mållös. Jag är glad. Jag blev helt crazy när jag såg videon. Jag sprang runt i huset och pratade i tele med diverse folk som försökte lugna ner mig.
Det kändes skönt. Det kändes bra.

Are people in love?

Calle ska sjunga Bad Day på idol, kan det bli bättre? Ne.
Mmhmmhmhpuss.

I think it's time to play.

Vad gör man när man har bloggtorka? Man kör på dagens!

Dagens humör: Förväntansfull.
Dagens mående: Förkyld som ini BAJS!
Dagens borde: Uhm, bra fråga? Egentligen borde jag väl vara i skolan.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens klädsel: NYPD-tröja + underkläder.
Dagens planer: Sitta hemma, bli frisk och knarka filmer.
Dagens vill ha: Friskhet + lördag.
Dagens längtan: lördag + jullovet.
Dagens fundering: ".. paranormal activity, eller inte? Dö eller leva?"
Dagens beroende: kör nog på chai latte, eller kanske ajskrim.
Dagens tråkigaste: HELA DEN HÄR.. morgonen.
Dagens roligaste:
Farmville!
Dagens tidning: Ingen :(
Dagens låt: Broder Daniel - You're my Valentine.

Uppdatering på g!

HERE I AM! Förlåt för dålig uppdatering idag, om jag ska vara ärlig så har jag verkligen inte orkat det.
Nu sitter jag och pratar i tele med Felicia, hostar henne i örat och sånt där. Vi pratar om lite allt möjligt (bl.a lördag). Jag är lite ledsen över att jag inte kan följa med hem till Linda imorgon. När mamma kom hem så var det enda hon sa "Du stannar hemma imorgon också!" och sen var det bara för mig att acceptera det hon sa, vilket ifs kändes jätteskönt. På måndag kommer jag ha världens ångest däremot! Men på lördag, då jävlar, DÅ JÄVLAR ÄR JAG FRISK! Eller, då mår jag iaf mycket bättre. Och då blir det Paranormal med Felli, Pattiboy och Marcelish.

I thought my demons were my friends.

Jackass, sova, hosta, vakna, Jurassic Park 3.
Imorgon är förhoppningsvis den sista dagen då jag stannar hemma. Sen blir det skola för min del, på fredag. Efter det så ska jag och Felicia hem till Linda och köra på en härlig idolkväll. Funtar på om vi ska skaffa finaltickets, men får se hur det blir med det. Det är dyrt, och nästan slutsålt. We'll see.
Idag fyller R år förresten. He he he he

Something's happening inside of me.

Den 5e december, då jääävlar.

All I really want is for you to hold me tight.

Svinisidéer gick till en helt vanlig, brutal förkylning. Jag är på bättringsvägen nu. Hostade upp lungorna imorse, men nu har det lugnat ner sig.
Slog på Jurassic Park 2 och avnjöt den filmen med en kopp chai latte. Nu ska jag kolla på Ghost Whisperer i en halvtimme tills One Tree Hill börjar. När man inte har något annat att göra, då kollar man på såpor. Ikväll är det Greys, sen ska jag nog bara lägga mig och sova. Eller, efter Jackass iaf.
Orkar inte skriva nå mer, det finns inget intressant att berätta om. Jag är sjuk, liksom.

I need to come with you.

Scrubs äger. Och efter detta ska jag kolla på How I met your mother.
För cirkus tre timmar sedan så provade jag och min kära mamma på att göra chai latte. Blev det gott? Om det blev! Hon hade tydligen gått förbi Espresso house efter jobbet och kirrat lite stuff. Snacka om att jag ska knarka chai imorgon, oh yes i will!
Mår faktiskt lite bättre, när det gäller svinisgrejset och allt. Har inte vågat hosta på hela kvällen, jag är jättesnuvig och så, men det verkar som att detta bara är världens jobbigaste förkylning ever. Betyder det att jag kommer friskna till en del till helgen? Jag hoppas verkligen det!

Someone, understand me.

Kan någon komma och skära bort min hals? Jag gick från att hosta sönder mina lungor till att inte kunna hosta alls. Det gör så jävla ont, helt obeskrivligt. Det jobbiga är att jag får hostattacker hela tiden.
Mamma är på väg hem nu. Hon har köpt chai-ingredienser till mig, så det blir en hel del exploring för mig ikväll! Desperate Housewives står också på schemat, och sen blir det sova, tror jag. Jag langar überdepression nu när jag är sjuk och missar massvis i skolan. Jag ska stanna hemma imorgon, sen får jag helt enkelt se hur jag mår på torsdag.
Why am I the one with bad luck all the time?

Dream a little dream of me.

Älskar den låten.
Jag sitter här och ser ut som världens äckligaste knarkare. Förkylningen har blivit värre, men jag har inte ont i hela kroppen längre. Febern kommer och går också, men får hoppas att jag blir frisk till helgen, fan. Jag ska bli det!
Felicia kom hit imorse, på egen risk. Med tanke på att hon har bäst immunförsvar så tror jag inte att jag smittar henne. Nu ligger hon i min säng och snackar om Franz Ferdinand-låtar. Vi diskuterade min sjukdom tidigare idag, b.la, och vi har kommit fram till att Patrik smittade mig. JAG VET DET. För han sa att han tydligen var sjuk förra veckan, that bitch.
Jaja, nu ska vi kolla på trailers och boka biobiljetter.



They keep me warm as life goes colder.

Telefonsnack med Patrik i 1 timma och 25 minuter, snackade om allt, vilket var hur skönt som helst. Snart ska jag ringa Felicia också. Jag, mamma, Patrik och Johan tror att jag har swine flu. Alla symptomen är där. Ska till vårdcentralen i slutet av veckan, men om jag börjar må sämre ska jag dit med mamma imorgon.

The taste of love is sweet.

Sitter här med en kopp chokladte och väntar på att det ska bli drickvänligt - random! Här kommer lite pics från Uppsala i lördags (:




Some are weak and some are strong.

Überhostande Sofia är hemma! Min hals har verkligen inte mått bra sen igår morse. Jag hostar konstant, vilket gör att jag har skitont, hela tiden. När jag tar djupa andetag gör det också ont, så det kan jag inte göra längre. När jag skrattar lider jag med.
Men vad har annars hänt idag? Spanska! Jag och Dennis satt och snackade om skitonödiga saker och struntade i att läsa våra böcker - goooodie. Lunchen tillbringades med Åki och Felli på donkelicious i Globen (om vi fortsätter äta såhär kommer vi börja rulla till skolan!) och vi passade dessutom på att hälsa på Linda som praktiserade på Bikbok <: Svenska hade vi också, det var skittråkigt. Vi pratade om sinnen, vad som gör oss glada om man enbart tänker kring sinnescirkeln. Det blir säkert intressantare med tiden.....
Engelskatenta idag? Yes. Muntlig? Yes. Gick det bra? KLART SOM FAN ATT DET GJORDE. Eller, det kändes som så iaf. Jag, Julian och Felicia var tydligen dem enda som kunde idag, vilket underlättade en del. Jag var lite nervös till en början, men sedan flöt det på. Var helt amazed av lärarens engelska också!
Imorgon ska jag stanna hemma från skolan, tror jag. Ska se till att bli frisk, och att stanna hemma på en tisdag känns bäst. Felicia kanske hälsar på också, we will see. PÅ LÖRDAG KOMMER PATRIK HIT! Hehuhuih.


Bra låt som min svenskalärare spelade upp idag.


Jag går ner på staaaaaaaaaaan.


You gotta love it!

Far inte till Stockholm, för du blir aldrig mer densamma.

Jag hostar som ett arsle och min röst är alldeles för sexy momah. Det gör ont i magen när jag hostar (wtf?) och jag har muntlig tenta i engelska idag, kan det bli bättre? Kan den här dagen bli bättre?! Helvetes jävla bajscrap. Hur ska jag klara av det om jag knappt kan prata?
R hjälpte iaf mig med allting igår kväll, vilket jag är sjukt glad över. Hoppas verkligen att det går jättebra, och jag hoppas att ni håller en tumme för mig. Det börjar 15.45, nu är frågan också när det hela slutar. En annan fråga är, kan jag spinna på tisdag om jag mår såhär? Jag funderar på om jag ska stanna hemma från skolan om jag mår såhär, eftersom vi inte har några vanliga lektioner så är det antagligen inte så jättejättefarligt om jag missar matten och HRL-grejen med idrottsläraren.
Ikväll ska jag gå och lägga mig, early.

I put my back against the wall.

Fortfarande bakis? Ja.
Felicia ligger i min säng och klagar, jag sitter här och klagar. Har hostat hela dagen och har jätteont i halsen, men det löser sig säkert.

Klockan 19.05 igår kväll tog vi buss nummer 8 hem till Patrilish där han och Marco mötte oss. Vi chillade hemma hos pojken tills klockan var runt tio eller så, då vi tog bussen hem till Sara. Där var det partey! Inte speciellt socialt folk, men vi överlevde. Träffade folk från Tyresö, vilket var hur tufft som helst :D Vid tretiden drog vi hem pga att Mackeboy mådde lite dåligt. När vi kom till stan så insåg vi att vi hade missat sista bussen hem till Patrik - därför knallade vi till BK istället. Eftersom vi hade missat bussen så betydde det att vi var tvungna att GÅ hem till Patrik sen, från stan. Det tog tid. Men underhållning hade vi gott om! Felicia kollade upp i himmelen och skrattade för sig själv, vilket vi alla skrattade åt.
Vi babes beslagtog Patriks säng medans puttenutt slaggade på soffan (HAN ÄR SÅ SNÄLL). Vaknade klockan 11 imorse av att alla var hur bakfulla som helst. Vad gjorde vi åt det? Felicia drack juice, jag och Putte drack kaffe och Linda drack cola. Hjälpte det? Nej.
När jag och Felli kom hem till mig så gjorde vi köttbullar och makaroner och kollade på Jurassic Park - längesen må jag säga! Nu ska vi kolla på Vem kan slå Filip & Fredrik. Bilder kommer senare ikväll, när Linda loggar in på msn! :D

Som att kicka en fotboll i mål.

Hemma hos Patrik nu. Äckligt bakis. Fryser apa. Har beslagtagit en tjocktröja. Felicia och Linda pratar om random stuff. Vi ska hem snart. Igår var vi hos Sara, det var ganska kul.

One voice, one hope, one real decision.

Nu har jag duschat och torkat håret! Sitter och lyssnar på Spotify. Queen - Live at Wembley Stadium, ryyyyseerr
Ska möta Linda och Felicia i Slussen vid 16.30-tiden och sen drattar vi vidare. Det betyder att jag känner mig lite stressad. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, eller, jag vet inte. Jag får se! Funtar på kjol. Men då måste min käre Felliboi fixa jewellery för jag har allt hos papi *broken hearted*



Even though you're next to me I still feel so alone.

Inte bakis! Vaknade för snart två timmar sedan och sen dess så har jag och Felicia suttit bänkade vid datorn, farmat och haft oss. Igår kväll så hade vi (till en början) inga planer, men senare på kvällen hade vi två fester att välja mellan - Nettan i Tyresö och Nemi i Hammarby sjöstad. Eftersom Viktor och company drog med oss till tvärbanan så blev det Hammarby sjöstad för oss flickor! Där var det inte mycket folk, men visst var det kul ändå? Blev kanske lite fööör wasted. En random grej jag kommer ihåg var när jag, Olivia och Felli var inne i badrummet och smetade på oss läppstift - blev riktigt snyggt! Så körde vi sanning & konka!
Vid tvåtiden så gick jag, Felli, Jonte och Alex mot Sickla bro för att ta bussen. 414 gick inte så vi skulle vara tvungna att gå hem från Telegramvägen. På bussen mötte jag Sofie, hennes boyfriend, Emma och en polare till henne :D What are the odds? De klev av innan oss, och när bussen stannade vid Skurustugan så stod 414 och väntade på oss där <3 Tur, eller vadå?
Kom hem, åt mat, drack vatten. Det snurrade i min skalle, men jag lyckades somna efter ett tag. Mmhmhmhm.
Ikväll blir det Uppissalis. Saknar Patrik!

Möt mig där båtarna rullar ut senare idag.

Nu är Felicia på väg hem till mig! Hennes bradre skjutsar oss till stan, han är väldigt snäll må jag säga (och han fick körkortet förra veckan eller vad det var, får hoppas att jag överlever).
Vad händer ikväll? Jag har ingen aning, men jag är redo! Jimi ska ringa mig senare, annars litar jag på Åke, eller någon annan. PUSSPUSS

Let me out.


I see you lying next to me.

Jag lovade er att berätta vad jag och Felicia gjorde igår eftermiddag, va? Vi var ju i Vällingby, helt crazy, men där var vi för att fixa premiärbiljetter till New Moon. Bra platser blev det, och jag hoppas att salongen där borta också blir fullsmockad! :D Och eftersom kassorna i Vällingby öppnade klockan 17.00 så var vi tvungna att vänta i nästan två timmar. Det ledde till att vi knallade runt på Åhléns och nördade, men att vi sedan satte oss på Wayne´s och avnjöt en varsin chai latte. Jag har verkligen börjat gilla't, it's good.

Torsdag idag - ingen rolig dag i skolan, men av någon anledning så var den det! Kanske var det för att Åke sjöng Shakira på spanskan och att vi satt och försökte översätta allt ur en bok som vi läser till svenska, vilket inte gick speciellt bra.
Efter skolan så åkte jag och Felicia till flempis, blev glada och åkte tillbaks till skolan igen för att sällskapa Olivia litegranna. Det var flummigt och kul! Efter sisådär 30 minuter så följde hon med oss till gullmars, kirrade lite grejer och sedan fortsatte jag och bruttan hem till mig. Vi planerade paddelturen vi ska ha om några veckor (<3) och jag må säga att jag verkligen ser fram emot det hela! Vad gjorde vi annars? Vi sjöng Svanprinsessan och gjorde söta get, hön och spyljud i mitt rum. Vad kan vi dra för slutsats där? Felicia och jag är sjuka i skallen.
Om en timma ringer Puttrik mig, efter det ska jag slagga, som fan. Ska nog måla naglarna nu också! Eller, snart. Imorgon ska vi på partey i Uppsala verkar det som. Vi får se hur det blir, heheheheh


ändring: fest @ Lördag var det visst! Imorgon får jag se vad jag hittar på... ;Q

Där går en pojke som skrattar åt snö.

Jag vet, jag är skitdålig på att uppdatera. Tyvärr orkade jag verkligen inte skriva i bloggen alls igår, så jag struntade helt enkelt i det - förlåt! Idag ska det bli bättring på det. När jag kommer hem från skolan så ska jag berätta om igår också, och kanske slänga upp några bilder som både jag och Felicia tog. Vi var i vällingby - vad gjorde vi där? Det får ni veta ikväll!

Eller nåt helt annat, som också är privat.

Hur mycket jag än älskar att ha många sovmorgnar, så har det här blivit jobbigt. Idag börjar jag 11.50, vilket betydde att jag gick upp 09.17, vilket betyder att jag gick upp cirkus två timmar tidigare än vad jag gjorde igår. Inatt gick jag och la mig halv ett - förbättring. Men ändå var jag helt död när jag vaknade imorse. När måste jag isf gå och lägga mig om jag börjar åtta imorgon, och därför måste gå upp runt halv sju? Typ tio, om inte tidigare. Kommer jag klara av det? Nej, det är klart jag inte kommer kunna det. Jag blir orolig.
Geografi och matematik idag då! Vi kommer säkert få tillbaks våra läxförhör som vi gjorde i geografi innan lovet, vilket jag ändå inte är jättepepp inför. Efter skolan ska jag och Felli till flempis. Sen ska jag hem och läsa pojken i randig pyjamas, jag har fan inte ens kommit halvvägs i den, och jag ska prata om den på måndag. AHHH, blir bara mer nervös. Screw up, det är jag det.


kissemjauuu


Brännö serenad med handen på hjärtat.

Falköping. Stockholm. Tre killar. Tre personligheter. En tjej. Lycka. Svek.
läs den

 


Vad vet du om månljuset förrän du blivit nerslagen under det.

Sprid ut bensinen över solnedgången
Riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken

Hälsinkiiiiiiiii

Nu kommer lite pics från Hälsingland!


You know this is the way to go.

Svenskasnack - sug. Jag och Felicia babblade på som fan, och sen slutade vi.
Fika @ John Chris var mycket mysigt. Jag försöker lära mig att dricka chailatte, vilket gick ganska bra idag. Den var god, men tydligen inte lika god som på barista, wayne´s och espresso house, så jag ska nog inte tänka mycket mer på saken. Nu väntar jag på att R ska logga in så jag kan göra engelskagrejen. Jag orkade inte göra den igår kväll, vilket gör att jag MÅSTE göra den idag eller imorgon, he he.

Nu byter jag från det där snacket till en grej som jag har tänkt på. Jag kom att tänka på det när jag satt på bussen imorse då den stannade vid Ektorp centrum och massvis med folk klev på. Tur var väl att bussen var halvtom, så därför fanns det lediga säten lite här och var. Men då såg jag att det ändå var folk som satte sig bredvid andra, när de istället kunde gått och satt sig ensamma på tvåsäten, någon annanstans.
Varför gör folk såhär? Är det för att de är ensamma och inte vill sitta själva? Eller är de bara helt dumma i huvudet och hur blinda som helst, så att de helt enkelt inte ser att bussen är halvtom och inte sprängfull? Jag vet att jag inte är den enda som åker buss som tycker att det är skönt att sitta själv, lyssna på musik och bara chilla, för det är ju det bussresorna är till för. De är inte till för att folk ska kunna sitta bredvid varandra istället för att känna sig ensamma, eller? Om jag sitter bredvid någon på en full buss, och två stycken som sitter på samma tvåsäte kliver av, så går jag och sätter mig där om ingen annan tar den platsen. Det ser jag som en ganska obvious grej och då undrar jag - är jag den enda som tänker såhär?

Turn me on with your electric feel.

Aajuste, jag är på jakt efter en ny höstdoft. Några förslag på fräsiga parfymer?

You will forget about me when I'm on the plane.

När det gäller att gå och lägga sig tidigt på skolkvällar så måste jag skärpa mig. Det enda problemet är att det är så jävla svårt med tanke på att jag börjat sent alla dagarna den här veckan, typ. Igår.. ja, då började jag ju egentligen 11.20, idag 15.15 och imorgon klockan 11.50. På tisdag börjar jag ifs 8.00 så jag antar att jag kommer dö en hel del.
Ringde Felicia igår och pratade med henne till klockan halv tre (typ) och det var efter det samtalet som jag gick och la mig. Sov till 10.44 (SKÖNT!) och ska snart börja göra mig i ordning. Tydligen måste jag möta mamma i Slussen också, lämna lite grejer till henne som hon glömde när hon åkte imorse.
Lunch på Tacobar och sen blir det lektion i en timma. Vad fan ska jag göra efter det? Åka hem? Jag får se hur jag gör.. Borde ifs börja med den muntliga delen i engelska. Fan vad nervös jag är inför det. Måste läsa klart boken också, som jag ALDRIG orkar göra.

No one's gonna love you more than I do.



Felicia har introducerat mig för Band of Horses, thank you very much!
Har precis målat naglarna röda och ska snart gå och göra mig en macka och en kopp te. Blev ingen middag för mig, klantarsle som jag är. Men jag var inte hungrig, och när jag inte är hungrig så tycker jag bara att det är onödigt att trycka i mig massa mat. Jag hoppas också att teet hjälper min bajsiga hals - ja, jag har ont i halsen. Både jag och Felicia börjar bli shuuuka, vilket jag absolut inte vill bli. Men jag känner på mig att.. någon dag kommer det, anytime now. Förra året då jag inte hade varit sjuk på länge så släppte det inte förrän efter tio veckor (yes, jag räknade veckorna) och jag hoppas inte att det händer i år igen.

Den andre ville dricka upp sin själ.

Försökte jag ignorera idiotin som inträffade imorse för att överleva den här dagen? Ja. Fungerade det? Det tror jag faktiskt att det gjorde.
Eftersom Felicia inte var lika dum som jag själv imorse så hann hon till språket. Alltså skulle hon ha lunch och istället för att dra iväg med Viktor och company tvingade hon mig att ta en tidigare buss, vilket jag glatt gick med på! Hon lunchade på Trafiket medans jag kollade på (låter som ett fattigt fetto, men fattig är jag inte! Jag hade käkat innan jag drog). Svenskan var onödig, men den hade vi ändå. När den lektionen var slut så satt jag, Felicia och Julian i ljushallen och väntade på att klockan skulle bli fyra (vilket tog tid!).
17.20 gick jag och Felicia glatt därifrån. Både hon och jag tyckte att det kändes som att det hade gått jättebra, och jag vill verkligen få reda på hur det gick, ASAP. Det är nu jag måste ha något som kallas tålamod, som tyvärr inte är min favoritegenskap. Jag drog iaf hem! Hade massa eyeconact med en snubbe på bussen och satte mig bredvid honom, uhuhu. Mamma kom hem lite senare än mig, och vi drog hem till papi direkt där jag hämtade alla mina grejer, var tvungen att packa ihop allting i två väskor - inte kul. Önskar att jag hade så mycket kläder så att jag skulle kunna dela upp det på ställena, men det har jag inte.
Ikväll har jag bestämt mig för att tvinga R att hjälpa mig med den muntliga uppgiften i engelska. Imorgon ska jag luncha med Felicia, vilket betyder att vi ska göra svenskaläxan tillsammans. Börjar ju 15:15, vilket jag anser är negativt, faktiskt. NU - duscha! Mmmmmmmmmmmh

Don't waste your time on me.

this is what happens at 2 a.m. when you're tired but not in the mood for sleeping

 


It's time for you to see yourself.

Helvetes jävla apskit. Såhär tänkte jag igår kväll: Jag skippar idrotten och börjar 11.20 istället, det blir ju skitbra! Så satte jag klockan på 08.44, bussen skulle gå 10.19 och då skulle jag hinna till spanskan PRECIS. Ja men okej, det verkar ju chill liksom. NÄR VAKNAR JAG? 10.00, av att Julian ringer mig. VAD FAN ÄR DET HÄR? Åh, vad förbannad jag blir på mig själv. Om jag tar nästa buss så blir jag jätteförsenad, vilket gör att det inte ens är värt att komma till españolan. Tack som ini helvete att jag bor på landet, not. Nu har jag en lektion kvar (svenska) som börjar klockan 14.20, är det okej eller? Nej. Sen har jag engelskatentan från klockan 16-19 och jag drömde att jag helt enkelt glömde bort att jag skulle göra det provet. Kan den här dagen börja bättre? Fy helvete vad nervös jag är nu. Och förbannad.
Och i hopp om att må lite bättre så läste jag mitt horoskop för dagen. Hjälpte det? Nej.

Tur
:
Bli inte förvånad om du har otur idag.
Om du däremot har tur med något bör du
betrakta det som en mycket viktig och
speciell händelse.
Fuck off

Stackars barn, men snart blir det varmt.

Vad har hänt med mitt überwajnande i bloggen? Jag minns att en del läsare uppskattade det, men varför slutade jag med det? Pratade om det med både Mathilda och Felicia idag, och jag har bestämt mig för att försöka börja med det igen! Det är ju kul, föfan.
Vad har jag att klaga på idag? Jo! Tänk er detta - ni kliver på bussen (det kan vara på kvällen, efter skolan, på morgonen, när som helst på dygnet) och upptäcker att folkmassan med folk som ska på aldrig minskar, och till slut är bussen proppfull, sådär äckligt full då man står och andas ur en svettig snubbes armhåla. Det är då man får syn på en medelålders kvinna som låter hennes unge sitta vid fönstret, och då menar jag inte en unge på 12 bast, utan någon mellan 2-5 sådär, småpluttar dvs. VADIHELVETE tänker då käringen med? Hennes glutt tar upp en tjugofemtiodel av sätet och sitter där och äcklar sig. Skulle inte ni låta ungen sitta i erat knä då? Och låta någon som tar upp hela sätet få sätta sig bredvid...? Om alla med småpluttar skulle tänka så så skulle fler folk få sitta, vilket skulle resultera i att de slipper stå upp tills detta mor och unge-par har klivit av bussen.
Felicia och jag möttes klockan två i slussen idag. Tunnelbanade till centralen och satte oss på Wayne´s med en chai, en latte och en chokoboll. Satt där till fem, pratade om London (yea you heard me, ungjäveln har shoppat sönder arslet där borta) och massa annat - hade det allmänt trevligt dvs. Jag tackar bejben för trevligt sällskap och förlåter henne nästan för att hon köpt så mycket kläder.
♥ Puss

RSS 2.0