You and I must make a pact.

Kan inte direkt säga att jag nyss kom hem från centrum, för om jag skulle göra det, så skulle det betyda att jag ljög för er. Jag kom faktiskt hem för en timma sedan, jävlar vad tiden går fort. Eftersom jag uppdaterar bloggen nu, kanske ni fattar att jag skrev det där för typ hundra år sedan.
Mathilda och jag skulle mötas vid rulltrapporna, vid ES i Tyresö centrum. När hon kom där knallandes med Dan så fick jag jätteont i magen. Vi kramades i vad som kändes som flera timmar, hade vi fortsatt med det så hade jag börjat gråta, haha, lite weird, men så var det. När man inte har träffat sin bästis på (typ) en månad, så känns det obeskrivligt att ses igen. Hur ska jag klara mig i ett år då? Det återstår att se.. Iaf! Dan knallade iväg och vi satte oss på ett café och avnjöt våra chai´s och allt annat mums.
Där satt vi, i flera timmar. Jag fick gifts från Mathilda (: - örhängen, lösögonfransar, JÄTTESÖTA hårspännen och en bok om skorpionen. TACK! <3 Hihih, vad glad jag blev.
Började röra oss mot bussarna vid 18-tiden. Klev på 875an och ringde Puttelish, glömde bort att gå av vid Strandis - behövde gå jättelångt dvs, men jag hade sällskap, så det var okej. Nu har jag ätit, ska spela Winterbells snart, och ta dagens hårtablett som jag glömde bort imorse. Inget plugg idag, glömde svenskapappret i skolan, typ.

btw, bilderna jag kommer lägga upp nu har Mathilda tagit.


Kommentarer
Postat av: Felicia

Du är så SÖT

2009-11-22 @ 20:48:45
URL: http://fellly.blogg.se/
Postat av: S

Hahaha, lyyyyckaaaaaaaaaa :D

Puss

2009-11-22 @ 21:16:34
URL: http://sandiswallis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vadå ett är :O:O ?

Ska hon flytta elller?

2009-11-22 @ 21:27:39
Postat av: Mathilda

hihihiih snuttisplutt jag började ju nästan gråta jag med! Det var skönt att ses igen, verkligen! <3 Hoppas du gillade giftsen :) Puss!!

2009-11-22 @ 22:56:08
Postat av: S

Jag älskade giftsen! :) Pussssssssssssssssssssssssssssss

2009-11-22 @ 22:57:04
URL: http://sandiswallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0